Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 111

Poliisi toimi väärin. Näin villisian saa helpoiten kiinni.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 111

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +401 (451 ääntä)
      Jos Hanna tosiaan tarkoitti narsissimiestä, siis narsisseista pitävää, ja on itse vaikka enemmän tulppaani-ihmisiä. Nyt sitten on huolissaan kun on sekaantunut moiseen, jos vaikka toisistaan poikkeavat kukkamaut aiheuttaisi vakavia yhteenottoja tulevissa kukka-asioissa.

      Lainaa

    2. Tulos: +45 (87 ääntä)
      Ilq: Jos Hanna tosiaan tarkoitti narsissimiestä, siis narsisseista pitävää, ja on itse vaikka enemmän tulppaani-ihmisiä. Nyt sitten on huolissaan kun on sekaantunut moiseen, jos vaikka toisistaan poikkeavat kukkamaut aiheuttaisi vakavia yhteenottoja tulevissa kukka-asioissa.
      Mä haluaisin sun kommentista 'tykätä' enemmänkin kuin kerran.

      Lainaa

    3. Tulos: +324 (358 ääntä)
      Hienointahan tässä on, että villisika on niitä harvoja lajeja, joilla metsästysaika on jatkuva (pl. porsaita omaava emakko). Näitä ei sikaruton vuoksi toivota Suomeen. Olisi lievästi hupsua, jos poliisi pelastaisi kaupungissa kulkevat villisiat, joita yritetään luonnosta hävittää :) Sama kuin keskustasta poistetut lupiinit siirrettäisiin juurineen luontoon.

      Lainaa

    4. Tulos: +79 (131 ääntä)
      Siis villisialla on jatkuva metsästysaika, sillä kyseisen eläimen leviämistä yritetään estää. Tämä tarkoittaa, että Suomessa saa metsästää villisikaa rajoituksetta milloin tahansa pl porsaiden kanssa kulkeva emakko. Olisi hieman kaksinaismoralistista siirtää näitä eläimiä luontoon. Sama kuin kaupungissa harhaillut minkki vapautettaisiin metsään tai irti revityt lupiinit siirrettäisiin kaupunkien pientareilta maalle..

      Lainaa

    5. Tulos: +19 (31 ääntä)
      Onko villisika vieraslaji vai tulokaslaji?

      Lainaa

    6. Punasteleva lintu 23.6.2020 1:39
      Tulos: +31 (81 ääntä)
      Toj Karin: Onko villisika vieraslaji vai tulokaslaji?
      On.

      Lainaa

    7. Rimppakinttu hanhi 23.6.2020 1:48
      Tulos: +119 (133 ääntä)
      Mie: Siis villisialla on jatkuva metsästysaika, sillä kyseisen eläimen leviämistä yritetään estää. Tämä tarkoittaa, että Suomessa saa metsästää villisikaa rajoituksetta milloin tahansa pl porsaiden kanssa kulkeva emakko. Olisi hieman kaksinaismoralistista siirtää näitä eläimiä luontoon. Sama kuin [...]
      Juu tuli kerralla selväks.

      Lainaa

    8. Auktorisoitu lokki 23.6.2020 2:02
      Tulos: +80 (144 ääntä)
      Mikseivät saman tien kerro myös pankkitunnuksiaan jos ovat niin vitun tyhmiä että menee sotun loppuosan paljastamaan?

      Lainaa

    9. Marjaisa mäyrä 23.6.2020 3:15
      Tulos: +176 (184 ääntä)
      Auktorisoitu lokki: Mikseivät saman tien kerro myös pankkitunnuksiaan jos ovat niin vitun tyhmiä että menee sotun loppuosan paljastamaan?
      Tuo pankkitunnusten loppuosan kysyminen oli ironiaa niitä keskusteluja kohtaan, joissa kysytään jotain tosi henkilökohtasia tietoja. Se on sitten eri asia, onko tommosta alotusta järkevää ironisessakaan mielessä kirjottaa, koska aina löytyy niitä jotka sinisilmäsesti menee kirjottamaan kaiken mitä kysytään.

      Lainaa

    10. Marjaisa mäyrä 23.6.2020 3:16
      Tulos: +86 (92 ääntä)
      Marjaisa mäyrä: Tuo pankkitunnusten loppuosan kysyminen oli ironiaa niitä keskusteluja kohtaan, joissa kysytään jotain tosi henkilökohtasia tietoja. Se on sitten eri asia, onko tommosta alotusta järkevää ironisessakaan mielessä kirjottaa, koska aina löytyy niitä jotka sinisilmäsesti menee kirjottamaan kaiken mitä kysytään.
      Hups, tosiaan siis henkilötunnuksen loppuosaa, ei pankkitunnuksia sentään. Vaikka semmoinenkin keskustelu on joskus ironisesa mielessä ollut, tosin onneksi poistettiin pian.

