Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 123

Laiska tapa kuvata jääkaappi, mutta riittääkö se roskalavalle?
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 123

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kummikäki 2.6.2020 0:34
   Tulos: +606 (610 ääntä)
   Pimputin ja nokkis: instrumentaaliduo suoraan Helvetistä.

   Lainaa

  2. Tyhmä salaatti 2.6.2020 0:44
   Tulos: +264 (282 ääntä)
   Helvetin pimputin ja Ilkan tapa kuvailla asioita naurattaa keskellä yötä.

   Lainaa

  3. Limetinvihreä rotta 2.6.2020 0:48
   Tulos: +212 (216 ääntä)
   Näin tänään jonkun myyvän "täysin ehjää, uuden veroista" jääkaappia. Mitä nyt kaikki kolme laatikkoa oli rikki kahvojen kohdalta ja koko vehje taisi olla lähemmäs 15 vuotta vanha.

   Lainaa

  4. Tulos: +116 (118 ääntä)
   Kummikäki: Pimputin ja nokkis: instrumentaaliduo suoraan Helvetistä.
   Vain Hakka-lelu puuttuu!

   Lainaa

  5. Tulos: +53 (141 ääntä)
   "ei helvetti" Kiteyttää aika hyvin sen, mitä fiilistä lapset saa aikaan about hedelmöityshetkestä lähtien sinne n. 30 ikävuoteen asti... XD Nooo, älkääs ottako tosissaan, täähän oli viiiiitsi vitsi, onhan niissä kaikkea ihanaakin. Vai... oliko?

   Lainaa

  6. Tiuha hyttynen 2.6.2020 4:04
   Tulos: +162 (162 ääntä)
   Sisustuksen kruunaavat pitkät vaatekaapit ja korkeat matot.

   Lainaa

  7. Arvoisa greippi 2.6.2020 4:09
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Elkää haukkuko nokkahuilua, se on sentään orkesteritason instrumentti. :)

   Lainaa

  8. dazedconfused 2.6.2020 5:46
   Tulos: +123 (129 ääntä)
   Moottorisahassa on seesteisen rauhoittava ja vieno ääni verrattuna tuohon pimputtimeen. Moiset kapineet ovat laittomia useissa valtioissa.

   Lainaa

  9. Tulos: -17 (63 ääntä)
   Misu: "ei helvetti" Kiteyttää aika hyvin sen, mitä fiilistä lapset saa aikaan about hedelmöityshetkestä lähtien sinne n. 30 ikävuoteen asti... XD Nooo, älkääs ottako tosissaan, täähän oli viiiiitsi vitsi, onhan niissä kaikkea ihanaakin. Vai... oliko?
   Lapset on syvältä.

   Lainaa

  10. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Tyhmä salaatti: Helvetin pimputin ja Ilkan tapa kuvailla asioita naurattaa keskellä yötä.
   Molempii osaan "soittaa". Pimputin oli se jolla sain porukat vakuuttuneeksi, että haluun oikeesti pianotunneille. 
   Kaks vuotta siinä meni hakkaillessa ennenkuin päättiät, että ei enää minixylofonia ikinä.

   Lainaa

  11. Tulos: +163 (163 ääntä)
   Kun viimeksi olin muuttamassa, sain todella kokea, millaisia ihmiset on noiden ilmaisten noutojen kanssa. Noin 9/10 jätti tulematta. Ne jotka vaivautuivat selittelemään, olivat näköjään suureksi epäonnekseen esimerkiksi erittäin huonokuntoisten autojen omistajia. Niitä hajosi nimittäin tilastollisesti ajatellen uskomattoman paljon JUURI matkalla osoitteeseeni noutamaan jotain. Juujuu muille tämä on tietenkin tuttua jo vuosien takaa mutta minulle oli uutta.

   Lainaa

  12. Tulos: +153 (153 ääntä)
   Banaani, minulla on ollut sitten vieläkin huonompi tuuri sillä hämmästyttävän moni tavaran noutamatta jättänyt on ilmoittanut ehkä seuraavana päivänä sovitun ajan jälkeen joutuneensa sairaalaan.

   Lainaa

  13. Pasi vaan 2.6.2020 9:17
   Tulos: +63 (63 ääntä)
   Kummikäki: Pimputin ja nokkis: instrumentaaliduo suoraan Helvetistä.
   Koulu päättyi lauantaina aamupäivällä. Lauantaina iltapäivällä lähiötä terrorisoi nokkahuiluihin keuhkojen täydeltä puhaltava naperopartio.
   Yritin katsoa parvekkeelta missä nämä lapsoset ovat, mutta varmaan piilossa. Tiesivät tasan tarkkaan että ovat kuolemanvaarassa jos heidät nähdään.

