Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Sekalaisia, osa 414

  Konfliktit ja sodat ovat hyvä keino hillitä maapallon liikakansoitusta.
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 414

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +552 (576 ääntä)
   Maailman konfliktialueillahan tunnetusti on huutava pula aseista. Ne on niin harvinaisia siellä, että pitää käpysotaa vain käydä.

   Lainaa

  2. Tulos: +229 (281 ääntä)
   Luulin että Riku on huono trolli. Nopea googlaus, ja taas meni usko ihmiskuntaan.

   Lainaa

  3. pakolainen 9.1.2020 1:22
   Tulos: +55 (79 ääntä)
   Karita +1

   Lainaa

  4. Tulos: +469 (481 ääntä)
   mun mielestä kondomit toimii paremmin kuin konfliktit ja sodat.

   Lainaa

  5. Tulos: +213 (361 ääntä)
   Nevanpää on kyl yks saatanan pelle niinku noi muutkin persuilijat

   Lainaa

  6. Aadolf Kärki 9.1.2020 4:35
   Tulos: +145 (169 ääntä)
   On aivan totta että lentokoneet pysähtyvät paikalleen ilmaan, kääntyvät ja syöksähtävät yhtäkkiä suoraan ylös. Tässä teille havainnollistava video: https://puu.sh/EXRhO/114253aae9.mp4

   Lainaa

  7. Sami Kuupas 9.1.2020 5:21
   Tulos: +60 (106 ääntä)
   [sarcasm] Riku Nevanpää on erihiano yksilö. [/sarcasm]

   Lainaa

  8. King Arthur 9.1.2020 7:10
   Tulos: +198 (208 ääntä)
   Siis sehän on yleistietoa että lentokoneet pysyy paikallaan ilmassa mutta maapallon pyöriessä ne "kuljettaa" matkustajat kohteeseensa.

   Lainaa

  9. Tulos: -1 (113 ääntä)
   Riku Nevanpäältä unohtu nyt kirjotuksestaan Sami Kuuppaan ansiokkaasti käyttämät sarkasmi-tägit. Paitsi ettei kirjotus sittenkään täyttäis mitään alkeellisenkaan älykkyyden tai fiksuuden kriteereitä, hmm... Eiku niin, Nevanpäähän onkin irsupediootti *facepalm* Mistä näitä okein sikiää *eyeroll*

   Lainaa

  10. King Arthur 9.1.2020 7:16
   Tulos: +121 (151 ääntä)
   Niin ja kysyin just koiralta että onko sillä lupaa olla vauva, ja kehotin näyttämään vauvaluvan. Puoliso yskäisi ja takuulla mietti avioliittolupaustaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +109 (141 ääntä)
   Onneksi Karitan mies puhui vain koiralle. Saisi olla aika omistushaluinen ihminen, jos tuollaisia lässyttäisi puolisolle.

   Lainaa

  12. Isä neljän, joka olet töissä 9.1.2020 7:55
   Tulos: +127 (145 ääntä)
   juuu: mun mielestä kondoⅿit toimii paremmin kuin konfliktit ja sodat.
   Mutta molemmat toimii. Ehdotankin aseita, joilla ammutaan kondomeita.

   Lainaa

  13. Tulos: +71 (105 ääntä)
   Liikakansoittuminen on kieltämättä ongelma, mutta ei sitä tuolla tavalla voida hoitaa. Ennen nykyisen lääketieteen kehittymistä sitä hillitsivät kulkutaudit sun muut, mutta nyt ihmisiä syntyy jatkuvalla syötöllä ja jo elossa olevat elävät yhä vanhemmiksi. Tilanne on pidemmän päälle kestämätön, vaikka emme sitä välttämättä täysin ymmärrä täällä Suomessa, missä elintilaa on ja kärsitään vauvapulasta. Toisaalta, joku voisi argumentoida, että me suomalaiset tarjoamme ongelmaan osaratkaisua kuolemalla lopulta oma-aloitteisesti sukupuuttoon.

   Lainaa

  14. Eräsvaan 9.1.2020 8:08
   Tulos: -22 (38 ääntä)
   Hannu varmaan puuttuu, kun kirjoitetaan kahdesta autosta kutusen kumpaakin toiseksi. Kaiketi oikeampi tapa olisi kirjoittaa ensimmäisestä ja toisesta autosta.

