Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Totuuden jäljillä

"Vasemmisto uskoi omiin valheisiinsa ja sulki vahingossa rajat"
Totuuden jäljillä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 87 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1102 (1134 ääntä)
      Itku tulee kun näitä lukee.

      Lainaa

    2. Tulos: +676 (696 ääntä)
      Onko tämä se "vaihtoehtoinen totuus"?

      Lainaa

    3. Toj Karin 7.4.2020 0:25
      Tulos: +864 (886 ääntä)
      Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.

      Lainaa

    4. Tulos: +240 (474 ääntä)
      Tämä on aika raskasta aikaa olla oikeistolainen, kun kaikki rajakit ja muut kylähullut kuvittelevat rasismin ja salaliittoteorioiden olevan oikeistolaista ja kaikki tervejärkinen toiminta on heidän mukaansa vasemmistolaista. Ihan selvyydeksi, suurin osa suomen oikeistolaisista on oikeistoliberaaleja, eikä näitä avohoitotapauksia.

      Lainaa

    5. Tsuidaduida 7.4.2020 0:30
      Tulos: +439 (505 ääntä)
      Toivottavasti jokainen näistä "välkyistä" sairastaa koronan mahdollisimman pahojen oireiden kanssa. Toki mielellään niin, etteivät vie tehohoitopaikkoja niiltä ihmisiltä, ketkä ne oikeasti ansaitsee.

      Lainaa

    6. Tulos: +308 (356 ääntä)
      Näiden sankareiden nimet saisi olla kokonaan näkyvissä. Osaisi jokainen suhtautua heihin asian vaatimalla tavalla.

      Lainaa

    7. Memerento 7.4.2020 0:40
      Tulos: +468 (482 ääntä)
      Herrat on hyvät ja käykööt samantien kirjoittamassa itselleen hoitotahdon, kun turhaan sitä nyt olemattomaan resursseja käyttää.

      Lainaa

    8. traumcity 7.4.2020 0:42
      Tulos: +351 (375 ääntä)
      Millä ihmeen syrjäytyneen tarranatsin logiikalla voidaan ajatella että rajojen sulkeminen olisi palvelus oikeistolle? Enitenhän tuo pääasiassa yrittäjistä koostuva ylempi keskiluokka on riippuvainen turismista, viennistä, vapaasta liikkuvuudesta. Idiootin elämä on toisaalta paljon helpompaa, ei tuu turhaa stressiä kun voi vaan päättää ettei usko sairauksiin, viruksiin, kuolemaan, lamaan tai järjenkäyttöön.

      Lainaa

    9. Kummallista 7.4.2020 0:44
      Tulos: +359 (379 ääntä)
      Sapettaa näin ikä-ihmisten kanssa työtä tekevänä tämmöiset mulkerot. Ite on rajoittanut elämän minimiin, mikä 3 vuorotyön kans oli jo ennestään vähänä, ettei vanhukset sairastu. Sitten esiin astuu kaikkea uhmaava kristian. Kristian on mies.

      Lainaa

    10. Tulos: +241 (251 ääntä)
      Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
      Jos siinä joskus onnistuttaisiin, niin olisi hienoa nähdä minkälaisia salaliittoteorioita aiheesta keksittäisiin. "Tyhmyyslaitosten näkymättömät päästöt sytyttävät lintuja tuleen" "Suomen Tolloenergia Oy:n puheenjohtajalla kytköksiä kiinalaiseen bioasetehtaaseen" "Hallitus päästää tyhmyyslaitosten päästöjä veteen ja muuttaa kansalaiset ja sammakot vihervassareiksi"

      Lainaa

    11. Kummallista 7.4.2020 0:57
      Tulos: +79 (87 ääntä)
      Napael: Jos siinä joskus onnistuttaisiin, niin olisi hienoa nähdä minkälaisia salaliittoteorioita aiheesta keksittäisiin. “Tyhmyyslaitosten näkymättömät päästöt sytyttävät lintuja tuleen” “Suomen Tolloenergia Oy:n puheenjohtajalla kytköksiä kiinalaiseen bioasetehtaaseen” “Hallitus päästää tyhmyyslaitosten päästöjä veteen ja muuttaa kansalaiset ja sammakot vihervassareiksi”
      So much energy.

      Lainaa

    12. Sprinkles 7.4.2020 1:22
      Tulos: +335 (339 ääntä)
      Make ja Henri varmaan eivät usko happeen, painovoimaan, ääniaaltoihin, Internettin tai magneetteihinkaan. Tai jälkimmäinen kun kuitenkin tavallaan on konkreettisesti todistettavissa, vaikkakin sen mekanismi on paljaalle silmälle näkymätön, niin se lienee joku Harry Potter -kusetus.

