Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Kissaihmiset, osa 33

  Kissa löytää takaisin kotiinsa – mutta miksi?
  Suurenna näkymä
  Kissaihmiset, osa 33

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -513 (615 ääntä)
   Siis eikö se kissa juuri kannata viedä löytöeläintaloon, jos omistajaa ei ole tiedossa ja pyrkii jonkun vieraan kotiin? Vai mikä tässä oli se moka.

   Lainaa

  2. Tulos: -197 (247 ääntä)
   "Toinen oikee pussaa", entäs toinen väärä?

   Lainaa

  3. Tulos: +623 (631 ääntä)
   Kissa: Siis eikö se kissa juuri kannata viedä löytöeläintaloon, jos omistajaa ei ole tiedossa ja pyrkii jonkun vieraan kotiin? Vai mikä tässä oli se moka.
   Olisko se, että kissa oli luvallisesti omalla aidatulla terassilla ulkoilemassa, josta Riikka sen löytöeläintaloon vei.

   Lainaa

  4. Bumerangi 3.3.2020 1:00
   Tulos: +347 (351 ääntä)
   Kissa: Siis eikö se kissa juuri kannata viedä löytöeläintaloon, jos omistajaa ei ole tiedossa ja pyrkii jonkun vieraan kotiin? Vai mikä tässä oli se moka.
   Kissa pyrki omaan kotiinsa. Kuva on tietenkin otettu kissan kotiterassilla, tai omistaja ei olisi muuten noin kommentoinut.

   Lainaa

  5. Leda Lady 3.3.2020 1:23
   Tulos: +80 (110 ääntä)
   Tää oli sympaattinen. Täältä pisteet yhdeltä koiraihmiseltä kaikille kissaihmisille.

   Lainaa

  6. Tulos: +654 (660 ääntä)
   Kissako ihan itse mourusi "Mun koti ei oo täällä"? Vai mistä Riikka päätteli kissan pyrkineen "asuntoon, jossa ei kuulemma asu", jos kerran kuitenkin oli omalla aidatulla terassilla?

   Lainaa

  7. Tulos: +132 (292 ääntä)
   Kuka päästää kiimaisen kissan ulos, eikö se muka osaa aidan yli hypätä, tai jos ei niin ainakin joku toinen kissa saattais osata tulla aidan yli kyläilemään... Kannattais varmaan leikkauttaa kissa niin ei olis noita kiima-ajan mouruamisia. :D

   Lainaa

  8. Tulos: -145 (323 ääntä)
   Kissa = se, ihminen = hän

   Lainaa

  9. Ministeri Nieminen 3.3.2020 5:31
   Tulos: +311 (343 ääntä)
   mandi: Kuka päästää kiimaisen kissan ulos, eikö se muka osaa aidan yli hypätä
   Tuo kyseinen mötky ei kyllä pahemmin taida hypellä yhtään mihinkään.

   Lainaa

  10. Tulos: +167 (227 ääntä)
   Ja miten tuo Saulin kommentti olisi pitänyt niin hauskasti ymmärtää? Ei tajuu aamuaivoilla.

   Lainaa

  11. Tulos: +145 (153 ääntä)
   Dude: Ja miten tuo Saulin kommentti olisi pitänyt niin hauskasti ymmärtää? Ei tajuu aamuaivoilla.
   Luultavasti niin, että Eini nukkui Saulin vierellä ja pusutteli.

   Lainaa

  12. Tulos: +90 (94 ääntä)
   ”Eini nukku ihan vieressä ja pusutteli”. Noinhan Sauli kirjoitti.

   Lainaa

  13. Tulos: +162 (174 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Tuo kyseinen mötky ei kyllä pahemmin taida hypellä yhtään mihinkään.
   Näyttää brittiläiseltä lyhytkarvalta, niillä on normaalipainoisenakin aika huikeat poskipussit. :D Varmaan tarkoitus käyttää kasvatukseen, niin ei haluta leikata. Ulkoilua mietin kyllä itsekin, harva haluaa rotukisujensa lisääntyvän jokaisen naapuruston kulkurin kanssa. Toki voi olla, että terassi on kokonaan suljettu esim. verkolla ja tämä mokan pässi vain päätti tunkea muiden tontille. Ei yhtään ihmetyttäisi.

   Lainaa

  14. Tulos: -9 (111 ääntä)
   Mjau: ”Eini nukku ihan vieressä ja pusutteli”. Noinhan Sauli kirjoitti.
   Aaah. Mä ihmettelin kans että mitä hauskaa tuossa on, eipä tullut mieleenkään lisätä Einiä siihen. On aika kaukaa haettu, kun kuitenkin täysin normaali tapa vastata ihmisten kommentteihin.

   Lainaa

  15. Tulos: -7 (81 ääntä)
   juuh: Kissa = se, ihminen = hän
   Koira = se

   Lainaa

  16. Isä neljän, joka olet töissä 3.3.2020 9:37
   Tulos: +105 (127 ääntä)
   Noissa tapauksissa pitäisi ottaa aina myös tuojan yhteystiedot ja laittaa heidät itsensä maksamaan mahdolliset kulut, mikäli on selkeä varkaustapaus kyseessä. Ja ei. Tarkoitus ei pyhitä keinoja.

