Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 113

Tästä syystä osoitteenmuutos kannattaa aina tehdä ajoissa.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 113

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +512 (538 ääntä)
   Bakteerit kulkeutuu sukkien läpi, ei hyvä luoja. Miten voi ihmiset olla noin pihalla? Suurin osa bakteereista on ihmisille täysin harmittomia, ja niitä on kaikkialla. Ei tartte pelätä, eivätkä taatusti imeydy sukkien läpi kroppaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +375 (425 ääntä)
   Karoliinalla taitaa olla OCD. 😬

   Lainaa

  3. Kärsimätön tomaatti 2.7.2020 0:53
   Tulos: +651 (689 ääntä)
   Ai että pistää vihaksi tuollaiset Lauran (ja oletettavasti myös nimettömän aloittajan eksän) kaltaiset ihmiset, jotka pyrkii vaan saamaan muiden virheistä hyötyä itselle. Ja Laura vielä oikein rehentelee asialla julkisesti!

   Lainaa

  4. Horisko sakaali 2.7.2020 0:55
   Tulos: +161 (287 ääntä)
   Lauralle rystyavaria poskelle. Isosti.

   Lainaa

  5. Tulos: +243 (263 ääntä)
   Ymmärtääkseni kenkien pohjille tapahtuu noin riippumatta lattioiden kunnosta tai omasta hygieniasta. Ärsyttävää kyllä ja epäesteettistä mutta vaaratonta. Kiva kuitenkin tietää et sitä tapahtuu muillekin enkä itse ole vaan sottapytty :'D

   Lainaa

  6. Puolikiero_savolainen 2.7.2020 1:15
   Tulos: +449 (467 ääntä)
   Kaikista nolointa on että Laura vielä ylpeilee tuolla teollaan. Toivottavasti karma muistaa tuollaista huijaria vielä.

   Lainaa

  7. Estynyt hämähäkki 2.7.2020 1:49
   Tulos: +227 (233 ääntä)
   Jos bakteereja pelkää, niin pitänee pestä myös iho ja suolisto kloriitilla. Ei vaan, onhan tuo nyt oikeasti varmasti aika raskasta elämää, jos joutuu olemaan noin tarkka siisteydestä, että saa mielenrauhan. Toivottavasti tuo koskee karoliinan kohdalla ainoastaan pohjallisia.

   Lainaa

  8. Näpytön raataja 2.7.2020 2:38
   Tulos: +95 (137 ääntä)
   "Enään" "Elikkä" *Litsläts*

   Lainaa

  9. Kuivahko satuhahmo 2.7.2020 5:05
   Tulos: -269 (341 ääntä)
   Kärsimätön tomaatti: Ai että pistää vihaksi tuollaiset Lauran (ja oletettavasti myös nimettömän aloittajan eksän) kaltaiset ihmiset, jotka pyrkii vaan saamaan muiden virheistä hyötyä itselle. Ja Laura vielä oikein rehentelee asialla julkisesti!
   Mä en nyt ymmärrä miten Laura on hyötynyt toisen virheestä tässä. Hän joutui maksamaan oman osuutensa, ja ex-kämppis omansa. Miksi Lauran olisi pitänyt maksaa kämppiksen virheestä? 

   Lainaa

  10. Pentti, puhuva katsastusmies 2.7.2020 5:17
   Tulos: +382 (392 ääntä)
   Kuivahko satuhahmo: Mä en nyt ymmärrä miten Laura on hyötynyt toisen virheestä tässä. Hän joutui maksamaan oman osuutensa, ja ex-kämppis omansa. Miksi Lauran olisi pitänyt maksaa kämppiksen virheestä? 
   Siis kaveri on muuttanut pois, eikä ole enää siten osallistunut vuokran maksuun. Sitten Laura on jättänyt vuokran maksun väliin, ja lopulta Lauran maksamatta jättämät vuokrat joutui sitten tämän kaverin isä maksamaan. Laura ei ole kauhean reilu kaveri.

   Lainaa

  11. Kummikäki 2.7.2020 6:55
   Tulos: -98 (228 ääntä)
   Jos on niin tyhmä, että muuttoilmoituksen tekemättä jättämisen lisäksi käyttää sanoja ”enään”, ”elikkä” ja ”minullekkin”, saa minun puolestani maksaa virheistään ihan suosiolla ja vikisemättä.

