Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Yliluonnolliset ilmiöt, osa 20

  Näetkö tässä kuvassa kaksi koiraa vai pöllön?
  Suurenna näkymä
  Yliluonnolliset ilmiöt, osa 20

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +570 (604 ääntä)
   Elokuu oli Sirkalle erittäin rakas. Heinäkuu ja syyskuukin olivat omilla tavoillaan ihan ookoo, mutta kyllä elokuussa oli sitä jotain, ahh.

   Lainaa

  2. Kommentoin 21.5.2020 2:15
   Tulos: -72 (100 ääntä)
   Mä näen tuossa nuotiokuvassa hahmon, joka pitää aurinko-/ laseista kiinni toisella kädellä :D

   Lainaa

  3. Tulos: +133 (315 ääntä)
   Keskimmäisen julkaisun kaltasien mokien julkaisu on mielestäni vähän mautonta kun kyse voi olla (ja mahdollisesti onkin) toisen ihmisen mielenterveysongelmista ja niiden oireista. Sille ei voi tietenkään mitään jos niistä huvittuu mutta mielestäni on kyseenalaista julkaista niitä täällä jotta muutkin pääsevät naureskelemaan niille.

   Lainaa

  4. Tulos: +565 (579 ääntä)
   Kommentoin: Mä näen tuossa nuotiokuvassa hahmon, joka pitää aurinko-/ laseista kiinni toisella kädellä :D
   Mie nään hiilloksen, makkaroita ja kahvipannun.

   Lainaa

  5. Salapoliisi 21.5.2020 3:16
   Tulos: +147 (205 ääntä)
   faw: Keskimmäisen julkaisun kaltasien mokien julkaisu on mielestäni vähän mautonta kun kyse voi olla (ja mahdollisesti onkin) toisen ihmisen mielenterveysongelmista ja niiden oireista. Sille ei voi tietenkään mitään jos niistä huvittuu mutta mielestäni on kyseenalaista julkaista niitä täällä jotta muutkin pääsevät naureskelemaan niille.
   En ymmärrä mitä keskimmäisessä on eroa esim. ensimmäiseen postaukseen ja mikä viittaa mielestäsi mielenterveysongelmiin (paitsi yliluonnollista-ryhmään kuuluminen, jos nyt haluaa ilkeä olla).

   Lainaa

  6. Tulos: +125 (195 ääntä)
   Salapoliisi: En ymmärrä mitä keskimmäisessä on eroa esim. ensimmäiseen postaukseen ja mikä viittaa mielestäsi mielenterveysongelmiin (paitsi yliluonnollista-ryhmään kuuluminen, jos nyt haluaa ilkeä olla).
   Varmaan siinä että ilmeisesti näkee oikeasti harhoja, hallusinoi kuolleen koiran olkkariinsa? Vähän eri asia kuin todeta että hei toi savu näyttää vähän joltain tyypiltä.

   Lainaa

  7. Tulos: +64 (90 ääntä)
   möö: Varmaan siinä että ilmeisesti näkee oikeasti harhoja, hallusinoi kuolleen koiran olkkariinsa? Vähän eri asia kuin todeta että hei toi savu näyttää vähän joltain tyypiltä.
   Kiitos, hyvin kiteytetty.

   Lainaa

  8. Aliluonnollinen 21.5.2020 6:12
   Tulos: +251 (261 ääntä)
   Tai sitten tuossa keskimmäisessä on kyse siitä, että nukahti ja näki unta. Mun edesmenneet vanhemmat käy välillä mun unissa. En pidä sitä yliluonnollisena, vaan se on unta, vaikka välillä niissä unissa isä on vain kadonnut ja äiti herää henkiin. Hahmojakin näkee milloin missäkin esim. kaakelin kuvioissa, vesiroiskeissa tai varjoissa. Ei siinä mitään erityistä ole, ne on vain hauskoja sattumia ja kertoo mielikuvituksen runsaudesta. Yliluonnollista saa mistä tahansa väkisin tekemällä, mutta oikeasti kaikelle on luonnollinen selitys.

