Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 20

Prisman termoskannu huolestuttaa – eikä syy tällä kertaa liity koronaan.
Suurenna näkymä
Foliohattu kiristää, osa 20

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 77 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +579 (613 ääntä)
   Nämä salaliittoteoreetikot saavat kyllä uskon ihmiskuntaan romahtamaan.

   Lainaa

  2. Keveä mato 3.9.2020 0:55
   Tulos: +383 (405 ääntä)
   PIN: Nämä salaliittoteoreetikot saavat kyllä uskon ihmiskuntaan romahtamaan.
   Äläs nyt. Kävin koronavilkun lähdekoodin läpi ja vaikuttaa todella vaaralliselta. Lähettää dataa illuminatille. Bill Gates oli myös mainittu. Vilkku 2.0 tulee olemaan pakollinen mikrosiruimplantti. Ihan selkee NWO juttu ja lepakotkin räjähtelevät koska se lähettää vaarallista 5G-säteilyä.

   Lainaa

  3. Tyyni tonttu 3.9.2020 1:03
   Tulos: +417 (431 ääntä)
   Autoni tuulilasinpyyhkijät on valmistettu Kiinassa. Siellä se Jinping kyttää, että millo Suomessa sataa vettä :(

   Lainaa

  4. Tulos: +362 (376 ääntä)
   Kyllä. Tunnetusti kiinalaiset tehtaat asentavat kalliita mikrokameroita kaikkeen elektroniikkaan, jotta saisivat tietää, minkä merkkistä kahvia Tapio juo aamuisin ja onko hän laittanut vaatteet päälle ennen aamukahvia. Tärkeää tietoa, jonka avulla Kiina valloittaa maailman.

   Lainaa

  5. Apea mandariini 3.9.2020 1:14
   Tulos: +483 (489 ääntä)
   Sattuu niin pirusti otsalohkoon Kristianin kaltaiset "nerot." Voin vain kuvitella kuinka tuokin teoria on saatu aikaan googlettamalla miten tieteelliseltä DNA ja RNA kuulostaakaan ja sitten kun siihen yhdistetään 5G, lopputulos on silkkaa neroutta ja solumyrkkyjä! Miksihän ihmeessä käytin 5 vuotta elämästäni tullakseni bioalan tutkijaksi kun salaliitto-opistosta olisin saanut neron paperit 5 minuutissa...

   Lainaa

  6. Vapaa lohikäärme 3.9.2020 1:19
   Tulos: +33 (81 ääntä)
   *päätä pudistellen* Voi Kristian, Kristian, Kristian, Kris-ti-an, KRIStian, KristiAN. *syvä huokaus*

   Lainaa

  7. Klooraamaton timantti 3.9.2020 2:22
   Tulos: +488 (496 ääntä)
   "Koronavilkku seuraa liikkeitä ja varastaa tiedot!" kirjoittaa huolestunut kansalainen älypuhelimellaan Facebookiin.

   Lainaa

  8. Tulos: +235 (239 ääntä)
   Kristianin kohdalla ei ole kyseessä salaliittoteoriat, vaan ihan mielenterveysongelmat.

   Lainaa

  9. Tulos: +246 (252 ääntä)
   Kyllä näissä jutuissa iha perää on. Musta surmakin johtui siitä että vähä aikaisemmin ihmiskunta oli keksiny rukin

   Lainaa

  10. Huipukas persikka 3.9.2020 5:53
   Tulos: +86 (100 ääntä)
   Alkoi ihmetyttään niin paljon ettei pysty edes kommentoimaan. *Puhaltelee ja pudistelee päätään* Nää kaikki salaliittoteoriat ja "korona on vaan joku keksintö, ei oo mitää karanteenii vaativa" "meitä seurataan" -tyypit..... Te ootte facebookissa? Ja jep, Kiinan hallitus päätti vähän hämätä ihmisiä, että saivat teidät uskomaan Koronaan vaikka oikeasti ufot hyökkäs ja tappoi ne ihmiset, mutta nyt maailmallakin tullut ufohyökkäyksiä, joten keksittiin tämä Korona hyökkäyksien päätekijäksi. Tämä on paljon uskottavampaa kuin tappavavirus.

   Lainaa

  11. Tulostettu peto 3.9.2020 5:53
   Tulos: +162 (166 ääntä)
   Lisäravinnekauppiaat ja muut wellness-somegurut on ottaneet oikein asiakseen tämän koronasta paasaamisen. Että ajattelemalla positiivisesti ja elämällä rakkaudessa (ja käyttämällä niitä heidän myymiä tuotteita) ei mikään tauti tartu. Pelko se vain on, mikä sairastuttaa, ja valtamediahan sitä pelkoa lietsoo. Valtamedian sijaan kannattaa seuratakin Yotube-yliopiston tohtoreita, joiden mukaan paha eliitti aikoo mikrosiruttaa kaikki, koronatesti ja maskien käyttö on osa niiden satanistisia rituaaleja, ja ai niin sairaalat haluavat oikeasti tapppaa ihmisiä koska se on niin hyvää bisnestä. Onneksi tämä ei ole pelon lietsontaa, kuten valtamediassa, vaan totuuden ja rakkauden sanomaa.

   Lainaa

  12. Katkaistu manaatti 3.9.2020 6:27
   Tulos: -9 (95 ääntä)
   Voisiko joku, joka uskoo esimerkiksi koronavilkun vaarallisuuteen ja seurantaan tai mihin tahansa siihen liittyvään negatiiviseen vaikutukseen (lievästi kohonneen akun kulutuksen tiedän ja olen valmis hyväksymään) selventää tyhmällekin, että mikä se ongelma on? Mitä yritetään seurata, kenen toimesta ja miksi? Ei minun elämässäni ainakaan tapahdu yhtään mitään, mikä ei kestäisi päivänvaloa. Minun on erittäin vaikea uskoa, että meillä jokaisella suomalaisella olisi joku, joka seuraa meidän menemisiä ja tekemisiä aktiivisesti ja vielä voisi käyttää sitä tietoa jotenkin meille epäedullisella tavalla. Mahtaa olla maailman pitkästyttävin ammatti! Toisaalta en tiedä olisiko seuranta (johon siis en usko) lopulta mikään paha juttu edes. Jos jokaisen kansalaisen sijainti ja tekeminen olisi tarkastettavissa helposti jonkin seurantasysteemin avulla, niin sehän helpottaisi valtavasti ainakin rikosten selvittelyä ja kadonneiden etsintää ym. Niiden osalta ymmärrän vastustuksen, jotka haluavat ryöstää, raiskata ja pahoinpidellä tai joutua kadoksiin, mutta niiden osalta en ymmärrä, jotka haluavat välttyä tulemasta ryöstetyksi, raiskatuksi tai pahoinpidellyksi, sekä toivovat tulevansa löydetyksi ja autetuksi, mikäli pulaan joutuvat. Harmi kun tällainen seuranta ei ole mahdollista.

