Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 439

Anteeksi, mitkä rintaliivit?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 439

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +195 (221 ääntä)
   Sauli on ihana, vaikka sillä onkin ihan hölmö letturesepti.

   Lainaa

  2. Tulos: -29 (57 ääntä)
   Mäkin haluan sitä makkaraa, mitä Risto on syönyt.

   Lainaa

  3. Tulos: +486 (494 ääntä)
   Pitää kokeilla joskus, että helpottaako eskaloituvaan keskusteluun jos läiskäisee lättyreseptin keskelle kaikkea. Kiukkuiset osapuolet menevät tekemään lettuja ja tajuavat olleensa kiukkuisia vain, koska oli nälkä ja nyt heillä on hyvä resepti hihassa ja kaikki voittavat.

   Lainaa

  4. Rahoitettu norppa 28.5.2020 5:57
   Tulos: -42 (74 ääntä)
   Mä kirjoittelen tänne joskus tietokoneella. Mutta saa silläkin googlettaa. Eilen googlettelin mistä löytyisi yksi kukka. Ei löytynyt kuin tilattava versio ja nyt mietin viitsinkö puskaradiossa kysyä, kun luultavasti saan vastauksen etsiä netistä tai tilata löytämäni. En tilaa kasveja netistä. Päädyin siihen, että lähden kiertämään vielä ne puutarhamyymälät, missä en ole vielä käynyt.

   Lainaa

  5. Idioottivarma paprika 28.5.2020 6:30
   Tulos: +277 (385 ääntä)
   Miksi ei kuulosta yhtään leikkimieliseltä pyytää vaimoaan kuvaamaan huonetta jotta mies voi varmistua ettei siellä ole muita..

   Lainaa

  6. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Pöljä: Sauli on ihana, vaikka sillä onkin ihan hölmö letturesepti.
   Ainekset ennemmin amerikkalaisten pannukakkujen kuin lettujen, joskin maito-jauhosuhde lettujen. Toki osa käyttää amerikkalaisiin pannukakkuihin kermaviiliä. 

   Lainaa

  7. Käsittämätön vesimeloni 28.5.2020 7:10
   Tulos: +133 (229 ääntä)
   Idioottivarma paprika: Miksi ei kuulosta yhtään leikkimieliseltä pyytää vaimoaan kuvaamaan huonetta jotta mies voi varmistua ettei siellä ole muita..
   Siksi ettet ole koskaan ollut suhteessa jossa aiheesta voi laskea leikkiä, vaan tuollainen heitto on aina tarkoittanut jotain.

   Lainaa

  8. Isä neljän, joka olet töissä 28.5.2020 7:43
   Tulos: +176 (208 ääntä)
   Idioottivarma paprika: Miksi ei kuulosta yhtään leikkimieliseltä pyytää vaimoaan kuvaamaan huonetta jotta mies voi varmistua ettei siellä ole muita..
   Koska osa ihmisistä käsittää huumorin täysin eri tavalla. Heikomman itsetunnon omaavilla voi jo asialla leikittely olla kova paikka. Oma rakas vaimo vastasi kertaalleen vastaavaan: "Ei ole kun en saanut ketään, sinultahan ei tarvitse edes kysyä kun et sinäkään."

   Lainaa

  9. Jännittävä luovuttaja 28.5.2020 8:22
   Tulos: +167 (171 ääntä)
   Ihan asiasta kolmanteen, Timo vaikuttaa ihan isältäni, nimi ei vaan täsmää. Siis sehän on 100% totuus, että noilla jutuilla julkkisnaisien somekuvista hankitaan vaan klikkejä juttuihin ja saman sisällön saisit tietää katsomalla sen henkilön sometilejä. Isänikin tietää tämän, mutta silti ne jutut on mentävä aukaisemaan ja sitten valittaa, että olipa tyhmä juttu? Tai höhöttelee sarkastisesti etukäteen että "no voi vittu onpa tärkee juttu taas *julkkisnaisen* somepäivityksestä" JA SILTI KLIKKAA SEN LINKIN AUKI. Kiitos isä ja Timo, että tuette laatujournalismia.

