Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sekalaisia, osa 422

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on laatinut suunnitelman pahimman varalle.
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 422

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sopan hämmentäjä 18.2.2020 0:56
   Tulos: +768 (1130 ääntä)
   Ja mä luulin että ne on ne vegaanit jotka aina tyrkyttää vegaaniuttaan. Useammin taitaa olla lihansyöjät huutelemassa kyllä

   Lainaa

  2. Tulos: +576 (586 ääntä)
   Ois kiva, jos vauva hoitais välillä muakin, enkä aina vaan minä vauvaa. Nooran kommentista haluaisin tykätä.

   Lainaa

  3. Tulos: +469 (495 ääntä)
   Heidi on astetta kovempi lihansyöjä kun syö oman lapsensakin.

   Lainaa

  4. Tulos: +626 (718 ääntä)
   Onko se noiden tyyppien itsetunto jotenkin sidottu siihen lihansyöntiin, kun voivat triggeröityä niin älyttömästi jo siitä, jos jotkut ei sitä syö?

   Lainaa

  5. Tulos: +186 (254 ääntä)
   K.: Onko se noiden tyyppien itsetunto jotenkin sidottu siihen lihansyöntiin, kun voivat triggeröityä niin älyttömästi jo siitä, jos jotkut ei sitä syö?
   Itse olen sekaani ja persu, mutta ei auta muu kuin todeta, että fanaatikkoja pitää olla se kiintiömäärä minkä tahansa aatteen piirissä. (Kieltämättä persuissa tämä äänekäs vähemmistö hävettävän yliedustettuna..) Onko ihan mahdoton idea elää ja antaa muiden elää? Niin kauan kunhan ei laittomuuksiin mennä, pitäisi olla muillakin sekaaneilla sietokykyä ymmärtää, että aikuinen (ja laitan tähän vallitsevan nykykäsityksen mukaisen varovaisen painotuksen aikuisiin, en lapsiin) pärjää täysin vallan hyvin ilman mitään eläinkunnan tuotteita. Siihen pitäisi kaikkien pyrkiä.

   Lainaa

  6. Tulos: +115 (133 ääntä)
   Sprinkles: Itse olen sekaani ja persu, mutta ei auta muu kuin todeta, että fanaatikkoja pitää olla se kiintiömäärä minkä tahansa aatteen piirissä. (Kieltämättä persuissa tämä äänekäs vähemmistö hävettävän yliedustettuna..) Onko ihan mahdoton idea elää ja antaa muiden elää? Niin kauan kunhan ei laittomuuksiin mennä, pitäisi [...]
   Laittomuuksilla tarkoitin siis yleisesti elämäntapoja, en ruokavaliota. :D Ajatus ja sormet vaan karkasivat tässä vaiheessa aamuyötä. En siis yrittänyt viitata siihen, että.. öh. En edes tiedä miten kasvissyöjä nyt ylipäätään voisi syödä laittomasti? Naapurin porkkanamaalta?

   Lainaa

  7. Toinen toista 18.2.2020 4:30
   Tulos: +87 (161 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: Ja mä luulin että ne on ne vegaanit jotka aina tyrkyttää vegaaniuttaan. Useammin taitaa olla lihansyöjät huutelemassa kyllä
   En ole vielä koskaan tavannut lihansyöjää. Mutta sekasyöjiä lienee eniten.

   Lainaa

  8. Tulos: +295 (305 ääntä)
   Tässä aamukahvini ääressä naureskelen ajatukselle siitä, kuinka äiti paistaa pihvejä ja lapset piileskelevät sängyn alla. Perheessä on jo opittu siitä miten pikku-Marko katosi joulun aikaan, kun äidin lihanhimot oikein ottivat vallan.

   Lainaa

  9. Tulos: +216 (220 ääntä)
   K.: Onko se noiden tyyppien itsetunto jotenkin sidottu siihen lihansyöntiin, kun voivat triggeröityä niin älyttömästi jo siitä, jos jotkut ei sitä syö?
   Toinen vastaava juttu on, jos pikkujouluissa tai muissa firman bileissä erehdyt sanomaan, että et juo alkoholia. Se on hassu juttu, miten joillekin voi olla vaikeaa toisten syömiset ja juomiset.

