Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suomen paksuimmat hiukset

Ihmisiltä irtoaa noin sata hiusta päivässä. Milla on poikkeus.
Suomen paksuimmat hiukset

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 40 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +951 (975 ääntä)
      Täytyy olla tosi heikko itsetunto ihmisellä kun ensin postaa tuollaisen ja sitten saa faktasta hermoromahduksen.

      Lainaa

    2. Tulos: +439 (489 ääntä)
      Outo tukkaflex, mut ok. (Itsellänihän on siis ilmesesti aivan raamatullisen hyperbolisuuden mittaluokan paksuinen kuontalo. Viimeksi kampaajalla käydessä kampaaja kuivakasti totesi, että olisi ”ihan kiva”, jos asiakas ”viitsisi” sanoa, että tukka on normaalia paksumpi, että osataan varata aika sen mukaan, ettei pilaa hänen aikataulujaan. Ok. Mähän siis aina vertailen tyttöjen kanssa kenellä on paksumpi, että osaan sitten kampaajalle asian etukäteen ilmoittaa. Mutta joo. Musta myös varisee sitä karvaa. Jos olen kaverilla kylässä ja aivastan olohuoneessa, ne kaivaa vielä kuukaudenkin perästä kylppärin lattiakaivosta nyrkin kokoisia hiustuppoja. :D Ollapa Millan yksisarvisgeenit!)

      Lainaa

    3. Sopan hämmentäjä 18.2.2020 0:53
      Tulos: +852 (866 ääntä)
      "Haen vertaistukea" huoh.. Olipa tosi kiemmurreltu ja kaarreltu yritys saada huomiota omien hiusten paksuudella. Ja kun kukaan ei ollut vaikuttunut asiasta eikä ketään kiinnostanut pätkääkään niin tuli paha mieli. Tupla huoh.

      Lainaa

    4. Tulos: -572 (804 ääntä)
      Millahan vaikuttaa ihan vasemmistolaiselta :D Ensin tulee esittämään väitteitä ja kun joku todistaa ne vääräksi niin hermostutaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin.

      Lainaa

    5. Tulos: +386 (398 ääntä)
      Milla hei sun täytyy muuttuu...

      Lainaa

    6. Tulos: +574 (584 ääntä)
      Millalta ei lähde hiuksia, koska niitä ei seksin aikana revitä. Hän on sillä lailla yksilöllinen. Ihan perussettiä. Ps. Brassailu myötätunnon hakemisen varjolla on rasittavaa.

      Lainaa

    7. Tulos: +338 (526 ääntä)
      Sane: Millahan vaikuttaa ihan vasemmistolaiselta Ensin tulee esittämään väitteitä ja kun joku todistaa ne vääräksi niin hermostutaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin.
      Kuulostaa ihan persulta.

      Lainaa

    8. Tulos: +212 (242 ääntä)
      Lainaan entistä valtionpäämiestämme Kekkosta: hius ja järki eivät kasva samassa päässä. (Millalle ja muille vastaaville tiedoksi, tämä oli sitten huumoria eli ei tarvitse ottaa 100-prosenttisen tosissaan ja loukkaantua turhasta)

      Lainaa

    9. Tulos: +267 (285 ääntä)
      Veikkaanpa, että Millan paksu tukka ei anna irtohiusten varista pois vaan nappaa ne muun tukan alle. Jos on vielä kiharat kuten tuolla anonyymilla mallilla, ne jemmaavat vapaat hiukset vielä hanakammin. Milla ei ehkä tajua vaan harjaa ja kampaa liian laiskasti ja liian vähän tukan laatuun nähden, joten hiuksia varisee vain joku tusina mitä aivan kuontalon pinnalta sattuu lähtemään. Johtopäätös: "Multa ei irtoo melkein yhtään tukkaa!!!"

      Lainaa

    10. K. Ekkonen 18.2.2020 2:59
      Tulos: +174 (176 ääntä)
      …..: Lainaan entistä valtionpäämiestämme Kekkosta: hius ja järki eivät kasva samassa päässä. (Millalle ja muille vastaaville tiedoksi, tämä oli sitten huumoria eli ei tarvitse ottaa 100-prosenttisen tosissaan ja loukkaantua turhasta)
      Ja joku koiranleuka tuon jälkeen kysyi Kekkoselta, jotta kumpiko se mahtoi ensin lähteä, järki vai tukka?

      Lainaa

    11. Toinen toista 18.2.2020 4:26
      Tulos: +65 (91 ääntä)
      Muista että jos ryhdyt väittelyyn idiootin kanssa, niin hän voi tehdä samoin.

