Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kampaamon pilaamat lakanat

Hiusväri tahraa kalliit lakanat. Kampaamo vastuuseen?
Kampaamon pilaamat lakanat

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1412 (1474 ääntä)
   Voi jeesus taas. Satoja kertoja olen saanut hiusväriä lakanohini nukuttuani kosteilla hiuksilla. Se muuten lähtee pesussa, mitä Erika ei edes kokeillut! Pisteet kampaamolle liiankin hyvästä asiakaspalvelusta ja Erika voisi mennä itseensä. Ps. Meilläkin on tempurin sänky ja kalliit lakanat

   Lainaa

  2. Tulos: +570 (588 ääntä)
   Kaikesta ihmiset jaksaakin valittaa.

   Lainaa

  3. Tyhmä salaatti 16.7.2020 0:55
   Tulos: +782 (802 ääntä)
   On vastaava kokemus, tykkään sinistä hiuksista niin mun tyynyliinat ja aluslakanat on aina värjääntyneet sinisiksi. Joskus kun hikoiluttaa paljon niin väri menee patjaan ja tyynyynkin asti. Toki en ole riehunut tästä yhdellekään kampaajalle koska on aika ilmiselvää että väriaine värjää. Liekö Erika sitten pelkästään vetyperoksidilla värjännyt hiuksiaan aiemmin ettei ole väriä tarttunut mihinkään vai mitä se kiukkuaa. Lisäksi hirveän itsepäistä kieltäytyä minusta ihan älyttömän reiluista tarjouksista kampaamolta. Lakkaisin minäkin vastaamasta moiselle kiusankappaleelle.

   Lainaa

  4. Okei albatrossi 16.7.2020 0:59
   Tulos: +503 (589 ääntä)
   En nyt ihan hahmota tämän huumoriarvoa. Lähinnä vain pitkä, yksipuolinen ja tylsä tapahtumaketjun kuvaus.

   Lainaa

  5. Tulos: +803 (821 ääntä)
   Jos lopettaa lukemisen ennen kuluttajariitalautakuntakappaletta, niin toihan on kertomus siitä, miten yritys hoitaa reklamaatiotilanteen kymmenen pisteen arvoisesti. 🤔

   Lainaa

  6. Sinivihreä papaija 16.7.2020 1:23
   Tulos: -167 (327 ääntä)
   Se on tyvikasvu. Juuret on hampaissa.

   Lainaa

  7. Järkkymätön marsu 16.7.2020 1:32
   Tulos: +671 (683 ääntä)
   Aika järkkyä olla pesemättä tyynyliinaansa kuukausiin. Itsellänikin tempurin tyynyt tyynyliinoineen ja aina lähteneet pesussa puhtaaksi, jos hiusväriä on tarttunut. Somen voima on nyt tässä kampaamon puolella.

   Lainaa

  8. Kummikäki 16.7.2020 1:38
   Tulos: +493 (533 ääntä)
   Tässä meillä on malliesimerkki suomalaisesta Karenista.

   Lainaa

  9. Tulos: +568 (572 ääntä)
   Minä kun luulin, että on yleinen tapa hiusten värjäyksen jälkeen ottaa käyttöön ns. "roskalakanat" tai ainakin ottaa joku pyyhe siihen tyynylle jos on valkoiset kalliit superlakanat

   Lainaa

  10. Kummikäki 16.7.2020 1:44
   Tulos: +438 (440 ääntä)
   Minulla on täti joka vaatii aina hyvää asiakaspalvelua. Hän on aina valmis tuomaan esiin havaitsemiaan epäkohtia. No, ei siinä sinänsä mitään, mutta hän ei näytä tiedostavan sitä tosiseikkaa, että hyvin käyttäytyvää asiakasta palvellaan parhaiten. Persiiseen ammuttua karhua ei kukaan halua liikkeeseensä.

   Lainaa

  11. Piparjuuri 16.7.2020 1:54
   Tulos: +233 (237 ääntä)
   Pesuun vain, aina on hiusväri lähtenyt vaikka millä värillä on värjännyt. Tai sitten ostaa jonkun kivan tekstiilivärin ja värjää lakanat sillä, saa samalla kivaa vaihtelua makuuhuoneeseen.