   Lainaa

  15. Tulos: -34 (78 ääntä)
   Jeps: Liikakansoittuminen on kieltämättä ongelma, mutta ei sitä tuolla tavalla voida hoitaa. Ennen nykyisen lääketieteen kehittymistä sitä hillitsivät kulkutaudit sun muut, mutta nyt ihmisiä syntyy jatkuvalla syötöllä ja jo elossa olevat elävät yhä vanhemmiksi. Tilanne on pidemmän päälle kestämätön, vaikka emme sitä [...]
   Ei ole oikeastaan liikakansoitusta, vain liikakulutusta. Länsimaissa lääketiede on kehittynyt siihen pisteeseen että voidaan sanoa jotain sen puolesta että luonnonvalinta ei enää toimi. Suurin osa maailman väestöstä ei kuitenkaan ole modernin lääketieteen saavutettavissa, ja kulkutaudit tosiaan harventavat ihmiskantaa. En oikeastaan ymmärrä pointtiasi.

   Lainaa

  16. Tulos: +193 (213 ääntä)
   juuu: mun mielestä kondoⅿit toimii paremmin kuin konfliktit ja sodat.
   Ja vielä paremmin näissä kehitysmaissa toimisi panostaminen tyttöjen koulutukseen ja naisten oikeuksiin.

   Lainaa

  17. Tulos: -47 (137 ääntä)
   Jeps: Liikakansoittuminen on kieltämättä ongelma, mutta ei sitä tuolla tavalla voida hoitaa. Ennen nykyisen lääketieteen kehittymistä sitä hillitsivät kulkutaudit sun muut, mutta nyt ihmisiä syntyy jatkuvalla syötöllä ja jo elossa olevat elävät yhä vanhemmiksi. Tilanne on pidemmän päälle kestämätön, vaikka emme sitä [...]
   Suomi, kuten muut länsimaat tukevat liikakansoitusta kehitysavulla. Vain ulkopuolelta tuleva raha ja resurssit mahdollistavat jatkuvan väestönkasvun kehitysmaissa.

   Lainaa

  18. Toj Karin 9.1.2020 8:58
   Tulos: +55 (99 ääntä)
   Pers: Ei ole oikeastaan liikakansoitusta, vain liikakulutusta. Länsimaissa lääketiede on kehittynyt siihen pisteeseen että voidaan sanoa jotain sen puolesta että luonnonvalinta ei enää toimi. Suurin osa maailman väestöstä ei kuitenkaan ole modernin lääketieteen saavutettavissa, ja kulkutaudit tosiaan harventavat ihmiskantaa. En oikeastaan ymmärrä pointtiasi.
   Huomaa ettet ymmärrä. Liikakulutus johtuu liikakansoituksesta. Jos ihmisiä olisi vähemmän, myös kulutus olisi pienempää. Elintaso ja yksittäisen ihmisen liikakulutus ei myöskään ole pätevä argumentti, sillä luonnollisesti jos ihmisiä olisi vähemmän, myös elintasoa pystyisi pitämään jopa nykyistä korkeammalla ilman että se häiritsisi luonnon tasapainoa. Kulutusta pienentämällä voidaan tietenkin pienentää vaikutuksia, mutta edes pienempi kulutus ei auta kun ihmisiä tulee tarpeeksi lisää. Kaikki johtuu siis yksiselitteisesti liikakansoituksesta.

   Lainaa

  19. Tyhmä saa olla, vaan ei tykimees 9.1.2020 9:52
   Tulos: +9 (27 ääntä)
   Ronde: Maailman konfliktialueillahan tunnetusti on huutava pula aseista. Ne on niin harvinaisia siellä, että pitää käpysotaa vain käydä.
   Rynnäkkökivääreitä ja muita käsiaseita konfliktialueilla kyllä riittää, kun niillä on suurvallat aseistaneet paikallisia liittolaisiaan pikkurahalla ja Neuvostoliiton hajottua pimeilläkin markkinoilla on ollut ostajan markkinat kalashnikoveja tai patruunoita hankkiessa. Raskaammalle kalustolle, erityisesti kranaatinheittimille ja tykeille, taas on aina ollut enemmän kysyntää kuin tarjontaa. Jos liikakansoitusta halutaan alkaa karsimaan niin kannattaa muistaa, että epäsuora tuli tappaa. Kivääreillä vain pidetään vihollinen siihen asti paikallaan.