   Lainaa

  17. Tulos: +94 (106 ääntä)
   Kissa: Siis eikö se kissa juuri kannata viedä löytöeläintaloon, jos omistajaa ei ole tiedossa ja pyrkii jonkun vieraan kotiin? Vai mikä tässä oli se moka.
   Oli omassa kotipihassaan aidatulla alueella. Lue ja ymmärrä.

   Lainaa

  18. ihanmummovaan 3.3.2020 11:13
   Tulos: +53 (65 ääntä)
   Tinka: Aaah. Mä ihmettelin kans että mitä hauskaa tuossa on, eipä tullut mieleenkään lisätä Einiä siihen. On aika kaukaa haettu, kun kuitenkin täysin normaali tapa vastata ihmisten kommentteihin.
   Saulin olis kannattanut lisätä Einille vastatessaan lauseeseensa pilkku, eli "Eini, nukkui ihan vieressä jne" niin ei väärinkäsityksiä.

   Lainaa

  19. Kaupan myyjä 3.3.2020 12:17
   Tulos: +18 (82 ääntä)
   Kissat ovat ihan parhautta. Rakastan omaa oranssia kaveriani kovasti, HÄN on aivan ihana :)

   Lainaa

  20. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Kanerva: Kissako ihan itse mourusi “Mun koti ei oo täällä”? Vai mistä Riikka päätteli kissan pyrkineen “asuntoon, jossa ei kuulemma asu”, jos kerran kuitenkin oli omalla aidatulla terassilla?
   Jos koirat osaa sanoa "I love you" niin kai kissatkin osaa laulaa Chisua parvekkeella ;D

   Lainaa

  21. sCatmanJohn 3.3.2020 13:59
   Tulos: +41 (59 ääntä)
   Aika outo kissakeissi. Joku on ilmeisesti kertonut että kissa ei asu asunnossa johon pyrkii. Onko pyrkinyt naapuriterassille? Ja kuka päästää kiimaisen kissan menemään edestakaisin ulos?

   Lainaa

  22. Tulos: +44 (60 ääntä)
   sCatmanJohn: Aika outo kissakeissi. Joku on ilmeisesti kertonut että kissa ei asu asunnossa johon pyrkii. Onko pyrkinyt naapuriterassille? Ja kuka päästää kiimaisen kissan menemään edestakaisin ulos?
   Luultavasti kissavaras Riikka oli jo kehottanut Olgaa päästämään Olgan terassilla kärkkyvän kissan sisälle ja Olga oli kieltäytynyt päästämästä, koska tiesi, että kissa tahtois taas hetken kuluttua takaisin ulos. Riikka oli jostain syystä tulkinnut Olgan kieltäytymisen niin, että kissa ei ole Olgan, ja kuskannut sen löytöeläinkotiin.

   Lainaa

  23. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Kanerva: Kissako ihan itse mourusi “Mun koti ei oo täällä”? Vai mistä Riikka päätteli kissan pyrkineen “asuntoon, jossa ei kuulemma asu”, jos kerran kuitenkin oli omalla aidatulla terassilla?
   Päässä alkoi soimaan Chisun kappale "mun koti ei oo täällä" mutta tuon kissan laulamana. Kiitos tästä mielikuvasta :D

   Lainaa

  24. vasemmistolainen 3.3.2020 17:37
   Tulos: -7 (53 ääntä)
   Kaupan myyjä: Kissat ovat ihan parhautta. Rakastan omaa oranssia kaveriani kovasti, HÄN on aivan ihana
   Yleiskielen ja eräiden murteiden 3. persoonan ilmauksissa viitataan ihmiseen persoonapronomineilla hän ja he. Eläin, laite, asia – se, ne

   Lainaa

  25. Tulos: +15 (45 ääntä)
   Vili: Oli omassa kotipihassaan aidatulla alueella. Lue ja ymmärrä.
   Oli, mutta jos se alue oli siten aidattu ettei kissa pääse sieltä halutessaan ulos, niin eipä pitäisi ihmisenkään päästä sisään, ei ainakaan aitaa hajottamatta. Kissat hyppäävät hyvin, ja avaavat sisäoviakin varsin vaivatta, joten olisi se sieltä omillaankin lähtenyt ellei aitauksessa ollut katos ja lukittu ovi. Joten jotain outoa tässä on..

   Lainaa

  26. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Terassi saattoi olla katettu ja aita kattoon asti. Riikka kai asteli sisään terasssille ulkoa johtavasta ovesta/portista tms.

