Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 442

Mitä tapahtuu, kun nukahdat kännykän päälle?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 442

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Niin justiinsa 18.6.2020 0:19
   Tulos: +341 (399 ääntä)
   Paskapuhetta mutta uskon.

   Lainaa

  2. Auktorisoitu lokki 18.6.2020 0:26
   Tulos: +551 (583 ääntä)
   Uskopuhetta mutta paskon.

   Lainaa

  3. Tulos: +199 (275 ääntä)
   Enemmän megalogonista on todistusaineistoa kuin Jessestä. Ja tarkoitan siis että laatu korvaa määrän.

   Lainaa

  4. Tulos: +379 (395 ääntä)
   Tästä Johannan stooristahan puuttuu alku! Ei mennyt niinku Strömsössä -ryhmässä briiffasi alkuun, että oli varattava lapselle neuvola-aika ja kanille eläinlääkäri, ja joku kiire/härdelli siinä oli, että numerot meni sekaisin :-D

   Lainaa

  5. Tulos: -25 (183 ääntä)
   Miten niin Jeesuksesta ei ole muka mitään jälkiä? Tyypin esinahkahan pyöri keskiajoilla useissakin paikoissa reliikkinä, joskus jopa samanaikaisesti useassa paikassa. Jesse Kristo 6, ateistit 0.

   Lainaa

  6. Tulos: +116 (118 ääntä)
   Misu: Tästä Johannan stooristahan puuttuu alku! Ei mennyt niinku Strömsössä -ryhmässä briiffasi alkuun, että oli varattava lapselle neuvola-aika ja kanille eläinlääkäri, ja joku kiire/härdelli siinä oli, että numerot meni sekaisin :-D
   Jep! Mietin ihan samaa, että alku sekoilusepostus puuttui :D

   Lainaa

  7. Voi Ei Se On Taas Se 18.6.2020 4:37
   Tulos: -172 (194 ääntä)
   Liwkö tuo kani juttu totta at all, epäilen isolla Ellä mut sama se. Kyllä pitäis vielä olla noita megal....oppisivat ne mustavalkoset valaat,orca, aaargh nyt sutii tyhjää, oleen. En tykkää niistä ki ne on ihan mulxxxxa kiusaavat delfiinejäkin. Niille pitäis jonkun kostaa. Asiasta toiseen stadissa on kunnon ukkonen.

   Lainaa

  8. Idioottivarma paprika 18.6.2020 6:47
   Tulos: -1 (57 ääntä)
   Misu: Tästä Johannan stooristahan puuttuu alku! Ei mennyt niinku Strömsössä -ryhmässä briiffasi alkuun, että oli varattava lapselle neuvola-aika ja kanille eläinlääkäri, ja joku kiire/härdelli siinä oli, että numerot meni sekaisin :-D
   Parempi tuo oli ilman alkua.

   Lainaa

  9. Tulos: -81 (105 ääntä)
   Mikä on henkilöturvatunnus?

   Lainaa

  10. Nasta meduusa 18.6.2020 8:00
   Tulos: +142 (154 ääntä)
   Tepadj: Mikä on henkilöturvatunnus?
   Se on se merkkijono, josta voi tarkistaa onko asiakas tarpeeksi vanha ostamaan tähtisädetikkuja.

   Lainaa

  11. Tulos: +128 (130 ääntä)
   Voi Ei Se On Taas Se: Liwkö tuo kani juttu totta at all, epäilen isolla Ellä mut sama se. Kyllä pitäis vielä olla noita megal....oppisivat ne mustavalkoset valaat,orca, aaargh nyt sutii tyhjää, oleen. En tykkää niistä ki ne on ihan mulxxxxa kiusaavat delfiinejäkin. Niille pitäis jonkun kostaa. Asiasta toiseen stadissa on kunnon ukkonen.
   Sitä on näemmä aloitettu juhannuksen vietto hyvissä ajoin.

   Lainaa

  12. Väsynyt hamsteri 18.6.2020 9:30
   Tulos: +17 (105 ääntä)
   Ei kai kukaan oikeasti usko tuota Johannan juttua, eihän? Hetihän puhelimeen vastataan esim "Essote mikkeli päivystys" jne. Kai se myös kertoisi heti alkuun kyse olevan kanista, jos soittaisi eläinlääkäriin.

