Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Riidelty risotto

Vääräoppinen risotto saa kokkiryhmän sekaisin.
Riidelty risotto

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +958 (988 ääntä)
   Miksi ihmeessä Satun/Sadun italialainen ystävä olisi kirjoittanut päivityksen hänen puolestaan? Tai siis, millainen se tilanne on voinut olla, että julkaisu on pakko tehdä heti nyt mutta Satu itse ei siihen ole kykeneväinen, joten italialainen ystävä saa tehdä sen? Ja "rissotto" ja "marinaara" nyt kuitenkin viittavat varmasti ihan italialaisenkin korvaan selkeästi risottoon ja marinaraan, eikä marinoituun riisiin.

   Lainaa

  2. Mari Naara 11.6.2020 0:24
   Tulos: +687 (721 ääntä)
   Jotenkin haiskahtaa tuo selitys italialaisesta kaverista. ”Rissotto” nyt voisi vielä mennä läpi kirjoitusvirheenä keneltä tahansa, mutta etenkin ”marinaara” on hyvin suomalaiselle tyypillinen virhe, kun painotettu a-kirjain keskellä sanaa mielletään tupla-aaksi. Italialaiselle ei tulisi mieleenkään kirjoittaa marinaaaara, kun heille sanassa ”marinara” paino on juuri siellä, missä sen kuuluukin olla, ilman mitään korostuksia.

   Lainaa

  3. Tulos: -331 (409 ääntä)
   Tuo Anniinan laittama kuva pistää kyllä hiljaiseksi. Onko tuo jollekin ruokaa?

   Lainaa

  4. Oikea koala 11.6.2020 0:45
   Tulos: +145 (163 ääntä)
   Ettei vaan Sadun kaverin nimi sattuisi olemaan Alex?

   Lainaa

  5. Palvelustyttö 11.6.2020 0:54
   Tulos: +469 (481 ääntä)
   Home maid food

   Lainaa

  6. Himoton kesyhanhi 11.6.2020 0:55
   Tulos: +195 (217 ääntä)
   nolimits: Tuo Anniinan laittama kuva pistää kyllä hiljaiseksi. Onko tuo jollekin ruokaa?
   Siinä on vaan kirjoitusvirhe. Oikeasti kuvassa on ämpäri.

   Lainaa

  7. Tulos: +380 (392 ääntä)
   Home maid food ja helvetin sou.

   Lainaa

  8. What the fuck 11.6.2020 1:03
   Tulos: +436 (446 ääntä)
   Siis Italialainen ystävä kirjoittanut väärin kaksi sanaa jotka ovat molemmat omalla äidinkielellään ..... Risotto ja marinara? No en itsekään suomea aina virheettömästi kirjoita mutta joo

   Lainaa

  9. Punaruskea roska 11.6.2020 1:04
   Tulos: +212 (228 ääntä)
   Ton vikan kuvan kasvislasagne näyttää tosi herkulliselta. Vois kokeilla itekin.

   Lainaa

  10. What the fuck 11.6.2020 1:08
   Tulos: +442 (454 ääntä)
   Jatkan vielä edelliseen. Miksi aikuiset ihmiset kokee, että sen sijaan, että myöntää virheen ja nauraa itselleen "oho hups kirjoitin väärin mitäköhän oon ajatellut hahaha" niin ehdottomasti haluaa keksiä jonkun aivan tuulesta temmatun valheen jota kukaan ei missään olosuhteissa voisi realistisesti uskoa? Ja kaiken lisäks vielä niin huonon sellaisen, että kuka tahansa tajuaa sen olevan paksua pajunköyttä?? Ja sitten edelleen huomatessaan, että kukaan ei näitä selityksiä osta, jatkaa selittelyä edelleen? Miksi elämästä haluaa ehdoin tahdoin tehdä hankalaa?

   Lainaa

  11. Tulos: +348 (358 ääntä)
   bleb: Home maid food ja helvetin sou.
   Soun vaan kirjoitti hänen ystävänsä. Joka on Amerikasta. 

   Lainaa

  12. Tulos: +171 (187 ääntä)
   Risottoa tosta ei saa tekemälläkään, mutta eikö muka kokkausryhmässä kukaan tiedä mitä on risotto alla marinara. Ei liity tomaattikastikkeeseen mitenkään.