   Lainaa

  12. Tulos: +320 (330 ääntä)
   Muuttoilmoitus? Eihän se vuokranmaksuun vaikuta. Se on vuokrasopimus, joka määrää kuka maksaa, kenelle, mistä hyvästä, kuinka paljon ja miten usein. Kyllähän asuntoa voi vuokrata vaikkei asuisi siinä. Ja jos ei tosiaan irtisano vuokrasopimusta vaikkei kyseistä kämppää enää tarvitse, niin sopimus ja sen mukaiset velvoitteet ovat kyllä voimassa. Jos siis on oma nimi paperissa.

   Lainaa

  13. Tulos: +156 (256 ääntä)
   Eikö kukaan muu ymmärrä, että Karoliinan kuvassa on kengän SISÄPOHJALLISET? Ja että hän valittaa niiden likaantumisesta, eli hän käy kylässä jonkun luona, ja siellä likaantuu sukat paskaisella lattialla, ja siksi likaantuu pohjallisetkin. Ei voi olla noin vaikea asia 😄

   Lainaa

  14. Viiksekäs pähkinä 2.7.2020 9:12
   Tulos: -2 (138 ääntä)
   Mimmi: Eikö kukaan muu ymmärrä, että Karoliinan kuvassa on kengän SISÄPOHJALLISET? Ja että hän valittaa niiden likaantumisesta, eli hän käy kylässä jonkun luona, ja siellä likaantuu sukat paskaisella lattialla, ja siksi likaantuu pohjallisetkin. Ei voi olla noin vaikea asia 😄
   Hyvä että joku muukin tajusi! Täytyy olla oikeasti tosi saastaiset lattiat, että tuollainen määrä likaa tarttuu pohjallisiin. 

   Lainaa

  15. Asfaltoitu alligaattori 2.7.2020 9:15
   Tulos: +65 (77 ääntä)
   Mimmi: Eikö kukaan muu ymmärrä, että Karoliinan kuvassa on kengän SISÄPOHJALLISET? Ja että hän valittaa niiden likaantumisesta, eli hän käy kylässä jonkun luona, ja siellä likaantuu sukat paskaisella lattialla, ja siksi likaantuu pohjallisetkin. Ei voi olla noin vaikea asia 😄
   Juu Nealla tais ainakin mennä vähän ohi, mutta kai hän sitten kävelee aina ulkokengillä kotona ja vieraisilla.
   Onhan ne lattiat suht likaset jos välittömästi lähtee noin paljon likaa. Sitä ei vaan normaalisti huomaa, kun on tummat sukat tai jotkut kotitossut.
   (Sanon minä vaikka olenkin myös laiska pesemään lattioita)

   Lainaa

  16. Huippuälykäs kookos 2.7.2020 9:46
   Tulos: +277 (281 ääntä)
   Viiksekäs pähkinä: Hyvä että joku muukin tajusi! Täytyy olla oikeasti tosi saastaiset lattiat, että tuollainen määrä likaa tarttuu pohjallisiin. 
   Tarvii ainoastaan olla tummat sukat jalassa, ei tarvi kävellä millään lattioilla. Tummat sukat värjää valkoisia sisäpohjallisia ihmisen oman hikoilun vuoksi. Ei ole mitään tekemistä lattioiden kanssa. Muiden haukkumisen sijaan Karoliina voisi keskittyä miettimään omia eritteitään, miten saisi jalkansa olemaan hikoamatta ja vaihtaa tummat sukat vitivalkoisiin. Yksi vaihtoehto on käyttää valkoisia kenkäsukkia, joilla ei kävele missään, vaan aina vaihtaa käyttösukat kenkiä riisuessaan. Silloin ne sukat ei ole hionneet jalassa muuta kuin kengässä ollessaan. 

   Lainaa

  17. Tulos: +240 (240 ääntä)
   Siis hetkinen. Lattiat on pestävä vieraiden jälkeen, koska lattia alkaa haista hirveeltä vieraiden käveltyä siinä? En oo kyllä koskaan haistanu lattiasta minkäänlaista hajua. Okei oon töissä päiväkodissa ja kun kiinalaisessa ravintolassa työskentelevä mies tulee työpäivän jälkeen hakemaan lapsia, hänen sukistaan jää rasvaset jälet lattiaan. Ne saattas vaikka haistakin joltakin, jos kumartuis haistelemaan. Mut en oo kyllä koskaan kumartunu.

