Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kävin kaupassa

Kaupasta löytyy homeinen mandariini. Mitä teet?
Suurenna näkymä
Kävin kaupassa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. katsastamaton maito 18.6.2020 0:19
   Tulos: +572 (584 ääntä)
   Hyvissä ja huonoissa uutisissa on välillä uutisia, tyyliin "elefantit jakavat tietoa jälkipolville" tai "nuoret ovat entistä kohteliaampia", joita katsojista tyyliin 97% on pitäneet hyvänä uutisena. Olen aina miettinyt, minkälaisia ihmisiä siihen kolmeen prosenttiin kuuluu. Taisin saada vastauksen.

   Lainaa

  2. Auktorisoitu lokki 18.6.2020 0:23
   Tulos: -170 (254 ääntä)
   Eiköhän se ole ihan henkilökunnan homma hankkiutua eroon viallisista tuotteista.

   Lainaa

  3. Tulos: -25 (145 ääntä)
   Heli on vahva itsenäinen nainen

   Lainaa

  4. Köyhä sorsa 18.6.2020 0:32
   Tulos: +353 (369 ääntä)
   Olisi kiva tietää, ovatko ihmiset todellisuudessa noin tunnollisia etsimään työntekijän ja ilmoittamaan jokaisesta huonosta hedelmästä, vai jääkö into vain Facebookin kyselyyn.

   Lainaa

  5. Tulos: -71 (107 ääntä)
   Heli vaikuttaa ihmiseltä, jolle bdsm:kin on liian hempeää. Kunnon snuffia sen olla pitää.

   Lainaa

  6. Tulos: +207 (217 ääntä)
   Köyhä sorsa: Olisi kiva tietää, ovatko ihmiset todellisuudessa noin tunnollisia etsimään työntekijän ja ilmoittamaan jokaisesta huonosta hedelmästä, vai jääkö into vain Facebookin kyselyyn.
   Kyllä niistä yllättävän paljon ilmoitetaan.
   Parhaita on kuitenkin ne, jotka tulee sanomaan kassalle, et hei tuolla juustohyllyssä on pilaantunut tuote ja lähtevät menemään. 
   Samalla vaivalla olisi voinut tuoda sen pilaantuneen juuston siihen kassalle, niin tiedettäisiin edes millaisesta juustosta kyse, että voitaisiin tarkistaa onko muut samat tuotteet ok.
    Sen sijaan joutuu käymään koko juustohyllyn läpi, kun ei mitään hajua mitä niistä 200 eri juustosta tarkoitti :) 
   Noh toki on sekin parempi, kuin ei mitään.

   Lainaa

  7. ihanmummovaan 18.6.2020 1:13
   Tulos: -14 (38 ääntä)
   Heli. My kind of man.

   Lainaa

  8. Kummikäki 18.6.2020 1:24
   Tulos: +190 (196 ääntä)
   Ollessani asiakaspalvelussa töissä parikymppisenä teitittelin kaikkia asiakkaita, jotka vaikuttivat ikäiseltäni tai vanhemmalta. Negatiivista palautetta sain lähinnä oman elämänsä heleiltä jotka eivät mielestään olleet niin vanhoja että heitä olisi saanut teititellä, tai sediltä tyyliin ”mä en khuule likka ole mikhään shaatanan herra!”. Kiitos näkemiin tervetuloa uudestaan.

   Lainaa

  9. Voi Ei Se On Taas Se 18.6.2020 4:32
   Tulos: -49 (83 ääntä)
   Mitä eroa on epä- ja terveellisellä viilillä? Eikö viili nyt vaan oo viiliä. Heli?!?!?!?!?!? Varmaan on joku seitanin palvojakin vielä.

   Lainaa

  10. Hyödytön koira 18.6.2020 5:37
   Tulos: +145 (151 ääntä)
   No voi nenä. Olen varmasti loukannut monia ihmisiä pitämällä ovea takana tulevalle auki tai avaamalla oven sitä tarvitsevalle. Jatkossa heitän oven kiinni perässä tulevan nenän edestä, jotta vältän murhaavat katseet.

