Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 364

Hetkinen, eikö myyntikuvista muka makseta?
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 364

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Puluparka 4.6.2020 0:07
   Tulos: +500 (506 ääntä)
   Tuolla hakusanalla löytyi kyllä jos jonkinmoista naisten pinkkiä Nike-fleecea.

   Lainaa

  2. Typerä nektariini 4.6.2020 0:32
   Tulos: +664 (706 ääntä)
   Luulin että oon jo kaikki mahdolliset mielisairauden ilmentymät fb-kirppareilta täällä nähnyt, mutta kas, herran vuonna 2020 ilmestyy Hanna

   Lainaa

  3. Tulos: +444 (446 ääntä)
   Tuliko Nikeltä rahaa kun kerran merkin nimen pystyi mainitsemaan?

   Lainaa

  4. Tulos: +520 (520 ääntä)
   "Varmaan vaikee saada jatkossakaan sponsseja, jos netti täynnä mun laittamia kuvia kaiken maailman rievuista". Kyllä siinä sponssien saamisessa taitaa olla ihan muut vaikeudet.

   Lainaa

  5. Raavas meduusa (pluri) 4.6.2020 1:33
   Tulos: +397 (397 ääntä)
   Dipoli: Tuliko Nikeltä rahaa kun kerran merkin nimen pystyi mainitsemaan?
   Ja lisäksi pyytää porukkaa googlettamaan Niken jolloin mainostaa vielä enemmän kuin mitä olis mainostanu sillä yhdellä kuvalla.

   Lainaa

  6. Työteliäs preeriasusi 4.6.2020 2:24
   Tulos: +132 (138 ääntä)
   Siis onhan toi toinen jotain parodiaa..?? Onhan??

   Lainaa

  7. Kummikäki 4.6.2020 2:44
   Tulos: +145 (177 ääntä)
   Kielioppinatsina nalkutan sen verran, että fleece/huppari ei ole sama asia kuin fleecehuppari. Fleece on kangaslaatu, josta voidaan valmistaa myös helposti palamaan syttyviä merkkivaatteita aasialaisissa hikipajoissa.

   Lainaa

  8. Tulos: +128 (128 ääntä)
   Hanna ei haluis mainostaa rättiä, jota on myymässä. No, ei tarvitsekaan, voihan paita olla piilossa kaapissa jatkossakin. Myy sen varmaan siksi ettei haluu liikkua kaupungilla paita päällä, sehän olisi mainostamista.

   Lainaa

  9. Toj Karin 4.6.2020 4:49
   Tulos: +183 (205 ääntä)
   Vitun vaikuttajat ja influensserit. Vaikka vanha en olekaan, kyllä sitä silti joskus kaipaa takaisin vanhoihin hyviin aikoihin.

   Lainaa

  10. Johan Pompas 4.6.2020 6:26
   Tulos: +192 (192 ääntä)
   Myyntiä ei varmaan myöskään edistä myytävän vaatteen kutsuminen rievuksi.

   Lainaa

  11. Ponneton sotilas 4.6.2020 6:47
   Tulos: +80 (86 ääntä)
   Kylläpä tuntee itsensä vanhaksi. Jonnet ei muista miten lippiksen "aitous" todettiin lipan alapuolella olevilla ommelraitojen määrillä. Pitikö niitä olla 7?, jotta lippis oli aito.

   Lainaa

  12. Lipevä pussieläin 4.6.2020 7:07
   Tulos: +190 (190 ääntä)
   Mulla olis myytävänä yks juttu, mutta ei siitä sen enempää ettei mene maine mitä ei vielä ole eikä tule koskaan olemaankaan, mutta hinta olisi 50€ Lisätietoja löytyy netistä.

   Lainaa

  13. Holtiton delfiini 4.6.2020 7:08
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Johan Pompas: Myyntiä ei varmaan myöskään edistä myytävän vaatteen kutsuminen rievuksi.
   No ei varmasti

   Lainaa

  14. Tulos: -20 (76 ääntä)
   Hanna haaveilee somehuoraajan urasta.

   Lainaa

  15. Tulos: +142 (142 ääntä)
   Mikä on "Tokmannin ritsku"?

   Lainaa

  16. Ympäripyöreä harakka 4.6.2020 8:14
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   Mikä moka lippiksessä??!

   Lainaa

  17. Tulos: -69 (71 ääntä)
   JakkeTee: Mikä on "Tokmannin ritsku"?
   Mulle tuli mieleen että Tokmannilta varastettu. Mutta paremmin tietävät korjatkoon jos olen väärässä.