   Lainaa

  12. Ikivanha hirvi 16.7.2020 1:57
   Tulos: +223 (225 ääntä)
   Dipoli: Minä kun luulin, että on yleinen tapa hiusten värjäyksen jälkeen ottaa käyttöön ns. "roskalakanat" tai ainakin ottaa joku pyyhe siihen tyynylle jos on valkoiset kalliit superlakanat
   Meinasin itsekin tulla kommentoimaan tätä. Aina kun on pienikin pelko, että hyvät tyynyliinat saattavat saada väriä vastavärjättyjen hiusten takia, aina jokin pyyhe tai roskalakana siihen kunnes on varma, että väriä ei enää päästä lähde. Myöskin pyyhe kannattaa olla jokin "ei niin tärkeä" koska hiuksista saattaa lähteä väriainetta vaikka olisi kuinka hyvin värjätty tai pesty päivienkin ajan.

   Lainaa

  13. Tulos: +442 (450 ääntä)
   Hetkinen. Aloin miettiä lisää. Erika on siis ostanut yksilöidyt Tempur-lakanat? Ei siis mistään Tokmannilta ”tarjouksesta kun halvalla sai”? Eikös moisten arvo ole jo paljon pitkälle toista sataa? (Aluslakana, pussilakana (koska puhuu monikossa lakanoista?) sekä tyynyliina, joka vaikuttaa olevan jotain erikoismallia) Erika oli siis saamassa kampaamolta uudet, lisäksi -50% alennuksen seuraavasta kampaamokäynnistä. Ja koska ei aikuisena ihmisenä pysty odottamaan, vaan kaikki-saatava-just-nyt-heti-mulle, menetti luultavimmin ne uudet lakanasetit, joiden arvo luultavasti lähempänä 2XX euroa ja todella hyvän alennuksen. Ihan vaan siitä ilosta, että pääsee olemaan vittupääasiakas? Nyt on kyllä läpytettävä kämmeniä yhteen, miten ihminen osaakin ansaita karmansa.

   Lainaa

  14. Tulos: +306 (312 ääntä)
   En voi kokeilla pesulaa koska minulla on myös mielipide. Tuon jälkeen ei tullutkaan enää yllätyksiä.

   Lainaa

  15. Tulos: +174 (214 ääntä)
   Sinivihreä papaija: Se on tyvikasvu. Juuret on hampaissa.
   Olisiko sinulla lisää "hampailla ei ole juuria, puilla on" -tyylisiä viisauksia?

   Lainaa

  16. Sula norppa 16.7.2020 3:20
   Tulos: +442 (444 ääntä)
   Minua jäi mietityttämään kohta missä Erika on kerran jo huomannut lakanoiden värjäytymisen, mutta silti jatkaa lakanoissaan nukkumisen. Olisi jo silloin voinut ottaa ”roska lakanat” tai pyyhkeen siihen suojaksi.

   Lainaa

  17. Kumea pussieläin 16.7.2020 5:18
   Tulos: +304 (306 ääntä)
   Siiiiis hyi, yhdet lakanat? Ei voinut viedä noita pantiksi kun ei ole muita lakanoita. Eli ei voinut laittaa roskalakanoita tilalle^^ Ainahan on niin, että juuri värjättyjä ei pestä samana päivänä. Että että.. Mutta ei tää kyllä minun huumoriin silti mene.

   Lainaa

  18. Pelkäämätön soturi 16.7.2020 5:37
   Tulos: +350 (352 ääntä)
   En oikein ymmärrä mitä tapahtui. Jollain on vain yhdet lakanat joita ei voi viedä pesuun, ja joita täytyy edelleen käyttää vaikka kävisi ilmi, että tämänhetkinen hiusväri selvästi sotkee? En tiennyt mikä on tempur-lakana joten katsoin Googlesta; myyntipuheen mukaan ne "pidentävät tuotteen hygieniaa ja käyttöikää" ja olisivat helppopesuisia. Lopputulemana, ilmeisesti joku ei pese lakanoitaan eikä ole varautunut niin tekemään, ja vielä tulee kertomaan sen netille siinä uskossa, että se olisi yleistä?

   Lainaa

  19. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Okei albatrossi: En nyt ihan hahmota tämän huumoriarvoa. Lähinnä vain pitkä, yksipuolinen ja tylsä tapahtumaketjun kuvaus.
   Huumori on siinä että Erika on idiootti. 

