Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 17

Meille ei kerrota kaikkea.
Foliohattu kiristää, osa 17

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kaikkivaltias 2.4.2020 0:43
   Tulos: +824 (842 ääntä)
   Yritä kovemmin.

   Lainaa

  2. Memerento 2.4.2020 0:49
   Tulos: +584 (602 ääntä)
   Päivystyksessä on ollut nyt piikki juuri psykoosipotilaista, joihin koronatilanne on päässyt vaikuttamaan liiaksi. Sitten vielä valopäämediat julkaisee kaikkea kuraa ja porukka lukee ja jakaa niitä.

   Lainaa

  3. Diipadaapa 2.4.2020 1:09
   Tulos: +361 (363 ääntä)
   Nyt tuli tiukan tieteellinen lausunto Päiviltä.

   Lainaa

  4. Tulos: -503 (577 ääntä)
   En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. Valomediassa paljon totta ja höttöä, mutta tarkoitus on kaiketi levittää tietoa. Normimediassa jotain totta ja paljon höttöä ja tarkoitus lietsoa pelkoa. Pelko laskee immuniteettia ja saa ihmiset helposti ohjailtavaan tilaan.

   Lainaa

  5. Myrkkymuratti 2.4.2020 1:25
   Tulos: +357 (363 ääntä)
   Sudenkorentoparka.

   Lainaa

  6. Tulos: +336 (354 ääntä)
   Hemmo: En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. Valomediassa paljon totta ja höttöä, mutta tarkoitus on kaiketi levittää tietoa. Normimediassa jotain totta ja paljon höttöä [...]
   ”Valomediassa tarkoitus levittää tietoa” mihin tämä sun väite perustuu? Nämä näiden valopäiden ”uutiset” on täysin keksittyjä ja pelottavinta tässä on se, että jotkut vieläpä ihan _oikeasti_ uskovat niiden olevan totta. Facepalm.

   Lainaa

  7. Tulos: +183 (197 ääntä)
   "mutta joo yritän nyt vähän hiljentyä täällä" Päivi on jollain erikoisella tavalla melkein jopa symppis, taitaa tiedostaa itsekin, ettei häneltä välttämättä ihan kovin loogista tarinaa aina tule ja kannattaa jo hiljentyä

   Lainaa

  8. Aamukaste91 2.4.2020 2:21
   Tulos: +215 (217 ääntä)
   Ruskoukonkorento

   Lainaa

  9. Tulos: +155 (181 ääntä)
   Hemmo: En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. Valomediassa paljon totta ja höttöä, mutta tarkoitus on kaiketi levittää tietoa. Normimediassa jotain totta ja paljon höttöä [...]
   Kuka koronasta on hyötynyt ja millä tavalla? Jos tarkoituksena on tappaa ihmisiä, niin korona ei ole kovin tehokas. Mitä kummallista tässä mielestäsi on? Ei pandemiat ole ennenkuulumattomia.

   Lainaa

  10. Isä neljän, joka olet töissä 2.4.2020 6:33
   Tulos: +174 (188 ääntä)
   Hemmo: En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. Valomediassa paljon totta ja höttöä, mutta tarkoitus on kaiketi levittää tietoa. Normimediassa jotain totta ja paljon höttöä [...]
   Jos olisikin ihmisen valmistama(ei ole), niin on kyllä päästetty keskeneräisenä markkinoille.

   Lainaa

  11. yksi vaan 2.4.2020 6:48
   Tulos: +117 (127 ääntä)
   Ei varmasti liity koronaan, mutta Kirkkonummella on nyt ollut tavallista enemmän kalkkia vedessä.
   Hemmo: En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. Valomediassa paljon totta ja höttöä, mutta tarkoitus on kaiketi levittää tietoa. Normimediassa jotain totta ja paljon höttöä [...]
   Ainoa mikä tässä on ihmisen valmistamaa on huono valmistautuminen. Tutkijat ovat varoitelleet tämän tapaisista pandemioista vuosia ja juuri mitään ei ole tehty. Samaa tapahtuu ilmastonmuutoksen kanssa. Mitään yllättävää tai uutta tässä tilanteess ei ole niille jotka ovat lukeneet tiedeuutisia ja julkaisuja. Toivon todella että tästä otetaan opiksi ja aletaan kuuntelemaan asiantuntijoita ja ajetaan alas tätä virkamies verkostoa joka ei kykene toimimaan.

