Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 119

Mies pudotti ison pommin. Miten tästä selviää?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 119

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +362 (374 ääntä)
   Näin myös tuon videon josta Emilia on ottanut mallia. Taulusta tuli kyllä noin yllättävän kiva. Kynsilakanpoistoaine voisi toimia kun sen on tarkoitus irroittaa vahvempaakin maalia kuin akryyliä, tosin saattaa kirvellä vaikka kynsilakanpoistoaine tehdäänkin mahdollisimman helläksi iholle.

   Lainaa

  2. Tulos: +128 (146 ääntä)
   Ei muuta kuin tärpättiä ammeeseen ja kylpemään.

   Lainaa

  3. Oikaistu perhonen 4.8.2020 0:53
   Tulos: +357 (375 ääntä)
   Taulu on kyllä kiva! Iholla on tapana uusiutua, joten mikäli maali itsessään ei aiheuta allergista reaktiota voisin odotella rauhassa maalin kulumista pois.

   Lainaa

  4. Tulos: +89 (125 ääntä)
   Haha, toi Millan vahinko-Hämeenlinna nauratti oikeesti jostain syystä :D 🤪

   Lainaa

  5. Tulos: +130 (136 ääntä)
   Jepjoo: Ei muuta kuin tärpättiä ammeeseen ja kylpemään.
   Ei lähde akryyli tärpätillä. Akryyli lähtee esimerkiksi isopropanolilla, etanolilla tai asetonilla. Tärpätti toimii esimerkiksi alkydimaalien kanssa.

   Lainaa

  6. Tulos: +77 (101 ääntä)
   No ei tosiaan tartte tärpätissä kylpeä akryylimaalin takia! Se lähtee ihosta ihan vaikka meikinpoistoaineen tai perusrasvan kanssa, jos ei ole vedellä ja saippualla lähtenyt.

   Lainaa

  7. Väsynyt hamsteri 4.8.2020 6:45
   Tulos: -351 (357 ääntä)
   Oikaistu perhonen: ..iholla on tapana uusiutua, joten mikäli maali itsessään ei aiheuta allergista reaktiota...
   Täh? Eikö eläimetkään aiheuta allergista reaktiota, kun iholla on tapana uusiutua?

   Lainaa

  8. Pikkuvanha alpakka 4.8.2020 7:17
   Tulos: +292 (294 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: Täh? Eikö eläimetkään aiheuta allergista reaktiota, kun iholla on tapana uusiutua?
   Tarkoitti varmaan sitä, että jos ei ole erityistä kiirettä saada sitä maalia pois (esim. ihoärsytyksen takia) niin voi odottaa, että maali irtoaa ihon pintasolujen mukana osana ihon normaalia uusiutumisprosessia.

   Lainaa

  9. Oikaistu perhonen 4.8.2020 9:14
   Tulos: +186 (192 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: Täh? Eikö eläimetkään aiheuta allergista reaktiota, kun iholla on tapana uusiutua?
   Jos saat kosketusallergiaa eläimistä, niin kyllä, allergia helpottaa kun kasvat eläimestä irti.

   Lainaa

  10. Ynseä peura 4.8.2020 9:39
   Tulos: +217 (223 ääntä)
   "En ole kännissä, enkä varsinkaan Hämeenlinnassa" taidan ottaa käyttöön

   Lainaa

  11. Tulos: +116 (120 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: Täh? Eikö eläimetkään aiheuta allergista reaktiota, kun iholla on tapana uusiutua?
   Hienosti jätetty taas sana "Mikäli" lukematta. 

   Lainaa

  12. Tulos: -106 (158 ääntä)
   Sen verran yksinkertainen teos että ihmettelen miksi sitä ei voinut vain maalata tuohon. Tai edes piirtää persuksista silhuettia paperille ennen maalausta jollain vähemmän tarttuvalla. Toki, jos itse tekotapa olisi fyysisesti osa taideteosta, kuten joskus kuvallinen ilmaisu ja performanssi on yhdistetty, mutta tässä ei selvästikään ole näin tehty. Hieno kuva silti.

   Lainaa

  13. Pinottava kilpikonna 4.8.2020 11:42
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Akryylimaali kuluu ainakin käsistä irti päivän sisään ilman vippaskonsteja. Lähde: on tullut maalilla sotkettua. Uskoisin että pakaroidenkin iho kokee istuessa ja housujen kankaan liikkeessä sen verran kulutusta että maali irtoaa.