   Lainaa

  18. Kommentoin 4.6.2020 9:18
   Tulos: -34 (50 ääntä)
   Ympäripyöreä harakka: Mikä moka lippiksessä??!
   Mulle tuli mieleen tuosta, kun kysy että onko aito, niin luuliko että on joku david bekchamin lippis tmvs :D

   Lainaa

  19. Tulos: +97 (105 ääntä)
   "Vaikuttaja" on kyllä turhin ja epäeettisin ammattinimike ikinä. Krääsän esittelyä kameralle ja nuorelle yleisölle, ja ympäristö kiittää. Ärsyttävää, kun niin moni ennen kiinnostava sisällöntuottaja tekee enää esittely- ja mainosvideoita.

   Lainaa

  20. Jännittävä luovuttaja 4.6.2020 11:41
   Tulos: +114 (114 ääntä)
   Mitä itse tiedän yhden Niken sponssaaman vaikuttajan, niin tällä amerikkalaisella henkilöllä on yli 5 miljoonaa tilaajaa Youtubessa ja yli 3 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Jotenkin tämän tiedon jälkeen tuntuu siltä, että Nikeä ei kauheammin kiinnosta Hanna from Finland, joka mainostaa Nikeä laittamalla kuvan hupparista Helsingin fb-kirpputorilla.

   Lainaa

  21. FB kirppismyyjä 4.6.2020 12:37
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Mulla olis pierun polttamat melkein ehjät Karhun verkkarit. Hinta 1€, kuvan kanssa 101€.

   Lainaa

  22. Ponneton sotilas 4.6.2020 12:43
   Tulos: +4 (20 ääntä)
   Ympäripyöreä harakka: Mikä moka lippiksessä??!
   Jonnet ei muista, kun aikoinaan lippiksen "aitous" oli katsottavissa siitä montako ommelraitaa tuolla lipan alla oli näkyvissä. Oikea lukema taisi meilläpäin olla 7.

   Lainaa

  23. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Dipoli: Tuliko Nikeltä rahaa kun kerran merkin nimen pystyi mainitsemaan?
   Varo vain, ensi kerralla myyjällä ilmoitus naisten hupparista, brändituote, saattaa olla pinkki tai voi olla muunkin värinen. Lisätiedot maksua vastaan joko valmistajan sponssina tai ostajaehdokas maksaa tiedoista.

   Lainaa

  24. Housuton sorsa 4.6.2020 15:42
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Ponneton sotilas: Kylläpä tuntee itsensä vanhaksi. Jonnet ei muista miten lippiksen "aitous" todettiin lipan alapuolella olevilla ommelraitojen määrillä. Pitikö niitä olla 7?, jotta lippis oli aito.
   Nykyään taitaa olla aito vain jos siinä on sellanen tarra lipassa. Vai onko sekin jo mennyttä aikaa..

   Lainaa

  25. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Jännittävä luovuttaja: Mitä itse tiedän yhden Niken sponssaaman vaikuttajan, niin tällä amerikkalaisella henkilöllä on yli 5 miljoonaa tilaajaa Youtubessa ja yli 3 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Jotenkin tämän tiedon jälkeen tuntuu siltä, että Nikeä ei kauheammin kiinnosta Hanna from Finland, joka mainostaa Nikeä laittamalla kuvan hupparista Helsingin fb-kirpputorilla.
   Sitä olen joskus miettinyt, että kuka näitä "vaikuttajia" seuraa? Tai siis miksi?

   Lainaa

  26. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Housuton sorsa: Nykyään taitaa olla aito vain jos siinä on sellanen tarra lipassa. Vai onko sekin jo mennyttä aikaa..
   Perskeles. Sittenhän mun lippis ei ole aito, kun tässä ei ole yhtäkään raitaa tai tarraa... Ainoastaan lappu missä lukee: "Official licensed product of Sauber Motorsport AG" 😪

   Lainaa

  27. Kahen Kilo Kalori 4.6.2020 21:57
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Niko: Perskeles. Sittenhän mun lippis ei ole aito, kun tässä ei ole yhtäkään raitaa tai tarraa... Ainoastaan lappu missä lukee: "Official licensed product of Sauber Motorsport AG" 😪
   Suoraan roskiin joutaa tuommoiset feikkihatut.

