Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koronakatsaus, osa 6

Maalle pakoon! "Olen ehkä pahis, mutta en poistu täältä."
Koronakatsaus, osa 6

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +372 (452 ääntä)
   KIITOS Sari! Toivottavasti "säännöt eivät koske minua" -mökki-Miia tunsi piston sydämessään...

   Lainaa

  2. Misantrooppi 19.5.2020 5:18
   Tulos: -241 (529 ääntä)
   Tarjan jakama teksti on yhtä selvää kun meidän nykyisen hallituksen ilmoitukset. Itseasiassa en edes yllättyisi vaikka teksti olisikin hallituksen käsialaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +298 (464 ääntä)
   Tuo Tarjan jakama teksti kuvailee hyvin koulujen avaamisen järjettömyyden.

   Lainaa

  4. Tulos: +278 (340 ääntä)
   Tohon kun vielä lisätään, että käyttämällä kasvomaskeja ihmiset ympäri maailmaa voivat ehkäistä levittämästä tautia itse, jos sairastavat sitä oireettomasti tai sen oireet eivät ole vielä alkaneet. Maskien käyttöä ei kuitenkaan suositella, koska se ei suojaa käyttäjää itseään ja epäitsekkäästi ei tässä tautitilanteessa saa ajatella.

   Lainaa

  5. Perä & Suoli 19.5.2020 7:02
   Tulos: +159 (165 ääntä)
   Nämä ovat sekavia aikoja. Otappa mistään nyt selvää

   Lainaa

  6. Tulos: +84 (88 ääntä)
   Perä & Suoli : Nämä ovat sekavia aikoja. Otappa mistään nyt selvää
   Selvää on, jos ei ole viinaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Miksi tulee Android kännykässä ekan tekstin päälle mainos, jota ei saa pois?

   Lainaa

  8. Tulos: +63 (153 ääntä)
   Kaisa : Tuo Tarjan jakama teksti kuvailee hyvin koulujen avaamisen järjettömyyden.
   Kyllä siinä ihan perää on. Opiskeluaiheisiin edes menemättä, monella olisi tullut todella pitkä eristäytyneisyyden putki joka nyt katketessaan edes hetkeksi saattaa helpottaa tilannetta enemmän kuin uskotkaan. Suomessa on perheitä joissa on todella vaikeaa erityisesti näinä aikoina, lomautetuilla vanhemmilla on putki päällä ja kotona saattaa henkisen taakan lisäksi olla fyysistälin terveyttä uhkaavia tilanteita päivittäin. Ei kaikilla ole yhtä ihanaa kun ”saa” olla poissa koulusta, vaan arjen rutiinit saattavat olla ainoat arjessa kantavat asiat.

   Lainaa

  9. Tulos: -310 (388 ääntä)
   Tarjan teksti voisi olla kyllä tämän tyttelihallituksen luoma :D

   Lainaa

  10. Kilokalori 19.5.2020 7:37
   Tulos: +64 (142 ääntä)
   Jokainen Suomen itseoppinut pandemiaspesialisti on kohta täällä pätemässä. Koronassa ei pelota tauti, vaan ihmiset jotka siitä öyhöttää.

   Lainaa

  11. Voi Ei Se On Taas Se 19.5.2020 8:11
   Tulos: -52 (82 ääntä)
   No nii, olihan se korona juttukin mukana. Ei sillä että kaivannut olisin mutta hiljaa mielessäni toivoin et josko täällä ei täytyisi lukea koronasta mutta ei sitten.

   Lainaa

  12. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Arhhg : Miksi tulee Android kännykässä ekan tekstin päälle mainos, jota ei saa pois?
   Niin täynnä mainoksia muutenkin sivusto nykyään, ettei pääse etenemään ja ruksit niin pieniä että niihin ihan mahdoton osua. 

   Lainaa

  13. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Arhhg : Miksi tulee Android kännykässä ekan tekstin päälle mainos, jota ei saa pois?
   Sitä minäkin kiroilin, ja vaihdoin selaimen asetuksista "tietokone sivusto" näkymään,niin johan läks.

