Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tyrmäystipat

Tyrmäystippojen uhri saa Facebookissa vielä tyrmäävämmän vastaanoton.
Suurenna näkymä
Tyrmäystipat

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +345 (355 ääntä)
   Ullalla on niin sanottua parempaa tietoa aiheesta.

   Lainaa

  2. Tulos: +699 (711 ääntä)
   Yleensä vaan näissä huumaajissa, raiskaajissa, murhaajissa ja muissa veijareissa on se varsin ikävä piirre, että kun sitä tosiaankaan EI näe naamasta. Jos näkisi, oletettavasti näitä rikoksia ei pääsisi tapahtumaankaan.

   Lainaa

  3. Sopan hämmentäjä 20.8.2020 1:38
   Tulos: +153 (185 ääntä)
   Ettei olisi Moonan ja Ullan juomiinkin sekoitettu jotain elämän varrella? Varmaan jo ihan äidinmaidosta asti, jättänyt meinaan jäljen aivojen kehitykseen.

   Lainaa

  4. Fluoriton karjalanpiirakka 20.8.2020 2:11
   Tulos: +482 (494 ääntä)
   Hyi, tästä tarinasta jäi kylmäävä olo... Jos baarissa joku on sekavan näköisessä kunnossa, ja joku toinen lähtee siinä vaikka taluttelemaan tätä ulos, voi olla todella vaikea tietää, onko siinä esimerkiksi vain tyttö humalassa ja poikaystävä saattamassa kotiin, vai onko kyseessä tarkoituksellinen huumaus. Ehkä näihin tilanteisiin pitäisi puuttua mieluummin enemmän kuin vähemmän. Nämä victim blamingit ja victim shamingit eivät tod. auta asioita..."sä olisit voinu mennä sanoon siitä juomasta suoraan työntekijöille" juu olisi varmasti ollut hyvä asia yrittää puhua ainakin jollekin, mutta eipä ole kovin yllättävää, jos tyrmäystippojen jälkeen ei ilmaise itseään tai edes ajattele kovin selkeästi.

   Lainaa

  5. Tulos: +324 (334 ääntä)
   On sekin kun jonkun rämäsen pubin maine on tärkeämpi kuin potentiaalisten uhrien henki ja hyvinvointi. Joku tuo esille vakavan aiheen mistä pitäisi huolestua niin sitten muut vaan hyssyttelee ja syyllistelee.

   Lainaa

  6. Kummikäki 20.8.2020 2:43
   Tulos: +246 (252 ääntä)
   Kissatie 1:n asukkaat puolustamassa lempijuottolaansa?

   Lainaa

  7. Säädytön lehmä 20.8.2020 4:48
   Tulos: +133 (137 ääntä)
   Fluoriton karjalanpiirakka: Hyi, tästä tarinasta jäi kylmäävä olo... Jos baarissa joku on sekavan näköisessä kunnossa, ja joku toinen lähtee siinä vaikka taluttelemaan tätä ulos, voi olla todella vaikea tietää, onko siinä esimerkiksi vain tyttö humalassa ja poikaystävä saattamassa kotiin, vai onko kyseessä tarkoituksellinen [...]
   Eikä se juuri auta käydä henkilökunnalle ilmoittamassa kummallisesta mausta. Jos on hanajuoma, voivat maistaa hanasta ettei ole sisältö pilalla, siihen se sitten jääkin. Drinkit usein maistetaan heti teon jälkeen, ei muuta. 
   Myöskään uutta juomaa tuskin saa ilmaiseksi, koska jokaisen omalla vastuulla pitää juomastaan huolta. Enkä tällä meinaa että olisi oikeutettua huumata toisten juotavia, tai ”Ihan oma syy, mitäs et vahtinut ja tulit ryöstetyksraiskatuks!” 
   Baarit on kyllä usein hyvin kiinnostuneita tiedosta jos heidän tiloissaan on tullut huumatuksi ja yrittävät myös itse selvittää mahdolliset tekijät. Sekin vaan vaatii mustaa valkoisella asiasta ja poliisin kautta yhteydenottoa. 