      Lainaa

    13. että näin 7.4.2020 1:35
      Tulos: +206 (254 ääntä)
      No minäpä tunnen, taloyhtiöstä. Kuuskymppinen työikäinen joka oli Italiassa ollu laskettelemassa. Menehty viime viikolla. Mun on niin vaikee suhtautuu, pitäis tietenkin olla vaan surullinen mutta samalla oon niin vihanen. Ne kun on nää Italiassa ja Itävallassa lasketelleet jotka on Suomen tartunnoista suuren osan takana. Kun ei voinu uskoa vaikka siellä oli jo tautia todettu. "Minäminäminä".

      Lainaa

    14. Tulos: +128 (142 ääntä)
      Tulis luonnonvalinta ja hoitais noi idiootit pois ennenku lisääntyvät...

      Lainaa

    15. Tulos: +153 (159 ääntä)
      "Pahin ikinä" No ei sitä sentään sellaseks oo missään väitetty...

      Lainaa

    16. Tulos: +107 (121 ääntä)
      Psst.. Kristian, Make ja Henri. Myönnän auliisti, että minä olen se ääni teidän päässänne. Ja valitettavasti on tässä erityisoloissa tullut otettua vähän liikaa viime aikoina. Yritän kovasti vähentää, pitäkää sängyn laidoista kiinni siihen asti ja koettakaa parantua.

      Lainaa

    17. Välillä sitä 7.4.2020 4:33
      Tulos: +27 (71 ääntä)
      Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!

      Lainaa

    18. Urpojuusto 7.4.2020 5:05
      Tulos: +2 (56 ääntä)
      No nii mä painu. Huomis aanuna duuniin. Ei prkl mähä oon työtön, no kai sitä lapion kans voi johki ojatyömaalle mennä vähä kaiveleen. Tuskin ne heti tajuu et kukas pentele toi urpo on ku on parkkipaikan keskelle montun kaivanu

      Lainaa

    19. Tulos: +135 (147 ääntä)
      Nämäkin ihmiset saavat äänestää. Huhhuh. Kun ei näe niin sit ei ole ongelmaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +48 (144 ääntä)
      z: Tämä on aika raskasta aikaa olla oikeistolainen, kun kaikki rajakit ja muut kylähullut kuvittelevat rasismin ja salaliittoteorioiden olevan oikeistolaista ja kaikki tervejärkinen toiminta on heidän mukaansa vasemmistolaista. Ihan selvyydeksi, suurin osa suomen oikeistolaisista on oikeistoliberaaleja, eikä näitä avohoitotapauksia.
      Niin. Ehkä kannattaisi silti miettiä, mikä siinä omassa aattessa on sellaista, joka näitä vetää puoleensa?

      Lainaa

    21. Eräsvaan 7.4.2020 6:57
      Tulos: +117 (119 ääntä)
      Kun en näe painovoimaa, niin voinko kävellä kielekkeeltä eteenpäin?

      Lainaa

    22. Tulos: +193 (193 ääntä)
      Eli kun Make tai kukaan Maken lähipiirissä on sairastanut minkään virustaudin (flunssa, vesirokko, influenssa, norovirus?), niin hän on nähnyt virukset? Vitsi kun olisi tuollaiset supersilmät!

      Lainaa

    23. Tulos: +78 (82 ääntä)
      Sprinkles: Make ja Henri varmaan eivät usko happeen, painovoimaan, ääniaaltoihin, Internettin tai magneetteihinkaan. Tai jälkimmäinen kun kuitenkin tavallaan on konkreettisesti todistettavissa, vaikkakin sen mekanismi on paljaalle silmälle näkymätön, niin se lienee joku Harry Potter -kusetus.
      Tai radioaktiiviseen säteilyyn.

      Lainaa

    24. Tulos: +151 (157 ääntä)
      että näin: No minäpä tunnen, taloyhtiöstä. Kuuskymppinen työikäinen joka oli Italiassa ollu laskettelemassa. Menehty viime viikolla. Mun on niin vaikee suhtautuu, pitäis tietenkin olla vaan surullinen mutta samalla oon niin vihanen. Ne kun on nää Italiassa ja Itävallassa lasketelleet jotka on Suomen tartunnoista suuren osan takana. Kun ei voinu uskoa vaikka siellä oli jo tautia todettu. “Minäminäminä”.
      Sama juttu yhden työkaverini kanssa. Pohjois-Italiaan lähti laskettelemaan siinä vaiheessa kun tilanne alkoi olla siellä jo huono, "kun mä olen niin kovasti odottanut tätä matkaa". No, hän ei onneksi edes sairastunut, mutta vastuutonta minusta kuitenkin.

