Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 452

"Tämä on hiljaisen enemmistön mielipide tatuoinneista."
Sekalaisia, osa 452

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 51 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +322 (520 ääntä)
      Kyllähän se ainakin vanteen vahapintaa vahingoittaa, eli ei tuossa viimeisessä turhasta valiteta.

      Lainaa

    2. Tulos: +819 (861 ääntä)
      Ei oo kyllä kovin yleisesti hyväksyttävää antaa koirien kuseksia toisten ihmisten omaisuuden päälle. Joo, ei kukaan sitä rengasta nuole mut ei kukaan omaa ruohikkoakaan nuole, mut ei oo silti ok antaa koiran paskantaa jonkun pihalle.

      Lainaa

    3. Tulos: +461 (483 ääntä)
      En minäkään kyllä tykkäisi, jos jonkun koira autoni renkaisiin kuseskelisi..

      Lainaa

    4. Tulos: +193 (243 ääntä)
      Jari kuuluu selkeästi niihin ihmisiin, jotka odottavat muiden elävän juuri hänen mieltymystensä mukaan. Tietenkin Meghan Fox pyörtää päätöksensä ottaa tatuointi, siksi että muuan Jarin mielestä hän on sitten pilannut kehonsa.

      Lainaa

    5. Sopan hämmentäjä 27.8.2020 1:43
      Tulos: +203 (219 ääntä)
      Minä kun luulin olevani ainoa, joka käy nuolemassa autojen renkaita.

      Lainaa

    6. Tulos: +240 (266 ääntä)
      Kun Jarin vaimo laittaa korvikset korviin, Jari laittaa kaulaan valkosipulivyön, pirskottelee pyhää vettä sinne tänne ja soittaa päivystävälle psykiatrille.

      Lainaa

    7. Nimetön persoona 27.8.2020 2:56
      Tulos: +113 (137 ääntä)
      Täällä kans yksi kusetti koiraansa aina mun auton renkaisiin/vanteisiin. Laitoin sitten reilusti jauhettua pippuria autoni viereen, ja myöhemmin huomasin, ettei enää koira enää kussut siihen. Eli se oli toimiva ratkaisu ainakin täällä.

      Lainaa

    8. Tulos: +36 (56 ääntä)
      Näh näh: Kun Jarin vaimo laittaa korvikset korviin, Jari laittaa kaulaan valkosipulivyön, pirskottelee pyhää vettä sinne tänne ja soittaa päivystävälle psykiatrille.
      Korjaan sen verran, että soittaa oman seurakuntansa kovaäänisimmälle puhujalle, vaikka tämä puhuja ei mikään pappi olisikaan.

      Lainaa

    9. Kummikäki 27.8.2020 6:34
      Tulos: +146 (162 ääntä)
      Entisellä avomiehelläni oli kaveri nimeltä Jari. Jari oli sitä mieltä että naisten tulisi käyttää enemmän hameita housujen sijaan, sillä hame on naiselle luonnollinen asu. Hän oli myös hyvin innostunut viktoriaanisen ajan korseteista ja ihaili vyötäröitä, joiden ympärysmitta on alle 20 tuumaa. Ehkä tämä on kuitenkin eri Jari, en tiedä enkä haluakaan tietää.

      Lainaa

    10. Vyölaukuton tonttu 27.8.2020 7:00
      Tulos: +105 (117 ääntä)
      Kummikäki: Entisellä avomiehelläni oli kaveri nimeltä Jari. Jari oli sitä mieltä että naisten tulisi käyttää enemmän hameita housujen sijaan, sillä hame on naiselle luonnollinen asu. Hän oli myös hyvin innostunut viktoriaanisen ajan korseteista ja ihaili vyötäröitä, joiden ympärysmitta on alle 20 tuumaa. Ehkä tämä on kuitenkin eri Jari, en tiedä enkä haluakaan tietää.
      Minulla taas oli aiemmin luokalla ajatusmaailmaltaan samankaltainen ihminen, kuin tuo kuvailemasi Jari. Hän oli jatkuvasti toitottamassa, miten naisen paikka on kotona miehen palvelijana ja hän tekee nykyäänkin kaikkensa elääkseen viktoriaanisen ajan tyylisesti, aina kodin sisustuksesta alkaen, vaikka kirjoittelee asiasta someen.

