Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Joskus on parempi olla vain hiljaa

Kaikkia mielipiteitäsi ei tarvitse kenenkään kuulla.
Joskus on parempi olla vain hiljaa

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 89 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +879 (1001 ääntä)
   Aivan käsittämättömän kylmää kommenttia Mirkalta. Kaikkea se leipä elättää.

   Lainaa

  2. Tulos: +364 (458 ääntä)
   Misrkalta tulee niin rätisevää sontaa suusta että kissan pentukin säikähti! Joltakin on tunteet lentäneet tuuletusikkunasta, vaikka oli stopparit.

   Lainaa

  3. Tulos: +185 (261 ääntä)
   Pakko olla trolli. Ainakin toivon niin.

   Lainaa

  4. Tulos: +456 (500 ääntä)
   Muistan kun ihmiset kauhistelivat, että miten lemmikin voi jättää kotiin vartioimatta tunneiksi kun tämä voi hirttää itsensä lelulla, tukehtua nappuloihinsa tai murtaa lonkkansa hyppiessään. Auta armias jos lähdit töihin, kävit viemässä roskat tai kävit vessassa, kissa on jo tehnyt itsemurhan sillä välin. Tässäkin jos sinulla on lapsi, etkä katso tätä 24/7, tuijota tätä koko ajan kokatessa tai ota vessaan mukaan ja yölläkin jos et ole kahlinnut tätä käsiraudoilla kiinni käteesi ja herännyt 2 sekunnin välein tarkastamaan, että yhä on siinä, olet selvästi huono äiti/isä ja jos lapsi kuolee, niin oma on mokasi <- Miten joku voi oikeasti edes ajatella noin? Kukaan ei pysty vahtimaan lasta jokainen sekuntti ja mitä tahansa on voinut tapahtua. Tämäkin tuskin oli yksi tapahtuma vaan monen pienen tapahtuman yhdistelmä, joka ajoi tähän tapaturmaan ja siinä ei todellakaan kannata alkaa syyttelemään, miten olisi voinut tehdä asiat paremmin. Mutta vielä se, että epäilee äidin murhanneen/tappaneen tämän lapsen. Mikään ei pysty kuvaamaan miten vihaiseksi tuo tekee, että jos on tapahtunut tapaturma, menettänyt rakkaansa ja joku alkaa syyttelemään, että SINÄ teit sen.

   Lainaa

  5. Tulos: +76 (92 ääntä)
   Hieno ihminen.

   Lainaa

  6. ............... 14.5.2020 3:30
   Tulos: +129 (195 ääntä)
   Pyh: Aivan käsittämättömän kylmää kommenttia Mirkalta. Kaikkea se leipä elättää.
   Mirkasta tuli kyllä vähän psykopaatti-vibat.

   Lainaa

  7. Tulos: -566 (696 ääntä)
   Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti

   Lainaa

  8. Tulos: +322 (358 ääntä)
   Annika: Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti
   Mieti jos joku sun kolmesta lapsesta putoais ikkunasta kun sulla on selkä käännettynä ja kuolis. Sit sulle tullaan selittämään miten et välittänyt yhtään sun lapsista ja varmaan teit sen tahallaan. Ja muut kommentoijat pitää syyttelijöiden puolta ja lisää vettä myllyyn kun samalla kun itse oot järjestämässä lapselle hautajaisia. Luulis et lasten äitinä ymmärtäisit miten helposti lapsi voi kadota näkyvistä ja miten nopeasti se voi saada pahaa aikaan. Kaikkialle ei yksinkertaisesti riitä silmät ja kädet 24/7 vaikka kuinka välittäis. Sairas näkökulma.

   Lainaa

  9. Tulos: +298 (332 ääntä)
   Siunausta lapselle, sanoo Mirka, että on vielä uskovainenkin olevinaan. Kyllä on taas uskovainen josta lähimmäisenrakkaus ja myötätunto pursuaa ulos! Hyi saatana.

   Lainaa

  10. Tulos: +310 (342 ääntä)
   Annika: Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti
   Niinhän sinä Annika itsellesi uskottelet. Pahoja asioita ei kuitenkaan voi kaikella maailman huolehtimisella, tarkistamisella ja tarkkailemisella estää.

   Lainaa

  11. Tulos: -48 (140 ääntä)
   Ei tällaista persukökköä jatkoon.

   Lainaa

  12. Isä neljän, joka olet töissä 14.5.2020 6:46
   Tulos: +35 (67 ääntä)
   Taitaa Mirka asua sillan alla ja saalistaa vuohia. Okei, taitaa olla vain turhaa toiveajattelua.

   Lainaa

  13. Isä neljän, joka olet töissä 14.5.2020 6:46
   Tulos: +89 (153 ääntä)
   Pasi: Ei tällaista persukökköä jatkoon.
   Ei politiikkaa nyt, kiitos.

   Lainaa

  14. Tulos: +25 (175 ääntä)
   Pasi: Ei tällaista persukökköä jatkoon.
   "Pakolliset aasinsillat Perussuomalaisiin"

   Lainaa

  15. Tulos: +85 (149 ääntä)
   Jarno: “Pakolliset aasinsillat Perussuomalaisiin”
   Ullatus on aasinsilta?

   Lainaa

  16. Tulos: +177 (197 ääntä)
   Tuli pitkästä aikaa tosi paha mieli näitä lukiessa. Miten empatiakyvytön voi ihminen olla? Kaikenlaista nyt vain sattuu, se vaan menee niin eikä sille kukaan mitään mahda. Kaikki sympatiat lapsen perheelle.

   Lainaa

  17. Tulos: -74 (110 ääntä)
   Pasi: Ullatus on aasinsilta?
   Onko se joku kaikkien persuja ja vain persujen käyttämä sana? Sikäli Mirkalla pointti, että juurihan uutisissa tapaus missä isä tappanut 4kk vauvansa. Lapsenmurhia tapahtuu vuosittain. Eri juttu tarvitseeko jollain facen random-ryhmässä spekuloida yksittäistä tapausta nettisalapoliisien toimesta.