   Lainaa

  8. Tulos: -157 (203 ääntä)
   Niiden, jotka oikeasti ovat saaneet tyrmäystippoja tarinat ovat usein hyvin karuja ja on toki tärkeää pitää huolta omista juomistaan. Kuitenkin enemmistö ihmisistä jotka kertovat saaneensa tyrmäystippoja ovat joko hyviä kuvittelemaan asioita, nocebo on vahva ilmiö tai sitten ovat nauttineet alkoholijuomia siinä määrin, että tajunnantila ja krapula ovat vastanneet hyvin promillemäärää ilman erillisiä tyrmäystippoja.

   Lainaa

  9. Lahjoava liitu 20.8.2020 8:54
   Tulos: +146 (154 ääntä)
   Mä oon jo vuosikymmeniä ihmetellyt, että miksei baareissa myydä drinkkejä kannellisista laseista? Myydäänhän kahvia ja limujakin kansimukeissa, ja niitä on sellaisiakin jotka ei ole kertakäyttöisiä, niin miten se olis mahdotonta suunnitella designiltaan baariinkin sopivia kansia?

   Lainaa

  10. Tulos: +101 (107 ääntä)
   No ei se oo leikin asia jos tyrmäystippoja jaetaan. Miettikää jos sattuu omalle kohdalle...

   Lainaa

  11. Savuton meduusa 20.8.2020 11:27
   Tulos: +129 (141 ääntä)
   Juujuu: Niiden, jotka oikeasti ovat saaneet tyrmäystippoja tarinat ovat usein hyvin karuja ja on toki tärkeää pitää huolta omista juomistaan. Kuitenkin enemmistö ihmisistä jotka kertovat saaneensa tyrmäystippoja ovat joko hyviä kuvittelemaan asioita, nocebo on vahva ilmiö tai sitten ovat nauttineet [...]
   Vai että oikein enemmistö. Minä se vaan en löydä tällasta tietoa mistään muualta?

   Lainaa

  12. Tulos: +83 (99 ääntä)
   "Vammanen" ei sit muuten oo mikään haukkumasana.

   Lainaa

  13. Tulos: +121 (123 ääntä)
   Fluoriton karjalanpiirakka: Hyi, tästä tarinasta jäi kylmäävä olo... Jos baarissa joku on sekavan näköisessä kunnossa, ja joku toinen lähtee siinä vaikka taluttelemaan tätä ulos, voi olla todella vaikea tietää, onko siinä esimerkiksi vain tyttö humalassa ja poikaystävä saattamassa kotiin, vai onko kyseessä tarkoituksellinen [...]
   Hyvä vinkki on kysyä epäilyttävässä tilanteessa yhteiskuvaa, tai pyytää taluttajaa soittamaan talutettavan puhelimeen. Tietenkin tässä saattaa suututtaa väsyneen ja turhautuneen poikaystävän turhan takia, mutta ehkä se on tilanteessa parempi vaihtoehto.

   Lainaa

  14. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Juujuu: Niiden, jotka oikeasti ovat saaneet tyrmäystippoja tarinat ovat usein hyvin karuja ja on toki tärkeää pitää huolta omista juomistaan. Kuitenkin enemmistö ihmisistä jotka kertovat saaneensa tyrmäystippoja ovat joko hyviä kuvittelemaan asioita, nocebo on vahva ilmiö tai sitten ovat nauttineet [...]
   Niin, tai sitten sillä nautittujen tippojen määrälläkin on vaikutusta olotilaan. Ei se kyllä (tappo)krapulaa edes muistuta, voin kokemuksesta kertoa. :D

   Lainaa

  15. Tulos: +5 (39 ääntä)
   Lahjoava liitu: Mä oon jo vuosikymmeniä ihmetellyt, että miksei baareissa myydä drinkkejä kannellisista laseista? Myydäänhän kahvia ja limujakin kansimukeissa, ja niitä on sellaisiakin jotka ei ole kertakäyttöisiä, niin miten se olis mahdotonta suunnitella designiltaan baariinkin sopivia kansia?
   Jos sieltä saa juomaa pois niin sinne saa myös aineita sekaan

   Lainaa

  16. Sikeä sorsa 20.8.2020 15:44
   Tulos: -98 (124 ääntä)
   Enemmistö "joku laittoi tyrmäystippoja juomaan" väitteistä johtuu siitä että itse juodaan liikaa alkoholia ja ollaan perseet olalla, ja laitetaan jonkun muun syyksi. Sanon vähättelemättä aitoja tilanteita

   Lainaa

  17. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Fluoriton karjalanpiirakka: Hyi, tästä tarinasta jäi kylmäävä olo... Jos baarissa joku on sekavan näköisessä kunnossa, ja joku toinen lähtee siinä vaikka taluttelemaan tätä ulos, voi olla todella vaikea tietää, onko siinä esimerkiksi vain tyttö humalassa ja poikaystävä saattamassa kotiin, vai onko kyseessä tarkoituksellinen [...]
   Joo! Oikeesti jos näette sekavan oloisen henkilön hoipertelemassa (varsinkin yksin) baarissa, kannattaa käydä kysymässä että onko kaikki hyvin.