   Lainaa

  13. Syöty hilleri 18.6.2020 9:41
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Haluaisin tykätä Mikan kommentista.

   Lainaa

  14. Terävä perhonen 18.6.2020 10:40
   Tulos: +20 (90 ääntä)
   Yksikään terveys- tai lääkäriaseman puhelinneuvoja ei lähde esittämään tarkentavia kysymyksiä ennen kuin on kysynyt hetun. Täysin sepitetty stoori.

   Lainaa

  15. Tulos: -45 (63 ääntä)
   Terävä perhonen: Yksikään terveys- tai lääkäriaseman puhelinneuvoja ei lähde esittämään tarkentavia kysymyksiä ennen kuin on kysynyt hetun. Täysin sepitetty stoori.
   Niin ja miksi pyysi lääkäriaikaa, jos neuvolaan oli aikaa varaamassa. Eikö silloin kyydetä neuvola-aikaa...

   Lainaa

  16. Tulos: +58 (76 ääntä)
   Terävä perhonen: Yksikään terveys- tai lääkäriaseman puhelinneuvoja ei lähde esittämään tarkentavia kysymyksiä ennen kuin on kysynyt hetun. Täysin sepitetty stoori.
   Ja mikä neuvola käskee tuomaan sinne ripuloivan lapsen....

   Lainaa

  17. Tulos: +72 (80 ääntä)
   Niin monta hyvää tarinaa menee pilalle kun niihin sekoittaa faktoja.

   Lainaa

  18. Sisempi piimä 18.6.2020 12:11
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   Joku tässä valehtelee, kun ei neuvolaan tuoda ripuloivaa lasta, vaan suoraa päivystykseen 😄

   Lainaa

  19. Pelkäämätön soturi 18.6.2020 12:54
   Tulos: +66 (84 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: Ei kai kukaan oikeasti usko tuota Johannan juttua, eihän? Hetihän puhelimeen vastataan esim "Essote mikkeli päivystys" jne. Kai se myös kertoisi heti alkuun kyse olevan kanista, jos soittaisi eläinlääkäriin.
     Ottamatta sen kummemmin kantaa jutun todenmukaisuuteen, eikö teille satu että molemmat puhuvat jostain, luulevat puhuvansa samasta asiasta koska rutiini, ja vasta kun vastaukset menevät todella omituisiksi tajuavat, että eivät puhu? Omassa perheessäni tällaiset "Nojoo mutta mitä nyt tehdään sille?" "Grillataan se." "...puhuin vauvasta?" "Ei pihvitomaatista?" "Ei". "Eli siis se mitä molemmat kehuimme pulleaksi ja syötävän hyväksi oli tomaatti/ vauva. Noniin. Miten se tomaatti?"

   Lainaa

  20. Säädytön lehmä 18.6.2020 14:30
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Terävä perhonen: Yksikään terveys- tai lääkäriaseman puhelinneuvoja ei lähde esittämään tarkentavia kysymyksiä ennen kuin on kysynyt hetun. Täysin sepitetty stoori.
   Riippuu ihan asiasta. Viime kesänä ilmestyi epämääräinen haavauma joka alkoi näyttämään jo siltä että kohta mätänee. Soitin tarkempia hoito-ohjeita ja koska täytyy lähteä jalkaa näyttämään. Puhelun lopulla vasta otti hetun, joka taas muutti tilanteen täysin. 
   Jossain kohtaa itse kyllästyin siihen että puhelimessa asioidessa kerrot ensin ongelman, sit hetun ja taas uudestaan sen ongelman. Helpompi kysyä heti itsensä esittelyn jälkeen ”Otatko vaikka ensin hetun?”, jolloin pääsee hoitaja heti kirjaamaan ja hahmottamaan asian paremmin kun näkee koneella tiedoista tarvittavat.