   Lainaa

  18. jukkapalmu 14.5.2020 8:03
   Tulos: -17 (137 ääntä)
   Miksi joku edes jakaa tälläsiä uutisia? En mäkään kerro kotona mitä ikävää töissä näen. Eikä tossa ole pointtina mikään varoitus muille että pitäkää huoli lapsistanne, vaan oman egon pönkittäminen että "Katsokaa kun välitän, koska olen hyvä ihminen" Lähettää surunvalitteluja tuntemattomille omassa facebook- profiilissaan. Typerää.

   Lainaa

  19. Tulos: +190 (202 ääntä)
   Asuin 7 kerroksisessa talossa toisessa kerroksessa. Istuin keittiössä ja katoin et mikä vilahti.. Ylemmästä kerroksesta oli tippunu 3 vuotias lapsi keittiön tuuletusikkunasta. Asuttiin alaoven yläpuolella, joten lapsi tippui katoksen päälle. Lapselle tuli kylkeen yksi mustelma eikä muuta. Näitä tippumisia tiedän tältä paikkakunnalta 6kpl pelkästään.. Etet.. Suomen ensimmäinen kerta..

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (31 ääntä)
   Mirka on ihmistauhkaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +126 (132 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi joku edes jakaa tälläsiä uutisia? En mäkään kerro kotona mitä ikävää töissä näen. Eikä tossa ole pointtina mikään varoitus muille että pitäkää huoli lapsistanne, vaan oman egon pönkittäminen että “Katsokaa kun välitän, koska olen hyvä ihminen” Lähettää surunvalitteluja tuntemattomille omassa facebook- profiilissaan. Typerää.
   Luultavasti siksi, että järkyttyi uutisesta eikä halua vain vatvoa asiaa mielessään vaan tahtoo jutella asiasta jonkun muun kanssa. Siihen en ota kantaa, onko naamakirja siihen oikea paikka, mutta näin ihmismieli toimii.

   Lainaa

  22. Kukkahattuneiti 14.5.2020 8:45
   Tulos: +58 (66 ääntä)
   Kokeekohan Mirka olevansa joku seuraava Äityleiden rikostutkijoiden parhaimmistoa, spekulointia spekulointia.. Mutta joo, en pitäisi tätä feissarimokissa, kamala ketju

   Lainaa

  23. Tulos: +82 (82 ääntä)
   jukkapalmu: Miksi joku edes jakaa tälläsiä uutisia? En mäkään kerro kotona mitä ikävää töissä näen. Eikä tossa ole pointtina mikään varoitus muille että pitäkää huoli lapsistanne, vaan oman egon pönkittäminen että “Katsokaa kun välitän, koska olen hyvä ihminen” Lähettää surunvalitteluja tuntemattomille omassa facebook- profiilissaan. Typerää.
   Tässä käsittääkseni keskustellaan päivän uutisista keskusteluryhmässä. Ryhmän nimen perusteella jäsenet ovat äitejä, joten varmasti uutinen puhuttaa.

   Lainaa

  24. Kilokalori 14.5.2020 9:00
   Tulos: -46 (76 ääntä)
   Tulee mieleen se tapaus kun nyt vangittu isoisä pudotti lapsensa risteilyaluksen kannelle kuoliaaksi. Omaiset pitkään väittivät lapsen itse ryömineen ulos.

   Lainaa

  25. Minäminä 14.5.2020 9:12
   Tulos: +127 (135 ääntä)
   Annika: Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti
   Aivan taatusti sinunkin lapsesi ovat joskus olleet kuoleman vaarassa. Onneksi mitään ei kuitenkaan käynyt. Joillakin sattuu olemaan huonompi tuuri kuin toisilla, mutta en usko, että maailmassa olisi yhtäkään jo liikkuvaa lasta, jolla ei olisi ollut tilaisuus päästä hengestään siksi, että vanhempi on ollut liian kaukana tai katsonut väärään suuntaan. Ei tarvitse kuin katsoa sekunnin muualle, niin lapsi voi potkaista vaikka syöttötuolissa itsensä nurin, lyödä päänsä ja kuolla. Ja sillä aikaa kun äiti ottaa pinnasängystä laidan yli kiipeävästä koppia, ehtii toinen jo avata ikkunan ja pudota siitä. Tai ehkä sen ikkunan oli avannut isoveli.

   Lainaa

  26. Tulos: +144 (154 ääntä)
   Annika: Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti
   Sitä on todella helppo ajatella, että jos omat lapset eivät ole jääneet auton alle, niin vain huonojen vanhempien lapset jäävät auton alle. Minähän seuraan aina lapsiani ja liikennettä ja kaikkea muutakin niin tarkasti, että onnettomuuksia ei ikinä voi sattua. Toisaalta olen minäkin jäänyt auton alle suojatiellä, kun vasta kortin saanut kuski painoi vahingossa kaasua jarrun sijasta. Vaikka yritinkin seurata liikennettä, niin tähän en osannut varautua ja onnettomuus sattui.

   Lainaa

  27. Tulos: +50 (84 ääntä)
   Echo: Pakko olla trolli. Ainakin toivon niin.
   Itse menetin toivoni ihmisiin kun tuttuni kommentoi artikkelia siitä, kun nainen oli menettänyt lapsensa traumaatisella tavalla, että onneksi hänellä ei ole moista ongelmaa kun hän ei aio hommata lapsia. Sen jälkeen päätin, etten ole enää hänen tuttunsa.

   Lainaa

  28. Marcopolonen 14.5.2020 9:39
   Tulos: +102 (106 ääntä)
   Näin ikkunoiden myyjänä pakko kommentoida, vaikka tämä nyt on varmasti jokaiselle normaalille ihmiselle päivän selvä asia. Ei ole automaatio että kaikissa ikkunoissa on ne stopperit, 60-luvun ikkunoissa voi hyvinkin olla ja sitten 80-luvun ikkunoissa voi olla että ei ole. Ikä ei sitä kerro, vaan ihan talokohtaista mistä on ikkunat otettu ja milloin. Ihan uusissakin taloissa olen huomannut että niitä ei kaikissa ole vaikka pitäisi olla

   Lainaa

  29. yli opisto hörhö 14.5.2020 11:05
   Tulos: +104 (122 ääntä)
   Voin nähdä Mirkan nauramassa muiden kaltaistensa kanssa sille kuvalle hukkuneesta pakolaislapsesta muutaman vuoden takaa. Se herätti käsittämätöntä iloa tiettyjen ihmisryhmien keskuudessa silloin. Ihminen on kyllä kaikista maailman olennoista kaikkein paskamaisin. Vieläkin odottelen sitä karmaa mikä pyyhkäisee tämän syöpäläislajin maanpäältä.