   Lainaa

  12. Eräsvaan 2.4.2020 6:58
   Tulos: +122 (126 ääntä)
   Kotoillessa hyvää aikaa miettiä juttuja. Musta tuntuu, että Espoo lisännyt kooria juomaveteen. Musta tuntuu, että koronavirus leviää vedessä. Musta tuntuu, että koronavirus päässyt Espoon juomaveteen. Oliko se parillinen vai pariton määrä mutua, mikä on totta? Mielenkiintoista, miten ihminen voi erittäin mediakrriitinen tiettyjä tahoja kohtaan ja tyystin mediakriititön toisia medioita kohtaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +80 (96 ääntä)
   Hemmo: En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. Valomediassa paljon totta ja höttöä, mutta tarkoitus on kaiketi levittää tietoa. Normimediassa jotain totta ja paljon höttöä [...]
   No niin. Ja kuka tästäkin tilanteesta hyötyisi? Valomediassa on tasan sen verran totta, että ihmiset uskovat sen höttöosion.

   Lainaa

  14. Tulos: +76 (86 ääntä)
   Ei kannata kyllä lähteä kloorivettä keittelemään, siitä syntyy myrkyllistä kaasua.

   Lainaa

  15. Kahen Kilo Kalori 2.4.2020 7:57
   Tulos: +105 (119 ääntä)
   Hemmo: Pelko laskee immuniteettia
   Maria Nordinin parannusmenetelmiin tutustuttu?

   Lainaa

  16. karvaturpa 2.4.2020 7:59
   Tulos: -67 (111 ääntä)
   Just: No niin. Ja kuka tästäkin tilanteesta hyötyisi? Valomediassa on tasan sen verran totta, että ihmiset uskovat sen höttöosion.
   No siis kysehän ei olekaan siitä että mitä joku tästä hyötyisi. Isot maat kuten Kiina tekevät aivan varmasti kokeita viruksilla mahdollista viime käden biologista asetta sekä muita tarkoitusperiä varten, ja jos turvatoimet pettävät jotain saattaa päästä pakoon. Tuskin kukaan tahallaan kuitenkaan tämmöistä irti päästää, mutta maailman realiteetit kannattaa pitää mielessä eikä sulkea pois mahdollisuutta että jotkut virukset ovat ihmisten tekemiä.

   Lainaa

  17. Tulos: +119 (145 ääntä)
   Aaaaaaaaaargh niille, jotka väittää koronaviruksen olevan ihmisen valmistama. Johan se on jo todettu sitä tutkimalla, että se on niin monimutkanen virus, että ihminen ei koskaan sitä olisi voinut tehdä. Suomeksi sanottuna luonto on keksiliäämpi kuin ihminen, mitä tulee selviytymiseen - jokainen virus yrittää vaan selviytyä. Ja mitähän hyötyä koronaviruksesta olisi biologisena aseena? Jee, se tappaa vastustuskyvyltään heikoimmat ihmiset? Jos se on tarkoitus olla hyväkin ase, niin eikös sen pitäisi tappaa mieluiten mahdollisimman monta tervettä ja hyväkuntoista ihmistä? Ja eikö tälläinen biologinen aseen tekeminen kuse omaan jalkaan kun se leviää niin helposti? Eli miksi ei mielummin tee asetta, joka on helpompi kontrolloida ja tehokkaampi kuin joku koronavirus?