   Lainaa

  20. ihanmummovaan 9.1.2020 10:10
   Tulos: +79 (85 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Mutta molemmat toimii. Ehdotankin aseita, joilla ammutaan kondoⅿeita.
   Aamukahvi kun vielä juomatta, ihmettelin että miksi ne kondomit pitäisi ampua seulaksi, se kun ei asiaa auta yhtään, päinvastoin.

   Lainaa

  21. Tulos: -17 (39 ääntä)
   Pers: Ei ole oikeastaan liikakansoitusta, vain liikakulutusta. Länsimaissa lääketiede on kehittynyt siihen pisteeseen että voidaan sanoa jotain sen puolesta että luonnonvalinta ei enää toimi. Suurin osa maailman väestöstä ei kuitenkaan ole modernin lääketieteen saavutettavissa, ja kulkutaudit tosiaan harventavat ihmiskantaa. En oikeastaan ymmärrä pointtiasi.
   Jeps: Liikakansoittuminen on kieltämättä ongelma, mutta ei sitä tuolla tavalla voida hoitaa. Ennen nykyisen lääketieteen kehittymistä sitä hillitsivät kulkutaudit sun muut, mutta nyt ihmisiä syntyy jatkuvalla syötöllä ja jo elossa olevat elävät yhä vanhemmiksi. Tilanne on pidemmän päälle kestämätön, vaikka emme sitä [...]
   Mielestäni on jo nykyisellää kestämätöntä seurata vierestä, kun ihmiset ovat vanhuuseläkkeellä lähes 40 vuotta. Eläkemaksut ovat heidän kohdallaan se pienin kuluerä.

   Lainaa

  22. Tulos: -31 (43 ääntä)
   Mielestäni on jo nykyisellää kestämätöntä seurata vierestä, kun ihmiset ovat vanhuuseläkkeellä lähes 40 vuotta. Eläkemaksut ovat heidän kohdallaan se pienin kuluerä.

   Lainaa

  23. Tulos: +91 (109 ääntä)
   Tiedätkö, Riku, mikä on vielä parempi keino hillitä liikakansoitusta? Homoseksuaalisuus ja ihmiset jotka ei halua lapsia.

   Lainaa

  24. yli opisto hörhö 9.1.2020 11:11
   Tulos: +29 (45 ääntä)
   Pers: Ei ole oikeastaan liikakansoitusta, vain liikakulutusta. Länsimaissa lääketiede on kehittynyt siihen pisteeseen että voidaan sanoa jotain sen puolesta että luonnonvalinta ei enää toimi. Suurin osa maailman väestöstä ei kuitenkaan ole modernin lääketieteen saavutettavissa, ja kulkutaudit tosiaan harventavat ihmiskantaa. En oikeastaan ymmärrä pointtiasi.
   Pointtihan tässä on lähinnä se että entisaikaan saatoit kuolla esimerkiksi keuhkokuumeeseen kun ei ollut antibioottia, jota nykyään on saatavilla missäpäin maailmaa tahansa. Liikakansoituksen ongelma ei ole siis vain kehitysmaiden (tai Kiinan/Intian), vaikka monet tuntuvat niin ajattelevan. Populaatio pysyi vallan mainiosti kurissa muutama sata vuotta sitten euroopassakin kun ei tiedetty miten taudit leviävät ja kuinka niitä voitaisiin ehkäistä tai hoitaa kunnolla, minkä seurauksena ihmisiä kuoli huomattavasti nykyistä enemmän myös sellaisiin sairauksiin joista ei ole nykyihmiselle mitään vaaraa. Sen lisäksi vaikka "kulkutauteja" vieläkin esiintyy, on olemassa monikansallisia järjestöjä jotka lähtevät taistelemaan tautia vastaan esiintymismaissa ennen kuin siitä sukeutuu maailmanlaajuinen ongelma. Mikä toki on nykyajan mittapuulla todella hyvä, mutta ei se nyt varsinaisesti helpota sitä ylikansoittumista. Enkä tarkoita tällä sitä että köyhien ihmisten tulisi kärsiä rikkaiden länsimaalaisten sijasta. Tarkoitan lähinnä sitä että esim. se kuuluisa "musta surma" tuli muualta eurooppaan karsimaan väestöä, ja nykyään se ei oikein ole samassa mittaluokassa mahdollista koska tiedonvälitys on hieman toista kuin viisisataa vuotta sitten. Tästä sitten päästään siihen kysymykseen että onko meillä "rikkailla" länsimaalaisilla oikeutta vaatia muita elämään meitä köyhemmin, vaikka planeettamme sitä ehkä tarvitsisikin? Jos me emme suostu luopumaan omasta paremmasta elintasostamme, niin miksi meillä olisi oikeus vaatia muilta sitä?

