Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koronakatsaus, osa 9

Totuus paljastuu viimeistään sairaalassa.
Koronakatsaus, osa 9

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1059 (1079 ääntä)
   Se on nimenomaan hyvinkin todennäköistä, että idiootit jotka ovenkahvoja nuollen painaa menemään salaliittopärinöissään, ylläri ylläri sitten saa sen koronan.

   Lainaa

  2. Tulos: +567 (609 ääntä)
   Kutsutaan myös karmaksi.

   Lainaa

  3. Kaalikäärinliina 11.8.2020 1:29
   Tulos: +423 (441 ääntä)
   Huh tällainen itsekäs ja typerä "hälläväliä"-jengi menee kyllä hilseen yli. Tai Ali.

   Lainaa

  4. Tulos: +325 (339 ääntä)
   Alin kohtalo odotettavissa tuolla asenteella. Toivottavasti ei ole ehtinyt tartuttaa kovin moneen.

   Lainaa

  5. Syötävä kesyhanhi 11.8.2020 1:47
   Tulos: +197 (239 ääntä)
   Mullakin on yks tuttu joka on sitä mieltä että mitäs pienistä flunssista, ja hän kyllä sitten karanteenaa itsensä jos/kun tarttuu. Ei vaan sitä ymmärrä että hän itse saattaa kärsiä lopun ikäänsä koronan aiheuttamista komplikaatioista, saatika siitä että saattaa jo oireettomana levittää tautia työssään sadoille muille. Vois nää tyypit vaan hypätä kalliolla, rajoittuu ainakin heidän aiheuttamansa vahinko tehokkaammin.

   Lainaa

  6. Tulos: +243 (273 ääntä)
   Olin itsekin alussa liikkeellä aika "hällä väliä" -asenteella, mutta siinä kohtaa kun saksalaisen kaverin äiti kuoli koronaan, tajusin että hitto, tämä on ihan oikea ongelma. Ihmiset tuppaa olemaan sen verran itsekeskeisiä että jos ei omalle tai jonkun tutun kohdalle osu, ja luetaan vaan tilastoja lehdistä, niin ei tunnu välttämättä edes todelliselta tällainen tilanne vaikka sitä joka tuutista koko ajan tuleekin.

   Lainaa

  7. Martti Ahtisaari ja kuminauhahousut 11.8.2020 5:14
   Tulos: -97 (129 ääntä)
   Ali- kulkutunneli, nopeus, Baba, kersantti, lämpötila.

   Lainaa

  8. Hännällinen kuormaeläin 11.8.2020 5:26
   Tulos: +14 (136 ääntä)
   Kiitos Seinäjokiset festariääliöt ja Viron ja Balkanin mänttituristit. Kiitos ihan prkleesti. Kuolkaa siihen tautiinne.

   Lainaa

  9. Höpsö guava 11.8.2020 5:42
   Tulos: +146 (156 ääntä)
   Maire, kyllä se kortti on ollut suosituin maksuvaihtoehto jo kauan ennen koronaa...

   Lainaa

  10. Neuvoton vihannes 11.8.2020 6:47
   Tulos: +130 (130 ääntä)
   Hämmensi hetken kun mokan jälkeen tuli hautakivien suunnittelumainos, et jatkuuko moka vai mitä...

   Lainaa

  11. Mätä hedelmä 11.8.2020 6:58
   Tulos: +162 (174 ääntä)
   Niin, toinen korona-aaltohan tosiaan ON jo täällä. Ollut jo kuukauden päivät, kun tartuntatapaukset lähtivät taas nousuun. Kertoo kyllä muutenkin sen, millä älykkyyden tasolla painellaan menemään jos oletetaan että KOULU hoitaa täit. Tai että se olisi millään tavalla koulujen asia edes.

   Lainaa

  12. Päihteetön rotta 11.8.2020 7:14
   Tulos: +95 (101 ääntä)
   Ei taida sen kummemmin koronan kuin täittenkään torjuminen olla koulujen tehtävä, mutta tämä oli kyllä hyvä huomio. Ohjeita jakelevat tahot eivät ole oikein missään vaiheessa olleet kiinnostuneita kuulemaan koulujen henkilökuntaa mahdollisten ongelmakohtien kartoittamiseksi. Tämä vertaus täihin onkin ehkä riittävän lyhyt ja ytimekäs. Vaikka jokainen lapsi tietää kuinka ällöjä ja hankalia ne ovat, mikään opastus ja ohjaus ei koulun arjessa todellakaan ole riittänyt siihen, etteikö pipot vaihtuisi tai kaverin kanssa nuhjattaisi päät yhdessä. Tämä jos mikä vaatisi lapsilta väljyyttä. Ja nyt sitten sillä ”väljyydellä” koitetaan pitää yksi pandemia hallinnassa.