   Lainaa

  11. Ehta hilleri 18.6.2020 5:43
   Tulos: +99 (109 ääntä)
   Mörkö: Kyllä niistä yllättävän paljon ilmoitetaan. Parhaita on kuitenkin ne, jotka tulee sanomaan kassalle, et hei tuolla juustohyllyssä on pilaantunut tuote ja lähtevät menemään. Samalla vaivalla olisi voinut tuoda sen pilaantuneen juuston siihen kassalle, niin tiedettäisiin edes millaisesta juustosta [...]
   Mul on niin huono muisti, että jos ottaisin sen pilaantuneen tuotteen mukaan niin ostaisin sen kuitenkin.
   Joten oon aina ettiny myyjän ja kävellään yhdessä katsomaan. 

   Lainaa

  12. Tulos: +114 (132 ääntä)
   Köyhä sorsa: Olisi kiva tietää, ovatko ihmiset todellisuudessa noin tunnollisia etsimään työntekijän ja ilmoittamaan jokaisesta huonosta hedelmästä, vai jääkö into vain Facebookin kyselyyn.
   Reaalimaailmassa kauppojen hedelmähyllyistä löytyy niin paljon epämääräistä kamaa, että niiden siivoaminen olisi asiakkaillekin täyspäiväinen duuni.

   Lainaa

  13. Taskuton sakaali 18.6.2020 8:52
   Tulos: -29 (59 ääntä)
   Ehta hilleri: Mul on niin huono muisti, että jos ottaisin sen pilaantuneen tuotteen mukaan niin ostaisin sen kuitenkin. Joten oon aina ettiny myyjän ja kävellään yhdessä katsomaan. 
   Muistat kuitenkin, miksi lähdit etsimään myyjää, mikä tuote oli pilalla ja mistä se löytyi? :'D

   Lainaa

  14. Tulos: +87 (93 ääntä)
   Voihan hitsin pimpulat! Miksei se äiti lastenvaunuineen voinut rähjätä minulle itsenäisyydestään kun pidin ovea auki? Tai naapurin mies kun molemmissa käsissä oli ostoskassit ja kehtasin avata hänelle oven ja pitää ovea hetken auki matkallani ulos? Ja ennen kaikkea miten minä olen voinut antaa ihmisten vähätellä omia taitojani ovien avaamisessa! Jotkut moukat jopa kiilaavat tiuhaan kuljettuja ovia auki! Törkeyden multihuipentuma!

   Lainaa

  15. Tulos: +8 (24 ääntä)
   Dipoli: Voihan hitsin pimpulat! Miksei se äiti lastenvaunuineen voinut rähjätä minulle itsenäisyydestään kun pidin ovea auki? Tai naapurin mies kun molemmissa käsissä oli ostoskassit ja kehtasin avata hänelle oven ja pitää ovea hetken auki matkallani ulos? Ja ennen kaikkea miten minä olen voinut antaa [...]
   Siis mitä, ei kai nyt sentään? Yhtä hyvinhän sen oven voi sitten ottaa siitä pois, jos se täytyy mennä kiilaamaan auki. Mäntit.

   Lainaa

  16. Tulos: +28 (32 ääntä)
   -x-x-: Reaalimaailmassa kauppojen hedelmähyllyistä löytyy niin paljon epämääräistä kamaa, että niiden siivoaminen olisi asiakkaillekin täyspäiväinen duuni.
   Sama vihanneshyllyjen kanssa. Siksi ostankin vain vakuumiin pakattua makkaraa ja kaljaa tölkeissä.

   Lainaa

  17. Silko kobra 18.6.2020 12:21
   Tulos: +92 (92 ääntä)
   Jotenkin vaikea ymmärtää, miksi joku haluaa ehdoin tahdoin tehdä elämästään noin kurjaa :o "katson murhaavasti ja menen vittuuntuneena sisään"? Ei kaikkea tarvitse arvostaa mutta että tollaisesta menee päivä pilalle?

