Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kahakka kirpputorilla, osa 46

  Nouto oli jo sovittu, kunnes myyjä muuttui kummalliseksi.
  Suurenna näkymä
  Kahakka kirpputorilla, osa 46

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +661 (677 ääntä)
   Mikä Jennin motiivi tässä sluibailussa on? Oli myymässä vaatteita, sopi jo kaupatkin, sitten ei kuitenkaan vie diiliä loppuun ja on seuraavana päivänä valmis itse maksamaan 20e ostajalle ???? Tää välivalhe missä vaatteet haettiin jo on käsittämättömin.

   Lainaa

  2. Tulos: +353 (359 ääntä)
   traumcity: Mikä Jennin motiivi tässä sluibailussa on? Oli myymässä vaatteita, sopi jo kaupatkin, sitten ei kuitenkaan vie diiliä loppuun ja on seuraavana päivänä valmis itse maksamaan 20e ostajalle ???? Tää välivalhe missä vaatteet haettiin jo on käsittämättömin.
   Niin ja tuo estäminenkin vielä. Kummallista käytöstä, en voi muuta sanoa...

   Lainaa

  3. Tulos: +330 (386 ääntä)
   Harvoin tulee valitettua kenenkään oikeinkirjoituksesta, mut rajansa kaikella... alaarvoista reakoi pensat YHTÄ ÄKKIÄ En tiedä sattuuko mua enemmän silmiin vai aivoihin.

   Lainaa

  4. Tulos: +131 (149 ääntä)
   Muakin kiinnostaisi Jennin motiivi. Onneksi Sari julkaissut kaikki tuolla :P

   Lainaa

  5. Tulos: +393 (397 ääntä)
   Mulle tuli aikanaan yllätyksenä kuinka nää nettimyynnit toimii. Tai siis ei toimi... Oltiin sovittu kaupat tuoleista ja hakumatka oli +100km joten varmistin että haku onnistuu tiettynä päivänä kun saan kärryn lainaan. No mitä vielä... Matkalla otin yhteyttä niin ilmoitti että tuolit on myyty. Mikä siinä on niin vaikeaa ostaa se mistä sovitaan ja myydä sille jonka kanssa sovitaan? Kertokaa oikeasti joku perseilijä kun mä en vaan osaa ymmärtää.

   Lainaa

  6. Jaahansvilivililailai 25.2.2020 6:00
   Tulos: -34 (36 ääntä)
   Jee jee, kiitos.

   Lainaa

  7. Ministeri Nieminen 25.2.2020 6:26
   Tulos: -107 (173 ääntä)
   Joopajoo: Harvoin tulee valitettua kenenkään oikeinkirjoituksesta, mut rajansa kaikella…
   *mutta

   Lainaa

  8. Toi jätkä 25.2.2020 7:48
   Tulos: -216 (260 ääntä)
   Joopajoo: Harvoin tulee valitettua kenenkään oikeinkirjoituksesta, mut rajansa kaikella… alaarvoista reakoi pensat YHTÄ ÄKKIÄ En tiedä sattuuko mua enemmän silmiin vai aivoihin.
   Saispa tän murteista nillittämisen loppumaan täältä kommenteista. Itse pirkanmaalaisena pystyin hyvinkin eläytymään tuohon mokan sananvaihtoon juurikin tuon omintakeisen kirjoitustyylin ansiosta. Mutta kaipa suomen kielen ilmaisullinen rikkaus on joillekin vaan liikaa, vaikka sisältö ei sen vuoksi ymmärtämättä jäisikään.

   Lainaa

  9. Kilo Kalori 25.2.2020 8:08
   Tulos: +231 (245 ääntä)
   Toi jätkä: Saispa tän murteista nillittämisen loppumaan täältä kommenteista. Itse pirkanmaalaisena pystyin hyvinkin eläytymään tuohon mokan sananvaihtoon juurikin tuon omintakeisen kirjoitustyylin ansiosta. Mutta kaipa suomen kielen ilmaisullinen rikkaus on joillekin vaan liikaa, vaikka sisältö ei sen vuoksi ymmärtämättä jäisikään.
   Mitä murretta tuo "alaarvoista" on?