      Lainaa

    11. Rapee fretti 27.8.2020 7:09
      Tulos: +101 (103 ääntä)
      Tunnen erään Jarin jonka mielestä mielenterveysongelmaisten kaveri ei saisi olla.

      Lainaa

    12. Tukintolvana 27.8.2020 8:16
      Tulos: +137 (139 ääntä)
      Onneksi en tunne yhtään Jaria. Olen selkeästi päässyt helpommalla elämässä.

      Lainaa

    13. Ymmärrettävä kilpikonna 27.8.2020 8:25
      Tulos: -13 (59 ääntä)
      Onkko muilla sitä ongelmaa että "tykkää" ja "ei tykkää" napit ei toimi?

      Lainaa

    14. heimosenkeimo22 27.8.2020 8:26
      Tulos: -46 (114 ääntä)
      kyllähän sen tiesin että koiran omistajat on ylimielisiä mulkkuja ja idiootteja. se että koira kusee omistajan omalle matolle eikä se haittaa sitä mut toisen vanteille kuseminen voi vähän haitata jotain muuta.

      Lainaa

    15. Särkymätön alpakka 27.8.2020 9:00
      Tulos: +64 (80 ääntä)
      Siinäkin on ero antaako koiran pissata autoa vasten, vai tekeekö koira niin omistajansa selän takana kun tämä pysähtyy juttelemaan jonkun kanssa. Oletan kuitenkin että kyse oli ensimmäisestä, enkä ymmärrä miksei koiraa voi vaikka alunperinkin taluttaa sillä toisella puolella tietä.

      Lainaa

    16. Tulos: -50 (78 ääntä)
      Vahapinta: Kyllähän se ainakin vanteen vahapintaa vahingoittaa, eli ei tuossa viimeisessä turhasta valiteta.
      Vanteen vahapintaa? mielenkiintoista, en ole ikinä vielä törmänny ihmiseen jokaa vahaa vanteensa? :D No, kukin tyylillään.

      Lainaa

    17. jukkapalmu 27.8.2020 9:49
      Tulos: +96 (108 ääntä)
      Miksei Virve voi istua iltaa kotiterassilla vaikka loma loppui?

      Lainaa

    18. jukkapalmu 27.8.2020 9:52
      Tulos: +180 (194 ääntä)
      Särkymätön alpakka: Siinäkin on ero antaako koiran pissata autoa vasten, vai tekeekö koira niin omistajansa selän takana kun tämä pysähtyy juttelemaan jonkun kanssa. Oletan kuitenkin että kyse oli ensimmäisestä, enkä ymmärrä miksei koiraa voi vaikka alunperinkin taluttaa sillä toisella puolella tietä.
      Mä taas ihmettelen miehiä kun niiden on usein pakko kusta kännipäissään jotain vasten. Vieressä olis pensas mihin vois kusta ilman haittaa niin nää sankarit kusee talon seinään tms. Mikä vittu niitä vaivaa? Sitten uhotaan kun "Paskalakit" anto sakot. Tuskin yhtään sakkoa kirjotetaan puskapissasta vaan ne on aina näitä sankareita mitkä kusee seiniin.

      Lainaa

    19. Kollo hylje 27.8.2020 10:38
      Tulos: +67 (71 ääntä)
      Juuri muutama päivä sitten näin paikallisessa FB-ryhmässä kuvan juurestaan ruostuneesta valopylväästä. Aika moni oli päätellyt ruostumisen johtuvan pylväälle kuseskelevista koirista.

      Lainaa

    20. Ryhdikäs katkarapu 27.8.2020 10:48
      Tulos: -43 (69 ääntä)
      Kollo hylje: Juuri muutama päivä sitten näin paikallisessa FB-ryhmässä kuvan juurestaan ruostuneesta valopylväästä. Aika moni oli päätellyt ruostumisen johtuvan pylväälle kuseskelevista koirista.
      Yllättävän paljon löytyy facebookista niitä ihmisiä jotka selittävät että koiranomistajien pitäisi maksaa suurempia veroja nimenomaan sen takia että heidän koiransa kusevat valopylväät pilalle. En ole vielä löytänyt mitään faktaa asiasta, mutta nämä tyypit ovat varmoja. Ei sen puoleen, en ole ikinä nähnyt muissa kuin elokuvissa ja sarjakuvissa että koira kusisi jonkin pylvään juurelle.