   Lainaa

  10. Tulos: +170 (178 ääntä)
   Toinen toista: En ole vielä koskaan tavannut lihansyöjää. Mutta sekasyöjiä lienee eniten.
   Meille kutsuttiin kerran syömään ystäväni uuden miesystävänsä kanssa, tavattiin kaveri ekan kerran. Ajateltiin että tarjotaan tortilloita, jotta saa itse valita mitä suuhunsa laittaa, allergioista ja mieltymyksistä kun ei ollut tietoa. Mitä tekee tämä miesystävä. Laittaa tortillaan salaatinlehden ja rutosti kanaa (ainoa eläinprotsku siinä pöydässä) ja toteaa ettei syö kasviksia. Okei. Isäntäväki jätti kanan syömättä että vieraalle riitti. Oli kyllä omituinen kaveri. Ystäväni myöhemmin kertoi, ettei tyyppi syö hedelmiäkään. Eli lihaa ja leipää. Sekaani kai sekin.

   Lainaa

  11. Tulos: -18 (114 ääntä)
   Nämä suuret ja mahtavat lihansyöjät syö lihanaan valmislihapullia. Niistä huonompi aines päätyy lemmikkien ruokiin. Mutta ai että ku SYÖM LIHHAA JA MINUM TAKIJA EI MAAILMA PELASTU

   Lainaa

  12. Tulos: -22 (42 ääntä)
   Ei edes oo oikea Jollyroomin Facebook sivu, oikea on Jollyroom.fi-niminen. Siellä on ihan kunnollista suomen kieltäkin.

   Lainaa

  13. Tulos: +54 (62 ääntä)
   ketä

   Lainaa

  14. Tulos: +101 (159 ääntä)
   Tämä on ihan normaali sekaanin reaktio, surullista kyllä. Katsoo vain, jos joku kasvisruokaresepti julkaistaan missä tahansa muualla paitsi vegaaniryhmässä, niin siellä on joku huutamassa, että ei pupunruualla elä.

   Lainaa

  15. Kilokalori 18.2.2020 9:59
   Tulos: +133 (175 ääntä)
   K.: Onko se noiden tyyppien itsetunto jotenkin sidottu siihen lihansyöntiin, kun voivat triggeröityä niin älyttömästi jo siitä, jos jotkut ei sitä syö?
   Yleensä triggeröityjiä on sellaiset lihansyöjät, jotka kyllä tietävät lihantuotannon ongelmista ja samalla rakastavat eläimiä, esim. omaa koiraa. Heillä alitajunta ja yliminä vaan ei kestä sitä ristiriitaa, että itse syövät kaltoinkohdeltua lihaa ja nuo toiset ovat jättäneet sen pois, joten ainoa tapa saada se yliminä tasapainoon on äänekkäästi haukkua kasvissyöjiä. Ja keksiä kasvissyöjien toiminnasta hassuja "lieventäviä" tekijöitä kuten villasukat tai auton omistaminen tai lentomatkailu. 100% varma tämän defenssin toiminnasta voi olla, kun joku kyselee Luulevatko Kasvissyöjät Olevansa Parempia Ihmisiä. Ei, eivät luule, se on sun alitajunta joka sinua vertailee niihin muihin.

   Lainaa

  16. Tulos: +22 (38 ääntä)
   Perus ketouskovaisen ketopsykoosit sieltä tulille.

   Lainaa

  17. Tulos: +86 (86 ääntä)
   En kyllä haluis voittaa tuota koria kun kerran aidsin sisältää...

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (104 ääntä)
   Toinen toista: En ole vielä koskaan tavannut lihansyöjää. Mutta sekasyöjiä lienee eniten.
   Youtubesta löytää näitä carnisteja kyllä. Yksi taisi juuri saada munuaissyövän vuoden jälkeen, kauhean kumma.

   Lainaa

  19. Tulos: -137 (159 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: Ja mä luulin että ne on ne vegaanit jotka aina tyrkyttää vegaaniuttaan. Useammin taitaa olla lihansyöjät huutelemassa kyllä
   Paitsi että.. tässäkin tapauksessa vegesairas esitteli ruokalistaansa ensin. Sattumaa? Paskat ollut.

