Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 59

Voitaisiinko ruohonleikkuu kieltää?
Suurenna näkymä
Rakkaat naapurit, osa 59

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +741 (749 ääntä)
   Viimeisessä oli reaktioiden määrään koodattu se numerokin, mihin voi soittaa...

   Lainaa

  2. Piikikäs undulaatti 2.6.2020 0:35
   Tulos: +183 (199 ääntä)
   Mimmi: vastaus on reaktioissa.

   Lainaa

  3. Tulos: +126 (136 ääntä)
   No nyt on helmi setti :D

   Lainaa

  4. Tulos: +284 (290 ääntä)
   Suosittelen Mimmi oman paikkakuntasi mielenterveyspäivystystä.

   Lainaa

  5. Toj Karin 2.6.2020 1:25
   Tulos: -226 (324 ääntä)
   Kyöpeli: Viimeisessä oli reaktioiden määrään koodattu se numerokin, mihin voi soittaa...
   Ei todellakaan. Valitus normaaleista asumisen äänistä ei todellakaan kuulu hätäkeskukseen. Tai edes someen. Saisi pitää valitukset oman  päänsä sisällä.

   Lainaa

  6. Tulos: +351 (355 ääntä)
   Voitaisiinko myös sopia, että ei leikata nurmikoita ma - pe. Työpäivän jälkeen haluaisin vain istua hiljaisella takapaihalla. Eiköhän ne ruohonleikkureitten pärinät ihan kuulu kesän ääniin. Miten voi olla noin herkässä, että vielä viime kesäisen tilanteen muistaa, kun naapuri kehtasi päryytellä lauantai-iltana. Olisipa itsellä noin hyvä muisti.

   Lainaa

  7. Tulos: +180 (202 ääntä)
   Toj Karin: Ei todellakaan. Valitus normaaleista asumisen äänistä ei todellakaan kuulu hätäkeskukseen. Tai edes someen. Saisi pitää valitukset oman  päänsä sisällä.
   Siis näinhän sen oikeesti juuri kuuluu mennä, ei kuormiteta häkeä turhaan.
   Mut... Kyöpelillä taisi olla hyvinkin sarkastinen, ei kirjaimellisesti tulkittavaksi tarkoitettu kommentti hauskasti sattuneesta tykkäysten määrästä, jonka itsekin bongasin ja ilokseni huomasin muidenkin havainneen saman :-) chill out, eli asiasisällöstä Tojille peukkua, asiayhteydestä miinusta!

   Lainaa

  8. Rimppakinttu hanhi 2.6.2020 4:46
   Tulos: +139 (139 ääntä)
   Sometimessa sometimet

   Lainaa

  9. Tulos: +47 (121 ääntä)
   Olisikohan itakuskus-englanti vedetty google-kääntäjään 😃

   Lainaa

  10. Tulos: +64 (76 ääntä)
   Suomi - Eläminen kielletty!

   Lainaa

  11. Daiju kirsikka 2.6.2020 10:52
   Tulos: +127 (137 ääntä)
   Toj Karin: Ei todellakaan. Valitus normaaleista asumisen äänistä ei todellakaan kuulu hätäkeskukseen. Tai edes someen. Saisi pitää valitukset oman  päänsä sisällä.
   Tosin jos kokee tarvetta soittaa yhtään mihinkään naapurin kotiintulemisista, niin oletettavasti psykoosi on jo todella pitkällä ja soittajan terveydentilaa ajatellen hätäkeskus saattaa hyvinkin olla ihan oikea kanava ottaa yhteyttä. 

   Lainaa

  12. Julma sammakko 2.6.2020 11:01
   Tulos: +107 (109 ääntä)
   Joillakin vaan sattuu se viikonloppu olemaan paras aika hoitaa pihahommia ja muita kotiaskareita. Kyllä osaa ihmiset olla itsekkäitä.

   Lainaa

  13. Tulos: -48 (60 ääntä)
   Misu: Siis näinhän sen oikeesti juuri kuuluu mennä, ei kuormiteta häkeä turhaan. Mut... Kyöpelillä taisi olla hyvinkin sarkastinen, ei kirjaimellisesti tulkittavaksi tarkoitettu kommentti hauskasti sattuneesta tykkäysten määrästä, jonka itsekin bongasin ja ilokseni huomasin muidenkin havainneen saman 😄 [...]
   Ymmärsin sarkasmin, mutta siihen ei voi enää luottaa että kaikki tai edes suurin osa ymmärtäisi. Ainakin sillä oletuksella että Fmokien demografia on yhtään saman kaltainen kuin FBn. Siksi  päätin korjata.

   Lainaa

  14. Tulos: -99 (129 ääntä)
   Toj Karin: Ei todellakaan. Valitus normaaleista asumisen äänistä ei todellakaan kuulu hätäkeskukseen. Tai edes someen. Saisi pitää valitukset oman  päänsä sisällä.
   Tämä. Minkähän takia sut on miinustettu? Oikeastikko te ihmiset pidätte sitä ok asiana, että ruuhkautetaan turhaan hätäkeskus tämmösillä asioilla? 

   Lainaa

  15. Hallitseva konna 2.6.2020 15:11
   Tulos: +106 (114 ääntä)
   Ss: Tämä. Minkähän takia sut on miinustettu? Oikeastikko te ihmiset pidätte sitä ok asiana, että ruuhkautetaan turhaan hätäkeskus tämmösillä asioilla? 
   Miinustettu varmaan sarkasmin ohittamisesta.