      Lainaa

    21. Mauton etana 27.8.2020 11:29
      Tulos: +51 (51 ääntä)
      jukkapalmu: Miksei Virve voi istua iltaa kotiterassilla vaikka loma loppui?
      Iltavuoro. 

      Lainaa

    22. Tulos: +92 (98 ääntä)
      Kyllä, minä ihannoin "vaarallista" puolta elämässä niin paljon, että tatuoin itseeni vaaleanpunaisen saippuakuplan.

      Lainaa

    23. Tulos: -15 (75 ääntä)
      Jari on tavallaan oikeassa. Lävistyksistä tai tatuoinneista ei ole lääketiteellisesti mitään hyötyä. Valtaosin lienevät harmittomia, mutta etenkin väärin tehtyinä tai hoidettuina altistavat arpeutumisille, ihon kapseloitumiselle ja joka kerta kun vaihdat naparengasta tai kulmakorua (tuskin läheskään aina pestyin käsin ja steriloiduin koruin), viet kehoon lisää pöpöjä altistaen itsesi tulehduksille. Mutta miksi toisaalta taas käydä Mäkkärissä (epäterveellistä), ajaa autoa (voi joutua kolariin), käydä kalassa (voi mennä koukku sormeen) tai tehdä yhtikäs mitään? Kaikessa on riskinsä. Terv. 4 lävistystä ja tatuointi harkinnassa 40-vuotislahjaksi

      Lainaa

    24. Pelkäämätön soturi 27.8.2020 13:25
      Tulos: +60 (70 ääntä)
      Sprikles: Jari on tavallaan oikeassa. Lävistyksistä tai tatuoinneista ei ole lääketiteellisesti mitään hyötyä. Valtaosin lienevät harmittomia, mutta etenkin väärin tehtyinä tai hoidettuina altistavat arpeutumisille, ihon kapseloitumiselle ja joka kerta kun vaihdat naparengasta tai kulmakorua (tuskin [...]
       Kuten runoilija laulaa, ei elämästä selviä hengissä. Tatuointeja tosin laitetaan muistakin syistä kuin puhtaasta turhamaisuudesta (ei sillä että puhtaassa turhamaisuudessa olisi mitään vikaa, eihän meistä kukaan omista kahta vaatekertaa joista toinen pyhiä varten ja peseydy saunassa kerran viikossa, vaikka esivanhempamme tällä pärjäsivätkin). Käsittääkseni arven peittäminen on aika yleistä -jos on ollut onnettomuudessa, leikkauksessa tai joutunut vaikka eksän hakkaamaksi, kukkaköynnöstä on mukavampi katsella kuin ikävästä tapahtumasta muistuttavaa arpea. Olisi hyvä monien huutelijoiden muistaa, että ellei tiedä henkilön valintojen taustoja, on paras olla ihan hissuksiin.

      Lainaa

    25. Sillaton muurahainen 27.8.2020 13:38
      Tulos: +41 (43 ääntä)
      imrah: Vanteen vahapintaa? mielenkiintoista, en ole ikinä vielä törmänny ihmiseen jokaa vahaa vanteensa? 😁 No, kukin tyylillään.
      Niitä vahaajia löytyy tästäkin pienestä maasta tuhansia. Se on ihan juttu. Yhtä lailla suojaa vanteen pintaa, kuin suojataan auton maalipintaa vahalla.

      Lainaa

    26. Idioottivarma ahma 27.8.2020 14:02
      Tulos: +85 (87 ääntä)
      jukkapalmu: Mä taas ihmettelen miehiä kun niiden on usein pakko kusta kännipäissään jotain vasten. Vieressä olis pensas mihin vois kusta ilman haittaa niin nää sankarit kusee talon seinään tms. Mikä vittu niitä vaivaa? Sitten uhotaan kun "Paskalakit" anto sakot. Tuskin yhtään sakkoa kirjotetaan puskapissasta vaan ne on aina näitä sankareita mitkä kusee seiniin.
      !!!!
      Asuin pienkerrostalossa minkä vieressä oli metsää ja sen metsän toisella puolella baari. 
      Niin tosi usein kävi niin, että joku oli kusella seinää vasten? Siis mitä, siin ois ollu matkanvarrella monta puskaa ja ihan oikea METSÄ missä kusta, mutta ei seinä oli parempi. 
      Ja monesti tokaisivat "öhöhö just sopivasti tulit ulos"

      Lainaa

    27. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Hetkinen, siis Jari yrittää implikoida että olisi jotenkin vastakkaisella puolella kuin "somehuutosakki"? Aika erikoinen näkemys.

