Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 32

Joltain on vissiin tippunut sohva.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 32

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +537 (603 ääntä)
   Ei pitäs raskaana nauraa näin paljon ku kusen housuuni

   Lainaa

  2. Tulos: +216 (240 ääntä)
   Katoin eka, Minttu laitto jonkun Sleeppareiden biisin sanat siihen.

   Lainaa

  3. Perspillu ja hyvät vitut 25.6.2020 0:46
   Tulos: +163 (223 ääntä)
   Mintun tapauz on syy miksi näytön automaattinen sulkeutuminen tietyn ajan kuluttua on tärkeä ominaisuus.

   Lainaa

  4. Tulos: +328 (332 ääntä)
   Perspillu ja hyvät vitut: Mintun tapauz on syy miksi näytön automaattinen sulkeutuminen tietyn ajan kuluttua on tärkeä ominaisuus.
   Ei se näyttö mene pois päältä jos sitä painelee koko ajan

   Lainaa

  5. Tulos: -92 (140 ääntä)
   Ja milläköhän oikeudella Janne jemmasi löytämänsä pyörän? Näyttäisi olevan vielä lasten pyörä ja niillä on taipumusta jättää kamojaan kesken leikkien minne sattuu ja lapset tuskkn lueskelecat puskaradiota.

   Lainaa

  6. Tulos: +7 (39 ääntä)
   Perspillu ja hyvät vitut: näytön automaattinen sulkeutuminen tietyn ajan kuluttua
   Eiks se oo näyttölukko lyhyemmin sanottuna? Ainakin ennen kosketusnäyttöjä puhuttiin aina näppäinlukosta.

   Lainaa

  7. Hehkuva makkara 25.6.2020 2:56
   Tulos: +212 (238 ääntä)
   Tuonnekko se sohva tippui? Oli repussa, kompastuin kiveen, pieraisin ja sohva hävisi :(

   Lainaa

  8. Tulos: +139 (155 ääntä)
   Ai kauhee, nauroin Mintulle vedet silmissä :-D ihana! Nää on jotenkin niin parhaita aina, niin symppiksiä. :')

   Lainaa

  9. Tulos: -245 (261 ääntä)
   Tekastu juttu Mintulla. Muutama "oikea" sana ei tule randomina ja varsinkaan peräkkäin. "mikko mopo" ja toinen Mikko isolla ämmällä. Ei jatkoon

   Lainaa

  10. Tulos: -51 (65 ääntä)
   Minttu siis nukahti kesken viestin äidille lähettämistä?

   Lainaa

  11. Vihreä avokado 25.6.2020 9:19
   Tulos: +229 (241 ääntä)
   Gander: Tekastu juttu Mintulla. Muutama "oikea" sana ei tule randomina ja varsinkaan peräkkäin. "mikko mopo" ja toinen Mikko isolla ämmällä. Ei jatkoon
   Autocorrect 

   Lainaa

  12. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Mä arvelin ensin, että siellä on joku hieman erityinen Mikko harjoitellut kirjoittamista. Oo Mikko mopo olo 😹😹😹

   Lainaa

  13. Tulos: -139 (169 ääntä)
   Huomionhaussa keksitty tuo kirjoitus. Luuletteko oikeasti, että kännykän päällä makaamalla tulee noin monta merkkiä ja vielä viestin lähetys ilman, että painaa vahingossa niitä kaikkein suurimpia näppäimiä, jotka pienentävät ikkunan. Myös, jos lähes mitä tahansa painaa ruudulla niin siirtyy toiseen näkymään. Sitten vielä vahingossa maannut niin hassusti kännykän päällä, että äidille lähti messengerissä viesti. Joku jo aiemmin tästä kirjoitti, mutta oli miinustettu niin pahasti, että ilmeisesti on aika hyväuskoista porukkaa täällä?

   Lainaa

  14. Pelkäämätön soturi 25.6.2020 12:05
   Tulos: +156 (168 ääntä)
   Jope: Huomionhaussa keksitty tuo kirjoitus. Luuletteko oikeasti, että kännykän päällä makaamalla tulee noin monta merkkiä ja vielä viestin lähetys ilman, että painaa vahingossa niitä kaikkein suurimpia näppäimiä, jotka pienentävät ikkunan. Myös, jos lähes mitä tahansa painaa ruudulla niin siirtyy toiseen [...]
     Elämä on varmaan vaikeaa kun hyväuskoisuuden välttämiseksi ei koskaan usko mitään. Uskon ihmisten jutut lähtökohtaisesti, ellei niihin liity rahan tms. kyselyä (tai no, googlen kuvahaulla löydettyjen kuvien väittämistä omiksi vaikkei kuvakaappauksesta ole edes viitsitty poistaa muita tuloksia), miksen uskoisi? Oman kokemukseni mukaan kaikenlaista omituista tapahtuu kaiken aikaa jos yhtään viitsii edes ovesta ulos. Yleensä jätän tosin omat anekdoottini kertomatta, koska joku pätijä kuitenkinkin keskeyttäisi. "Niin, näin Myanmarissa..." "Ei kukaan voi käydä Myanmarissa, tiedän kyllä koska lähetystössä työskentelevä serkkuni sanoo ettei sinne saa viisumia, huomiohuora!". Voisin tietysti käydä hakemassa passini ja näyttää sen viisumin... tai voin antaa olla. Montakohan mielenkiintoista juttua jää kuulematta koska ihmiset eivät halua tulla syytetyksi huomiohuorailusta jonkun oman elämänsä ankeuttajan toimesta?