   Lainaa

  20. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: Ja mä luulin että ne on ne vegaanit jotka aina tyrkyttää vegaaniuttaan. Useammin taitaa olla lihansyöjät huutelemassa kyllä
   Alkanut kyllä joo kääntymään siihenkin jo. Ehkä se ei olekaan kiinni siitä ruokavaliosta vaan ihmistyypistä?

   Lainaa

  21. Tulos: +67 (77 ääntä)
   Njäh: Tämä on ihan normaali sekaanin reaktio, surullista kyllä. Katsoo vain, jos joku kasvisruokaresepti julkaistaan missä tahansa muualla paitsi vegaaniryhmässä, niin siellä on joku huutamassa, että ei pupunruualla elä.
   Melkoinen yleistys... Väitän että 99% ihmisistä ei tyrkytä omaa ruokavaliotaa, olkoon se sitten millainen tahansa. Se viimeinen 1% nyt vaan tuppaa olemaan äänekkäin.

   Lainaa

  22. Tulos: -32 (44 ääntä)
   Olen aina ihmetellyt että mistä tietää että joku on vegaani.

   Lainaa

  23. Tulos: -65 (103 ääntä)
   Normaali ihminen on sekasyöjä.

   Lainaa

  24. Tulos: -74 (94 ääntä)
   Piu: Nämä suuret ja mahtavat lihansyöjät syö lihanaan valmislihapullia. Niistä huonompi aines päätyy lemmikkien ruokiin. Mutta ai että ku SYÖM LIHHAA JA MINUM TAKIJA EI MAAILMA PELASTU
   Montako karnivooria tunnet? Minä en tunne yhtäkään, sekasyöjiä ovat kaikki. Viestisi oli muutenkin koominen, ei kaikki syö eineksiä minäkin mukaan lukien. Eineksiä popsivat lähinnä kasvissyöjät.

   Lainaa

  25. Tulos: -70 (112 ääntä)
   Kilokalori: Yleensä triggeröityjiä on sellaiset lihansyöjät, jotka kyllä tietävät lihantuotannon ongelmista ja samalla rakastavat eläimiä, esim. omaa koiraa. Heillä alitajunta ja yliminä vaan ei kestä sitä ristiriitaa, että itse syövät kaltoinkohdeltua lihaa ja nuo toiset ovat jättäneet sen pois, joten ainoa tapa saada se yliminä [...]
   Kaltoinkohdeltua lihaa missä? Tiesitkö, että suuri osa Suomessa teuraaksi menevästä karjasta laiduntaa ulkona? Minä en ole vieraantunut luonnosta, tiedostan kyllä, että luonnossa on sekä kasvissyöjiä, sekasyöjiä sekä karnivooreja. Suurin osa siemeniä puttavista linnuistakin on oikeasti sekasyöjiä.

   Lainaa

  26. Tulos: -9 (53 ääntä)
   Njäh: Tämä on ihan normaali sekaanin reaktio, surullista kyllä. Katsoo vain, jos joku kasvisruokaresepti julkaistaan missä tahansa muualla paitsi vegaaniryhmässä, niin siellä on joku huutamassa, että ei pupunruualla elä.
   Suurin osa sekasyöjistä ei reagoi noin, joten ei ole ”normaali sekaanin reaktio”. Ryhmässä vaan on aina jokunen huutelija jotka siinä asiayhteydessä edustavat ”sekaani -näkökulmaa”. Prosentuaalisesti kasvissyöjät ottavat enemmän kantaa sekaanien syömisiin kuin toisin päin, mutta ei sillä kyllä minusta väliä ole mitkä ne suhdeluvut ovat - pitäköön kukin faktansa kunnossa sen suhteen mitä se oma elämäntapavalinta edellyttää ja keskustelkoon vastakkaisten näkemysten kanssa niissä raameissa pysyen. Kaikki voittaa, kun näkemyksiä vaihdetaan asiallisesti.