      Lainaa

    25. Tulos: +55 (59 ääntä)
      Välillä sitä: Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!
      Ei ihan. Vievät tehohoitopaikkoja muilta. Pitäisi olla, että sairastuvat äkkiä niin etteivät pysty poistumaan yksinäisyydestään muita tartuttamaan, ja ovat liian itsepäisiä hakeutumaan hoitoon, kun kerran paremmin tietävät. Vai oliko jo liian ilkeää...

      Lainaa

    26. Tulos: +119 (125 ääntä)
      Ei pyhä helvetti että on porukka sekasin, onneks kaikki Suomalaiset ei olen noin taliaivoja! Terv. henkilö kenen kaverin isä kuoli Koronaan Suomessa

      Lainaa

    27. Tulos: +79 (87 ääntä)
      Just: Niin. Ehkä kannattaisi silti miettiä, mikä siinä omassa aattessa on sellaista, joka näitä vetää puoleensa?
      Ongelma on lähinnä se, ettei politiikka tai aatteet mahdu suoralle vasemmisto-oikeisto -akselille, vaan niitä akseleita on ainakin kaksi. Yhdelle linjalle niputettuna sotketaan samalle janalle ihan erilaisia ajatuksia. - arvokonservatiivit - arvoliberaalit - talouden oikeisto - vasemmisto Kuten aiempi kirjoittaja totesikin, moni meistä (talous)oikeistolaisesti ajattelevista on arvoliberaaleja.

      Lainaa

    28. Satunainen kommentoija 7.4.2020 9:05
      Tulos: +178 (186 ääntä)
      Taas tätä "hienoa" logiikkaa; "Koronaa ei ole, koska minä en ole siihen sairastunut/en näe sitä" "Ilmastonmuutos on valetta, koska talvella oli kylmä" "Nälänhätää ei ole, koska kaupoissa ja jääkaapissa on ruokaa"

      Lainaa

    29. Nocebo-efekti 7.4.2020 9:07
      Tulos: +35 (37 ääntä)
      Tsuidaduida: Toivottavasti jokainen näistä “välkyistä” sairastaa koronan mahdollisimman pahojen oireiden kanssa. Toki mielellään niin, etteivät vie tehohoitopaikkoja niiltä ihmisiltä, ketkä ne oikeasti ansaitsee.
      Eihän he "uskoneet" moiseen tautiin niin eivät siihen voi kuollakkaan...

      Lainaa

    30. Tulos: +85 (91 ääntä)
      Kristianilla ei ole kaikki rokotteet voimassa.

      Lainaa

    31. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Ai kamala, voiko olla tottakaan, onko siis noin tyhmiä olemassa, Olen shokissa.

      Lainaa

    32. Tulos: +95 (97 ääntä)
      Tonttu: Onko tämä se “vaihtoehtoinen totuus”?
      Ei ole. Vaihtoehtoisen totuuden mukaan 5G on koronan lähde ja brittiläisset polttavat jo tukiasemia :D

      Lainaa

    33. Ilmainen vinkki 7.4.2020 9:52
      Tulos: -3 (37 ääntä)
      Nelli: Tai radioaktiiviseen säteilyyn.
      Radioaktiivinen aine aiheuttaa ionisoivaa säteilyä. Radioaktiivista säteilyä ei ole. Tiedän, että tuo on yleinen ja ”harmiton” virhe, mutta radioaktiivisuuteen liittyy jo muutenkin tarpeeksi huonosti perusteltua epäluuloa, joten toivoisin että edes näistä yksinkertaisista asioista voisi käyttää oikeita termejä. Esimerkiksi ydinvoimaloiden lauhdevettä ei hyödynnetä kaukolämpönä, koska ihmiset luulevat sen olevan radioaktiivista. Ilmainen vinkki: Jos huomaat jonkun puhuvan ionisoivasta säteilystä radioaktiivisena säteilynä, voit huoletta jättää kyseisen puhujan/kirjoittajan täysin huomiotta muodostaessasi omaa näkemystäsi asiasta, koska kyseinen henkilö ei oikeasti ole missään määrin alan asiantuntija.