   Lainaa

  18. Pelkäämätön soturi 18.6.2020 12:43
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Taskuton sakaali: Muistat kuitenkin, miksi lähdit etsimään myyjää, mikä tuote oli pilalla ja mistä se löytyi? :'D
     Muisti tahtoo toimia niin että se käsittelee yhtä kokonaisuutta kerrallaan. "Olen nyt etsimässä myyjää koska juusto x hyllyssä y" onnistuu. "Olen nyt ostamassa ruokaa ja kassalla, ainiinjoo tähän kohtaan piti lisätä se juusto jota viimeksi ajattelin vartti sitten" onnistuu huonommin. 
     En ole koskaan tullut ajatelleeksi että normipilaantuneesta tuotteesta pitäisi mainita, sitä on niin paljon. Otin kerran pähkinäpussin mukaani ja vein sen aspaan, koska pussissa oli eläviä matoja. Aspa ilmoitti ettei mitään palauteta rahaa vastaan, selitin etten halua palauttaa, en ole ostanutkaan, yritän kertoa että hyllyssänne on matoja, aspa selitti ettei mitään palauteta rahaa vastaan. Annoin periksi ja aspa asetti pussin takaisin hyllyyn. (Tämä tosin oli Sainsbury's briteissä). Mutta sain käsityksen ettei asiakasaktiivisuutta tällaisessa arvosteta?

   Lainaa

  19. Paranormaali nektariini 18.6.2020 18:16
   Tulos: +14 (54 ääntä)
   Auktorisoitu lokki: Eiköhän se ole ihan henkilökunnan homma hankkiutua eroon viallisista tuotteista.
   Oot varmaan niitä ihmisiä, joiden mielestä on ihan ok heittää julkisilla paikoilla (esim. Kauppakeskukset) roskat minne sattuu ja räkiä lattioille, koska siivoojat on olemassa. Sinä ihmispaska. 

   Lainaa

  20. Rimppakinttu hanhi 18.6.2020 18:20
   Tulos: +29 (43 ääntä)
   Ei kyllä kerkeis muuta tekemään jos alkais kaikista homeisista mandariineista ilmottelemaan. Sen verran paljon näkyy huonokuntoista hedelmää kaupoissa, valitettavasti. Ja etenkin mansikkarasioissa on tietyissä kaupoissa (S-Market!) aina suurin osa homeisia...

   Lainaa

  21. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Muisti tahtoo toimia niin että se käsittelee yhtä kokonaisuutta kerrallaan. "Olen nyt etsimässä myyjää koska juusto x hyllyssä y" onnistuu. "Olen nyt ostamassa ruokaa ja kassalla, ainiinjoo tähän kohtaan piti lisätä se juusto jota viimeksi ajattelin vartti sitten" onnistuu huonommin.    En ole [...]
   Ei mun muisti. Mä todennäköisesti hoksaisin etsiessäni myyjää "kappas, tossa on hammasharjoja jota etin joskus" ja se siitä.

   Lainaa

  22. Tyyni tonttu 18.6.2020 23:15
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Paranormaali nektariini: Oot varmaan niitä ihmisiä, joiden mielestä on ihan ok heittää julkisilla paikoilla (esim. Kauppakeskukset) roskat minne sattuu ja räkiä lattioille, koska siivoojat on olemassa. Sinä ihmispaska. 
   Vedit kyllä mutkat aika suoriksi. Ainakin omasta mielestä nuo asiat ei ole verrattavissa. En koskaan roskaa missään, ja joskus noukin muidenkin roskia. En kuitenkaan kiikuttele pilaantuneita hedelmiä mihinkään, eikä kyllä ole tullut pieneen mieleenkään että mun sellaista pitäisi harrastaa kauppareissulla. Siellähän on käytännössä joka laarissa ainakin joku huono yksilö. Mutta sitten taas sitä en itse katso hyvällä, kun ihmiset jättää ostoksia mielen muuttuessa mihin sattuu. Se on mun mielestä inhottavaa välinpitämättömyyttä. Mitä tästä voidaan nyt sitten päätellä? Ehkä ainakin, ettei useimmat ihmiset moraalikäsityksineen ole noin mustavalkoisen kategorisoitavissa.