   Lainaa

  18. Tulos: +119 (119 ääntä)
   Huippuälykäs kookos: Tarvii ainoastaan olla tummat sukat jalassa, ei tarvi kävellä millään lattioilla. Tummat sukat värjää valkoisia sisäpohjallisia ihmisen oman hikoilun vuoksi. Ei ole mitään tekemistä lattioiden kanssa. Muiden haukkumisen sijaan Karoliina voisi keskittyä miettimään omia eritteitään, miten saisi [...]
   Veikkaan, että hikoilu ja pohjallisten kuluminen värjää pohjalliset silloinkin. Jos asia ihmistä kovasti rassaa, niin kaupasta saa uusia pohjallisia,

   Lainaa

  19. Tulos: +135 (135 ääntä)
   Viiksekäs pähkinä: Hyvä että joku muukin tajusi! Täytyy olla oikeasti tosi saastaiset lattiat, että tuollainen määrä likaa tarttuu pohjallisiin. 
   Niin no, tuollaiseksi menee pohjalliset jo ihan jalan hiotessa kengässä. Mikään kenkä ei kauaa pysy puhtaan valkoisena, ei sisältä eikä ulkoa, jos yhtään hikoaa.  

   Lainaa

  20. Töttöröö 2.7.2020 12:10
   Tulos: +81 (99 ääntä)
   Oudon moni tuntuu sekoittavan kengän pohjat ja pohjalliset keskenään :D

   Lainaa

  21. Tulos: +77 (95 ääntä)
   >Eikö kukaan muu ymmärrä, että Karoliinan kuvassa on kengän SISÄPOHJALLISET? Ja että hän valittaa niiden likaantumisesta, eli hän käy kylässä jonkun luona, ja siellä likaantuu sukat paskaisella lattialla, ja siksi likaantuu pohjallisetkin. Ei voi olla noin vaikea asia 😄 Tartuit väärään asiaan. Typerintä tässä on, että tuo nainen haistelee lattioita.

   Lainaa

  22. Vihanta soturi 2.7.2020 15:10
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Laura on kyllä kunnon urpo

   Lainaa

  23. Patalaiska lohikäärme 2.7.2020 16:19
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Viiksekäs pähkinä: Hyvä että joku muukin tajusi! Täytyy olla oikeasti tosi saastaiset lattiat, että tuollainen määrä likaa tarttuu pohjallisiin. 

   likaa päätyy kenkiin sisälle ihan niillä kävelemälläkin. esimerkiksi katupöly tunkeutuu aika moneen paikkaan ja sukat ja pohjalliset voi olla mustat vaikka et olisikaan käynyt kaverin likaisilla lattioilla kävelemässä.

   Lainaa

  24. Jännittävä luovuttaja 2.7.2020 17:34
   Tulos: +64 (64 ääntä)
   Karoliina: osta uudet pohjalliset, vaikka mustat, niin ei enää haittaa kun eivät ole enää valkoiset. En itse osta valkoisia kenkiä siitä syystä, että ne ei todellakaan pysy meikäläisen käytöllä valkoisena. Ilmeisesti niiden pitäisi pysyä valkoisena myös sisäpuolelta.....?

   Lainaa

  25. Epäilevä taistelija 2.7.2020 20:39
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Eikö ketään muuta häiritse, että Karoliina tunkee jalkansa aivan liian pieniin kenkiin??

   Lainaa

  26. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Tuohon naistenhuoneen juttuun.. Muutin aikoinaan siskoni edelliseen asuntoon. Olin opiskelija, joten jouduin asumistukia hakemaan. Päätös viipyi, mutten ehtinyt asiaa miettimään koulun tähden. Lainasin ystävältä maksaakseni vuokran. (Maksoin kaiken takaisin!) Lopulta tuli Kelalta päätös. Perus: Bliiblaa, mitä siinä nyt yleensä lukee, ja sit se summa. Aivan liian vähän. Aloitin alusta lukemaan, ja törmäsin sanaan "avomies." Homma seis, ja luin koko jutun alusta. Siskoni ex-avo ei ollut tehnyt muuttamisestaan ilmoitusta, vaan oli omien sanojensa mukaan "päättänyt pitää kirjat siinä, jos vaikka kämppä taas pian vapautuisi." Vuokraisäntä oli täysi puupää, ja luuli saavansa tuplavuokraa, joten ei halunnut puuttua. Hän oli myöskin tehnyt laittoman sopimuksen kanssani, joten oma kopioni ei kelvannut Kelalle, muuten kuin siltä osin, että olin siihen muuttanut; Ilkan luokse. Kiitos kaunis isälleni, joka maksoi minut ulos siitä. En tiedä miten Ilkalle sen sopparin kanssa sitten kävi. Kaikkea sattuu, mutta tuollaisia Lauroja en kehdannut tehdä, edes urpolle Ilkalle.