   Lainaa

  13. Turmeltu ankka 11.6.2020 3:09
   Tulos: +178 (198 ääntä)
   Miten italialainen ystävä edes voisi kirjoittaa tuon annoksen risotoksi, se on pyhän häväistys. He on niin ylpeitä omist ruuista ja pelkkä maustettu riisi ei oo risottoo nähnytkään. Ja niin ku muutkin sanoo, risotto ja marinara on italiaa.. Paitsi että jotkut suomalaiset kutsuu risotoksi erilaisia riisiruokia. Mutta luulisi että kokkausryhmässä tiedettäs millä nimellä ruokia pitää kutsua. Italialainen ystävä? Not. Olis sanonu että 6v tytär kirjotti ja siks tuli kirjotusvirhe.

   Lainaa

  14. Epäselvä satuhahmo 11.6.2020 3:23
   Tulos: +67 (77 ääntä)
   Riidelty risoto ja vääräoppinen risotto (mokien kuvauksessa) kuulostaa tän uuden nimikoneen tekosilta

   Lainaa

  15. Hightower71 11.6.2020 3:26
   Tulos: +30 (72 ääntä)
   Ehkä tää Satu (vai "Catu"?) on sen Fmokissa esiintyneen mimmin serkku joka teki kaikissa FB-postauksissaan selväksi että hän on Espanjassa eikä missään tyhmässä Suomessa... "Niin mutta mähän olenkin nyt täällä ESPANJASSA" "Kävin ostaan pullon vettä makso vaan 50cnt kun täällä ESPANJASSA kaikki on niin halpaa" "Mun ESPANJALAINEN kaveri Alfonso teki mulle aivan ihanii TORTIJJOJA täällä mun luona ESPANJASSA" (korvaa "espanjassa" sanalla "italiassa)

   Lainaa

  16. Kummikäki 11.6.2020 4:40
   Tulos: +103 (109 ääntä)
   What the fuck: Jatkan vielä edelliseen. Miksi aikuiset ihmiset kokee, että sen sijaan, että myöntää virheen ja nauraa itselleen "oho hups kirjoitin väärin mitäköhän oon ajatellut hahaha" niin ehdottomasti haluaa keksiä jonkun aivan tuulesta temmatun valheen jota kukaan ei missään olosuhteissa voisi realistisesti [...]
   Niinpä. Ja miksi suotta olla hankala kun voi olla täysin mahdoton.

   Lainaa

  17. Tulos: +109 (113 ääntä)
   What the fuck: Siis Italialainen ystävä kirjoittanut väärin kaksi sanaa jotka ovat molemmat omalla äidinkielellään ..... Risotto ja marinara? No en itsekään suomea aina virheettömästi kirjoita mutta joo
   Taisi britti ystävä myös kirjoittaa väliin home maid food sekä helvetin sou. 

   Lainaa

  18. Tulos: +116 (122 ääntä)
   Oikea koala: Ettei vaan Sadun kaverin nimi sattuisi olemaan Alex?
   Ei ollut, vaan kuulemma Janne. Erikoinen nimi italialaiselle. 

   Lainaa

  19. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Ja siis. Jos nyt olisikin italialaisen ystävän kirjoitusvirhe, niin mitä ihmettä se on yrittänyt kirjoittaa? Virhe menisi läpi, jos tuossa olisi risottoa ja marinaraa. Silloinkin tosiaan kuulostaa enemmän suomalaisen kirjoitusvirheeltä, kuten on täällä jo sanottu. Mutta aikamoinen kirjoitusvirhe on, jos siinä ei myt sitten tarkoitetakaan risottoa ja marinaraa...

   Lainaa

  20. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Dingo: Risottoa tosta ei saa tekemälläkään, mutta eikö muka kokkausryhmässä kukaan tiedä mitä on risotto alla marinara. Ei liity tomaattikastikkeeseen mitenkään.
   Ihmettelin samaa asiaa. 

   Lainaa

  21. Tulos: +56 (70 ääntä)
   Ettei ois italialainen ystävä koittanut kertoa, että "riso alla frutti di mare" (kirjoitusasu varmaan 0/5, älkää tuomitko) tai vastaavaa ja Satu-Raukka yrittänyt parhaansa. Tosin kommenteissa meni sitten se riisikuppi nurin.

   Lainaa

  22. Ihmettelijä 11.6.2020 8:35
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Fb kokit nykyään joka viikko feissarimokissa. Eikö niille voisi antaa jo ihan oman kanta-asiakasosion

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Oikea koala: Ettei vaan Sadun kaverin nimi sattuisi olemaan Alex?
   Ei pidä paikkansa! Sadun läheinen henkilökohtainen ystävä on eräs tunnettu italialainen keittiömestari Piidör. Piidörin komean 50-vuotisen uran tuhosi joukko pahoja ja ilkeitä kotikokkeja, jotka inhottavasti kävivät keskusteluryhmässä keskustelua Piidörin annoksista ja kirjoitustaidosta.

