Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Suomen paksuimmat hiukset

  Ihmisiltä irtoaa noin sata hiusta päivässä. Milla on poikkeus.
  Suurenna näkymä
  Suomen paksuimmat hiukset

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +863 (885 ääntä)
   Täytyy olla tosi heikko itsetunto ihmisellä kun ensin postaa tuollaisen ja sitten saa faktasta hermoromahduksen.

   Lainaa

  2. Tulos: +394 (442 ääntä)
   Outo tukkaflex, mut ok. (Itsellänihän on siis ilmesesti aivan raamatullisen hyperbolisuuden mittaluokan paksuinen kuontalo. Viimeksi kampaajalla käydessä kampaaja kuivakasti totesi, että olisi ”ihan kiva”, jos asiakas ”viitsisi” sanoa, että tukka on normaalia paksumpi, että osataan varata aika sen mukaan, ettei pilaa hänen aikataulujaan. Ok. Mähän siis aina vertailen tyttöjen kanssa kenellä on paksumpi, että osaan sitten kampaajalle asian etukäteen ilmoittaa. Mutta joo. Musta myös varisee sitä karvaa. Jos olen kaverilla kylässä ja aivastan olohuoneessa, ne kaivaa vielä kuukaudenkin perästä kylppärin lattiakaivosta nyrkin kokoisia hiustuppoja. :D Ollapa Millan yksisarvisgeenit!)

   Lainaa

  3. Sopan hämmentäjä 18.2.2020 0:53
   Tulos: +774 (788 ääntä)
   "Haen vertaistukea" huoh.. Olipa tosi kiemmurreltu ja kaarreltu yritys saada huomiota omien hiusten paksuudella. Ja kun kukaan ei ollut vaikuttunut asiasta eikä ketään kiinnostanut pätkääkään niin tuli paha mieli. Tupla huoh.

   Lainaa

  4. Tulos: -532 (738 ääntä)
   Millahan vaikuttaa ihan vasemmistolaiselta :D Ensin tulee esittämään väitteitä ja kun joku todistaa ne vääräksi niin hermostutaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin.

   Lainaa

  5. Tulos: +365 (375 ääntä)
   Milla hei sun täytyy muuttuu...

   Lainaa

  6. Tulos: +530 (538 ääntä)
   Millalta ei lähde hiuksia, koska niitä ei seksin aikana revitä. Hän on sillä lailla yksilöllinen. Ihan perussettiä. Ps. Brassailu myötätunnon hakemisen varjolla on rasittavaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +329 (499 ääntä)
   Sane: Millahan vaikuttaa ihan vasemmistolaiselta Ensin tulee esittämään väitteitä ja kun joku todistaa ne vääräksi niin hermostutaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin.
   Kuulostaa ihan persulta.

   Lainaa

  8. Tulos: +194 (224 ääntä)
   Lainaan entistä valtionpäämiestämme Kekkosta: hius ja järki eivät kasva samassa päässä. (Millalle ja muille vastaaville tiedoksi, tämä oli sitten huumoria eli ei tarvitse ottaa 100-prosenttisen tosissaan ja loukkaantua turhasta)

   Lainaa

  9. Tulos: +237 (255 ääntä)
   Veikkaanpa, että Millan paksu tukka ei anna irtohiusten varista pois vaan nappaa ne muun tukan alle. Jos on vielä kiharat kuten tuolla anonyymilla mallilla, ne jemmaavat vapaat hiukset vielä hanakammin. Milla ei ehkä tajua vaan harjaa ja kampaa liian laiskasti ja liian vähän tukan laatuun nähden, joten hiuksia varisee vain joku tusina mitä aivan kuontalon pinnalta sattuu lähtemään. Johtopäätös: "Multa ei irtoo melkein yhtään tukkaa!!!"

   Lainaa

  10. K. Ekkonen 18.2.2020 2:59
   Tulos: +161 (163 ääntä)
   …..: Lainaan entistä valtionpäämiestämme Kekkosta: hius ja järki eivät kasva samassa päässä. (Millalle ja muille vastaaville tiedoksi, tämä oli sitten huumoria eli ei tarvitse ottaa 100-prosenttisen tosissaan ja loukkaantua turhasta)
   Ja joku koiranleuka tuon jälkeen kysyi Kekkoselta, jotta kumpiko se mahtoi ensin lähteä, järki vai tukka?

   Lainaa

  11. Toinen toista 18.2.2020 4:26
   Tulos: +59 (85 ääntä)
   Muista että jos ryhdyt väittelyyn idiootin kanssa, niin hän voi tehdä samoin.