   Lainaa

  18. Työkyvytön lihapulla 20.8.2020 17:03
   Tulos: -76 (88 ääntä)
   Tintti: "Vammanen" ei sit muuten oo mikään haukkumasana.
   On se jos ei ole vammainen. Ihan kuten on separi, kehari, persu, autisti jne...

   Lainaa

  19. Kastunut jyrsijä 20.8.2020 17:08
   Tulos: +66 (76 ääntä)
   Lahjoava liitu: Mä oon jo vuosikymmeniä ihmetellyt, että miksei baareissa myydä drinkkejä kannellisista laseista? Myydäänhän kahvia ja limujakin kansimukeissa, ja niitä on sellaisiakin jotka ei ole kertakäyttöisiä, niin miten se olis mahdotonta suunnitella designiltaan baariinkin sopivia kansia?
   Jos täytyisi arvata, niin sen takia kun niitä kertakäyttöisiä kansia löytyisi sen jälkeen joka nurkasta tai miljoonia muovinpalasia tarttuneena tahmaseen lattiaan. Harva oikeasti jaksaa niiden kansien kanssa juoda ja todennäköisesti ne otetaan kuitenkin pois kun tarpeeksi janoiseksi tulee. Puhumattakaan siitä, että miten paljon se lisää muoviroskaa. Jos ne olisi baarin puolesta uudelleenkäytettäviä, niin ihmiset varastaa/ottaa mukaansa niitä. Jos ne olisi asiakkaiden omia, niin ne hävitetään kuitenkin baariin tai sitten ne löytyy ulkoa jostain ojasta tuulen viemänä. Kiva ajatus noin muuten. Harmi vaan, että todellisuus ei anna myöten idealle. EIkä sekään silti poista sitä juurisyytä: ihmisiä ei pitäisi huumata baareissa.

   Lainaa

  20. Sävelletty papukaija 20.8.2020 17:56
   Tulos: +28 (50 ääntä)
   Lahjoava liitu: Mä oon jo vuosikymmeniä ihmetellyt, että miksei baareissa myydä drinkkejä kannellisista laseista? Myydäänhän kahvia ja limujakin kansimukeissa, ja niitä on sellaisiakin jotka ei ole kertakäyttöisiä, niin miten se olis mahdotonta suunnitella designiltaan baariinkin sopivia kansia?
   Et oo tainnut koskaan olla töissä baarissa tai edes kiinnittää huomiota kiireisen yökerhon tai keikkapaikan työtahtiin? 🙄😅
   Ensinnäkin myyntivolyymi on niin iso, että ihan jokainen yksittäinen työvaihe lisää kasvattaa jonoja ja vähentää tehoja ihan järkyttävästi - jos kannen kiinni räpeltämiseen kuluu esim.1/10 juoman tarjoilemiseen kuluvasta ajasta, se tarkoittaa sitä, että jokaisen kyypparin tuottavuus laskee 10% (+päälle kansien hinta, niiden tilaamiseen, myyntipisteelle täyttämiseen ja niille varatun tilan raivaamiseen, tiskiin/roskiin huolehtimiseen jne. kuluva työaika, kansien aiheuttama lisäys siivous-, jäte- ja energialaskuihin...). 
   Toiseksi: ympäristönäkökohtien vuoksi kertakäyttöiset kannet eivät todellakaan soveltuisi baariin ja uusiokäyttöiset taas puolestaan tekisivät tehokkaasta plokkaamisesta mahdotonta, kun laseja ei pystyisi kerätessä pinoamaan, saati asettelemaan tiskipakkiin irroittamatta jokaista kantta erikseen ja baaritiskillekin joutuisi lasien lisäksi tekemään uuden reissun kansien tuomista varten...
   Kolmanneksi: Ihmiset ovat todella huolimattomia juomiensa kanssa ja tipat laitetaan pienellä ja huomaamattomalla pipetillä, joten kansi vain hieman hidastaisi, ei estäisi tippojen laittamista. 
   Ja vielä lopuksi: Vaikka tippoja tosiaan toisinaan liikkuu yöelämässä (ja ravintolan keinot sen estämiseen ovat aina rajalliset, mutta tapauksista todellakin halutaan kuulla ja tehdä parhaansa tekijöiden kiinnisaamiseksi), niin helposti tippaepäilyihin myös kyynistyy, kun on riittävän monesti todistanut, miten uhrioletettu tulee seuraavalla viikolla kirkkain silmin ja asiastaan täysin vakuuttuneena kertomaan, että ”Varmaan sain tippoja lauantaina, kun olin niin sekaisin, vaikka en juonut koko iltana kuin lasin viiniä ja yhden siiderin, katoin nettipankistakin!”
   ...kun itse olit kyseisenä iltana töissä ja tupakkatauolla näit, kun samainen tyyppi naukkaili jo baarijonossa kaverinsa minttubläkkipullosta, tiskillä ehkä osti vain sen yhden siiderin, mutta nautti ahnaasti ne kaverien kantamat monet jekkupommikierrokset ja se jatkoilla nautittu valkkarilasikin oli tonkasta piripintaan valutettu Iittalan Essencen punkkulasi...