   Lainaa

  30. ihanmummovaan 14.5.2020 11:20
   Tulos: -9 (35 ääntä)
   Kilokalori: Tulee mieleen se tapaus kun nyt vangittu isoisä pudotti lapsensa risteilyaluksen kannelle kuoliaaksi. Omaiset pitkään väittivät lapsen itse ryömineen ulos.
   Mikä tää tapaus oli, ulkomailla? Ja minkäikäinen oli se lapsi jos isä on jo isoisä?

   Lainaa

  31. Tulos: +106 (114 ääntä)
   Tällaiseen kommentointiin törmää jostain syystä todella usein varsinkin traagisissa tapauksissa ja minua jaksaa ihmetyttää, että mikä tällaisen pakkomielteen joillain ihmisillä laukaisee, että pitää aina löytää sieltä se "no mitäs teki virheen!" -tekijä vaikka väkisin. Olen tullut siihen tulokseen, että nämä asiat ovatkin sellaisille ihmisille liian raskaita käsitellä ja siksi he vastareaktiona kehittävät tämän "mikään ei ole koskaan vahinko tai huonoa tuuria" -ajattelumallin, koska heitä oikeasti hirvittää ajatus, että tällainen sattuisikin omalle kohdalle niin paljon, etteivät pysty sitä käsittelemään. Ehkä siksi on helpompaa yrittää etsiä väkisin se syyllinen, kuin tosiaan herätä joka aamu pelkoon siitä, mitä kaikkia kauheuksia voi lapselle sattua oikeasti sen parin minuutinkin aikana. Toisaalta vastareaktio on siinä ok, että ei voi kuitenkaan antaa täyttä valtaa kaikille mahdollisille peloille ja opettaa lasta pelkäämään kaikkea samalla myös tai kasvattaa muuten täysin pumpulissa, joten tietyllä tapaa ymmärrettävää, mutta pitäisi myös itselle olla silloin rehellinen ja myöntää, että nämä asiat ovat vain liian kauheita ajatella ja ymmärtää olla laukomatta sitten jokaista päähän pälkähtävää ajatustaan julkisesti ilmoille.

   Lainaa

  32. Tulos: +38 (54 ääntä)
   No ei varmaan ole surevan äidin kiva lukea itsestään vielä täällä Feissarimokissakin. Jos ei ollut Iltalehden kommenttipalstaa sattunut lukemaan, niin nyt on ainakin tietoinen näistä syyttelyistä. Ja kommenteissa vielä jokunen lisää. Onko nyt ihan hyvän maun mukainen julkaisu?

   Lainaa

  33. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Mirka on ihmisjätettä. Ei muuta.

   Lainaa

  34. Tulos: +45 (63 ääntä)
   ……………: Mirkasta tuli kyllä vähän psykopaatti-vibat.
   Ei niinkään psykopaatti. Enemmänkin vain vanha kunnon idiootti. Psykopatia on kuitenkin sairaus, mutta Mirkan käytös vaikuttaa tarkoitukselliselta ilkeydeltä.

   Lainaa

  35. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Echo: Pakko olla trolli. Ainakin toivon niin.
   Toisaalta onko tuolla mitään eroa, onko kyseessä trolli vai ei. Jos pitää trollailla kirjoittelemalla tuollaista, niin aika empatiakyvytön ihminen silti

   Lainaa

  36. anonyymi ameeba 14.5.2020 13:13
   Tulos: +17 (27 ääntä)
   Meiku: Siunausta lapselle, sanoo Mirka, että on vielä uskovainenkin olevinaan. Kyllä on taas uskovainen josta lähimmäisenrakkaus ja myötätunto pursuaa ulos! Hyi saatana.
   ...ja mitä se lapsi tuossa vaiheessa enää muutenkaan sillä siunauksella tekee.

   Lainaa

  37. Tulos: -69 (95 ääntä)
   Tosi kävä tapaus, mutta onhan tuossa viime kädessä kyse vanhempien huomimattomuudesta. Kokemuksesta tiedän että lapset kyllä voi kiipeillä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ja sen takia ikkunat pitäisi olla sillä tavalla lukittu että lapset ei mitenkään auki saa, varsinkin kerrostalossa asuessa. Jos on tarvetta esim. tuulettaa niin sitten pitää myös haukkana vahtia mitä lapset touhuaa. Todennäköisesti on käynyt niin että ikkuna on unohtunut auki ja tällä kertaa karmein seurauksin.

   Lainaa

  38. Tulos: +75 (79 ääntä)
   Kisu: Asuin 7 kerroksisessa talossa toisessa kerroksessa. Istuin keittiössä ja katoin et mikä vilahti.. Ylemmästä kerroksesta oli tippunu 3 vuotias lapsi keittiön tuuletusikkunasta. Asuttiin alaoven yläpuolella, joten lapsi tippui katoksen päälle. Lapselle tuli kylkeen yksi mustelma eikä muuta. Näitä tippumisia tiedän tältä paikkakunnalta 6kpl pelkästään.. Etet.. Suomen ensimmäinen kerta..
   Kiitos. Asun kuudennessa kerroksessa ja tulin hiljattain äidiksi; menen tästä naulaamaan kaikki ikkunani kiinni. Mutta tosiaan, eipä kai Mirkan tai kenenkään muunkaan tarvitse pohdiskella miten noin saattoi käydä; äitiparka kyllä pohtii sitä, eikä juuri muuta, koko loppuikänsä.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (50 ääntä)
   Cuckoo: No ei varmaan ole surevan äidin kiva lukea itsestään vielä täällä Feissarimokissakin. Jos ei ollut Iltalehden kommenttipalstaa sattunut lukemaan, niin nyt on ainakin tietoinen näistä syyttelyistä. Ja kommenteissa vielä jokunen lisää. Onko nyt ihan hyvän maun mukainen julkaisu?
   Samaa mieltä. Mauton facebookissa, ihan yhtä mauton myös feissarimokissa. Pois tämä.