      Lainaa

    34. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Sprinkles: Make ja Henri varmaan eivät usko happeen, painovoimaan, ääniaaltoihin, Internettin tai magneetteihinkaan. Tai jälkimmäinen kun kuitenkin tavallaan on konkreettisesti todistettavissa, vaikkakin sen mekanismi on paljaalle silmälle näkymätön, niin se lienee joku Harry Potter -kusetus.
      Etkö muka ole koskaan tullut ajatelleeksi, että täällä muka niin ollaan just riippuvaisia painovoimasta, joka kätevästi on näkymätön ja testeihin ei pääse millään? Aivoja on lupa käyttää ;););););)

      Lainaa

    35. Sopan hämmentäjä 7.4.2020 9:58
      Tulos: +72 (74 ääntä)
      Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
      Saa siitä loputonta vitutusenergiaa

      Lainaa

    36. Tulos: +9 (33 ääntä)
      Tonttu: Onko tämä se “vaihtoehtoinen totuus”?
      Sitä kutsutaan myös nimellä psykoottistasoinen äärioikeistolaisuus.

      Lainaa

    37. Piisamirotta 7.4.2020 10:15
      Tulos: +56 (60 ääntä)
      Nämä on varmaan niitä ihmisiä, jotka jää luokalleen esikoulussa. Voi veljet.

      Lainaa

    38. Runsas Penkkari 7.4.2020 10:22
      Tulos: +57 (63 ääntä)
      Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
      ”Kaksi asiaa ovat äärettömiä: Universumi ja ihmisen tyhmyys. Universumista en ole kuitenkaan täysin varma.” T:Einstein, Albert

      Lainaa

    39. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Kyllähän joku porukka foliohatut päässä yhdistää koronan 5G verkkoihin ja briteissä alkanu jo polttamaan niitä.

      Lainaa

    40. yli opisto hörhö 7.4.2020 10:56
      Tulos: +93 (93 ääntä)
      Tämä on niin älytöntä typeryyttä että sanani eivät riitä kuvailemaan. Happikaan ei liene todellista kun emme voi sitä omin silmin nähdä? Vasta luin tuosta Valkovenäjän presidentistä joka oli puheessaan vauhkonnut "Näettekö tässä muka mitään viruksia leijailemassa ympärilläni? Ei ole mitään koronavirusta!", ja mietin että siinä on varmasti maailman vähä-älyisin ihminen mutta kylläpä niitä näköjään meilläkin täällä on. Onneksi ei sentään hallituksessa.

      Lainaa

    41. Tulos: +50 (54 ääntä)
      "Näin ne asiat koetaan."

      Lainaa

    42. yli opisto hörhö 7.4.2020 11:04
      Tulos: -36 (74 ääntä)
      Just: Niin. Ehkä kannattaisi silti miettiä, mikä siinä omassa aattessa on sellaista, joka näitä vetää puoleensa?
      Vasemmistollakin olisi peiliin katsomisen paikka kun vastakkainasettelu kuuluu myös heidän toimintatapoihinsa. Kaikki jotka eivät ole 100% vasemmiston takana, ovat oikeistolaisia. Ja äärivasemmiston kannattajan mielestä kaikki jotka vähänkään taipuvat oikeistolaisiin, ovat automaattisesti jotain rajakkeja yms. öyhöttäjiä.

      Lainaa

    43. Tulos: -117 (127 ääntä)
      Kannatti tuhota Suomen tulevaisuus vuosiksi muutaman kymmenen kuolleen takia. Kiitos hallitus!

      Lainaa

    44. Mustalaisnaamio 7.4.2020 11:06
      Tulos: -51 (73 ääntä)
      Just: Niin. Ehkä kannattaisi silti miettiä, mikä siinä omassa aattessa on sellaista, joka näitä vetää puoleensa?
      No onko natseja joka paikassa näkevät vasemmistolaiset sitten yhtään viisaampia? Mikä siinä aatteessa on sitten vikana?

      Lainaa

    45. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Pirjo: Kyllähän joku porukka foliohatut päässä yhdistää koronan 5G verkkoihin ja briteissä alkanu jo polttamaan niitä.
      Kiinnostaisi tietää miten poltetaan 5G verkko? Tai antenni jos sitä tarkoitetaan?

      Lainaa

    46. It's a deal 7.4.2020 11:19
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Banaani: Etkö muka ole koskaan tullut ajatelleeksi, että täällä muka niin ollaan just riippuvaisia painovoimasta, joka kätevästi on näkymätön ja testeihin ei pääse millään? Aivoja on lupa käyttää ;););););)
      Painovoima on vielä osittain uskonasia, koska sen toimintaa ei ole kokonaan selvitetty. Newton selitti sen hyvin, mutta Einstein sanoi hänen olleen väärässä, eikä kyseessä hänen mukaansa ole voima. "Relativity theory describes gravity not as a force, but as a consequence of the curvature of spacetime caused by the uneven distribution of mass."