      Lainaa

    12. Tulos: +196 (200 ääntä)
      Kyllä mahtaa olla huonossa kunnossa Millan tukka jos hiukset ei irtoa ja kasva uudelleen normaalissa tahdissa.

      Lainaa

    13. Kaikkivaltias 18.2.2020 6:10
      Tulos: +118 (134 ääntä)
      On niitä semmosiakin ihmisiä, joilta ne hiukset ei normisti lähde. Niiden hiukset kasvaa monta metriä pitkiksi. Normikierrolla n. 1,5 metriä max. Meitsin tukka ei ole koskaan jaksanut 60cm pidemmälle kasvaa. Pisin luonnollisesti kasvanut tukka tais olla yli 4 metriä. Näillä ihmisillä on poikkeava hiustenkasvuun vaikuttava geeni. Rastojen kasvaminen on taas väkisin jatkettu irtoamissyklin yli ja näin guinnessin ennätyskirjaan onkin päässyt monta intialaista joogia pitkine rastoineen. Terkuin Kaikkivaltias Parturikampaaja

      Lainaa

    14. Tulos: +374 (376 ääntä)
      Tässä yksi ihan oiva esimerkki humble brag - toiminnasta. "Siis apua ku oon vaan niin täydellinen. Kanssakärsijöitä, pls?"

      Lainaa

    15. erä-uolevi 18.2.2020 7:42
      Tulos: -321 (347 ääntä)
      Tuollainen Jonna saisi muuttaa meiltä sekunnissa googlettamaan ammattitaitoaan kadulle. Jestas miten meni tunteisiin Jonnalla, kun jollain on paksummat hiukset. Varmasti muutenkin ällöttävä vinkuja joka ei pidä hygieniastaan huolta.

      Lainaa

    16. Tulos: +84 (90 ääntä)
      Sprinkles: Outo tukkaflex, mut ok. (Itsellänihän on siis ilmesesti aivan raamatullisen hyperbolisuuden mittaluokan paksuinen kuontalo. Viimeksi kampaajalla käydessä kampaaja kuivakasti totesi, että olisi ”ihan kiva”, jos asiakas ”viitsisi” sanoa, että tukka on normaalia paksumpi, että osataan varata aika sen mukaan, ettei [...]
      Itse olen myös vuosien myötä kampaajien ohjeistuksen mukaan tottunut siihen, etä ilmoitan varauksessa pitkät, hyvin paksut hiukset, vaikkeivät ne itsestäni siltä tunnu vaan ihan normikuontalolta. Minä en löydä kasapäin hiuksia ympäriinsä, mutta harjasta (ja jostain syystä miehen villakangastakista) kyllä senkin edestä. Ehkä sitten pudotan siihen Millankin edestä, mutta ei vertaistuen tarvetta ;)

      Lainaa

    17. Avaruusleijona 18.2.2020 9:19
      Tulos: +54 (60 ääntä)
      topitii: Veikkaanpa, että Millan paksu tukka ei anna irtohiusten varista pois vaan nappaa ne muun tukan alle. Jos on vielä kiharat kuten tuolla anonyymilla mallilla, ne jemmaavat vapaat hiukset vielä hanakammin. Milla ei ehkä tajua vaan harjaa ja kampaa liian laiskasti ja liian vähän tukan laatuun nähden, joten hiuksia varisee [...]
      Kyllä ne irronneet hiukset viimeistään pesussa tulis ilmi. Itselläni on vähän sama juttu kuin Millalla, eli hiuksia irtoaa normaalisti tosi vähän. Ei siinä ole sen ihmeellisempää, kuin että muutaman vuoden välein tulee kausi, jolloin tukkaa lähtee ihan älyttömästi.

      Lainaa

    18. Piisamirotta 18.2.2020 9:39
      Tulos: +197 (211 ääntä)
      erä-uolevi: Tuollainen Jonna saisi muuttaa meiltä sekunnissa googlettamaan ammattitaitoaan kadulle. Jestas miten meni tunteisiin Jonnalla, kun jollain on paksummat hiukset. Varmasti muutenkin ällöttävä vinkuja joka ei pidä hygieniastaan huolta.
      Moi Milla!

      Lainaa

    19. Tulos: +141 (147 ääntä)
      Ok: Millalta ei lähde hiuksia, koska niitä ei seksin aikana revitä. Hän on sillä lailla yksilöllinen. Ihan perussettiä.
      Minä en edes harrasta seksiä ja silti tukkaa lähtee ihan normaali määrä.