   Lainaa

  18. Tulos: +79 (87 ääntä)
   karvaturpa: No siis kysehän ei olekaan siitä että mitä joku tästä hyötyisi. Isot maat kuten Kiina tekevät aivan varmasti kokeita viruksilla mahdollista viime käden biologista asetta sekä muita tarkoitusperiä varten, ja jos turvatoimet pettävät jotain saattaa päästä pakoon. Tuskin kukaan tahallaan kuitenkaan tämmöistä irti päästää, [...]
   Eiköhän ne viime käden aseet ole jotain aivan muita kuin vaikeasti kontrolloitavia viruksia. Sanotaan nyt vaikka ydinaseiden kolmikanta. Viimeisenä iskukeinona käytettävien aseiden pitää olla tuhovoimaisia, nopeita ja tarkkoja. Viruksella kesti kolmisen kuukautta levitä tänne ja puolen vuoden aikana se on tappanut ~50 000 ihmistä. Ydinaseilla hävittää sen 100 000+ ihmistä alle sekunnissa. Se pitää paikkansa, että biologisia aseita kehitellään, mutta niiden käyttö on hankalaa ja samalla vaarannat oman taistelukykysi, kun se virus hallitsemattomasti levähtää vaikka omiinkin joukkoihin. Ensimmäisessä maailmansodassa käytettiin kemiallisia ja biologisia aseita, mutta niiden sijaan tehokkaampana nähtiin kuitenkin ihan perinteisten pyssyjen kehittely. No kemialliset aseet toki jäi käyttöön kuten napalmi, valkoinen fosfori ja iso liuta erilaisia RoundUppeja.

   Lainaa

  19. Tulos: +74 (88 ääntä)
   Miettikää että näilläkin on äänioikeus.

   Lainaa

  20. Vihreä kuvake 2.4.2020 9:32
   Tulos: +41 (49 ääntä)
   Varmasti biologisia aseita tehtaillaan, mutta korona ei ilmeisestikään ole sellainen https://yle.fi/uutiset/3-11276930

   Lainaa

  21. Tulos: +131 (141 ääntä)
   Maailman huonoin bioase: leviää hallitsemattomasti myös oman maan sisällä ja tappaa alle 3%, ensimmäisenä heikot vanhukset

   Lainaa

  22. Tulos: +71 (83 ääntä)
   karvaturpa: No siis kysehän ei olekaan siitä että mitä joku tästä hyötyisi. Isot maat kuten Kiina tekevät aivan varmasti kokeita viruksilla mahdollista viime käden biologista asetta sekä muita tarkoitusperiä varten, ja jos turvatoimet pettävät jotain saattaa päästä pakoon. Tuskin kukaan tahallaan kuitenkaan tämmöistä irti päästää, [...]
   Tätä koronavirusta (SARS-CoV-2) ei ole kehitetty laboratoriossa: https://www.google.fi/amp/s/www.livescience.com/amp/coronavirus-not-human-made-in-lab.html Perustelu 1: Menetelmä, jolla virus kiinnittää itsensä ihmisen soluihin, vaatii geneettisiä muutoksia, joista tietokonemallinnuksien mukaan ei olisi pitänyt olla hyötyä. Tahalliseen kehitystyöhön olisi valittu mutaatioita, jotka mallien mukaan toimivat paremmin. Perustelu 2: SARS-CoV-2 on erilainen kuin aikaisemmat koronavirukset, eikä sen sukulaisten ole tiedetty sairastuttaneen ihmisiä. Jos virus olisi tehty tahallaan, lähtökohdaksi olisi valittu sellainen virus, jonka tiedettiin jo sairastuttavan ihmisiä

   Lainaa

  23. Markku Virtanen 2.4.2020 11:37
   Tulos: +62 (72 ääntä)
   Hemmo: En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. Valomediassa paljon totta ja höttöä, mutta tarkoitus on kaiketi levittää tietoa. Normimediassa jotain totta ja paljon höttöä [...]
   No ei ole. Tuo huuhaaväite on jo kumottu selvittämällä viruksen perimä.

