Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koronakatsaus, osa 2

Usko tai älä, kaikki huhut eivät ole totta.
Koronakatsaus, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +547 (563 ääntä)
      ”Ulla ja 37 muuta peruivat tykkäyksensä.”

      Lainaa

    2. Tulos: +397 (429 ääntä)
      Avuntarjouksessa ei ollut mitään epäilyttävää, ennen kuin Sami väänsi väkisin Tanjan kommentista epäilevän. Ei herätä luottamusta. :D

      Lainaa

    3. Diipadaapa 31.3.2020 1:07
      Tulos: +86 (162 ääntä)
      Miten Heidin kaltainen idiootti voi olla vielä hengissä, eikä ole kuollut siihen, että unohti hengittää?

      Lainaa

    4. Tulos: +185 (227 ääntä)
      Veikkaisin että riskiryhmäläisistä, jotka omatoimisesti asuu eli kauppa-apua tarvitsevat, hyvinkin suuri osuus on Facebookissa.

      Lainaa

    5. Lihavaämmä 31.3.2020 2:24
      Tulos: +213 (257 ääntä)
      Riskiryhmää on muutkin kuin vanhukset, ja moni heistä asuu yksin. Jotenkin hyökkäävä kuva Tanjan ekassa kommentissa, vaikka lopussa olikin fiksumpi.

      Lainaa

    6. Tulos: +197 (217 ääntä)
      Noiden kommenttien jälkeen en itse ihan ekana pyytäisi Samilta apua

      Lainaa

    7. Tulos: +54 (80 ääntä)
      Jos Samille löytyisi eläköitynyt ala-asteen opettaja auteltavaksi, niin vanha kansankynttilä voisi sitten vastavuoroisesti jeesata Samia äidinkielen kanssa.

      Lainaa

    8. Tulos: +204 (238 ääntä)
      Mun mielestä Tanjan kommentti siitä, että riskiryhmäläiset eivät ole Facessa, on pöljä. Ensinnäkin moni vanhus käyttää nykyään Facebookia, ja siksi toiseksi riskiryhmään kuuluu paljon muutakin porukkaa kuin iäkkäitä. Jos oikein haluaa vääntää ja kääntää, Tanjan kommentista voi havaita, että hän kuvittelee kaikkien vanhusten olevan erakoituneita höperöitä, jotka eivät ymmärrä nykymenosta mitään.

      Lainaa

    9. Tulos: +147 (175 ääntä)
      No eipä tuolla Tanjalta mitään rakentavia ehdotuksia ainakaan ollut. Eihän se, että ilmoittaa avusta yhdessä paikassa, tarkoita sitä, etteikö sitä apua voi tarjota siellä lähinaastossakin. Ilmeisesti Tanjan naapuri ei ole Facebookissa eikä tiennyt ruokien kotiinkuljetuksesta, mutta vaikuttaisi siltä, että Tanja kertoi asian. Eikö se tieto kulkisi samalla tavalla muillekin avuntarvitsijoille? Vai pitääkö apu jättää tarjoamatta, kun kaikki eivät ole Facebookissa? En oikeasti ymmärrä mikä Tanjan anti koko asiaan oli.

      Lainaa

    10. jukkapalmu 31.3.2020 8:41
      Tulos: -18 (68 ääntä)
      Kannattaa miettiä tarkkaan ennenkun tarjoaa apua julkisesti. Sittenkun niitä tarvitsevia ilmaantuukin niin se on vähän pakko hoitaa. Jotenkin en usko että Samikaan jaksaisi paria keikkaa enempää.

      Lainaa

    11. Tulos: +98 (132 ääntä)
      :´DDD En ole mielen pahoittaja... Vittuilija KUOLE!! - Hyvää päivää. Olen Sami, tarjoan apua. - Poikani toi minulle jo ruokaa. - Ahaa. Okei... Ei se mitään. Tai siis... Vittu mummo KUOLE!!

      Lainaa

    12. Tulos: +107 (107 ääntä)
      Dude: Mun mielestä Tanjan kommentti siitä, että riskiryhmäläiset eivät ole Facessa, on pöljä. Ensinnäkin moni vanhus käyttää nykyään Facebookia, ja siksi toiseksi riskiryhmään kuuluu paljon muutakin porukkaa kuin iäkkäitä. Jos oikein haluaa vääntää ja kääntää, Tanjan kommentista voi havaita, että hän kuvittelee kaikkien [...]
      Ja ne riskiryhmäläisten läheiset saattaa olla ja sitä kautta vinkata, että hei kuules mummo, lähelläsi asuu tämmönen häiskä. Ja sitten pyytää sitä apua sen netittömän mummon puolesta.

      Lainaa

    13. Tulos: +56 (76 ääntä)
      Fiu: [...]En oikeasti ymmärrä mikä Tanjan anti koko asiaan oli.
      Se, että Sami paljasti, ettei ollutkaan niin mukava tyyppi kuin aluksi antoi ymmärtää?