   Lainaa

  10. Tulos: +269 (275 ääntä)
   Toi jätkä: Saispa tän murteista nillittämisen loppumaan täältä kommenteista. Itse pirkanmaalaisena pystyin hyvinkin eläytymään tuohon mokan sananvaihtoon juurikin tuon omintakeisen kirjoitustyylin ansiosta. Mutta kaipa suomen kielen ilmaisullinen rikkaus on joillekin vaan liikaa, vaikka sisältö ei sen vuoksi ymmärtämättä jäisikään.
   Päin persettä kirjoittaminen ei ole "ilmaisullista rikkautta" vaan ihan pelkkää osaamattomuutta. En ole Pirkanmaalta, mutta vaikea uskoa, että siellä lapsille opetettaisiin äidinkielen tunnilla kirjoittamaan just esim. ala-arvoista väärin sillä perusteella, että se on murretta.

   Lainaa

  11. Tulos: +119 (127 ääntä)
   …..: Niin ja tuo estäminenkin vielä. Kummallista käytöstä, en voi muuta sanoa…
   Tulee mieleen että halusi saada rahat mobilepaylla etukäteen ja sit vaan estää, että saa pitää rahat JA vaatteet. Tietty ei saa tuomita etukäteen, mutta sellainen ajatus guli itselle.

   Lainaa

  12. Satunainen kommentoija 25.2.2020 8:12
   Tulos: +154 (154 ääntä)
   No, jos halutaan etsiä jotain positiivista jutusta, niin ainakaan Sari ei maksanut etukäteen mitään vaatteista. Bensaan kyllä meni, muttei muuhun. Ihmetyttää suuremmin, mitä Jenni hakee jutulla.

   Lainaa

  13. Tulos: +164 (166 ääntä)
   Toi jätkä: Saispa tän murteista nillittämisen loppumaan täältä kommenteista. Itse pirkanmaalaisena pystyin hyvinkin eläytymään tuohon mokan sananvaihtoon juurikin tuon omintakeisen kirjoitustyylin ansiosta. Mutta kaipa suomen kielen ilmaisullinen rikkaus on joillekin vaan liikaa, vaikka sisältö ei sen vuoksi ymmärtämättä jäisikään.
   Älä kuule yritä! Ei nuo ole mitään murretta vaan osaamattomuutta. Terkuin tamperelainen.

   Lainaa

  14. Tulos: +131 (131 ääntä)
   Kuvittelin ensin, että myyjä oli kusettanut rahat ja nyt yrittää olla ovela. Mutta jossei niitä vaatteita ole edes maksettu...? Mitä ihmettä. :D Ei sillä, en itsekään lähettäisi ketään hakemaan ilman osoitetietoa tai varmaa sopimista, että nyt ollaan tulossa. Mutta silti ihmeellistä touhua myyjältä.

   Lainaa

  15. Tulos: +139 (143 ääntä)
   Jenni on outo, mutta onhan tuo Sarikin... Kuka lähtee jo valmiiksi matkaan ennen kuin edes osoitetta tullut?

   Lainaa

  16. Tulos: +67 (67 ääntä)
   Toi jätkä: Saispa tän murteista nillittämisen loppumaan täältä kommenteista. Itse pirkanmaalaisena pystyin hyvinkin eläytymään tuohon mokan sananvaihtoon juurikin tuon omintakeisen kirjoitustyylin ansiosta. Mutta kaipa suomen kielen ilmaisullinen rikkaus on joillekin vaan liikaa, vaikka sisältö ei sen vuoksi ymmärtämättä jäisikään.
   Meinasin kommentissa mainita murteista, mutta totesin ettei nyt kukaan oikeasti tosissaan ala vetoamaan yhdyssanojen osalta murteisiin, joista sulle jo muutama kerkesi sanoa... Vaan miten kävikään.