   Lainaa

  24. Rimppakinttu hanhi 11.6.2020 9:34
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Hightower71: Ehkä tää Satu (vai "Catu"?) on sen Fmokissa esiintyneen mimmin serkku joka teki kaikissa FB-postauksissaan selväksi että hän on Espanjassa eikä missään tyhmässä Suomessa... "Niin mutta mähän olenkin nyt täällä ESPANJASSA" "Kävin ostaan pullon vettä makso vaan 50cnt kun täällä ESPANJASSA kaikki on [...]
   Eikö sen nimi ollut joku Ilkka, ei kovin perinteinen 'mimmin' nimi ainakaan.

   Lainaa

  25. not available 11.6.2020 9:34
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Jep, risotto alla marinara - vaan italialaista ystävää ei ole nähnytkään. Ei vain itse osannut kirjoittaa ja sitten vaan entisestään syvensi suht. pientä kuoppaa.

   Lainaa

  26. Mauton orava 11.6.2020 9:58
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Hightower71: Ehkä tää Satu (vai "Catu"?) on sen Fmokissa esiintyneen mimmin serkku joka teki kaikissa FB-postauksissaan selväksi että hän on Espanjassa eikä missään tyhmässä Suomessa... "Niin mutta mähän olenkin nyt täällä ESPANJASSA" "Kävin ostaan pullon vettä makso vaan 50cnt kun täällä ESPANJASSA kaikki on [...]
   Mimmi nimeltä Ilkka.

   Lainaa

  27. Naulaton undulaatti 11.6.2020 10:00
   Tulos: +22 (30 ääntä)
   Dingo: Risottoa tosta ei saa tekemälläkään, mutta eikö muka kokkausryhmässä kukaan tiedä mitä on risotto alla marinara. Ei liity tomaattikastikkeeseen mitenkään.
   Varmaan tiesi, mutta tiesikö se italialainen kaveri? 

   Lainaa

  28. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Minulla on oikeasti italialainen ystävä. Lähetin tämän hänen ilokseen, niin pääsee legenda rissotto marinaarasta leviämään alkuperämaassaankin.

   Lainaa

  29. Tulos: +69 (73 ääntä)
   Puluparka: Miksi ihmeessä Satun/Sadun italialainen ystävä olisi kirjoittanut päivityksen hänen puolestaan? Tai siis, millainen se tilanne on voinut olla, että julkaisu on pakko tehdä heti nyt mutta Satu itse ei siihen ole kykeneväinen, joten italialainen ystävä saa tehdä sen? Ja "rissotto" ja "marinaara" nyt [...]
   Yksikään italialainen ei kyllä pidentäisi painotettua tavua kahdessa eri sanassa noin väärin. Kirjoitusvirhe, juupa juu. Tai sitten yritetään saada muita hiljaisiksi keksityllä "auktoriteettihahmolla".

   Lainaa

  30. Loiva kalkkuna 11.6.2020 11:13
   Tulos: -73 (89 ääntä)
   nolimits: Tuo Anniinan laittama kuva pistää kyllä hiljaiseksi. Onko tuo jollekin ruokaa?
   Samaa katselin. Oksensin hieman suuhuni kun näin tuon jätöksen.

   Lainaa

  31. Pennitön nektariini 11.6.2020 11:48
   Tulos: +56 (70 ääntä)
   Tässä juuri töissä syön tonnikalapastaa. Aineksina mm. lihalientä, perunoita, lihaa ja keittovihanneksia. On muuten törkeen hyvä pasta. Vai ootteko muka maistanu??

   Lainaa

  32. Pahansuopa kolibri 11.6.2020 12:09
   Tulos: +91 (109 ääntä)
   Loiva kalkkuna: Samaa katselin. Oksensin hieman suuhuni kun näin tuon jätöksen.
   Yllättävän monella on tosi huono kotikasvatus jos kerran ruoka aiheuttaa tuollaisia reaktioita. Aika laskeutua sieltä norsunluutornista?