   Lainaa

  13. Kämänen pussieläin 3.9.2020 6:31
   Tulos: +153 (159 ääntä)
   En ymmärrä miksi koronavilkku on pahin asia maailmassa. Sama kuin käyttäisi bluetooth-kuulokkeita.. whatsapp, face, hsl ja kaikki muut maailman sovellukset on näille samoille tyypeille kuitenkin ihan ok vaikka ne vasta tietoa keräävät..

   Lainaa

  14. Ilmaapitävä aasi 3.9.2020 6:39
   Tulos: -99 (117 ääntä)
   Kämänen pussieläin: En ymmärrä miksi koronavilkku on pahin asia maailmassa. Sama kuin käyttäisi bluetooth-kuulokkeita.. whatsapp, face, hsl ja kaikki muut maailman sovellukset on näille samoille tyypeille kuitenkin ihan ok vaikka ne vasta tietoa keräävät..
   Kuka sanoi että olisi pahin asia maailmassa? Sinä. Sanoiko joku muu?

   Lainaa

  15. Koriseva siili 3.9.2020 7:14
   Tulos: -142 (172 ääntä)
   Kristian vaikuttaa tavalliselta SDP:n äänestäjältä. Sellaiselta joka kammoksuu 5G-verkkoja, sillä voihan sellainen aiheuttaa vaikka Koronaa :D Lienee ollut myös paikalla seminaarissa jonka SDP:n Eeva-Johanna Eloranta järjesti.

   Lainaa

  16. Tulos: -9 (53 ääntä)
   Tulostettu peto: Lisäravinnekauppiaat ja muut wellness-somegurut on ottaneet oikein asiakseen tämän koronasta paasaamisen. Että ajattelemalla positiivisesti ja elämällä rakkaudessa (ja käyttämällä niitä heidän myymiä tuotteita) ei mikään tauti tartu. Pelko se vain on, mikä sairastuttaa, ja valtamediahan sitä pelkoa [...]
   Sen verran kommentistasi on totta, että valtamedia tosiaan lietsoo pelkoa, koska pelko myy.

   Lainaa

  17. Tulos: +9 (53 ääntä)
   Keveä mato: Äläs nyt. Kävin koronavilkun lähdekoodin läpi ja vaikuttaa todella vaaralliselta. Lähettää dataa illuminatille. Bill Gates oli myös mainittu. Vilkku 2.0 tulee olemaan pakollinen mikrosiruimplantti. Ihan selkee NWO juttu ja lepakotkin räjähtelevät koska se lähettää vaarallista 5G-säteilyä.
   Tästä tuli mieleen, et mitä sit. Toivottavasti siihen siruun saa maksukortin, henkilötiedot ja vaikka kotiavaimen. Ja toivottavasti seurattaisiin tarkasti mun menemisiä, voisi tulla reittiehdotuksia ja kiinnostavia tarjouksia läheisistä liikkeistä.

   Lainaa

  18. Korvaamaton sammakko 3.9.2020 8:21
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Ilmaapitävä aasi: Kuka sanoi että olisi pahin asia maailmassa? Sinä. Sanoiko joku muu?
   Et vissiin oo pahemmin koronavilkkuun liittyviä keskusteluja seuraillut?

   Lainaa

  19. Vahaamaton marsu 3.9.2020 8:24
   Tulos: +33 (89 ääntä)
   En oo koskaan jaksanu ymmärtää, kun porukka jaksaa itkeä tuosta seuraamisesta ja tietojen keräämisestä. En ymmärrä, mitä jotain valtiota/hallitusta/yritystä mikä ikinä olisikaan tietojen keräämisen takana, niin edes kiinnostaisi jonkun pirjo peruspirkon puuhat. Ja suurimmalla osalla tosiaan on se miljoona kännykkäsovellusta muutenkin, jotka kerää tietoja jo ennestään, mutta koronasta saadaan kyllä ihme salaliittoteoriat aikaan, oli se sitten sovellus, uutinen tai mikä ikinä. Ihmiset väsyttää mua joskus.

   Lainaa

  20. Tulos: +24 (34 ääntä)
   tutki asiaa niin tutki asiaa niin toivon mukaan ymmärrät

   Lainaa

  21. Tuhoisa ankerias 3.9.2020 8:38
   Tulos: +167 (169 ääntä)
   Jos toisessa päässä janaa ovat nämä jotka pelkäävät termospullonsa vakoilevan heitä, niin toisesta päästä löytyvät ne joiden mielestä yksityisyydensuoja on aivan turhaa höpötystä. Koronavilkkua tehdessä on tietoturva otettu vakavasti, ja niin pitääkin olla. "Ei minulla ole mitään salattavaa" perustuu siihen, että meillä ihmiset keskimäärin luottavat siihen ettei heidän tietojaan väärinkäytetä. Samaan aikaan on lukuisia valtioita tälläkin hetkellä joissa kansalaisia katoaa ihan vaan mielipiteidensä perusteella. Se että meillä ei tapahdu niin ei tarkoita että sen mahdollistavaa teknologiaa kannattaa noin vaan normalisoida.