   Lainaa

  20. Tulos: +373 (379 ääntä)
   Tärkein kysymys lienee että kuka vatipää pesee vuorokauden aikana neljästi hiuksensa??

   Lainaa

  21. Kilokalori 16.7.2020 6:44
   Tulos: +294 (306 ääntä)
   Erika pesi hiukset omien sanojensa mukaan 4 kertaa ensimmäisen vuorokauden aikana? Ei hiukset tunnu likaisilta samana iltana kun ne on värjätty. Ettei ois tullut ns. katumapäälle, yritti väristä eroon, ja sivussa sotki lakanat -> kosti asian temppuilemalla kampaamolle?

   Lainaa

  22. Vissi pupu 16.7.2020 6:52
   Tulos: +210 (210 ääntä)
   Kumea pussieläin: Siiiiis hyi, yhdet lakanat? 
   Toki, en ymmärrä itsekään, että on yhdet lakanat. Tai sitten tämä on niitä tapauksia, jotka suostuu nukkumaan vain niillä yksillä, kalliilla, yksilöidyillä lakanoilla ja kaikki muut on varattu vieraille, eikä niihin sovi koskea, koska "hyi, halpista".
   Mutta.
   Jos talosta löytyy sekä pesukone että kuivausrumpu, niin lakanathan saa samalle päivälle puhtaana takaisin sänkyyn.

   Lainaa

  23. Kanneton hylje 16.7.2020 7:13
   Tulos: +44 (78 ääntä)
   Siis häh, pitkään hiuksia värjänneenä pitää ihmetellä miten hiukset on värjätty, ruskeat siis, joka on helppo väri värjäyksen kannalta. - jos kestovärillä niin ei se lähde mihinkään tyynyliinaan enää poishuuhtelun jälkeen, eikä tosiaankaan enää 4 pesun jälkeen vaikka olisi kampaamossa huonosti huuhdeltu. - jos kevytvärillä niin sehän on nimensä mukaisesti hiljaa poispeseytyvä, ja saattaa tottakai värjätä tyynyliinaa jos hiukset ovat märät. Ja lähtee pesussa ihan ongelmitta niinkuin on jo sanottukin. - jos suoravärillä niin siitäkin jopa minä tiedän ettei se ole kestoväri vaan riippuen väristä ja käytetystä merkistä lähtee pikkuhiljaa pois pesuissa. Eli myös sinne tyynyliinaan. Märkänä. Ei kuivana. Kuulostaa hassulta jos tämä Erika ei ole tiennyt tätä eroa ilman mitään kotiohjeitakin. Mä en ole mikään hiusväriekspertti, mutta silti tiedän että ainoastaan kestoväri ei tuhraa märällä tukalla tyynyliinoja, kaikki muut värit ovat poispestäviä, eli myös märkänä tahraavia. Jos kampaamossakaan ei ole kysytty tai edes tehty selväksi *ennen* värjäystä että minkätyyppisellä värillä ollaan värjäystä tekemässä niin on aika kumma. Kuten myös Erikan puolelta, on se nyt vähän outo jos ei jo tilauksen yhteydessä kerro haluaako pysyvän eli kestovärin, vai tilapäistä piristystä jonka voi pestä pois. Eri värityyppien laitto kun vaatii eripituisia aikoja siellä kampaamossa.

   Lainaa

  24. Tulos: +198 (200 ääntä)
   Ainahan värjäyksen jälkeen märistä/kosteista hiuksista irtoaa väriä muutaman suihkukerran jälkeen. Kuinka typerä pitää olla ettei tajua että se on ihan oma moka jos menee vastavärjätyillä hiuksilla nukkumaan kalliille lakanoille ja lakanoihin tarttuu väriä. Erikoista tuokin jos kuluttajariitalautakunta on tuollaisen päätöksen oikeasti antanut. Propsit kyllä kampaamolle sovittelevasta toiminnasta, moni ei varmaan olisi tuohon lähtenyt

   Lainaa

  25. Tulos: +406 (408 ääntä)
   Tätä juttuahan on käsitelty myös naistenhuoneella. Tästä jäi vaan osa tarinasta pois: Hän oli lopulta pessyt lakanat ja väri oli lähtenyt pesussa pois. Sitä hän ei ilmoittanut kampaamoon tai kertonut kuluttaja-asiamiehelle.