   Lainaa

  28. Taskulämmin norppa 4.6.2020 22:58
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Niko: Perskeles. Sittenhän mun lippis ei ole aito, kun tässä ei ole yhtäkään raitaa tai tarraa... Ainoastaan lappu missä lukee: "Official licensed product of Sauber Motorsport AG" 😪
   Ne raidat ei siis ole mitään värillisiä, vaan ne ompeleet siinä lipassa. (Mikäli ymmärsit väärin.)

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (34 ääntä)
   JakkeTee: Mikä on "Tokmannin ritsku"?
   Tarkoittanee Tokmannin tunnettua "laatua"... Halpiskamaa, joka toimii jotenkuten muttei välttämättä niin hyvin kuin pitäisi ja monesti kestossakin ongelmia varsinkin omalla merkillä olevissa sähkölaitteissa.

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Taskulämmin norppa: Ne raidat ei siis ole mitään värillisiä, vaan ne ompeleet siinä lipassa. (Mikäli ymmärsit väärin.)
   Tiedän kyllä. Mutta tuossa lipassa ei ole sellaisia ompeleita 🙂.

   Lainaa

  31. Päheä undulaatti 4.6.2020 23:58
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Jäi vieläkin vaivaamaan, että mikä se ritsku on.

   Lainaa

  32. Tuttu kivi 5.6.2020 0:26
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Niko: Tiedän kyllä. Mutta tuossa lipassa ei ole sellaisia ompeleita 🙂.
   Sitten se ei ole aito. T: 90-luku
   😀😅

   Lainaa

  33. Jännittävä luovuttaja 5.6.2020 8:27
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Tips: Sitä olen joskus miettinyt, että kuka näitä "vaikuttajia" seuraa? Tai siis miksi?
   No kerron oman näkökulmani, kerta lainasit kommenttiani ja itse seuraan hyvinkin paljon eri "vaikuttajia". En itse ko. sanasta tykkää, enkä "tubettaja" sanasta, mutta eipä niille taida parempaakaan vastinetta olla. Nyt tule hieman pitkä teksti, toivottavasti joku kokee sen mielenkiintoisena. Ensinäkin, haluan mainita sen, että youtubettajia ja streamaajia on hyvinkin erilaisia; kaikki ei bloggaa, unboxaa tai ole esports pelaajia. Esimerkiksi tämä vaikuttaja, jonka mainitsin aikaisemmassa kommentissa, on lääkäri, joka tekee informatiivisia videoita liittyen terveyteen. Tekee mm. videoita koronaviruksesta, katsoo eri lääkäriohjelmia ja kertoo mitä niissä tehdään oikein tai väärin ja selittää miksi ne tekee jotain tai mitä joku diagnoosi tarkoittaa. Eli hänen videonsa on käytännössä informaatiota viihdyttävässä muodossa. Hän on myös oikein karismaattinen ja miellyttävä ihminen. Seuraan myös erästä gynekologia, joka taas keskittyy enemmän naisten terveyteen ja raskauteen liittyviin terveysasioihin. Enimmäkseen seuraan pelaajia, riippuen joko että haluan katsoa tiettyä peliä tai sitten nimenomaan henkilöä. Esimerkiksi joitakin pelejä on mukavampaa katsoa, kuin itse pelata. Sitten esimerkiksi voin tykätä tästä youtubettajasta vaan, että katson mitä tahansa mitä hän tekee. Yleensä se on vaan viihdyttävää ja mukavaa katsottavaa. Seuraan myös mm. autistisia ihmisiä, jotka tekevät videoita omasta autismistaan. Se helpottaa itseäni oman autismin kanssa elämiseen. Lisäksi esimerkiksi seuraan ihmisiä, jotka voivat opettaa minulle uusia asioita piirtämiseen liittyen. Syitä on siis monia: viihdearvo, miellyttävä henkilö, oppii jotain uutta, samaistuminen, näkee eri persoonia, samat mielenkiinnon kohteet ja paljon muutakin. Itse en seuraa ketään, joiden vaikuttajuus on käytännössä ulkonäkösyyt ja ilmaisen tavaran unboxaus. Haluan seurata ihmisiä, joiden kanssa samaistun tai että meillä on samanlaiset arvot. En halua seurata ihmisiä, jotka ovat draamanhakuisia ja ilkeitä. Enkä valitettavasti seuraa myöskään suomalaisia, en tiedä miksi. Lisäksi haluan vielä loppuun sanoa, että monilla youtubettajilla ja streamaajilla on hyvät aikomukset: eräänä esimerkkinä monet vaikuttajat keräsivät rahaa vuodenvaihteessa Team Trees hyväntekeväisyyteen, jossa haluttiin kerätä 20 miljoonaa dollaria 20 miljoonan puun istuttamiseen ympäri maailmaa. Tämä tavoite tuli täyteen alle kahdessa kuukaudessa. Monet speedrunnia tekevät pelaajat menevät Awesome Games Done Quick – tapahtumaan, jossa he keräävät eri järjestöille rahaa, puhutaan useista miljoonista dollareista hyväntekeväisyyteen. Joskus myös pelaajat streamaa vaan itsekseen ja keräävät useita tuhansia dollareita hyväntekeväisyyteen. Eli vaikka tuohon ”vaikuttaja” porukkaan mahtuu monta mätää omenaa, media ei mielestäni anna oikeaa kuvaa ”vaikuttajista”.

