Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 99

Laitetaanko veikkauskisa pystyyn?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 99

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +305 (363 ääntä)
   ”Naistenhuoneen ovi jäi auki” -kategorian sijaan näiden julkaisujen pitäisi olla otsikon ”Sairasta” alla... Ei voi olla todellista. :(

   Lainaa

  2. Tulos: +279 (303 ääntä)
   Anna: ”Naistenhuoneen ovi jäi auki” -kategorian sijaan näiden julkaisujen pitäisi olla otsikon ”Sairasta” alla… Ei voi olla todellista.
   "Naistenhuoneen sairas ovi jäi auki"

   Lainaa

  3. Tulos: +202 (236 ääntä)
   *Hullujenhuoneen ovi jäi auki

   Lainaa

  4. Tulos: -303 (601 ääntä)
   Toivottavasti joku on tehnyt tuosta Paulasta ilmoituksen. Varmasti oli joo ainoastaan valot päällä uunissa ja huumorilla, mutta todella mautonta. Koira tai muukaan lemmikki ei ole lelu, ja on varmasti melkoisen ahdistavaa eläimelle tuollainen kohtelu :( Plus mitä jotkut hullut saakaan päähänsä, kun kattoo tuollaisia postauksia... P.s. tää ois ollu ihan hauska, jos elävän eläimen tilalla olisi ollut vaikka pehmolelu tai nukke

   Lainaa

  5. Tulos: +237 (281 ääntä)
   Dara: Toivottavasti joku on tehnyt tuosta Paulasta ilmoituksen. Varmasti oli joo ainoastaan valot päällä uunissa ja huumorilla, mutta todella mautonta. Koira tai muukaan lemmikki ei ole lelu, ja on varmasti melkoisen ahdistavaa eläimelle tuollainen kohtelu Plus mitä jotkut hullut saakaan päähänsä, kun kattoo tuollaisia [...]
   Jos on niin hullu että pistää lemmikkinsä oikeasti kuumaan uuniin, tekee niin ilman tuollaisia postauksiakin, ei tuo saa sellaista sen enempää tekemään.

   Lainaa

  6. Tulos: +292 (324 ääntä)
   Dara: Toivottavasti joku on tehnyt tuosta Paulasta ilmoituksen. Varmasti oli joo ainoastaan valot päällä uunissa ja huumorilla, mutta todella mautonta. Koira tai muukaan lemmikki ei ole lelu, ja on varmasti melkoisen ahdistavaa eläimelle tuollainen kohtelu Plus mitä jotkut hullut saakaan päähänsä, kun kattoo tuollaisia [...]
   Kiektämättä toi uunikuva on mauton, mutta turha nyt mitään perättömiä ilmoituksiakaan on alkaa tehdä. Huomautus vitsin mauttomuudesta riittää, en näe mitään syytä alkaa ahdistelemaan lemmikinomistajaa tai viranomaisia turhilla ilmoituksilla, ne vie vaan resurssit pois muualta.

   Lainaa

  7. Onko siellä ***tana kissa siellä putkessa? 31.3.2020 2:39
   Tulos: +159 (261 ääntä)
   fasf: Kiektämättä toi uunikuva on mauton, mutta turha nyt mitään perättömiä ilmoituksiakaan on alkaa tehdä. Huomautus vitsin mauttomuudesta riittää, en näe mitään syytä alkaa ahdistelemaan lemmikinomistajaa tai viranomaisia turhilla ilmoituksilla, ne vie vaan resurssit pois muualta.
   Mauton? Sitä sopii kysyä kiinalaisilta. Juu juu, oli huono läppä

   Lainaa

  8. Tulos: +228 (254 ääntä)
   Dara: Toivottavasti joku on tehnyt tuosta Paulasta ilmoituksen. Varmasti oli joo ainoastaan valot päällä uunissa ja huumorilla, mutta todella mautonta. Koira tai muukaan lemmikki ei ole lelu, ja on varmasti melkoisen ahdistavaa eläimelle tuollainen kohtelu Plus mitä jotkut hullut saakaan päähänsä, kun kattoo tuollaisia [...]
   Hullujen päähänpistojen pelossa pitäisi kieltää tv:kin tai muut kuin opettavaiset ohjelmat. Jos tuo koira on tottunut esim. matkustamaan kuljetuslaatikossa, se ei tuota uunivisiittiä varmaan tajua pitää minään.

   Lainaa

  9. Tulos: +141 (151 ääntä)
   Kiinnostais nähdä, millanen paskamyrsky tuosta ekasta postauksesta nousi. Saattaa olla feissarimoka-materiaalia. Huono läppä oli tosiaan, mutta jotkut ottavat varmasti tosissaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +183 (223 ääntä)
   Eikai se koira ymmärrä, mitä siellä uunissa tehdään? On varmaan ihan yhtä traumatisoivaa koiralle kuin vaikkapa punnitus tai perseen pesu. Vaikka perheenjäseniä ovatkin niin ei ne sentään ihan kaikkea näe niinkuin ihmiset. Mut asiaan: saanko kohta oman avainsanan tänne?

