Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 109

Apua! Kaikki puhelimeni kuvat siirtyvät automaattisesti tyttärelleni. Aivan kaikki...
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 109

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +182 (260 ääntä)
   Sellanen pikkujuttu vaan, että seurantakoodilla ei mitään löydy, kunnes posti on paketin kirjannut ja siinä menee hetki, kunnes tieto muuttuu. Jopa päiviä. Jos Petra on samantien koodin antanut ja Annika on heti yrittänyt seurata, niin eipä sillä tietenkään mitään löydy.

   Lainaa

  2. ihanmummovaan 4.6.2020 1:45
   Tulos: +167 (177 ääntä)
   En kestä, kaikki näiden mokien ihmiset on joltain toiselta planeetalta.

   Lainaa

  3. Pramea seuraeläin 4.6.2020 2:20
   Tulos: +89 (91 ääntä)
   Kristus: Sellanen pikkujuttu vaan, että seurantakoodilla ei mitään löydy, kunnes posti on paketin kirjannut ja siinä menee hetki, kunnes tieto muuttuu. Jopa päiviä. Jos Petra on samantien koodin antanut ja Annika on heti yrittänyt seurata, niin eipä sillä tietenkään mitään löydy.
   OT, Mutta nyt on ollut viimeaikoina pahasti ongelmia useamman kuriirifirman seurantakoodien kanssa. Eräskin oma paketti näytti vielä eilen (tiistai) sijainnikseen Ruotsin ja ”Sähköinen ennakkoilmoitus saapunut”, tässä tilassa oli reilu viikon. Toimituksen hoitajana PostNord, mutta yhtäkkiä tänään tipahti postiluukusta Postin ”Sinulle on paketti” lappunen. 
   Kuukausi sitten DHL vastaanotti paketin lähettäjältä, heillä kuittaukset ja kuitit asiasta, tästä huolimatta DHL:n oma seuranta sanoo myös vain ennakkoilmoituksen saapuneen. Samaa tilaa näyttää edelleen ja DHL ei ole vastannut ensimmäiseenkään tiedusteluun minulle, eikä lähettäjälle. 
   Tiedä sitten mikä on ongelman takana, kun useammalla eri lähettäjällä, kuriirilla ja vastaanottavilla tutuilla sama homma. 

   Lainaa

  4. Kummikäki 4.6.2020 2:54
   Tulos: +119 (147 ääntä)
   Jestas kun säikähdin noita miestissejä! Isommat kuin omani. Mitä Ninan perheessä on oikein tekeillä?

   Lainaa

  5. Etsintäkuulutettu hampurilainen 4.6.2020 3:39
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Pramea seuraeläin: OT, Mutta nyt on ollut viimeaikoina pahasti ongelmia useamman kuriirifirman seurantakoodien kanssa. Eräskin oma paketti näytti vielä eilen (tiistai) sijainnikseen Ruotsin ja ”Sähköinen ennakkoilmoitus saapunut”, tässä tilassa oli reilu viikon. Toimituksen hoitajana PostNord, mutta yhtäkkiä tänään [...]
   Haa! Mulla kävi lähes identtisesti PostNordin kanssa, mutta ollessani sinne yhteydessä selittivät kyseessä olevan palvelun, jossa PostNord hoitaa paketin toimituksen Suomeen, ja Suomessa jakelun hoitaa Posti. Mun tapauksessa Posti vaan ei jostain syystä toimittanut mulle saapumisilmoitusta lainkaan ja minä sen kun ihmettelen, miksi PostNordin lähetysseurannan mukaan ei mitään tapahdu eikä etene liki kahteen viikkoon. Enkä luonnollisesti tiennyt, että samalla seurantakoodilla olisi _Postin_ lähetysseurannassa näkynyt paketin liikkeet Suomessa. Koska enhän siis tiennyt Postin hoitavan jakelun PostNordin sijaan. (Anteeksi OT)

   Lainaa

  6. Toj Karin 4.6.2020 5:00
   Tulos: +70 (76 ääntä)
   Ihanat tissit. Sopivasti käsiin mahtuvat.

   Lainaa

  7. Mauno 6isto 4.6.2020 5:54
   Tulos: +190 (192 ääntä)
   ihanmummovaan: En kestä, kaikki näiden mokien ihmiset on joltain toiselta planeetalta.
   Pahempaa. Ne on tältä planeetalta.