   Lainaa

  17. Tulos: +93 (93 ääntä)
   Tän takia mua harmittaa, että huutonetti on tehnyt jo hyvän tovin kuolemaa. Siellähän maksut suoritetaan pääasiassa tilisiirtona ja kaikesta viesti- ja rahaliikenteestä jää jälki. Myyjille myös annetaan kaupoista palaute ja halutessaan ennen kauppoja ostaja voi tarkastaa myyjän palautehistorian, mikä on erinäppärää, jos esim. isompi summa rahaa on vaihtamassa omistajaa. (Tokihan silläkin alustalla väärinkäyttäjiä on, mutta huijari ei siellä montaa kauppaa ehdi tehdä ennen kuin saa estot päällensä.) Facebook on eittämättä nopeampi ja näppärämpi, jos on myymässä vaikka puoliperävaunullista määrää lumppua, mutta siellä on palautejärjestelmän puuttuessa helpompi puijata ostajia. Ja vaikka kukaan ei pyrkisi huijaamaan, niin tätä muuta sähläämistä on senkin edestä....... Tori olisi ylivoimaisesti paras (ei vedä komissioita kuten huuto), jos sinnekin saisi sen palautejärjestelmän, jotta uskaltaisi tehdä kalliimpia hankintoja.

   Lainaa

  18. Tulos: +98 (98 ääntä)
   Nettikirppistouhut on kyllä monesti väsyttävää säätöä. Usein homma toimii ihan mallikkaasti, joskus kuitenkaan ei. Odotan jo, milloin joudun itse draaman silmään. En feidaa hakijoita, mutta jos minulle on tehdään kerran oharit, niin laitan ilmoittamatta jonossa seuraavalle. Tällöin sait mahdollisuuden, mutta missasit sen itse. Kerran joku lupasi tulla hakemaan meiltä sohvan pois muuton alta, mutta hakupäivänä hakuajan jälkeen ilmoitti, ettei tänään ehtinytkään, mutta tulee huomenna hakemaan. Annoimme jonossa seuraavalle, niin johan tuli itkua, että hän on jo vuokrannut pakunkin. Ei voi mitään, olisit pysynyt alkuperäisessä sopimuksessa. Jos tekee kerran oharit, niin saattaa tehdä uudestaankin ja kohta meillä jääkin sohva käsiin kun "tulenkin ylihuomenna".

   Lainaa

  19. Tulos: +117 (117 ääntä)
   Veikkaus: Sari on tehnyt kaupat 50 eurolla, mutta tuntematon X on tarjonnut vaatteista 52 euroa, joten Jenni päättää parantaa tienestejä esittämällä, että Saria ei ole olemassa. Seuraavana päivänä Jennin ostaja X onkin kadonnut, joten Sari kelpaa taas. Selittää, miksi Sari ei vaatteita saanut ja miksi ne on kuitenkin yhä myynnissä.

   Lainaa

  20. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Njäh: Veikkaus: Sari on tehnyt kaupat 50 eurolla, mutta tuntematon X on tarjonnut vaatteista 52 euroa, joten Jenni päättää parantaa tienestejä esittämällä, että Saria ei ole olemassa. Seuraavana päivänä Jennin ostaja X onkin kadonnut, joten Sari kelpaa taas. Selittää, miksi Sari ei vaatteita saanut ja miksi ne on kuitenkin yhä myynnissä.
   Myös mun mielestä asia on näin. (Ja sehän sitten on, koska mielipiteet ohittaa nykyään faktat.)

