Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Näin saat naisia, osa 38

  Jos mies ei saa vastakaikua naiselta, niin naisesta tulee automaattisesti...
  Suurenna näkymä
  Näin saat naisia, osa 38

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1266 (1288 ääntä)
   Hitsin bitsi

   Lainaa

  2. Tulos: +594 (604 ääntä)
   Bits

   Lainaa

  3. Tulos: +762 (768 ääntä)
   Bitsi. :D Haluaisin uskoa, että tuo ei voi olla tosissaan. Mutta taitaa se olla.

   Lainaa

  4. Tulos: +685 (691 ääntä)
   "rivien välissä mustaa valkoisella"

   Lainaa

  5. Tulos: -134 (192 ääntä)
   Henna: Bitsi. Haluaisin uskoa, että tuo ei voi olla tosissaan. Mutta taitaa se olla.
   Olisko kuitenkin trolli? Jo ekasta viestistä päättelisin että on. Facebookissakin on trolleja ja ne tunnistaa yleensä viimeistään suhteellisen tyhjästä profiilisivusta (ei kavereita, ei juuri tykättyjä sivuja jne.) Tosin aidoillakin ihmisillä voi olla yksityisyysasetukset niin tiukilla että profiili vaikuttaa tyhjältä.

   Lainaa

  6. Tulos: +533 (557 ääntä)
   Hohhoijjaa tuo uhrin syyllistäminen. Vähän niinkuin raiskauksen uhrista joku ajattelee ensimmäisenä "se varmaan pukeutui paljastavasti" yms. Olisikohan ollut jotain Samun tuttavia nuo hyökkääjät kun alkoi noin ääliömäisesti niitä puolustella. Plus kävi vielä itse sanallisesti vieraan kimppuun. Kuinka viehättävä persoona.

   Lainaa

  7. Tulos: +112 (132 ääntä)
   Jos tulkitsen oikein niin Samulla on sukunimi facessa listattuna ensin, tyyliin Niinistön Sauli. Ja ai ettien että miten noin ittensä nimenneet on aina niin Samuja.

   Lainaa

  8. Tulos: +310 (312 ääntä)
   Bits-kuvissa olevat kulmakarvat. Mitä?

   Lainaa

  9. Tulos: +195 (199 ääntä)
   …..: Olisko kuitenkin trolli? Jo ekasta viestistä päättelisin että on.
   Pahinta tässä on se että tais nimenomaan olla tosissaan.

   Lainaa

  10. Mitäs mitäs 14.1.2020 4:41
   Tulos: -135 (175 ääntä)
   No ei sentään tää nykyajan "Boomer" minkä tarkoitusta 90% ei edes tiedä, mutta kun muut sanoo niin onhan se itekki sanottava. Joten ennemmin tämä pitsi. Taida tuo herrakaan tietää, että mitä piti sanoa.

   Lainaa

  11. Tulos: +181 (191 ääntä)
   Ilq: Hohhoijjaa tuo uhrin syyllistäminen. Vähän niinkuin raiskauksen uhrista joku ajattelee ensimmäisenä “se varmaan pukeutui paljastavasti” yms. Olisikohan ollut jotain Samun tuttavia nuo hyökkääjät kun alkoi noin ääliömäisesti niitä puolustella. Plus kävi vielä itse sanallisesti vieraan kimppuun. Kuinka viehättävä persoona.
   Suaki oisin voinu vähän kattella mutta enpä kattele kun oot noin ilkee!!11!

   Lainaa

  12. Tulos: +56 (64 ääntä)
   Mitä ne palatkuvat on?

   Lainaa

  13. Tulos: +168 (174 ääntä)
   Rauha: Jos tulkitsen oikein niin Samulla on sukunimi facessa listattuna ensin, tyyliin Niinistön Sauli. Ja ai ettien että miten noin ittensä nimenneet on aina niin Samuja.
   Voi myös olla, että Samu ei ole tiennyt kumpi on "surname" ja kumpi "forename".

