Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Totuuden jäljillä

"Vasemmisto uskoi omiin valheisiinsa ja sulki vahingossa rajat"
Suurenna näkymä
Totuuden jäljillä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 87 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1081 (1111 ääntä)
   Itku tulee kun näitä lukee.

   Lainaa

  2. Tulos: +657 (677 ääntä)
   Onko tämä se "vaihtoehtoinen totuus"?

   Lainaa

  3. Toj Karin 7.4.2020 0:25
   Tulos: +847 (869 ääntä)
   Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.

   Lainaa

  4. Tulos: +233 (457 ääntä)
   Tämä on aika raskasta aikaa olla oikeistolainen, kun kaikki rajakit ja muut kylähullut kuvittelevat rasismin ja salaliittoteorioiden olevan oikeistolaista ja kaikki tervejärkinen toiminta on heidän mukaansa vasemmistolaista. Ihan selvyydeksi, suurin osa suomen oikeistolaisista on oikeistoliberaaleja, eikä näitä avohoitotapauksia.

   Lainaa

  5. Tsuidaduida 7.4.2020 0:30
   Tulos: +430 (488 ääntä)
   Toivottavasti jokainen näistä "välkyistä" sairastaa koronan mahdollisimman pahojen oireiden kanssa. Toki mielellään niin, etteivät vie tehohoitopaikkoja niiltä ihmisiltä, ketkä ne oikeasti ansaitsee.

   Lainaa

  6. Tulos: +306 (348 ääntä)
   Näiden sankareiden nimet saisi olla kokonaan näkyvissä. Osaisi jokainen suhtautua heihin asian vaatimalla tavalla.

   Lainaa

  7. Memerento 7.4.2020 0:40
   Tulos: +455 (463 ääntä)
   Herrat on hyvät ja käykööt samantien kirjoittamassa itselleen hoitotahdon, kun turhaan sitä nyt olemattomaan resursseja käyttää.

   Lainaa

  8. traumcity 7.4.2020 0:42
   Tulos: +345 (369 ääntä)
   Millä ihmeen syrjäytyneen tarranatsin logiikalla voidaan ajatella että rajojen sulkeminen olisi palvelus oikeistolle? Enitenhän tuo pääasiassa yrittäjistä koostuva ylempi keskiluokka on riippuvainen turismista, viennistä, vapaasta liikkuvuudesta. Idiootin elämä on toisaalta paljon helpompaa, ei tuu turhaa stressiä kun voi vaan päättää ettei usko sairauksiin, viruksiin, kuolemaan, lamaan tai järjenkäyttöön.

   Lainaa

  9. Kummallista 7.4.2020 0:44
   Tulos: +352 (372 ääntä)
   Sapettaa näin ikä-ihmisten kanssa työtä tekevänä tämmöiset mulkerot. Ite on rajoittanut elämän minimiin, mikä 3 vuorotyön kans oli jo ennestään vähänä, ettei vanhukset sairastu. Sitten esiin astuu kaikkea uhmaava kristian. Kristian on mies.

   Lainaa

  10. Tulos: +234 (244 ääntä)
   Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
   Jos siinä joskus onnistuttaisiin, niin olisi hienoa nähdä minkälaisia salaliittoteorioita aiheesta keksittäisiin. "Tyhmyyslaitosten näkymättömät päästöt sytyttävät lintuja tuleen" "Suomen Tolloenergia Oy:n puheenjohtajalla kytköksiä kiinalaiseen bioasetehtaaseen" "Hallitus päästää tyhmyyslaitosten päästöjä veteen ja muuttaa kansalaiset ja sammakot vihervassareiksi"

   Lainaa

  11. Kummallista 7.4.2020 0:57
   Tulos: +76 (84 ääntä)
   Napael: Jos siinä joskus onnistuttaisiin, niin olisi hienoa nähdä minkälaisia salaliittoteorioita aiheesta keksittäisiin. “Tyhmyyslaitosten näkymättömät päästöt sytyttävät lintuja tuleen” “Suomen Tolloenergia Oy:n puheenjohtajalla kytköksiä kiinalaiseen bioasetehtaaseen” “Hallitus päästää tyhmyyslaitosten päästöjä veteen ja muuttaa kansalaiset ja sammakot vihervassareiksi”
   So much energy.