   Lainaa

  21. katsastamaton maito 20.8.2020 18:21
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   Keijotar: Jos sieltä saa juomaa pois niin sinne saa myös aineita sekaan

   Se pieni reikä on paljon helpompi esimerkiksi sormella pitää peitettynä, kun et just sillä hetkellä ole juomassa siitä, kun koko lasi. Ja vaikka ei saisikaan pidettyä, on se pisaroiden saaminen pienestä reiästä juojan puolella huomattavasti vaikeampaa, kuin ilman kantta.

   Mut joo, logistiikkahan tässä on vaikea.

   Lainaa

  22. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Myrkyn lykkäs kun ajoi Seijankin laulamaan karaokea.

   Lainaa

  23. Vihreä humanoidi 20.8.2020 21:59
   Tulos: -57 (83 ääntä)
   Sprikles: Yleensä vaan näissä huumaajissa, raiskaajissa, murhaajissa ja muissa veijareissa on se varsin ikävä piirre, että kun sitä tosiaankaan EI näe naamasta. Jos näkisi, oletettavasti näitä rikoksia ei pääsisi tapahtumaankaan.
   Höpsistä, ei etninen profilointi olisi niin suosittua, ellei sitä olisi hyväksi havaittu.

   Lainaa

  24. Tulos: -11 (11 ääntä)
   En ymmärrä miten päädyin feissarimokiin, tää on jo toinen kerta mikäli joku ei oo menny ohi. Pitäs opetella olemaan hiljaa.

   Lainaa

  25. Verraton etana 21.8.2020 5:46
   Tulos: +78 (86 ääntä)
   Ihan todella järkyttävää lukea näitä kommentteja sekä itse postauksessa että feissarimokissa. 1. Rikoksen uhriksi joutuminen ei ole koskaan uhrin syy. Varsinkin, kun kyseessä on seksuaalinen väkivalta tai sen uhka, kuten usein tyrmäystippatapauksissa on, uhrit kohtaavat ihan kohtuutonta kyseenalaistamista ja syyllistämistä, mikä taas on omiaan ylläpitämään tapauksista vaikenemista. Kyllä kaikki nämä rikokset ovat tekijän syy. 2. Naamakerroin ei kerro, kuka on potentiaalinen seksuaalirikoksen tekijä. Useimmiten itseasiassa tekijä on uhrin läheinen. Tyrmääjät eivät myöskään näytä hämärähepuilta ja voivat olla sosiaalisesti taitavia - ja usein ovatkin. 3. Valtaosa tyrmäystipoista, raiskauksista tai muista vastaavista rikoksista kerrotut tarinat EIVÄT ole keksittyjä. Mistä tällainen väite on keksitty? 4. Vammainen ei ole haukkumasana, ja on aika, että sitä lakataan käyttämästä siihen tarkoitukseen. Vammainen tarkoittaa ihmistä, jolla on jonkinlainen liikunnallinen tai älyllinen vamma. Ei ole ok arkipuheessa yleistää ajatusga, jossa vammaisuus olisi jotenkin väärin. Vammainen ei ole haukkumasana. 5. Kaikki ulkomaalaiset tai ulkomaalaiselta näyttävät eivät ole rikollisia eivätkä kaikki rikolliset ulkomaalaistaustaisia.