   Lainaa

  13. Reseptivapaa dinosaurus 11.8.2020 7:35
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Näille pitäisi voida määrätä jälki-istuntoa. Jokaisen hörhöilevän päivityksen tai kommentin julkaisun jälkeen tunniksi luokkaan istumaan ja miettimään tekosiaan!

   Lainaa

  14. Kahen Kilo Kalori 11.8.2020 7:41
   Tulos: +88 (116 ääntä)
   Oikeasti Aliin tartutettiin vain ärhäkkä influenssa ja eliitti maksoi lääkärit väittämään sitä koronaksi. Näin saatiin yksi totuuden tietävä ystävineen hiljennettyä.

   Lainaa

  15. Piisamirotta 11.8.2020 8:20
   Tulos: +2 (76 ääntä)
   Kylmä fakta on, että maailma vaatisi toipuakseen vielä kymmenkunta koronaa ja mielellään pelkästään tuolla vakavalla versiolla. Ihmiset, minä ja te muut feissarimokafanit mukaan lukien, ollaan maailman syöpä. Väenpaljous tappaa pallon.

   Lainaa

  16. Tulos: -24 (74 ääntä)
   Hännällinen kuormaeläin: Kiitos Seinäjokiset festariääliöt ja Viron ja Balkanin mänttituristit. Kiitos ihan prkleesti. Kuolkaa siihen tautiinne.
   Kai ymmärrät, että ei koronaa saada katoamaan mihinkään sen enempää kuin kausi-influenssaakaan? Sitä voidaan hidastaa (mikä on ollut rajoitusten tarkoituskin alusta asti), mutta ei se mihinkään katoa, paitsi sillä että eristetään jokainen ihminen pysyvästi ja poistetaan KAIKKI sosiaaliset kontaktit. Se rauhoittunee rokotuksen laajan lanseeraamisen myötä samaan tartuntaluokkaan kausi-influenssan kanssa, johon on maailmanlaajuisesti kuollut tänä vuonna muuten yli 300 000 ihmistä.

   Lainaa

  17. Pähee sotilas 11.8.2020 9:10
   Tulos: +91 (121 ääntä)
   Jimbo: Kai ymmärrät, että ei koronaa saada katoamaan mihinkään sen enempää kuin kausi-influenssaakaan? Sitä voidaan hidastaa (mikä on ollut rajoitusten tarkoituskin alusta asti), mutta ei se mihinkään katoa, paitsi sillä että eristetään jokainen ihminen pysyvästi ja poistetaan KAIKKI sosiaaliset [...]
   Kukaan koronan sairastanut tai siitä mitään ymmärtävä ei vertaa koronaa tai influenssaa toisiinsa. Se on sama kuin vertaisi oksennustautia ja vatsasyöpää toisiinsa: molemmissa on vatsa kipeänä eikä sairauden muista oireista ja loppuelämän ongelmista tarvitse suotta mainita mitään. 

   Lainaa

  18. Hyväksyttävä juhta 11.8.2020 9:50
   Tulos: +39 (65 ääntä)
   Mitenkäs se nyt muka on koulujen vastuulla hävittää täi-ongelmat? Eihän ne sieltä kouluista tule. Vielä kahdeksan ihmistä kuvanottohetkellä tykännyt tosta kommentista, argh..

   Lainaa

  19. Tulos: +90 (92 ääntä)
   Olisi varmaan mielenkiintoista kuulla Mirvan perustelut siitä, miten maailmantalouden romahdus sataa "eliitin" tileille.

   Lainaa

  20. Jotakin mieltä 11.8.2020 10:21
   Tulos: -42 (74 ääntä)
   Pelottavinta koronassa on ollut se, miten se paljastaa ihmisistä heidän todellisen luonteensa. Ei yllätä uutisia tarkkaan lukeneita, että yksi viidestä koronaan Suomessa sairastuneesta oli nimeltään Ali. Mutta hyvä kun Ali myönsi olleensa väärässä ja tunnusti sairastuneensa pahasti koronaan. Ehkä siitä muutama muukin herää ymmärtämään ihan ilman omaa sairastumista, että korona on vakava asia.