   Lainaa

  15. Tulos: +119 (129 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Elämä on varmaan vaikeaa kun hyväuskoisuuden välttämiseksi ei koskaan usko mitään. Uskon ihmisten jutut lähtökohtaisesti, ellei niihin liity rahan tms. kyselyä (tai no, googlen kuvahaulla löydettyjen kuvien väittämistä omiksi vaikkei kuvakaappauksesta ole edes viitsitty poistaa muita tuloksia), [...]
   Aamen! Aina kun on joku vähänkin erikoisempi sattumus täällä, heti on porukka huutelemassa, et ähhäh ei oo voinu tapahtuu. Kyllä se vaan on totuus monesti tarua ihmeellisempää ja kummiakin juttuja oikeasti sattuu.
   Asia erikseen sitten nuo kuvat ja kiertoviestit, jotka todistettavasti on kiertänyt sen 10 vuotta internetissä.

   Lainaa

  16. Mälsä maksamato 25.6.2020 14:08
   Tulos: +95 (99 ääntä)
   Jope: Huomionhaussa keksitty tuo kirjoitus. Luuletteko oikeasti, että kännykän päällä makaamalla tulee noin monta merkkiä ja vielä viestin lähetys ilman, että painaa vahingossa niitä kaikkein suurimpia näppäimiä, jotka pienentävät ikkunan. Myös, jos lähes mitä tahansa painaa ruudulla niin siirtyy toiseen [...]
   Minä juttelin eilen reissutöissä olevan mieheni kanssa yli tunnin puhelimessa, samalla kun itse olin shoppailemassa kaupungilla. Jouduin jatkuvasti vaihtamaan kättä ja pitämään puhelinta posken ja olkapään välissä kun hypistelin tuotteita.
   Puhelun loputtua katsoin näyttöä ja puhelin oli kirjoitellut numerovalikkoon pitkän litanian numeroita, ottanut screenshotin puhelusta!?, ja kirjoittamassa messengeriin meidän perhekeskusteluun siansaksaa.
   Puhelimeni näyttö on tosi iso ja ilmeisesti korva ei ollut pimentänyt näyttöä koko puhelun ajaksi, mahdollistaen näytön käytön itsekseen poskea vasten.
   Vastaisuudessa täytyy maratonipuheluihin laittaa näyttölukitus päälle

   Lainaa

  17. Turkoosi marsu 25.6.2020 15:11
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Itse lähetin kerran työsähköpostivastauksen puhelimella ennen ku lähdin töistä. Oli jäänyt näyttö päälle kun puhelimen laitoin laukkuun, joten oin lähettäny tämmösen viestin vielä laukusta: F ees zzwzwzzzwzwz¢ei xc00c"0000000000" Onneks oli firman sisäinen säpo.

   Lainaa

  18. Törppönen 25.6.2020 15:25
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Ehdin jo miettiä että menikö Minttu rikki!

   Lainaa

  19. Tulos: +55 (57 ääntä)
   -x-x-: Ja milläköhän oikeudella Janne jemmasi löytämänsä pyörän? Näyttäisi olevan vielä lasten pyörä ja niillä on taipumusta jättää kamojaan kesken leikkien minne sattuu ja lapset tuskkn lueskelecat puskaradiota.
   Täytyy kyllä ihmetellä tän kommentin keräämiä miinuksia. 
   Jos jossain on pyörä (tai muuta omaisuutta), josta herää epäilys, että se ei ole oikeilla teillä, niin se toimitetaan poliisille tai jos ei sitä pysty tekemään, niin jätetään siihen, kun ei kerran edes varmasti tiedetä, ettei omistaja ole sitä siihen tarkoituksella jättänyt. Sitä ei todellakaan jemmata mihinkään omaan kellariin ja sitten pistetä ilmoitusta johonkin satunnaiseen ryhmään, josta on aika pieni todennäköisyys, että omistaja sen löytää. 

   Lainaa

  20. Grillattu soturi 25.6.2020 21:51
   Tulos: -17 (23 ääntä)
   -x-x-: Ja milläköhän oikeudella Janne jemmasi löytämänsä pyörän? Näyttäisi olevan vielä lasten pyörä ja niillä on taipumusta jättää kamojaan kesken leikkien minne sattuu ja lapset tuskkn lueskelecat puskaradiota.
   Mutta vanhemmat, joiden mukulat jättää romujaan minne sattuu lueskelee kyllä. Ja senpä takia lapset jättääkin romujaan minne sattuu. 