   Lainaa

  9. aamu-uninen 21.5.2020 7:28
   Tulos: +209 (247 ääntä)
   Keskimmäinen ei ollut hauska tai mitään. Surun keskellä ihmisellä on taipumus etsiä sitä ulospääsyä ja se voi tehdä tepposet(harvemmin ne ihan puhelee), mutta usein jonkun todella rakkaan menettäneet saattavat kokea lohduttavan tunteen sen rakkaan hyvästeistä tai viimeisestä tervehdyksestä, että kaikki on hyvin. Se on sille ihmiselle todellinen tuntemus, eikä sille pidä naureskella, koska loppujen lopuksi sillä on hyvä tarkoitus eikä viittaa mihinkään mielenterveysongelmiin eikä edes yliluonnolliseen.

   Lainaa

  10. Tulos: +142 (162 ääntä)
   Ainut yliluonnollinen asia ikean valoissa on, että ne oikeasti syttyivät uudelleen eli voisi väittää niiden toimivan.

   Lainaa

  11. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Nuotiokuvassa on tukin päällä selkeästi siniseen kankaaseen kääritty kalmo.

   Lainaa

  12. Tulos: +84 (88 ääntä)
   Wow. Reeta sai viestin Ikeasta.

   Lainaa

  13. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Aliluonnollinen: Tai sitten tuossa keskimmäisessä on kyse siitä, että nukahti ja näki unta. Mun edesmenneet vanhemmat käy välillä mun unissa. En pidä sitä yliluonnollisena, vaan se on unta, vaikka välillä niissä unissa isä on vain kadonnut ja äiti herää henkiin. Hahmojakin näkee milloin missäkin esim. kaakelin kuvioissa, [...]
   Sori alapeukku, oon tismalleen samaa mieltä.

   Lainaa

  14. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Markus: Ainut yliluonnollinen asia ikean valoissa on, että ne oikeasti syttyivät uudelleen eli voisi väittää niiden toimivan.
   Totta. Mut sit tuli mieleen (unohtui, eihän sitä voi montaa minuuttia lukemaansa muistaa) et nehän syttyi vaan kahdesti. 

   Lainaa

  15. Tulos: +60 (80 ääntä)
   Aliluonnollinen: Tai sitten tuossa keskimmäisessä on kyse siitä, että nukahti ja näki unta. Mun edesmenneet vanhemmat käy välillä mun unissa. En pidä sitä yliluonnollisena, vaan se on unta, vaikka välillä niissä unissa isä on vain kadonnut ja äiti herää henkiin. Hahmojakin näkee milloin missäkin esim. kaakelin [...]
   Ihminen voi nähdä unia hereilläänkin. Kyseessä on valveuni.
   Kokemus on siis luultavasti aito, muttei yliluonnollinen, niin kuin viestin kirjoittaja sen mieltää. Siinä siis syy miksi tämä on feissarimoka, että hän uskoo yliluonnolliseen eli olemattomaan, mutta ihan ymmärrettävä moka sinänsä, kuin moni muukin arkinen moka. Kukaan ei ole täydellinen ja uskokoon kukin siihen mihin tahtoo.
   Ps. Uskominen tai varsinkaan tällaisen valveunen kokeminen ei ole mielenterveysongelma, eli jäitä hattuun kaikki. Sirkalla on tämän viestin perusteella kaikki ihan hyvin :)