   Lainaa

  12. Tulos: +182 (186 ääntä)
   Kyllä mahtaa olla huonossa kunnossa Millan tukka jos hiukset ei irtoa ja kasva uudelleen normaalissa tahdissa.

   Lainaa

  13. Kaikkivaltias 18.2.2020 6:10
   Tulos: +104 (120 ääntä)
   On niitä semmosiakin ihmisiä, joilta ne hiukset ei normisti lähde. Niiden hiukset kasvaa monta metriä pitkiksi. Normikierrolla n. 1,5 metriä max. Meitsin tukka ei ole koskaan jaksanut 60cm pidemmälle kasvaa. Pisin luonnollisesti kasvanut tukka tais olla yli 4 metriä. Näillä ihmisillä on poikkeava hiustenkasvuun vaikuttava geeni. Rastojen kasvaminen on taas väkisin jatkettu irtoamissyklin yli ja näin guinnessin ennätyskirjaan onkin päässyt monta intialaista joogia pitkine rastoineen. Terkuin Kaikkivaltias Parturikampaaja

   Lainaa

  14. Tulos: +345 (347 ääntä)
   Tässä yksi ihan oiva esimerkki humble brag - toiminnasta. "Siis apua ku oon vaan niin täydellinen. Kanssakärsijöitä, pls?"

   Lainaa

  15. erä-uolevi 18.2.2020 7:42
   Tulos: -292 (318 ääntä)
   Tuollainen Jonna saisi muuttaa meiltä sekunnissa googlettamaan ammattitaitoaan kadulle. Jestas miten meni tunteisiin Jonnalla, kun jollain on paksummat hiukset. Varmasti muutenkin ällöttävä vinkuja joka ei pidä hygieniastaan huolta.

   Lainaa

  16. Tulos: +76 (82 ääntä)
   Sprinkles: Outo tukkaflex, mut ok. (Itsellänihän on siis ilmesesti aivan raamatullisen hyperbolisuuden mittaluokan paksuinen kuontalo. Viimeksi kampaajalla käydessä kampaaja kuivakasti totesi, että olisi ”ihan kiva”, jos asiakas ”viitsisi” sanoa, että tukka on normaalia paksumpi, että osataan varata aika sen mukaan, ettei [...]
   Itse olen myös vuosien myötä kampaajien ohjeistuksen mukaan tottunut siihen, etä ilmoitan varauksessa pitkät, hyvin paksut hiukset, vaikkeivät ne itsestäni siltä tunnu vaan ihan normikuontalolta. Minä en löydä kasapäin hiuksia ympäriinsä, mutta harjasta (ja jostain syystä miehen villakangastakista) kyllä senkin edestä. Ehkä sitten pudotan siihen Millankin edestä, mutta ei vertaistuen tarvetta ;)

   Lainaa

  17. Avaruusleijona 18.2.2020 9:19
   Tulos: +47 (53 ääntä)
   topitii: Veikkaanpa, että Millan paksu tukka ei anna irtohiusten varista pois vaan nappaa ne muun tukan alle. Jos on vielä kiharat kuten tuolla anonyymilla mallilla, ne jemmaavat vapaat hiukset vielä hanakammin. Milla ei ehkä tajua vaan harjaa ja kampaa liian laiskasti ja liian vähän tukan laatuun nähden, joten hiuksia varisee [...]
   Kyllä ne irronneet hiukset viimeistään pesussa tulis ilmi. Itselläni on vähän sama juttu kuin Millalla, eli hiuksia irtoaa normaalisti tosi vähän. Ei siinä ole sen ihmeellisempää, kuin että muutaman vuoden välein tulee kausi, jolloin tukkaa lähtee ihan älyttömästi.

   Lainaa

  18. Piisamirotta 18.2.2020 9:39
   Tulos: +183 (197 ääntä)
   erä-uolevi: Tuollainen Jonna saisi muuttaa meiltä sekunnissa googlettamaan ammattitaitoaan kadulle. Jestas miten meni tunteisiin Jonnalla, kun jollain on paksummat hiukset. Varmasti muutenkin ällöttävä vinkuja joka ei pidä hygieniastaan huolta.
   Moi Milla!

   Lainaa

  19. Tulos: +123 (129 ääntä)
   Ok: Millalta ei lähde hiuksia, koska niitä ei seksin aikana revitä. Hän on sillä lailla yksilöllinen. Ihan perussettiä.
   Minä en edes harrasta seksiä ja silti tukkaa lähtee ihan normaali määrä.

   Lainaa

  20. Ihmettelen vaan 18.2.2020 10:32
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Onneksi Millalla liikkuu edes hiuksia päässä.