   Lainaa

  11. Tulos: +141 (153 ääntä)
   Dara: Toivottavasti joku on tehnyt tuosta Paulasta ilmoituksen.
   Minä tein! Helsingin Sanomille, Boris Johnsonille ja Jörn Donnerin leskelle. Seuraavaksi twiittaan aiheesta @realDonaldTrump kanavalla. Kyllä pian alkaa tapahtua!

   Lainaa

  12. Tulos: +101 (119 ääntä)
   Dara: Toivottavasti joku on tehnyt tuosta Paulasta ilmoituksen. Varmasti oli joo ainoastaan valot päällä uunissa ja huumorilla, mutta todella mautonta. Koira tai muukaan lemmikki ei ole lelu, ja on varmasti melkoisen ahdistavaa eläimelle tuollainen kohtelu Plus mitä jotkut hullut saakaan päähänsä, kun kattoo tuollaisia [...]
   Varmasti yhtä ahdistavaa kuin kuljetusboksissa.

   Lainaa

  13. Tulos: +108 (144 ääntä)
   Yäk, kuka haluaa noin köyhän vitsin vuoksi koirankarvoja ja tassujen hiekkaa uuniinsa?

   Lainaa

  14. Kahen Kilo Kalori 31.3.2020 7:56
   Tulos: +5 (29 ääntä)
   Nata: Eikai se koira ymmärrä, mitä siellä uunissa tehdään? On varmaan ihan yhtä traumatisoivaa koiralle kuin vaikkapa punnitus tai perseen pesu. Vaikka perheenjäseniä ovatkin niin ei ne sentään ihan kaikkea näe niinkuin ihmiset. Mut asiaan: saanko kohta oman avainsanan tänne?
   Avainsanasta en tiiä, mutta veikkaan että yksi perhesurma. Tilanteen pitkittyessä kesä-/heinäkuussa toinen.

   Lainaa

  15. Tulos: -93 (141 ääntä)
   Toi koirajuttu ei ole kyllä yhtään hauska, ennemminki sairas. Vois kyllä poistaa täältäkin kokonaan.

   Lainaa

  16. Henrik O’Connell 31.3.2020 8:29
   Tulos: +24 (34 ääntä)
   FM_MF: Minä tein! Helsingin Sanomille, Boris Johnsonille ja Jörn Donnerin leskelle. Seuraavaksi twiittaan aiheesta @realDonaldTrump kanavalla. Kyllä pian alkaa tapahtua!
   Bitte! -Jörn Donners dödsbo

   Lainaa

  17. asdfargsregstr 31.3.2020 8:50
   Tulos: +17 (35 ääntä)
   Kahen Kilo Kalori: Avainsanasta en tiiä, mutta veikkaan että yksi perhesurma. Tilanteen pitkittyessä kesä-/heinäkuussa toinen.
   Oma veikkaus on että yksi + sitten kun päästään sinne kesään, niin kaksi, eli yhteensä kolme. Ainakin yksi niistä on "epäilyttävissä olosuhteissa", eli ei voida olla ihan täysin varmoja tapahtuiko murha vai onnettomuus.

   Lainaa

  18. Tulos: +110 (122 ääntä)
   Kaikki kauhistelee koiraa, ja kyllä ymmärrän hyvin. Mun eka ajatus kylläkin oli, että se koira ois ite sinne uuniin hypänny ja omistaja vaan sulkenu luukun ja ottanu "hauskan" kuvan. Itellä kissa yrittäny monesti samaa

   Lainaa

  19. Tulos: +20 (58 ääntä)
   Öm: Yäk, kuka haluaa noin köyhän vitsin vuoksi koirankarvoja ja tassujen hiekkaa uuniinsa?
   No oha paljon ihmisiä jotka päästää koirat ja kissat sänkyynsä ja pöydälle niin eihä tuo uuni sen kummempi paikka ole.

   Lainaa

  20. Tulos: +101 (115 ääntä)
   Itsekin penkonut kissan sen verran monesti pesukoneesta, että ei tuo kuva minuakaan ihmeemmin kauhistuta. Ehkä se koira on ok nuo sekunnit. Enemmän mietin hygieenisyyttä...