   Lainaa

  12. Sprinkles 7.4.2020 1:22
   Tulos: +326 (330 ääntä)
   Make ja Henri varmaan eivät usko happeen, painovoimaan, ääniaaltoihin, Internettin tai magneetteihinkaan. Tai jälkimmäinen kun kuitenkin tavallaan on konkreettisesti todistettavissa, vaikkakin sen mekanismi on paljaalle silmälle näkymätön, niin se lienee joku Harry Potter -kusetus.

   Lainaa

  13. että näin 7.4.2020 1:35
   Tulos: +201 (249 ääntä)
   No minäpä tunnen, taloyhtiöstä. Kuuskymppinen työikäinen joka oli Italiassa ollu laskettelemassa. Menehty viime viikolla. Mun on niin vaikee suhtautuu, pitäis tietenkin olla vaan surullinen mutta samalla oon niin vihanen. Ne kun on nää Italiassa ja Itävallassa lasketelleet jotka on Suomen tartunnoista suuren osan takana. Kun ei voinu uskoa vaikka siellä oli jo tautia todettu. "Minäminäminä".

   Lainaa

  14. Tulos: +125 (139 ääntä)
   Tulis luonnonvalinta ja hoitais noi idiootit pois ennenku lisääntyvät...

   Lainaa

  15. Tulos: +149 (155 ääntä)
   "Pahin ikinä" No ei sitä sentään sellaseks oo missään väitetty...

   Lainaa

  16. Tulos: +106 (120 ääntä)
   Psst.. Kristian, Make ja Henri. Myönnän auliisti, että minä olen se ääni teidän päässänne. Ja valitettavasti on tässä erityisoloissa tullut otettua vähän liikaa viime aikoina. Yritän kovasti vähentää, pitäkää sängyn laidoista kiinni siihen asti ja koettakaa parantua.

   Lainaa

  17. Välillä sitä 7.4.2020 4:33
   Tulos: +25 (69 ääntä)
   Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!

   Lainaa

  18. Urpojuusto 7.4.2020 5:05
   Tulos: +4 (54 ääntä)
   No nii mä painu. Huomis aanuna duuniin. Ei prkl mähä oon työtön, no kai sitä lapion kans voi johki ojatyömaalle mennä vähä kaiveleen. Tuskin ne heti tajuu et kukas pentele toi urpo on ku on parkkipaikan keskelle montun kaivanu

   Lainaa

  19. Tulos: +131 (143 ääntä)
   Nämäkin ihmiset saavat äänestää. Huhhuh. Kun ei näe niin sit ei ole ongelmaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +46 (140 ääntä)
   z: Tämä on aika raskasta aikaa olla oikeistolainen, kun kaikki rajakit ja muut kylähullut kuvittelevat rasismin ja salaliittoteorioiden olevan oikeistolaista ja kaikki tervejärkinen toiminta on heidän mukaansa vasemmistolaista. Ihan selvyydeksi, suurin osa suomen oikeistolaisista on oikeistoliberaaleja, eikä näitä avohoitotapauksia.
   Niin. Ehkä kannattaisi silti miettiä, mikä siinä omassa aattessa on sellaista, joka näitä vetää puoleensa?

   Lainaa

  21. Eräsvaan 7.4.2020 6:57
   Tulos: +112 (114 ääntä)
   Kun en näe painovoimaa, niin voinko kävellä kielekkeeltä eteenpäin?

   Lainaa

  22. Tulos: +187 (187 ääntä)
   Eli kun Make tai kukaan Maken lähipiirissä on sairastanut minkään virustaudin (flunssa, vesirokko, influenssa, norovirus?), niin hän on nähnyt virukset? Vitsi kun olisi tuollaiset supersilmät!

   Lainaa

  23. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Sprinkles: Make ja Henri varmaan eivät usko happeen, painovoimaan, ääniaaltoihin, Internettin tai magneetteihinkaan. Tai jälkimmäinen kun kuitenkin tavallaan on konkreettisesti todistettavissa, vaikkakin sen mekanismi on paljaalle silmälle näkymätön, niin se lienee joku Harry Potter -kusetus.
   Tai radioaktiiviseen säteilyyn.