      Lainaa

    28. Tulos: +22 (54 ääntä)
      En anna koirani kuseksia ihmisten postilaatikoitten tolpille, en toisten pihoihin, enkä kenenkään autojen renkaille koska en pidä sitä tahdikkaana, mutta sen nyt vaan sanon, että tiesuola tekee taatusti enemmän hallaa niille renkaille, vanteille ja auton pohjalle kun yks koiran kusasu.

      Lainaa

    29. Arkkienkeli 27.8.2020 18:59
      Tulos: +17 (25 ääntä)
      Jaahans... "Jari" & "Jaakko" -keskusteluun viitaten. Onpas ollut läväreitä 90-luvun alusta alkaen, eli silloin kun Commodore Amiga oli tietokoneena suosituin, ennen kuin koko nettiä tai somea oli. Ja samapa oli liki kaikilla tuttavilla. Jonnet Keravalta ei ymmärrä että elämää (ja läväreitä) oli ennen "somehuutosakkia". Tämäkin olmi voisi kiinnittää huomionsa vaikkapa äitinsä & isänsä korvalehtiin. Kyllä sieltä muutamia umpeen muurautuneita reikiä löytyy. Ja kummallakin saattaa olla tatskoja alaselässä...

      Lainaa

    30. Grillattu soturi 27.8.2020 19:42
      Tulos: +49 (53 ääntä)
      Ryhdikäs katkarapu: Yllättävän paljon löytyy facebookista niitä ihmisiä jotka selittävät että koiranomistajien pitäisi maksaa suurempia veroja nimenomaan sen takia että heidän koiransa kusevat valopylväät pilalle. En ole vielä löytänyt mitään faktaa asiasta, mutta nämä tyypit ovat varmoja. Ei sen puoleen, en ole [...]
      Olen useampaa uroskoiraa lenkkeilyttänyt ja kyllä lähtökohtaisesti pylväät ja puut ovat ne, joihin se oma jälki jätetään muiden haisteltavaksi. Kanttikivet eivät kelpaa, eikä porrasaskelmat mutta jos portaassa on kaidepylväs tai muu pilari, niin siihen pitää kusasta. Myös pystyssä törröttävä heinä tai siankärsämö kelpaa. Narttukoirille kelpaa taasen mikä tahansa paikka. 

      Lainaa

    31. Ohikiitävä satuhahmo 27.8.2020 22:25
      Tulos: -46 (66 ääntä)
      Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa.

      Lainaa

    32. Hylätty mato 27.8.2020 22:28
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Arkkienkeli: Jaahans... "Jari" & "Jaakko" -keskusteluun viitaten. Onpas ollut läväreitä 90-luvun alusta alkaen, eli silloin kun Commodore Amiga oli tietokoneena suosituin, ennen kuin koko nettiä tai somea oli. Ja samapa oli liki kaikilla tuttavilla. Jonnet Keravalta ei ymmärrä että elämää (ja läväreitä) oli [...]
      On kyllä ollut läväreitä jo ennen 90-lukua.

      Lainaa

    33. Reseptivapaa dinosaurus 28.8.2020 0:13
      Tulos: +53 (55 ääntä)
      Luulenpa, että hiljaista enemmistöä ei voisi vähempää kiinnostaa vieraiden ihmisten tatuoinnit ja lävistykset.

      Lainaa

    34. Tulos: +59 (65 ääntä)
      Ohikiitävä satuhahmo: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa.
      Miesten "markkina-arvoa" laskee se, että puhuvat ihmisten markkina-arvosta niinkuin kyseessä olisi joku karja.
      Minulla ei ole tatuointia (vielä), mutta se on kumppaninvalinnassa se ja sama onko toisella tatuointia - kunhan ei ole naamaansa tatuoinut. Kyllä se ihminen itsessään on se, joka merkkaa.