   Lainaa

  21. Arvoisa greippi 18.6.2020 15:43
   Tulos: -33 (77 ääntä)
   Toj Karin: Enemmän megalogonista on todistusaineistoa kuin Jessestä. Ja tarkoitan siis että laatu korvaa määrän.
   Enpä tiedä. Tietääkseni megalogonista ja niiden elämästä  ei ole yhtään aikalaistensa kirjoittamaa kirjoitusta. Jeesuksesta on paljon kirjoituksia ja arkeologisesti voidaan tutkia alueita joissa hän on vaikuttanut.

   Lainaa

  22. Tämmönen eläin 18.6.2020 17:08
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Niin justiinsa: Paskapuhetta mutta uskon.
   Nimenomaan _paska_puhetta, kirjaimellisesti :D

   Lainaa

  23. Sinervä undulaatti 18.6.2020 17:22
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Nyt tuli todella voimakas deja vu, eihän tuo viimeinen ole ollut täällä joskus ennenkin?

   Lainaa

  24. Rimppakinttu hanhi 18.6.2020 18:27
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Arvoisa greippi: Enpä tiedä. Tietääkseni megalogonista ja niiden elämästä  ei ole yhtään aikalaistensa kirjoittamaa kirjoitusta. Jeesuksesta on paljon kirjoituksia ja arkeologisesti voidaan tutkia alueita joissa hän on vaikuttanut.
   Se on megalodon eikä mikään megalogon.

   Lainaa

  25. Tulos: +28 (36 ääntä)
   En myöskään usko, että kukaan hermeliinin omistaja soittelisi noin rennosti eläinlääkäriin, jos kani olisi ripuloinut kaksi päivää. Ainakin toivoisi, että ihminen joka on vaivautunut hankkimaan lemmikin, olisi sen verran ottanut elikostaan selvää. Sillä toisin kuin vaikka koira, kani kuolee aika pikaisesti suolisto-ongelmiin.

   Lainaa

  26. Vetämätön vesinokkaeläin 18.6.2020 19:51
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   Multa on monesti kysytty hetu vasta ongelman kertomisen jälkeen. Älkää olko noin epäileväisiä.

   Lainaa

  27. Äklö kultakala 18.6.2020 23:50
   Tulos: +31 (45 ääntä)
   Vetämätön vesinokkaeläin: Multa on monesti kysytty hetu vasta ongelman kertomisen jälkeen. Älkää olko noin epäileväisiä.
   Tämä on totta, mutta sairasta lasta ei ikinä viedä neuvolaan. Neuvolassa tehdään terveiden lasten terveystarkastukset, sairaat lapset hoidetaan terveyskeskuksessa/päivystyksessä tms. Siksi paskapuhetta.

   Lainaa

  28. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Toj Karin: Enemmän megalogonista on todistusaineistoa kuin Jessestä. Ja tarkoitan siis että laatu korvaa määrän.
   Kiitos kun selitit mokan vielä.

   Lainaa

  29. Kummallista 19.6.2020 11:39
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Rupesin tässä miettimään, että jos hampaiden koosta on saatu enimmäkseen viitteitä eläimen koosta, kun sitä on verrattu nykyään elävien saman kaltaisten lajien edustajiin, että miten olisi menetelty esim. Sapelihammastiikerin suhteen, jos olisi löydetty vain hammas ja jokin nikama, eikä kalloa?

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Terävä perhonen: Yksikään terveys- tai lääkäriaseman puhelinneuvoja ei lähde esittämään tarkentavia kysymyksiä ennen kuin on kysynyt hetun. Täysin sepitetty stoori.
   Jaa, oon saanut ohjeita ilman hetua. Kyllä ne kertoo millä oireilla päivystykseen kannattaa lähteä. Ja kun kerran terveyskeskuksen ajanvaraus totesi että tartten ambulanssin, sekin tuli antamatta hetua.

   Lainaa

  31. Arvoisa greippi 19.6.2020 15:12
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Rimppakinttu hanhi: Se on megalodon eikä mikään megalogon.
   Näköjään. :) Kopioin muotoilun henkilöltä jonka viestiin vastasin.