   Lainaa

  21. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Öm: Yäk, kuka haluaa noin köyhän vitsin vuoksi koirankarvoja ja tassujen hiekkaa uuniinsa?
   Ikävä kertoa tätä ääneen, mutta sen uunin voi myös siivota; ja mitä koirankarvoihin tulee, niin jos koirasta karvaa lähtee, niin se karva kyllä löytää siihen ruokaan ennemmin tai myöhemmin, mutta kuitenkin ennen sitä syömistä

   Lainaa

  22. Tulos: +33 (55 ääntä)
   Tuon kiertävän haasteen (WC pönttö) takia ilmeisesti joku somevaikuttaja oli jo saanut koronan. Maailma korjaa idiootit pois

   Lainaa

  23. Tulos: +37 (43 ääntä)
   No tuo TokTok on muutenkin sellainen syöpäpesäke, että huh huh.

   Lainaa

  24. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Tuo TikTok läppä on trolli... tai siis, se video on vanha, johon on liitetty vaan taas joku hetkeen sopiva caption, tällä kertaa korona.

   Lainaa

  25. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Tämä samainen Paula laitto postauksensa myös äitylit-ryhmään ja kehuikin kun on oikeasti jumalan lahja komedialle koska hänellä on niin paljon tykkäyksiä postauksessaan

   Lainaa

  26. ............... 31.3.2020 14:39
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Raipe: Tuon kiertävän haasteen (WC pönttö) takia ilmeisesti joku somevaikuttaja oli jo saanut koronan. Maailma korjaa idiootit pois
   Eiköhän se ollut saanut sen koronan jostain muualta, kuin vessanpyttynsä kannelta. Ja maailma ei valitettavasti korjaa idiootteja pois. Ei myöskään korona.

   Lainaa

  27. Tulos: +57 (61 ääntä)
   ……………: Eiköhän se ollut saanut sen koronan jostain muualta, kuin vessanpyttynsä kannelta. Ja maailma ei valitettavasti korjaa idiootteja pois. Ei myöskään korona.
   Kyllä se ainakin jossain määrin korjaa. Ainakin sen sankarin joka joi akvaarionpuhdistusainetta koronan ennaltaehkäisyyn.

   Lainaa

  28. Tulos: +59 (69 ääntä)
   Dara: Toivottavasti joku on tehnyt tuosta Paulasta ilmoituksen. Varmasti oli joo ainoastaan valot päällä uunissa ja huumorilla, mutta todella mautonta. Koira tai muukaan lemmikki ei ole lelu, ja on varmasti melkoisen ahdistavaa eläimelle tuollainen kohtelu Plus mitä jotkut hullut saakaan päähänsä, kun kattoo tuollaisia [...]
   Kieltäkää sanajono "toivottavasti joku on tehnyt...ilmoituksen". Ei Suomessa ole mitään instanssia johon voi tehdä ilmoituksen huonosta mausta, epäsopivasta esiintymisestä, tai muusta vastaavasta -yrittäkää Pohjois-Koreaa. Lasten- ja eläintensuojelulla on sen verran tekemistä että niillä ei todella olisi aikaa sille että joku nyt vähän triggeröityi. Jos lakia ei ole rikottu, toivottavasti kukaan _ei_ ole tehnyt ilmoitusta. Samaa sarjaa kuin "jos et peru sanojasi, ilmoitan poliisille". Alkaa etoa.

   Lainaa

  29. Tulos: -60 (74 ääntä)
   Voisikohan Feissarimokien ylläpito jättää julkaisematta tuon uunikuvan. Maailma on täynnä sellaisia viirupäitä, jotka vain etsii impulsseja hölmöilyilleen. Myös monella sadistilla on koira ja tästäpä oiva idea. :(

   Lainaa

  30. Tulos: +64 (80 ääntä)
   saana: Voisikohan Feissarimokien ylläpito jättää julkaisematta tuon uunikuvan. Maailma on täynnä sellaisia viirupäitä, jotka vain etsii impulsseja hölmöilyilleen. Myös monella sadistilla on koira ja tästäpä oiva idea.
   Edelleen: jos joku on oikeasti valmis ja halukas paistamaan koiransa uunissaan, se tekee sen ihan ilman mitään vitsikuvien näkemistäkin. Jesusauta. Kielletään telkkari, kirjat ja pelit kans. Mustakin tuntuu aina jotain mielipuolista leffaa katsoessani, että se nyt vaan on pakko lähtee lahtaa jengiä.

   Lainaa

  31. Tulos: +26 (38 ääntä)
   Natan juttuun: Kyllä meilläkin on kaveripiirissä käynnissä aina esimerkiksi juhannustilastoveikkaukset, ja ihan hyvin voisi nyt olla perhesurmaveikkaukset. Sanoisin 2 huhti-toukokuussa ja kaksi kesä-heinäkuussa (jos jatkuu).

   Lainaa

  32. Rankaisija 1.4.2020 22:14
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Kaikille sensuurikusipäille on luvassa vain uunitusta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, uuni, uunissa, lapset, ruoka, Veikkaus, perhesurmat, TikTok, haaste, norovirus, koronavirus