   Lainaa

  14. Tulos: -49 (97 ääntä)
   Arhhg : Miksi tulee Android kännykässä ekan tekstin päälle mainos, jota ei saa pois?
   Koska sivuston tarkoitus ei ole näyttää meille hauskoja juttuja vaan tuoda omistajille rahaa. Myisivät mummonsakin mainostilaksi jos joku ostaisi.

   Lainaa

  15. Tulos: +106 (156 ääntä)
   Lain mukaan ne koulut oli pakko avata. Valmiuslaki päättyi ja perustuslakia pitää nyt vaan noudattaa. Sotilasjunttaako te tänne haluatte?

   Lainaa

  16. Tulos: +103 (153 ääntä)
   Siis mistä toi "virus ei tartu lapsiin" on revitty? Totta kai se tarttuu, oireita ei vain välttämättä huomaa. Ja ihan samalla tavoin lapset levittävät virusta kuin kaikki muutkin. Tympii noi muka-hauskat koronatekstit, joita copypastataan tykkäysten ja jakojen toivossa. Oikeasti ne ohjeet eivät edes ole vaikeita, ihmiset vain ovat tyhmiä.

   Lainaa

  17. Jorma Ralli-Kukkula 19.5.2020 9:56
   Tulos: +63 (73 ääntä)
   Woodrow : Koska sivuston tarkoitus ei ole näyttää meille hauskoja juttuja vaan tuoda omistajille rahaa. Myisivät mummonsakin mainostilaksi jos joku ostaisi.
   Vaikea uskoa että tällä sivulla ihan mahdottomasti rikastumaan pääsisi, ehkä sitten jos olisi englanninkielinen. Eiköhän sivuston tarkoitus ole ennen kaikkea jakaa juuri näitä juttuja ja tuoda sen verran massia että se kattaa ylläpitokulut ja vähän päälle. Mutta kai tämän ymmärtäminen on aika vaikeaa, jos on aina tottunut warettamaan kaiken ja "maksamaan" taiteilijoille ja timpureille sillä kuuluisalla näkyvyydellä.

   Lainaa

  18. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Arhhg : Miksi tulee Android kännykässä ekan tekstin päälle mainos, jota ei saa pois?
   Samasta syystä kuin kaikilla muillakin kännyköillä. Ei se ole käyttöjärjestelmän ominaisuus/vika, vaan nettiselaimen tai itse nettisivun.

   Lainaa

  19. Isä neljän, joka olet töissä 19.5.2020 10:09
   Tulos: +60 (84 ääntä)
   Soma-Li : Tarjan teksti voisi olla kyllä tämän tyttelihallituksen luoma :D
   Ei politiikkaa tänne, kiitos.

   Lainaa

  20. Arkkienkeli 19.5.2020 10:25
   Tulos: +84 (124 ääntä)
   Misantrooppi : Tarjan jakama teksti on yhtä selvää kun meidän nykyisen hallituksen ilmoitukset. Itseasiassa en edes yllättyisi vaikka teksti olisikin hallituksen käsialaa.
   Persuilla ei koskaan mikään ole hyvin. Rajat on kiinni, maahan ei saa tulla ja nyt kun noista ei voi valittaa niin valitetaan hallituksesta. Aina kaikki on muiden vika.

   Lainaa

  21. Tulos: -7 (59 ääntä)
   Misantrooppi : Tarjan jakama teksti on yhtä selvää kun meidän nykyisen hallituksen ilmoitukset. Itseasiassa en edes yllättyisi vaikka teksti olisikin hallituksen käsialaa.
   Minä yllättyisin, jos joku persu olisi kirjoittanut tuon, koska kirjoitus- ja kielioppivirheitä oli niukasti. Ilmeisesti persu on sanellut jollekin sivistyneemmälle, joka on korjannut kieltä ja tehnyt volinasta loogisemman.
   Ei ole looginen nytkään, mutta sentään luettava.

   Lainaa

  22. yli opisto hörhö 19.5.2020 10:57
   Tulos: +90 (94 ääntä)
   Woodrow : Koska sivuston tarkoitus ei ole näyttää meille hauskoja juttuja vaan tuoda omistajille rahaa. Myisivät mummonsakin mainostilaksi jos joku ostaisi.
   Niin, se on ikävää kun sivustoja ei voi ylläpitää pyhällä hengellä. Jokuhan tästäkin maksaa, joten onhan se aivan liikaa vaadittu käyttäjiltä että he hyväksyisivät sen tosiasian että mainoksia saattaa olla. 