   Lainaa

  26. Tulos: +158 (160 ääntä)
   Erika nolasi itsensä nyt pahasti. Pisteet kampaamolle!

   Lainaa

  27. Varottava preeriasusi 16.7.2020 8:25
   Tulos: +163 (165 ääntä)
   Mitä on yksilöidyt lakanat? Onko niihin painettu nukkujan nimi vai mitä ihmettä?

   Lainaa

  28. Tulos: +261 (263 ääntä)
   Kisu: Tätä juttuahan on käsitelty myös naistenhuoneella. Tästä jäi vaan osa tarinasta pois: Hän oli lopulta pessyt lakanat ja väri oli lähtenyt pesussa pois. Sitä hän ei ilmoittanut kampaamoon tai kertonut kuluttaja-asiamiehelle.

   No sitten koko homma haiskahtaa kunnon kusetusyritykseltä: "pilalle menneitä" lakanoita ei voinut viedä kampaamoon, kun tavoitteena oli pelkästään lypsää kampaamolta ylimääräinen lakanasetti. Aika köyhää. :D

   Lainaa

  29. Piparjuuri 16.7.2020 9:47
   Tulos: +46 (62 ääntä)
   Kumea pussieläin: Siiiiis hyi, yhdet lakanat? 
   Itsellä oli vaihtarivuonna vain yhdet lakanat; saman päivän aikana kun käyttää pesukoneessa ja kuivausrummussa niin hyvin pärjää :) Nykyään on kahdet, ihan vain vaihtelun vuoksi.

   Lainaa

  30. nallekarhu 16.7.2020 9:48
   Tulos: +152 (154 ääntä)
   Selvästi on vaan halunnut että kampaamo kustantaa hänelle uudet lakanat niin on sitten kahdet. Kerta ei voi muka pestä tai viiä likaisia lakanoita kampaamolle säilöön.

   Lainaa

  31. Opettava kirahvi 16.7.2020 10:16
   Tulos: +119 (121 ääntä)
   Juuh: Ainahan värjäyksen jälkeen märistä/kosteista hiuksista irtoaa väriä muutaman suihkukerran jälkeen. Kuinka typerä pitää olla ettei tajua että se on ihan oma moka jos menee vastavärjätyillä hiuksilla nukkumaan kalliille lakanoille ja lakanoihin tarttuu väriä. Erikoista tuokin jos [...]
   Surkeaa vain, että somemyrskyjen pelossa yritykset joutuvat taipumaan entistä kummallisemmille mutkille tällaisten liikaa vaativien asiakkaiden kanssa. Huolestuttavinta on, että kuluttajariitalautakunta taipui asiakkaan kannalle. En tosin tiedä Tempur-lakanoiden arvoa. Ehkä tuo satanen oli pesulakulujen arvo.

   Lainaa

  32. Syötävä kesyhanhi 16.7.2020 10:31
   Tulos: +52 (68 ääntä)
   Järkkymätön marsu: Aika järkkyä olla pesemättä tyynyliinaansa kuukausiin. Itsellänikin tempurin tyynyt tyynyliinoineen ja aina lähteneet pesussa puhtaaksi, jos hiusväriä on tarttunut. Somen voima on nyt tässä kampaamon puolella.
   Vahvasti tämä. Kuka ei pese lakanoitaan kuukauteen? Itse ainakin vaihdan ja pesen viikottain.

   Lainaa

  33. Tulos: -42 (54 ääntä)
   Ihan vaikuttavaa toimintaa kampaamolta, mutta ymmärrän myös miksi kuluttajasuojalautakunta on antanut myönteisen päätöksen: jos ongelma on alkanut 2018 ja sitä ei ole ratkaistu tässä välissä, se menee melkein automaattisesti kuluttajan eduksi, vaikka olisi miten lakanat puhdistuneet pesussa.

   Lainaa

  34. Tulos: +158 (158 ääntä)
   Sprinkles: Hetkinen. Aloin miettiä lisää. Erika on siis ostanut yksilöidyt Tempur-lakanat? Ei siis mistään Tokmannilta ”tarjouksesta kun halvalla sai”? Eikös moisten arvo ole jo paljon pitkälle toista sataa? (Aluslakana, pussilakana (koska puhuu monikossa lakanoista?) sekä tyynyliina, joka vaikuttaa olevan [...]
   Ja päälle se, ettei lakanoita edes yritetty ensin pestä, koska oltiin sitä ”mieltä”. Olisi varmaan pesuveden mukana valuneet kaikki uhrinkyyneletkin ihan hukkaan.