   Lainaa

  14. Toipuva vesinokkaeläin 4.8.2020 14:47
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: Täh? Eikö eläimetkään aiheuta allergista reaktiota, kun iholla on tapana uusiutua?
   Allerginen reaktio on ohimenevä eikä liity ihon uusiutumiseen mitenkään. Se on tarpeeton immuunireaktio.

   Lainaa

  15. Perverssi lokki 4.8.2020 16:06
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   bleb: Näin myös tuon videon josta Emilia on ottanut mallia. Taulusta tuli kyllä noin yllättävän kiva. Kynsilakanpoistoaine voisi toimia kun sen on tarkoitus irroittaa vahvempaakin maalia kuin akryyliä, tosin saattaa kirvellä vaikka kynsilakanpoistoaine tehdäänkin mahdollisimman helläksi iholle.
   Jostain syystä mä haluaisin nyt tehdä kans tollasen, joten linkkiä? 

   Lainaa

  16. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Akryylivärit on vesiliukoista. Pitäis lähteä pahimmat saippuavedellä, tai voihan vielä kokeilla vaikka kuorinta-saippualla. :)

   Lainaa

  17. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Emilia, lateksimaali lähtee ihan vedellä. Käy kylvyssä

   Lainaa

  18. jukkapalmu 4.8.2020 16:52
   Tulos: -91 (121 ääntä)
   Kiva taulu.... Ei ole.

   Lainaa

  19. Heltaton hanhi 4.8.2020 18:06
   Tulos: -28 (76 ääntä)
   Taulu on kyllä ihan onnistunut, ei siinä mitään, mutta mihin tarkoitukseen ja kenelle tuollainen tehdään? Kenen seinää tämä teos pääsee koristamaan ja millä saatesanoilla? Värit on kyllä hyvät ja kuvakin niin selkeä ettei jää epäselväksi se mitä siinä on.

   Lainaa

  20. Tulos: +84 (92 ääntä)
   Perverssi lokki: Jostain syystä mä haluaisin nyt tehdä kans tollasen, joten linkkiä? 
   Linkkiä ei valitettavasti ole ja en löytänyt enää googlestakaan hakemalla, näin vain pikaisesti jossakin sosiaalisessa mediassa. Emilian kuva on aika havainnollistava, maalataan tarpeeksi iso taulupohja mustaksi ja sitten omat jalat ja persus (Emilian kuvassa myös kämmenet) valitsemallasi värillä ja sitten istutaan taulun päälle. Nopeasti näkemässäni videossa ei selitetty että miten sen taulun päälle päästään istumaan ja pois niin ettei mikään muu osa siitä sotkeennu, joten voipi olla että pitää sitten siveltimellä pikkasen korjailla äärilinjoja tai pieniä tahroja.
   Heltaton hanhi: Taulu on kyllä ihan onnistunut, ei siinä mitään, mutta mihin tarkoitukseen ja kenelle tuollainen tehdään? Kenen seinää tämä teos pääsee koristamaan ja millä saatesanoilla? Värit on kyllä hyvät ja kuvakin niin selkeä ettei jää epäselväksi se mitä siinä on.
   Alastomuutta on kuvattu taiteessa kautta aikain ja todella moni historiallinen maalaus ja patsas on joko kokonaan tai osittain alasti. Tämmöinen kahden värin maalaus ei anna tarkempaa kuvaa kaikista yksityiskohdista, kuten persreijästä ja karvoituksen määrästä vaan se on lähinnä kuvioita jotka pystyy mieltämään ihmiseksi joka istuu. Minusta on ainakin kaunis maalaus noinkin ja hauskan siitä tekee vielä erikoinen tekotapa, joten kyllä minä voisin sen hyvinkin esimerkiksi olohuoneen seinälle ripustaa. Ei pitäisi järkyttää kaksi punaista palloa jotka esittävät persettä.
   Vastausehdotuksena vielä että miksi ja kenelle, taidetta tehdään myös projekteina ja viihdykkeenä, joten jos tykkää puuhailla kaksi tuntia maalien parissa ja istuksia taulupohjan päälle sen jälkeen, on teoksen tarkoitus saattanut tulla jo siinä: siksi että tekijällä on ollut hauskaa tehdessä.

   Lainaa

  21. Hyökkäävä pelikaani 5.8.2020 15:23
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Akryylimaali lähtee ihan vaikka perus saippualla ja kahvinporoilla! Kahvi tuo hankausta lisää, jolloin maali kuluu pois. Ja saippuana voi käyttää ihan mitä vain, itse olen käyttänyt akryylimaalia käsistä pestessä käsisaippuaa tai sitten Fairya, riippuen mitä on altaan luona ollut käytettävissä :D

   Lainaa

  22. Itseasiassa 5.8.2020 16:14
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Haluisko mies huomenlahjaksi mun perästä tollasen taulun? Varmaan parempi hoitaa pois alta hyvissä ajoin ennen hääpäivää.