      Lainaa

    20. Ihmettelen vaan 18.2.2020 10:32
      Tulos: +64 (68 ääntä)
      Onneksi Millalla liikkuu edes hiuksia päässä.

      Lainaa

    21. Tulos: +119 (121 ääntä)
      topitii: Veikkaanpa, että Millan paksu tukka ei anna irtohiusten varista pois vaan nappaa ne muun tukan alle. Jos on vielä kiharat kuten tuolla anonyymilla mallilla, ne jemmaavat vapaat hiukset vielä hanakammin. Milla ei ehkä tajua vaan harjaa ja kampaa liian laiskasti ja liian vähän tukan laatuun nähden, joten hiuksia varisee [...]
      Meinasin tulla ehdottamaan päinvastaista selitystä, eli Milla ehkä sukii kuontaloaan pakonomaisesti jolloin yhdellä harjauskerralla tosiaan harjaan jää vain muutama hius. Itselläni oli kausi, jolloin harjasin pitkiä hiuksia n. kerran viikossa tai kahdessa ja jumankekka kun harja oli juuri sen näköinen kuin kuvitella saattaa kun ne kaikki 150x14 hiusta irtosivat kerralla. Nyt kun harjaan päivittäin kahdesti tai kolmesti hiukseni niin eipä niitä kerralla irtoa kuin muutama, eli *ei ollenkaan* :D

      Lainaa

    22. Tulos: -53 (77 ääntä)
      Romja: Kuulostaa ihan persulta.
      BO-hoo

      Lainaa

    23. yli opisto hörhö 18.2.2020 15:04
      Tulos: +113 (115 ääntä)
      Siis oih kun mä oon niin täydellinen mutta silti mulle tulee pahamieli kun tuntemattomat ihmiset eivät sitä mulle sano Ei mitään henkilökohtaista mutta aika rasittava postaus

      Lainaa

    24. Tulos: -20 (36 ääntä)
      Tokihan ihmiset ovat yksilöitä, en nyt ymmärrä miksi sen takia dissataan. Johan sitä nykyään on nähty jos monemoista sairautta tai mutaatiota. Tietty ei saa yleistää, varsinkin jos sairastaa itse vaikka harvinaista sairautta ja lähtee sen valossa vertaamaan "normaaleihin" ihmisiin. Se hiuksenhieno raja on syytä löytyä. Yksilöllisistä asioista on sitten turha vängätä, jos oma tieto ja perustelu on omaa kokemusta ilman suurempia päätelmiä tai tietoa. Tässä kohtaa keskustelua tulisi käydä kysyvään tyyliin, "minulla lähtee hiuksia vähän, entä teillä? Entä onko päätelmiä mistä se voisi johtua?". Se että minulla pää on lähinnä hatunkantoväline, ei tarkoita sitä, etteikö joku muu olisi keksinyt sille parempaa käyttöä.

      Lainaa

    25. Tulos: +12 (78 ääntä)
      Sane: Millahan vaikuttaa ihan vasemmistolaiselta Ensin tulee esittämään väitteitä ja kun joku todistaa ne vääräksi niin hermostutaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin.
      Persulta. Vasurit on älymystöpuolue.

      Lainaa

    26. Hepomiesten tietotoimisto 18.2.2020 17:56
      Tulos: +23 (35 ääntä)
      Millan kumppanin ehkä kannattaisi yrittää vielä exää, vaikka olis kalju...

      Lainaa

    27. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Minullakin on "paxu" ja pitkä kuontalo. Ja karvaa lähtee niin paljon että talon kissa jää kakkoseksi. Mattojen puhdistaminen on vihoviimeistä hommaa. Joskus tuntuu että irtohiukset saisi huonekaluista irti pikemminkin kammalla kuin imurilla. Nyppimisestä on tullut tapa niin kotona kuin vieraissakin. Parturissa hävettää kun hiukset ovat aina pesua kaipaavan näköiset ja pikkutakulla, vaikka olisin samana päivänä pessyt ja hoitanut sekä harjannut juuri ennen kotiovesta ulos astumista. No, eipä talvella niskaa palele. Kesäisin tämä päästä kasvava roadkill on tosin kaikkea muuta kuin mukava. Minulla on toisinaan ollut lyhytkin tukka, mutta kaverien ehdotuksista huolimatta en ole pätkäissyt hiuksia pitkään aikaan. Minä kun olen varma, että paksu letti on yksi harvoista hyvistä puolistani, enkä mielelläni siitä luopuisi. Annan pikkuhiljaa itseni muuttua hillbilly-hobon näköiseksi.

      Lainaa

    28. Tulos: -47 (77 ääntä)
      Minulla on kasvisruoan ansiosta paxut ja suorat karvat jalkovälissä. Ylensä letitän niitä, kun muuten tuppaa pyyhkiessä vähän marjat tarttumaan. Saippualla pesen vain kaksi kertaa vuodessa, koska soijalesitiiniruokavaliolla karvat pysyvät puhtaina, tietenkin letitettyinä, pesemättäkin.