   Lainaa

  8. Tulos: +117 (123 ääntä)
   Kristus: Sellanen pikkujuttu vaan, että seurantakoodilla ei mitään löydy, kunnes posti on paketin kirjannut ja siinä menee hetki, kunnes tieto muuttuu. Jopa päiviä. Jos Petra on samantien koodin antanut ja Annika on heti yrittänyt seurata, niin eipä sillä tietenkään mitään löydy.
   Mutta lähetys tulisi silti perille. Ja jos Petra olisi oikeasti lähettänyt paketin, hän olisi voinut todisteeksi esittää vaikka kuvan kuitista (aina pitää ottaa kuitti kun lähettää jotain postissa) tai muuten selvittää asiaa. Eikä vastata "haista huora vittu" ja lopettaa yhteydenpitoa sen jälkeen. 

   Lainaa

  9. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Kristus: Sellanen pikkujuttu vaan, että seurantakoodilla ei mitään löydy, kunnes posti on paketin kirjannut ja siinä menee hetki, kunnes tieto muuttuu. Jopa päiviä. Jos Petra on samantien koodin antanut ja Annika on heti yrittänyt seurata, niin eipä sillä tietenkään mitään löydy.
   Yksityishenkilön kohdalla eri juttu, kuin yrityksillä. Eli henkilön rekisteröidessä paketin netissä tulee sähköpostiin lähetystunnus, ja sillä hakiessa seurannassa lukee "lähetys rekisteröity".
   Jos taas vie paketin kirjattavaksi tiskiltä, saa lähetystunnuksen siitä ja seurannassa lukee sillä tunnuksella muistaakseni sama rekisteröintimerkintä.

   Lainaa

  10. Kierteetön norppa 4.6.2020 7:28
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Mitens nykyään kun ostat postipakettikuljetuksen etukäteen netistä, niin antaako se samantien sen seurantakoodin? Jos antaa, niin täähän on kusettajille oikeen lottovoitto. Myyvät olemattomia tavaraoita ja jokaiselle ostajalle laittaa saman seurantakoodin paketista, jota ei koskaan lähetetty mihinkään.

   Lainaa

  11. Tulos: +79 (89 ääntä)
   Sarilla meneillään aina-yhtä-hauska "olen raskaana ja aijon pitää tän" kepponen. Ja sitten mietitään miksi se tindertreffikumppani alkoi harrastamaan "ghostausta". :)

   Lainaa

  12. Vihanta soturi 4.6.2020 9:24
   Tulos: +54 (54 ääntä)
   Jeesus: Sarilla meneillään aina-yhtä-hauska "olen raskaana ja aijon pitää tän" kepponen. Ja sitten mietitään miksi se tindertreffikumppani alkoi harrastamaan "ghostausta". :)
   Hulvaton klassikko

   Lainaa

  13. Hööpölööpö 4.6.2020 10:49
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Kummikäki: Jestas kun säikähdin noita miestissejä! Isommat kuin omani. Mitä Ninan perheessä on oikein tekeillä?
   Ninan lapsen tabletissa lienee käytössä Ninan käyttäjätili. Lapsi varmaankin näkisi myös kaikki sähköpostit ym.
   Ninan henkilökohtaiset mieltymykset on sitten asia erikseen.

   Lainaa

  14. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Kristus: Sellanen pikkujuttu vaan, että seurantakoodilla ei mitään löydy, kunnes posti on paketin kirjannut ja siinä menee hetki, kunnes tieto muuttuu. Jopa päiviä. Jos Petra on samantien koodin antanut ja Annika on heti yrittänyt seurata, niin eipä sillä tietenkään mitään löydy.
   Seurantakoodi ryhtyy toimimaan heti, kun sen tekee. Toki siinä aluksi lukee "Posti ei ole saanut pakettia käsiteltäväksi" tai jotain vastaavaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +38 (52 ääntä)
   Mullekin on tullut jonkin verran pyyntöjä ruveta joidenkin brändien ”influenceriksi”. Valitettavasti kaikki on vaan diilejä, joissa saa esim. -40% kamoista, joita markkinoi. Mun siis pitäisi itse maksaa siitä, että saan kunnian mainostaa jotain brändiä :D. Kuinka epätoivoista porukka on, että saa tuntea itsensä ”vaikuttajaksi”, jos väkeä lähtee oikeasti noihin mukaan.