   Lainaa

  10. Yönmusta paimen 28.5.2020 9:07
   Tulos: -52 (132 ääntä)
   Idioottivarma paprika: Miksi ei kuulosta yhtään leikkimieliseltä pyytää vaimoaan kuvaamaan huonetta jotta mies voi varmistua ettei siellä ole muita..
   Ei se olekaan leikkimielistä. Tuo on sairaalloista mustasukkaisuutta, jota kenenkään ei tarvitse hyväksyä tai koettaa maalailla huumoriksi, ja sen jälkeen vielä asiaa varmistellakseen jakaa someen. "Kato nyt, näin hauska juttu, ei oikeesti ollut ketään, siksi ihan hassun hauskan jutun jaoin Strömsseihinkin."

   Lainaa

  11. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Rahoitettu norppa: Mä kirjoittelen tänne joskus tietokoneella. Mutta saa silläkin googlettaa. Eilen googlettelin mistä löytyisi yksi kukka. Ei löytynyt kuin tilattava versio ja nyt mietin viitsinkö puskaradiossa kysyä, kun luultavasti saan vastauksen etsiä netistä tai tilata löytämäni. En tilaa kasveja netistä. [...]
   Niihin puutarhamyymälöihin voi myös soittaa etukäteen ja kysyä, oisko heillä valikoimissaan kyseistä kukkaa, niin säästyy aikaa ja bensaa (ja näin korona-aikaan myös ehkä hieman ihmiskontakteja).

   Lainaa

  12. Tulos: +25 (61 ääntä)
   Yönmusta paimen: Ei se olekaan leikkimielistä. Tuo on sairaalloista mustasukkaisuutta, jota kenenkään ei tarvitse hyväksyä tai koettaa maalailla huumoriksi, ja sen jälkeen vielä asiaa varmistellakseen jakaa someen. "Kato nyt, näin hauska juttu, ei oikeesti ollut ketään, siksi ihan hassun hauskan jutun jaoin Strömsseihinkin."
   No jopas nyt 😂 ei huumorin kukka kaikille kuki

   Lainaa

  13. Tulos: +34 (46 ääntä)
   Idioottivarma paprika: Miksi ei kuulosta yhtään leikkimieliseltä pyytää vaimoaan kuvaamaan huonetta jotta mies voi varmistua ettei siellä ole muita..
   Mä voisin ainakin ihan hyvin kuvitella tollasen, nimenomaan leikkimielisen, kysymyksen mun joka ikiseen suhteeseen. Onneks ei oo tarvinnu olla suhteessa, jossa kummankaan tekemisiä kytätään. 

   Lainaa

  14. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Idioottivarma paprika: Miksi ei kuulosta yhtään leikkimieliseltä pyytää vaimoaan kuvaamaan huonetta jotta mies voi varmistua ettei siellä ole muita..
   Joillekin se ei ole leikkimielistä ollenkaan, exäni olisi tästä hyvä esimerkki, onneksi silloin videopuheluita ei juurikaan soiteltu tai ollut tällaista mahdollisuutta edes, kuin ehkä skypen tai silloisen messengerin (mesen) kautta web-kameralla, nykyiseltä mieheltä kun taas olisi vitsi ja leikkimielinen heitto. 

   Lainaa

  15. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Yönmusta paimen: Ei se olekaan leikkimielistä. Tuo on sairaalloista mustasukkaisuutta, jota kenenkään ei tarvitse hyväksyä tai koettaa maalailla huumoriksi, ja sen jälkeen vielä asiaa varmistellakseen jakaa someen. "Kato nyt, näin hauska juttu, ei oikeesti ollut ketään, siksi ihan hassun hauskan jutun jaoin Strömsseihinkin."
     Nyt vähän vähemmälle sitä paranoiaa. Omassa suhteessani, ja ylempänä kirjoitetun perusteella muidenkin, suhteissa tuo on aivan yleinen huono läppä. "Kohta kotona, kerro poikaystävällesi että piiloutuu". Ehkäpä vitsin miellyttävyys suorastaan on siinä -uusihan se ei ole, mutta on aina mukava muistaa miten hyvin kaikki on?

   Lainaa

  16. Hoikka järvisieni 28.5.2020 11:38
   Tulos: +25 (41 ääntä)
   Idioottivarma paprika: Miksi ei kuulosta yhtään leikkimieliseltä pyytää vaimoaan kuvaamaan huonetta jotta mies voi varmistua ettei siellä ole muita..
   Vitsailuhan on ehdottomasti kiellettyä varsinkin parisuhteessa.