   Lainaa

  25. Tulos: +16 (58 ääntä)
   Haluaisin tarjota hra Nevanpäälle unohtumattoman loman. Kuuhun. Ilman avaruuspukua ja happilaitteistoa...

   Lainaa

  26. Tulos: +89 (101 ääntä)
   Hellu: Suomi, kuten muut länsimaat tukevat liikakansoitusta kehitysavulla. Vain ulkopuolelta tuleva raha ja resurssit mahdollistavat jatkuvan väestönkasvun kehitysmaissa.
   Ei pidä paikkaansa. Epätoivoisissa oloissa ihmiset lisääntyvät enemmän kuin silloin kun olot ovat hyvät. Kun yksikin lapsi odotettavasti selviää hengissä ja se lapsi laitetaan kalliiseen kouluun, ei lapsia tehdä niin montaa, kuin täytyy tehdä jos niistä suurin osa odotettavasti kuolee.

   Lainaa

  27. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Jeps: Liikakansoittuminen on kieltämättä ongelma, mutta ei sitä tuolla tavalla voida hoitaa. Ennen nykyisen lääketieteen kehittymistä sitä hillitsivät kulkutaudit sun muut, mutta nyt ihmisiä syntyy jatkuvalla syötöllä ja jo elossa olevat elävät yhä vanhemmiksi. Tilanne on pidemmän päälle kestämätön, vaikka emme sitä [...]
   Suomi on hyvinvointimaa, jossa ihmiset ovat pääasiassa kohtalaisen hyvin koulutettuja. Koulutetut ihmiset lisääntyvät tilastollisesti vähiten. Inhimillinen ratkaisu liikakansoitus olisi siis koulutuksen ja tiedon lisääminen (myös toki esim sukupuolivalistuksen). Ja vaurauden lisääminen, sillä vauraissa maissa ihmisen ei tarvitse tehdä lapsia vanhuuden turvakseen. Taitaa tosin olla helpommin sanottu kuin tehty...

   Lainaa

  28. Arkkienkeli 9.1.2020 14:35
   Tulos: +35 (71 ääntä)
   Riku Nevanpää ja muut jotka vaativat ihmisten vähentämistä maapallolta vedoten liikakansoitukseen, voisivat aloittaa sen vähentämisen siitä joka katsoo peilistä.