   Lainaa

  21. Tulos: -28 (46 ääntä)
   Masa: Kutsutaan myös karmaksi.
   No ei muuten kutsuta... 

   Lainaa

  22. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Hienoa! Tämä Alin tarina on tehokkaampi koronan torjunnassa kuin THL:n ympäripyöreät suositukset ja epäselkeä linjat

   Lainaa

  23. Tornipöllö 11.8.2020 10:38
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   Näitä Mirvojahan riittää ihan jokaisessa Facebookissa jaetussa uutisessa, joka koskee millään lailla koronaa. Nykyään vältän kyseisiä kommenttiosioita kuin ruttoa kun alkoi oikeasti mennä niiden takia usko ihmiskuntaan. Pahintahan on se, että näille ei edes kannata yrittää puhua järkeä. Kaikki mikä ei natsaa oman salaliittoteorian kanssa on tietty pelkkää pimitystä ja propagandaa ja ainoat oikeasti luotettavat lähteet ovat muiden foliohattuilijoiden käsialaa. Sitten kun joku virallinen taho julkaisee tutkimuksen, jossa on yksi sivulause jonka voisi jonkun mutkan kautta tulkita tavalla joka puoltaa sitä omaa huuhaateoriaa, niin se sitten irrotetaan kokonaan asiayhteydestä ja sitä revitellään maailman tappiin asti todisteena siitä että "NONIIN mitäs mä sanoin?!" (ja kummasti tässä vaiheessa iso paha valtamedia onkin taas luotettava lähde). Krääh.

   Lainaa

  24. Tulos: +53 (69 ääntä)
   Piisamirotta: Kylmä fakta on, että maailma vaatisi toipuakseen vielä kymmenkunta koronaa ja mielellään pelkästään tuolla vakavalla versiolla. Ihmiset, minä ja te muut feissarimokafanit mukaan lukien, ollaan maailman syöpä. Väenpaljous tappaa pallon.
   Höpön löpön, pandemioista kärsivät eniten ne köyhät ihmiset, joiden elämällä on pienempi negatiivinen vaikutus ilmastoon ja luontoon. Miljardööreillä on varaa suojautua ja hakeutua laadukkaaseen hoitoon.

   Lainaa

  25. Säädytön lehmä 11.8.2020 11:09
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Pähee sotilas: Kukaan koronan sairastanut tai siitä mitään ymmärtävä ei vertaa koronaa tai influenssaa toisiinsa. Se on sama kuin vertaisi oksennustautia ja vatsasyöpää toisiinsa: molemmissa on vatsa kipeänä eikä sairauden muista oireista ja loppuelämän ongelmista tarvitse suotta mainita mitään. 
   Talvella molemmat läpikäyneenä toivoi influenssan jyllätessä joku päästävän pahasta, koronan kohdalla toivoi että olisi ollut toistamiseen _vaan_ influenssa.

   Lainaa

  26. Ansaitsematon hampurilainen 11.8.2020 11:38
   Tulos: +43 (63 ääntä)
   Piisamirotta: Kylmä fakta on, että maailma vaatisi toipuakseen vielä kymmenkunta koronaa ja mielellään pelkästään tuolla vakavalla versiolla. Ihmiset, minä ja te muut feissarimokafanit mukaan lukien, ollaan maailman syöpä. Väenpaljous tappaa pallon.
   Kaikille jotka toivoo ihmisen kuolemaa sanon: Ole sitten esimerkki, johtava suunnan näyttäjä ja aloita itsestäsi ennen kuin toivot sitä muille.