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Tunsin piston sydämessäni. Yleensä jos löydän vaikkapa puhkotun jugurttipurkin, noukin sen kärryyni ja kassalle mennessäni annan sen kassalle ja kerron löytäneeni sen rikkinäisenä hyllystä. Toissapäivänä kaupassa asioidessani HeVi-ostastolla, huomasin hyllyssä herneenpalko-rasioita ja ajattelin ex tempore ostaa yhden. Kuitenkin joka ikistä purnua käsissä käännellessäni huomasin kaikissa valkoista rihmastoa (rasioita oli hyllyssä n. 9?). Totesin, että tänään ei syödä herneitä. Ei kuitenkaan käynyt mielessä noukkia kaikkia kärryyn ja viedä kassalle. Enkä kassalla edes tajunnut huomauttaa asiasta. Tälleen niinku henkilönä, joka ei ole ikinä ollut ruokakaupassa töissä (aspana muutoin kyllä), olisiko ne A. Pitänyt kerätä kärryyn ja viedä kassalle B. Kassalla ainakin huomauttaa löydöksestä C. Olenko vain luonnosta vieraantunut idiootti ja se valkoinen rihmasto oli jotain normaalia kasvustoa, joka ei kuitenkaan pilaa tuotetta ja olisin vain nolannut itseni kärräämällä herneet turhaan kassalle? (Niinku esim. banaaneissa on ruskeita pilkkuja, mutta ei se tee niistä syömäkelvottomia)

   Lainaa

  24. Kellanruskea appelsiini 19.6.2020 0:17
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Itselläni pilaantuneesta tuotteesta ilmoittaminen riippuu siitä, missä kaupassa olen. S-marketissa hevi-osasto on puolillaan pilaantunutta, joten siellä en reagoi huonoihin mitenkään, kun taas K-kaupassa pyrin antamaan myyjälle harvoin löytyviä epäkelpoja yksilöitä. S-marketissakin olen muita tuotteita kyllä poiminut pois hyllystä, esim. juustoa ja pitkän säilyvyyden leipiä, kun niissä on päivämäärät menneet. Joku voisi sellaisen epähuomiossa ostaa, kun taas vihannespuolella todennäköisemmin muutkin asiakkaat hylkäävät homeiset ja pehmenneet.

   Lainaa

  25. Korrekti lammas 19.6.2020 3:19
   Tulos: -44 (50 ääntä)
   Kummikäki: Ollessani asiakaspalvelussa töissä parikymppisenä teitittelin kaikkia asiakkaita, jotka vaikuttivat ikäiseltäni tai vanhemmalta. Negatiivista palautetta sain lähinnä oman elämänsä heleiltä jotka eivät mielestään olleet niin vanhoja että heitä olisi saanut teititellä, tai sediltä tyyliin ”mä en [...]
   Parikymppisenä teitittelit ihmisiä, jotka VAIKUTTI sua vanhemmilta??? XDDD eiköhän sen nää aika selkeesti, jos joku on +70... Sitä nuorempien teitittelyä en ymmärrä enkä ihmettele, jos ei oo asiakkaat tykänny. Oot outo. 