   Lainaa

  14. Tulos: +179 (179 ääntä)
   Sana bitsi tulisi kieltää

   Lainaa

  15. Tulos: -30 (48 ääntä)
   Onko tämä bits bb-Aslak?

   Lainaa

  16. Tulos: +185 (191 ääntä)
   Ilq: Hohhoijjaa tuo uhrin syyllistäminen. Vähän niinkuin raiskauksen uhrista joku ajattelee ensimmäisenä “se varmaan pukeutui paljastavasti” yms. Olisikohan ollut jotain Samun tuttavia nuo hyökkääjät kun alkoi noin ääliömäisesti niitä puolustella. Plus kävi vielä itse sanallisesti vieraan kimppuun. Kuinka viehättävä persoona.
   Sekin, että oikeasti tuossa tilanteessa suht se ja sama mitä on ensin tehnyt. Töniminen ja sylkeminen on silti junttia ja kuvottavan huonoa käytöstä.

   Lainaa

  17. Minäminä 14.1.2020 7:48
   Tulos: +194 (196 ääntä)
   Tottahan se on, että 99 prosenttisesti teinit ei tee sellaista. Mutta sitten on se yks prosentti, joka valitettavasti osuu aina joskus jonkun kohdalle.

   Lainaa

  18. Tulos: +131 (143 ääntä)
   Mieslapsilta pitäisi kieltää internetin käyttö.

   Lainaa

  19. Tulos: -189 (217 ääntä)
   Ensimmäisellä on hassut periaatteet. Tai siis, toi mieshän olisi vaan voinut kysyä sen numeron, ja sopia sitten treffit viestillä? Vai odottaako se vaan että joku prinssi kävelee vastaan kadulla? Facebookissa ne ihmiset kuitenkin lähes kaikki on.

   Lainaa

  20. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Miten mul on menny toi julkasu ohi ryhmässä

   Lainaa

  21. Knowthedude 14.1.2020 8:56
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Tuo Samu vaikuttaa yhdeltä ihmiseltä jonka tunsin aikoja sitten. Kommenttinsa ainakin ovat kuin tuon ex-tuttavan kirjoittamia.

   Lainaa

  22. Piparjuuri 14.1.2020 9:25
   Tulos: +86 (92 ääntä)
   Hyi kun olikin vastenmielistä ininää Samulta.

   Lainaa

  23. Tulos: +145 (153 ääntä)
   NB: Ensimmäisellä on hassut periaatteet. Tai siis, toi mieshän olisi vaan voinut kysyä sen numeron, ja sopia sitten treffit viestillä? Vai odottaako se vaan että joku prinssi kävelee vastaan kadulla? Facebookissa ne ihmiset kuitenkin lähes kaikki on.
   Mistä päättelit, että kyseinen nainen oli ylipäätään halukas lähtemään treffeille? Periaatteet on väistyny aina kun vastaan tulee riittävän kiinnostuva tapaus, tässä ei nyt ollut.

   Lainaa

  24. Tulos: +164 (170 ääntä)
   NB: Ensimmäisellä on hassut periaatteet. Tai siis, toi mieshän olisi vaan voinut kysyä sen numeron, ja sopia sitten treffit viestillä? Vai odottaako se vaan että joku prinssi kävelee vastaan kadulla? Facebookissa ne ihmiset kuitenkin lähes kaikki on.
   Ihan hyvät periaatteet mielestäni. Et voi tietää, kuka tai mikä siellä profiilin takana piileskelee. Se voi olla täysin viaton, kuvansa mukainen henkilö - tai sitten jotain ihan muuta. Puhumattakaan siitä, että minua ei ainakaan kiinnostaisi henkilö, joka lähestyy minua ainoastaan FB-profiilini kuvan perusteella.