   Lainaa

  27. Tulos: +39 (39 ääntä)
   traumcity: Se on nimenomaan hyvinkin todennäköistä, että idiootit jotka ovenkahvoja nuollen painaa menemään salaliittopärinöissään, ylläri ylläri sitten saa sen koronan.
   Nyt sain kyllä päivän naurut tuosta mielikuvasta! XD

   Lainaa

  28. Taskulämmin norppa 11.8.2020 14:35
   Tulos: +31 (41 ääntä)
   Mätä hedelmä: Kertoo kyllä muutenkin sen, millä älykkyyden tasolla painellaan menemään jos oletetaan että KOULU hoitaa täit. Tai että se olisi millään tavalla koulujen asia edes.
   Hyväksyttävä juhta: Mitenkäs se nyt muka on koulujen vastuulla hävittää täi-ongelmat? Eihän ne sieltä kouluista tule. Vielä kahdeksan ihmistä kuvanottohetkellä tykännyt tosta kommentista, argh..
   No ei kai se olekaan koulun tehtävä "hoitaa" täitä eikä koronaa, mutta siellä ne leviää kuitenkin ja koulun vastuulle kuuluu, ainakin osittain, valistaa oppilaita ja ehkäistä leviämistä. Faktaa on kuitenkin se – kuten täiongelmasta olemme oppineet – että koulut eivät tähän pysty, johtuu se sitten resurssipulasta, lapsien tottelemattomuudesta tai mistä hyvänsä.

   Lainaa

  29. Arkkienkeli 11.8.2020 15:48
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Tunsin yhden Mirvan kankaanpäästä. Ehhö heikoin lenkki suomalaisissa, kuten porilaisissa.

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (32 ääntä)
   Pähee sotilas: Kukaan koronan sairastanut tai siitä mitään ymmärtävä ei vertaa koronaa tai influenssaa toisiinsa. Se on sama kuin vertaisi oksennustautia ja vatsasyöpää toisiinsa: molemmissa on vatsa kipeänä eikä sairauden muista oireista ja loppuelämän ongelmista tarvitse suotta mainita mitään. 
   Jos olisit lukenut kommenttiani yhtään ajatuksella, olisit ymmärtänyt etten verrannut oireistoa, vaan uhrimääriä. Influenssa, jota vastaan on rokotukset olemassa, on tappanut tänä vuonna yli 300 000 ihmistä, korona ilman rokotteita 700 000. Koronan tappavuus taittunee suurin piirtein samoihin influenssan kanssa, jahka kattava rokotusohjelma on käytössä. 
   Uskoisin myös, ettei sille kuolleelle ihmiselletai hänen omaisilleen ole merkitystä kuoliko tämä influenssaan vai koronaan, kun kumminkin kuoli.

   Lainaa

  31. Tulos: -15 (43 ääntä)
   Just: Höpön löpön, pandemioista kärsivät eniten ne köyhät ihmiset, joiden elämällä on pienempi negatiivinen vaikutus ilmastoon ja luontoon. Miljardööreillä on varaa suojautua ja hakeutua laadukkaaseen hoitoon.
   Rahahan pelastaa aina. Schumikin kirmaa ku nuorena poikana. Ei se elimistö katso pankkitiliä, että miten elämästä selviää. Sulla on vielä paljon opittavaa.

   Lainaa

  32. Sukkela tuhatjalkainen 11.8.2020 17:22
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Taskulämmin norppa: No ei kai se olekaan koulun tehtävä "hoitaa" täitä eikä koronaa, mutta siellä ne leviää kuitenkin ja koulun vastuulle kuuluu, ainakin osittain, valistaa oppilaita ja ehkäistä leviämistä. Faktaa on kuitenkin se – kuten täiongelmasta olemme oppineet – että koulut eivät tähän pysty, johtuu se [...]
   Faktaa on se, että täit eivät ole millään tavalla verrattavissa koronaan, joten turha koulujen olisi niihin resurssejaan tuhlata. Eikä se tosiaan ole koulun tehtäväkään. Täysin absurdi ajatuskin. Sama kun syyttäisi kauppaa siitä että se ei pysty estämään jonkun flunssan leviämistä tiloissaan. On kuitenkin vakavuusasteeltaan HIEMAN lähempänä täitä kuin korona. Faktaa on myös se, että se on huoltajan vastuulla olla lähettämättä lasta kouluun, mikäli tällä on täitä. Koulu voi valistaa, opettaa ja kertoa, mutta vanhempien vastuulla ne kakarat nyt kuitenkin vielä ovat, vaikka jotkut mieluusti yrittävätkin kasvatusvastuunsa langettaa yhteiskunnalle.

