Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 374

Yritin myydä vadelmia netissä. Huomenna poliisilaitokselle.
Kirpputorin löytöjä, osa 374

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 24 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +341 (361 ääntä)
   Nyt en ihan ymmärrä mistä Timo sen toisen persereiän olisi saanut.

   Lainaa

  2. Tulos: +316 (338 ääntä)
   Annu nyt ehkä hieman ylireagoi (oletettavasti keski-ikäisen) miehen pahanolonpurkaukseen, mutta Timosta tuli kyllä jotenkin Pierupersemäiset väreilyt. Ekaksi neuvoteltu oletettavasti asiallisesti kaupoista ja noutoajat, yms. sovittu, kunnes päässä menee joku vipu joko on tai off -asentoon. https://www.instagram.com/p/B7oaidHFGsU/?igshid=1v8ck7zkyc9x Kuka edes sopii tuotteen noudosta tietämättä hintaa etukäteen? 🧐

   Lainaa

  3. Tulos: +321 (325 ääntä)
   Up in the ass of Timo

   Lainaa

  4. Tulos: +181 (243 ääntä)
   Ei poliisiasia, mutta kyllä tuommoinen aggre vähän pelottavaa on. Olisi itselläkin epämukava fiilis, jos poliisi osoitteen tasolla kontaktia noin käyttäytyvään henkilöön.

   Lainaa

  5. Tulos: +218 (246 ääntä)
   Kyöpeli: Ei poliisiasia, mutta kyllä tuommoinen aggre vähän pelottavaa on. Olisi itselläkin epämukava fiilis, jos poliisi osoitteen tasolla kontaktia noin käyttäytyvään henkilöön.
   Mitenkä että?

   Lainaa

  6. Vilpitön hiiri 20.8.2020 6:42
   Tulos: -40 (68 ääntä)
   Timoa käsipallomailalla nenänvarteen.

   Lainaa

  7. Takkuinen hilleri 20.8.2020 7:31
   Tulos: +103 (115 ääntä)
   Vai on persereikä housuissa? Tarkoittaako Timo sitä housujen isointa reikää, josta yläruumis alkaa?

   Lainaa

  8. Tulos: +93 (121 ääntä)
   Ikävä saada tuollaista tekstiä, mut mitä ihmeen ilmoitusta hän tuosta tekisi? Mahtaa olla kivaa olla poliisi nykypäivänä, kun jokaisesta ilkeästä nettikommentista ja -viestistä tullaan ilmoa tekemään.

   Lainaa

  9. Lahjoava liitu 20.8.2020 9:00
   Tulos: +168 (172 ääntä)
   Oli pakko käydä katsomassa, ja joo, jopa kalliissa Etolassakin uudet keltaiset Hai-saappaat maksaa 59€. Mistä hatusta noi noita hintoja oikein repii?

   Lainaa

  10. Letkeä ankka 20.8.2020 9:02
   Tulos: -72 (196 ääntä)
   Mikä tossa Vans ilmoituksessa oli se moka? Näytt oikeasti suht uusilta kengiltä, pohjissa vähän tummuutta mutta se tulee noihin tosi nopeesti. Eikö noiden ovh oo 70e?

   Lainaa

  11. Jorma Ralli-Kukkula 20.8.2020 9:37
   Tulos: +48 (110 ääntä)
   Letkeä ankka: Mikä tossa Vans ilmoituksessa oli se moka? Näytt oikeasti suht uusilta kengiltä, pohjissa vähän tummuutta mutta se tulee noihin tosi nopeesti. Eikö noiden ovh oo 70e?
   Pakko sanoa että samaa mieltä; pojalla taitaa olla tismalleen samat kengät ja tuo alareuna näyttää just samalta kuin sen jälkeen kun hän oli muutaman kerran tullut ne jalassa koulusta kotiin. Kaikki ompeleet kuitenkin ehjät, sivunauha ja kengänauhat siistit ja kohta mikä yleensä hajoaa ekana, eli tuo akillesjänteen kohdan kangas, on sekin täysin uuden näköinen.

   Lainaa

  12. Tulos: +75 (79 ääntä)
   Lahjoava liitu: Oli pakko käydä katsomassa, ja joo, jopa kalliissa Etolassakin uudet keltaiset Hai-saappaat maksaa 59€. Mistä hatusta noi noita hintoja oikein repii?
   Tuleeko Hai-saappaista uusi muumimuki-ilmiö? Suvun tädit ovat kertoneet, että 70-luvulla muodikkaat nuoret tunkivat leveän housunlahkeen saappaan takayläreunaan niin, että lahkeen etuosa jäi saappaan päälle lerpattamaan. Tyylin viimeisteli itse värjätty laamapaita ja keskijakaus. Jos oltiin päästy hyviin tienesteihin Suonenjoen mansikkapellolla niin saattoi olla varaa tyköistuvaan nahkatakkiin. Äidilläni oli jopa ketusta tehty turkiskaulus. Se on vieläkin tallessa ja sillä on lasiset silmät. Vaatehuoneen uumenista yön pimeydessä tuijottaa.