      Lainaa

    47. Tulos: +14 (22 ääntä)
      Oli julmaa tai ei, toivon että jokanen idiootti joka ei usko koronaan ja liikuuu tuolla julkisesti turhaan kokoajan, saisi sen saatanan koronan ja vielä niin pahana kuin mahdollista. Oppispahan sitten.

      Lainaa

    48. ihanmummovaan 7.4.2020 12:21
      Tulos: +66 (68 ääntä)
      Tsuidaduida: Toivottavasti jokainen näistä “välkyistä” sairastaa koronan mahdollisimman pahojen oireiden kanssa. Toki mielellään niin, etteivät vie tehohoitopaikkoja niiltä ihmisiltä, ketkä ne oikeasti ansaitsee.
      Valitettavasti nää on usein niitä jotka sairastavat tietämättään koronaa lievin oirein, ja Kristianin tavoin kun "liikkuvat nyt enemmän kuin ennen korona-aikaa" tartuttavat sen muihin :(

      Lainaa

    49. Että näin 7.4.2020 12:25
      Tulos: +59 (61 ääntä)
      Nelli: Sama juttu yhden työkaverini kanssa. Pohjois-Italiaan lähti laskettelemaan siinä vaiheessa kun tilanne alkoi olla siellä jo huono, “kun mä olen niin kovasti odottanut tätä matkaa”. No, hän ei onneksi edes sairastunut, mutta vastuutonta minusta kuitenkin.
      Onneksi ei sairastunut, mutta oireeton tartuttaja hän on saattanut olla.

      Lainaa

    50. Tulos: +75 (77 ääntä)
      Viikko tili just täyteen tossa "mielikuvitustaudissa" et teretulemast kylään jos ette idiootit siihen usko.

      Lainaa

    51. Tulos: +83 (87 ääntä)
      Minä: Kannatti tuhota Suomen tulevaisuus vuosiksi muutaman kymmenen kuolleen takia. Kiitos hallitus!
      Totta kai kannatti, nythän jos kuolleisuus pysyy alhaalla niin huomataan että hallituksen toimet onnistuivat loistavasti. Kiitos hallitus!

      Lainaa

    52. Tulos: -2 (30 ääntä)
      Mustalaisnaamio: No onko natseja joka paikassa näkevät vasemmistolaiset sitten yhtään viisaampia? Mikä siinä aatteessa on sitten vikana?
      Ovat viisaampia. Ei nyt mitään älynkäytön kulutusjuhlaa sellaisetkaan ihmiset vietä jotka tuollaisia oletuksia tekevät, mutta ovat silti viisaampia kuin seppolahdet ja muut rotupetterit, 12/10. Lainaamasi viestin kirjoittaja oli myöskin ihan ulapalla kyllä, oikeisto kun pitää sisällään akselin kokoomus+jeesuspellet+ruotsalaiset hallituspuolueista. Ei nämä varttinatsit kuten kristian mitään Elina Lepomäkeä äänestä.

      Lainaa

    53. Tulos: -1 (9 ääntä)
      traumcity: Ovat viisaampia. Ei nyt mitään älynkäytön kulutusjuhlaa sellaisetkaan ihmiset vietä jotka tuollaisia oletuksia tekevät, mutta ovat silti viisaampia kuin seppolahdet ja muut rotupetterit, 12/10. Lainaamasi viestin kirjoittaja oli myöskin ihan ulapalla kyllä, oikeisto kun pitää sisällään akselin [...]
      Eduskuntapuolueista piti sanomani.

      Lainaa

    54. Arkkienkeli 7.4.2020 13:03
      Tulos: +9 (15 ääntä)
      Välillä sitä: Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!
      Eivät ne vanhemmat osanneet lukea kumin käyttöohjetta ja lapset ovat sitten yhtä neropatteja.