   Lainaa

  26. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Sävelletty papukaija: Et oo tainnut koskaan olla töissä baarissa tai edes kiinnittää huomiota kiireisen yökerhon tai keikkapaikan työtahtiin? 🙄😅 Ensinnäkin myyntivolyymi on niin iso, että ihan jokainen yksittäinen työvaihe lisää kasvattaa jonoja ja vähentää tehoja ihan järkyttävästi - jos kannen kiinni räpeltämiseen [...]
   Mut oishan se helvetin tyylikästä juoda esim viski tai olut jostain nokkamukista. 😅

   Lainaa

  27. PerunaPotatis 21.8.2020 8:27
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   Juujuu: Niiden, jotka oikeasti ovat saaneet tyrmäystippoja tarinat ovat usein hyvin karuja ja on toki tärkeää pitää huolta omista juomistaan. Kuitenkin enemmistö ihmisistä jotka kertovat saaneensa tyrmäystippoja ovat joko hyviä kuvittelemaan asioita, nocebo on vahva ilmiö tai sitten ovat nauttineet [...]
   Jaa. Voin sanoa että kun ehtii baarissa yhden drinkin juomaan ja jalat lähtee alta, selität ihan ufojuttuja ja tiedät kuolevasi, niin kyllä melko varma olen että tippoja sain. Krapulaa ei ollut aamulla, vain outo närästys. Onneksi kaveri huolehti kotiin.

   Lainaa

  28. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Sen näkee naamasta, kun Ulla lakkaa saamasta.

   Lainaa

  29. Mustalaisnaamio 21.8.2020 12:38
   Tulos: -20 (34 ääntä)
   Laura: Joo! Oikeesti jos näette sekavan oloisen henkilön hoipertelemassa (varsinkin yksin) baarissa, kannattaa käydä kysymässä että onko kaikki hyvin.
   Yleensä tää sekava henkilö on vetäny just 5 shottia naamaansa ja jos menet kyselemään typeriä, niin saatat saada vaikka turpaasi.

   Lainaa

  30. Vajoava hämähäkki 21.8.2020 14:59
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Alkakaa nyt joku kauppaamaan nokkamukikansia baarissa asiakkaille :D mulla on kahvikupille silikoninen, ihan näppärä jos ei muista juoda kaikkea kerralla ja vähemmän läikkymisvaaraa. Vois olla vähemmän tahmaiset tiskit ja lattiat. Siivoojalle lisää työtä kyllä kun puolelta asiakkaista jäis kannet lattioille.

   Lainaa

  31. Setä Tiramisu 22.8.2020 7:41
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Vihreä humanoidi: Höpsistä, ei etninen profilointi olisi niin suosittua, ellei sitä olisi hyväksi havaittu.
   Etninen profilointi on suosittua vain laiskureiden keskuudessa. Jos tehtävänä on etsiä rosmostelijoita, niin totta kai niitä mieluummin etsii suppeammasta ryhmästä. Ei yksilöä kiinnosta, että jos neljästä ryhmästä vain yhdestä löytyy kaikki rosmostelijat, niin huolimatta siitä, että rosmostelijoita on löytynyt, niin kolmesta ryhmästä ei ole löytynyt yhtään. Ne kolme muuta ryhmää on "jonkun muun" hommaa sitten.
   Vähän kuin jos pitäisi pellosta etsiä kiviä, kyllähän niitä koko pellosta löytyy, mutta kivempi se on vaan siitä reunalta vähän katsella.

   Lainaa

  32. Melkoisen poro 22.8.2020 10:11
   Tulos: -43 (45 ääntä)
   Jos on päässyt baariin on täysi-ikäinen. Täysi-ikäinen ei ole enää mikään tyttö. Kertoo vaan siitä että nykyään ei haluta aikuistua eikä ottaa mistään vastuuta.