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Eihän ne ompeleet mihinkään riittäneet! 7 ommelta, vihreä lipan alapuoli, viisi (?) reikää myssyosassa ja kahdeksan säätöosassa tjsp, ja metallinen nupin alaosa. Mulle ostettiin torilta lippis (olin kai täyttämässä 10) ja tarkkaan katsottiin kaikki kriteerit, ei hajuakaan mikä logo siinä oli, liittyi varmaan jotenkin lätkään joka ei kiinnosta. Mutta se nuppi jäi tarkistamatta ja olikin muovinen, nyyh! 😿

   Lainaa

  35. Arkkienkeli 5.6.2020 14:04
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ponneton sotilas: Kylläpä tuntee itsensä vanhaksi. Jonnet ei muista miten lippiksen "aitous" todettiin lipan alapuolella olevilla ommelraitojen määrillä. Pitikö niitä olla 7?, jotta lippis oli aito.
   Koski vain Levi's 501 & 510.

   Lainaa

  36. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Jännittävä luovuttaja: No kerron oman näkökulmani, kerta lainasit kommenttiani ja itse seuraan hyvinkin paljon eri "vaikuttajia". En itse ko. sanasta tykkää, enkä "tubettaja" sanasta, mutta eipä niille taida parempaakaan vastinetta olla. Nyt tule hieman pitkä teksti, toivottavasti joku kokee sen mielenkiintoisena. [...]
   Eihän tuossa ole mitään "väärää" tai "pahaa", mutta minä luen 10x nopeammin  (etenkin vähän informaatiota sisältävän, eli yli 90%) kuin katson videon.

   Lainaa

  37. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Jännittävä luovuttaja: No kerron oman näkökulmani, kerta lainasit kommenttiani ja itse seuraan hyvinkin paljon eri "vaikuttajia". En itse ko. sanasta tykkää, enkä "tubettaja" sanasta, mutta eipä niille taida parempaakaan vastinetta olla. Nyt tule hieman pitkä teksti, toivottavasti joku kokee sen mielenkiintoisena. [...]
   Kiitos, olen taas fiksumpi. Itse toki luen tai kuuntelen podcastia mieluummin kuin katson videoita, mutta tyylinsä kullakin. Maailmaan varmasti mahtuu älykästä viihdettä (eikä viihteen tietenkään aina tarvitse olla älykästä). Ehkä pitäisi kesälomalla tutustua tähänkin tarjontaan niin mieli avartuisi...
   Ehkä pitäisi paremminkin kysyä, miksi joku seuraa Kardashianien kaltaisia julkkiksia ym, mutta sitä voin kysyä vaikka miehen siskolta. Kai sekin on viihdettä jollekin. Makuasioista ei voi kiistellä. (Tai voi tietenkin mutta ei se kannata.)

   Lainaa

  38. heimosenkeimo 28.8.2021 5:02
   Tulos: +1 (1 ääni)
   pienenä kun piti olla lippiksessä 8saumaa lipassa, vihreä pohja ja pesulapussa lukee 100% cotton. mun lippiksessä oli vaa 6 mut äiti purki sen, teki reijät siihen lipan muovilevyyn ja ompeli sen takas kii 8:lla saumalla ja otti mun villapaidan pesulapun minkä ompeli sinne. koulussa kaikki oli kateellisia kun sanoin et tää on rare et näitä myytii vaa 100.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aito, david, huppari, ilmainen, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, lippis, mainostaa, merkki, nike, some, sponsori, tokmanni, vaikuttaja