   Lainaa

  21. Tulos: +83 (85 ääntä)
   Toi jätkä: Saispa tän murteista nillittämisen loppumaan täältä kommenteista. Itse pirkanmaalaisena pystyin hyvinkin eläytymään tuohon mokan sananvaihtoon juurikin tuon omintakeisen kirjoitustyylin ansiosta. Mutta kaipa suomen kielen ilmaisullinen rikkaus on joillekin vaan liikaa, vaikka sisältö ei sen vuoksi ymmärtämättä jäisikään.
   Tää on hyvä. Törkeän hirveät kirjoitusvirheet ovatkin pirkanmaalaisen kielen ilmaisullista rikkautta. Eli se mikä näin ulkopuolisesta vaikuttaa tyhmältä tamperelaiselta, on oikeesti ihan tavallinen tamperelainen.

   Lainaa

  22. Tulos: +86 (86 ääntä)
   Njäh: Veikkaus: Sari on tehnyt kaupat 50 eurolla, mutta tuntematon X on tarjonnut vaatteista 52 euroa, joten Jenni päättää parantaa tienestejä esittämällä, että Saria ei ole olemassa. Seuraavana päivänä Jennin ostaja X onkin kadonnut, joten Sari kelpaa taas. Selittää, miksi Sari ei vaatteita saanut ja miksi ne on kuitenkin yhä myynnissä.
   Mun ois ollu: se sopi ne kaupat mutta saamattomana paskana ei jaksanukaan seurata kelloo yms että olis paikalla oikeeseen aikaan ostajan saapumista kyttäämässä. Huomatessaan tilanteen esti, jottei tarvitse kohdata omaa perseilyään. Väittää netissä sitten vaatteita myydyiksi puolustaakseen itseään huomaten kuitenkin pian että kauppojen sopiminen jonkun muun kanssa ei ollutkaan suuren yleisön mielestä sen enempää ok kuin ilman syytäkään ghoustailu. Yrittää sitten siivota koko sotkun kun viimeinkin alkaa itseäänkin jo hävettää, onnistumatta taaskaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +63 (65 ääntä)
   Siis oikeesti vihaan noita myyjiä jotka tekevät noin. Itselleni on käynyt kaksi kertaa nii, että olen sopinut kaupat ja sitten seuraavana päivänä kun olen lähdössä hakemaan niin tuleekin viesti, että myin jo. Todella veemäistä! Siinä ehtii jo innostua, että onpa kiva kun kerrankin saan noin hienot ylipolven saappaat /Arabian lautaset. En saanut kumpiakaan. Ärsytti todella paljon!

   Lainaa

  24. yli opisto hörhö 25.2.2020 15:19
   Tulos: +69 (77 ääntä)
   Toi jätkä: Saispa tän murteista nillittämisen loppumaan täältä kommenteista. Itse pirkanmaalaisena pystyin hyvinkin eläytymään tuohon mokan sananvaihtoon juurikin tuon omintakeisen kirjoitustyylin ansiosta. Mutta kaipa suomen kielen ilmaisullinen rikkaus on joillekin vaan liikaa, vaikka sisältö ei sen vuoksi ymmärtämättä jäisikään.
   "alaarvoista", "reakoi", "pensat", "yhtä äkkiä" ei ole mitään murretta että voit jättää loukkaantumiset loukkaantumatta. Mihinkään murteeseen et voi vedota sen varjolla ettet ole oppinut puhumaan/kirjoittamaan kunnolla.

   Lainaa

  25. Comfortably numb 25.2.2020 15:34
   Tulos: -53 (63 ääntä)
   Akkain rättikaupat on pahempi ku corona-virukset ja Aids ja bilhartsija. Ni.

   Lainaa

  26. fruttidinightmare 26.2.2020 1:16
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Joopajoo: Harvoin tulee valitettua kenenkään oikeinkirjoituksesta, mut rajansa kaikella… alaarvoista reakoi pensat YHTÄ ÄKKIÄ En tiedä sattuuko mua enemmän silmiin vai aivoihin.
   Sattuu!