   Lainaa

  24. Tulos: +148 (154 ääntä)
   että näin: No minäpä tunnen, taloyhtiöstä. Kuuskymppinen työikäinen joka oli Italiassa ollu laskettelemassa. Menehty viime viikolla. Mun on niin vaikee suhtautuu, pitäis tietenkin olla vaan surullinen mutta samalla oon niin vihanen. Ne kun on nää Italiassa ja Itävallassa lasketelleet jotka on Suomen tartunnoista suuren osan takana. Kun ei voinu uskoa vaikka siellä oli jo tautia todettu. “Minäminäminä”.
   Sama juttu yhden työkaverini kanssa. Pohjois-Italiaan lähti laskettelemaan siinä vaiheessa kun tilanne alkoi olla siellä jo huono, "kun mä olen niin kovasti odottanut tätä matkaa". No, hän ei onneksi edes sairastunut, mutta vastuutonta minusta kuitenkin.

   Lainaa

  25. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Välillä sitä: Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!
   Ei ihan. Vievät tehohoitopaikkoja muilta. Pitäisi olla, että sairastuvat äkkiä niin etteivät pysty poistumaan yksinäisyydestään muita tartuttamaan, ja ovat liian itsepäisiä hakeutumaan hoitoon, kun kerran paremmin tietävät. Vai oliko jo liian ilkeää...

   Lainaa

  26. Tulos: +116 (122 ääntä)
   Ei pyhä helvetti että on porukka sekasin, onneks kaikki Suomalaiset ei olen noin taliaivoja! Terv. henkilö kenen kaverin isä kuoli Koronaan Suomessa

   Lainaa

  27. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Just: Niin. Ehkä kannattaisi silti miettiä, mikä siinä omassa aattessa on sellaista, joka näitä vetää puoleensa?
   Ongelma on lähinnä se, ettei politiikka tai aatteet mahdu suoralle vasemmisto-oikeisto -akselille, vaan niitä akseleita on ainakin kaksi. Yhdelle linjalle niputettuna sotketaan samalle janalle ihan erilaisia ajatuksia. - arvokonservatiivit - arvoliberaalit - talouden oikeisto - vasemmisto Kuten aiempi kirjoittaja totesikin, moni meistä (talous)oikeistolaisesti ajattelevista on arvoliberaaleja.

   Lainaa

  28. Satunainen kommentoija 7.4.2020 9:05
   Tulos: +174 (182 ääntä)
   Taas tätä "hienoa" logiikkaa; "Koronaa ei ole, koska minä en ole siihen sairastunut/en näe sitä" "Ilmastonmuutos on valetta, koska talvella oli kylmä" "Nälänhätää ei ole, koska kaupoissa ja jääkaapissa on ruokaa"

   Lainaa

  29. Nocebo-efekti 7.4.2020 9:07
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Tsuidaduida: Toivottavasti jokainen näistä “välkyistä” sairastaa koronan mahdollisimman pahojen oireiden kanssa. Toki mielellään niin, etteivät vie tehohoitopaikkoja niiltä ihmisiltä, ketkä ne oikeasti ansaitsee.
   Eihän he "uskoneet" moiseen tautiin niin eivät siihen voi kuollakkaan...

   Lainaa

  30. Tulos: +83 (89 ääntä)
   Kristianilla ei ole kaikki rokotteet voimassa.

   Lainaa

  31. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Ai kamala, voiko olla tottakaan, onko siis noin tyhmiä olemassa, Olen shokissa.

   Lainaa

  32. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Tonttu: Onko tämä se “vaihtoehtoinen totuus”?
   Ei ole. Vaihtoehtoisen totuuden mukaan 5G on koronan lähde ja brittiläisset polttavat jo tukiasemia :D

   Lainaa

  33. Ilmainen vinkki 7.4.2020 9:52
   Tulos: -2 (36 ääntä)
   Nelli: Tai radioaktiiviseen säteilyyn.
   Radioaktiivinen aine aiheuttaa ionisoivaa säteilyä. Radioaktiivista säteilyä ei ole. Tiedän, että tuo on yleinen ja ”harmiton” virhe, mutta radioaktiivisuuteen liittyy jo muutenkin tarpeeksi huonosti perusteltua epäluuloa, joten toivoisin että edes näistä yksinkertaisista asioista voisi käyttää oikeita termejä. Esimerkiksi ydinvoimaloiden lauhdevettä ei hyödynnetä kaukolämpönä, koska ihmiset luulevat sen olevan radioaktiivista. Ilmainen vinkki: Jos huomaat jonkun puhuvan ionisoivasta säteilystä radioaktiivisena säteilynä, voit huoletta jättää kyseisen puhujan/kirjoittajan täysin huomiotta muodostaessasi omaa näkemystäsi asiasta, koska kyseinen henkilö ei oikeasti ole missään määrin alan asiantuntija.