   Lainaa

  23. Ansiokas pingviini 5.8.2020 22:12
   Tulos: +8 (24 ääntä)
   Itseasiassa: Haluisko mies huomenlahjaksi mun perästä tollasen taulun? Varmaan parempi hoitaa pois alta hyvissä ajoin ennen hääpäivää.
   Hääpäivän jälkeen täytyy hankkia suurempi taulu, mille perse mahtuu? Joo. Nyt saa lyödä. Käännän toisenkin posken.

   Lainaa

  24. Nihkeä maksamakkara 6.8.2020 3:17
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   bleb: Linkkiä ei valitettavasti ole ja en löytänyt enää googlestakaan hakemalla, näin vain pikaisesti jossakin sosiaalisessa mediassa. Emilian kuva on aika havainnollistava, maalataan tarpeeksi iso taulupohja mustaksi ja sitten omat jalat ja persus (Emilian kuvassa myös kämmenet) valitsemallasi värillä [...]
   Tiktokissahan näitä videoita on ollut monia kymmeniä, että sinne vaan. 

   Lainaa

  25. Raikas hai 6.8.2020 3:42
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Tosiaan akryyliväri on ihan vesiliukoista. Lähtee ihan vedellä ja saippualla (saattaa toki vaatia pientä hinkkaamista) ainakin jos ei vielä ihan täysin ole ehtinyt kuivua. Käsistä tullut pestyä sitä useinkin. Toi on niin laaja alue kyllä, että ei ehkä helppo pestä pois kokonaan. Jos sitä jää, niin kyllä kuluu parissa päivässä varmasti pois.

   Lainaa

  26. Kummikäki 6.8.2020 4:58
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Ansiokas pingviini: Hääpäivän jälkeen täytyy hankkia suurempi taulu, mille perse mahtuu? Joo. Nyt saa lyödä. Käännän toisenkin posken.
   En lyö. Pariskuntahan voisi harrastaa yhdessä maalausta. Joka vuosi hääpäivänä istutaan persus maalissa alustalle, josta puoliso voi kiskoa toisen ylös kun omin avuin ei iän karttuessa enää pääse. Sitten vertaillaan edellisvuosien teoksiin että onko persus levinnyt vai kaventunut. Jos tulee perheenlisäystä, voi lastenkin kanssa osallistua taiteen tekoon. Rippikouluiässä perillinen saattaa kyllä alkaa protestoida mutta se on vain sellainen ohimenevä vaihe.

   Lainaa

  27. not available 6.8.2020 16:37
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   No aika prude saa olla, jos tollaisesta järkyttyy, taulu näyttää ihan hyvältä.

   Lainaa

  28. Tottahantoki 7.8.2020 7:42
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Heltaton hanhi: Taulu on kyllä ihan onnistunut, ei siinä mitään, mutta mihin tarkoitukseen ja kenelle tuollainen tehdään? Kenen seinää tämä teos pääsee koristamaan ja millä saatesanoilla? Värit on kyllä hyvät ja kuvakin niin selkeä ettei jää epäselväksi se mitä siinä on.
   Tais mennä miehen pelihuoneen seinälle

   Lainaa

  29. Törppönen 7.8.2020 16:44
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Maalinen peffa on kyllä aika pieni hinta hienosta taideteoksesta. 😺

   Lainaa

  30. Tulos: -48 (52 ääntä)
   Ai hieno taulu? Hyi oksennus mikä laardiperse, sanon minä.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ei vitsi toi taulu mulle! En tiiä miks mut näyttää kyl tosi veikeeltä.

   Lainaa

  32. Paineistettu paprika 25.1.2023 4:59
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Onnnpass.. muodokas muotokuva. Tai siis tarkoitan että sekä maalaus että muusa miellyttävät silmää. Ps. Löylyt + pesusieni niin lähtee.

   Lainaa

  33. 3 Kilon Kalori 20.7.2023 22:59
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   jukkapalmu: Kiva taulu.... Ei ole.
   Perus siiderivalaan pyllähdys.

   Lainaa

  34. Talviasuttava nuija 5.12.2023 10:59
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mikäs siinä, iso pers toimii aina.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: akryylimaali, avioero, ero, hämeenlinna, kartta, maali, taide, taulu, vahinko, väärinkäsitys