   Lainaa

  26. Tulos: +8 (8 ääntä)
   En varmaan uskaltais mennä puhuun henkilökunnalle, mut nostaisin sen vaan sitte johki näkyville. :D

   Lainaa

  27. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Jossain pikkumarketissa varmasti ilmottaisinkin/veisin pilaantuneen tuotteen kassalle. Mutta jos meinaa jossain parin neliökilometrin kokoisessa megahyperautomarketissa alkaa puuttumaan jokaiseen silmiin osuvaan pilaantuneeseen, oudonväriseen, ruttaantuneeseen tai väärässä paikassa olevaan tuotteeseen niin siinä tarvitsee jo toisen kärryn niiden keräilyä varten, tai toisen vuorokauden verran aikaa, että sieltä onnistuu ensinnäkin löytämään vapaan myyjän ja sitten laukkaamaan askelmittari piipittäen hyllyväleissä osoittelemassa myyjälle niitä tuotteita. Ja kyllä, niissä kaupoissa on ihan oikeasti töissä ihmisiä joiden tehtävänä on pitää päivittäin huolta FIFO:sta (tuotepäiväysjärjestelmästä), vaikka toki se yksittäisten tuotteiden vienti kassalle ystävällistä onkin.

   Lainaa

  28. Reititön mäyrä 23.6.2020 9:39
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Temmi: Heli on vahva itsenäinen nainen
   Sinä taasen pieni äiteen kamarissa pleikalla ja es elävä alempi eliömuoto.
   Toki Heli voi olla äitisi, hyvin todennäköisesti.

   Lainaa

  29. Nuortumaton orava 25.6.2020 14:10
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mä tykkään kovasti meidän pienestä lähikaupasta. Moikkaan myyjät ja olen usein jutellut kauppiaan kanssa ja esim toivonut jotain tuotetta myyntiin. Koska kauppa tuntuu "omalta" ja mukavalta paikalta, huomautan joka kerta jos huomaan jotain outoa. Haen jonkun paikalle tai kiikutan tuotteen hyllyttäjälle, tai muuten kerron havainnostani. Tuntuu täysin luontevalta ja olisi jopa outoa jos katsoisin vaan "jaha, joku on laittanut väärän hintalapun tähän" ja jatkaisin matkaa.

   Lainaa

  30. Kummikäki 30.6.2020 5:57
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Korrekti lammas: Parikymppisenä teitittelit ihmisiä, jotka VAIKUTTI sua vanhemmilta??? XDDD eiköhän sen nää aika selkeesti, jos joku on +70... Sitä nuorempien teitittelyä en ymmärrä enkä ihmettele, jos ei oo asiakkaat tykänny. Oot outo. 
   Kiitos, niin olenkin! Ja aion olla jatkossakin.

   Lainaa

  31. Itseasiassa 3.7.2020 14:11
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kyllä mä taannoin sanoin pilantuneesta tuotteesta. Joku mummo edessäni oli ostamassa pakettia jotain persikkapakettia ja olihan siitä pakko sanoa, näin turvavälistä huolimatta että siellä on yksi homeessa. Mummolla voi olla jo niin huono näkö, ettei olisi itse huomannut sitä.

   Lainaa

  32. Pressuton sakaali 8.7.2020 11:07
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Näin kaupan myyjänä voin sanoo, et esim. heviäkään ei ehitä täyttää niin et jokainen yksittäinen mandariini pyöritellään käsissä, vaan silmämääräsesti otetaan huonot pois. Eli sinne voi niitä huonojakin jäädä ja mä arvostan asiakkaita, jotka ne huomatessaan nostaa ne siihen sivuun tai alakulmaan eli siis selvästi omaan kohtaansa. Siitä ne on sit helppo myyjänä kerätä kaikki huonot pois aina kun ohi menee. Myös tuorepuolen tuotteet käydään tietty läpi päivittäin mut myyjätkin on ihmisiä ja tehot painaa päälle niin inhimillisesti sinne voi jotain vanhaa jäädä huomaamatta (ja ainaki meiän ketjussa ne hyvitetään aina vaiks asiakas huomaiski vasta kotona). Sillon on ihan ystävällistä mainita myyjälle et hei tällaisia tuotteita on menny vanhaks sillä ja sillä osastolla. Tai jos vain yksi kappale niin tietty mukava, jos tuodaan suoraan myyjälle mut riittää siitäkin jos sanoo.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hiiva, kaupassa, kauppa, kettuilu, kuva, kyltti, kysely, piilossa, piilotettu, prisma, terveellinen, viili