      Lainaa

    29. Tulos: -54 (72 ääntä)
      No onhan noi kuvan hiukset aika sexyt. Joo, anteeksi, olen mies. Enkä yleensä edes saa mitään kiksejä naisten hiuksista.

      Lainaa

    30. Tulos: +49 (63 ääntä)
      Romja: Kuulostaa ihan persulta.
      Sane: Millahan vaikuttaa ihan vasemmistolaiselta Ensin tulee esittämään väitteitä ja kun joku todistaa ne vääräksi niin hermostutaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin.
      Kuulostaa ihan perusidiootilta, joita on kaikkialla koko poliittisella spektrumilla. News flash: tyhmyys ei ole poliittinen ominaisuus, eikä sillä ole syy-seuraus-suhteita politiikkaan.

      Lainaa

    31. Hightower71 18.2.2020 22:35
      Tulos: -1 (17 ääntä)
      Milla --> kaivoon.

      Lainaa

    32. Mustaleski 19.2.2020 0:10
      Tulos: +52 (54 ääntä)
      Tukkanuottasille ryhtyivät XD

      Lainaa

    33. Tulos: -35 (57 ääntä)
      Romja: Kuulostaa ihan persulta.
      Ei kuulosta vaan Li Anderssonilta.

      Lainaa

    34. purppurakruunu 19.2.2020 14:43
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Itsekin veikkaan, että Milla harjaa hiuksiaan monta kertaa päivässä ja harjalla, joka ei revi, ja näin ollen irtohiuksia tarttuu harjaan vaan muutamia kerrallaan, mutta 10+ kertaa päivässä. Myös, jos on vaaleammat hiukset, hiustenlähtöä ei edes välttämättä huomaa. Kun vedin tummasta blondista pikimustaksi, kanssaeläjäni luulivat mustan värin tuhonneen hiukseni, kun yhtäkkiä suortuvia alkoi löytymään joka paikasta. Parin kuukauden kuluessa kävi kuitenkin ilmi, että olin todennäköisesti pudotellut hiuksia saman verran aikaisemminkin, mutta vasta värivaihdoksen myötä olin huomannut ongelman ja tajunnut alkaa kohtelemaan hiuksiani vähän paremmin. Paksuista, karheista, kiharista hiuksista kun ei sitä hiustenlähtöä oikein huomannut, ja se tumma blondi katoaa hyvin niin lakanoiden kuin parketinkin väreihin.

      Lainaa

    35. Kummallista 19.2.2020 15:07
      Tulos: +35 (37 ääntä)
      Toinen toista: Muista että jos ryhdyt väittelyyn idiootin kanssa, niin hän voi tehdä samoin.
      Ja idiootin kanssa ei kannata väitellä, koska joudut alentumaan hänen tasolleen ja siinä hänellä on kotikenttäetu.

      Lainaa

    36. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Taas yks hyvä muistutus miks lopetin naistenhuoneen seuraamisen.

      Lainaa

    37. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Toj Karin: Kuulostaa ihan perusidiootilta, joita on kaikkialla koko poliittisella spektrumilla. News flash: tyhmyys ei ole poliittinen ominaisuus, eikä sillä ole syy-seuraus-suhteita politiikkaan.
      Erittäin hyvin sanottu. Ja kunpa nuo poliittiset kannanotot pidettäisiin poissa keskusteluista, jotka eivät mitenkään politiikkaan liity.

      Lainaa

    38. Tulos: +26 (26 ääntä)
      erä-uolevi: Tuollainen Jonna saisi muuttaa meiltä sekunnissa googlettamaan ammattitaitoaan kadulle. Jestas miten meni tunteisiin Jonnalla, kun jollain on paksummat hiukset. Varmasti muutenkin ällöttävä vinkuja joka ei pidä hygieniastaan huolta.
      Eiköhän se tämän tarinan tampio ollut Milla

      Lainaa

    39. Tulos: -17 (19 ääntä)
      Sofia: Eiköhän se tämän tarinan tampio ollut Milla
      Köh, Jonna tuli pätemään mutta joutui googlaamaan varmistuksen.

      Lainaa

    40. Tulos: +5 (5 ääntä)
      erä-uolevi: Tuollainen Jonna saisi muuttaa meiltä sekunnissa googlettamaan ammattitaitoaan kadulle. Jestas miten meni tunteisiin Jonnalla, kun jollain on paksummat hiukset. Varmasti muutenkin ällöttävä vinkuja joka ei pidä hygieniastaan huolta.
      Vähänkö kehno trolli :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hiukset, kuva, paksut hiukset, hiustenlähtö, kampaaja, naistenhuone, väittely