   Lainaa

  40. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Huh huh. Sen vielä ymmärrän, että joku tahtoo saada selville tapaturman syyn, jotta se ei toistu, mutta sitten aletaan ilman mitään perusteita spekuloida murhaa. Mielenkiintoinen strategia.

   Lainaa

  41. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Mirka/Annika ei aja autolla. Lapsi voisi kuolla. Tai (yh?) kuolla nälkään kotona. Mirka/Annika on hyvä ihminen.

   Lainaa

  42. purppurakruunu 14.5.2020 18:15
   Tulos: +84 (94 ääntä)
   Annika: Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti
   Mä olin lapsena äärettömän hiljainen, helppo pentu. Luin paljon, piirtelin, leikin Legoilla. Varsinkin, kun mun pikkuveljeni oli koko ajan kiipeämässä joka paikkaan ja näin ollen oli koko ajan vahdittavana, mulla oli aikaa hengata paljon yksin meidän huoneessa, koska broidia ei voinut jättää seuraamatta hetkeksikään ja me harvoin kestettiin toisiamme pitkään samassa huoneessa. Mun suosikkipaikka yhdessä tietyssä vuokra-asunnossa, jossa asuttiin lyhyen aikaa, oli tuuletusikkuna, josta olin saanut näperrettyä stopparin auki, jossa oli kiva istua. Sikäli kun itse tiedän, vanhempani eivät ikinä saaneet tietää viallisesta ikkunasta: mä en jäänyt ikinä kiinni siitä, enkä kertonut, koska olisin joutunut ongelmiin ja luotto omaan tasapainoon ja ymmärrykseen painopisteistä oli kova. Heti kun kuulin tästä uutisesta, ja varsinkin ihmisten ihmettelystä, että miksi lapsi muka menisi leikkimään ikkunaan, muistin nuo pari kuukautta omasta lapsuudestani. Mitä "huolellisemmat" vanhemmat, sitä nuorempana lapset oppii piilottelemaan asioita. Varsinkin ne kiltit.

   Lainaa

  43. Tulos: +21 (49 ääntä)
   Tämmönen juttu ei kuulu mihinkään feissarimokiin. Lapsi on kuollut, joku tekee siitä pilkkaa. Sit se edelleen laitetaan feissarimokiin. Viihdesivusto? Lapsi on kuollut, ei tää kuulu feissarimokiin vaikka miten joku kommentoisi typeriä. Mä en todellakaan haluaisi nähdä minkään hassuttelusivuston palauttelevan mulle mieleen näitä lapsikuolemaotsikoita kuvakaappausten kera.

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Cuckoo: No ei varmaan ole surevan äidin kiva lukea itsestään vielä täällä Feissarimokissakin. Jos ei ollut Iltalehden kommenttipalstaa sattunut lukemaan, niin nyt on ainakin tietoinen näistä syyttelyistä. Ja kommenteissa vielä jokunen lisää. Onko nyt ihan hyvän maun mukainen julkaisu?
   Ei todellakaan ole ok. Tästä tulee tosi paha mieli. Ja täällä kommenteissa jatkuu sama ruotiminen kuin itse julkaisussa.

   Lainaa

  45. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Tasoittava: Mirka on ihmisjätettä. Ei muuta.
   Ja näin, tämäkin on hyväksyttävää täällä feissarimokissa.

   Lainaa

  46. MansikkaSmoothie 14.5.2020 21:47
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Minä koin lapsena väkivaltaa mutsini toimesta, hakkasi ja retuutteli ja kerran kun olin 4 vuotias niin pisti menemään nahkavyöllä ihan kunnolla. Puhumattakaan henkisestä väkivallasta ja henkisen puolen hajoittamisesta. Sitten kun olin edelleen vasta 6 vuotias, niin päiväkodin 2-kerroksessa mietin ensimmäistä kertaa tietoisesti itsemurhaa koska juuri silloin aikuiset sanoivat että siitä ikkunasta ei saa horjahtaa koska siitä voi kuolla. Ajattelin silloin että hei tuon vois ottaa harkintaan. Muistin tämän vasta äskettäin nyt aikuis-iällä ja on kyllä todella järkyttävää että olen jo noin nuorena tietoisesti suunnitellut asiaa. (Nykyään minulla on kaikki hyvin, reumapotilaana tosin ja työttömänä eli taloudellisesti tiukkaa mutta henkisesti asiat on yllättävän hyvin. Tosin sen eteen on joutunutkin tekemään hyvin paljon töitä. Kyseinen "mutsi" ei tiedä nykyään olinpaikkaani ja koska hän joitakin vuosia sitten vainosi minua ja tuli pusikkoihin talon edustalle kykkimään ja varjostamaan missä liikuin niin salasin tietoni maistraatin kautta ja olen sen jälkeen muuttanut useasti.) Itse mokaan sanoisin että todella vakavaksi ja sanattomaksi vetäisi. Psykopaatin olemus ja tunne tuli tuosta eukosta joka heittää noin jäätävää settiä viattoman lapsen kuolemasta. Ja rasistisuuttakaan hän ei edes vaivaudu peittelemään. Jos ja kun kyseinen perhe on vasta muuttanut Suomeen niin on ainakin se hyvä puoli että eivät välttämättä saa tietää mitä kaikkea paskaa tuollaiset ihmisperseet laukoo netissä. Ja toi helvetin jankkaaminen ikkunoiden turvallisuudesta ja laadusta, seriously? Eeeehkäpä talot ovat erilaisia ja ikkunat ovat erilaisia eri taloissa? Ja vielä syyttää ja halventaa ja pilkkaa lapsen äitiä ja perhettä. Kuten joku jo kommentoikin tässä, niin pitkästä aikaa tällä sivustolla selaillessa tuli ihan oikeasti todella paha olo. Hyi saasta miten oksettava ja tunteeton hirviö.

   Lainaa

  47. Hämmentynyt 14.5.2020 22:36
   Tulos: -24 (44 ääntä)
   Eikös tästä juuri tullut pari päivää myöhemmin tieto, että poliisi ilmoitti teon olevan suunniteltu? Eli tunteeton ihminen olikin oikeassa...

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (33 ääntä)
   No yllätys, että joku rajakki taas kyseessä. Paljon enempää ei voisi odottaakaan.