   Lainaa

  24. yli opisto hörhö 2.4.2020 11:54
   Tulos: +91 (103 ääntä)
   Eräsvaan: Mielenkiintoista, miten ihminen voi erittäin mediakrriitinen tiettyjä tahoja kohtaan ja tyystin mediakriititön toisia medioita kohtaan.
   Tätä olen ihmetellyt muutaman vuoden ajan. Suhteellisen paljon ihmisiä joiden mielestä valtavirtamedia (yle yms) valehtelee tai tarkoituksella jättää uutisoimatta esim. maahanmuuttajien ja pakolaisten tekemiä rikoksia ja sitten uskotaan kaikenmaailman blogeja ja "uutispalveluja" joiden juttuja eivät kirjoita journalistit ylipäänsä, koska jos joku yksityishenkilö kirjoittaa jotain nettiin sen on oltava totta. Mediakriittisyys jää kokonaan pois yksityisen median kohdalla, koska sitä ei sitten jostain syystä lueta mediaksi ollenkaan? Tyhmeneekö kansa vai saavatko typerät ihmiset nykyään enemmän näkyvyyttä somen takia?

   Lainaa

  25. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Aamukaste91: Ruskoukonkorento
   Noi isot sudenkorennot muuten puree, jos meet läiskäsemään iholle laskeutunutta. Yllätyin.

   Lainaa

  26. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Hyvä Päivi. Me kaikki tsemppaamme sinua hiljentymisen yrittämisessä.

   Lainaa

  27. Perhospersilja 2.4.2020 15:56
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Juomari: Hyvä Päivi. Me kaikki tsemppaamme sinua hiljentymisen yrittämisessä.
   Harmi vaan, että yrittämiseksi se taitaa näissä tapauksissa aina jäädäkin.

   Lainaa

  28. Tulos: +26 (36 ääntä)
   Hemmo: En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. [...]
   Ihmiset toki ovat keskimäärin aika hölmöjä ja luonteeltaan ahneita, mutta en kyllä näe, kuka ihminen maailmanlaajuisesta kriisistä ja talouden romahtamisesta hyötyisivät. Jos joku tästä tilanteesta hyötyy, se on luonto. Tämä virus on luonnon vastaisku itsekästä luontoa tuhoavaa ihmislajia kohtaan. Tokikaan virus ei ole järin tappava, vaan virus pyrkii lisääntymään mahdollisimman tehokkaasti.

   Lainaa

  29. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Tuntematon hyönteinen -> demoni. Muut saavat sokaistua T:n älystä.

   Lainaa

  30. Tulos: +70 (70 ääntä)
   Ihimemies: Noi isot sudenkorennot muuten puree, jos meet läiskäsemään iholle laskeutunutta. Yllätyin.
   No älä läiski niitä. Itsekin purisin.

   Lainaa

  31. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Kyllähän tuo korento on selkeästi olemassa, kun kaveri sellaista sormiensa välissä kerran riipputtaa. Huvittavaa, että kyseessä on vielä yksi yleisimpiä Suomen korentomalleja, eli jo aiemminkin mainittu ruskoukonkorento.