      Lainaa

    14. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Miksei Facebookista löydy 'facepalm' tai 'eyeroll' reaktiota? Tuntuu ett' sellaisille olisi paljon kvempi tarve kuin nykyisille vaihtoehdoille

      Lainaa

    15. Tulos: +68 (74 ääntä)
      "En ole mielensäpahoittaja, mutta toivon että kuolet."

      Lainaa

    16. Tulos: +89 (91 ääntä)
      En tiedä kärsiäkkö identiteetti- vai ikäkriisistä. Terveisin varsin hämmentynyt parikymmppinen Facebookiton riskiryhmäläinen.

      Lainaa

    17. Bodvåihsojeåve 31.3.2020 10:58
      Tulos: +31 (47 ääntä)
      Joopajoo: En tiedä kärsiäkkö identiteetti- vai ikäkriisistä. Terveisin varsin hämmentynyt parikymmppinen Facebookiton riskiryhmäläinen.
      Ei varmaan tarvitse valita kumpaakaan. Hyvinhän sä osut tuohon Tanjan ennakkoluuloon siitä, etteivät riskiryhmäläiset ole Facebookissa. Iästä hän ei maininnut mitään.

      Lainaa

    18. Tanja on tehnyt, itsestään pellen. 31.3.2020 11:07
      Tulos: -9 (75 ääntä)
      Toi Tanja nyt vaikuttaa olevan tuollainen stereotypinen Facebookista löytyvä ihmisperse, jonka tarvii aina alkaa vänkäämään asiasta kuin asiasta. Ymmärrän hyvin Samin turhautumisen, mies tarjoaa katastrofin aikana lähimmäisen rakkauttaan ja perse-Tanja alkaa vittuilla. Maailma olis paljon parempi paikka ilman näitä Tanjoja.

      Lainaa

    19. Tulos: -7 (47 ääntä)
      Bodvåihsojeåve: Ei varmaan tarvitse valita kumpaakaan. Hyvinhän sä osut tuohon Tanjan ennakkoluuloon siitä, etteivät riskiryhmäläiset ole Facebookissa. Iästä hän ei maininnut mitään.
      Poissaoloni FB:stä ei liity millään tavoin ”riskiryhmääni”, ihan omasta vapaasta tahdostani sieltä olen poistunut. Tanjan ennakkoluulot riskiryhmäläisiin ja Facebookkiin liittyen on täysin päättömiä. Kommentit luettuna tulee ensimmäisenä mieleen että Tanja pitää riskejä nimenomaan vain vanhuksista tai vajaamielisistä yksilöistä koostuvana ryhmänä. :D Ottaen huomioon vielä ettei Tanjan kommentoinnista ollut mitään apua tai hyötyä.

      Lainaa

    20. Tulos: +46 (74 ääntä)
      Minua ärsytti enemmän tuo Tanja. Sami tarjosi apua, ja Tanja alkoi piikittelemään. Samillakin meni liian pitkälle, mutta Tanjan kommentit olivat kyllä täysin turhia.

      Lainaa

    21. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Voi toki johtua siitä et just heränneenä ei vaan tajuu tai sit...äääh emmä tiiä outoja juttuja.

      Lainaa

    22. yli opisto hörhö 31.3.2020 13:02
      Tulos: +10 (40 ääntä)
      Dude: [...]
      No, joo. 75-89 vuotiaista 60% ei käytä internettiä koskaan että ei se Tanja väärässä ole. Eikä se tarkoita että noi 60% olis erakoituneita höperöitäkään, mutta jos vaikka puoliso on kovasti ollut aikoinaan tietokoneita vastaan "turhuuksina" niin aika huono on päälle 70v alkaa opetella enää vaikka puoliso olisikin jo edesmennyt. Oma mummoni on 88v ja hyvä että osaa kännykkää (sekin ostettiin vasta ukin kuoleman jälkeen) ja televisiota käyttää.

      Lainaa

    23. Minäminämä 31.3.2020 15:26
      Tulos: -35 (51 ääntä)
      Korona-ajan vitsaus on nämä facejeesukset, jotka apuaan ovat tyrkyttämässä joka nurkalla. Kun kaupoissa on kotiinkuljetukset, kunta tarjoaa ateriapalvelut. Kotipalvelut tehostetaan sairastuneille. Diakoniatyö tuntee väkensä ja organisoi oman jengin liikkeelle. Mut hei, just sun naama tarvitaan faceen tämän kriisin keskelle. Ota vaikka sitten screenshot kiitoskirjeestä, jos oot onnistunut jonkun lankeamaan ansaan ja apua pyytämään. Voit sitten julkaista uuden kuvan naamastas ja kiitoskirjeestä. Koska oma perzuz täytyy nyt framille saada. Ihan koska oot hyvä ihminen. Vaikka naapuria tuskin olet tervehtinytkään ennen tätä.