   Lainaa

  49. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Ihminen voi kuolla vaikka portaissa kaatuessa. Onko sekin sitten äidin vika jos vaikkapa 12-vuotias kaatuu portaissa ja huonolla säkällä laskeutuu niska edellä? Pitääkö lasta pitää kädestä kiinni aina portaissa tämän takia aina siihen päivään asti, kun hän täyttää 18 vuotta? Ja mikä tärkeintä: kenen vika se portaissa kaatuminen sen jälkeen on?

   Lainaa

  50. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Hämmentynyt: Eikös tästä juuri tullut pari päivää myöhemmin tieto, että poliisi ilmoitti teon olevan suunniteltu? Eli tunteeton ihminen olikin oikeassa…
   Siinä tapauksessa tiedon olisi voinut laittaa linkkeineen sitten kun se oli tiedossa. Ensireaktiona silti aika törkeää ihan faktoista riippumatta.

   Lainaa

  51. What+the+fuck 15.5.2020 2:11
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Kaima: Tällaiseen kommentointiin törmää jostain syystä todella usein varsinkin traagisissa tapauksissa ja minua jaksaa ihmetyttää, että mikä tällaisen pakkomielteen joillain ihmisillä laukaisee, että pitää aina löytää sieltä se “no mitäs teki virheen!” -tekijä vaikka väkisin. Olen tullut siihen tulokseen, että nämä asiat [...]
   Tää on ehkä yks fiksuimmista kommenteista mitä oon lukenu missään anonyymillä keskustelupalstalla ikinä. Jotenki osasit todella hyvin sanoiksi pukea mitä mietin usein kun kohtaan jotain vastaavaa kommentointia. Yleensä suututtaa ensin, että miten joku ihminen voi olla noin tyhmä ja paha, onko myötätunto kokonaan kadonnut tästä maailmasta. Mutta melkeen välittömästi alan kyseenalaistamaan oman myötätunnon puutteeni ja mietin, että tolla ihmisellä jollain tapaa on vaan todennäköisesti omia tunnelukkoja/traumoja taustalla. Esimerkiksi jos lapsuudessa ei ole opittu käsittelemään omia tunteita tai vaihtoehtoisesti opittu purkamaan niitä hallitsemattomasti toisiin, lopputuloksena on näitä Mirkoja. Kaikki me ollaan pahasti virheellisiä toisinaan, vaikka millään tapaa en hyväksy kyseistä käytöstä enkä sitä halua puolustella. Ja vielä Kaima: kiitos, kun palautin mun toivon ihmisten hyvyyteen. Oot harvinaisen viisaan oloinen!

   Lainaa

  52. Kyöpeli 15.5.2020 3:16
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Hämmentynyt: Eikös tästä juuri tullut pari päivää myöhemmin tieto, että poliisi ilmoitti teon olevan suunniteltu? Eli tunteeton ihminen olikin oikeassa…
   Ei, tietääkseni. Poliisi sanonut, että onnettomuus.

   Lainaa

  53. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Vähän kyseenalaista, että tätä juttua edes täällä julkaistaan. Kyseessä kuitenkin sen verran karseita syytöksiä todella surulliseen asiaan, että toivoo vain ettei tuon lapsen vanhemmat ikinä kuule tällaisista keskusteluista.

   Lainaa

  54. Toinen Mirka 15.5.2020 7:21
   Tulos: +2 (18 ääntä)
   Halusin vaan tulla kertomaan, et kaikki Mirkat ei ole tollasia idiootteja kuin tässä jutussa kommentoiva Mirka.

   Lainaa

  55. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Annika: Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti
   Olen kasvanut kolmilapsisessa perheessä nuorimmaisena. Kyllä meillä äidin piti ainakin silloin 80-luvulla pestä ja ripustaa pyykkiä ja laittaa ruokaa jne. Ja me pennut oltiin todella vikkeliä. Kun äiti lohdutti yhtä kolhun saanutta tai pyyhki jonkun pyllyä, ainakin yksi muu kerkesi sillä aikaa tekemään jotain. Itsekin putosin nelivuotiaana ikkunasta, tosin puoli kerrosta ja nurmikolle. Äiti oli vessassa. Olin vain saanut päähäni avata ikkunan, nostaa tuolin ikkunan eteen, kiivetä tuolille ja siitä ikkunalle seisomaan ja katselemaan kun oli hyvät näkymät. Ja hups alas. Tähän kaikkeen kului varmasti vain noin minuutti. Lapset nyt vaan ovat niin ehtiviä otuksia ja päähänpistojensa vietävissä.

   Lainaa

  56. Osaan+lukea 15.5.2020 8:09
   Tulos: -2 (22 ääntä)
   Echo: Pakko olla trolli. Ainakin toivon niin.
   Persu. Sehän perustuu narsismiin. Muistelen, ettei niin kovin monta vuotta sitten sama kävi Pasilassa. Silloinkaan kukaan ei heittänyt lasta ikkunasta vaan avaamisestohaka oli vanhuuttaan väljistynyt niin, että lapsi sai sen itse auki. Kaikki vanhemmat tietävät, että lapsi katselee mielellään vanhemman lähtöä/tuloa ikkunasta. On mahtavaa olla eka, joka huomaa ja vilkuttaa. Valitettavasti tapaturmia sattuu. Ne ovat lasten yleisin kuolinsyy. On silkka ihme, että esim. Mirka on elänyt aikuiseksi. En usko että elää vanhaksi.

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (30 ääntä)
   Jarno: “Pakolliset aasinsillat Perussuomalaisiin”
   Persun kyllä tunnistaa asenteesta JA ammattislangista. Ei kukaan muu käytä Yrjönkadun neropatin sanastoa.

   Lainaa

  58. Villiväkkärä 15.5.2020 8:34
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Cuckoo: No ei varmaan ole surevan äidin kiva lukea itsestään vielä täällä Feissarimokissakin. Jos ei ollut Iltalehden kommenttipalstaa sattunut lukemaan, niin nyt on ainakin tietoinen näistä syyttelyistä. Ja kommenteissa vielä jokunen lisää. Onko nyt ihan hyvän maun mukainen julkaisu?
   Tuskin ainakaan heti on edes jaksamista lueskella uutisia tapauksesta tai feissarimokia... Luulisin. Mutta ei poista sitä tosiseikkaa, että osa kommenteista oli ääliömäisiä. Ja voihan toki läheisetkin lukea. Kun kaukaisen tutun kolmevuotias hukkui, se kosketti syvältä ja itsellekin tuli paskamainen olo, kun tuntemattomat ihmettelivät, kuinka äiti antoi sen tapahtua. Nyt itsellä on kolmevuotias, ymmärrän varsin hyvin, että tuollaisen kanssa tapahtuu. Onneksi hyvin harvoin vakavaa, vaikka aineksia on välillä pahoihinkin onnetomuuksiin.