   Lainaa

  27. dazedconfused 3.7.2020 8:38
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Horisko sakaali: Lauralle rystyavaria poskelle. Isosti.
   Ehdotan vähintään naisten moukaria. 

   Lainaa

  28. Tulos: -82 (88 ääntä)
   Huippuälykäs kookos: Tarvii ainoastaan olla tummat sukat jalassa, ei tarvi kävellä millään lattioilla. Tummat sukat värjää valkoisia sisäpohjallisia ihmisen oman hikoilun vuoksi. Ei ole mitään tekemistä lattioiden kanssa. Muiden haukkumisen sijaan Karoliina voisi keskittyä miettimään omia eritteitään, miten saisi [...]
   Voin kertoa että oon kyseinen alottaja. Käytän ainoastaan valkoisia sukkia ja hygieniasta pidän kyllä huolen. Ois aika turhaa valittaa jos en niin tekis. Tosta tekstistä puuttuukin muutama oleellinen seikka minkä lisäsin jälkeenpäin. Ja news flash, tummat sukat ei tee tollasta, jos ne ei oo paskaset. Lika tarttuu ihan yhtälailla tummiin sukkiin, mutta niissä se ei vaan näy samanlailla kun valkosissa 😁

   Lainaa

  29. Tulos: -68 (72 ääntä)
   Esa: >Eikö kukaan muu ymmärrä, että Karoliinan kuvassa on kengän SISÄPOHJALLISET? Ja että hän valittaa niiden likaantumisesta, eli hän käy kylässä jonkun luona, ja siellä likaantuu sukat paskaisella lattialla, ja siksi likaantuu pohjallisetkin. Ei voi olla noin vaikea asia 😄 Tartuit väärään asiaan. Typerintä tässä on, että tuo nainen haistelee lattioita.
   En haistele lattioita, vaan haistan sen dunkun ihan vaan olemalla normaalisti kun joku on käynyt kylässä. Et varmaan oo koskaan törmännyt ihmisiin joiden kintut haisee oikeesti? On nimittäin aika rankka haju, eikä se lähe muulla kun pesemällä lattiat 😄

   Lainaa

  30. Sisäänlämpiävä gaselli 3.7.2020 12:09
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Kyllä minä olisin Karoliinana paljon enemmän huolissani tuosta supinaatiohäiriöstä minkä tuo pohjallinen paljastaa. Voi käydä ennen pitkää polvien ja/tai selän päälle. Ellei ole jo käynytkin.

   Lainaa

  31. Paavaliitti 3.7.2020 16:25
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Monet bakteerit ovat harmittomia ja sen lisäksi vielä hyödyllisiä. Jos poistat ihmiskehosta kaikki bakteerit, keho kuolee. Kloriitti luultavasti paljon haitallisempaa kuin bakteerit. Bakteerit ovat välttämättömiä terveydelle.

   Lainaa

  32. Sitkeä maahinen 3.7.2020 21:27
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Elli: Siis hetkinen. Lattiat on pestävä vieraiden jälkeen, koska lattia alkaa haista hirveeltä vieraiden käveltyä siinä?
   Hämmästelin samaa. Kuulostaa mielenterveysongelmalta.

   Lainaa

  33. Tulos: -19 (23 ääntä)
   Sisäänlämpiävä gaselli: Kyllä minä olisin Karoliinana paljon enemmän huolissani tuosta supinaatiohäiriöstä minkä tuo pohjallinen paljastaa. Voi käydä ennen pitkää polvien ja/tai selän päälle. Ellei ole jo käynytkin.
   Ihan oikeessa oot, polvet paskana, mutta minkäs teet kun ei oo varaa valita 😄

   Lainaa

  34. Setä Tiramisu 4.7.2020 8:05
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Jees: Voin kertoa että oon kyseinen alottaja. Käytän ainoastaan valkoisia sukkia ja hygieniasta pidän kyllä huolen. Ois aika turhaa valittaa jos en niin tekis. Tosta tekstistä puuttuukin muutama oleellinen seikka minkä lisäsin jälkeenpäin. Ja news flash, tummat sukat ei tee tollasta, jos ne ei oo [...]
   Voithan sinä toki kertoa olevasi ko. henkilö. Mutta näin ystävän vinkkinä. Jos postauksesi on jo täällä, niin ei ehkä kannata tunnustaa olevansa ko. henkilö.