      Lainaa

    24. Tulos: +17 (37 ääntä)
      Tanjalle terveisiä meiltä 6352 riskiryhmäläiseltä omasta Facebookin tukiryhmästämme! Voisin kuvitella, että erinäisillä elinsiirtoryhmillä, syöpäsairailla, diabeetikoilla ym. riskiryhmäläisillä on omat tukiverkostonsa Facebookissa. Arvelen, että niissä on myös nokialaisia mukana, vaikken kyllä tunne itse yhtäkään nokialaista.

      Lainaa

    25. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Dude: kin moni vanhus käyttää nykyään Facebookia, ja siksi toiseksi riskiryhmään kuuluu paljon muutakin porukkaa kuin iäkkäitä. Jos oikein haluaa vääntää
      Eikai sitä oikein enää muut kuin vanhukset käytäkkään.

      Lainaa

    26. Tulos: -13 (23 ääntä)
      Mikko: Tanjalle terveisiä meiltä 6352 riskiryhmäläiseltä omasta Facebookin tukiryhmästämme! Voisin kuvitella, että erinäisillä elinsiirtoryhmillä, syöpäsairailla, diabeetikoilla ym. riskiryhmäläisillä on omat tukiverkostonsa Facebookissa. Arvelen, että niissä on myös nokialaisia mukana, vaikken kyllä tunne itse yhtäkään nokialaista.
      Minä tunnen, yks otti multa joskus suihin rekkaparkissa.

      Lainaa

    27. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Mutta se on hyvä ettei Sami kuitenkaan mielensäpahoittaja ole.

      Lainaa

    28. Mustaleski 1.4.2020 11:10
      Tulos: +5 (11 ääntä)
      yli opisto hörhö: No, joo. 75-89 vuotiaista 60% ei käytä internettiä koskaan että ei se Tanja väärässä ole. Eikä se tarkoita että noi 60% olis erakoituneita höperöitäkään, mutta jos vaikka puoliso on kovasti ollut aikoinaan tietokoneita vastaan “turhuuksina” niin aika huono on päälle 70v alkaa opetella enää vaikka puoliso olisikin jo [...]
      Teen töitä vanhusten parissa, olen nimenomaan työssä jossa olen tavoitettavissa parhaiten netin kautta. Ei ole hurraamista ikäihmisten atk-taidoissa, ei tarvitse ihmetellä jos sellaisetkin joilla on kone eivät tiedä mikä on vaikkapa hakukone Google.

      Lainaa

    29. Tulos: -9 (9 ääntä)
      Ella, tuo viheliäs viherpeippo. Heidät tunnistaa siitä, että ensimmäinen sana on "lähde", jos ajatus vähääkään poikkeaa heidän omasta "totuudestaan".

      Lainaa

    30. Tulos: -1 (1 ääni)
      Joopajoo: En tiedä kärsiäkkö identiteetti- vai ikäkriisistä. Terveisin varsin hämmentynyt parikymmppinen Facebookiton riskiryhmäläinen.
      Ainoot mun tuntemat riskiryhmäläiset jotka ei oo fesessä on minä ja mun mummo ja mummo on palvelutalossa liikuntakyvyttömänä. Serkkukin eksyi feseilemään kun sen porukat (70+) halus pitää yhteyksiä.

      Lainaa

    31. Ehta hilleri 18.6.2020 5:58
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Dude: Mun mielestä Tanjan kommentti siitä, että riskiryhmäläiset eivät ole Facessa, on pöljä. Ensinnäkin moni vanhus käyttää nykyään Facebookia, ja siksi toiseksi riskiryhmään kuuluu paljon muutakin porukkaa kuin iäkkäitä. Jos oikein haluaa vääntää ja kääntää, Tanjan kommentista voi havaita, että hän [...]
      Mul ei oo facee. Oon riskiryhmää. Oon alle 30v.
      Ja itsehän vedit ekana vanhukset tähän. 

      Lainaa

    32. Syötävä kenguru 18.6.2020 5:59
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      Juuhaa1: Ella, tuo viheliäs viherpeippo. Heidät tunnistaa siitä, että ensimmäinen sana on "lähde", jos ajatus vähääkään poikkeaa heidän omasta "totuudestaan".
      Tuohan oli ihan totta.

      Lainaa

    33. Lannistumaton jääkarhu 18.6.2020 6:10
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Lihavaämmä: Riskiryhmää on muutkin kuin vanhukset, ja moni heistä asuu yksin. Jotenkin hyökkäävä kuva Tanjan ekassa kommentissa, vaikka lopussa olikin fiksumpi.
      Ootteko itse ihan sokeita vai ennakkoluuloisia, koska Tanja ei missään kohtaa maininnut vanhuksia? Se sana tuli täällä kommenteissa ekana vastaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koronavirus, huhu, WhatsApp, ovi, nuoriso, apu, auttaa, riskiryhmät, vanhukset, kauppa, kaupassa, nuorisojengi, levittää