   Lainaa

  59. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Toj Karin: Ei niinkään psykopaatti. Enemmänkin vain vanha kunnon idiootti. Psykopatia on kuitenkin sairaus, mutta Mirkan käytös vaikuttaa tarkoitukselliselta ilkeydeltä.
   Ei ole psykopaita sairaus, oisko virallisesti persoonallisuushäiriö. Mutta sairaudeksi sitä ei lueta.

   Lainaa

  60. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Sinttu: Ei ole psykopaita sairaus, oisko virallisesti persoonallisuushäiriö. Mutta sairaudeksi sitä ei lueta.
   *psykopatia, hemmetti

   Lainaa

  61. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Hämmentynyt: Eikös tästä juuri tullut pari päivää myöhemmin tieto, että poliisi ilmoitti teon olevan suunniteltu? Eli tunteeton ihminen olikin oikeassa…
   Eri tapaus kuin tämä ikkunasta putoaminen.

   Lainaa

  62. Spekulointi seis! 15.5.2020 11:42
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Poliisi: Lapsen kuolema oli onnettomuus – putosi kerrostalosta Vantaalla https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6997eda1-b6a4-4627-88ea-3cd18a9da56f

   Lainaa

  63. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Villiväkkärä: Tuskin ainakaan heti on edes jaksamista lueskella uutisia tapauksesta tai feissarimokia… Luulisin. Mutta ei poista sitä tosiseikkaa, että osa kommenteista oli ääliömäisiä. Ja voihan toki läheisetkin lukea. Kun kaukaisen tutun kolmevuotias hukkui, se kosketti syvältä ja itsellekin tuli paskamainen olo, kun tuntemattomat [...]
   Aika monesti olen kuullut ihmisten puhuvan siitä, miten lööpit jo itsessään satuttaa. Samoin se että tuntemattomat levittää juoruja. Sana liikkuu nopeasti ja ihmiset jakaa feissarimokia eteenpäin. Ihmisillä on vaan taipumus olla kiinnostuneita siitä, mitä muut ihmiset heistä ajattelevat. Se voi olla lohdutuksenkin hakemista, etsitään ymmärtäviä kommentteja tai vertaiskertomuksia. Valitettavasti vaan silloin näkee myös ne ikävät kommentit.

   Lainaa

  64. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Villiväkkärä: Tuskin ainakaan heti on edes jaksamista lueskella uutisia tapauksesta tai feissarimokia… Luulisin. Mutta ei poista sitä tosiseikkaa, että osa kommenteista oli ääliömäisiä. Ja voihan toki läheisetkin lukea. Kun kaukaisen tutun kolmevuotias hukkui, se kosketti syvältä ja itsellekin tuli paskamainen olo, kun tuntemattomat [...]
   (jatkoa edelliseen) Eikä se sitä paitsi tee väärästä oikeaa vaikka vääryyttä kokeva ei siitä saisikaan koskaan tietää.

   Lainaa

  65. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Annika: Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti
   Tuollainen asenne tappaa lapsia. Luin amerikkalaisista hälyttimistä jotka kertoisivat jos vauva on jäänyt vahingossa autoon -niitä ei osteta koska "miten VOI olla niin huolimaton että unohtaisi oman lapsensa! En minä ainakaan!". Kuitenkin niitä tapauksia tutkittaessa joissa lapsi on tosiaan jäänyt autoon ja kuollut, on käynyt ilmi etteivät "syylliset" vanhemmat olleet mitenkään huonoja -kyse on aina ollut onnetomien sattumien epätodennäköisestä mutta mahdollisesta sumasta joka on aiheuttanut keskittymisen herpaantumisen. Ja samanlainen ylikuormitus saisi ihan kenet tahansa unohtamaan asioita, vaikka miten tärkeitä. Samalla teorialla on vastustettu kaikkea mahdollista turvavöistä alkaen -"en MINÄ ole huono kuski!" Ajattelin hankkia kaikki turvalaitteet mitä on keksitty -en ole ajatellut olla huolimaton, kukapa ajattelee, mutta mitä jos saan vaikka aivoverenkierron häiriön ja unohdan että piti vahtia lasta? Kunhan Toukka tuosta lähtee liikkeelle, lie tosiaan parasta myös lukita ikkunat ja viedä avaushakaset kellariin.

   Lainaa

  66. Tulos: +1 (17 ääntä)
   Joo: Ajattelin hankkia kaikki turvalaitteet mitä on keksitty -en ole ajatellut olla huolimaton, kukapa ajattelee, mutta mitä jos saan vaikka aivoverenkierron häiriön ja unohdan että piti vahtia lasta?
   Liiallisessa turvalaitteisiin ja vastaaviin luottamisessa on vain se ongelma, että sitä helposti ulkoistaa oman ajattelunsa laitteille ja luottaa esim. että joku piippaus muistuttaa siitä lapsen ottamisesta autosta. Milläs sitten muistat ottaa tämän piippaimen mukaan joka päivä? Ostat siihen oman muistutuspiippaimen?

   Lainaa

  67. Gaius+Blatar 15.5.2020 13:16
   Tulos: 0 (26 ääntä)
   Surullinen tarina, mutta voin uskoa, että maahanmuuttajilla riski tällaiselle on suurempi, koska turvallisuuskulttuuri on erityisesti lähi-idässä ja Afrikassa olematonta. Asuessani Arabiemiraateissa näin joka päivä perheitä jotka liikkuivat autolla, lapset kiipeilevät taka-ja etupenkin väliä vapaasti kuin hoplopissa, ilman turvavyötä. Vanhemmat pitivät tätä täysin normaalina.