      Lainaa

    55. Arkkienkeli 7.4.2020 13:14
      Tulos: -9 (35 ääntä)
      Hävettää nyt olla etunimikaima Kristianin kanssa. Onneksi itse lähinnä käytän persuja takapuolen pyyhkimiseen. Joskus saatan satunnaista persua nykästä viikseen (ei naamassa & kumpparin kanssa) kun ne lähtee heti mukaan kun vain kysyy. Joten jotain tasapainoa kotimaassa. Tyhmiähän ne ovat, mutta niiden kanssa on vain pakko elää. Hyvä tapa suhtautua niihin on kohdella niitä kuin esikouluikäisiä. Puhua hitaasti ja yksinkertaisin sanoin. Kirjoitettu teksti ei auta edes tavuviivojen kanssa, kun suurin osa heistä ei osaa lukea.

      Lainaa

    56. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Välillä sitä: Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!
      Välillä sitä huomaa toivovansa myös jälkiehkäisyn olevan mahdollista. No, kyllä luonto hoitaa. Kunhan eivät vaan vie viattomia mukanaan, aika monelle koronatartunta olis niin kriittinen :/

      Lainaa

    57. Tulos: +49 (61 ääntä)
      Sairastuneissa on enemmän miehiä. Tässä taidamme nähdä miksi...

      Lainaa

    58. Tulos: -11 (19 ääntä)
      Banaani: Etkö muka ole koskaan tullut ajatelleeksi, että täällä muka niin ollaan just riippuvaisia painovoimasta, joka kätevästi on näkymätön ja testeihin ei pääse millään? Aivoja on lupa käyttää ;););););)
      Siis mitä?? Painovoimatestehin?

      Lainaa

    59. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Ja tällaisten ihmisten määrä yhteiskunnassa vaan kasvaa... Yksi syy, miksi en aio tehdä ikinä lapsia. Ei ole tämän ihmiskunnan tulevaisuus varmastikaan kovin kaunista katseltavaa...

      Lainaa

    60. Tulos: +22 (32 ääntä)
      Minä: Kiinnostaisi tietää miten poltetaan 5G verkko? Tai antenni jos sitä tarkoitetaan?
      Telemastoja poltetaan. Unohtu se siitä. Etkö oikeasti ymmärtänyt vai pitikö ihan päästä pätemään

      Lainaa

    61. Nikodeemus 7.4.2020 15:03
      Tulos: +47 (51 ääntä)
      Satanen vetoo, että tällä Kristianilla on FB profiilissa Elämän kova koulu ja häneltä löytyy isänmaalinen leijona-tatuointi!!

      Lainaa

    62. Arkkienkeli 7.4.2020 15:15
      Tulos: +38 (38 ääntä)
      Teppooo: Ei ole. Vaihtoehtoisen totuuden mukaan 5G on koronan lähde ja brittiläisset polttavat jo tukiasemia
      Jeps. Tätä jakoi mm. hyvin tunnettu kotimainen persu linkillä missä väitettiin että Coronaviruksen keksi Bill Gates ja liskoihmiset jakavat sitä 5G-verkon kautta. Sama jengi uskoo myös litteään maahan ja "Hollow Earth". Ihmettelen kyllä porukan järjenjuoksua.

      Lainaa

    63. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Monta, monta vuotta aiemmin. - "No niin lapset, kuunnelkaapa nyt tarkkaan. Kristian, Make ja Pikku Henri siellä nurkassa kanssa! Järjestäytynyt yhteiskunta perustuu merkittävissä osin luottamukseen. Ilman luottamusta yhteiskunnan ja sen jäsenien välillä voidaan koko ajatus tavoitteellisesta yhteistyöstä unohtaa. Ei, ei, mihin sinä Kristian sen marisätkän kanssa mennä? Make ja Henri, antakaa Jasmiinan olla rauhassa..."

      Lainaa

    64. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Nappi: Siis mitä?? Painovoimatestehin?
      Painovoimaa ei toistaiseksi ole pystytty suoraan havainnoimaan. Pystymme vain havaitsemaan sen vaikutuksen asioihin.

      Lainaa

    65. Tulos: +4 (20 ääntä)
      Ei yllätä, et kaikki noi on miehiä. Niiden sijoitukset kärsii, ja ne luulee vähättelyllä saavansa uskottavuutta. Tule karma.

      Lainaa

    66. Anarkolibertaari sivistysporvari 7.4.2020 16:30
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      z: Tämä on aika raskasta aikaa olla oikeistolainen, kun kaikki rajakit ja muut kylähullut kuvittelevat rasismin ja salaliittoteorioiden olevan oikeistolaista ja kaikki tervejärkinen toiminta on heidän mukaansa vasemmistolaista. Ihan selvyydeksi, suurin osa suomen oikeistolaisista on oikeistoliberaaleja, eikä näitä avohoitotapauksia.
      Viimeisten gallupien mukaan me oikeistoliberaalit taidetaan kuitenkin olla jo vähemmistössä. Persut on livistänyt kykypuolueen ohi lopullisesti.