   Lainaa

  23. Tulos: +41 (71 ääntä)
   Joykop: Tohon kun vielä lisätään, että käyttämällä kasvomaskeja ihmiset ympäri maailmaa voivat ehkäistä levittämästä tautia itse, jos sairastavat sitä oireettomasti tai sen oireet eivät ole vielä alkaneet. Maskien käyttöä ei kuitenkaan suositella, koska se ei suojaa käyttäjää itseään ja epäitsekkäästi ei tässä tautitilanteessa saa ajatella.
   Itsevirkatuista kasvomaskeista ei ole mitään hyötyä ja koska ne tuovat käyttäjilleen virheellisen turvallisuudentunteen, ne ovat jopa haitallisia kun ihmiset lakkaavat noudattamasta turvavälejä ja muita oikeasti toimivia torjuntakeinoja.
   Oikeasti toimivia kasvomaskeja taas ei ole satoja miljoonia ylimääräisenä, joten niitä ei riitä viidelle ja puolelle miljoonalle suomalaiselle vaan on järkevämpää antaa ne niille, jotka niitä oikeasti tarvitsevat: hoitajille ja lääkäreille.
   Kasvomaskipakko on otettu joissakin maissa käyttöön, ei siksi että siitä on jotain todellista hyötyä, vaan koska kansa luulee siitä olevan hyötyä ja viranomaiset pelkäävät (aivan aiheesta), että kansa lakkaa noudattamasta oikeasti hyödyllisiä määräyksiä, ellei hallitus välillä määrää jotain, minkä kansa voi helpommin uskoa hyödylliseksi vaikkei se sitä olekaan.
   Jos ihmiset edelleen noudattavat turvavälejä, välttävät matkustelua ja pesevät käsiä, ei maskeista haittaakaan ole.

   Lainaa

  24. Tulos: +83 (93 ääntä)
   Soma-Li: Tarjan teksti voisi olla kyllä tämän tyttelihallituksen luoma :D
   Mutta onneksi vastapuolella on näin loistavia argumentteja!

   Lainaa

  25. Tulos: -20 (68 ääntä)
   Peeke: Kyllä siinä ihan perää on. Opiskeluaiheisiin edes menemättä, monella olisi tullut todella pitkä eristäytyneisyyden putki joka nyt katketessaan edes hetkeksi saattaa helpottaa tilannetta enemmän kuin uskotkaan. Suomessa on perheitä joissa on todella vaikeaa erityisesti näinä aikoina, lomautetuilla vanhemmilla on putki [...]
   Ja kaksi viikkoa koulua pelastaa? Ne lapset joiden perheissä ongelmia oli ennen koronaa ja on koronan jälkeenkin? Se juoppo vanhempi nimittäin odottaa koulupäivän jälkeenkin siellä kotona. Jos tietäisin, mikä viherpesua vastaava sana sopisi tähän yhteyteen, käyttäisin sitä. Kaksi viikkoa koulua ei auta, valtavat lisäresurssit lasten suojeluun ja ennalta ehkäisevään työhön sekä päihdetyöhön auttavat. Mutta sekään ei käy, suomalaisella kun on oikeus kännätä. Työmiehen kopsut vai mitä se oli. 

   Lainaa

  26. Tulos: +47 (59 ääntä)
   Kaloriina: Ja kaksi viikkoa koulua pelastaa? Ne lapset joiden perheissä ongelmia oli ennen koronaa ja on koronan jälkeenkin? Se juoppo vanhempi nimittäin odottaa koulupäivän jälkeenkin siellä kotona. Jos tietäisin, mikä viherpesua vastaava sana sopisi tähän yhteyteen, käyttäisin sitä. Kaksi viikkoa koulua ei auta, valtavat [...]
   Kyllä tässäkin maassa monen alkoholismi on pysynyt jollain tavalla hanskassa vain, koska aamuisin on pitänyt herätä töihin. Lomautus tai työttömyys saattaa katkaista sen kamelin selän ja aloittaa täysimittaisen rännin. Miten lisäresurssit lastensuojeluun auttavat yhtään mitään, jos ongelmatapauksia ei pystytä tunnistamaan? Eivät työntekijät mitään satunnaistarkastuksia tee kaikkiin koteihin. Näiden kahden viikon aikana opettajat voivat yrittää katsoa, että onko lapsilla kaikki hyvin ja ohjata tapauksia eteenpäin, vaikka kynnys tähän on käsittääkseni aika korkea. 