   Lainaa

  68. Tulos: +10 (12 ääntä)
   -x-x-: Liiallisessa turvalaitteisiin ja vastaaviin luottamisessa on vain se ongelma, että sitä helposti ulkoistaa oman ajattelunsa laitteille ja luottaa esim. että joku piippaus muistuttaa siitä lapsen ottamisesta autosta. Milläs sitten muistat ottaa tämän piippaimen mukaan joka päivä? Ostat siihen oman muistutuspiippaimen?
   Eiväthän ihmiset aja autoakaan kuin hutolan hurjat, eivät sen enempää vaikka autossa olisikin kaikki modernit turvavarusteet. Tai jätä kallista pyörää ulos keskelle kaupunkia viikonloppuyöksi vaikka siinä onkin lukko. Ja kunnollinen muotoilu on tietysti kunnollisen turvalaitteen avain -en tarkoita somia linjoja, vaan käytettävyyttä. Älä-unohda-vauvaa-autoon vekotin voisi olla vaikkapa ylimääräinen kytkentä auton varashälyttimeen, joka voitaisiin säätää niin, että hälytys käynnistyy jos takapenkin turvavyöt eivät ole irti kun auto lukitaan ulkopuolelta. (Idean saa varastaa jos sellaista ei ole jo). Tietysti on sittenkin mahdollista että unohtaa lukita auton, tai hälytin menee rikki, tai jotain muuta, mutta se vaatisi taas yhtä puolaa lisää "kaikki mikä voi mennä pieleen meni pieleen" tikapuuhun.

   Lainaa

  69. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Minä kyllä muistan tapauksia kun lapsia on putoillut ikkunoista.

   Lainaa

  70. Tulos: -12 (18 ääntä)
   Minusta Mirkan ihan ensimmäinen kysymys oli ihan perusteltu. Ei lapsien tippuminen ikkuinoista ole mikään liikenneonnettomuuksiin verrattavissa oleva "sattuuhan noita" tyyppinen sattuma, vaan joku selitys siihen on löydettävissä, josta pitäisi pystyä ottamaan oppia että niin ei käy toisten. Sitä sen sijaan on vaikeampi arvioida, että kokiko hän saamansa vastauksen provosoivana ja heitti siksi takaisin semi-mauttoman vastauksen vai oliko hän jo lähtökohtaisesti latvalaho, mutta lopussa kommentointi oli jo vastenmielistä oksennusta.

   Lainaa

  71. Jotakin+mieltä 15.5.2020 19:02
   Tulos: -7 (23 ääntä)
   Nähtävästi yksikään keskustelija ei muista sitä, että parin edellisen kuukauden aikana Suomessa on joutunut kaksi muuta lasta äitinsä murhaamiksi. Se ei tarkoita, että tuossa tapauksessa olisi niin tapahtunut, mutta se on silti voinut vaikuttaa Mirkan kommentteihin. Yksi yhteinen seikka kaikissa kolmessa tapauksessa kyllä on.

   Lainaa

  72. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Nykysin ikkunoihin saa kaikenlaisia lapsilukkoja ja turvavehkeitä. Suosittelen jokaista vanhempaa tsekkaamaan kodin perusturvallisuus tässä valossa. Kauhea tapaus, ja aiemmin näitä sattui Suomessa suhteellisen paljonkin.

   Lainaa

  73. Tulos: -21 (27 ääntä)
   yli opisto hörhö: Voin nähdä Mirkan nauramassa muiden kaltaistensa kanssa sille kuvalle hukkuneesta pakolaislapsesta muutaman vuoden takaa. Se herätti käsittämätöntä iloa tiettyjen ihmisryhmien keskuudessa silloin. Ihminen on kyllä kaikista maailman olennoista kaikkein paskamaisin. Vieläkin odottelen sitä karmaa mikä pyyhkäisee tämän syöpäläislajin maanpäältä.
   Ei se mikään pakolainen ollut, vaan tarunhohtoisesta rahaseinäistä innostunut pikku opportunisti.

   Lainaa

  74. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Minusta tämä ei kuulu pätkän vertaa tänne Feissarimokiin. Feissarimokien pitäisi kuitenkin olla joltakin kantilta hauskoja, mutta mustimmallakaan huumorilla tästä ei saa hauskaa. Tämä on oikeasti vain lööppiuutisten tasoinen klikkiuutinen, jolla keskustelupalstalle saadaan paljon kommentteja. Lisäksi on inhottava ajatella, että tällainen juttu pamahtaa sellaisen kasvoille, joka on joskus aikoinaan menettänyt pienen lapsen. Lapsen kuollessa vanhemmat joutuvat automaattisesti ajattelemaan, oliko kyse heidän virheestään ja joutuvat elämään lopun elämäänsä sen kanssa. Tällaisen uutisen ja syyttelyn tärähtämistä eteen ei kukaan tahdo huumorisivulla.

   Lainaa

  75. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Siis ei luoja mitä paskaa Feissarimokat julkaisee nykyään vähän väliä. Ihan tosi mautonta, noin kamala onnettomuus tapahtunut ja jos kyseinen äiti ei niitä spekulointeja aiemmin nähnyt, niin aivan taatusti ne tavoittaa hänet viimeistään tätä kautta. Mutta mitäs siitä, että hänen maailmansa on musertunut ja tollaset syytökset tuntuu kamalalta, kunhan suurella yleisöllä on hauskaa (jota tää ei edes mustalla huumorilla ole).

   Lainaa

  76. Vihreä Poliisiopistolainen 16.5.2020 13:51
   Tulos: -19 (25 ääntä)
   Pasi: Ullatus on aasinsilta?
   Kyllä ihan muutkin kuin persut on maahanmuuttovastaisia. Sinä vaan kuvittelet että persut ovat ainoita. Itse olen vihreä ja setaa kannattava mutta inhoan tiettyjä mamuja. Eikä tänne kaivata lisää

   Lainaa

  77. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Vihreä Poliisiopistolainen: Kyllä ihan muutkin kuin persut on maahanmuuttovastaisia. Sinä vaan kuvittelet että persut ovat ainoita. Itse olen vihreä ja setaa kannattava mutta inhoan tiettyjä mamuja. Eikä tänne kaivata lisää
   Toivottavasti puhut omiasi kohdassa "poliisiopistolainen". Aika synkkää jos virkavallan edustaja olisi jo kättelyssä päättänyt että inhoaa sinua jostain syystä johon et voi itse vaikuttaa.