   Lainaa

  16. Tulos: +85 (87 ääntä)
   aamu-uninen: Keskimmäinen ei ollut hauska tai mitään. Surun keskellä ihmisellä on taipumus etsiä sitä ulospääsyä ja se voi tehdä tepposet(harvemmin ne ihan puhelee), mutta usein jonkun todella rakkaan menettäneet saattavat kokea lohduttavan tunteen sen rakkaan hyvästeistä tai viimeisestä tervehdyksestä, että kaikki on hyvin. Se on [...]
     Yliopistolehdessä oli juuri juttu siitä miten tuollaiset "yliluonnolliset" kokemukset -kuollut läheinen tulee hyvästelemään/ kertomaan että kaikki on hyvin -ovat yleisiä kuin kaurapuuro. Niistä ei vain kauheasti huudella, koska ne kuulostavat vähän oudoilta. Jos kertoisin teille että viime yönä purjehdin purjeveneellä eräille festivaaleille (jotka ovat sisämaassa ja jotka on lisäksi peruttu) ja festarien kunniaksi lakkasin sarveni kynsilakalla mustaksi, olettaisitte että olen pahasti hoidon tarpeessa -ellette tulisi ajatelleeksi että kaikki näkevät unia. Samaan sarjaan nuo menevät; useimmat olemattomia näkevät ovat ihan terveitä.

   Lainaa

  17. Tulos: 0 (40 ääntä)
   Joskus ala-asteikäisenä keskustelin kavereiden kanssa enkeleistä ja pari tyttöä kertoi nähneensä sellaisen. Toisella se oli edesmennyt mummo, toisella tuntematon valohahmo joka tuli yöllä seisomaan sängyn viereen. Minua harmitti kun en ollut koskaan nähnyt enkeliä, kummitusta enkä edes yhtä hikistä tonttua. Tokaluokalla yritin kehitellä itselleni mielikuvitusystävän sillä olin kuullut että monilla lapsilla on sellainen. Ei onnistunut. Ilmeisesti mielikuvitusolennot eivät halunneet olla kanssani missään tekemisissä. Mielestäni on hyvä, että ihminen pääsee harhakuvitelmistaan (kuten siitä, että läheisiä aikuisia olisi kiinnostanut psyykkinen hyvinvointini) mahdollisimman nuorena, vaikka tuskallistahan se on.

   Lainaa

  18. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Sirkan kokemus on ihan tavallinen, yllättävän monet kokevat kuolleen läheisen käyvän hyvästelemässä. Aika rohkeaa kertoa siitä somessa, etenkin kun kyse oli koirasta villapaidassa. En sano siinä olevan välttämättä mitään yliluonnollista, se voi olla mielen symbolinen tapa käsittää kuoleman lopullisuus ja tavallisinta unessa, mitä Sirkkakin saattaa tarkoittaa nähneensä. Nuotiosavussa näkyy sarjishahmoja. Vasemmalla on kiukkuinen ankka ja oikealla hämmästynyt pesukarhu.

   Lainaa

  19. Tulos: -8 (40 ääntä)
   faw: Keskimmäisen julkaisun kaltasien mokien julkaisu on mielestäni vähän mautonta kun kyse voi olla (ja mahdollisesti onkin) toisen ihmisen mielenterveysongelmista ja niiden oireista. Sille ei voi tietenkään mitään jos niistä huvittuu mutta mielestäni on kyseenalaista julkaista niitä täällä jotta muutkin pääsevät naureskelemaan niille.
   Jep samaa mieltä. Huvittuminen on tunnereaktio mutta julkistaminen tarkoituksellisesti suuren yleisön nähtäville on vain kiusaamista. 
   Feissarimokien toimitus: tulitteko miettineeksi omalle tai lähiomaisen kohdalle? 

   Lainaa

  20. Tulos: -36 (56 ääntä)
   Sirkan makuuhuoneessa on harrastettu pelkkää doggystylea jos koira kutsuu häntä äidikseen.

   Lainaa

  21. Tulos: +6 (36 ääntä)
   Munkin mielestä keskimmäisen mokan täällä jakaminen on mautonta. Nuo kokemukset ovat täysin luonnollisia ja aivojen tapa käsitellä menetystä.

   Lainaa

  22. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kuvassa on nuotio, jonka savussa lukee JOU!

   Lainaa

  23. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Siis ekassa on vaan ihan perusnotski, makkaroita ja kahvipannu. Savusta viis. Katselkaa kumpupilviä niin sieltä löytyy vaikka mitä. Ei tarvi mitään selvänäköä, vaan ihan vaan mielikuvitusta.