   Lainaa

  34. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Sprinkles: Make ja Henri varmaan eivät usko happeen, painovoimaan, ääniaaltoihin, Internettin tai magneetteihinkaan. Tai jälkimmäinen kun kuitenkin tavallaan on konkreettisesti todistettavissa, vaikkakin sen mekanismi on paljaalle silmälle näkymätön, niin se lienee joku Harry Potter -kusetus.
   Etkö muka ole koskaan tullut ajatelleeksi, että täällä muka niin ollaan just riippuvaisia painovoimasta, joka kätevästi on näkymätön ja testeihin ei pääse millään? Aivoja on lupa käyttää ;););););)

   Lainaa

  35. Sopan hämmentäjä 7.4.2020 9:58
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
   Saa siitä loputonta vitutusenergiaa

   Lainaa

  36. Tulos: +8 (32 ääntä)
   Tonttu: Onko tämä se “vaihtoehtoinen totuus”?
   Sitä kutsutaan myös nimellä psykoottistasoinen äärioikeistolaisuus.

   Lainaa

  37. Piisamirotta 7.4.2020 10:15
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   Nämä on varmaan niitä ihmisiä, jotka jää luokalleen esikoulussa. Voi veljet.

   Lainaa

  38. Runsas Penkkari 7.4.2020 10:22
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
   ”Kaksi asiaa ovat äärettömiä: Universumi ja ihmisen tyhmyys. Universumista en ole kuitenkaan täysin varma.” T:Einstein, Albert

   Lainaa

  39. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Kyllähän joku porukka foliohatut päässä yhdistää koronan 5G verkkoihin ja briteissä alkanu jo polttamaan niitä.

   Lainaa

  40. yli opisto hörhö 7.4.2020 10:56
   Tulos: +89 (89 ääntä)
   Tämä on niin älytöntä typeryyttä että sanani eivät riitä kuvailemaan. Happikaan ei liene todellista kun emme voi sitä omin silmin nähdä? Vasta luin tuosta Valkovenäjän presidentistä joka oli puheessaan vauhkonnut "Näettekö tässä muka mitään viruksia leijailemassa ympärilläni? Ei ole mitään koronavirusta!", ja mietin että siinä on varmasti maailman vähä-älyisin ihminen mutta kylläpä niitä näköjään meilläkin täällä on. Onneksi ei sentään hallituksessa.

   Lainaa

  41. Tulos: +48 (52 ääntä)
   "Näin ne asiat koetaan."

   Lainaa

  42. yli opisto hörhö 7.4.2020 11:04
   Tulos: -33 (71 ääntä)
   Just: Niin. Ehkä kannattaisi silti miettiä, mikä siinä omassa aattessa on sellaista, joka näitä vetää puoleensa?
   Vasemmistollakin olisi peiliin katsomisen paikka kun vastakkainasettelu kuuluu myös heidän toimintatapoihinsa. Kaikki jotka eivät ole 100% vasemmiston takana, ovat oikeistolaisia. Ja äärivasemmiston kannattajan mielestä kaikki jotka vähänkään taipuvat oikeistolaisiin, ovat automaattisesti jotain rajakkeja yms. öyhöttäjiä.

   Lainaa

  43. Tulos: -112 (122 ääntä)
   Kannatti tuhota Suomen tulevaisuus vuosiksi muutaman kymmenen kuolleen takia. Kiitos hallitus!

   Lainaa

  44. Mustalaisnaamio 7.4.2020 11:06
   Tulos: -48 (70 ääntä)
   Just: Niin. Ehkä kannattaisi silti miettiä, mikä siinä omassa aattessa on sellaista, joka näitä vetää puoleensa?
   No onko natseja joka paikassa näkevät vasemmistolaiset sitten yhtään viisaampia? Mikä siinä aatteessa on sitten vikana?

   Lainaa

  45. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Pirjo: Kyllähän joku porukka foliohatut päässä yhdistää koronan 5G verkkoihin ja briteissä alkanu jo polttamaan niitä.
   Kiinnostaisi tietää miten poltetaan 5G verkko? Tai antenni jos sitä tarkoitetaan?