   Lainaa

  27. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Peeke: Kyllä siinä ihan perää on. Opiskeluaiheisiin edes menemättä, monella olisi tullut todella pitkä eristäytyneisyyden putki joka nyt katketessaan edes hetkeksi saattaa helpottaa tilannetta enemmän kuin uskotkaan. Suomessa on perheitä joissa on todella vaikeaa erityisesti näinä aikoina, lomautetuilla vanhemmilla on putki [...]
   Joo, kyllä, mutta. Meillä pitäisi olla parempi sosiaalihuolto siis. Jos lapsesta ei ole kuulunut viikkoon, opettajalta lasu. Ja lastensuojelun pitäisi ottaa ne perheet ja lapset avun piiriin. Näin sen kuluisi mennä, ei niin, että avataan koulut siksi kun on laiminlyötyjä lapsia. 

   Lainaa

  28. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Woodrow: Myisivät mummonsakin mainostilaksi jos joku ostaisi.
   Tätä on yritetty, mutta kukaan ei ostanut. 😢
   No ei, mutta toimiiko sivusto nyt paremmin? Olemme tänään tehneet suuria päivityksiä ja nyt pitäisi kaiken rullata kevyemmin.

   Lainaa

  29. Tulos: -22 (36 ääntä)
   Just: Mutta onneksi vastapuolella on näin loistavia argumentteja!
   Millä vastapuolella? Kenen puolella sinä olet? Kenen puolella minä olen?

   Lainaa

  30. Tulos: +24 (24 ääntä)
   FMteam: Tätä on yritetty, mutta kukaan ei ostanut. 😢 No ei, mutta toimiiko sivusto nyt paremmin? Olemme tänään tehneet suuria päivityksiä ja nyt pitäisi kaiken rullata kevyemmin.
   Toimii! 😊

   Lainaa

  31. Tulos: +23 (25 ääntä)
   FMteam: Tätä on yritetty, mutta kukaan ei ostanut. 😢 No ei, mutta toimiiko sivusto nyt paremmin? Olemme tänään tehneet suuria päivityksiä ja nyt pitäisi kaiken rullata kevyemmin.
   Minua alkoi vähän kiinnostaa, että joko FMteam on monimiljardöörejä tämän sivuston ansiosta, vai meneekö ihan huvin ja urheilun piikkiin tämän ylläpito? Vai kenties jotain siltä väliltä?

   Lainaa

  32. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Hän: Minua alkoi vähän kiinnostaa, että joko FMteam on monimiljardöörejä tämän sivuston ansiosta, vai meneekö ihan huvin ja urheilun piikkiin tämän ylläpito? Vai kenties jotain siltä väliltä?
   Miljoonia saa vielä odotella, eikä niitä täältä ole tulossa. 😀 Ylläpito hoituu muiden töiden ohessa.

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (16 ääntä)
   Ärsyttää Tarjan kaltaiset tahallaanväärinymmärtäjät. Se, ettei itse jotain ymmärrä, ei välttämättä tarkoita, että muut ovat tyhmiä.