   Lainaa

  22. Keveä mato 3.9.2020 9:44
   Tulos: +75 (83 ääntä)
   Koriseva siili: Kristian vaikuttaa tavalliselta SDP:n äänestäjältä. Sellaiselta joka kammoksuu 5G-verkkoja, sillä voihan sellainen aiheuttaa vaikka Koronaa 😁 Lienee ollut myös paikalla seminaarissa jonka SDP:n Eeva-Johanna Eloranta järjesti.
   Meidän demaripääministeri suositteli kaikille koronavilkun lataamista ja on tehnyt koronan vuoksi muutenkin poikkeuksellisia toimenpiteitä, joten ei, eivät nämä "kOrOnA oN hUiJaUsTa jA mEiTä SeUrAtAan"-tyypit demariäänestäjiä ole, vaan aivan muuta porukkaa 

   Lainaa

  23. Keveä mato 3.9.2020 9:48
   Tulos: +49 (59 ääntä)
   Jepjoo: Kristianin kohdalla ei ole kyseessä salaliittoteoriat, vaan ihan mielenterveysongelmat.
   Eiköhän ne useinkin korreloi keskenään.

   Lainaa

  24. Keveä mato 3.9.2020 10:04
   Tulos: +129 (131 ääntä)
   Fraaseja joista tunnistaa salaliittoteoreetikko -"Tutki itse! Miksi mun pitäisi se informaatio erikseen teille hakea?" -"Ette seuraa mitä tapahtuu." -"Olet vain valtamedian aivopesemä lammas" -"Kyllä teillekin totuus joskus valkenee"

   Lainaa

  25. Tornipöllö 3.9.2020 10:07
   Tulos: +98 (100 ääntä)
   "tutki asiaa niin toivon mukaan ymmärrät etteivät mitkään virukset tartu" Kristianista olisi siis täysin OK, jos esim. sänkyhommien jälkeen kumppani toteasi että "niin juu, mulla on sitte HIV"? Olisihan se vähän tekopyhää pelätä joitain viruksia, jos kerran MITKÄÄN virukset eivät tartu...

   Lainaa

  26. Tulos: -26 (54 ääntä)
   no, korona 5G-höpötykset ovat ihan naurettavaa sontaa mutta ei olisi ennenkuulumatonta että yleishyödylliseen käyttöön tarkoitetulla seurantaohjelmalla olisi muitakin salaisia käyttötarkoituksia. en nyt väitä että Koronavilkku sellainen olisi mutta en kyllä anna millekään valtiolle sellaista luottamusta että 100-prosenttisesti luottaisin ettei kiusaus kävis liian suureksi käyttää sellaisia hyödyksi :) tämän vuoksi en itse viitsi Koronavilkkua ladata, en sen takia että pelkästään pelkäisin valtion jostain syystä mua vakoilevan, vaan että en koe sen hyödyn olevan riskin arvoista. en ole idiootti ja henkilökohtainen Koronavilkkuni toimii vallan mainiosti että vältän julkisia paikkoja, käytän tarpeen tullen maskia ja vältän kontaktia niin paljon kuin vain mahdollista

   Lainaa

  27. Kostumaton lihapiirakka 3.9.2020 10:15
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Tutki asiaa ni tutki asiaa.

   Lainaa

  28. Tulos: -56 (66 ääntä)
   pointtina vaan lähinnä on se että terve epäileminen on äärimmäisen tärkeää ihmiskunnan eteenpäin ajamisessa. se ei ole minusta tervettä väittää 5G:tä koronan syyksi vaikka totuuden siemen 5G-verkon turvahaitoista onkin tutkittu asia. 5G-verkkosäteily lisää syöpäriskiä, on voimakkaampaa kun aikaisemmalla, esim. 4G-verkolla, säteily heikentää vastustuskykyä ja yleiselläkin tasolla haittoja ei ole minusta tarpeeksi tutkittu ennen yleispäivitystä. eteenpäinhän on mentävä mutta itselle "foliohattuihmiset" jotka ainakin yrittävät selittää omaa kantaansa tuomalla todisteita ovat parempia ihmisiä kun he jotka heille nauraa, koska ihmiset jotka perustavat mielipiteensä lähteisiin, vääriä tai oikeita, on helppo lähteisiin perehtyä ja todeta asiat oikeiksi tai vääriksi.

   Lainaa

  29. Päihteetön hirmulisko 3.9.2020 10:18
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Ensin olin, että ei vittu. Mutta sitten olinkin, että ei helvetti.

   Lainaa

  30. Epäpätevä vihannes 3.9.2020 11:15
   Tulos: +38 (56 ääntä)
   Koriseva siili: Kristian vaikuttaa tavalliselta SDP:n äänestäjältä. Sellaiselta joka kammoksuu 5G-verkkoja, sillä voihan sellainen aiheuttaa vaikka Koronaa 😁 Lienee ollut myös paikalla seminaarissa jonka SDP:n Eeva-Johanna Eloranta järjesti.
   Siellä tuli kyllä varsinainen pers-suomalainen kommentti.

   Lainaa

  31. Viskoosi karjalanpiirakka 3.9.2020 11:26
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Vahaamaton marsu: En oo koskaan jaksanu ymmärtää, kun porukka jaksaa itkeä tuosta seuraamisesta ja tietojen keräämisestä. En ymmärrä, mitä jotain valtiota/hallitusta/yritystä mikä ikinä olisikaan tietojen keräämisen takana, niin edes kiinnostaisi jonkun pirjo peruspirkon puuhat. Ja suurimmalla osalla tosiaan on se [...]
   Tästä nyt sitten päästään siihen että miksi sun mielestä esim. googlella olisi oikeus nähdä missä milloinkin olet käynyt? Googlen sovellukset tallentavat paikkatiedot ellet käy erikseen asetuksista laittamassa sitä pois päältä. Puhumattakaan verkkosivustovierailuista, että osataan kohdentaa mainontaa. Joidenkin mielestä on ilmeisesti täysin samantekevää kuka kerää kaiken datan kenenkin päivittäisestä liikkumisesta ja tekemisestä, mutta itseäni ei niin innosta se. Jos se tieto on jossain tallessa niin se voidaan hyvinkin hakkeroida. Muutenkin kaikki "personoidut" mainokset ovat aika punainen vaate minulle, koska se tarkoittaa sitä että jokin sivu tallentaa "kiinnostukseni kohteita". Ikävä kyllä monesta suomalaisesta verkkosivusta puuttuu kokonaan mahdollisuus estää tiettyjen tietojen kerääminen; se on "joko sallit kaikki tai et mitään, eikä verkkosivusto sitten toimi" ja se taas minun mielestäni polkee käyttäjän oikeuksia. 