   Lainaa

  33. Ärtyisä avokado 11.6.2020 13:22
   Tulos: -79 (101 ääntä)
   Pahansuopa kolibri: Yllättävän monella on tosi huono kotikasvatus jos kerran ruoka aiheuttaa tuollaisia reaktioita. Aika laskeutua sieltä norsunluutornista?
   Miten se kotikasvatukseen liittyy että tuollaiset kuivahtaneet eineskäppyrät aiheuttavat ällötystä? Kotikasvatuksen puutetta on korkeintaan se ettei viitsitä tehdä oikeata ruokaa vaan kuivatetaan pakasteita uuninpellillä. Ja ei, kyse ei ole rahasta. Peruna on halvempaa kuin pakasteranskalaiset. Noista korppujauhon peittämistä pökäleistä en edes tiedä mitä ne on, joten mahdoton sanoa mitä maksaisi kunnollisena, tuoreena ruokana.

   Lainaa

  34. Raavas meduusa (pluri) 11.6.2020 13:26
   Tulos: +58 (78 ääntä)
   nolimits: Tuo Anniinan laittama kuva pistää kyllä hiljaiseksi. Onko tuo jollekin ruokaa?
   Pari päivää syömättä niitä hanhenmaksapalleroita tai mitään muutakaan niin tohdin väittää että mielipiteesi on muuttunut ja tuo on todellista herkkua.

   Lainaa

  35. Tulos: +48 (50 ääntä)
   No mutta hei, home maid food.

   Lainaa

  36. Himokas hämähäkki 11.6.2020 13:35
   Tulos: -70 (92 ääntä)
   Raavas meduusa (pluri): Pari päivää syömättä niitä hanhenmaksapalleroita tai mitään muutakaan niin tohdin väittää että mielipiteesi on muuttunut ja tuo on todellista herkkua.
   Tuosta ei herkkua tule millään muotoa. Samalla rahalla mitä noihin menee, tekee oikeatakin ruokaa, mutta se ei taida näillä anniinoilla olla vaihtoehtona. Kotiruokaa on se kun laitetaan kotona pakasteranskikset uuniin. Pyhäpäivisin tyhjennetään sekaan hernemaissipaprikapussi ja otetaan kuva juhla-ateriasta ennen kuin nypitään paprikat pois. Ja lautasen vieressä miehellä Koffin kaljatölkki ja tytöllä joku kiva limu tai energiajuoma. OM NOM NOM!!!

   Lainaa

  37. Upouusi pöllö 11.6.2020 13:37
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Ja tosiaan tuo italialainen ystävähän oli nimeltään Janne. Janne oli kuitenkin ystävä, joten mitä erikoista siinä on, että Janne sinne tuon päivityksen teki?! Hieman kun nimeä ihmeteltiin, italialainen Janne muuttui Jan Ericiksi.

   Lainaa

  38. Rampa päärynä 11.6.2020 13:43
   Tulos: +50 (62 ääntä)
   Himokas hämähäkki: Tuosta ei herkkua tule millään muotoa. Samalla rahalla mitä noihin menee, tekee oikeatakin ruokaa, mutta se ei taida näillä anniinoilla olla vaihtoehtona. Kotiruokaa on se kun laitetaan kotona pakasteranskikset uuniin. Pyhäpäivisin tyhjennetään sekaan hernemaissipaprikapussi ja otetaan kuva [...]
   Millä tavalla se on sinulta pois, että joku tuosta pitää? 
   Mutta vielä parempi kysymys, miksi takerrutte tuohon kyseiseen jauhelihakeittoon? Menikö nyt pointti pahasti ohi? 
   Vaikka kyseinen jauhelihakeitto nyt mainittiinkin Anniinan miehen tekemäksi, saattaa kuva silti olla netistä. Jopa. Mutta jokuhan sen toki nettiinkin on ladannut. Kaikenlaista sitä täältä löytyykin kun hakemaan lähtee.

   Lainaa

  39. Laikukas kana 11.6.2020 13:59
   Tulos: +95 (105 ääntä)
   Himokas hämähäkki: Tuosta ei herkkua tule millään muotoa. Samalla rahalla mitä noihin menee, tekee oikeatakin ruokaa, mutta se ei taida näillä anniinoilla olla vaihtoehtona. Kotiruokaa on se kun laitetaan kotona pakasteranskikset uuniin. Pyhäpäivisin tyhjennetään sekaan hernemaissipaprikapussi ja otetaan kuva [...]
     Kotikasvatuksen puutetta osoittaa pahan puhuminen muiden ruoasta. Sivistymättömyyttä osoittaa, että luulee sivistystä jonkinlaiseksi pakkopaidaksi. Ei einespussissa ole mitään hälytintä joka huutaa jos joku ruoanlaittokykyinen ja väsynyt lähestyy sitä.