   Lainaa

  34. Kummallista 20.5.2020 11:05
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Ajattelija: Itsevirkatuista kasvomaskeista ei ole mitään hyötyä ja koska ne tuovat käyttäjilleen virheellisen turvallisuudentunteen, ne ovat jopa haitallisia kun ihmiset lakkaavat noudattamasta turvavälejä ja muita oikeasti toimivia torjuntakeinoja. Oikeasti toimivia kasvomaskeja taas ei ole satoja miljoonia ylimääräisenä, joten [...]
   Työssäni joudun käyttämään puuvillakankaisia maskeja, jotka ovat niin tiheitä että hengittäminen on erittäin vaivalloista ja epämukavat käyttää.
   kirurgiset maskit varattu työntekijöille, joilla on jokin painava syy olla käyttämättä kangasmaskeja.
   Eli käytännössä tai teoriassa ei eroa kotona tehtyihin maskeihin mitenkään.
   Maskien tehtävä on vain vähentää pisaroiden määrää puhuttaessa tai vaikka yskiessä, suoraa kontaktia pisaroille ei myös tule juurikaan, koska ulos tuleva ilma tulee suurimmaksi osaksi ulos maskin sivuilta.
   Eli kyllä maskeista on hyötyä, mutta materiaali ja käyttötapa pitää olla hyvä.
   Yhdistettynä muihin varotoimiin varsin hyvä ratkaisu olisi.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (18 ääntä)
   Peeke: Kyllä siinä ihan perää on. Opiskeluaiheisiin edes menemättä, monella olisi tullut todella pitkä eristäytyneisyyden putki joka nyt katketessaan edes hetkeksi saattaa helpottaa tilannetta enemmän kuin uskotkaan. Suomessa on perheitä joissa on todella vaikeaa erityisesti näinä aikoina, lomautetuilla vanhemmilla on putki [...]

   Entäs sitten kahden viikon päästä kesälomalla? Pidetäänkö kesäkoulua vai miten silloin huolehditaan, että lapsilla on hyvät olot?

   Lainaa

  36. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Joykop: Tohon kun vielä lisätään, että käyttämällä kasvomaskeja ihmiset ympäri maailmaa voivat ehkäistä levittämästä tautia itse, jos sairastavat sitä oireettomasti tai sen oireet eivät ole vielä alkaneet. Maskien käyttöä ei kuitenkaan suositella, koska se ei suojaa käyttäjää itseään ja epäitsekkäästi ei tässä tautitilanteessa saa ajatella.
   Paitsi että suurin osa ihmisistä käyttää niitä aivan päin helvettiä jolloin niiden vaikutus on osapuilleen plus miinus nolla. Ei tässä mistään epäitsekkyydestä ole kysymys vaan sosiaalipointseista niinku kaikessa muussakin. 

   Lainaa

  37. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Koulujen avaaminen ei tuntunut järkevältä mutta ymmärtääkseni koulut, samoin kuin esim. Uudenmaan raja avattiin koska tarpeeksi painavaa syytä poikkeustilan jatkamiselle ei ollut. Meillä on lakeja, jotka suojaa maata diktatuurilta. Jos hallitus rajoittaa ihmisten vapaata liikkumista tai oikeutta kouluun tarpeettomasti, niin pandemian jälkeen joutuisivat vastuuseen. Siksi ovat tarkkoja ettei liikaa rajoiteta.

   Lainaa

  38. Tulos: -24 (28 ääntä)
   Soma-Li: Tarjan teksti voisi olla kyllä tämän tyttelihallituksen luoma :D
   Olet niin oikeassa

   Lainaa

  39. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Soma-Li: Tarjan teksti voisi olla kyllä tämän tyttelihallituksen luoma :D
   Kyllä! Tyttelit takas hellan ääreen! :D

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ei mökille menoa ole kukaan kieltänyt eikä se olisi lain mukaan mahdollistakaan! Rajat suljettiin joksikin aikaa, ei niitä kuulunut pitää kauan suljettuna.

   Lainaa

  41. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Misantrooppi: Tarjan jakama teksti on yhtä selvää kun meidän nykyisen hallituksen ilmoitukset. Itseasiassa en edes yllättyisi vaikka teksti olisikin hallituksen käsialaa.
   Älähän nyt, Marinhan sanoi oppositiolle, että ei tehdä tästä mitään spektaakkelia :D! Yli 300 kuollutta nyt.

   Lainaa

  42. Tulos: -5 (11 ääntä)
   -x-x-: Kyllä tässäkin maassa monen alkoholismi on pysynyt jollain tavalla hanskassa vain, koska aamuisin on pitänyt herätä töihin. Lomautus tai työttömyys saattaa katkaista sen kamelin selän ja aloittaa täysimittaisen rännin. Miten lisäresurssit lastensuojeluun auttavat yhtään mitään, jos ongelmatapauksia ei pystytä [...]
   En tunne yhtäkään ihmistä joka tämän covidin takia olisi nyt vain laiskotellut. Suurin osa pääsi etätöihin ja muut jatkaneet ihan normaalisti työssä käyntiä.