   Lainaa

  27. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Tips: Uusimmat
   Olikohan mun eksä. :D Sillon kun alettiin seurustella, heppu ei syöny ku lihaa, perunaa, pastaa ja riisiä. Kastikettakaan ei kovin mielellään. Oli kuulemma jo lapsena lopettanut kasvisten syönnin. Vanhempansa laittoivat hänelle aina eri ruokaa, jos muulle perheelle oli jotain missä oli kasviksia. Harmitti kun mäkin jouduin sitten syömään sitä eksälle tarkoitettua ruokaa enkä sitä herkkua mitä muut söi. Tosin hän kyllä opetteli sitten syömään muutakin, kun meni armeijaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Silloin ei välttämättä kannata syödä lasta, jos lapsi on tuosta korista voittanut aidsin. Vaikka miten olisi normaali.

   Lainaa

  29. yli opisto hörhö 18.2.2020 14:44
   Tulos: -5 (33 ääntä)
   Njäh: Tämä on ihan normaali sekaanin reaktio, surullista kyllä. Katsoo vain, jos joku kasvisruokaresepti julkaistaan missä tahansa muualla paitsi vegaaniryhmässä, niin siellä on joku huutamassa, että ei pupunruualla elä.
   Noniin, tarkasti nyt niiden sijamuotojen kanssa ettei tule sitä vaikutelmaa että uskoisit kaikkien "sekaanien" (sana kieltoon kiitos) olevan tällaisia. Idiootteja on kaikissa ryhmissä.

   Lainaa

  30. Tulos: +81 (81 ääntä)
   Sprinkles: En siis yrittänyt viitata siihen, että.. öh. En edes tiedä miten kasvissyöjä nyt ylipäätään voisi syödä laittomasti? Naapurin porkkanamaalta?
   Siitähän voisi tullakin uusi ruokavaliovillitys. Kleptarianismi, syödään vain varastettua ruokaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +36 (52 ääntä)
   K.: Onko se noiden tyyppien itsetunto jotenkin sidottu siihen lihansyöntiin, kun voivat triggeröityä niin älyttömästi jo siitä, jos jotkut ei sitä syö?
   Kyllä. Ja joidenkin vegaanien myös, samoin karppaajien, gluteenittomien jne, jotka ovat rakentaneet syömisistään uskonnon kaltaisen ajatusrakennelman: näin kun syö, ei ikinä kuole/ liho/ sairastu/ tule köyhäksi/ saa syöpää jne.

   Lainaa

  32. Tulos: +58 (72 ääntä)
   rtrt: Kaltoinkohdeltua lihaa missä? Tiesitkö, että suuri osa Suomessa teuraaksi menevästä karjasta laiduntaa ulkona? Minä en ole vieraantunut luonnosta, tiedostan kyllä, että luonnossa on sekä kasvissyöjiä, sekasyöjiä sekä karnivooreja. Suurin osa siemeniä puttavista linnuistakin on oikeasti sekasyöjiä.
   Eivät siat eivätkä broilerit näe koskaan päivänvaloa.

   Lainaa

  33. Tulos: -89 (103 ääntä)
   ei helvetti noita ituhippejä xD jotta saadaan tofu farmit yms kasaan niin ajetaan eöukat elintiloista poies ja jos sinne tuppaa eksyy vaikka prkl kettu ni sehän kuolee myrkkyihin ja jos ei ni luotiin. katsos näin sitä "pelastetaan eläimet" prkl uivelot

   Lainaa

  34. Tulos: -73 (87 ääntä)
   Nasu: Eivät siat eivätkä broilerit näe koskaan päivänvaloa.
   Mitä luulet, kaipaavatko ne päivänvaloa? Tästähän voi tietty jokainen sanoa, että kyllä sinäkin. Niin minäkin tykkään päivänvalosta, mutta enpä ole kana tai sika. Voin itse vain todeta, että eläin ei halua lisääntyä ja on apaattinen, jos se ei koe oloaan hyväksi ja ympäristöä lisääntymiselle suotuisaksi. Se on tämänhetkinen fakta, ja faktojen pohjalta pitää toimia. En nyt mikään asian professori ole ja niinpoispäin. Siksi vilpittömästi kysyn, en halua haastaa riitaa tai päteä. Aivot ovat hyvin sukkela elin, ja niitä tutkitaan kovasti niin ihmisillä kuin eläimilläkin, mikä on hieno juttu. Toivottavasti se tulee edistämään molempien hyvinvointia. Toki tuotantoeläinten hyvinvointia voidaan parantaa, mutta esimerkiksi niin kauan, kuin sianlihasta maksetaan tuottajalle niin huonosti kuin nyt, on turha elätellä toiveita paremmasta.