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Voi jeesus! Enkä nyt tarkoita että Jessen noissa kuvissa näkisin.

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Sirkalla selkeästi tullut trauma kun rakas koira kuollut.

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Siis katoin ensin että toi ekan mokan kuva on öljyvärimaalaus tms. Jotenkin sellainen sommitelma ja varsinkin toi kahvipannu näyttää maalaukselta. Miellyttävä kuva. :)

   Lainaa

  27. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Tuossa Reetan tekstissä moka taitaa olla se, että muut ei ymmärrä viestiä? Reetta on ostanut Ikean 6h palavat lamput, jotka toimi aluksi normaalisti, mutta alkavat nyt palaa myös sen 6 tunnin ulkopuolella. Aika väkisellä haettu moka, kun Reetta itsekin miettii, että kyse on kosketushäiriöstä.

   Lainaa

  28. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Nyt kaikki ne jotka luki nää kommentit ja mietti salaa mielessään että ette kyllä samaistu väen vängällä savusta kuvioita etsiviin tyyppeihin, mutta todella olette kokeneet jotain yliluonnollista tai tiedätte ja tunnette sisimmässä ne, että maailmassa on hyvin paljon enemmän kuin mitä meidän silmämme tällä hetkellä näkevät: tervetuloa instagramiin valotyontekijatsuomi - sivulle jakamaan kokemuksia, lukemaan muiden tarinoita ja pysymään ajan tasalla ihmiskunnan tietoisuuden evoluution tapahtumista. Elämme jänniä aikoja. :)

   Lainaa

  29. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Elokuu on myös minulle rakas. Rakkain kuukausi

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (5 ääntä)
   möö: Varmaan siinä että ilmeisesti näkee oikeasti harhoja, hallusinoi kuolleen koiran olkkariinsa? Vähän eri asia kuin todeta että hei toi savu näyttää vähän joltain tyypiltä.
   Tämä sillä oletuksella, että kyseessä ei ollut esimerkiksi uni. Kappas vain, ihmisillä tuppaa olemaan taipumus nähdä unta kuolleiden hyvästeistä.

   Lainaa

  31. Tulos: +1 (1 ääni)
   Mä nään tos vaan huutavan sammakon.

   Lainaa

  32. luonnotonta 23.5.2020 16:04
   Tulos: -16 (22 ääntä)
   Hauskaa miten kommenttiosio on täynnä pelkästään faktoihin analyyseihin ja tilastoihin uskovia ihmisiä eikä mitään yliluonnollista ja outoa voi koskaan sattua :D Antakaas mulle joku tieteellinen selitys sille että kun faijani kuolla kupsahti, meidän koira otti sen aika raskaasti. oli koiralla toki jo melkein 10 vuotta ikääkin mutta, otti siis niin raskaasti että 2 vuotta faijan lähdöstä tasan samana päivänä päätti koira lähteä paremmille laitumille. Mistä se koira tiesi samana päivänä kuolla? :D

   Lainaa

  33. Tulos: +24 (26 ääntä)
   luonnotonta: Hauskaa miten kommenttiosio on täynnä pelkästään faktoihin analyyseihin ja tilastoihin uskovia ihmisiä eikä mitään yliluonnollista ja outoa voi koskaan sattua :D Antakaas mulle joku tieteellinen selitys sille että kun faijani kuolla kupsahti, meidän koira otti sen aika raskaasti. oli koiralla toki [...]
   Olipas kummallinen esimerkki. Totta kai lemmikki voi tulla surulliseksi omistajansa kuolemasta. Näitä tarinoita on koirista useita. Ei se koira kuitenkaan "tiennyt" kuolla samana päivänä, se oli sattumaa. Minulla oli kaksi kissaa, jotka kuolivat päivälleen vuoden päästä toisistaan. Tämä vuoden pidempään elänyt kissa ei ollut moksiskaan siskonsa kuolemasta, vaan jatkoi elämäänsä tyytyväisenä, kunnes tasan vuoden päästä itse kuoli perinnölliseen sairauteen. En näe tässä mitään yliluonnollista, vaan mielenkiintoisen sattuman.