   Lainaa

  40. Tulos: +16 (36 ääntä)
   Mielestäni tarpeettoman epäkohteliaita jokainen tuossa ketjussa.

   Lainaa

  41. Mustankipeä kirsikka 11.6.2020 18:19
   Tulos: -14 (24 ääntä)
   En tiedä, mistä tuli risotto mutta haettiin varmaan mereneläviä marinaaralla :D ainakin itelle tuli se mieleen, kun kuvassa oli simpukoita. Kaverin puolesta kyselen-tyylinen ajatus oli varmaan, kun "italialainen kaveri" oli kirjoittanut

   Lainaa

  42. Puhdas norsu 11.6.2020 19:01
   Tulos: -75 (89 ääntä)
   Rampa päärynä: Millä tavalla se on sinulta pois, että joku tuosta pitää?  Mutta vielä parempi kysymys, miksi takerrutte tuohon kyseiseen jauhelihakeittoon? Menikö nyt pointti pahasti ohi? Vaikka kyseinen jauhelihakeitto nyt mainittiinkin Anniinan miehen tekemäksi, saattaa kuva silti olla netistä. Jopa. Mutta [...]
   Millä tavalla se on sinulta pois että joku pitää ruuasta joka on ruokaa ja tuollaiset pas*at saa puistatuksia aikaan? Millä tavalla se on sinulta pois että keskustellaan muustakin kuin siitä mikä sinun mielestäsi on ainoa oikea keskustelunaihe? Mitä väliä sillä on mistä se Anniinan kuva on? Pas*aa siinä silti on jokaisen hyvän ruuan ystävän mielestä. Sinun ei kannata lähteä hakemaan kaikenlaista, jos noin koville ottaa.

   Lainaa

  43. Yliopisto hörhöjä 11.6.2020 19:03
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Asioita ei ole olemassa, jos joku muu ei ole jo keksinut niitä ja dokumentoinut ne.

   Lainaa

  44. Tuliterä vihannes 11.6.2020 19:47
   Tulos: -39 (51 ääntä)
   Rampa päärynä: Millä tavalla se on sinulta pois, että joku tuosta pitää?  Mutta vielä parempi kysymys, miksi takerrutte tuohon kyseiseen jauhelihakeittoon? Menikö nyt pointti pahasti ohi? Vaikka kyseinen jauhelihakeitto nyt mainittiinkin Anniinan miehen tekemäksi, saattaa kuva silti olla netistä. Jopa. Mutta [...]
   Moikka Anniina <3

   Lainaa

  45. Fuck the What 12.6.2020 7:35
   Tulos: -18 (36 ääntä)
   What the fuck: Jatkan vielä edelliseen. Miksi aikuiset ihmiset kokee, että sen sijaan, että myöntää virheen ja nauraa itselleen "oho hups kirjoitin väärin mitäköhän oon ajatellut hahaha" niin ehdottomasti haluaa keksiä jonkun aivan tuulesta temmatun valheen jota kukaan ei missään olosuhteissa voisi realistisesti [...]
   Samasta syystä, kun aikuiset ihmiset lynkkaavat yhtä ihmistä jonkun paskan päivityksen vuoksi. Samasta syystä, että typerät  ihmiset lähettävät muka hauskoja vastaavia hupsista keikkaa kuviaan omista paskoista safkoista. Samasta syystä, että yleensäkkin kommentoijat ovat jotain vi**un wannabe pätijöitä ja luulevat olevansa parempia ihmisiä.

   Lainaa

  46. Paljo peura 12.6.2020 10:59
   Tulos: -14 (26 ääntä)
   "koti siivooja ruoka", oliko se italialainen serkku siis se home maid, vai mistä tarinaan yksi kotiorja saatiin mukaan?

   Lainaa

  47. Tulos: -28 (44 ääntä)
   Tjooh. Kunnon määkimistä ja näsäviisastelua parista kirjoitusvirheestä. Sanoisi suoraan eikä viisastelisi kuin pikkupennut. Todella rasittavia ämmiä. :(

   Lainaa

  48. Vihreä päärynäomenatomaatti 12.6.2020 14:07
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Tässä yks syy, miksi lähdin tosta ryhmästä. No, liityin siihen alunperinkin viihdemielessä, koska kyseisen ryhmän päivitykset/kommentit tuppaa olemaan vakiokamaa muutamissa Facen huumoriryhmissä. Mutta kun tuo sopan sakeus on tuollaista ja pahempaakin useamman kerran viikossa, niin mun pää ei yksinkertaisesti enää kestänyt tota ryhmää. Ei enää naurattanut, kun alkoi aivot sulaa. ;)

   Lainaa

  49. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Olipas ärsyttävä keskustelu.