   Lainaa

  17. Tulos: +18 (24 ääntä)
   "Uunituore Tapolan mustamakkara 9,40 €/kg" - tuliko kellekään muulle tarve googlata? :D

   Lainaa

  18. Tulos: -45 (67 ääntä)
   Jos tuhkakuppi olisi oikeasti ollut liekeissä, olisiko puhelu täytynyt katkaista. Itse olisin laskenut/heittänyt puhelimen kädestäni ja sammuttanut palon. Se, että tuollaisessa "hätätilanteessa" ehtii sulkea puhelun herättää kyllä epäilyksiä.

   Lainaa

  19. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Jäi mietityttämään mikä siinä kasvokuvassa oli niin hienoa että koko some hullaantui🤔

   Lainaa

  20. Polyploidi lintu 28.5.2020 17:03
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Koska osa ihmisistä käsittää huumorin täysin eri tavalla. Heikomman itsetunnon omaavilla voi jo asialla leikittely olla kova paikka. Oma rakas vaimo vastasi kertaalleen vastaavaan: "Ei ole kun en saanut ketään, sinultahan ei tarvitse edes kysyä kun et sinäkään."
   Ihana vaimo, mahtava vastaus! 

   Lainaa

  21. Ihan ookoo pelikaani 28.5.2020 19:14
   Tulos: +2 (30 ääntä)
   Itseäni jäi mietityttämään sanavalinnat "miten ihmeessä saan myytyä selitykseni" ja "läpi kuitenkin meni". Nopeasti ensi lukemalla ymmärsin ensin, että siellä oli mies ja piti keksiä selitys. Itse olisin ilmaissut asian, jos mitään vilunkia ei olisi ollut, että "uskookohan minua kun kerron, mitä tapahtui". Itse totesin kumppanilleni hänen ollessaan puistossa istumassa, että älä koskettele ketään. Hän kertoi kosketelleensa jo 12 henkilöä, mutta on desinfioinut kätensä kaikkien kontaktien jälkeen. Eipä ollut kuitenkaan desinfioinut niitä henkilöitä ennen koskettelua. Meilläkin paska huumori kukkii.

   Lainaa

  22. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Reseptit kommenteissa alkaa olemaan jo aika kulunut juttu.

   Lainaa

  23. Mönjätön nektariini 29.5.2020 14:08
   Tulos: -6 (22 ääntä)
   Ei sokeria lettu- ja pannaritaikinoihin! Tulee paljon parempaa, eikä tule ällöttävää oloa syömisen jälkeen. Makeus saadaan hillosta yms. täytteistä, jotka sokerittoman letun kanssa tekevät mahtavan tasapainoisen yhdistelmän.

   Lainaa

  24. Itseasiassa 30.5.2020 7:37
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Ihimemies: Jos tuhkakuppi olisi oikeasti ollut liekeissä, olisiko puhelu täytynyt katkaista. Itse olisin laskenut/heittänyt puhelimen kädestäni ja sammuttanut palon. Se, että tuollaisessa "hätätilanteessa" ehtii sulkea puhelun herättää kyllä epäilyksiä.
   Nyt löytyi yksi, joka pyytää puolisoaan kuvaamaan huonetta ⬆️

   Lainaa

  25. Itseasiassa 30.5.2020 7:40
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Kiinnostaa mistä tuo lehmien rintaliivit on tullut? Huono (tai melkein oikea) suomennos vai jonkun korjausjekku?

   Lainaa

  26. Hemmoteltu lokki 30.5.2020 8:31
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mä oon niin arka kommentoimaan muihin kuin kavereiden postauksiin, että mietin pitäiskö ottaa itteä niskasta kii ja laittaa random-kommentteja sinne sun tänne.

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Itseasiassa: Nyt löytyi yksi, joka pyytää puolisoaan kuvaamaan huonetta ⬆️
   30 vuotta onnellisesti naimisissa. Videopuheluita emme harrasta eikä muutenkaan urkita toistemme menoja/viestejä. Luottamus on tärkeää. 
   Mutta kyllä tuo postaus kokonaisuudessaan sai hämähäkkivaiston hälyttämään. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: videopuhelu, kamera, mies, matonpesu, google, mainos, mainosmoka, rintaliivit, maikkari, mtv, uutiset, haloo helsinki, elli haloo, letut, resepti