   Lainaa

  29. Tulos: +47 (59 ääntä)
   Woodrow: Ei pidä paikkaansa. Epätoivoisissa oloissa ihmiset lisääntyvät enemmän kuin silloin kun olot ovat hyvät. Kun yksikin lapsi odotettavasti selviää hengissä ja se lapsi laitetaan kalliiseen kouluun, ei lapsia tehdä niin montaa, kuin täytyy tehdä jos niistä suurin osa odotettavasti kuolee.
   Niinhän siinä käy, viimeksi kun Suomessa harvennettiin väestöä kunnon aseellisella konfliktilla saimme tulokseksi suuret ikäluokat. Ihmisten suurempi attritio vimmastuttaa jäljellejääneet lisääntymään kuin kanit, joten ellei saa kaikkia hengiltä keino ei toimi, päinvastoin. Muu kuin vapaaehtoinen syntyvyyden säännöstely ei auta, eli toisin sanoen kunnon terveydenhuolto ja (erityisesti tyttöjen) koulutus. Toisaalta jos halutaan raflaavampia, persumielisiä ratkaisuja niin voitaisiin tosiaan harkita sukupuolen hävittämistä ja homoseksuaalisuuden pakkolevitystä, se kun on joidenkin piirien mielestä mahdollista ...tai vaihtoehtoisesti jokainen suomalainen voitaisiin velvoittaa menemään (valkoisen ja kristityn jos tarpeellista) ulkomaalaisen kanssa naimisiin, opettamaan sanotulle ulkomaalaiselle suomea ja muuttamaan tämän kanssa Suomeen. Näinhän jokainen perhe voisi saada vain yhden lapsen, mutta valkoisten suomea puhuvien suomalaisten määrä pysyisi seuraavassa sukupolvessa samana samalla kun muun maailman väkiluku hiukan laskisi? Jos nyt kerran järjettömiä mutta raflaavia ratkaisuja haetaan ^^

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Mitä helvettiä tuo Rikun sössö on

   Lainaa

  31. Tulos: +65 (79 ääntä)
   Woodrow: Ei pidä paikkaansa. Epätoivoisissa oloissa ihmiset lisääntyvät enemmän kuin silloin kun olot ovat hyvät. Kun yksikin lapsi odotettavasti selviää hengissä ja se lapsi laitetaan kalliiseen kouluun, ei lapsia tehdä niin montaa, kuin täytyy tehdä jos niistä suurin osa odotettavasti kuolee.
   Juuri näin. Ainoa toimiva ratkaisu liikakansoitukseen on absoluuttisen köyhyyden poistaminen ja naisten koulutustason parantaminen.

   Lainaa

  32. Tulos: +44 (56 ääntä)
   -Toimitaan Rikun ohjeiden mukaan -Konfliktit leviävät käsiin ja konfliktialueet laajenevat räjähdysmäisesti -Pian on konflikti täälläkin -Riku Nevanpää: [surprised Pikachu face]

   Lainaa

  33. Tulos: +43 (61 ääntä)
   Woodrow: Ei pidä paikkaansa. Epätoivoisissa oloissa ihmiset lisääntyvät enemmän kuin silloin kun olot ovat hyvät. Kun yksikin lapsi odotettavasti selviää hengissä ja se lapsi laitetaan kalliiseen kouluun, ei lapsia tehdä niin montaa, kuin täytyy tehdä jos niistä suurin osa odotettavasti kuolee.
   Tämän kun persutkin ymmärtäisivät. Suosittelen heille, ja kaikille muillekin, lukemaan Hans Roslingin kirjan Faktojen maailma. Veikkaan tosin että herra Nevanpää ei juuri kirjoja lue. Mutta jos siitä vaikka postaisi sivun kerrallaan Hommafoorumille?

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (5 ääntä)
   En ymmärtänyt tuota Taiston selostusta, mikä siinä oli hauskaa kun noin monta naurureaktiota sai?

   Lainaa

  35. Tulos: -51 (101 ääntä)
   Kappas, feissarimokien ylläpitäjät ovat jotain vihervasukkeja kun Nevanpään nimi on jäänyt sensuroimatta. Miksi täällä ei julkaista vihervasemmistolaisten mokia heidän omalla nimellään?

   Lainaa

  36. Himo Naapuri 10.1.2020 0:59
   Tulos: -54 (94 ääntä)
   Miksi feissarimokat maalittaa Riku Nevanpäätä? Yleensä sensuroitte kaikki nimet, mutta nyt maalititte. #MAALITUSLAINSÄÄDÄNTÖ2020

   Lainaa

  37. Jarno Lehtonen 10.1.2020 1:23
   Tulos: -61 (91 ääntä)
   Erittäin törkeää maalittamista jättää henkilön sukunimi, sekä profiilikuva sensuroimatta! Ei kai tämän pitänyt olla poliittinen sivusto?

   Lainaa

  38. Tulos: +77 (91 ääntä)
   Nevanpää näköjään löytänyt tämän. :D Jos poliittisesti aktiivinen henkilö ei halua mielipiteitään julki, niin ehkä olisi parempi jäädä politiikasta pois...