   Lainaa

  35. Tulos: +47 (55 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: Ja mä luulin että ne on ne vegaanit jotka aina tyrkyttää vegaaniuttaan. Useammin taitaa olla lihansyöjät huutelemassa kyllä
   Se juttu kääntyi äkkiä - itse en ole vegaani, kun välillä syön lihaakin, mutta pistin jo aika kauan sitten merkille, että vegaanit alkoivat rauhoittua parhaasta vauhdistaan aika pian, mutta lihansyöjät (tai sekaanit, kai ne edes vähän kasviksia syö) innostuivat vallan mahdottomasti - siitä, kuinka heitä kielletään syömästä lihaa (itse asiassa juuri ketään ei kiinnosta), mutta he ovat kapinallisia ja syövät ylenpalttisen paljon lihaa - ja kuten tämä yksi täti lihanhimossaan jopa lapsensa :D

   Lainaa

  36. Tulos: +45 (55 ääntä)
   rtrt: Kaltoinkohdeltua lihaa missä? Tiesitkö, että suuri osa Suomessa teuraaksi menevästä karjasta laiduntaa ulkona? Minä en ole vieraantunut luonnosta, tiedostan kyllä, että luonnossa on sekä kasvissyöjiä, sekasyöjiä sekä karnivooreja. Suurin osa siemeniä puttavista linnuistakin on oikeasti sekasyöjiä.
   Eipä kyllä taida ihan olla niin... ainakaan possut eivät koskaan oleile ulkona, ja mikä ikävintä, ne viedään teuraalle ulkomaille. Enkä usko, että lentävät sinne edes turistiluokassa. Joo - useimmissa possuloissa on ihan hyvät oltavat, mutta eivät ne ulos pääse. Eikä naudoillekaan se mikään itsestäänselvyys ole. Pihakanaloitakin taitaa olla harvassa.

   Lainaa

  37. Tulos: +73 (77 ääntä)
   IsoIiro: Mitä luulet, kaipaavatko ne päivänvaloa? Tästähän voi tietty jokainen sanoa, että kyllä sinäkin. Niin minäkin tykkään päivänvalosta, mutta enpä ole kana tai sika. Voin itse vain todeta, että eläin ei halua lisääntyä ja on apaattinen, jos se ei koe oloaan hyväksi ja ympäristöä lisääntymiselle suotuisaksi. Se on [...]
   Kyllä - sekä kanat että siat tykkäävät olla ulkona ja kuopsutella ja kaivella siellä. Sehän on ihan järkeenkäypää, eläimet ovat vähän niin kuin luotuja olemaan ulkona ja touhuamaan omia hommiaan - ei se niistä ole mihinkään kadonnut ihmisen jalostuksesta ja tehotuotannosta huolimatta.

   Lainaa

  38. Tulos: +55 (65 ääntä)
   IsoIiro: Voin itse vain todeta, että eläin ei halua lisääntyä ja on apaattinen, jos se ei koe oloaan hyväksi ja ympäristöä lisääntymiselle suotuisaksi. Se on [...]
   Toki voit näin todeta, mutta mikähän sulla mahtaa siinä olla pointtina? Meinaatko, että tuotantoeläimet vallan saavat päättää lisääntymisistään? Aika ruusuinen kuva sulla niiden oloista siinä tapauksessa.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Toinen toista: En ole vielä koskaan tavannut lihansyöjää. Mutta sekasyöjiä lienee eniten.
   Mä olen tavannut lihansyöjiä ja mulla ollut lemmikinäkin sellainen. ^ ^ ('¤')

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Toj Karin: ↑ ↑ (‘¤’)
   Ei tuo ihan kissalta näytäkään eri fontilla, mutta ehkä te tajuatte.

   Lainaa

  41. Tulos: -39 (55 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: Ja mä luulin että ne on ne vegaanit jotka aina tyrkyttää vegaaniuttaan. Useammin taitaa olla lihansyöjät huutelemassa kyllä
   Ensimmäisen kiven heittäjä on useimmiten kasvissyöjä. Se, joka ei pärjäisi terveenä, jos ruokaa ei kuljetettaisi kaukomailta asti päästöt käryten.