   Lainaa

  33. Tarkoitukseton leopardi 22.8.2020 16:40
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   katsastamaton maito: Se pieni reikä on paljon helpompi esimerkiksi sormella pitää peitettynä, kun et just sillä hetkellä ole juomassa siitä, kun koko lasi. Ja vaikka ei saisikaan pidettyä, on se pisaroiden saaminen pienestä reiästä juojan puolella huomattavasti vaikeampaa, kuin ilman kantta.Mut joo, logistiikkahan tässä on vaikea.
   Se ihmisten huolimattomuus juomien kanssa ei kyl ilmene ensisijaisesti niin, että kädessä olevaa juomaa ei vahdittaisi riittävän tarkasti, vaan niin, että se juoma jätetään pöytään tai tanssilattian reunalle ihan kokonaan vahtimatta...
   Hermanni: Mut oishan se helvetin tyylikästä juoda esim viski tai olut jostain nokkamukista. 😅
   No, tää on kyllä toki totta! 😂

   Lainaa

  34. Tarkoitukseton leopardi 22.8.2020 16:49
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Vajoava hämähäkki: Alkakaa nyt joku kauppaamaan nokkamukikansia baarissa asiakkaille 😁 mulla on kahvikupille silikoninen, ihan näppärä jos ei muista juoda kaikkea kerralla ja vähemmän läikkymisvaaraa. Vois olla vähemmän tahmaiset tiskit ja lattiat. Siivoojalle lisää työtä kyllä kun puolelta asiakkaista jäis kannet lattioille.
   Kätevästihän tollasen askartelee vaikka venyttelemällä kortsun mukin laitojen yli ja purasemalla reiän kärkeen (tai vaikka kierrättämällä valmiiks reikäsen) - niitähän löytyy maustettuinakin, ni voi samalla kätevästi tuunailla drinksunsa makumaailmaa! 😂

   Lainaa

  35. Kumarteleva guava 22.8.2020 18:43
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Fluoriton karjalanpiirakka: Hyi, tästä tarinasta jäi kylmäävä olo... Jos baarissa joku on sekavan näköisessä kunnossa, ja joku toinen lähtee siinä vaikka taluttelemaan tätä ulos, voi olla todella vaikea tietää, onko siinä esimerkiksi vain tyttö humalassa ja poikaystävä saattamassa kotiin, vai onko kyseessä tarkoituksellinen [...]
   Joo, mutta voitteko jessus sentään lopettaa jo tuon naurettavan englannin sekoittamisen suomen kielen kanssa? 🤦🏻‍♀️ Ette ole khuuleja, päinvastoin noloja, niin tehdessänne. 

   Lainaa

  36. Tulos: -14 (18 ääntä)
   NootNoot: On sekin kun jonkun rämäsen pubin maine on tärkeämpi kuin potentiaalisten uhrien henki ja hyvinvointi. Joku tuo esille vakavan aiheen mistä pitäisi huolestua niin sitten muut vaan hyssyttelee ja syyllistelee.
   Mitä säkin nyt sekoilet? Eihän ole, mutta naurettavaa laittaa ketään muuta kuin idioottia huumaajaa vastuuseen. Eihän tässä kukaan ole hyssytellyt aihetta. 

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Jepjoo: Ullalla on niin sanottua parempaa tietoa aiheesta.
   Ulla ei oo saanut kalua ihan hetkeen

   Lainaa

  38. Kannaton kantojuhta 24.8.2020 13:39
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Porukka joka nyt lappaa baareissa on kyllä yhtä..

   Lainaa

  39. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Sprikles: Yleensä vaan näissä huumaajissa, raiskaajissa, murhaajissa ja muissa veijareissa on se varsin ikävä piirre, että kun sitä tosiaankaan EI näe naamasta. Jos näkisi, oletettavasti näitä rikoksia ei pääsisi tapahtumaankaan.
   Mut Junnu vainion sanoin: "sen näkee naamasta, kun lakkaa murhaamasta". 

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Työkyvytön lihapulla: On se jos ei ole vammainen. Ihan kuten on separi, kehari, persu, autisti jne...
   Mitä vikaa vammaisuudessa on? Jos ei mitään, niin miten niihin viittaavat sanat voi olla haukkumasanoja?