   Lainaa

  39. Avaruusleijona 10.1.2020 11:28
   Tulos: +29 (45 ääntä)
   Ajattelin ennen, että persut on vaan typeriä, mut nykyään ajattelen niitä yhdistävän tekijän olevan pikemminkin jonkinasteinen sosiopaattisuus.

   Lainaa

  40. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Kummallista, ennenvanhaan politiikassa mukana olevat ihmiset pyrkivät kirjoittamaan julki poliittisia mielipiteitään julkisilla alustoilla nimenomaan siksi, että ne tulisivat julkisiksi ja leviäisivät. He oikein suorastaan kerjäsivät sitä. Nykyään sama homma koetaan kuitenkin maalittamiseksi. Kyllä se on politiikkakin aika paljon muuttunut lyhyessä ajassa!

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (40 ääntä)
   Kökkis: Haluaisin tarjota hra Nevanpäälle unohtumattoman loman. Kuuhun. Ilman avaruuspukua ja happilaitteistoa…
   Kuvitteletko olevasi jotenkin hra Nevanpäätä parempi, kun toivot toiselle ihmiselle kuolemaa? Mene vain takaisin sinne mistä olet tullutkin ja poistu kommentoimasta julkisesti mihinkään. Tappotuomio paskankin mielipiteen takia on fasismia pahimmillaan.

   Lainaa

  42. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Kaikki maailman ihmiset mahtuisivat uudellemaalle, eikävedes olisi kovin ahdasta, kaikille jäisi yli neliömetri tilaa.

   Lainaa

  43. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Himo Naapuri: Miksi feissarimokat maalittaa Riku Nevanpäätä? Yleensä sensuroitte kaikki nimet, mutta nyt maalititte. #MAALITUSLAINSÄÄDÄNTÖ2020
   On niitä julkisuuden henkilöiden nimiä ennenkin jätetty sensuroimatta, ei tämä ole ainutlaatuista. Herkässä on huudot "maalittamisesta". Kasvattakaa nyt rasistihörhöt itsellenne edes selkäranka.

   Lainaa

  44. Rankaisija 11.1.2020 2:13
   Tulos: -35 (55 ääntä)
   Te vihervasemmistolaiset olette ihmisjätettä.

   Lainaa

  45. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Duocorn: Luulin että Riku on huono trolli. Nopea googlaus, ja taas meni usko ihmiskuntaan.
   Nykyään enää huonot trollit käyvät äänestämässä, ja siksi kaikki on paskaa.

   Lainaa

  46. Tulos: -16 (18 ääntä)
   Öm: Onneksi Karitan mies puhui vain koiralle. Saisi olla aika omistushaluinen ihminen, jos tuollaisia lässyttäisi puolisolle.
   Aika creepyä oli toikin lässytys. Hyörgh. Muiduna en faceen kirjoittelisi, vaan nostaisin kytkintä aika nopeasti.

   Lainaa

  47. King Arthur 11.1.2020 9:37
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   …..: Suomi on hyvinvointimaa, jossa ihmiset ovat pääasiassa kohtalaisen hyvin koulutettuja. Koulutetut ihmiset lisääntyvät tilastollisesti vähiten. Inhimillinen ratkaisu liikakansoitus olisi siis koulutuksen ja tiedon lisääminen (myös toki esim sukupuolivalistuksen). Ja vaurauden lisääminen, sillä vauraissa maissa ihmisen [...]
   Vaurauden lisääminen? Systeemissä jossa raha on mitättömyydessään vain velka. Asiat eivät ole noin yksinkertaisia talouden kannalta, että lisäiltäisiin van vaurautta. Toimeentulon lisääminen sen sijaan pelastaisi ihmishenkiä. Mahdollisuus omavaraisuuteen.