   Lainaa

  42. Kummallista 19.2.2020 15:32
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   ghjk: Ensimmäisen kiven heittäjä on useimmiten kasvissyöjä. Se, joka ei pärjäisi terveenä, jos ruokaa ei kuljetettaisi kaukomailta asti päästöt käryten.
   Niin no taitaa ne lihatuotteetkin olla enemmän ja vähemmän eu:n alueelta. Kotimainen tuote tahtoo hävitä hintasodassa, tämä on mielestäni huutava vääryys. Itse syön kasviksia ja lihaa, molempia erimuodoissa. Kaikkea kannattaa maistaa (pienellä varauksella kuitenkin, kuten hapansilakka tai fugu), että voi luoda oman mielipiteen asiasta, muuten asettuu lampaan virkaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +25 (29 ääntä)
   ghjk: Ensimmäisen kiven heittäjä on useimmiten kasvissyöjä. Se, joka ei pärjäisi terveenä, jos ruokaa ei kuljetettaisi kaukomailta asti päästöt käryten.
   Ei sitä lihaakaan riittäisi kun vain rikkaimmille, jos tuotantoeläimet söisivät vain suomalaista rehua.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Näyttäis olevan huijaussivu tuo Jollyroom_Finland, ei oo ainakaan yrityksen oikea sivu.

   Lainaa

  45. Sukupuolivarianssi 21.2.2020 9:01
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Itse luulin että ketään ei oikeesti hetkauta mun, aikusen ihmisen, syömiset ja ne on ne trollit vaan jotka palstoilla huutelee. Kunnes kerran eräs aikuinen ihminen bongasi eväistäni lihattomuuden ja alkoi huudella asiasta. Oli todella hämmentävä kokemus.

   Lainaa

  46. Sukupuolivarianssi 21.2.2020 9:08
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Nasu: Kyllä. Ja joidenkin vegaanien myös, samoin karppaajien, gluteenittomien jne, jotka ovat rakentaneet syömisistään uskonnon kaltaisen ajatusrakennelman: näin kun syö, ei ikinä kuole/ liho/ sairastu/ tule köyhäksi/ saa syöpää jne.
   Keliaakikoilla ei tosin taida olla valinnanvaraa gluteenin suhteen xD

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (12 ääntä)
   ghjk: Ensimmäisen kiven heittäjä on useimmiten kasvissyöjä. Se, joka ei pärjäisi terveenä, jos ruokaa ei kuljetettaisi kaukomailta asti päästöt käryten.
   Paitsi että. Ruuan tuotannosta aiheutuvat päästöt ovat huomattavasti merkittävämmät kuin sen kuljetuksesta aiheutuvat. Kaukomailta tuodun soijan päästöt ovat pienet verrattuna kotimaiseenkin lihaan. Ja mitä luulet. Kannattaako päästöjen suhteen kasvattaa talvella tomaatit Suomessa vai vaikkapa Espanjassa?

   Lainaa

  48. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Toj Karin: Ei tuo ihan kissalta näytäkään eri fontilla, mutta ehkä te tajuatte.
   Mun kissa syö kyllä ruohoa kesäisin liki päivittäin, joten sekasyöjä sekin...

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   K.: Onko se noiden tyyppien itsetunto jotenkin sidottu siihen lihansyöntiin, kun voivat triggeröityä niin älyttömästi jo siitä, jos jotkut ei sitä syö?
   Onhan se :D
   Näitä kaikenlaisia ääripäitä on olemassa ja tulee olemaan. Ihminen on tunne-eläin ja monet asiat menevät ihmisillä tunteisiin, toisilla vaan enemmän. Jopa niin, että syntyy puhdasta vihaa, eikä halutakaan ymmärtää toisinajattelevia ihmisiä. Mielestäni "äärilihansyöjät" eikä "äärivegaanit" ole yhtään toistaan parempia. Mikään ääri-ilmiö ei ole mielestäni hyvä juttu...
   Eikä myöskään kaikkien uskomusten leimaaminen ääriajattelijoiden mukaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: koronavirus, aseet, THL, virus, lento, salaatti, jollyroom, arvonta, mainos, käännösvirhe, lahjakortti, ruokavalio, ruokalista, kasvissyöjä, normaali, liha, lapset