   Lainaa

  14. ihanmummovaan 2.6.2020 9:43
   Tulos: +71 (81 ääntä)
   Saakohan Virpin jääkaapin onnellinen uusi omistaja myös liput ja laput mukaansa, kun Virpi ei viitsi niitä pois ottaa.

   Lainaa

  15. Lahjakas hevonen 2.6.2020 10:01
   Tulos: +72 (78 ääntä)
   Minulla taas on ollut kai sitten poikkeuksellisen hyvä tuuri - kaikki tavaroiden hakijat ovat tulleet suunnilleen sovittuna aikana. Itsekin olen hakenut ja saanut, mitä olen sopinut hakevani. Tasan ei käy omenat 🤷‍♀️

   Lainaa

  16. Tulos: +88 (88 ääntä)
   Etana: Banaani, minulla on ollut sitten vieläkin huonompi tuuri sillä hämmästyttävän moni tavaran noutamatta jättänyt on ilmoittanut ehkä seuraavana päivänä sovitun ajan jälkeen joutuneensa sairaalaan.
   Miksi ihmiset viavautuvat keksimään tekosyitä? :D Voisivat vain todeta, että nyt ei valitettavasti onnistukaan. Noi kuulostaa vain epäilyttäviltä. Ja sitten kukaan ei usko, kun se yksi tyyppi kerran oikeasti joutuukin sairaalaan.

   Lainaa

  17. Tulos: -29 (33 ääntä)
   Täytyy tunnustaa, että kerran unohdin hakea ilmaista rojua, jota roskalavalla oli tarjottu. Tosin en muuta tehnyt kuin kommentoin julkaisua, jossa kerroin voivani seuraavana päivänä tulla hakemaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Lahjakas hevonen: Minulla taas on ollut kai sitten poikkeuksellisen hyvä tuuri - kaikki tavaroiden hakijat ovat tulleet suunnilleen sovittuna aikana. Itsekin olen hakenut ja saanut, mitä olen sopinut hakevani. Tasan ei käy omenat 🤷‍♀️
   Tää on kyllä vahvasti paikkakuntasidonnaista. Asuttiin aiemmin saman kaupungin syrjäkylällä (30km keskustasta) ja sen kylän ryhmässä ei ikinä kukaan tehnyt ohareita. Sen sijaan kaupunkiin muuttaessa ohareita tehdään jatkuvasti. Myös jos sovin syrjäkylällä asuessa jonkun tavaran kulkeutumisesta keskustaan, niin useamman kerran se noutaja ei tullut hakemaan ja sain kuskata tavaran takaisin kotiin. 

   Lainaa

  19. Tulos: -18 (20 ääntä)
   Mä viskoisin liput ja laput ympäri kämppää jääkaappia hakiessa

   Lainaa

  20. Julma sammakko 2.6.2020 10:52
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   "Ota itsesi pois" Huoh...

   Lainaa

  21. Tulos: +73 (81 ääntä)
   Sen sijaan että käyttäisin 30 sekuntia kaapin mittaamiseen, otankin siitä kuvan, jota muokkaan, säädän ja räpellän. Ja lopputulema silti huonompi kuin mittaamalla Rasti sopivin vaihtoehto: [ ] kannatti [ ] ei kannattanut

   Lainaa

  22. Limetinvihreä rotta 2.6.2020 16:13
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Banaani: Kun viimeksi olin muuttamassa, sain todella kokea, millaisia ihmiset on noiden ilmaisten noutojen kanssa. Noin 9/10 jätti tulematta. Ne jotka vaivautuivat selittelemään, olivat näköjään suureksi epäonnekseen esimerkiksi erittäin huonokuntoisten autojen omistajia. Niitä hajosi nimittäin [...]
   Mulle on sattunut useampi, jonka lapsi on just sairastunut kun olisi pitänyt jotain noutaa. Ihmeellisesti ilmeisesti myös puhelin on lakannut niissä tilanteissa toimimasta, kun olen saanut itse kysellä perään. En varaa enää mitään, hermo ei kestä sitä touhua. 

   Lainaa

  23. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Siis eihän tuossa Virpin toiminnassa ole mitään logiikkaa. Luulisi, että lappujen pois ottaminen olisi käynyt nopeammin kuin kuvan muokkaaminen, ottaen huomioon, että ne pitää poistaa joka tapauksessa.