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Pliipluu: Lain mukaan ne koulut oli pakko avata. Valmiuslaki päättyi ja perustuslakia pitää nyt vaan noudattaa. Sotilasjunttaako te tänne haluatte?
   Höpöhöpö. Valmiuslaki on voimassa nykyisillä päätöksillä 30.6. asti ja sen voimassaoloa voidaan tietysti tarvittaessa jatkaa vielä siitäkin. Koulujen avaaminen oli hallituksen oma päätös.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Joykop: Tohon kun vielä lisätään, että käyttämällä kasvomaskeja ihmiset ympäri maailmaa voivat ehkäistä levittämästä tautia itse, jos sairastavat sitä oireettomasti tai sen oireet eivät ole vielä alkaneet. Maskien käyttöä ei kuitenkaan suositella, koska se ei suojaa käyttäjää itseään ja epäitsekkäästi ei tässä tautitilanteessa saa ajatella.
   Maskivöyhötys on somen luoma. Vessapaperi ja tarpeeton maski, muuta ei maallikoiden päähän sovi. Käsienpesusta nyt puhumattakaan. Pitäköön väki naamallaan vaikka alushousuja, mut tuubihuivien ja muun paskan vaatiminen kotihoivaan oli alle arvostelun.
   Maallikot määkii ja uhkailee niin, et nyt sadat hoitajat kylvettävät kotimummoja kangasrätit liimautuneena suuhun. Illalla jättävät sitten muun paskapyykin sekaan pestäväksi, etteivät omaiset ole hakkaamassa ja haastamassa oikeuteen.. 

   Lainaa

  45. Tulos: +13 (13 ääntä)
   tyhyt: En tunne yhtäkään ihmistä joka tämän covidin takia olisi nyt vain laiskotellut. Suurin osa pääsi etätöihin ja muut jatkaneet ihan normaalisti työssä käyntiä.
   ?? Ensinnäkin, mistä sä tuon laiskottelun edes tähän juttuun vetäsit, jos puhuttiin alkoholismista joka lähtee enemmän lapasesta jos joutuu työttömäksi tai lomautetuksi?
   Ja kuvitteletko sä että kaikki todella pääsi joko etätöihin tai jatkamaan töitään normaalisti? Tuolla on varmaan satoja tuhansia ihmisiä jotka on jäänyt näiden rajoitusten takia juurikin lomautetuksi tai työttömäksi. Kaikkia töitä kun ei voi etänä tehdä, ja hyvin hyvin monen alan kulmakivi on isojen tapahtumien toteutuminen sekä matkailu, jotka on nyt täysin pannassa. Se että sä et tunne ketään lomautettuna ei tarkoita etteikö niitä olisi hyvin paljon.
   Ja konkurssejakin on jo tullut, se siitä yritysten tukemisesta. En yhtään ihmettelisi jos rupeaa joitakin ihmisiä masentamaan.

   Lainaa

  46. Vikan lähettänyt 25.5.2020 23:32
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   "Tarjan" tekstin on kirjoittanut hän itse, alkuperä siis on selvillä. Miksi tässä kaivattiin jotain lähdeviitettä? T. tuon päivityksen fm:lle lähettänyt

   Lainaa

  47. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Vikan lähettänyt: "Tarjan" tekstin on kirjoittanut hän itse, alkuperä siis on selvillä. Miksi tässä kaivattiin jotain lähdeviitettä? T. tuon päivityksen fm:lle lähettänyt
   Tämän tekstin lähetti meille useampi henkilö. Kyseinen Tarja on siis kopioinut tekstin jotain kautta ja lisännyt itse loppuun, ettei alkuperä ole selvillä. Lähes kaikissa muissakin versioissa oli lopussa jokin viittaus siihen, että teksti oli kopiotu. Tarja ei siis ole alkuperäinen kirjoittaja, vaan ihan Tarja ilman lainausmerkkejä. 🙂