      Lainaa

    11. Raavas meduusa (pluri) 23.6.2020 4:03
      Tulos: -47 (83 ääntä)
      Marjaisa mäyrä: Hups, tosiaan siis henkilötunnuksen loppuosaa, ei pankkitunnuksia sentään. Vaikka semmoinenkin keskustelu on joskus ironisesa mielessä ollut, tosin onneksi poistettiin pian.
      Eiköhän se ole jokaisen oma asia mitä tietojaan itsestään jakaa. Se että onko järkevää jakaa tietoja joilla sulta voidaan esimerkiksi viedä rahaa niin mielestäni ei. Jos ihminen on käynyt koulut, osaa sekä lukea että kirjoittaa eikä sen vertaa tajua niin oppi voi tulla sitten kalliiksi.

      Lainaa

    12. Tulos: -114 (150 ääntä)
      Villisika ei tule päälle edes haavoitettuna. Tämä ihmeellinen pelko on ollut suomalaisilla aina koska täällä ei villisikoja ole perinteisesti tavattu. Vuosia sikoja metsästäneenä, tiedän että sialla on niin huono näkö että varsinkin paniikissa oleva sika ei kuule eikä näe mitään. En ole ikinä kuullut keskieuroopastakaan että sika olisi käynyt ihmisen kimppuun. Tarinoita kyllä lähinnä suomessa liikkuu, siellä missä sikoja on, ei niinkään.

      Lainaa

    13. läjäkalori 23.6.2020 5:18
      Tulos: +170 (180 ääntä)
      Punisher: Villisika ei tule päälle edes haavoitettuna. Tämä ihmeellinen pelko on ollut suomalaisilla aina koska täällä ei villisikoja ole perinteisesti tavattu. Vuosia sikoja metsästäneenä, tiedän että sialla on niin huono näkö että varsinkin paniikissa oleva sika ei kuule eikä näe mitään. En ole ikinä [...]
      Mahtavaa lukea kunnon asiantuntijan kommentteja. Olen kerran ollut paikalla kun villisika ammuttiin. Tuli muuten päälle kuin pikajuna, karmeasti mölyten. Tuon se teki jo ihan ilman ärsytystä. Meinasi mennä kalsarit vaihtoon. 

      Lainaa

    14. Idioottivarma paprika 23.6.2020 7:01
      Tulos: +72 (76 ääntä)
      Toivottavasti kukaan ei ollut niin urpo että antoi hlötunnuksensa loppuosan..

      Lainaa

    15. Kummikäki 23.6.2020 9:22
      Tulos: +19 (27 ääntä)
      Oispa villisikaa.

      Lainaa

    16. Dorka apina 23.6.2020 9:53
      Tulos: +102 (110 ääntä)
      Raavas meduusa (pluri): Eiköhän se ole jokaisen oma asia mitä tietojaan itsestään jakaa. Se että onko järkevää jakaa tietoja joilla sulta voidaan esimerkiksi viedä rahaa niin mielestäni ei. Jos ihminen on käynyt koulut, osaa sekä lukea että kirjoittaa eikä sen vertaa tajua niin oppi voi tulla sitten kalliiksi.
      Joo, periaatteessa ymmärrän pointin jos kyse on ihan kaikessa ynmärryskyvyssä olevasta ihmisestä mutta kyllä ihmisen huijaaminen on silti aina moraalitonta (ja rikos) oli kyse millaisesta ihmisestä tahansa. "Ihan oma moka jos haluaa jakaa omia tietojaan" tuntuu aika härskiltä ajatusmallilta jos puhutaan vaikka vielä alaikäisistä, kehitysvammaisista tai vaikka vähän höperöityneistä tai muuten ei niin valveituneista vanhuksista. Nämä kyseiset ihmisryhmät myös ovat useimmiten niitä joihin huijaukset kohdistetaan, mutta sinun viestistä sai kuvan, että sehän on ihan ok.

      Lainaa

    17. Tulos: +7 (21 ääntä)
      -666Z

      Lainaa

    18. Tulos: +91 (91 ääntä)
      Punisher: Villisika ei tule päälle edes haavoitettuna. Tämä ihmeellinen pelko on ollut suomalaisilla aina koska täällä ei villisikoja ole perinteisesti tavattu. Vuosia sikoja metsästäneenä, tiedän että sialla on niin huono näkö että varsinkin paniikissa oleva sika ei kuule eikä näe mitään. En ole ikinä [...]
      Oot tainnut ammuskella niitä jostain suojaisasta tornista mutta kovin paljoa et taida eläimestä tietää jos luulet villisian tarvitsevan näköaistia. Se on yöeläin joka suunnistaa - ja hyökkää - hajuaistin perusteella.