   Lainaa

  16. Kuoleva piikkisika 2.6.2020 15:58
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Naapurissa siis asuu heitä jotka eivät osaa sanaakaan suomea.

   Lainaa

  17. Tulos: +56 (56 ääntä)
   Api: Voitaisiinko myös sopia, että ei leikata nurmikoita ma - pe. Työpäivän jälkeen haluaisin vain istua hiljaisella takapaihalla. Eiköhän ne ruohonleikkureitten pärinät ihan kuulu kesän ääniin. Miten voi olla noin herkässä, että vielä viime kesäisen tilanteen muistaa, kun naapuri kehtasi päryytellä lauantai-iltana. Olisipa itsellä noin hyvä muisti.
   Voi kuule meillä maalla muistetaan tämmösiä asioita 80-luvulta.
   ..mun naapuri ajaa joka toinen päivä nurmikon. Ajettava ruohonleikkuri.
   Ei sinäänä ärsytä, mutta mietin mikä supernurmikko heillä on ku mä leikkaan omani joka toinen viikko.

   Lainaa

  18. Kavala kirjohylje 2.6.2020 21:25
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Miksi ihmiset valittaa ruohonleikkuusta. Mä en ainakaan tiedä parempaa tuoksua, kuin vastaleikatun nurmen. En vaan ite jaksa ikinä leikata nurmikkoa eikä täällä maalla oo naapureita kenen ruohoja haistella

   Lainaa

  19. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Ss: Tämä. Minkähän takia sut on miinustettu? Oikeastikko te ihmiset pidätte sitä ok asiana, että ruuhkautetaan turhaan hätäkeskus tämmösillä asioilla? 
   Miinukset tulee siitä ettei kirjottaja tajuu et Mimmi todellaki tarvii ammattiapua ja mielellään nopeasti. Melkoset psykoosit tulilla ku naapureitten kotiintulostaki pitäis ilmottaa suurinpirtein viranomaisille.

   Lainaa

  20. Kumitettava haltija 3.6.2020 3:20
   Tulos: +46 (56 ääntä)
   Tiedätteköhän te edes mitä on psykoosi. Se EI ole mikään pilkkanimi jota voi käyttää ihan vaan idiootista käytöksestä.

   Lainaa

  21. Työstämätön kiivi 3.6.2020 17:29
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Toj Karin: Ymmärsin sarkasmin, mutta siihen ei voi enää luottaa että kaikki tai edes suurin osa ymmärtäisi. Ainakin sillä oletuksella että Fmokien demografia on yhtään saman kaltainen kuin FBn. Siksi  päätin korjata.
   Hienoa että välillä laskeudut ylhäiseltä istuimeltasi tänne typerien kuolevaisten joukkoon :)

   Lainaa

  22. Rehevöitynyt kauris 3.6.2020 17:32
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Jos suomi on vähän hakusessa niin ehkä sen lappusen voisi kirjoittaa englanniksi, aika monet sitä kuitenkin ymmärtävät. Tietty voi olla ettei lapun kirjoittaja puhu englantiakaan.. Mutta uskaltaisin väittää että (esimerkiksi) google translate kääntää paremmin englanniksi kuin suomeksi.

   Lainaa

  23. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Mä jäin miettimään, että onkohan porukka tahallisesti jättänyt tykkäämättä Mimmin päivityksestä sen jälkeen, kun tuo 112 tykkäystä on tullut täyteen. :D

   Lainaa

  24. Runneltu tomaatti 5.6.2020 13:03
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Oli mahtavaa seurata tätä keskustelun kulkua ihan livenä 😅 Huomattiin että ryhmässä on aktiivista porukkaa 😏

   Lainaa

  25. Kupruileva piikkisika 6.6.2020 11:35
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Koetin suomentaa tota koirailmoitusta, mutta vaikeeta on. Koettaako se kehoittaa että koirien riehunnat jatkossa pihalla, vai valittaako että ne on vapaana pihalla ja meluaa? Toinen kappale antaisi viitteitä, että jotain tapahtuu ulkona, alkaa aikaisin ja jatkuu koko ajan. Viimeisessä kohdassa ilmeisesti uhataan poliisilla jos meno ei muutu. En oikein tiedä mistä kielestä toi on translaattoriin laitettu. Jos hän tietää mistä asunnosta koira on ja se siellä pihalla metelöi päivästä toiseen, olisi ehkä ollut kätevämpää käydä kasvokkain sanomassa. Olisi ehkä mennyt viesti paremmin perille, jopa ilman yhteistä kieltä.

   Lainaa

  26. Tahraton järvisieni 6.6.2020 19:32
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Evi: Olisikohan itakuskus-englanti vedetty google-kääntäjään 😃
   Uskokaa tai älkää, meidän rapun asukkaat kääntävät usein googlella "suomeksi" noita viestejä meille muille luettavaksi ja ne ovat aiheuttaneet monia naurun pyrskähdyksiä. Kyllä nämä ovat ihan todellisia ilmiöitä vaikka kuinka alapeukutatte. Ei se asioita muuksi muuta. 

   Lainaa

  27. Turmeltunut kottarainen 8.6.2020 21:31
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Mimmille kaksi vastausta: 1. Voit soittaa tai vaikka mennä ihan naamatusten toivottamaan naapurin tervetulleeksi takaisin kotiin jos vaikka häntä on jo kaivattu. TAI 2. Voit soittaa mihin tahansa, naapurin kotiintuloaika ei rajoita puhelimesi käyttöä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: grillata, koirat, lappu, naapurit, piha, ruohonleikkuu, viesti