   Lainaa

  21. Tulos: +104 (106 ääntä)
   topitii: Veikkaanpa, että Millan paksu tukka ei anna irtohiusten varista pois vaan nappaa ne muun tukan alle. Jos on vielä kiharat kuten tuolla anonyymilla mallilla, ne jemmaavat vapaat hiukset vielä hanakammin. Milla ei ehkä tajua vaan harjaa ja kampaa liian laiskasti ja liian vähän tukan laatuun nähden, joten hiuksia varisee [...]
   Meinasin tulla ehdottamaan päinvastaista selitystä, eli Milla ehkä sukii kuontaloaan pakonomaisesti jolloin yhdellä harjauskerralla tosiaan harjaan jää vain muutama hius. Itselläni oli kausi, jolloin harjasin pitkiä hiuksia n. kerran viikossa tai kahdessa ja jumankekka kun harja oli juuri sen näköinen kuin kuvitella saattaa kun ne kaikki 150x14 hiusta irtosivat kerralla. Nyt kun harjaan päivittäin kahdesti tai kolmesti hiukseni niin eipä niitä kerralla irtoa kuin muutama, eli *ei ollenkaan* :D

   Lainaa

  22. Tulos: -47 (69 ääntä)
   Romja: Kuulostaa ihan persulta.
   BO-hoo

   Lainaa

  23. yli opisto hörhö 18.2.2020 15:04
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Siis oih kun mä oon niin täydellinen mutta silti mulle tulee pahamieli kun tuntemattomat ihmiset eivät sitä mulle sano Ei mitään henkilökohtaista mutta aika rasittava postaus

   Lainaa

  24. Tulos: -13 (25 ääntä)
   Tokihan ihmiset ovat yksilöitä, en nyt ymmärrä miksi sen takia dissataan. Johan sitä nykyään on nähty jos monemoista sairautta tai mutaatiota. Tietty ei saa yleistää, varsinkin jos sairastaa itse vaikka harvinaista sairautta ja lähtee sen valossa vertaamaan "normaaleihin" ihmisiin. Se hiuksenhieno raja on syytä löytyä. Yksilöllisistä asioista on sitten turha vängätä, jos oma tieto ja perustelu on omaa kokemusta ilman suurempia päätelmiä tai tietoa. Tässä kohtaa keskustelua tulisi käydä kysyvään tyyliin, "minulla lähtee hiuksia vähän, entä teillä? Entä onko päätelmiä mistä se voisi johtua?". Se että minulla pää on lähinnä hatunkantoväline, ei tarkoita sitä, etteikö joku muu olisi keksinyt sille parempaa käyttöä.

   Lainaa

  25. Tulos: +12 (70 ääntä)
   Sane: Millahan vaikuttaa ihan vasemmistolaiselta Ensin tulee esittämään väitteitä ja kun joku todistaa ne vääräksi niin hermostutaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin.
   Persulta. Vasurit on älymystöpuolue.

   Lainaa

  26. Hepomiesten tietotoimisto 18.2.2020 17:56
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Millan kumppanin ehkä kannattaisi yrittää vielä exää, vaikka olis kalju...

   Lainaa

  27. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Minullakin on "paxu" ja pitkä kuontalo. Ja karvaa lähtee niin paljon että talon kissa jää kakkoseksi. Mattojen puhdistaminen on vihoviimeistä hommaa. Joskus tuntuu että irtohiukset saisi huonekaluista irti pikemminkin kammalla kuin imurilla. Nyppimisestä on tullut tapa niin kotona kuin vieraissakin. Parturissa hävettää kun hiukset ovat aina pesua kaipaavan näköiset ja pikkutakulla, vaikka olisin samana päivänä pessyt ja hoitanut sekä harjannut juuri ennen kotiovesta ulos astumista. No, eipä talvella niskaa palele. Kesäisin tämä päästä kasvava roadkill on tosin kaikkea muuta kuin mukava. Minulla on toisinaan ollut lyhytkin tukka, mutta kaverien ehdotuksista huolimatta en ole pätkäissyt hiuksia pitkään aikaan. Minä kun olen varma, että paksu letti on yksi harvoista hyvistä puolistani, enkä mielelläni siitä luopuisi. Annan pikkuhiljaa itseni muuttua hillbilly-hobon näköiseksi.

   Lainaa

  28. Tulos: -36 (64 ääntä)
   Minulla on kasvisruoan ansiosta paxut ja suorat karvat jalkovälissä. Ylensä letitän niitä, kun muuten tuppaa pyyhkiessä vähän marjat tarttumaan. Saippualla pesen vain kaksi kertaa vuodessa, koska soijalesitiiniruokavaliolla karvat pysyvät puhtaina, tietenkin letitettyinä, pesemättäkin.