   Lainaa

  32. Kujeilematon avokado 3.9.2020 11:50
   Tulos: +66 (68 ääntä)
   PIN: Nämä salaliittoteoreetikot saavat kyllä uskon ihmiskuntaan romahtamaan.

   Koomisinta on se että nämä kyseiset sankarit avautuvat Facebookissa(?) siitä kuinka Koronavilkku vakoilee heitä ja eivät sen takia käytä sitä.

   Lainaa

  33. Tulos: +64 (68 ääntä)
   zed_: pointtina vaan lähinnä on se että terve epäileminen on äärimmäisen tärkeää ihmiskunnan eteenpäin ajamisessa. se ei ole minusta tervettä väittää 5G:tä koronan syyksi vaikka totuuden siemen 5G-verkon turvahaitoista onkin tutkittu asia. 5G-verkkosäteily lisää syöpäriskiä, on voimakkaampaa kun [...]
   Joo, 5g aiheuttaa yhtä paljon syöpää kuin sun olohuoneen lamppu. Jos säteily ei ole ionisoivaa niin se on vaaratonta. Ja päin vastoin jos säteily joka ei ole ionisoivaa aiheuttaisi syöpää olisi 5g turvallisempaa kuin 4g, koska taajuus on suurempi niin aallon pituus on lyhyempi joten se ei kanna yhtä pitkälle kuin matalat taajuudet. 
   En tajua miksi jengin pitää lietsoa tollasta paskaa jos ei edes ymmärrä mitä säteily on.

   Lainaa

  34. Pelkäämätön soturi 3.9.2020 13:28
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Katkaistu manaatti: Voisiko joku, joka uskoo esimerkiksi koronavilkun vaarallisuuteen ja seurantaan tai mihin tahansa siihen liittyvään negatiiviseen vaikutukseen (lievästi kohonneen akun kulutuksen tiedän ja olen valmis hyväksymään) selventää tyhmällekin, että mikä se ongelma on? Mitä yritetään seurata, kenen [...]
    Tällainen seuranta on mahdollista, ja olisi parempi jos ei olisi. Yritäpä olla vaikka Kiinan Uiguuri, niin nopeasti aukeaisi miksi ei pidä olla. Tietenkään missään ei istu ketään yksittäistä ihmistä joka tarkastelisi kaikkien tietoja; sen hoitaa algoritmi. Mutta olet ehkä huomannut että jollet aika aktiviisesti estele erilaisten sivujen keksejä, ne yhdistelevät tietoja keskenään, joten piankin esim. FB tietää mitä muuta olet verkossa tehnyt samalla kun olet ollut kirjautuneena sisään. 
     Ei ongelma, enhän ole mitenkään kiinnostava ihminen tai tehnyt mitään laitonta? Niin, no. Ne tiedot varsinkin verkossa päätyvät ihan minne tahansa; parhaassa tapauksessa mainostaja ymmärtää tarjota jotain kiinnostavaa; pahimmassa tapauksessa erilaiset vaikuttajat saavat sinut -tai kenet tahansa kaltaisesi ihmisen -luottamaan heihin, koska he ymmärtävät millainen ihminen olet, ja mikä sinuun vetoaa. Terveisiä niille amerikkalaisille jotka käytännössä äänestävät Putinin pillin mukaan. 
     Itse olen hyvin vähäinen ihmisoikeusaktivisti, siitä huolimatta maailmassa on maita joissa en yrittäisi vierailla, ettei tulisi ikäviä kysymyksiä. En kai suomalaisena tulisi hakatuksi tai vangituksi, varmaan käännytetyksi vain, mutta turhaa sitäkään lähteä yrittämään. Silti en esim. laita lapseni nimeä tai kuvaa, josta hänet voisi tunnistaa, verkkoon koskaan -kiva jos lapsi aikuisena hakisi naapurimaahan vaihtoon opiskelemaan eikä pääsisi, koska äiti vähän sanoi verkossa. 
     Tieto on valtaa, eikä meitä kahvinkeittimillä vakoilla, koska me taulapäät kerromme kaiken algoritmille ihan itse, tietämättä yhtään mitä monikansalliset, ei-demokraattiset yhtiöt saattavat tiedoillamme tehdä. Face tietää jo miltä näytät ja kenen kanssa seurustelet, vaikka sinulla ei olisi edes tiliä, jos ystävilläsi tai sukulaisillasi on.

   Lainaa

  35. Pysäyttävä omena 3.9.2020 14:19
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Tornipöllö: "tutki asiaa niin toivon mukaan ymmärrät etteivät mitkään virukset tartu" Kristianista olisi siis täysin OK, jos esim. sänkyhommien jälkeen kumppani toteasi että "niin juu, mulla on sitte HIV"? Olisihan se vähän tekopyhää pelätä joitain viruksia, jos kerran MITKÄÄN virukset eivät tartu...
   Et kai sä nyt kuvittele että Kristian ikinä pääsisi niihin sänkyhommiin

   Lainaa

  36. Tulos: +38 (44 ääntä)
   zed_: no, korona 5G-höpötykset ovat ihan naurettavaa sontaa mutta ei olisi ennenkuulumatonta että yleishyödylliseen käyttöön tarkoitetulla seurantaohjelmalla olisi muitakin salaisia käyttötarkoituksia. en nyt väitä että Koronavilkku sellainen olisi mutta en kyllä anna millekään valtiolle sellaista [...]
   Mitä siis oikeastaan pelkäät? Et pelkää, että valtio seuraisi, mutta et asenna, koska pelkäät valtion alkavan seuraamaan? Olet varmaan tietoinen, että lähdekoodi on avoin ja kenen tahansa tutkittavissa. Tiedät myös varmaan, että koronavilkku jakaa numerokoodia, joka ei ole yksilöitävissä ja se vaihtuu useasti tunnin aikana?  Jos jotain haluat pelätä, niin pelkää sitten edes vaikka bluetooth-yhteyksien tietoturvaa niin olet edes oikeilla jäljillä. Suosittelen ehdottomasti sulkemaan puhelimen välittömästi, sillä jaat tietojasi eksponentiaalisesti enemmän luultavasti lähes jokaisen käyttämäsi applikaation kautta. Siinä olet kyllä oikeassa, että julkisten paikkojen välttely ja sosiaalinen eristäytyminen on älykäs tapa minimoida riskejä.