   Lainaa

  24. Tulos: +23 (25 ääntä)
   PIN: Tää on kyllä vahvasti paikkakuntasidonnaista. Asuttiin aiemmin saman kaupungin syrjäkylällä (30km keskustasta) ja sen kylän ryhmässä ei ikinä kukaan tehnyt ohareita. Sen sijaan kaupunkiin muuttaessa ohareita tehdään jatkuvasti. Myös jos sovin syrjäkylällä asuessa jonkun tavaran kulkeutumisesta [...]
   Enpä tiedä. Mulla on sama kokemus, ei kertaakaan ohareita. Jengi on tullut hakemaan kotoa (=metsästä), olen itse vienyt tavaroita usealle tyypille sovittuun kohteeseen ja joskus myös noutanut tavaroita menestyksellä. Ja ihan Tampereesta on nyt kyse nääs. Paras oli kyllä tossa joku viikko sitten. Ostin tori.fi:stä työpöydän. Jannu toi sen mulle pakettiautolla semipitkän ajomatkan päästä ns. väärältä puolen kaupunkia ja kantoi vielä rouvan kanssa terassille asti kun minä vaan iskin setelit kouraan ja kiitin kauniisti. Tuli vielä tekstari kun oli 40 minuuutin päästä tulossa. Tosin tässä ei ollutkaan kyse ilmaisesta tavarasta.

   Lainaa

  25. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Haluan kuulla Titanicin tunnarin pimputin version.

   Lainaa

  26. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ei nyt löytynyt Titanicia, mutta ärsyttävää kuitenkin: https://youtu.be/P5XmpPv-FHc

   Lainaa

  27. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Just: Miksi ihmiset viavautuvat keksimään tekosyitä? 😁 Voisivat vain todeta, että nyt ei valitettavasti onnistukaan. Noi kuulostaa vain epäilyttäviltä. Ja sitten kukaan ei usko, kun se yksi tyyppi kerran oikeasti joutuukin sairaalaan.
   Sovin lauantaina, että menen katsomaan yhtä asiaa keskiviikkona klo 17. Sunnuntaina ikääntyvän isäni piti tilata itselleen ambulanssi. (Isäni asuu yksin, sillä äitini on kuollut jo vuosia sitten.) Koska hän pääsi alkututkimusten jälkeen kotiin odottamaan jatkotutkimuksia, mutta ei suositeltu olemaan yksin, lähdin välittömästi 400 km päähän isäni luokse. Ilmoitin myyjälle, että joudun sopimaan uuden ajan, mikäli asiaa ei ole vielä myyty siihen mennessä, kun pääsen isäni luota takaisin kotiin.
   Joka päivä olen isääni erilaisiin tutkimuksiin kuljettanut ja niissä mukana ollut. Oireiden ja sairauden syy alkaa selvitä ja lääkitys on aloitettu. Tutkimukset jatkuvat huomenna. 
   Toivottavasti myyjä ei kuvittele, että isäni sairastuminen on vain tekosyy :-(  Jos olisin - syystä tai toisesta - muuttanut mieleni, olisin ilman muuta soittanut ja kertonut, että en olekaan kiinnostunut myytävästä kohteesta, en olisi keksinyt tekosyytä. En ymmärrä, miksi jokainen mielensä muuttava ei kertoisi siitä suoraan ja kiertelemättä, miksi ihmeessä pitäisi keksiä tekosyitä? 

   Lainaa

  28. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Just: Miksi ihmiset viavautuvat keksimään tekosyitä? 😁 Voisivat vain todeta, että nyt ei valitettavasti onnistukaan. Noi kuulostaa vain epäilyttäviltä. Ja sitten kukaan ei usko, kun se yksi tyyppi kerran oikeasti joutuukin sairaalaan.
   "Paras" omalle kohdalle sattunut ohari oli, kun olin luopumassa kissasta jolle etsin uutta kotia. Yhteyttä otti perheenäiti, jolla pari 10-12 vuotiasta lasta, kertoi että on kokemusta lemmikeistä, ja edellinen kissa kuoli pari vuotta sitten, joten oli aika ottaa uusi. Aikamme asiasta juttelimme, ja kyseinen perhe oli jo varma ottaja. Kun aika sitten noutaa kissa koitti, rouva ilmoitti, että ei voikaan ottaa kissaa, koska hänen poikansa on allerginen. Olivat sattumoisin juuri sinä päivänä olleet hevostallilla, jossa poika oli reagoinut tallikissaan! Kun sitten vastasin, että luulin että teillä oli aiemminkin kissa, niin ei tullut enää vastausta. :D 
   "Pahoittelut, joudun perumaan" olisi riittänyt. Ihme selittelyistä jää vain paskan maku suuhun. 
   (Olen tietoinen, että allergia voi puhjeta myöhemmälläkin iällä, mutta nyt sattui kyllä vähän liian sopivasti.) 