      Lainaa

    67. moka-addikti 7.4.2020 16:51
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Tässä mokassa oli hyvä lukea kommentit, niin pystyy vielä ajattelemaan, että nää nerot on onneksi pientä mutta äänekästä vähemmistöä. Feissarimokien ylläpito vois heittää jonkun disclaimerin tän mokan ylle, ettei kukaan Kristianin ja kumppaneiden hengenheimolainen saa tästä mitään ideoita, ettei koronaa ole olemassa, kun hän luki niin netistä.

      Lainaa

    68. Tulos: -14 (30 ääntä)
      Anarkolibertaari sivistysporvari: Viimeisten gallupien mukaan me oikeistoliberaalit taidetaan kuitenkin olla jo vähemmistössä. Persut on livistänyt kykypuolueen ohi lopullisesti.
      Persut on jonkinlainen sekoitus 70-luvun impivaaralaista vasemmistolaista talouspolitiikkaa ja arvokonservatismia. Oikeistopuolue se ei ole.

      Lainaa

    69. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
      Kuntopyöriin pitäs laittaa piiloon 5G tukiasema.

      Lainaa

    70. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Eräsvaan: Kun en näe painovoimaa, niin voinko kävellä kielekkeeltä eteenpäin?
      Voit mutta jos kovin korkealla niin tuskin voit toista kertaa.

      Lainaa

    71. Tulos: +60 (62 ääntä)
      "En usko koronaan" Yllättävän paljon samaa näissä kuin ilmastonmuutoksen kieltäjissäkin. En voi itse nähdä sitä enkä halua sen olevan olemassa, joten en usko siihen vaikka kuinka todistetaan.

      Lainaa

    72. Tulos: -14 (22 ääntä)
      Pirjo: Telemastoja poltetaan. Unohtu se siitä. Etkö oikeasti ymmärtänyt vai pitikö ihan päästä pätemään
      Syttyykö telemasto hyvin?

      Lainaa

    73. Mitävittuanyttaas 7.4.2020 19:22
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Voi vitun Kristian. Olisit nyt vaan ollut kommentoimatta. Ja Make ja Henri myös.

      Lainaa

    74. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Minä: Syttyykö telemasto hyvin?
      Eipä oo tullu testattua, mutta uutisten mukaan niitä on ainakin poltettu, joten kyllä ne varmaan syttymään saadaan.

      Lainaa

    75. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Ai kauhee :O miten voi olla noin dilleä sakkia! En panis pahakseni jos nää jotka ei usko koronaan sairastuisivat siihen.

      Lainaa

    76. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Minä: Syttyykö telemasto hyvin?
      Ihan kun et tietäis mitä Pirjo tarkoitti. Tuskin se teräksinen masto palaa, mutta tukiasemakopin sisällä olevat päätelaitteet ja johdot kyllä vaurioituu tulesta.

      Lainaa

    77. Diipadaapa 8.4.2020 10:45
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Luulisi noin kovilla huumecocktaileilla Kristianin kuolleen jo aikapäiviä sitten yliannostukseen. Miten voikaan olla ihminen noin järkyttävän sekaisin ja siltikään ei ilmeisesti holhouksenalainen?

      Lainaa

    78. No permission 8.4.2020 11:02
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Minä: Kannatti tuhota Suomen tulevaisuus vuosiksi muutaman kymmenen kuolleen takia. Kiitos hallitus!
      Niitä kuolleita olis kuule aika paljon enemmän jos ei mitään rajoituksia tehtäis. Ääliö.

      Lainaa

    79. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Minä: Kannatti tuhota Suomen tulevaisuus vuosiksi muutaman kymmenen kuolleen takia. Kiitos hallitus!
      ...? Onko tämä sarkasmia? Jos rajoitteita ei olisi laitettu, niin tähän olisi kuollut jo huomattavasti enemmän porukkaa. Kuolleisuus% on samaa luokkaa kuin aikanaan espanjantaudissa, joka tappoi pelkästään Suomessa noin 25 tuhatta ihmistä ja maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia.

      Lainaa

    80. Minäminä 8.4.2020 15:04
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Eräsvaan: Kun en näe painovoimaa, niin voinko kävellä kielekkeeltä eteenpäin?
      Voit. Paitsi jos sulla on jokin mielenterveysongelma, että uskot asioihin mitä et näe. Silloin putoat.