   Lainaa

  35. Arkkienkeli 16.7.2020 10:58
   Tulos: -26 (62 ääntä)
   Pah! Tyyny ollut jalkojen välissä ja märkä pieru päästetty...

   Lainaa

  36. Arkkienkeli 16.7.2020 11:07
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Varottava preeriasusi: Mitä on yksilöidyt lakanat? Onko niihin painettu nukkujan nimi vai mitä ihmettä?
   Tempurin ylihintaiset lakanat, jotka on tehty ihan samasta materiaalista ja samalla tehtaalla kuin Ikeankin lakanat. Tuota ennen on vain saatu kutsu Tempurin tilaisuuteen jossa myydään ylihintaista sekundaa.

   Lainaa

  37. Itsesiliävä timantti 16.7.2020 11:27
   Tulos: +137 (137 ääntä)
   Onpa rasittava ihminen. Onhan se mahdollista ettei sitä väriä saisi pesemällä pois, mutta kuka tahansa oikeasti asiasta huolestunut olisi tarttunut kampaamon tarjoukseen ilmaisesta pesusta, ja vasta jos se ei olisi auttanut lähtenyt pyytämään korvausta. Tässä tulee lähinnä mieleen että henkilö tietää että se väri lähtee pesussa, mutta haluaa että kampaamo ostaa hänelle uudet lakanat "korvaukseksi", että ilmaiseksi saa.

   Lainaa

  38. Tulos: +71 (73 ääntä)
   On kyllä pienet murheet ja ongelmat Erikan elämässä. Kampaamo on hoitanut asiansa äärimmäisen hyvin liiankin isoilla vastaantuloilla.

   Lainaa

  39. Kloorattu hirmulisko 16.7.2020 13:15
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Dea: Voi jeesus taas. Satoja kertoja olen saanut hiusväriä lakanohini nukuttuani kosteilla hiuksilla. Se muuten lähtee pesussa, mitä Erika ei edes kokeillut! Pisteet kampaamolle liiankin hyvästä asiakaspalvelusta ja Erika voisi mennä itseensä. Ps. Meilläkin on tempurin sänky ja kalliit lakanat
   En jaksa mitenkään uskoa tuota kuluttajariitalautakunnan päätöstä. Tuskin Erika vei asiaa edes kuluttajariitalautakunnalle, sillä asian käsittelyyn menee yleensä noin vuosi.

   Lainaa

  40. katsastamaton maito 16.7.2020 14:26
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Kloorattu hirmulisko: En jaksa mitenkään uskoa tuota kuluttajariitalautakunnan päätöstä. Tuskin Erika vei asiaa edes kuluttajariitalautakunnalle, sillä asian käsittelyyn menee yleensä noin vuosi.

   Yli vuosihan tossa on mennyt, jos 2018 käynyt kampaajalla ja 2020 tullut päätös.

   Lainaa

  41. Tulos: -52 (70 ääntä)
   Lopettakaa hyvät naiset se rahantuhlaus.nainen on kauneimmillaan natuurina.

   Lainaa

  42. Komea vesimeloni 16.7.2020 15:46
   Tulos: -48 (58 ääntä)
   Sprinkles: Hetkinen. Aloin miettiä lisää. Erika on siis ostanut yksilöidyt Tempur-lakanat? Ei siis mistään Tokmannilta ”tarjouksesta kun halvalla sai”? Eikös moisten arvo ole jo paljon pitkälle toista sataa? (Aluslakana, pussilakana (koska puhuu monikossa lakanoista?) sekä tyynyliina, joka vaikuttaa olevan [...]
   Kyllä tuo vähän hsiskahtaa kampaamon puolelta. Miksi ne lakanat olisi pitänyt viedä kampaamoon ennen kuin saa uudet tilalle? Sen ymmärrän että kampaamo ottaa vanhat korvaamsnsa pois. Olisiko ollu tarkoitus pestä asiakkaan lakanat ja antaa ne samat uusina takaisin.