   Lainaa

  46. It's a deal 7.4.2020 11:19
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Banaani: Etkö muka ole koskaan tullut ajatelleeksi, että täällä muka niin ollaan just riippuvaisia painovoimasta, joka kätevästi on näkymätön ja testeihin ei pääse millään? Aivoja on lupa käyttää ;););););)
   Painovoima on vielä osittain uskonasia, koska sen toimintaa ei ole kokonaan selvitetty. Newton selitti sen hyvin, mutta Einstein sanoi hänen olleen väärässä, eikä kyseessä hänen mukaansa ole voima. "Relativity theory describes gravity not as a force, but as a consequence of the curvature of spacetime caused by the uneven distribution of mass."

   Lainaa

  47. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Oli julmaa tai ei, toivon että jokanen idiootti joka ei usko koronaan ja liikuuu tuolla julkisesti turhaan kokoajan, saisi sen saatanan koronan ja vielä niin pahana kuin mahdollista. Oppispahan sitten.

   Lainaa

  48. ihanmummovaan 7.4.2020 12:21
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Tsuidaduida: Toivottavasti jokainen näistä “välkyistä” sairastaa koronan mahdollisimman pahojen oireiden kanssa. Toki mielellään niin, etteivät vie tehohoitopaikkoja niiltä ihmisiltä, ketkä ne oikeasti ansaitsee.
   Valitettavasti nää on usein niitä jotka sairastavat tietämättään koronaa lievin oirein, ja Kristianin tavoin kun "liikkuvat nyt enemmän kuin ennen korona-aikaa" tartuttavat sen muihin :(

   Lainaa

  49. Että näin 7.4.2020 12:25
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Nelli: Sama juttu yhden työkaverini kanssa. Pohjois-Italiaan lähti laskettelemaan siinä vaiheessa kun tilanne alkoi olla siellä jo huono, “kun mä olen niin kovasti odottanut tätä matkaa”. No, hän ei onneksi edes sairastunut, mutta vastuutonta minusta kuitenkin.
   Onneksi ei sairastunut, mutta oireeton tartuttaja hän on saattanut olla.

   Lainaa

  50. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Viikko tili just täyteen tossa "mielikuvitustaudissa" et teretulemast kylään jos ette idiootit siihen usko.

   Lainaa

  51. Tulos: +81 (85 ääntä)
   Minä: Kannatti tuhota Suomen tulevaisuus vuosiksi muutaman kymmenen kuolleen takia. Kiitos hallitus!
   Totta kai kannatti, nythän jos kuolleisuus pysyy alhaalla niin huomataan että hallituksen toimet onnistuivat loistavasti. Kiitos hallitus!

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (30 ääntä)
   Mustalaisnaamio: No onko natseja joka paikassa näkevät vasemmistolaiset sitten yhtään viisaampia? Mikä siinä aatteessa on sitten vikana?
   Ovat viisaampia. Ei nyt mitään älynkäytön kulutusjuhlaa sellaisetkaan ihmiset vietä jotka tuollaisia oletuksia tekevät, mutta ovat silti viisaampia kuin seppolahdet ja muut rotupetterit, 12/10. Lainaamasi viestin kirjoittaja oli myöskin ihan ulapalla kyllä, oikeisto kun pitää sisällään akselin kokoomus+jeesuspellet+ruotsalaiset hallituspuolueista. Ei nämä varttinatsit kuten kristian mitään Elina Lepomäkeä äänestä.

   Lainaa

  53. Tulos: -1 (9 ääntä)
   traumcity: Ovat viisaampia. Ei nyt mitään älynkäytön kulutusjuhlaa sellaisetkaan ihmiset vietä jotka tuollaisia oletuksia tekevät, mutta ovat silti viisaampia kuin seppolahdet ja muut rotupetterit, 12/10. Lainaamasi viestin kirjoittaja oli myöskin ihan ulapalla kyllä, oikeisto kun pitää sisällään akselin [...]
   Eduskuntapuolueista piti sanomani.

   Lainaa

  54. Arkkienkeli 7.4.2020 13:03
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Välillä sitä: Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!
   Eivät ne vanhemmat osanneet lukea kumin käyttöohjetta ja lapset ovat sitten yhtä neropatteja.