   Lainaa

  13. Tulos: -39 (59 ääntä)
   Fiksumpi myyjä kertoisi hinnan etukäteen, eikä yrittäisi nyhtää enää kauppahetkellä.

   Lainaa

  14. Tulos: +33 (57 ääntä)
   "Pinttynyttä likaa, muuten ehjät". Ei likaisuus tarkoita rikkinäisyyttä.

   Lainaa

  15. Tulos: +75 (77 ääntä)
   Aikansa palvelleista Hai-saappaista tehtiin myös ankkureita soutuveneisiin. Saappaaseen kaadettiin betonia johon ujutettiin köysi. Näin saatiin näppärä ankkuri joka ei kolhinut venettä eikä kolissut ikävästi yössä, kuten metallinen, kun käytiin salaa kokemassa naapurin verkot.

   Lainaa

  16. Tulos: -36 (46 ääntä)
   Timo on epävakaa sekopää, mutta saa tää moka kyllä miettimään asiaa Annunkin kannalta. Ihan vaan, että millasta jollakin olla kotosalla, jos vaikka puolisolla on pinna kireellä ja tulee tiuskastua. Onko se sitten ero kehissä?

   Lainaa

  17. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Jepjoo: Nyt en ihan ymmärrä mistä Timo sen toisen persereiän olisi saanut.
   Se on Timon vadelmareikä, eli kansankielellä vattu. Tampreen lukuisissa miesbaareissa suosittu...

   Lainaa

  18. Tulos: +34 (58 ääntä)
   "Muutaman kerran käytetty" Mulla näyttää Vanssit tolta puolen vuoden päivittäiskäytön jälkeen, vaikka käytän niitä työkenkinäkin. Ja jos myy kenkiä niin ei oo kova homma putsata niitä ennen myyntiä, jolloin niistä saa houkuttelevamman näköiset.

   Lainaa

  19. Astmaton haukka 21.8.2020 8:51
   Tulos: +66 (72 ääntä)
   Annu nyt pelästyi ehkä vähän liian helposti, mutta noi kommentit hänelle on ihan ala-arvosia. Jos toista nyt jumalauta pelottaa, ni ei se siitä pelosta sillä pääse että muut puhuu skitsoista tai kullista perseessä. Kaikki ei oo tottunu ihan tollaseen kanssakäymiseen mitä ostajaehdokas heitti, ja jos sen jälkeen koko face kommentoi ihan yhtä tasokkaasti ni voi luoja.

   Lainaa

  20. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Sehän eskaloitui nopeasti.

   Lainaa

  21. Riehakas lihapulla 23.8.2020 10:17
   Tulos: -15 (21 ääntä)
   Kenen muun mielestä Vansit on aika hottikset naisella? Eritoten nyloneiden kanssa?

   Lainaa

  22. Marjaisa meduusa 25.8.2020 22:26
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Krottikala: Timo on epävakaa sekopää, mutta saa tää moka kyllä miettimään asiaa Annunkin kannalta. Ihan vaan, että millasta jollakin olla kotosalla, jos vaikka puolisolla on pinna kireellä ja tulee tiuskastua. Onko se sitten ero kehissä?
   Mitä ihmettä yrität sanoa/kysyä?

   Lainaa

  23. Vanssittu sonni 26.8.2020 12:35
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Jorma Ralli-Kukkula: Pakko sanoa että samaa mieltä; pojalla taitaa olla tismalleen samat kengät ja tuo alareuna näyttää just samalta kuin sen jälkeen kun hän oli muutaman kerran tullut ne jalassa koulusta kotiin. Kaikki ompeleet kuitenkin ehjät, sivunauha ja kengänauhat siistit ja kohta mikä yleensä hajoaa ekana, eli [...]
   Mä oonkin ihmetellyt, että mitä ne nykyiset kakarat tekee kenkiensä kanssa, että saa ne tuohon kuntoon. Vanseja omistanut vuosia eikä yhdetkään oo tolta näyttäneet vähän käytettynä.

   Lainaa

  24. Murehduttava sika 27.8.2020 11:33
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Tinka: Ikävä saada tuollaista tekstiä, mut mitä ihmeen ilmoitusta hän tuosta tekisi? Mahtaa olla kivaa olla poliisi nykypäivänä, kun jokaisesta ilkeästä nettikommentista ja -viestistä tullaan ilmoa tekemään.
   Kyllä Poliisin toimialaan aggressiiviset sekoilijatkin kuuluvat.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hai, kengät, kirppari, kirppis, kirpputori, käytetyt, messenger, poliisit, saappaat, vadelmat, vans platform, viesti, yksityisviesti