   Lainaa

  16. Laikukas kana 4.6.2020 13:13
   Tulos: +13 (23 ääntä)
   Jeesus: Sarilla meneillään aina-yhtä-hauska "olen raskaana ja aijon pitää tän" kepponen. Ja sitten mietitään miksi se tindertreffikumppani alkoi harrastamaan "ghostausta". :)
     Jos haetaan heinäkuussa syntyvän kuvaa, niin kysymys siitä aikooko pitää vaiko eikö aio on ratkaistu jo jonkin aikaa sitten. (Paitsi adoption kohdalta). Eikä tule kuvaansakaan saamaan; kävin useammassa ultrassa ihastelemassa lastani silloin kun hän oli vielä sikiö, ja vaikka muutaman kuukauden kohdalla sai mukaan kauniita kuvia joissa selvästi erottui pää, jalat, jne, kun lapsi kasvaa siitä ei enää näe kokonaiskuvaa, vain lähikuvia yksityiskohdista, jotka voisivat maallikolle esittää vaikka munuaisia. Sööttiä "tässä on vauva" kuvaa 7-8 kuisesta syntymättömästä ei taida ainakaan normineuvolasta saada.

   Lainaa

  17. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Kristus: Sellanen pikkujuttu vaan, että seurantakoodilla ei mitään löydy, kunnes posti on paketin kirjannut ja siinä menee hetki, kunnes tieto muuttuu. Jopa päiviä. Jos Petra on samantien koodin antanut ja Annika on heti yrittänyt seurata, niin eipä sillä tietenkään mitään löydy.
   Toki, mutta on se epäilyttävää ja kertoo jostain kun myyjä lopettaa vastaamisen asiaa yrittäessä selvittää.

   Lainaa

  18. Rivo preeriasusi 4.6.2020 14:16
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Kristus: Sellanen pikkujuttu vaan, että seurantakoodilla ei mitään löydy, kunnes posti on paketin kirjannut ja siinä menee hetki, kunnes tieto muuttuu. Jopa päiviä. Jos Petra on samantien koodin antanut ja Annika on heti yrittänyt seurata, niin eipä sillä tietenkään mitään löydy.
   Outoa. Kyllä mulla vaan on heti aina näkynyt, että koodi on luotu, mutta näkyy myös, että lähetys ei ole vielä postilla. 

   Lainaa

  19. Tuhma maahinen 4.6.2020 15:28
   Tulos: +62 (74 ääntä)
   Ehkä typerintä ikinä pränkätä raskaudella.

   Lainaa

  20. Tulos: -5 (39 ääntä)
   En ihan sitä ymmärrä, että esim. tuon miestissikuvan henkilön kasvot pitää täällä(kin) julkaista kaikkien näkyviin. Ei nyt kovin järkevä veto Feissarimokiltakaan (kuten ei naisten huoneen akaltakaan). Olis edes silmät peitetty mustalla palkilla.

   Lainaa

  21. Vihreä humanoidi 4.6.2020 22:56
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Kummikäki: Jestas kun säikähdin noita miestissejä! Isommat kuin omani. Mitä Ninan perheessä on oikein tekeillä?
   Missä niitä sinun miestissejä saa käydä katsomassa?

   Lainaa

  22. Harkitsematon peura 4.6.2020 23:25
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kierteetön norppa: Mitens nykyään kun ostat postipakettikuljetuksen etukäteen netistä, niin antaako se samantien sen seurantakoodin? Jos antaa, niin täähän on kusettajille oikeen lottovoitto. Myyvät olemattomia tavaraoita ja jokaiselle ostajalle laittaa saman seurantakoodin paketista, jota ei koskaan lähetetty mihinkään.
   Antaa, MUTTA ilmoittaa myös että "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan". Kun myyjä vie paketin postiin tila muuttuu "Lähetys rekisteröity" ja matka alkaa. 