   Lainaa

  55. Arkkienkeli 7.4.2020 13:14
   Tulos: -10 (34 ääntä)
   Hävettää nyt olla etunimikaima Kristianin kanssa. Onneksi itse lähinnä käytän persuja takapuolen pyyhkimiseen. Joskus saatan satunnaista persua nykästä viikseen (ei naamassa & kumpparin kanssa) kun ne lähtee heti mukaan kun vain kysyy. Joten jotain tasapainoa kotimaassa. Tyhmiähän ne ovat, mutta niiden kanssa on vain pakko elää. Hyvä tapa suhtautua niihin on kohdella niitä kuin esikouluikäisiä. Puhua hitaasti ja yksinkertaisin sanoin. Kirjoitettu teksti ei auta edes tavuviivojen kanssa, kun suurin osa heistä ei osaa lukea.

   Lainaa

  56. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Välillä sitä: Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!
   Välillä sitä huomaa toivovansa myös jälkiehkäisyn olevan mahdollista. No, kyllä luonto hoitaa. Kunhan eivät vaan vie viattomia mukanaan, aika monelle koronatartunta olis niin kriittinen :/

   Lainaa

  57. Tulos: +48 (60 ääntä)
   Sairastuneissa on enemmän miehiä. Tässä taidamme nähdä miksi...

   Lainaa

  58. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Banaani: Etkö muka ole koskaan tullut ajatelleeksi, että täällä muka niin ollaan just riippuvaisia painovoimasta, joka kätevästi on näkymätön ja testeihin ei pääse millään? Aivoja on lupa käyttää ;););););)
   Siis mitä?? Painovoimatestehin?

   Lainaa

  59. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Ja tällaisten ihmisten määrä yhteiskunnassa vaan kasvaa... Yksi syy, miksi en aio tehdä ikinä lapsia. Ei ole tämän ihmiskunnan tulevaisuus varmastikaan kovin kaunista katseltavaa...

   Lainaa

  60. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Minä: Kiinnostaisi tietää miten poltetaan 5G verkko? Tai antenni jos sitä tarkoitetaan?
   Telemastoja poltetaan. Unohtu se siitä. Etkö oikeasti ymmärtänyt vai pitikö ihan päästä pätemään

   Lainaa

  61. Nikodeemus 7.4.2020 15:03
   Tulos: +45 (49 ääntä)
   Satanen vetoo, että tällä Kristianilla on FB profiilissa Elämän kova koulu ja häneltä löytyy isänmaalinen leijona-tatuointi!!

   Lainaa

  62. Arkkienkeli 7.4.2020 15:15
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Teppooo: Ei ole. Vaihtoehtoisen totuuden mukaan 5G on koronan lähde ja brittiläisset polttavat jo tukiasemia
   Jeps. Tätä jakoi mm. hyvin tunnettu kotimainen persu linkillä missä väitettiin että Coronaviruksen keksi Bill Gates ja liskoihmiset jakavat sitä 5G-verkon kautta. Sama jengi uskoo myös litteään maahan ja "Hollow Earth". Ihmettelen kyllä porukan järjenjuoksua.

   Lainaa

  63. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Monta, monta vuotta aiemmin. - "No niin lapset, kuunnelkaapa nyt tarkkaan. Kristian, Make ja Pikku Henri siellä nurkassa kanssa! Järjestäytynyt yhteiskunta perustuu merkittävissä osin luottamukseen. Ilman luottamusta yhteiskunnan ja sen jäsenien välillä voidaan koko ajatus tavoitteellisesta yhteistyöstä unohtaa. Ei, ei, mihin sinä Kristian sen marisätkän kanssa mennä? Make ja Henri, antakaa Jasmiinan olla rauhassa..."

   Lainaa

  64. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Nappi: Siis mitä?? Painovoimatestehin?
   Painovoimaa ei toistaiseksi ole pystytty suoraan havainnoimaan. Pystymme vain havaitsemaan sen vaikutuksen asioihin.

   Lainaa

  65. Tulos: +4 (20 ääntä)
   Ei yllätä, et kaikki noi on miehiä. Niiden sijoitukset kärsii, ja ne luulee vähättelyllä saavansa uskottavuutta. Tule karma.

   Lainaa

  66. Anarkolibertaari sivistysporvari 7.4.2020 16:30
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   z: Tämä on aika raskasta aikaa olla oikeistolainen, kun kaikki rajakit ja muut kylähullut kuvittelevat rasismin ja salaliittoteorioiden olevan oikeistolaista ja kaikki tervejärkinen toiminta on heidän mukaansa vasemmistolaista. Ihan selvyydeksi, suurin osa suomen oikeistolaisista on oikeistoliberaaleja, eikä näitä avohoitotapauksia.
   Viimeisten gallupien mukaan me oikeistoliberaalit taidetaan kuitenkin olla jo vähemmistössä. Persut on livistänyt kykypuolueen ohi lopullisesti.