      Lainaa

    35. Lannistumaton tohtori 28.8.2020 6:53
      Tulos: -33 (47 ääntä)
      Ohikiitävä satuhahmo: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa.
      Tämä. Markkina-arvo on suorassa suhteessa tatuointien määrään, kokoon ja laatuun.

      Lainaa

    36. Pelkäämätön soturi 28.8.2020 11:26
      Tulos: -6 (20 ääntä)
      Lannistumaton tohtori: Tämä. Markkina-arvo on suorassa suhteessa tatuointien määrään, kokoon ja laatuun.
      Pöljä: Miesten "markkina-arvoa" laskee se, että puhuvat ihmisten markkina-arvosta niinkuin kyseessä olisi joku karja. Minulla ei ole tatuointia (vielä), mutta se on kumppaninvalinnassa se ja sama onko toisella tatuointia - kunhan ei ole naamaansa tatuoinut. Kyllä se ihminen itsessään on se, joka merkkaa.
        Kyllä, mutta tekee se silppua naisenkin markkina-arvosta. "Vaikutat ihan kivalta, mutta koska olen keskivertoa hoikempi ja kävin eilen kampaajalla, luuletko että voisit pyytää palkankorotuksen jotta markkina-arvomme kohtaisivat?". Siinä lempi epäilemättä leiskuu :)

      Lainaa

    37. Sysimusta ahven 28.8.2020 13:15
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      No eipä se kusi tee renkaille hyvää, nuoli niitä tahi ei!

      Lainaa

    38. Sysimusta ahven 28.8.2020 13:16
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      Ohikiitävä satuhahmo: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa.
      Ai jos miehelläkin on tatuointeja?

      Lainaa

    39. Sysimusta ahven 28.8.2020 13:18
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      imrah: Vanteen vahapintaa? mielenkiintoista, en ole ikinä vielä törmänny ihmiseen jokaa vahaa vanteensa? 😁 No, kukin tyylillään.
      Voi hyvää päivää..

      Lainaa

    40. Uusiutumaton viikuna Jkl 28.8.2020 13:20
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ei tarvitse edes nähdä tuota etunimeä "Mikko", kun jo tekstin tyylistä tietää kuka vastaaja on luultavasti kyseessä, kunhan on edes kerran Jkl:n puskaradiota selannut.

      Lainaa

    41. Sysimusta ahven 28.8.2020 13:20
      Tulos: +13 (23 ääntä)
      Krottikala: En anna koirani kuseksia ihmisten postilaatikoitten tolpille, en toisten pihoihin, enkä kenenkään autojen renkaille koska en pidä sitä tahdikkaana, mutta sen nyt vaan sanon, että tiesuola tekee taatusti enemmän hallaa niille renkaille, vanteille ja auton pohjalle kun yks koiran kusasu.
      Ero onkin siinä, että suolaukseen et voi ITSE mitenkään vaikuttaa. Pitäisitkö sinä siitä jos minä toisin kissani kusemaan matollesi? Sitähän minäkin.

      Lainaa

    42. Tulos: -1 (19 ääntä)
      jukkapalmu: Mä taas ihmettelen miehiä kun niiden on usein pakko kusta kännipäissään jotain vasten. Vieressä olis pensas mihin vois kusta ilman haittaa niin nää sankarit kusee talon seinään tms. Mikä vittu niitä vaivaa? Sitten uhotaan kun "Paskalakit" anto sakot. Tuskin yhtään sakkoa kirjotetaan puskapissasta vaan ne on aina näitä sankareita mitkä kusee seiniin.
      Pensaaseen ei voi nojata eikä sitä tarpeeksi tuhdissa humalassa välttämättä edes näe, jos puska ei satu olemaan juuri sillä korkeudella, johon silmät sillä hetkellä harittavat. Seinä ei myöskään karkaa alta vaikka askel vähän haparoi, ja vastaa hyvin sekä humalauhman että kännilaiskuuden tarpeisiin. Jos ei löydy sopivaa seinää, niin sitten johonkin tonttia kiertävään aitaan tai patsaan jalustaan on hyvä lirauttaa. Pilkun aikaan saattaa myös naisia nähdä parkkipaikoilla autojen välissä tai pensaiden juurella kykkimässä korkokenkiensä varassa. 