   Lainaa

  37. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mulle satasella samaa mitä toi Kristian on vedelly... Miten voi jotkut olla noin kuutamolla "tutkittuaan" asioita.

   Lainaa

  38. Amagishi Hisaya 3.9.2020 16:32
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   BigM: Mulle satasella samaa mitä toi Kristian on vedelly... Miten voi jotkut olla noin kuutamolla "tutkittuaan" asioita.
   Kristianin pitäisi vedellä psykoosilääkkeitä sillä tässä täyttyy epäluuloisen persoonallisuushäiriön diagnostiset kriteerit 

   Lainaa

  39. Väljä mato 3.9.2020 16:34
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Ihmiset täällä huutelee seuraamisesta samaan aikaan kun ovat kirjautuneena facebookkiin? Huutista.

   Lainaa

  40. Arkkienkeli 3.9.2020 17:25
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Tyyni tonttu: Autoni tuulilasinpyyhkijät on valmistettu Kiinassa. Siellä se Jinping kyttää, että millo Suomessa sataa vettä :(
   Mun WC-pönttö on valmistettu Kiinassa. Siellä ne kyttäävät aamuisin paljonko tulosta tulee...

   Lainaa

  41. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Apea mandariini: Sattuu niin pirusti otsalohkoon Kristianin kaltaiset "nerot." Voin vain kuvitella kuinka tuokin teoria on saatu aikaan googlettamalla miten tieteelliseltä DNA ja RNA kuulostaakaan ja sitten kun siihen yhdistetään 5G, lopputulos on silkkaa neroutta ja solumyrkkyjä! Miksihän ihmeessä käytin 5 vuotta [...]
   Äläs nyt yleistä. Itse olen Dr.Sc. mutta ilmeisesti vielä muutama leveli pitää pelata läpi että pääsen kaimani tasolle. Jatkan 5G-tukiasemien asentelemista heti taukoni päätyttyä.

   Lainaa

  42. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Koriseva siili: Kristian vaikuttaa tavalliselta SDP:n äänestäjältä. Sellaiselta joka kammoksuu 5G-verkkoja, sillä voihan sellainen aiheuttaa vaikka Koronaa 😁 Lienee ollut myös paikalla seminaarissa jonka SDP:n Eeva-Johanna Eloranta järjesti.
   En ole seurannut Suomen salaliittohörhöjen skeneä joten en osaa heistä sanoa, mutta ulkomailla, eritoten Liittovaltioissa, tällaisiin asioihin uskovat ovat juuri oikeistolaisia muh-freedom -itsenäisiä kansalaisia. Uskoisin kyllä tämän korreloivan myös meillä kotomaassa.

   Lainaa

  43. Arkkienkeli 3.9.2020 17:48
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Katkaistu manaatti: Voisiko joku, joka uskoo esimerkiksi koronavilkun vaarallisuuteen ja seurantaan tai mihin tahansa siihen liittyvään negatiiviseen vaikutukseen (lievästi kohonneen akun kulutuksen tiedän ja olen valmis hyväksymään) selventää tyhmällekin, että mikä se ongelma on? Mitä yritetään seurata, kenen [...]
   Poliisi saa tiedon liikkumisestasi teleoperaattorilta tukiasemadatan kautta. Googlesta voit mapsin kautta katsoa missä olet liikkunut. Jälkimmäinen kuuluu Bigdataan. Jälkimmäisellä onneksi on tietoturva kunnossa ja ulkopuoliset eivät pääse siihen käsiksi muuten kuin hakkeroimalla kohteen tilin.

   Lainaa

  44. Arkkienkeli 3.9.2020 17:52
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Koriseva siili: Kristian vaikuttaa tavalliselta SDP:n äänestäjältä. Sellaiselta joka kammoksuu 5G-verkkoja, sillä voihan sellainen aiheuttaa vaikka Koronaa 😁 Lienee ollut myös paikalla seminaarissa jonka SDP:n Eeva-Johanna Eloranta järjesti.
   Tästä tulikin mieleen erään epäsuomalaisten puolueeseen kuuluvan Twitterpäivitys, jossa hän väitti 5G-verkkojen aiheuttavan Covid-19 tartuntoja...

   Lainaa

  45. Arkkienkeli 3.9.2020 18:10
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Tornipöllö: "tutki asiaa niin toivon mukaan ymmärrät etteivät mitkään virukset tartu" Kristianista olisi siis täysin OK, jos esim. sänkyhommien jälkeen kumppani toteasi että "niin juu, mulla on sitte HIV"? Olisihan se vähän tekopyhää pelätä joitain viruksia, jos kerran MITKÄÄN virukset eivät tartu...
   Sitten täytyisi mennä jo Telegramin keksimisen aikaan, kun HIV on siirtynyt simpanssista ihmiseen 1884–1924 välisenä aikana.

   Lainaa

  46. Hermeetikko 3.9.2020 20:16
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Suosittelen myös tutkimaan asiaa.

   Lainaa

  47. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Jepjoo: Kristianin kohdalla ei ole kyseessä salaliittoteoriat, vaan ihan mielenterveysongelmat.
   Todennäköisesti. Tunsin joskus kaverin, joka kertoi vakavalla naamalla kohtaamastaan naapurivihasta. Olivat myrkyttäneet pellon ruutiperunoilla, jonka seurauksena hyvät ravihevoset eivät enää pystyneet kilpailemaan. Kertomus olisi voinut olla tottakin, mutta ympäristö, mielisairaalan suljettu osasto ei oikein vakuuttanut kertomuksen totuusarvosta. Joskus nämä Kristianit otettiin hoitoon, mutta nyt ne leijuvat keskuudessamme levittämässä päänsisäisiä harhojaan.