   Lainaa

  78. Kemppainen 17.5.2020 2:39
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Annika: Ymmärrän kyllä täysin Mirkaa. Jos yhtään huolehtii lapsistaan, niin ne eivät pääse putoamaan. t: kolmen lapsen äiti
   Kolmen lapsen äiti - vai kolmensadan miinusäänen kommentoija-urpo?

   Lainaa

  79. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Sinttu: Ei ole psykopaita sairaus, oisko virallisesti persoonallisuushäiriö. Mutta sairaudeksi sitä ei lueta.
   Ei ole olemassa sairauden virallista määritelmää ja mielen sairauksien osalta on ihan lääkäritasolla erimielisyyksiä siitä ovatko useat mielen sairaudet sairauksia. Täten sinun on aika turha tulla pätemään. https://fi.wikipedia.org/wiki/Sairaus https://www.markkuojanen.com/psykologia/mista-psykopatiassa-on-kysymys/

   Lainaa

  80. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Joo: Toivottavasti puhut omiasi kohdassa “poliisiopistolainen”. Aika synkkää jos virkavallan edustaja olisi jo kättelyssä päättänyt että inhoaa sinua jostain syystä johon et voi itse vaikuttaa.
   Eiköhän sille inholle ole joku syy, ei sitä vain "päätetä" että hei mäpäs inhoan nyt tällaisia ihmisiä.

   Lainaa

  81. Tulos: -5 (7 ääntä)
   naista en ole ikinä lyönyt tai edes tönäissyt, mutta rehellisesti voin sanoa että mirkan jos näkisin niin kyllä löisin, ja kovaa.

   Lainaa

  82. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Kilokalori: Tulee mieleen se tapaus kun nyt vangittu isoisä pudotti lapsensa risteilyaluksen kannelle kuoliaaksi. Omaiset pitkään väittivät lapsen itse ryömineen ulos.
   Ei tollasta tapausta ole olemassakaan. Yksi pappa lipsautti avoimesta ikkunasta lapsenlapsensa suoraan Karibianmereen kun ei ymmärtänyt ikkunan olleenkin auki. Mutta tääkin tapaus on ymmärtääkseni jo selvitetty eikä ollut tahallinen hengenotto tämäkään. Mutta muuten joo.

   Lainaa

  83. Kilokalori 19.5.2020 0:02
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   bob: Ei tollasta tapausta ole olemassakaan. Yksi pappa lipsautti avoimesta ikkunasta lapsenlapsensa suoraan Karibianmereen kun ei ymmärtänyt ikkunan olleenkin auki. Mutta tääkin tapaus on ymmärtääkseni jo selvitetty eikä ollut tahallinen hengenotto tämäkään. Mutta muuten joo.
   Korjataan, että pudotti lapsenlapsen siis sataman asfalttikannelle. Videolla näkee kuinka nostaa lapsen ikkunaan ja roikottaa sitä ikkunasta. Uudemoi uutinen kertoi että pappa, on vangittu teosta.

   Lainaa

  84. Kloorattu hirmulisko 18.6.2020 21:21
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Gaius+Blatar: Surullinen tarina, mutta voin uskoa, että maahanmuuttajilla riski tällaiselle on suurempi, koska turvallisuuskulttuuri on erityisesti lähi-idässä ja Afrikassa olematonta. Asuessani Arabiemiraateissa näin joka päivä perheitä jotka liikkuivat autolla, lapset kiipeilevät taka-ja etupenkin väliä [...]
   Miksi tuota äidin etnistä taustaa pitää spekuloida? Ihan yhtä surullinen tapaus, oli perhe sitten maahanmuuttajataustainen tai kantasuomalainen. Paitsi tietyille ihmisille....

   Lainaa

  85. Sumea maahinen 18.6.2020 23:35
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   Kloorattu hirmulisko: Miksi tuota äidin etnistä taustaa pitää spekuloida? Ihan yhtä surullinen tapaus, oli perhe sitten maahanmuuttajataustainen tai kantasuomalainen. Paitsi tietyille ihmisille....
   Moi, kyrvätty kuonalisko. Ei ole.

   Lainaa

  86. Kloorattu hirmulisko 20.6.2020 16:33
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Sumea maahinen: Moi, kyrvätty kuonalisko. Ei ole.
   Aggressiivista tekstiä. Mielipiteesi kertoo enemmän sinusta kuin mistään muusta.
   Tiesitkö, että rasistit ovat keskimäärin tyhmempiä?
   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/ovatko-rasistit-tyhmia-uusi-tutkimusvaite-heikko-alykkyysosamaara-vahvistaa-ennakkoluuloja/b8eb1dfa-6ecf-3dcd-a23a-b54d452a9178

   Lainaa

  87. Liinaharja delfiini 20.6.2020 20:29
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Kloorattu hirmulisko: Aggressiivista tekstiä. Mielipiteesi kertoo enemmän sinusta kuin mistään muusta. Tiesitkö, että rasistit ovat keskimäärin tyhmempiä?tekniikkatalous.fi/uutiset/ovatko-rasistit-tyhmia-uusi-tutkimusvaite-heikko-alykkyysosamaara-vahvistaa-ennakkoluuloja/b8eb1dfa-6ecf-3dcd-a23a-b54d452a9178
   Fakta, jota ei oikeastaan olisi edes tarvinnut tutkia, mutta hyvä että siitäkin on olemassa mustaa valkoisella. Vaikka eivätpä nuo sitä silti ymmärrä. Lusikka... antaminen... kauha... vaatiminen... jne

   Lainaa

  88. Tulos: +4 (4 ääntä)
   No johan on. En minäkää kakaroista pidä eikä tuo uutinen hetkauttanut suuntaan tai toiseen, mutta ei kyl silti huvittais tuollasia huudella julkisella palstalla. Kaveriporukan kesken ehkä, mutta typerää johonkin Facebookin kommenttiosioon kitisemään.

   Lainaa

  89. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Noissa joissaki kulttuureissa kun oman lapsen kunniamurha on suosittu juttu ni jos mirka johonki tämmöseen mahto ton nyt sekottaa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: onnettomuus, lapsi, kerrostalo, ikkuna, lapsi putosi kerrostalon ikkunasta, kuolema, äiti