   Lainaa

  34. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Ssssshh, älkää nyt tulko mänspleinaamaan mitään käyttöohjetta Ikean sivustolta. Jokin selittämätön jossain täällä maailmankaikkeudessa haluaa vain kertoa Reetalle jotain.

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Aliluonnollinen: Tai sitten tuossa keskimmäisessä on kyse siitä, että nukahti ja näki unta. Mun edesmenneet vanhemmat käy välillä mun unissa. En pidä sitä yliluonnollisena, vaan se on unta, vaikka välillä niissä unissa isä on vain kadonnut ja äiti herää henkiin. Hahmojakin näkee milloin missäkin esim. kaakelin [...]
   Yliluonnollista ei ole olemassakaan. Yliluonnolliseksi kutsutaan asioita, joita ihmismieli ei käsitä, tai tiede kykene selittämään.
   Ei tarkoita etteikö noita ilmiöitä olisi silti olemassa. Täysin luonnollisia ne silti ovat.

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Juomari: Elokuu oli Sirkalle erittäin rakas. Heinäkuu ja syyskuukin olivat omilla tavoillaan ihan ookoo, mutta kyllä elokuussa oli sitä jotain, ahh.
   Mun mielestä on jopa hivenen häiritsevää että Sirkka kertoo edesmenneestä koirastaan mutta edes se ei ollut niin rakas mitä elokuu. 

   Lainaa

  37. Tulos: +4 (6 ääntä)
   luonnotonta: Hauskaa miten kommenttiosio on täynnä pelkästään faktoihin analyyseihin ja tilastoihin uskovia ihmisiä eikä mitään yliluonnollista ja outoa voi koskaan sattua :D Antakaas mulle joku tieteellinen selitys sille että kun faijani kuolla kupsahti, meidän koira otti sen aika raskaasti. oli koiralla toki [...]
   Mun mielestä jokainen voi uskoa tällaisten asioiden olevan yliluonnollisia tai että siinä on taka jokin syvempi merkitys. Mutta ei ehkä kannttais ihmetellä jos muut ei sitä usko. Sori, en halua loukata, mutta itse uskon koiran kuoleman olevan täysin sattumalta juuri tuo päivä. Elämä on täynnä randomeita tapahtumia jotka halutessaan voi kääntää yliluonnollisiksi. Itselläni ei kyllä pää moista kestäisi, juurikin parasta että kaikki on niin noppapeliä.

   Lainaa

  38. Turpea hyttynen 29.5.2020 15:15
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Antti: Mie nään hiilloksen, makkaroita ja kahvipannun.
   Ei juma! Niin mäkin. Luulin, että oon ainoo.

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (3 ääntä)
   aamu-uninen: Keskimmäinen ei ollut hauska tai mitään. Surun keskellä ihmisellä on taipumus etsiä sitä ulospääsyä ja se voi tehdä tepposet(harvemmin ne ihan puhelee), mutta usein jonkun todella rakkaan menettäneet saattavat kokea lohduttavan tunteen sen rakkaan hyvästeistä tai viimeisestä tervehdyksestä, että [...]
   Juu, keskimmäinen oli pikemminkin herttainen. Ja osoitus siitä, että ihan jokaista pikkuvikaa mielenterveydessä ei pidä lähteä lääkitsemään pois. 
   Jos sen rakas kuollut koira ois tullu sille sanoon, että tapa kaikki, tai hyökkäämään kiinni kurkkuun, tai ees sanomaan, että sä olet luuseri, niin sitten oisin ollut hoitamisen kannalla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: yliluonnollista, yliluonnollinen, koira, kuva, pöllö, lemmikki, nuotio, savu, kuolla, kuolema, kummitella, valot, ikea, ajastin