   Lainaa

  32. Ahne albatrossi 20.6.2020 1:30
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: Ei kai kukaan oikeasti usko tuota Johannan juttua, eihän? Hetihän puhelimeen vastataan esim "Essote mikkeli päivystys" jne. Kai se myös kertoisi heti alkuun kyse olevan kanista, jos soittaisi eläinlääkäriin.
   Ööö no ei todellakaan usko. Ärsyttää tuollaiset tyypit, jotka kertovat täyttä bullshittiä totena ja omana kokemuksenaan. Tulee vain mieleen MIKSI?? 

   Lainaa

  33. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Nasta meduusa: Se on se merkkijono, josta voi tarkistaa onko asiakas tarpeeksi vanha ostamaan tähtisädetikkuja.
   No mitä sitten ovat henkilötunnus ja sosiaaliturvatunnukset?

   Lainaa

  34. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Arvoisa greippi: Jeesuksesta on paljon kirjoituksia ja arkeologisesti voidaan tutkia alueita joissa hän on vaikuttanut.
   Joulupukistakin on paljon kirjoituksia, ja hän on vaikuttanut kotonanikin.

   Lainaa

  35. Soittamaton peura 20.6.2020 13:30
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   No joo'o: No mitä sitten ovat henkilötunnus ja sosiaaliturvatunnukset?
   Merkkijonoja, joista voi tarkistaa onko asiakas tarpeeksi vanha ostamaan tähtisädetikkuja. Tyhmää näsäviisasta esittämällä tekee itsensä vain tyhmäksi näsäviisaaksi muiden edessä vaikka luuleekin olevansa tosi näppärä ja ovela.

   Lainaa

  36. Numeroitu satuhahmo 20.6.2020 15:39
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Ei neuvolasta mitään lääkäriaikoja varata.

   Lainaa

  37. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Aivan varmasti joo. Puhelimeen kuitenkin vastaavat mainitsemalla mihin olet soittanut, ei siinä saa eläinlääkäriä ja neuvolaa mitenkään sekaisin. Eikä ole edes hauska, vaikka olisi tosi.

   Lainaa

  38. Arvoisa greippi 21.6.2020 10:14
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Tane: Joulupukistakin on paljon kirjoituksia, ja hän on vaikuttanut kotonanikin.
   Kyllä, nykyaikainen joulupukki ja siihen liittyvä kulttuuri perustuu henkilöön nimeltä Nikolaus Barilainen. Hän eli joskus 300-luvulla ja oli Myran piispa Turkin alueella (jossa oli tuohon aikaan vielä kristittyjä paljon). Kerrotaan, että hän oli suuri hyväntekijä. Santa Claus nimitys tuli Amerikkaan hollantilaisten uudisraivaajien mukana. Ei siis ole syytä olettaa etteikö joulupukki olisi myös ollut todellinen henkilö. Mielestäni on typerää koittaa kieltää jonkin historiallisen henkilön olemassaolo omien subjektiivisten mielipiteiden perusteella.

   Lainaa

  39. Arvoisa greippi 21.6.2020 10:20
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Samanlaista ihan turhaa väittelyä voitaisiin käydä vaikka Aleksanteri suuren olemassaolosta. Mutta jos siiten aikaan eläneet olivat sitä mieltä että kyseinen henkilö oli oikea, niin meillä on hyvin vähän mitään järkeviä keinoja koittaa lähteä kieltämään heidän tekstejään.

   Lainaa

  40. Esko Mörkö 21.6.2020 21:53
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Tahtoisin vain kertoa Johannalle, että henkilöturvatunnusta ei ole ikinä ollutkaan ja sosiaaliturvatunnuskin on 50 vuotta sitten vanhentunut. Lisäksi ihmettelen, että hän on varaamassa eläinlääkäriaikaa mainitsematta mistä eläimestä on kyse.