   Lainaa

  43. Kloorattu hirmulisko 16.7.2020 16:23
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   katsastamaton maito: Yli vuosihan tossa on mennyt, jos 2018 käynyt kampaajalla ja 2020 tullut päätös.
   On kyllä ihmeen sinnikäs sadan euron vahingon vuoksi. Ja silti en usko tuohon kuluttajariitalautakunnan päätökseen. Nehän on kaikki julkisesti näkyvillä, jaksaako joku kaivella?

   Lainaa

  44. Poistuva kärpänen 16.7.2020 17:02
   Tulos: +23 (39 ääntä)
   Dea: Voi jeesus taas. Satoja kertoja olen saanut hiusväriä lakanohini nukuttuani kosteilla hiuksilla. Se muuten lähtee pesussa, mitä Erika ei edes kokeillut! Pisteet kampaamolle liiankin hyvästä asiakaspalvelusta ja Erika voisi mennä itseensä. Ps. Meilläkin on tempurin sänky ja kalliit lakanat
   Erika tuskin pesee lakanoitaan koskaan, kun hänellä on niitä vain yhdet. Hyi helevetto

   Lainaa

  45. Vajoava hämähäkki 16.7.2020 20:46
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   Poistuva kärpänen: Erika tuskin pesee lakanoitaan koskaan, kun hänellä on niitä vain yhdet. Hyi helevetto
   Alkuperäisessä viestiketjussa kävi ilmi että pesee kyllä, en tiedä miksi täällä tulkittiin ettei pesisi. Muistaakseni oli vielä pessyt tuon ekan värjäytymisen jälkeen ja sotkenut ne uudestaan/lisää.
   Jos se ei lähtenyt kokonaan tavallisessa pesussa? Mulla on ainakin jäänyt johonkin tyynyliinaan lopullisesti hiusväriä.
   Mutta siinäpähän ihmettelee miksei saa korvausta omasta hölmöilystään kun mikään ei hälle kelpaa -_-

   Lainaa

  46. Kateellinen hirvi 16.7.2020 21:38
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Mulla lähti punainen hiusväri normaalilla pesulla sohvanpäällisestä pois siinä missä lakanoistakin. Ei mitään ongelmaa.

   Lainaa

  47. Kannattamaton ahma 17.7.2020 2:03
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Kloorattu hirmulisko: On kyllä ihmeen sinnikäs sadan euron vahingon vuoksi. Ja silti en usko tuohon kuluttajariitalautakunnan päätökseen. Nehän on kaikki julkisesti näkyvillä, jaksaako joku kaivella?
   Jaksoin, ei löydy eli paskapuhetta.

   Lainaa

  48. Askarruttava ankerias 17.7.2020 6:47
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Voimia kampaamon väelle!

   Lainaa

  49. Epäkypsä pähkinä 17.7.2020 10:02
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Minulla ei ole koskaam lähtenyt hiuksista väriä lakanoihin, mutta enpä ole pessytkään kuontaloani neljästi kahdessa päivässä...

   Lainaa

  50. Ilkkuva lisko 17.7.2020 10:10
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kuinka usein niitä hiuksia oikein pitää pestä jos päivän päästä on neljä kertaa ehtinyt? :o

   Lainaa

  51. Verifioitava raparperi 18.7.2020 6:33
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   alkopa v*tuttaa tämä postaus.

   Lainaa

  52. Kähärä henkilö 18.7.2020 19:40
   Tulos: -24 (30 ääntä)
   Olenko ainoa, joka käsitti, että tää ko. Henkilö oli värjännyt hiukset kahden päivän aikana neljästi? Ja samana päivänä kun väri on laitettu? Miksi?

   Lainaa

  53. Pöhlä kurkku 19.7.2020 14:32
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Kähärä henkilö: Olenko ainoa, joka käsitti, että tää ko. Henkilö oli värjännyt hiukset kahden päivän aikana neljästi? Ja samana päivänä kun väri on laitettu? Miksi?
   Olet ainoa. Missään ei kerrota neljästä värjäyksestä. Ainoa mitä tarinassa kerrotaan suoraan tapahtuneen neljästi, on hiusten pesu värjäyksen jälkeen.