   Lainaa

  21. Grillattu soturi 25.6.2020 21:58
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   -x-x-: Täytyy kyllä ihmetellä tän kommentin keräämiä miinuksia.  Jos jossain on pyörä (tai muuta omaisuutta), josta herää epäilys, että se ei ole oikeilla teillä, niin se toimitetaan poliisille tai jos ei sitä pysty tekemään, niin jätetään siihen, kun ei kerran edes varmasti tiedetä, ettei omistaja ole [...]
   Niin. Josko se on löytynyt vaikka Jannen pihasta? Koska lapset nyt sattuu jättämään omaisuutteen pitkin poikin ja oikein välittämättä mistään hirveästi yhtään mitään. 

   Lainaa

  22. Vajoava hämähäkki 25.6.2020 23:44
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Jope: Huomionhaussa keksitty tuo kirjoitus. Luuletteko oikeasti, että kännykän päällä makaamalla tulee noin monta merkkiä ja vielä viestin lähetys ilman, että painaa vahingossa niitä kaikkein suurimpia näppäimiä, jotka pienentävät ikkunan. Myös, jos lähes mitä tahansa painaa ruudulla niin siirtyy toiseen [...]
   Mitäpä tuosta hyötyis tahalleen tehtynä

   Lainaa

  23. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Perspillu ja hyvät vitut: Mintun tapauz on syy miksi näytön automaattinen sulkeutuminen tietyn ajan kuluttua on tärkeä ominaisuus.
   Mulla puuhaa joskus puhelin omiaan, vaikka näyttö on lukittu. Kotona ei oo pin käytössä, joten jos nukun tai istun vahingossa päälle, saattaa puhelin ottaa mm. screenshotteja. Tai saattaa tehdä samaa taskussakin. Lisää YouTuben soittolistoihin itsekseen biisejä ym. kivaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Mälsä maksamato: Minä juttelin eilen reissutöissä olevan mieheni kanssa yli tunnin puhelimessa, samalla kun itse olin shoppailemassa kaupungilla. Jouduin jatkuvasti vaihtamaan kättä ja pitämään puhelinta posken ja olkapään välissä kun hypistelin tuotteita. Puhelun loputtua katsoin näyttöä ja puhelin oli [...]
   Minun huonotapainen korva heitti kesken puhelun siskoni pois perhechatista. Onneksi kaikkia vaan nauratti tää hämmentävä keissi :D 

   Lainaa

  25. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Olen minäkin onnistunut lähettämään viestejä, joiden sisältö oli suunnilleen "kkkkkkkkkkkkklllll kkkkkk öööööööö", joten en yhtään epäile, etteikö joku saisi väliin myös Mikko mopoa, jos on autocorrect päällä. (Onnistuu niin, että olet 95% jo nukahtanut, mutta se 5% yrittää sitkeästi lähettää vielä yhden viestin. Ja se osa sinusta, joka jo nukkuu, näkee unta saman viestin lähettämisestä. Kun on riittävän monta viestiä elämässään näppäillyt, helposti löytää sen lähetysnapin unissaankin, vaikka kaikki mitä luulee sanoja kirjoittaneensa on ollut yhden napin painelua.)

   Lainaa

  26. Konstikas maksamakkara 30.6.2020 11:27
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ihana Minttu! Olen kyllä kuullut, että unissaankin on käytetty puhelinta, otettu mm. kuvia oikeastikin. Tai siis yritetty kuvata unta, mutta puhelimessa näkyy tietysti vain mustia kuvia, tai makuuhuoneen seinä.

   Lainaa

  27. Kähärä henkilö 1.7.2020 15:43
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Hehkuva makkara: Tuonnekko se sohva tippui? Oli repussa, kompastuin kiveen, pieraisin ja sohva hävisi :(
   Sitä sattuu kaikille. Minä hävitin viimeviikolla meidän lipaston, kun pyöräilin kiireessä töihin. 

   Lainaa

  28. Kähärä henkilö 1.7.2020 15:48
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Mälsä maksamato: Minä juttelin eilen reissutöissä olevan mieheni kanssa yli tunnin puhelimessa, samalla kun itse olin shoppailemassa kaupungilla. Jouduin jatkuvasti vaihtamaan kättä ja pitämään puhelinta posken ja olkapään välissä kun hypistelin tuotteita. Puhelun loputtua katsoin näyttöä ja puhelin oli [...]
   Minä onnistuin saamaan joskus puhelimeeni zorron yhteystiedot! En halunnut poistaa zorroa, joten se on vieläkin minulla yhteystiedoissa :'D

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Wanha postaus, mutta sillon kun oli vielä puhelimessa oikeat näppäimet, saatoin nukahdettuani lähettää tekstiviestejä kaverille, jonka kanssa olin jutellut viimeiseksi. Ne oli suurimmilta osin suomea, lauseet oli vähän outoja, vastauksena kummallinen, mutta kyllä niistä selvää sai. Eikä aamulla mitään muistikuvaa. :D joskus kaveri oli vastannutkin niihin vain että "nukutko", sitten hihitellyt aamulla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avaimet, kuva, kännykkä, linkki, löytötavarat, netflix, nukahtaa, puhelin, pyörä, sekava, sohva, tuntomerkit