   Lainaa

  32. RunonLaulaja 3.4.2020 19:46
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Hemmo: En nyt sinänsä ihmettelisi, vaikka olisi ihmisen valmistama. Joka tapauksessa monet tahot haluaa hyötyä tilanteesta ja repiä ihmisten selkänahasta sen hyödyn. Jotain kummallista tässä tapahtuu. Valomediassa paljon totta ja höttöä, mutta tarkoitus on kaiketi levittää tietoa. Normimediassa jotain totta ja paljon höttöä [...]
   Viruksen keinotekoisuus tai luonnollisuus selviää sen RNA:sta eli ribonukleiinihaposta eli nukleotideistä koostuvasta polymeeristä. RNA ei ole mikään uusi keksintö, vaan se löytyy jokaiselta ihmiseltä ja eläimeltä, samoin kuin se tutumpi DNA eli deoriboksinukleiinihappo, joka sisältää ihmisen perimän (muistat varmaan ne emäsparit koulun biologian tunneilta eli adeniini, guaniini, sytosiinin ja tymiinin). No, RNA:n rakenteesta näkee helposti (tutkijat näkevät) helposti onko se rakenneltu laboratoriossa vai onko peräisin ihan luonnosta. Tätä on myös tutkittu evoluutiobiologeista ja virustutkijoista koostetussa kansainvälisessä ryhmässä. Tässä kohtaa kannattaa tietysti kysyä itseltään, että jos kyseessä olisi laboratoriossa tehty virus, mikä intressi tutkijaryhmällä olisi salata asia ja jos ryhmässä on monta eri puolilta maailmaa olevaa tutkijaa, miten ihmeessä asia voitaisiin salata, kun pienemmistäkin porukoista vuotaa tietoja kovin helposti. No, tutkimus on tietysti myös julkaistu Nature Medicine -lehdessä ja yleensä tämän alan julkaisuissa on tiedeneuvosto, joka arvioi tutkimusten oikeellisuuden. Se, että juttu on julkaistu kertoo paljon sen totuusarvosta. Mutta jos haluat, originaali juttu on luettavissa tästä. https://www.sciencenews.org/article/coronavirus-covid-19-not-human-made-lab-genetic-analysis-nature?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=latest-newsletter-v2&utm_source=Latest_Headlines&utm_medium=email&utm_campaign=Latest_Headlines

   Lainaa

  33. Somepandemia 4.4.2020 9:16
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Memerento: Päivystyksessä on ollut nyt piikki juuri psykoosipotilaista, joihin koronatilanne on päässyt vaikuttamaan liiaksi. Sitten vielä valopäämediat julkaisee kaikkea kuraa ja porukka lukee ja jakaa niitä.
   Aamen. Nyt eniten resursseja vie puhelinpalvelut, jopa päivystysapupuhelin on tukossa näistä. Ja kansa möyhää tehopaikoista..

   Lainaa

  34. Kummikäki 7.4.2020 8:08
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Juunas: Miettikää että näilläkin on äänioikeus.
   En halua miettiä. Menee yö- ja päiväunet.

   Lainaa

  35. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Torvelo: Kuka koronasta on hyötynyt ja millä tavalla? Jos tarkoituksena on tappaa ihmisiä, niin korona ei ole kovin tehokas. Mitä kummallista tässä mielestäsi on? Ei pandemiat ole ennenkuulumattomia.
   Eräs Gates tiesi, että näin tulee tapahtumaan ja haluaa pakottaa nyt rokotuksen kaikille kunhan se valmistuu. Ei mitään outoa tosiaan ei.

   Lainaa

  36. Ehjä timantti 3.1.2021 14:48
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Aiivan: Eräs Gates tiesi, että näin tulee tapahtumaan ja haluaa pakottaa nyt rokotuksen kaikille kunhan se valmistuu. Ei mitään outoa tosiaan ei.
   Tiesi että miten tulee tapahtumaan? Maailmalla tulee leviämään virus? Minäpä tiedän kertoa että tulee vielä jatkossakin!!! Olenko siis mukana salaliitossa? Ja sitten tiedän että tuleviinkin viruksiin kehitetään rokotteita, joita ihmisten olisi hyvä ottaa jos haluavat pandemian kuriin!!!! OIJJOIJJOI!!! Ja sitten vielä se, että tulee 6G!!!! Nyt tuli sellaista profetiaa että en voi olla muuta kuin se yksi silmä siinä pyramidin huipulla. Muista tämä, kun seuraava virus leviää. Kuulit (oikeastaan luit) sen minulta ensimmäisenä. Minä kerroin siitä jo vuoden 2021 tammikuun kolmantena.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koronavirus, sudenkorento, kuva, sudenkorennot, yliluonnollinen, yliluonnollista, Espoo, juomavesi, vesi, kloori, bioase