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Rottis: Mitä vikaa vammaisuudessa on? Jos ei mitään, niin miten niihin viittaavat sanat voi olla haukkumasanoja?
   Oletko koskaan kuullut syrjinnästä? Se että typerät ihmiset käyttävät haukkumasanoina esim. vammaista, neekeriä tai homoa, ei tarkoita että niissä ominaisuuksissa olisi mitään väärää. Se tarkoittaa että ennakkoluulot, väärät asenteet, kiusaaminen ym. huonot tavat ovat periytyneet ja edelleen arkipäivää.
   Vammaisella henkilöllä on usein joku synnynnäinen ominaisuus, rajoite tai puute jota ei ns. terveellä henkilöllä ole. Vammainen henkilö ei tälle itse mitään voi, ja varmasti yrittää parhaansa pärjätäkseen elämässä siitä huolimatta. Tiedätkö mikä on paljon pahempaa? Se että ns. terve ihminen käyttäytyy idioottimaisesti eikä käytä niitä 'normaaleja' aivojaan jotka hänelle on oletetusti suotu.

   Lainaa

  42. Murehduttava sika 27.8.2020 11:29
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Fluoriton karjalanpiirakka: Hyi, tästä tarinasta jäi kylmäävä olo... Jos baarissa joku on sekavan näköisessä kunnossa, ja joku toinen lähtee siinä vaikka taluttelemaan tätä ulos, voi olla todella vaikea tietää, onko siinä esimerkiksi vain tyttö humalassa ja poikaystävä saattamassa kotiin, vai onko kyseessä tarkoituksellinen [...]
   Näitä ei oteta tarpeeksi vakavasti. Ongelma on, että aine hajoaa elimistössä nopeasti, joten useinkaan näyttöä teosta ei saada.
   Oliskohan oikea toimenpide soittaa häkeen tyrmäystippaepäilystä ja ensihoitajan ottama verikoe? Pystyykö ne ottamaan heti paikalla? Eli ensihoito ja poliisi paikalle seksuaalirikosepäilyn vuoksi. Ja ravintolan henkilökunnalle tieto heti myös.
   Seksuaalirikoksia ja niiden yrityksiä jää valtavasti tutkimatta ja tuomitsematta. Tässä on kaikilla ryhdistäytymisen paikka. Kaikilla, jotka eivät niihin syyllisty. Turha agitoitua jos omatunto on puhdas, ei tässä syyttömiä syytellä!

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (1 ääni)
   PerunaPotatis: Jaa. Voin sanoa että kun ehtii baarissa yhden drinkin juomaan ja jalat lähtee alta, selität ihan ufojuttuja ja tiedät kuolevasi, niin kyllä melko varma olen että tippoja sain. Krapulaa ei ollut aamulla, vain outo närästys. Onneksi kaveri huolehti kotiin.
   Melkein sama kokemus, ei ollut kuin yksi olut otettu. Mulla ei ollut kavereita huolehtimassa mutta onneksi todella vahva itsesuojeluvaisto, ja olin onnistunut pääsemään suht lähellä asuneiden vanhempieni pihalle asti, jos ei olisi ollut turvalukkoa (olivat mökillä) olisin päässyt asuntoonkin, mutta naapuri oli onneksi käynyt saattamassa rappuun suojaan kun olin lähdössä hortoilemaan jonnekin kun en päässyt kotiin ja tuonut jossain välissä viltinkin. Olin myös ihan varma että kuolen ja naapurin mukaan selittänyt ihan ihme juttuja. 
   Nyt vuosien jälkeen on tullut hyvin hataria muistikuvia ajalta ennenkuin keksin lähteä karkuun, muistan äijän joka lääppi ainakin jossain vaiheessa ja toisen joka kuvasi jotain tms kun puhelimen valo oli päällä ja sen että juoksin lähellä vanhempieni taloa. Siinä se, lääppijä ja puhelimen valo baarin nurkassa ja spurtti. Minulle ei kuitenkaan tuon pahemmin käynyt vaikka olen hävennyt syvästi kaikki nämä vuodet, mutta valitettavasti kaikki ei todellakaan ole yhtä onnekkaita. 

   Lainaa

  44. Lymfoidi jääkarhu 27.11.2020 6:37
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ajatelkaas jos kaikki Ullan kaltaiset superkyvyillä varustetut ihmiset saataisiin somen sijaan tuottavaan työhön.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: baari, juoma, järvenpää, pub mylly, ravintola, tyrmäystipat