      Lainaa

    19. Raavas meduusa (pluri) 23.6.2020 11:47
      Tulos: -33 (35 ääntä)
      Dorka apina: Joo, periaatteessa ymmärrän pointin jos kyse on ihan kaikessa ynmärryskyvyssä olevasta ihmisestä mutta kyllä ihmisen huijaaminen on silti aina moraalitonta (ja rikos) oli kyse millaisesta ihmisestä tahansa. "Ihan oma moka jos haluaa jakaa omia tietojaan" tuntuu aika härskiltä ajatusmallilta jos [...]
      Rikoksen tekeminen ei tietenkään ole ok ja rajasin jo kommentissani suurimmaksi osaksi nuo mainitsemasi ryhmät pois. Ajatusmalli on härski mutta sen täytyy ollakin jokseenkin tässä maailmassa tai muuten voi kuulua siihen sinisilmäiseen porukkaan joka tietojaan jakaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +62 (66 ääntä)
      Kuin suoraan Studio Julmahuvista ja Touko-Pouko: "No niin lapset tänään me haavitetaan villipossu!"

      Lainaa

    21. Tulos: -31 (45 ääntä)
      Punasteleva lintu: On.
      Kai tiedät että kyseessä on kaksi eri asiaa?

      Lainaa

    22. Tallennettu eläin 24.6.2020 1:01
      Tulos: +2 (22 ääntä)
      Toj Karin: Kai tiedät että kyseessä on kaksi eri asiaa?
      Villisika ja villisika?

      Lainaa

    23. Tulos: -27 (39 ääntä)
      Itseasiassa aika mautonta kommentoida noinkin vakavaan asiaan vitseillä (uskoisin tarkottavan narsistia). Siinä nimittäin voi omakin pää kyseenalaistaa kaikkea hölmöä kun on narsistin kanssa suhteessa, kuten esim asian vakavuutta, mikä sitten kuitataan kirjotusvirheestä tollein hienosti vitseillä.

      Lainaa

    24. Tulos: -21 (27 ääntä)
      Tallennettu eläin: Villisika ja villisika?
      Oletko tyhmä vai esitätkö vain? Jos olet, sitten ei haittaa. Mulla ei ole mitään tyhmiä ihmisiä vastaan. Jos taas esität..noh..ihmettelen vain mitä sinä itse saat esittämällä idioottia.

      Lainaa

    25. Tulos: +1 (15 ääntä)
      Idioottivarma paprika: Toivottavasti kukaan ei ollut niin urpo että antoi hlötunnuksensa loppuosan..
      Tässä mun -071K Mitä ajattelit tehdä sillä?

      Lainaa

    26. Tulos: +32 (32 ääntä)
      topi: Tässä mun -071K Mitä ajattelit tehdä sillä?
      Annatko vielä nimesi, kuvasi ja syntymäaikasi kuten facessa pääosin ihmisillä on julkisesti jaossa?

      Lainaa

    27. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Tane: -666Z
      Tane on nainen?

      Lainaa

    28. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Toj Karin: Kai tiedät että kyseessä on kaksi eri asiaa?
      Villisika on palaava laji. Villisikoja oli Suomessa tuhansia vuosia sitten ja nyt taas. Siten "on" on oikea vastaus.

      Lainaa

    29. Kloorattu hirmulisko 28.6.2020 20:44
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      Mie: Hienointahan tässä on, että villisika on niitä harvoja lajeja, joilla metsästysaika on jatkuva (pl. porsaita omaava emakko). Näitä ei sikaruton vuoksi toivota Suomeen. Olisi lievästi hupsua, jos poliisi pelastaisi kaupungissa kulkevat villisiat, joita yritetään luonnosta hävittää 😊 Sama kuin keskustasta poistetut lupiinit siirrettäisiin juurineen luontoon.
      Ihan mielenkiinnosta kysyn että miksi porsiva emakko tekee poikkeuksen? Jos laji halutaan muutenkin hävittää Suomesta...

      Lainaa

    30. Piikikäs pöllö 5.7.2020 9:01
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Toj Karin: Onko villisika vieraslaji vai tulokaslaji?
      Itseasiassa palaava laji, mutta haitalliseksi todettu. Suomessa on ollut jääkauden jälkeen villiusikoja, mutta ne katosi ilmaston jäähtyessä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: haavi, henkilötunnus, kasvi, kukka, kuva, kysely, käpylä, narsismi, narsissit, narsistit, poliisit, siat, sika, villisiat, villisika