   Lainaa

  48. Vikan lähettänyt 26.5.2020 14:51
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   FMteam: Tämän tekstin lähetti meille useampi henkilö. Kyseinen Tarja on siis kopioinut tekstin jotain kautta ja lisännyt itse loppuun, ettei alkuperä ole selvillä. Lähes kaikissa muissakin versioissa oli lopussa jokin viittaus siihen, että teksti oli kopiotu. Tarja ei siis ole alkuperäinen kirjoittaja, vaan ihan Tarja ilman lainausmerkkejä. 🙂
   Aa okei! Itse nappasin kuvan sellaiselta ei-Tarjalta, joka useinkin kommentoi tuohon tyyliin, niin olin ihan varma, että oli hänen itsensä kirjoittama, ja kun vielä pistin ilman postaajan nimeä, niin ajattelin, että joku alias siihen vaan laitettu :)

   Lainaa

  49. Tulos: -1 (1 ääni)
   Minkäköhän takia mun kommenttia ei oo julkastu, jossa neuvoin miten mainoksen saa pois ensimmäisen mokan päältä? 🤔 Mutta hyvä, jos nyt toimii. Se on pääasia. Mutta ihmettelin vaan 🤔

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (1 ääni)
   Miksei mun mitkään kommentit näy?

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (3 ääntä)
   No nyt näkyy, mutta edelleenkään ei se yks aikasempi näy. Mutta antaa olla.

   Lainaa

  52. Violetti pingviini 27.5.2020 22:44
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Alkuperäinen postaus oli ryhmästä 'alakoulun aarreaitta' jonkun alakoulun opettajan satiirinen kirjoitelma ja ihan hauska sellainen :D

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Vähän niinkuin tämä: Tässä vielä ohjeita tiivistetysti, jos on vielä joku joka ei tiedä miten toimia: 1. Kotoa ei saa lähteä minnekään paitsi jos lähtee niin sitten saa. 2. Kyläillä ei saa mutta se ei ole kiellettyä. 3. Maskeista ei ole tutkittua hyötyä mutta niitä pitää kuitenkin käyttää. 4. Kangasmaskien käyttöä suositellaan eikä niistä ole tutkitusti hyötyä. 5. Apteekissa myytävät sairaalamaskit pitää säästää terveydenhoidon työntekijöille. 6. Kaupat ovat kiinni paitsi ne jotka ovat auki. 7. Kuntosalit ovat kiinni paitsi ne, jotka ovat auki. 8. Ruuat pitää tilata verkosta. Jos nyt jättää tilauksen, ruokaa voi vielä saada juhannukseksi. 9. Korona on vaarallista vain vanhoille ja vaivaisille ja niille perusterveille nuoremmille, jotka siihen kuolevat. 10. Käsineitä ei tarvitse käyttää mutta mihinkään ei pidä koskea paljain käsin. 11. Paras keino pitää korona kurissa on testaaminen. Siksi ketään ei nyt testata. 12. Mökille ei saa lähteä eikä se ole kielletty. 13. Uudenmaan sulku purettiin mutta sieltä ei saa lähteä minnekään eikä sinne saa mennä. 14. Ulkomailta palaaville ei ole karanteenia mutta heidän pitää odottaa kaksi viikkoa ennen kuin he ovat kontaktissa kehenkään. 15. Pandemia kestää kolme kuukautta tai kolme vuotta tai ehkä se ei pääty koskaan. 16. C-vitamiinista ei ole hyötyä koska Juhani Knuuti sanoo. 17. Suomen tartuntakäyrä on laskenut tavoitetasolle ja siksi pahin on vielä edessä. 18. Virus elää pinnoilla tunnin tai kaksi tai viisi päivää ja koronan voi saada maitopurkista tai sitten ehkä ei koska virus ei näköjään pysy kauaa toimintakykyisenä joten kaikki ostokset pitää pestä eikä niihin saa koskea paljain käsin. 19. Sanna Marin tekee koko ajan huonoja päätöksiä minkä takia hänen kannatuksensa on yli 80 prosenttia. 20. Lapsia pitäisi saada lisää huoltosuhteen parantamiseksi, mutta pitää pitää 2 m turvaväli. 21. Sitten on myös WHO, Bill Gates, 5 G-mastot, pakkorokotukset, huoltovarmuusvirasto, Tiina Jylhä ja hesalaiset mökkeilijät.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sairaala, perniö, salo, koulut, koronavirus, opettajat, kesäloma, mökki, espoo, onnettomuus