   Lainaa

  29. Tulos: -46 (60 ääntä)
   No onhan noi kuvan hiukset aika sexyt. Joo, anteeksi, olen mies. Enkä yleensä edes saa mitään kiksejä naisten hiuksista.

   Lainaa

  30. Tulos: +46 (58 ääntä)
   Romja: Kuulostaa ihan persulta.
   Sane: Millahan vaikuttaa ihan vasemmistolaiselta Ensin tulee esittämään väitteitä ja kun joku todistaa ne vääräksi niin hermostutaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin.
   Kuulostaa ihan perusidiootilta, joita on kaikkialla koko poliittisella spektrumilla. News flash: tyhmyys ei ole poliittinen ominaisuus, eikä sillä ole syy-seuraus-suhteita politiikkaan.

   Lainaa

  31. Hightower71 18.2.2020 22:35
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Milla --> kaivoon.

   Lainaa

  32. Mustaleski 19.2.2020 0:10
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Tukkanuottasille ryhtyivät XD

   Lainaa

  33. Tulos: -29 (45 ääntä)
   Romja: Kuulostaa ihan persulta.
   Ei kuulosta vaan Li Anderssonilta.

   Lainaa

  34. purppurakruunu 19.2.2020 14:43
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Itsekin veikkaan, että Milla harjaa hiuksiaan monta kertaa päivässä ja harjalla, joka ei revi, ja näin ollen irtohiuksia tarttuu harjaan vaan muutamia kerrallaan, mutta 10+ kertaa päivässä. Myös, jos on vaaleammat hiukset, hiustenlähtöä ei edes välttämättä huomaa. Kun vedin tummasta blondista pikimustaksi, kanssaeläjäni luulivat mustan värin tuhonneen hiukseni, kun yhtäkkiä suortuvia alkoi löytymään joka paikasta. Parin kuukauden kuluessa kävi kuitenkin ilmi, että olin todennäköisesti pudotellut hiuksia saman verran aikaisemminkin, mutta vasta värivaihdoksen myötä olin huomannut ongelman ja tajunnut alkaa kohtelemaan hiuksiani vähän paremmin. Paksuista, karheista, kiharista hiuksista kun ei sitä hiustenlähtöä oikein huomannut, ja se tumma blondi katoaa hyvin niin lakanoiden kuin parketinkin väreihin.

   Lainaa

  35. Kummallista 19.2.2020 15:07
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Toinen toista: Muista että jos ryhdyt väittelyyn idiootin kanssa, niin hän voi tehdä samoin.
   Ja idiootin kanssa ei kannata väitellä, koska joudut alentumaan hänen tasolleen ja siinä hänellä on kotikenttäetu.

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Taas yks hyvä muistutus miks lopetin naistenhuoneen seuraamisen.

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Toj Karin: Kuulostaa ihan perusidiootilta, joita on kaikkialla koko poliittisella spektrumilla. News flash: tyhmyys ei ole poliittinen ominaisuus, eikä sillä ole syy-seuraus-suhteita politiikkaan.
   Erittäin hyvin sanottu. Ja kunpa nuo poliittiset kannanotot pidettäisiin poissa keskusteluista, jotka eivät mitenkään politiikkaan liity.

   Lainaa

  38. Tulos: +19 (19 ääntä)
   erä-uolevi: Tuollainen Jonna saisi muuttaa meiltä sekunnissa googlettamaan ammattitaitoaan kadulle. Jestas miten meni tunteisiin Jonnalla, kun jollain on paksummat hiukset. Varmasti muutenkin ällöttävä vinkuja joka ei pidä hygieniastaan huolta.
   Eiköhän se tämän tarinan tampio ollut Milla

   Lainaa

  39. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Sofia: Eiköhän se tämän tarinan tampio ollut Milla
   Köh, Jonna tuli pätemään mutta joutui googlaamaan varmistuksen.

   Lainaa

  40. Tulos: 0 (0 ääntä)
   erä-uolevi: Tuollainen Jonna saisi muuttaa meiltä sekunnissa googlettamaan ammattitaitoaan kadulle. Jestas miten meni tunteisiin Jonnalla, kun jollain on paksummat hiukset. Varmasti muutenkin ällöttävä vinkuja joka ei pidä hygieniastaan huolta.
   Vähänkö kehno trolli :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: hiukset, kuva, paksut hiukset, hiustenlähtö, kampaaja, naistenhuone, väittely