      Lainaa

    81. Prööt sanoi aivopieru 8.4.2020 18:30
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mitä, eikö tähän sekopääkavalkadiin mahtunut yhtään jonka mielestä korona johtuu 5G:stä?

      Lainaa

    82. Tonskulus 9.4.2020 7:48
      Tulos: -21 (31 ääntä)
      Satunainen kommentoija: Taas tätä “hienoa” logiikkaa; “Koronaa ei ole, koska minä en ole siihen sairastunut/en näe sitä” “Ilmastonmuutos on valetta, koska talvella oli kylmä” “Nälänhätää ei ole, koska kaupoissa ja jääkaapissa on ruokaa”
      Maahanmuuttajat eivät ole rikollisia, koska minä en ole joutunut maahanmuuttajan rikoksen uhriksi. Ei, ku tää taisikin olla vihervasemmiston logiikka.

      Lainaa

    83. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Toj Karin: Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Kunpa sen joskus voisi valjastaa energiaksi.
      Kuten todettua, kylmin mahdollinen lämpötila maailmankaikkeudessa on jo huomattu ja todettu, mutta jatkuvasti löytyy yhä suurempia lämpöasteita eikä maailmanklaikkeuden maksimaalista + lämpötilaa ole vielä todettu. Tässä havainnollistan että ihmisen maksimaalinen viisaus on jo testattu ja sille löytyy oma asteikkonsa, mutta ihmisten typeryyden zeniittiä ei ole vieläkään vahvistettu vaan jatkuvasti löytyy yhä toinen toistaan tyhmempiä yksilöitä.

      Lainaa

    84. jotku_ei_tajua 10.4.2020 13:48
      Tulos: -11 (11 ääntä)
      Kristian (tyttöjen nimi), Make ja Henri Toivottavasti pääsette Darwin awardsiin niin teistäkin on jotain hyötyä ihmiskunnalle.

      Lainaa

    85. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Välillä sitä: Välillä sitä toivoo, että tällästen ihmiset vanhemmat ois käyttänyt sitä ehkäisyä, tai sitten vaan isä tullu reisille. Toivottavasti saavat koronan ja sairastavat erittäin rajuilla oireilla!
      Toivottavasti ei saa, nämä kun ei pysy kotona, joten tartuttaa sen vaan muihin. Esim. Riskiryhmään kuuluviin.

      Lainaa

    86. Haudankaivaja 14.4.2020 15:42
      Tulos: -10 (10 ääntä)
      Henri: En tunne ketään joka olisi sairastunut coronaan. Minun elämänpiiristäni kukaan muukaan ei tunne ketään joka olisi siihen sairastunut. Meidän tuttavapiiri kattaa kaikenkaikkiaan tuhansia ihmisiä ja edes meidän about 25 hengen hengen lähipiiriin ei ole tullut tietoa että kenelläkään sitä olisi, saati sitten kuollut siihen. Meistä, meidän sukulaisista, kaveripiiristä tai tuttavapiiristä. Kavereiden kavereista tai niiden tuttavista. Itse oon asunut aikuisiälläni Uudellamaalla, Varsinaissuomessa ja Etelä-Savossa ja tuttuja on monesta maakunnasta. Pistää miettimään. Mut ei mietitä liikaa...

      Lainaa

    87. Tulos: -1 (1 ääni)
      BigM: Ja tällaisten ihmisten määrä yhteiskunnassa vaan kasvaa... Yksi syy, miksi en aio tehdä ikinä lapsia. Ei ole tämän ihmiskunnan tulevaisuus varmastikaan kovin kaunista katseltavaa...
      Eikö siis paras yhteiskunnallinen ja/tai ympäristöteko että mahdollisimman moni ns järkevä ihminen tekisi lapsia ja kasvattaisivat lapsensa aina vaan paremmin. Että polvi pääsisi paranemaan eikä reuma iskisi niin pahasti. Mitä korkeampi koulutus ja parempi työ sitä myöhempään lasten teko jää tai jää kokonaan ja juuri näiden ihmisten jälkikasvua maailma kaipaisi. Tiedän ettei vanhemmat "tee" lasta, jos tiedät mitä tarkoitan, mutta keskimäärin parempia kansalaisia luulisin tulevan verraten lähipubin lissuun kuka ei edes itsestään pysty huolehtimaan. Näin mä tän näkisin mutta ei olis eka kerta kun olen väärässä;)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Hesburger, hampurilaiset, koronavirus, uskoa, kieltää, kieltäjät, totuus, venäjä, rokote, rokotus

  • Uusimmat

  • Kategoriat