   Lainaa

  23. Harkitsematon peura 4.6.2020 23:33
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Ja itseasiassa seurantakoodista näkee myös heti mihin paketti on matkalla. Kerran jouduin selvittelemään kun fb-kirppu myyjä antoi mulle vaan 6 eri seurantakoodia kun "Ei tiennyt mikä on minkäkin paketin". Kävin kaikki koodit läpi ja mikään ei ollut tulossa oikeaan kaupunkiin. Lopulta paketti löytyi kuin löytyikin myyjältä ja löysi tiensä postiin.

   Lainaa

  24. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Asdi: En ihan sitä ymmärrä, että esim. tuon miestissikuvan henkilön kasvot pitää täällä(kin) julkaista kaikkien näkyviin. Ei nyt kovin järkevä veto Feissarimokiltakaan (kuten ei naisten huoneen akaltakaan). Olis edes silmät peitetty mustalla palkilla.
   Kyseessä on netissä pitkään pyörinyt "hupikuva" vuodelta nakki ja keppi, eli ei kukaan kyseisen henkilön tuttavapiiriin kuuluva (silti ei toki tietoa onko kys.henkilö koskaan antanut suostumusta kuvan levittämiseen). Kuva tullut vastaan vuosikausia sitten jollain sivustolla, mutta kyseessä ei siis kukaan edes suomalainen henkilö. 

   Lainaa

  25. Pisulissu 6.6.2020 1:14
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Nämä uudet alaotsikot on perseestä.

   Lainaa

  26. New vlogger and youtuber 6.6.2020 5:24
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   -x-x-: Mullekin on tullut jonkin verran pyyntöjä ruveta joidenkin brändien ”influenceriksi”. Valitettavasti kaikki on vaan diilejä, joissa saa esim. -40% kamoista, joita markkinoi. Mun siis pitäisi itse maksaa siitä, että saan kunnian mainostaa jotain brändiä :D. Kuinka epätoivoista porukka on, että saa [...]
   Ei noihin diileihin kannata lähteä. Menestyneet somevaikuttajat ja tubettajatkin on sanonut, että monesti tarjotaan kusetusdiilejä joista on sitten vaikea päästä eroon. Muun muassa PewDiePie on myöntänyt nuorempana sortuneensa solmimaan moisia sopimuksia ja joutui sitten taistelemaan päästäkseen niistä irti. Antoi sellaisen vinkin aloittelijoille ettei ensimmäisiin sopimuksiin mitä tarjotaan niin kannata tarttua. 

   Lainaa

  27. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Joskus joku nainen kertoi sanoneensa rintojaan pieniksi tarhaikäisen tyttönsä kuullen. Tyttö oli vastannut: ”Ei, kun mulla on pienet ja sulla keskikokoset ja iskällä isot.”

   Lainaa

  28. Mäntylahti-Piiras 7.6.2020 17:24
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kristus: Sellanen pikkujuttu vaan, että seurantakoodilla ei mitään löydy, kunnes posti on paketin kirjannut ja siinä menee hetki, kunnes tieto muuttuu. Jopa päiviä. Jos Petra on samantien koodin antanut ja Annika on heti yrittänyt seurata, niin eipä sillä tietenkään mitään löydy.
   semmoinen pikkujuttu että ainakin Postin kohdalla kun seurantakoodi luodaan siitä tallentuu heti tieto järjestelmään & koodin luonnin ja paketin vastaanottamisen kuljetukseen välissä seurantasivulla lukee "lähetys ei ole vielä saapunut Postille", jos koodi siis on oikea eikä keksitty, jos koodi on keksitty järjestelmä kertoo sen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: huijari, ilmianto, kirpputori, kuva, kuvat, kännykkä, pila, puhelin, raskaana, raskaus, tytär, ultra, ultraääni, äiti