   Lainaa

  48. Kiristetään lisää 3.9.2020 23:07
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Koitin lukea näitä uusia julkaisuja, ja tää oli ainoa joka ei päästänyt lukemaan vaan jäi pyörimään kokovalkoselle sivulle jossa oli mustalla jotain että tarkistetaan DDoS:n varalta tms. Koitin monta kertaa ja tää oli aina ainoa joka ei antanu lukea, tarkisteli vaan etten oo hakkeri :D Alko vähän pipoa kiristää juu

   Lainaa

  49. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Keveä mato: Fraaseja joista tunnistaa salaliittoteoreetikko -"Tutki itse! Miksi mun pitäisi se informaatio erikseen teille hakea?" -"Ette seuraa mitä tapahtuu." -"Olet vain valtamedian aivopesemä lammas" -"Kyllä teillekin totuus joskus valkenee"
   Tästä listasta puuttui vain lähes joka kerta nähty "No mietipä sitä!" kun joku normaali erehtyy kysymään mistä jossain sekopäisessä artikkelissa on kyse, tai mitä postaaja sillä yrittää sanoa.

   Lainaa

  50. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Kiristetään lisää: Koitin lukea näitä uusia julkaisuja, ja tää oli ainoa joka ei päästänyt lukemaan vaan jäi pyörimään kokovalkoselle sivulle jossa oli mustalla jotain että tarkistetaan DDoS:n varalta tms. Koitin monta kertaa ja tää oli aina ainoa joka ei antanu lukea, tarkisteli vaan etten oo hakkeri 😁 Alko vähän pipoa kiristää juu
   Mulla sama :O Mietin jo että nyt on liskoihmiset päättäneet pistää stopin näiden nerojen tietovuodoille..!

   Lainaa

  51. Numeroimaton persikka 4.9.2020 4:15
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   PIN: Nämä salaliittoteoreetikot saavat kyllä uskon ihmiskuntaan romahtamaan.
   Voi sinua aivopestyä lammasta.

   Lainaa

  52. Kalastava pöllö 4.9.2020 8:23
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   PIN: Nämä salaliittoteoreetikot saavat kyllä uskon ihmiskuntaan romahtamaan.
   Mä taas olen varma, että jatkossa nuo hoidetaan transkraniaalisella sähkömagneettistimulastiolla yhteiskuntakelpoisiksi.
   Salaliittoteoriointi, fundamentalismi ja taikausko johtuvat kaikki passiivisesta ohimoaivokuoresta, eli ovat siis hoidettavissa sähköllä. Ĺääkäri määrää kaikille vöyhkille sähköpipon.
   Ohimoaivokuori on se värkki, joka meillä vähän normaalimmilla hoitaa loogisen ajattelun.

   Lainaa

  53. Pelkäämätön soturi 4.9.2020 12:39
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:  Tällainen seuranta on mahdollista, ja olisi parempi jos ei olisi. Yritäpä olla vaikka Kiinan Uiguuri, niin nopeasti aukeaisi miksi ei pidä olla. Tietenkään missään ei istu ketään yksittäistä ihmistä joka tarkastelisi kaikkien tietoja; sen hoitaa algoritmi. Mutta olet ehkä huomannut että jollet [...]
    ...en toki tarkoita ettei koronavilkkua pitäisi käyttää; jos käyttää normaalia HSLn kuukausilippua ja muistaa piipata sen liikennevälineeseen noustessa, systeemi tietää jo missä liikumme päivittäin. On ihan turha heittäytyä vainoharhaiseksi nyt, kun koronavilkusta on sentään hyötyä.

   Lainaa

  54. Kuuluisa kyyhky 4.9.2020 12:50
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Viskoosi karjalanpiirakka: Tästä nyt sitten päästään siihen että miksi sun mielestä esim. googlella olisi oikeus nähdä missä milloinkin olet käynyt? Googlen sovellukset tallentavat paikkatiedot ellet käy erikseen asetuksista laittamassa sitä pois päältä. Puhumattakaan verkkosivustovierailuista, että osataan kohdentaa [...]
   No lähinnä sen takia, että ilmaiseksi tuottavat mulle käyttöön palveluja, jotka hyödyttävät mua ja joista en ole halukas maksamaan. Jostain se raha on revittävä, joten myykööt mainostajille.

   Lainaa

  55. Toipuva hedelmä 4.9.2020 15:40
   Tulos: -16 (22 ääntä)
   Ei muuten ole foliohattulua se, että kausirokotteen ottaneita on kuollut paljon enemmän kun sen ottamatta jättäneitä.

   Lainaa

  56. Sukukypsä oliivi 4.9.2020 15:42
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   minttuli: Kyllä näissä jutuissa iha perää on. Musta surmakin johtui siitä että vähä aikaisemmin ihmiskunta oli keksiny rukin
   Musta surma lähti leviämään, koska kissat hävitettiin lähes kokonaan. Kirput pääsivät näin leviämään rottien mukana.

   Lainaa

  57. Sukukypsä oliivi 4.9.2020 15:44
   Tulos: -24 (26 ääntä)
   Apea mandariini: Sattuu niin pirusti otsalohkoon Kristianin kaltaiset "nerot." Voin vain kuvitella kuinka tuokin teoria on saatu aikaan googlettamalla miten tieteelliseltä DNA ja RNA kuulostaakaan ja sitten kun siihen yhdistetään 5G, lopputulos on silkkaa neroutta ja solumyrkkyjä! Miksihän ihmeessä käytin 5 vuotta [...]
   5G aiheuttaa syöpää, siksi monet maat eivät sitä halua. Suomi on koekaniini nro uno. Katsellaan 10 vuoden kuluttua kuinka kävi?

   Lainaa

  58. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Mikä on koronavilkku? terv; en omista älypuhelisnta (tabletin kyl) ja appssien määrä muutenkin on raivostuttava kun vievät tiedostotilaa

   Lainaa

  59. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Sukukypsä oliivi: Musta surma lähti leviämään, koska kissat hävitettiin lähes kokonaan. Kirput pääsivät näin leviämään rottien mukana.
   Rukin keksiminen loi pohjan teollistumiselle mikä johti kaupungistumiseen ja kulkutaudit pääsi leviämään

   Lainaa

  60. Arvonen kultakala 4.9.2020 19:03
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Toipuva hedelmä: Ei muuten ole foliohattulua se, että kausirokotteen ottaneita on kuollut paljon enemmän kun sen ottamatta jättäneitä.
   Siihen on varmaankin sitten olemassa jonkin sortin lähde?

   Lainaa

  61. Arvonen kultakala 4.9.2020 19:03
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Sukukypsä oliivi: 5G aiheuttaa syöpää, siksi monet maat eivät sitä halua. Suomi on koekaniini nro uno. Katsellaan 10 vuoden kuluttua kuinka kävi?
   Ei aiheuta. Elämä aiheuttaa kuolemista. Joillekin sen soisi tapahtuvan vähän nopeammin kuin toisille ei soisi.