   Lainaa

  54. Jehna sentään 19.7.2020 14:35
   Tulos: -9 (21 ääntä)
   Dea: Voi jeesus taas. Satoja kertoja olen saanut hiusväriä lakanohini nukuttuani kosteilla hiuksilla. Se muuten lähtee pesussa, mitä Erika ei edes kokeillut! Pisteet kampaamolle liiankin hyvästä asiakaspalvelusta ja Erika voisi mennä itseensä. Ps. Meilläkin on tempurin sänky ja kalliit lakanat
   Miten se on hyvää asiakaspalvelua että luvataan ja luvataan, mutta sitten jätetään asia roikkumaan eikä edes palata asiaan ollenkaan. Olisihan kampaamosta voitu kuitenkin asiallisesti vastata, että hiusvärin tarttuminen tyynyliinaan on normaalia (jos se kerran on, kommenteista päätellen.. omaa kokemusta ei ole), pahoittelemme, mutta emme pysty korvaamaan lakanoitasi.

   Lainaa

  55. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Dea: Voi jeesus taas. Satoja kertoja olen saanut hiusväriä lakanohini nukuttuani kosteilla hiuksilla. Se muuten lähtee pesussa, mitä Erika ei edes kokeillut! Pisteet kampaamolle liiankin hyvästä asiakaspalvelusta ja Erika voisi mennä itseensä. Ps. Meilläkin on tempurin sänky ja kalliit lakanat
   Juuri näin. Tuoreesti värjätty hius päästää _aina_ väriä kosteutta kohdatessaan.
   Itse olen käyttänyt pyyhettä, jota jokunen väriläikkä ei haittaa, tyynyjen päällä.

   Lainaa

  56. Klesa gerbiili 20.7.2020 8:39
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Voisin käydä tuolla kampaamossa ihan vain siksi että tällainenkin reklamaatiotilanne on hoidettu näin viimeisen päälle. Kampaamon asemassa maksaisin nyt vain tuon 100 € ja antaisin ikuisen porttikiellon.

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kannattamaton ahma: Jaksoin, ei löydy eli paskapuhetta.
   Näyttäisi siltä, että nettiin ei vielä ole päivitetty huhtikuun jälkeen tehtyjä päätöksiä. Ja koska kirjoittaja sanoi päätöksen tulleen 20.5. niin varmaksi paskapuheeksi ei vielä voi luokitella. 

   Lainaa

  58. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Tyhmä salaatti: On vastaava kokemus, tykkään sinistä hiuksista niin mun tyynyliinat ja aluslakanat on aina värjääntyneet sinisiksi. Joskus kun hikoiluttaa paljon niin väri menee patjaan ja tyynyynkin asti. Toki en ole riehunut tästä yhdellekään kampaajalle koska on aika ilmiselvää että väriaine värjää. Liekö [...]
   Oli tää neito värjännyt hiuksiaan tummemmaksi ja vaaleammaksi aiemminkin, vaikka tietämättömyyteen koitti vedotakin se "paljastettiin" hyvin pian. 
   Tää on kyllä Naistenhuoneen legendaarisimpia

   Lainaa

  59. hölmönainen 30.12.2020 17:54
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kilokalori: Erika pesi hiukset omien sanojensa mukaan 4 kertaa ensimmäisen vuorokauden aikana? Ei hiukset tunnu likaisilta samana iltana kun ne on värjätty. Ettei ois tullut ns. katumapäälle, yritti väristä eroon, ja sivussa sotki lakanat -> kosti asian temppuilemalla kampaamolle?
   Näinpä. Yleensä se värjäys uivattaa hiusta sen verta, ettei varmana tunnu likaiselta värjäyksen jälkeen. Ellei sit oo kaikenmaailman muotoilutuotteet isketty päähän lopuksi. Eikä värjättyjä hiuksia tule pestä saman vuorokauden aikana, ei ainakaan neljää kertaa!

   Lainaa

  60. Kyselevä luumu 5.12.2021 12:30
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Dea: Voi jeesus taas. Satoja kertoja olen saanut hiusväriä lakanohini nukuttuani kosteilla hiuksilla. Se muuten lähtee pesussa, mitä Erika ei edes kokeillut! Pisteet kampaamolle liiankin hyvästä asiakaspalvelusta ja Erika voisi mennä itseensä. Ps. Meilläkin on tempurin sänky ja kalliit lakanat
   Meillä on Jensenin sänky ja lakanat, köyhä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hiusväri, kampaamo, korvaus, kuva, lakanat, new hairstore, pesu, tahrat, tempur