   Lainaa

  33. Taskulämmin norppa 11.8.2020 17:55
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Sukkela tuhatjalkainen: Faktaa on se, että täit eivät ole millään tavalla verrattavissa koronaan, joten turha koulujen olisi niihin resurssejaan tuhlata. Eikä se tosiaan ole koulun tehtäväkään. Täysin absurdi ajatuskin. Sama kun syyttäisi kauppaa siitä että se ei pysty estämään jonkun flunssan leviämistä tiloissaan. On [...]
   Mistä moinen kiukku? Minä en ainakaan ole "syyttämässä" kouluja mistään. Mainitsin vain, että kouluissa kaikki leviää ja osa valistamisesta ja vastuusta kuuluu sinne. Sama juttu mainitsemiesi kauppojen kanssa. Kaupoissa leviää kaikki ja mielestäni on kauppojen "vastuulla" ottaa tämä huomioon niin hyvin kuin mahdollista. Hygienia, siivous, käsidesit, pleksit, opasteet yms. auttavat. Ei voi vaan sulkea korvia ja huutaa, että vastuu kuuluu vanhemmille ja kaupan asiakkaille, ei meille. Osavastuu on kaikilla. Asiakkaat eivät voi lähteä omia pleksejään asentelemaan, se on kaupan tehtävä. Asiakkaiden puolestaan täytyy pitää turvavälit ja olla räkimättä ympäriinsä. Kauppa taas voi tietyssä määrin valvoa tätä. Ovatko täit koulun syy? Ei. Leviävätkö täit koulussa? Kyllä. Täytyykö koulujen huomioida ne? Kyllä. Syytänkö opettajia jostain? En.

   Lainaa

  34. Jännittävä luovuttaja 11.8.2020 19:19
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kahen Kilo Kalori: Oikeasti Aliin tartutettiin vain ärhäkkä influenssa ja eliitti maksoi lääkärit väittämään sitä koronaksi. Näin saatiin yksi totuuden tietävä ystävineen hiljennettyä.
   Ja se influenssakin tartutettiin Aliin sillä influessarokotteella! Kyllä minä tiedän, mun naapuri kertoi, että hänen työkaverin isän kaiman serkun siskopuolen ukki tunsi sen yhden Reinon, joka otti influenssarokotteen ja tuli kipeäksi! Ei kannata influenssarokotetta ottaa! Nih!

   Lainaa

  35. Tulos: -28 (32 ääntä)
   Syötävä kesyhanhi: Mullakin on yks tuttu joka on sitä mieltä että mitäs pienistä flunssista, ja hän kyllä sitten karanteenaa itsensä jos/kun tarttuu. Ei vaan sitä ymmärrä että hän itse saattaa kärsiä lopun ikäänsä koronan aiheuttamista komplikaatioista, saatika siitä että saattaa jo oireettomana levittää tautia [...]
   Joo... Mäkin hiiviskelen pitkin seinänvieriä koska voin saada kuumeen, josta voi siitäkin jäädä elinikäiset komplikaatiot. Se että ei pelkää ei tarkoita että ei välittäisi. 
   Vittu mitä suustahengittäjiä netti täynnä.

   Lainaa

  36. Tukkajumala laama 11.8.2020 21:26
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Jotakin mieltä: Pelottavinta koronassa on ollut se, miten se paljastaa ihmisistä heidän todellisen luonteensa. Ei yllätä uutisia tarkkaan lukeneita, että yksi viidestä koronaan Suomessa sairastuneesta oli nimeltään Ali. Mutta hyvä kun Ali myönsi olleensa väärässä ja tunnusti sairastuneensa pahasti koronaan. Ehkä [...]
   Ali on myös ihan suomalainen nimi. Jos nyt meinaat mitä ajattelen.

   Lainaa

  37. Raksu fretti 11.8.2020 21:29
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Wiltsu: No ei muuten kutsuta... 
   Kutsutaan. Eri asia on, onko se totta vai ei.

   Lainaa

  38. Vakaa leijona 11.8.2020 22:21
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Ihmetyttää, voiko ensiapuhenkilökunnalla olla noin surkea suojavarustus jos Alilla tosiaan korona. Eihän nuo kirurgiset suojat suojaa koronalta. Pitäisi olla oikeat hengityssuojaimet.

   Lainaa

  39. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Piisamirotta: Kylmä fakta on, että maailma vaatisi toipuakseen vielä kymmenkunta koronaa ja mielellään pelkästään tuolla vakavalla versiolla. Ihmiset, minä ja te muut feissarimokafanit mukaan lukien, ollaan maailman syöpä. Väenpaljous tappaa pallon.
   Ei tämä pallo täältä mihinkään kuole. Luonto on aina selvinnyt ja sopeutunut. Mutta me ihmiset teemme omat elinolosuhteemme niin huonoiksi, että tapamme itsemme tällä toiminnalla. Väestön lisääntyminen pitäisi saada kuriin, sillä peliä ei ole vielä menetetty.