   Lainaa

  62. Akvamariini karjalanpiirakka 5.9.2020 0:37
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Toipuva hedelmä: Ei muuten ole foliohattulua se, että kausirokotteen ottaneita on kuollut paljon enemmän kun sen ottamatta jättäneitä.
   Nimenomaan foliohattuilua. JOS tämä sattuukin olemaan tilastollisesti pätevä tieto, on aika helppo päätellä ettei se johdu itse rokotteesta vaan ihmisryhmästä jolle sitä suositellaan: vanhukset ja valmiiksi sairaat riskiryhmäläiset, joiden kuolleisuusriski on ylipäätään huomattavasti suurempi kuin perusterveillä joista kovin moni ei edes kausi-influenssarokotetta ota. Se rokote nyt ei kuitenkaan ole sentään mikään ihmeruiske; se ei pelasta ikääntymiseltä, syövältä, sydänkohtaukselta, muilta infektioilta jne. Tietysti tarpeeksi hartaat folion väärinkäyttäjät saavat aina kaiken väännettyä rokotteen, 5G:n tai ylipäätään (lääke)tieteen syyksi. Joku amerikkalainen ilmeisen tosissaan paasasi netissä siitä miten jonkun tutun lapsi kuoli rokotteeseen: lapsi kun jäi auton alle pari päivää rokotuksen jälkeen. Katsokaas kun ne rokotteen magneettiset raskasmetallit ihan kiskaisivat sen auton tiellä harhailleen muksun päälle...

   Lainaa

  63. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Keveä mato: Äläs nyt. Kävin koronavilkun lähdekoodin läpi ja vaikuttaa todella vaaralliselta. Lähettää dataa illuminatille. Bill Gates oli myös mainittu. Vilkku 2.0 tulee olemaan pakollinen mikrosiruimplantti. Ihan selkee NWO juttu ja lepakotkin räjähtelevät koska se lähettää vaarallista 5G-säteilyä.
   Nauroin. Mutta ei tässä maalimassa uskalla tuollaisii heittää edes läpällä, kun ei tiedä kuka keksii valjastaa tonkin johonkin todellisuudesta väliä ja faktat on vihollisii -kampanjaan.

   Lainaa

  64. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Jarppi: Joo, 5g aiheuttaa yhtä paljon syöpää kuin sun olohuoneen lamppu. Jos säteily ei ole ionisoivaa niin se on vaaratonta. Ja päin vastoin jos säteily joka ei ole ionisoivaa aiheuttaisi syöpää olisi 5g turvallisempaa kuin 4g, koska taajuus on suurempi niin aallon pituus on lyhyempi joten se ei kanna [...]
   Ei säteilyn tarvi olla ionisoivaa. Jos kännykkä säteilis100W (EIRP) teholla, se olisi vaarallinen. 5G voi käyttää taajuuksia joita ei ole lähellekkään yhtä kattavasti tutkittu kuin 3/4G tai WLANit. Nekään taajuudet käytetyillä teholla tuskin ovat vaarallisia.

   Lainaa

  65. Tulos: 0 (0 ääntä)
   PIN: Nämä salaliittoteoreetikot saavat kyllä uskon ihmiskuntaan romahtamaan.
   Kuuntelepa podcastia nimeltä Kvanttihyppy. ;)

   Lainaa

  66. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Tapio jutusta tuli vähän surku, sillee sympatia-tavalla. Mulla on kerran ollut lievää psykoottisuutta (joka ei kuitenkaan psykologin vastaanotolla vaikuttanut tarpeeksi voimakkaalta, et sitä olis sen tarkemmin tutkittu. En ollut siellä siis vainoharhojen vaan masennuksen takia ja psykoottisuus tuli siel esiin siin sivussa), jonka aikana pelkäsin mm, et mitä jos pehmolelujen silmät onkin piilokameroita. Oli nimittäin aivan helvetin ahdistavaa ja stressaavaa aikaa, siksi sympatia. Ei kovinkaan koomista, edes näin jälkikäteen mietittynä, vaan jotenkin vaan tosi kammottavaa ja synkkää.

   Lainaa

  67. Kummaksi on mennyt 6.9.2020 21:35
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Kristianista ei taida tulla insinööriä, lääkäriä eikä biologia noilla älynlahjoilla.

   Lainaa

  68. Arvokas karjalanpiirakka 7.9.2020 12:07
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mitähän jos näille 5G tyyypeille kertoo tavallisen kattolampun lähettävän 1000 kertaa suurempitaajuista säteilyä, joka voi mennä jopa kämmenen paksuisen kudoksen läpi. Kyllä,5G yltää jopa mikroaaltoihin, mutta tässä päästään taas siihen, että 5G:n teho on mikrowatteja, kun taas mikrossa voidaan puhua jopa kilowatista, tässä on miljoonakertainen ero tehossa.

   Lainaa

  69. Arvokas karjalanpiirakka 7.9.2020 12:15
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Rottis: Tapio jutusta tuli vähän surku, sillee sympatia-tavalla. Mulla on kerran ollut lievää psykoottisuutta (joka ei kuitenkaan psykologin vastaanotolla vaikuttanut tarpeeksi voimakkaalta, et sitä olis sen tarkemmin tutkittu. En ollut siellä siis vainoharhojen vaan masennuksen takia ja psykoottisuus tuli [...]
   Itsellä vähän samanlainen tilanne oli, kun olin joku 10 vuotias. Olin ihan varma että vanhemmat oli korvannut lemmikki kissan robotilla, joka vakoilisi minun jokaista liikettä. nyt jälkikäteen mietittynä, en oikein ymmärrä kuinka pystyin aivan vakavissaan luulemaan niin.
   Jarppi: Joo, 5g aiheuttaa yhtä paljon syöpää kuin sun olohuoneen lamppu. Jos säteily ei ole ionisoivaa niin se on vaaratonta. Ja päin vastoin jos säteily joka ei ole ionisoivaa aiheuttaisi syöpää olisi 5g turvallisempaa kuin 4g, koska taajuus on suurempi niin aallon pituus on lyhyempi joten se ei kanna [...]
   Väärin. Vaikka säteily ei olisi ionisoivaa, se ei tarkoita etteikö se suurella teholla voisi aiheuttaa esim palovammoja. 5G yltää jopa mikroaaltoihin, ja mikroaallot voivat keittää solusi, mutta koska mikroaaltouunilla ja 5G säteilyllä on miljoonakertainen teho ero, ei 5Gstä aiheudu mitään vaaraa. Myöskin ihan "tavallinen" näkyvä valo voi polttaa, jos on liian suuret tehot.