   Lainaa

  41. MatsonWatson 22.6.2020 11:21
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Arvoisa greippi: Kyllä, nykyaikainen joulupukki ja siihen liittyvä kulttuuri perustuu henkilöön nimeltä Nikolaus Barilainen. Hän eli joskus 300-luvulla ja oli Myran piispa Turkin alueella (jossa oli tuohon aikaan vielä kristittyjä paljon). Kerrotaan, että hän oli suuri hyväntekijä. Santa Claus nimitys tuli [...]
   Tämä.  Jeesuksesta ei todennäköisesti ole arkeologisia jäänteitä, mutta tuskin on monesta muustakaan tunnetusta historian henkilöstä. Monet aikalaishistorioitsijat ovat kuitenkin maininneet Jeesuksen ja häneen liittyvän kulttipalvonnan, myös ei-kristilliset lähteet, joten en lähtisi täysin lyttäämään Jeesusta historiallisessa mielessä olemattomaksi.  [https://fi.wikipedia.org/wiki/Jeesuksen_historiallisuus#Ei-kristilliset_kirjoitukset] Lienee sitten uskontokuntien ja teologien tehtävä kiistellä jumaluuksista, ja se keskustelu irtaantuukin sitten faktoista uskon asioiden puolelle.

   Lainaa

  42. Reititön mäyrä 23.6.2020 9:41
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Napael: Miten niin Jeesuksesta ei ole muka mitään jälkiä? Tyypin esinahkahan pyöri keskiajoilla useissakin paikoissa reliikkinä, joskus jopa samanaikaisesti useassa paikassa. Jesse Kristo 6, ateistit 0.
   Puhumattakaan Johannes Kastajasta, jonka päitä oli lippaissaainakin 20 kirkossa ja luostarissa.

   Lainaa

  43. Pelkäämätön soturi 27.6.2020 16:33
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kummallista: Rupesin tässä miettimään, että jos hampaiden koosta on saatu enimmäkseen viitteitä eläimen koosta, kun sitä on verrattu nykyään elävien saman kaltaisten lajien edustajiin, että miten olisi menetelty esim. Sapelihammastiikerin suhteen, jos olisi löydetty vain hammas ja jokin nikama, eikä kalloa?
    Ei sitä pelkän hampaan perusteella olisi päätelty; tietty nikama ei voi kuulua hirveän eri kokoiselle eläimelle, jo sen perusteella mitä tiedämme nikamien toiminnasta noin yleensä. Heittoa tietysti on; sapelihammastiikerillä oli isot hampaat kokoonsa nähden, muttei niin isoja hampaita ole millään eläimellä ettei se jaksaisi nostaa päätään (ei ainakaan kovin kauan). Tietysti tiede usein on valistuneita arvauksia, lisätietoja tulee sitten kun lisätietoja tulee -ilmastonmuutoskin on mennyt tyyliin "ehkä huono juttu joidenkin mielestä" -> melkein kaikkien mielestä olemme pahasti kusessa". Toisaalta jollei "hyvin perusteltu heitto oikeaan suuntaan, tarkennetaan jälkeenpäin" kelpaa, niin saamme palata keskiaikaiseen maailmankuvaan, jonka mukaan tieto tulee auktoriteetilta -Raamattu, Platon ja Aristoteles jo tietää kaikesta kaiken, muu on reunahuomautuksia. Vähän samaan tapaan kuin Wrightin veljesten hökötys oli lentokone, vaikkei se Concorde ollutkaan, tiede edistyy menemällä oikeaan suuntaan jos nyt ei kerralla oikein =)

   Lainaa

  44. Itseasiassa 3.7.2020 14:32
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Terävä perhonen: Yksikään terveys- tai lääkäriaseman puhelinneuvoja ei lähde esittämään tarkentavia kysymyksiä ennen kuin on kysynyt hetun. Täysin sepitetty stoori.
   Tässä kun on vuoden aikana saanut soittaa sairaalan eri osastoille ehkä 20-30 kertaa, niin kyllä ne kyselee kaikenlaista ennen hetua. 

   Lainaa

  45. Itseasiassa 3.7.2020 14:32
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Numeroitu satuhahmo: Ei neuvolasta mitään lääkäriaikoja varata.
   Kyllä meillä neuvolassa on lääkäri 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: akku, eläinlääkäri, hai, iphone, jeesus, kani, kuva, kännykkä, megalodon, neuvola, puhelin, puhelu, sandaalit, tieteen kuvalehti