   Lainaa

  67. moka-addikti 7.4.2020 16:51
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Tässä mokassa oli hyvä lukea kommentit, niin pystyy vielä ajattelemaan, että nää nerot on onneksi pientä mutta äänekästä vähemmistöä. Feissarimokien ylläpito vois heittää jonkun disclaimerin tän mokan ylle, ettei kukaan Kristianin ja kumppaneiden hengenheimolainen saa tästä mitään ideoita, ettei koronaa ole olemassa, kun hän luki niin netistä.

   Lainaa

  68. Tulos: -12 (28 ääntä)
   Anarkolibertaari sivistysporvari: Viimeisten gallupien mukaan me oikeistoliberaalit taidetaan kuitenkin olla jo vähemmistössä. Persut on livistänyt kykypuolueen ohi lopullisesti.
   Persut on jonkinlainen sekoitus 70-luvun impivaaralaista vasemmistolaista talouspolitiikkaa ja arvokonservatismia. Oikeistopuolue se ei ole.

   Lainaa

  69. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
   Kuntopyöriin pitäs laittaa piiloon 5G tukiasema.

   Lainaa

  70. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Eräsvaan: Kun en näe painovoimaa, niin voinko kävellä kielekkeeltä eteenpäin?
   Voit mutta jos kovin korkealla niin tuskin voit toista kertaa.

   Lainaa

  71. Tulos: +58 (60 ääntä)
   "En usko koronaan" Yllättävän paljon samaa näissä kuin ilmastonmuutoksen kieltäjissäkin. En voi itse nähdä sitä enkä halua sen olevan olemassa, joten en usko siihen vaikka kuinka todistetaan.

   Lainaa

  72. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Pirjo: Telemastoja poltetaan. Unohtu se siitä. Etkö oikeasti ymmärtänyt vai pitikö ihan päästä pätemään
   Syttyykö telemasto hyvin?

   Lainaa

  73. Mitävittuanyttaas 7.4.2020 19:22
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Voi vitun Kristian. Olisit nyt vaan ollut kommentoimatta. Ja Make ja Henri myös.

   Lainaa

  74. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Minä: Syttyykö telemasto hyvin?
   Eipä oo tullu testattua, mutta uutisten mukaan niitä on ainakin poltettu, joten kyllä ne varmaan syttymään saadaan.

   Lainaa

  75. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Ai kauhee :O miten voi olla noin dilleä sakkia! En panis pahakseni jos nää jotka ei usko koronaan sairastuisivat siihen.

   Lainaa

  76. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Minä: Syttyykö telemasto hyvin?
   Ihan kun et tietäis mitä Pirjo tarkoitti. Tuskin se teräksinen masto palaa, mutta tukiasemakopin sisällä olevat päätelaitteet ja johdot kyllä vaurioituu tulesta.

   Lainaa

  77. Diipadaapa 8.4.2020 10:45
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Luulisi noin kovilla huumecocktaileilla Kristianin kuolleen jo aikapäiviä sitten yliannostukseen. Miten voikaan olla ihminen noin järkyttävän sekaisin ja siltikään ei ilmeisesti holhouksenalainen?

   Lainaa

  78. No permission 8.4.2020 11:02
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Minä: Kannatti tuhota Suomen tulevaisuus vuosiksi muutaman kymmenen kuolleen takia. Kiitos hallitus!
   Niitä kuolleita olis kuule aika paljon enemmän jos ei mitään rajoituksia tehtäis. Ääliö.

   Lainaa

  79. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Minä: Kannatti tuhota Suomen tulevaisuus vuosiksi muutaman kymmenen kuolleen takia. Kiitos hallitus!
   ...? Onko tämä sarkasmia? Jos rajoitteita ei olisi laitettu, niin tähän olisi kuollut jo huomattavasti enemmän porukkaa. Kuolleisuus% on samaa luokkaa kuin aikanaan espanjantaudissa, joka tappoi pelkästään Suomessa noin 25 tuhatta ihmistä ja maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia.