   Lainaa

  48. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Jarno Lehtonen: Erittäin törkeää maalittamista jättää henkilön sukunimi, sekä profiilikuva sensuroimatta! Ei kai tämän pitänyt olla poliittinen sivusto?
   Katso nyt jostain mitä maalittaminen tarkoittaa. Poliitikon on tarkoitus saada mielipiteensä julkisiksi ja niiden takana pitäisi voida seistä. Jos ihan itse ilmaistut mielipiteet hävettävät niin vaihda mielipidettä. Maalittamista olisi se että laitettaisiin ei-hyväksyttävä mielipide, ja siihen viereen mielipiteen omaajan osoite, yksityinen puhelinnumero, lasten nimet ja koulun sijainti, ja miksei kissan ulkoiluajatkin, ja kehotettaisiin lukijoita käymään käsiksi. Esim. journalistitkin julkaisevat juttunsa ylpeästi omalla nimellään ja toimitus vastaa niistä -palautetta saa kirjoittaa minkä sielu sietää, mutta toimitukseen, ei vaikkapa toimittajan lasten kännykkään. Tämä ero -eri mieltä olemisen ja vainoamisen -tuntuu olevan ylläkirjoittaneella kuten valitettavastim monilla muillakin ihan hukassa.

   Lainaa

  49. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Peukutusäänestys! Peukku ylös jos uskot että epäilyttävän peräkanaa ilmaantunut kommentit nimimerkillä Annika, Himo Naapuri ja Jarno Lehtonen ovat sama henkilö. Alas jos ette! Saa myös kommentoida jos pidätte ironisena sitä että vaihtoehtoista totuutta kommenttiosiossa spämmäävä trolli syyttää feissarimokia poliittisesta vaikuttamisesta.

   Lainaa

  50. Epäsuosittumielipide 13.1.2020 14:54
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Minunmielestä lähi-idän konlfikteihin löytyy ratkaisu sillä, kun alueen ympärille tehdään muuri ja katsotaan sisälle 20 vuoden päästä, jos olisivat saaneet aikaan toimivia yhteiskuntia. Tämä sama sopii kaikille maille, joissa harrastetaan muuta, kuin demokratiaa.

   Lainaa

  51. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Wiggin: Peukutusäänestys! Peukku ylös jos uskot että epäilyttävän peräkanaa ilmaantunut kommentit nimimerkillä Annika, Himo Naapuri ja Jarno Lehtonen ovat sama henkilö. Alas jos ette! Saa myös kommentoida jos pidätte ironisena sitä että vaihtoehtoista totuutta kommenttiosiossa spämmäävä trolli syyttää feissarimokia poliittisesta vaikuttamisesta.
   Tai sitten peukku alas jos kommenttisi on huono.

   Lainaa

  52. Tulos: +9 (21 ääntä)
   Epäsuosittumielipide: Minunmielestä lähi-idän konlfikteihin löytyy ratkaisu sillä, kun alueen ympärille tehdään muuri ja katsotaan sisälle 20 vuoden päästä, jos olisivat saaneet aikaan toimivia yhteiskuntia. Tämä sama sopii kaikille maille, joissa harrastetaan muuta, kuin demokratiaa.
   Verrokkikokeena voidaan samaan aikaan vetää muuri vaikkapa Suomen ympärille ja katsoa sisälle 20 vuoden päästä, josko yhteiskunta on säilynyt toimivana. Epäilen vahvasti, kun ensinnäkin parin ekan vuoden aikana olisi jo 90% porukasta kuollut nälkään.

   Lainaa

  53. Nimiehdotus 14.1.2020 10:34
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Haista Riku Nevanpää vittu

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Jeps: Liikakansoittuminen on kieltämättä ongelma, mutta ei sitä tuolla tavalla voida hoitaa. Ennen nykyisen lääketieteen kehittymistä sitä hillitsivät kulkutaudit sun muut, mutta nyt ihmisiä syntyy jatkuvalla syötöllä ja jo elossa olevat elävät yhä vanhemmiksi. Tilanne on pidemmän päälle kestämätön, vaikka emme sitä [...]
   En ymmärrä miksi ihmiset ovat huolissaan syntyvyydestä kun maailmassa on yli 7 miljardia suomalaista? Pitää vaan saada heidät houkuteltua takaisin rakentamaan isänmaata.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: lentokone, ylösveto, kolari, uutiset, uutinen, onnettomuus, koira, rakkaus, sota, sodat, politiikka, Riku Nevanpää, liikakansoitus, kiina, Intia, pakolaiset, lentokenttä, poliitikko