   Lainaa

  27. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Toi jätkä: Saispa tän murteista nillittämisen loppumaan täältä kommenteista. Itse pirkanmaalaisena pystyin hyvinkin eläytymään tuohon mokan sananvaihtoon juurikin tuon omintakeisen kirjoitustyylin ansiosta. Mutta kaipa suomen kielen ilmaisullinen rikkaus on joillekin vaan liikaa, vaikka sisältö ei sen vuoksi ymmärtämättä jäisikään.
   "Omintakeinen kirjoitustyyli" = osaamattomuus. Okei. Paitsi ei. Tuo tyyppi ei vaan osaa kirjoittaa.

   Lainaa

  28. Voi ttu mitä meininkiä 27.2.2020 2:37
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Pluri: Mulle tuli aikanaan yllätyksenä kuinka nää nettimyynnit toimii. Tai siis ei toimi… Oltiin sovittu kaupat tuoleista ja hakumatka oli +100km joten varmistin että haku onnistuu tiettynä päivänä kun saan kärryn lainaan. No mitä vielä… Matkalla otin yhteyttä niin ilmoitti että tuolit on myyty. Mikä siinä on niin vaikeaa [...]
   Mitä sanoit tälle sankarille? Että olit jo matkalla ja mitä vittua??

   Lainaa

  29. Tulos: +7 (9 ääntä)
   No milloin saadaan lukea ne loput kommentit?! Popparit kohta valmiina!

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (14 ääntä)
   mandi: Jenni on outo, mutta onhan tuo Sarikin… Kuka lähtee jo valmiiksi matkaan ennen kuin edes osoitetta tullut?
   Jos sillä oli joka tapauksessa menoa sinne suuntaan, niin olisi samalla käynyt. Sitten ei kyllä minun mielestä myyjän kuuluisi maksaa bensoja...

   Lainaa

  31. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Pluri: Mulle tuli aikanaan yllätyksenä kuinka nää nettimyynnit toimii. Tai siis ei toimi… Oltiin sovittu kaupat tuoleista ja hakumatka oli +100km joten varmistin että haku onnistuu tiettynä päivänä kun saan kärryn lainaan. No mitä vielä… Matkalla otin yhteyttä niin ilmoitti että tuolit on myyty. Mikä siinä on niin vaikeaa [...]
   Jotkut ei ilmota mitään itestään, on mullaki ollu monta kertaa tunne et ostaja tekee oharit, mutta ei oo sit tehnytkään. Ite en osta mitään kirppiksiltä, joten kokemusta on ainoastaan myymisestä. Kyllä mäkin voisin tehdä k*sisesti jollekin, JOS en luulis mitään elonmerkkiä moneen tuntiin. Ensin laittaisin viestiä, että ootko tulossa, jos en sais puolen tunnin sisään vastausta, myisin sellaiselle joka vastaa.

   Lainaa

  32. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Joo: Jotkut ei ilmota mitään itestään, on mullaki ollu monta kertaa tunne et ostaja tekee oharit, mutta ei oo sit tehnytkään. Ite en osta mitään kirppiksiltä, joten kokemusta on ainoastaan myymisestä. Kyllä mäkin voisin tehdä k*sisesti jollekin, JOS en luulis mitään elonmerkkiä moneen tuntiin. Ensin laittaisin viestiä, että [...]
   Siis jos en kuulis.

   Lainaa

  33. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Ei noissa nettimyynneissä kannata jäädä odottamaan, koska jos eka tekeekin oharit, ja oot sanonu ei kiitos seuraavalle, niin kolmas ostaja voi olla jossain hamassa tulevaisuudessa. Lisäks en ymmärrä miks ihmeessä kukaan edes HARKITSEE lähtevänsä oikeesti johonki sadan kilsan päähän ostamaan yhtään mitään. Siis oikeesti?! Auton takia matkustaisin ihan helposti sata kilsaa, mut jonkun kirppisroinan??? Juu ei tulis kuuloonkaan. Eli kannattaa itekin miettiä ostajana, että onks tässä nyt oikeesti järkee.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, nouto, riita, messenger, yksityisviesti, haku, osoite, bensa, korvaus, vaatteet