   Lainaa

  80. Minäminä 8.4.2020 15:04
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Eräsvaan: Kun en näe painovoimaa, niin voinko kävellä kielekkeeltä eteenpäin?
   Voit. Paitsi jos sulla on jokin mielenterveysongelma, että uskot asioihin mitä et näe. Silloin putoat.

   Lainaa

  81. Prööt sanoi aivopieru 8.4.2020 18:30
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mitä, eikö tähän sekopääkavalkadiin mahtunut yhtään jonka mielestä korona johtuu 5G:stä?

   Lainaa

  82. Tonskulus 9.4.2020 7:48
   Tulos: -19 (29 ääntä)
   Satunainen kommentoija: Taas tätä “hienoa” logiikkaa; “Koronaa ei ole, koska minä en ole siihen sairastunut/en näe sitä” “Ilmastonmuutos on valetta, koska talvella oli kylmä” “Nälänhätää ei ole, koska kaupoissa ja jääkaapissa on ruokaa”
   Maahanmuuttajat eivät ole rikollisia, koska minä en ole joutunut maahanmuuttajan rikoksen uhriksi. Ei, ku tää taisikin olla vihervasemmiston logiikka.

   Lainaa

  83. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
   Kuten todettua, kylmin mahdollinen lämpötila maailmankaikkeudessa on jo huomattu ja todettu, mutta jatkuvasti löytyy yhä suurempia lämpöasteita eikä maailmanklaikkeuden maksimaalista + lämpötilaa ole vielä todettu. Tässä havainnollistan että ihmisen maksimaalinen viisaus on jo testattu ja sille löytyy oma asteikkonsa, mutta ihmisten typeryyden zeniittiä ei ole vieläkään vahvistettu vaan jatkuvasti löytyy yhä toinen toistaan tyhmempiä yksilöitä.

   Lainaa

  84. jotku_ei_tajua 10.4.2020 13:48
   Tulos: -10 (10 ääntä)
   Kristian (tyttöjen nimi), Make ja Henri Toivottavasti pääsette Darwin awardsiin niin teistäkin on jotain hyötyä ihmiskunnalle.

   Lainaa

  85. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Välillä sitä: Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!
   Toivottavasti ei saa, nämä kun ei pysy kotona, joten tartuttaa sen vaan muihin. Esim. Riskiryhmään kuuluviin.

   Lainaa

  86. Haudankaivaja 14.4.2020 15:42
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   Henri: En tunne ketään joka olisi sairastunut coronaan. Minun elämänpiiristäni kukaan muukaan ei tunne ketään joka olisi siihen sairastunut. Meidän tuttavapiiri kattaa kaikenkaikkiaan tuhansia ihmisiä ja edes meidän about 25 hengen hengen lähipiiriin ei ole tullut tietoa että kenelläkään sitä olisi, saati sitten kuollut siihen. Meistä, meidän sukulaisista, kaveripiiristä tai tuttavapiiristä. Kavereiden kavereista tai niiden tuttavista. Itse oon asunut aikuisiälläni Uudellamaalla, Varsinaissuomessa ja Etelä-Savossa ja tuttuja on monesta maakunnasta. Pistää miettimään. Mut ei mietitä liikaa...

   Lainaa

  87. Tulos: 0 (0 ääntä)
   BigM: Ja tällaisten ihmisten määrä yhteiskunnassa vaan kasvaa... Yksi syy, miksi en aio tehdä ikinä lapsia. Ei ole tämän ihmiskunnan tulevaisuus varmastikaan kovin kaunista katseltavaa...
   Eikö siis paras yhteiskunnallinen ja/tai ympäristöteko että mahdollisimman moni ns järkevä ihminen tekisi lapsia ja kasvattaisivat lapsensa aina vaan paremmin. Että polvi pääsisi paranemaan eikä reuma iskisi niin pahasti. Mitä korkeampi koulutus ja parempi työ sitä myöhempään lasten teko jää tai jää kokonaan ja juuri näiden ihmisten jälkikasvua maailma kaipaisi. Tiedän ettei vanhemmat "tee" lasta, jos tiedät mitä tarkoitan, mutta keskimäärin parempia kansalaisia luulisin tulevan verraten lähipubin lissuun kuka ei edes itsestään pysty huolehtimaan. Näin mä tän näkisin mutta ei olis eka kerta kun olen väärässä;)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Hesburger, hampurilaiset, koronavirus, uskoa, kieltää, kieltäjät, totuus, venäjä, rokote, rokotus