   Lainaa

  70. Tauoton seppä 7.9.2020 13:57
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Kristianin kaltaiset ihmiset pitäisi poistaa joka ikisestä someverkosta, niiltä pitäisi ottaa puhelin pois ja ainut kommunikointitapa pitäisi olla kyltin kantaminen, jossa lukee "End is nigh". Sitten kaikki olisi hyvin. Ainakin tämän asian osalta.

   Lainaa

  71. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Väsynyt: Ei säteilyn tarvi olla ionisoivaa. Jos kännykkä säteilis100W (EIRP) teholla, se olisi vaarallinen. 5G voi käyttää taajuuksia joita ei ole lähellekkään yhtä kattavasti tutkittu kuin 3/4G tai WLANit. Nekään taajuudet käytetyillä teholla tuskin ovat vaarallisia.
   Joo ei tarvii olla, paitsi siinä tapauksessa että siitä olisi jotain haittaa eri elämänmuodoille.

   Lainaa

  72. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kalastava pöllö: Mä taas olen varma, että jatkossa nuo hoidetaan transkraniaalisella sähkömagneettistimulastiolla yhteiskuntakelpoisiksi. Salaliittoteoriointi, fundamentalismi ja taikausko johtuvat kaikki passiivisesta ohimoaivokuoresta, eli ovat siis hoidettavissa sähköllä. Ĺääkäri määrää kaikille vöyhkille [...]
   Transkraniaalinen magneettistimulaatio (TMS) ei auta hittoakaan, ja on muuten eri asia kuin sähköhoito (elektrokonvulsiivinen terapia, ECT). t. nimim. Been there done that Ja pelottavaa, että nämä kristianit saavat kulkea vapaasti joukossamme!

   Lainaa

  73. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Vielä kun yhdistettäisiin Jeesus ja NWO illuminateinen teksteihin, kuulostaisi ihan nyky-Tuksun jutuilta (joka ilmeisesti on siis nero myös).

   Lainaa

  74. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Keveä mato: Äläs nyt. Kävin koronavilkun lähdekoodin läpi ja vaikuttaa todella vaaralliselta. Lähettää dataa illuminatille. Bill Gates oli myös mainittu. Vilkku 2.0 tulee olemaan pakollinen mikrosiruimplantti. Ihan selkee NWO juttu ja lepakotkin räjähtelevät koska se lähettää vaarallista 5G-säteilyä.
   Haluisin elää vieläkin maailmassa, jossa toi heitto oli hauska vitsi.
   Nyt en enää luota ihmisten ymmärrykseen sen vertaa, että pelkään vielä jonkun siteeraavan sua tosissaan. Tai ainaskin muita harhauttaaksen.
   Eli muistakaa pistää joku merkki sarkasmille ja huumorille, ja ei tämä ehdotus ei ollut kumpaakaan.

   Lainaa

  75. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Dipoli: Kyllä. Tunnetusti kiinalaiset tehtaat asentavat kalliita mikrokameroita kaikkeen elektroniikkaan, jotta saisivat tietää, minkä merkkistä kahvia Tapio juo aamuisin ja onko hän laittanut vaatteet päälle ennen aamukahvia. Tärkeää tietoa, jonka avulla Kiina valloittaa maailman.
   Ai siks Kiinasta saa kaikki tuotteet nii paljo halvemmalla. Oonki miettinyt miks sama laturi johto on wishillä 0,5e ja gigantissa 15e. Mut tässä 0,50€ mallissa onki kamera ja sisään asennettu ohjelmat jotka lukee mun puhelimen tiedot jne. Make sense

   Lainaa

  76. thomas meyers 4.12.2020 6:02
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   TÄMÄ ON VIRALLINEN VIESTI ILLUMINATILTA MAAILMAAN HUOMAUTUS: MITÄÄN EI OLE IHMISEN UHRAA Voit ottaa yhteyttä temppelin edustajaan WhatsAppin kautta: (+905526952390) Oletko liikemies vai nainen, poliitikko, muusikko, opiskelija? Haluat olla rikas, kuuluisa, voimakas elämässä, liittyä Illuminatin veljeskunnan kulttiin tänään ja saada rikas välitön summa. Miljoona dollaria viikossa, ja vapaa koti. Missä tahansa haluat elää tässä maailmassa ja saat myös 90 000 000 dollaria kuukaudessa palkkana ... Edut uusille jäsenille, joista tulee Illuminatin jäseniä. 1. Talo missä tahansa valitsemassasi maassa. 2. Uusi unelma-auto, jonka arvo on 60 000 000 USD. 3. Tilaisuus tavata maailman rikkaimmat miehet. Sinun on oltava vähintään 20-vuotias, ennen kuin voit ottaa yhteyttä kumppaneihimme Sähköposti: greatilluminati2022@gmail.com WhatsApp: (+905526952390)

   Lainaa

  77. It's a deal 10.11.2022 12:46
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jämä: Haluisin elää vieläkin maailmassa, jossa toi heitto oli hauska vitsi.Nyt en enää luota ihmisten ymmärrykseen sen vertaa, että pelkään vielä jonkun siteeraavan sua tosissaan. Tai ainaskin muita harhauttaaksen.Eli muistakaa pistää joku merkki sarkasmille ja huumorille, ja ei tämä ehdotus ei ollut kumpaakaan.
   Ei se auta, ihmiset siteeraisivat silti haluamiaan osia, kuten tähänkin asti. Kaikkeen dataan pitäisi saada vesileimattua lähde ja asiayhteys.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 5g, dna, kiina, kiinalainen, koronavilkku, koronavirus, prisma, rna, rokote, rokotus, salaliittoteoriat, seuranta, sikainfluenssa, säteily, termoskannu, vakoilu, virukset, virus