      Lainaa

    43. Arkkienkeli 28.8.2020 17:38
      Tulos: -3 (5 ääntä)
      Hylätty mato: On kyllä ollut läväreitä jo ennen 90-lukua.
      Tarkoitinkin itseäni.

      Lainaa

    44. katsastamaton maito 28.8.2020 19:35
      Tulos: +6 (14 ääntä)
      Lannistumaton tohtori: Tämä. Markkina-arvo on suorassa suhteessa tatuointien määrään, kokoon ja laatuun.

      Suorassa suhteessa? Pitääkin alkaa ottaa isompia leimoja.

      Lainaa

    45. Läpinäkymätön jänis 28.8.2020 21:06
      Tulos: -19 (27 ääntä)
      katsastamaton maito: Suorassa suhteessa? Pitääkin alkaa ottaa isompia leimoja.
      Kyllä. Mitä suurempi kuva, sitä suurempi luuseri.

      Lainaa

    46. Tulos: +17 (19 ääntä)
      jukkapalmu: Mä taas ihmettelen miehiä kun niiden on usein pakko kusta kännipäissään jotain vasten. Vieressä olis pensas mihin vois kusta ilman haittaa niin nää sankarit kusee talon seinään tms. Mikä vittu niitä vaivaa? Sitten uhotaan kun "Paskalakit" anto sakot. Tuskin yhtään sakkoa kirjotetaan puskapissasta vaan ne on aina näitä sankareita mitkä kusee seiniin.
      Oulun puskaradiossa oli juttu jossa vähän ihmeteltiin kun taksikuski kusi parkkipaikalla. Se oli kommenttien mukaan muka ok, "kun kuseminen on luonnollista" ja "hätä ei lue lakia". Vaikka vieressä oli kirjasto (jossa vessa). En enää hämmästele keskustan haisevia porttikongeja.

      Lainaa

    47. Tulos: +1 (3 ääntä)
      imrah: Vanteen vahapintaa? mielenkiintoista, en ole ikinä vielä törmänny ihmiseen jokaa vahaa vanteensa? 😁 No, kukin tyylillään.
      Kaikki metallipinnathan pitää käsitellä karate kid - wax on wax off - tyylillä. Tai muuten ne ruostuu tai syöpyy. Jos vanteet ei oo metallia, niin sitten ei tartte.

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Itse asiassa lävistyksellä voi kuin voikin olla lääketieteellistä hyötyä. Jostain syystä nenärengas (siis nenän väliseinässä oleva lävistys) voi tuota avun allergiseen nuhaan.

      Lainaa

    49. Rakennettu taistelija 8.9.2020 9:24
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Onhan se koiran urea melkoista myrkkyä kun kuulemma sähkökaapeihin tulee nyrkinmentäviä reikiä. Näin ainakin radioon soittaneen miehen mukaan.

      Lainaa

    50. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Ryhdikäs katkarapu: Yllättävän paljon löytyy facebookista niitä ihmisiä jotka selittävät että koiranomistajien pitäisi maksaa suurempia veroja nimenomaan sen takia että heidän koiransa kusevat valopylväät pilalle. En ole vielä löytänyt mitään faktaa asiasta, mutta nämä tyypit ovat varmoja. Ei sen puoleen, en ole ikinä [...]
      Olen urospuolisen koiran aikanaan omistanut ja kyllä hemmetti ne kaikki tolpat ja puut ja aidanpielet sen piti päästä merkkaamaan. Mihinkään naapurin autoinhin en kyllä laskenut lorottelemaan. Joku roti sentään.

      Lainaa

    51. Vakuuttava avokado 31.7.2021 16:18
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Mikon logiikalla voisin mennä kusemaan hänen matolleen, koska tuskinpa hän sitä nuolee. Tai Mikon päälle suoraan. Tuskin hän itseään nuolee, vaikka siitä en ole ihan varma.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: auto, barbie, barbit, brooke, hyttyset, ilta, kauniit ja rohkeat, kesä, kesäloma, koirat, leikkiä, lävistykset, ridge, tatuoinnit, ulkoiluttaa