   Lainaa

  27. Crazy Cat Dude 4.3.2020 5:54
   Tulos: -28 (36 ääntä)
   On se hyvä että meillä on Riikan kaltaisia sankareita sillä "KISSA EI KUULU SUOMEN LUONTOON JA JOKAINEN ULKOILEVA KISSA ON JÄTETTY HEITTEILLE!!!!!11"

   Lainaa

  28. Jotakin mieltä 4.3.2020 20:57
   Tulos: +67 (73 ääntä)
   Hauska tuo "pyörtynyt" kissa. Viimeisessä jutussa selvisi lopulta sellainen sattuma, että asunnon edellinen asukas ei ollut tehnyt muuttoilmoitusta. Asunnon asukkaalle yritettiin soittaa osoitteen perusteella. Kissanpelastaja luuli siis soittaneensa asunnon asukkaalle, ja tämä kertoi ettei omista kissaa. Samaan aikaan asunnon oikea asukas, eli kissan omistaja, oli tietämätön siitä, että hänen kissaansa pelastettiin aidatulta terassilta.

   Lainaa

  29. Minäminä 4.3.2020 23:04
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Crazy Cat Dude: On se hyvä että meillä on Riikan kaltaisia sankareita sillä “KISSA EI KUULU SUOMEN LUONTOON JA JOKAINEN ULKOILEVA KISSA ON JÄTETTY HEITTEILLE!!!!!11″
   Aidattu terassi ei ole luontoa, eikä jokainen sellaisella ulkoileva kissa ole heitteillejätetty.

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Jotakin mieltä: Hauska tuo “pyörtynyt” kissa. Viimeisessä jutussa selvisi lopulta sellainen sattuma, että asunnon edellinen asukas ei ollut tehnyt muuttoilmoitusta. Asunnon asukkaalle yritettiin soittaa osoitteen perusteella. Kissanpelastaja luuli siis soittaneensa asunnon asukkaalle, ja tämä kertoi ettei omista kissaa. Samaan [...]
   Mistä saa puhelinnumeron pelkän osoitteen mukaan? Kyllä nyt vähintään nimeä tarvii siinä olla mukana, paskapuhetta.

   Lainaa

  31. kill the rat 5.3.2020 14:34
   Tulos: -8 (26 ääntä)
   Pitäskö tästä oppia että joka kissaa ei pidä roudata löytöeläinkotiin?? Ei ihme että löytölät on kissoja täynnä. Kun jokainen ulkona kulkeva kissa ei ole hylätty. Vaikka kissa olis sisäkissa ja pääsis karkuun, on silti hyvin todennäköistä että se tulee itse ehjänä kotiin takaisin. Jos se taas viedään johonkin löytöeläinkotiin, omistaja saattaa ajatella sen karanneen ja jääneen auton alle jos ei ala kuulumaan kotiin. Näin taas jää yksi kissa noutamatta sieltä. Itselle ei ainakaan olisi aikoinaan tullut mieleenkään soittaa johonkin löytöeläinkotiin kun kissa oli välillä pitkilläkin reissuilla (asuimme maalla).

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Just: Näyttää brittiläiseltä lyhytkarvalta, niillä on normaalipainoisenakin aika huikeat poskipussit. Varmaan tarkoitus käyttää kasvatukseen, niin ei haluta leikata. Ulkoilua mietin kyllä itsekin, harva haluaa rotukisujensa lisääntyvän jokaisen naapuruston kulkurin kanssa. Toki voi olla, että terassi on kokonaan suljettu [...]
   No on kyllä varsin huikeat poskipussit, kun kissa koko vartalon matkalta on yhtä ”poskipussia”.

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Just: Näyttää brittiläiseltä lyhytkarvalta, niillä on normaalipainoisenakin aika huikeat poskipussit. Varmaan tarkoitus käyttää kasvatukseen, niin ei haluta leikata. Ulkoilua mietin kyllä itsekin, harva haluaa rotukisujensa lisääntyvän jokaisen naapuruston kulkurin kanssa. Toki voi olla, että terassi on kokonaan suljettu [...]
   Tuo on Scottish Fold ja tuskin hyppii, koska rodulla on niin isoja terveysongelmia. Luppakorvat aiheuttavat kissalle nivelrikkoa ja ruston yhteenkasvamista. Sukua kyllä brittiläiselle lyhytkarvalle.

   Lainaa

  34. OG Kilokalori 11.3.2020 23:29
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Miten kukaan viittii noita montuntäytteitä pitää, mielenvikasuutta näyttää vaativan. Turha kenenkään kiukutella jos kissa on pihalta lähtenykki löytöeläinkotiin, senhän ei siellä pihalla pitäis alunperinkään olla, vaan sisällä. Käsittämätöntä ettei moinen yksinkertanen asia mene näillä kissahörhöillä sen paksun kallon läpi. Pääsis kaikki helpommalla ja olis paljon mukavampi olla kun kaikki (vastoin lakia) kaitsematta irti olevat kissat laittais vaan suoraan roskiin, mihin ne joka tapauksessa kuuluis.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Voi kun herttaiset postaukset Tiialla ja Saulilla =)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kissat, kuva, tagi, pusu, kukkaruukku, terassi, karannut, rotukissa, löytöeläimet, löytöeläin