   Lainaa

  29. Maineeton hedelmä 3.6.2020 14:37
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   ihanmummovaan: Saakohan Virpin jääkaapin onnellinen uusi omistaja myös liput ja laput mukaansa, kun Virpi ei viitsi niitä pois ottaa.
   Saa, mutta sumennettuina.

   Lainaa

  30. Kähärä henkilö 3.6.2020 15:04
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Etana: Banaani, minulla on ollut sitten vieläkin huonompi tuuri sillä hämmästyttävän moni tavaran noutamatta jättänyt on ilmoittanut ehkä seuraavana päivänä sovitun ajan jälkeen joutuneensa sairaalaan.
   Minä en ainakaan halua tehdä sinun kanssa kauppoja :"D joutuu vielä sairaalaan. 

   Lainaa

  31. Hoikka järvisieni 3.6.2020 17:22
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Banaani: Kun viimeksi olin muuttamassa, sain todella kokea, millaisia ihmiset on noiden ilmaisten noutojen kanssa. Noin 9/10 jätti tulematta. Ne jotka vaivautuivat selittelemään, olivat näköjään suureksi epäonnekseen esimerkiksi erittäin huonokuntoisten autojen omistajia. Niitä hajosi nimittäin [...]
   Olen lukenut sen verran paljon näistä roskalavajutuista että ihan suosiolla kärrään kaiken roinan kaatopaikalle tai mahdollisesti kierrätyskeskukseen. Menee täysin käyttökelpoista kamaa roskiin mutta en lähde ottamaan riskiä siitä että niitä varaillaan ja sitten ne on vielä ens vuonnakin vielä mulla kun "en sori nyt päässytkään tulemaan koska sattui x tai y".

   Lainaa

  32. Vihreä päärynäomenatomaatti 3.6.2020 18:16
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Mulla on vissiin käynyt jotenkin poikkeuksellinen tuuri, koska kaikki tavaroiden noutajat on tavaransa hakeneet ja itse olen tavarat puolestaan myyjiltä saanut. Pääasiassa negatiivisia kokemuksia on olleet vaan ne tilanteet, kun tavara on jo (oletettavasti) myyty, mutta ilmoitusta ei ole poistettu ja olen yrittänyt kysyä, onko se vielä vapaana/koska voin noutaa, niin vastausta ei ole koskaan tullut. Tosin kerran oli yks tapaus, joka suuttu mulle about sekunnissa. Mulla oli sähköpostissa jotain häikkää ja tyypin viestit ei tullut perille (tai tuli, mutta päivien viiveellä lopulta). Tyyppi laitto tekstaria perään, johon vastasin heti ja kerroin, että vissiin joku tekninen häikkä kyseessä, koska ei ollut aiemmin kenenkään muun kanssa ollut vastaavaa. Tilanne meni siihen, että hänen mielestään olin tahallaan blokannut hänen sähköpostinsa ja halusin vaikeuttaa ostotapahtumaa, ja hän sentään (perinteisesti) lähettää sen sata sähköpostia päivässä, että vikahan ei todellakaan ole hänessä vaan minussa. Ei siis hyväksynyt sitä, että vika oli silloisessa sähköpostipalvelimessa enkä mahtanut sille mitään. (Oli siis torin kauppoja.) Yritin tarjota kakkossähköpostia, mutta ei kelvannut, koska olin jo tehnyt ostotapahtumasta niin vaikeeta. Olisin halunnut sanoa, että pidä tunkkis, mutta oli sellanen tavara kyseessä, joka oli sillä hetkellä vähän pakko ostaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Onhan se jääkaappi sentään pitkä.

   Lainaa

  34. Luonnoton pulu 5.6.2020 1:50
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Pasi: Lapset on syvältä.
   wow so edgy

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Hmm...: Sovin lauantaina, että menen katsomaan yhtä asiaa keskiviikkona klo 17. Sunnuntaina ikääntyvän isäni piti tilata itselleen ambulanssi. (Isäni asuu yksin, sillä äitini on kuollut jo vuosia sitten.) Koska hän pääsi alkututkimusten jälkeen kotiin odottamaan jatkotutkimuksia, mutta ei suositeltu [...]
   Miksi selität tekosyytäsi täälläkin? 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: jääkaappi, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, laiska, laput, lelut, musiikki, nokkahuilu, nopea, nouto, odottaa, pimputin, sensuroitu, soitin, varata