   Lainaa

  35. Kierteetön riikinkukko 4.7.2020 11:20
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Jees: Ihan oikeessa oot, polvet paskana, mutta minkäs teet kun ei oo varaa valita 😄
   Hanki sellaiset tukipohjalliset, mitkä korjaa jalan asentoa. Maksavat toki vähän enemmän kuin tavalliset, joten sun tapauksessa ei ehkä kannata hankkia valkoisia... ;)

   Lainaa

  36. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Onkohan tuo kama noissa pohjallisissa nyt sitten sitä... *drumroll* valkoroskaa? *ba-dum-tsss!*

   Lainaa

  37. Kärkäs seppä 4.7.2020 17:39
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Kierteetön riikinkukko: Hanki sellaiset tukipohjalliset, mitkä korjaa jalan asentoa. Maksavat toki vähän enemmän kuin tavalliset, joten sun tapauksessa ei ehkä kannata hankkia valkoisia... ;)
   Ei kannata ominpäin hankkia. Monessa tapauksessa voi olla haittaakin, kun jalka tottuu siihen tukeen, kun pitäisi opetella löytämään aktiivisesti oikea asento. Fyssarilta saa ohjeita ja toki tarvittaessa suosituksen pohjallisiinkin.

   Lainaa

  38. Mustalaisnaamio 6.7.2020 11:57
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jees: Voin kertoa että oon kyseinen alottaja. Käytän ainoastaan valkoisia sukkia ja hygieniasta pidän kyllä huolen. Ois aika turhaa valittaa jos en niin tekis. Tosta tekstistä puuttuukin muutama oleellinen seikka minkä lisäsin jälkeenpäin. Ja news flash, tummat sukat ei tee tollasta, jos ne ei oo [...]
   Päässä vikaa, terapia auttaa.

   Lainaa

  39. Turta viinirypäle 6.7.2020 12:53
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Jees: Voin kertoa että oon kyseinen alottaja. Käytän ainoastaan valkoisia sukkia ja hygieniasta pidän kyllä huolen. Ois aika turhaa valittaa jos en niin tekis. Tosta tekstistä puuttuukin muutama oleellinen seikka minkä lisäsin jälkeenpäin. Ja news flash, tummat sukat ei tee tollasta, jos ne ei oo [...]
   Älä sitten valita. Päästään terve siirtyisi käyttämään tummia sukkia ja pohjallisia. Itse olet kurimuksesi valinnut.

   Lainaa

  40. Suomalainen 7.7.2020 17:26
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Näpytön raataja: "Enään" "Elikkä" *Litsläts*
   Ja "itsekkin".

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mitä on tuo kenkäsekoilu? Itsehän käytän lenkkareitani kesät talvet niin kauan kun repeilevät senverran ettei kehtaa enää käyttää, enkä koskaan pese niitä. Valkoisia kenkiä en osta koskaan muutenkaan. :D

   Lainaa

  42. Luvaton appelsiini 13.7.2020 14:42
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Ehheheehee: Mitä on tuo kenkäsekoilu? Itsehän käytän lenkkareitani kesät talvet niin kauan kun repeilevät senverran ettei kehtaa enää käyttää, enkä koskaan pese niitä. Valkoisia kenkiä en osta koskaan muutenkaan. :D
   Harva se omalla paskaisuudellaan ja epähygieenisyydellään ylpeilee.

   Lainaa

  43. Valittava ampiainen 21.7.2020 19:04
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ei vuokravastuu liity mitenkään siihen missä on kirjoilla. Merkitystä on vain sillä kenen nimi on vuokrasopimuksessa.

   Lainaa

  44. Puhelias piikkisika 24.7.2020 14:28
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Minusta Laura ei jättänyt vuokraa maksamatta vaan puhui jostain maksuista. Jos molemmille on tullut kiinteä vesimaksu erikseen, niin en kyllä minäkään lähtis makselemaan sitä kämppiksen puolesta, jos ei ole itse tajunnut muuttoilmoitusta tehdä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ex, kallen mätitahna, kengänpohjat, kengät, kirjoilla, kämppis, laskut, lattiat, lika, likainen, moppi, muuttaa, muutto, osoite, osoitteenmuutos, pohjalliset, siivota, ulosotto, valkoinen, velka, vuokra, vuokrarästit