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (7 ääntä)
   -x-x-: Olisi varmaan mielenkiintoista kuulla Mirvan perustelut siitä, miten maailmantalouden romahdus sataa "eliitin" tileille.
   Kiinteistöjä ja firmoja saa pilkkahinnalla, sitten kun talous taas kohenee niin pääsevät tienaamaan kun kiinteistöjen hinnat nousevat,
   yritysostoilla saavat halvalla tehtyä monopoleja kun ovat ostaneet kilpailijat pois halvalla, vain muutama esimerkki tienaamisesta

   Lainaa

  41. Horjahtava nektariini 12.8.2020 15:02
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Höpsö guava: Maire, kyllä se kortti on ollut suosituin maksuvaihtoehto jo kauan ennen koronaa...
   Jossain on, toisaalla ei. 

   Lainaa

  42. Erääntynyt sonni 12.8.2020 17:29
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Olisin kyllä toivonut pientä 5G-twistiä vielä Alin mokaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Just eilen törmäsin tähän Alin postaukseen Bakery Mantelin Facebook-sivun kautta. Siellä oli kuva Alin HUS:ille tilaamasta kakusta, kiitoksena hyvästä hoidosta. Aattelin, että kuka on näin överi mukava, ja kävin tsekkaa profiilin. Luin sit tän koronastoorin, mutta enpä huomannu noita kommentteja ja aikasempaa postausta! Huh... Mutta joo, toivottavasti tämä tarina saisi useammat ihmiset olemaan varovaisempia.

   Lainaa

  44. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Mätä hedelmä: Niin, toinen korona-aaltohan tosiaan ON jo täällä. Ollut jo kuukauden päivät, kun tartuntatapaukset lähtivät taas nousuun. Kertoo kyllä muutenkin sen, millä älykkyyden tasolla painellaan menemään jos oletetaan että KOULU hoitaa täit. Tai että se olisi millään tavalla koulujen asia edes.
   Kannattaa nyt ottaa selvää asioista. Toinen aalto EI ole ollut täällä kuukauden päiviä. Tilastojen perusteella ei voi vielä todeta sen edes alkaneen. Päiväkohtaisten tartuntojen trendi alkoi hieman nostamaan päätään vasta viikko sitten, mutta siitä on mahdotonta vielä sanoa kehittyykö se viruksen toiseksi aalloksi. https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR0qqh2cD96iFkPW1JbEhdWIoOdrBV25sAZJVMzfGdY7MjD7d7W4XRM61HQ#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

   Lainaa

  45. Päivettynyt metso 17.8.2020 0:07
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Duocorn: Olin itsekin alussa liikkeellä aika "hällä väliä" -asenteella, mutta siinä kohtaa kun saksalaisen kaverin äiti kuoli koronaan, tajusin että hitto, tämä on ihan oikea ongelma. Ihmiset tuppaa olemaan sen verran itsekeskeisiä että jos ei omalle tai jonkun tutun kohdalle osu, ja luetaan vaan tilastoja [...]
   Se, että sä olet itsekeskeinen typerys, ei todellakaan tarkoita että kaikki ihmiset olisi. Voisipa koronan kohdistaa vaan näihin itsekkäisiin oman navan tuijottelijoihin, eikä meihin jotka yrittää teitäkin koronalta suojella omalla toiminnallaan.

   Lainaa

  46. Pölypussiton sohvaperuna 17.8.2020 7:49
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Toj Karin: Kannattaa nyt ottaa selvää asioista. Toinen aalto EI ole ollut täällä kuukauden päiviä. Tilastojen perusteella ei voi vielä todeta sen edes alkaneen. Päiväkohtaisten tartuntojen trendi alkoi hieman nostamaan päätään vasta viikko sitten, mutta siitä on mahdotonta vielä sanoa kehittyykö se viruksen [...]
   On se toinen aalto alkanut jo kauan sitten. Tällä hetkellä olemme Suomessa saaneet sen pidettyä aika hyvin aisoissa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: covid-19, korona, koronavirus, koulut, lähimaksu, op, pankki, potilas, sairaala, toinen aalto, täit, uutiset