   Lainaa

  50. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Palvelustyttö: Home maid food
   Jokakodin sisäkköruokaa

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Ei toi ole edes sitä marinoitua riisiä, millä yritti korjata

   Lainaa

  52. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Palvelustyttö: Home maid food
   Oletteko te muut katsoneet sitä uutta kotikokkiohjelmaa Hand made’s tale?

   Lainaa

  53. Kultivoitunut puhveli 14.6.2020 0:37
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Punaruskea roska: Ton vikan kuvan kasvislasagne näyttää tosi herkulliselta. Vois kokeilla itekin.
   Minusta se näyttää mansikkatartaletilta, vai onko vadelma-?

   Lainaa

  54. Tulos: -6 (14 ääntä)
   Jeesus: Ettei ois italialainen ystävä koittanut kertoa, että "riso alla frutti di mare" (kirjoitusasu varmaan 0/5, älkää tuomitko) tai vastaavaa ja Satu-Raukka yrittänyt parhaansa. Tosin kommenteissa meni sitten se riisikuppi nurin.
   Satu-Raukka? Kivat nimet teillä perheessä, Jeesus-Parka.

   Lainaa

  55. Särkemätön nektariini 15.6.2020 0:49
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Toi annos on yksinkertaistettu versio ateriasta "risotto alla marinara", eli fishermans risotto tai merimiehen risotto tai miksi sitä haluaakaan kutsua. Eli ei se nyt ihan metsään ole kirjoitettu. Silti, risotto alla marinaraan ei kyllä keitetä vaan basmatia kylkeen, mutta toi on selkeesti sellanen muokattu kotikokin versio..

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Riso: Ja siis. Jos nyt olisikin italialaisen ystävän kirjoitusvirhe, niin mitä ihmettä se on yrittänyt kirjoittaa? Virhe menisi läpi, jos tuossa olisi risottoa ja marinaraa. Silloinkin tosiaan kuulostaa enemmän suomalaisen kirjoitusvirheeltä, kuten on täällä jo sanottu. Mutta aikamoinen kirjoitusvirhe [...]
   Sen italialainen ystävä on yrittänyt kirjoittaa Risotto alla marinara
   Mut kirjottanu sen vahingossa väärin
   https://www.taste.com.au/recipes/risotto-alla-marinara/e101ce81-108e-4e34-a66b-05297f1d80d4

   Lainaa

  57. Turpea hyttynen 15.6.2020 13:29
   Tulos: +25 (35 ääntä)
   nolimits: Tuo Anniinan laittama kuva pistää kyllä hiljaiseksi. Onko tuo jollekin ruokaa?
   Ns. parempi ihminen bongattu.

   Lainaa

  58. Kummikäki 18.6.2020 1:52
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Eno (se, jonka vaimo on konmarittanut melkein koko irtaimiston) soitti. Kertoi lukeneensa näitä ja kysyi, muistanko vielä, kun lapsena heillä kylässä käydessäni en halunnut syödä enon tekemää tonnikalapastaa. Sen jälkeen eno laittoi sitä joka kerta, kun tulin kylään ja kutsui sitä ”pasta marinaaraksi”. Hämärästi muistan.

   Lainaa

  59. Kloorattu hirmulisko 18.6.2020 3:17
   Tulos: -3 (15 ääntä)
   Olen tässä kyllä vähän Sadun puolella. Outoa saivartelua ja vittuilua yhdestä kirjoitusvirheestä. Ja tarkoitus oli varmaan kirjoittaa risotto alla marinara, ja vaikka ei olekaan juuri oikeanlainen, niin aivan sama, näyttää herkulliselta!

   Lainaa

  60. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ihan hyvännäkönen lohikeitto Satulla.

   Lainaa

  61. It's a deal 9.2.2023 12:21
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Yliopisto hörhöjä: Asioita ei ole olemassa, jos joku muu ei ole jo keksinut niitä ja dokumentoinut ne.
   Ja jos näin on käynyt, juttu on varastettu, asiat eivät tapahdu toiste.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: annos, italia, kastike, kirjoitusvirhe, kuva, marinara, resepti, riisi, riita, risotto, ruoanlaitto, ruoka