   Lainaa

  25. Tulos: -18 (70 ääntä)
   Saaga: Ihan hyvät periaatteet mielestäni. Et voi tietää, kuka tai mikä siellä profiilin takana piileskelee. Se voi olla täysin viaton, kuvansa mukainen henkilö – tai sitten jotain ihan muuta. Puhumattakaan siitä, että minua ei ainakaan kiinnostaisi henkilö, joka lähestyy minua ainoastaan FB-profiilini kuvan perusteella.
   Ok bitsi

   Lainaa

  26. yli opisto hörhö 14.1.2020 10:28
   Tulos: +105 (109 ääntä)
   Siinäpä vasta älykäs mies. Varmasti naisia tunkee ovista ja ikkunoista Samulle.

   Lainaa

  27. Tulos: +148 (150 ääntä)
   Kulmakarvat jotka vähättelevät miehiä?

   Lainaa

  28. Tulos: +48 (72 ääntä)
   Oisin muuten Mintun puolella mut on se jännä miten KAIKKI "nykyajan teinit" on yhtäaikaa netti- ja puhelinriippuvaisia introverttejä ja kaiket päivät kaupungilla riehuvia huligaaneja. Tää ei tarkota sitä et oisin Samunkaan puolella.

   Lainaa

  29. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Ite en kyllä uhraisi noin paljon aikaa tollasille samuille. Kannattais saman tien jättää ihan omaan arvoonsa.

   Lainaa

  30. Tulos: +127 (133 ääntä)
   "Sori mutta periaatteesta en sovi treffejä tätä kautta" on varsin kohtelias kiertoilmaisu joka kuullostaa paljon paremmalta kuin "en nyt ole kiinnostunut sinusta". Hukkaan meni vain kohteliaampi ilmaisu tässä tapauksessa X-D

   Lainaa

  31. Tulos: -87 (87 ääntä)
   Tais kyllä ihan ekana Mintulla mennä tunteisiin yks facebook kommentti.

   Lainaa

  32. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Kettu, happamat pihlajanmarjat, jne.

   Lainaa

  33. Kaupan myyjä 14.1.2020 17:33
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Käytä sanaa "bitsi" ja mulla tulee heti mielikuva Aku Hirviniemen keksimästä Putous-hahmosta..

   Lainaa

  34. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Nämä "näin saat naista" jutut ovat kyllä fb-mokien aatelia.

   Lainaa

  35. Tulos: +69 (75 ääntä)
   NB: Ensimmäisellä on hassut periaatteet. Tai siis, toi mieshän olisi vaan voinut kysyä sen numeron, ja sopia sitten treffit viestillä? Vai odottaako se vaan että joku prinssi kävelee vastaan kadulla? Facebookissa ne ihmiset kuitenkin lähes kaikki on.
   Kohteliaat/ konfliktia välttävät ihmiset keksivät jonkin syyn. Suorasanaisempi toteaisi "en halua". Ja maailmassa olisi aika vaikea elää jos missä tahansa voisi pyytää ihmisiä treffeille -paljon puhutaan että pitäisi jutella vaikkapa lähikaupassa, mutta ellei juttelulle ole jotain hyvin ilmeistä syytä -"wow, lempibändini, josta kukaan ei yleensä ole koskaan kuullutkaan, paita!" -niin nuoret, hyvännäköiset ihmiset eivät voisi ostaa paahtoleipää ollenkaan kun jokaiselle vastaantulijalle pitäisi selittää, kauniisti ja tunteita loukkaamatta, että ei nyt, kiitos. Facebookilla on sama ongelma kuin ruokakaupallakin -liikaa liian sekalaista sakkia, ja yleensä ihan muu syy olla siellä kuin seuranhaku.

   Lainaa

  36. King Arthur 14.1.2020 22:36
   Tulos: +83 (87 ääntä)
   NB: Ensimmäisellä on hassut periaatteet. Tai siis, toi mieshän olisi vaan voinut kysyä sen numeron, ja sopia sitten treffit viestillä? Vai odottaako se vaan että joku prinssi kävelee vastaan kadulla? Facebookissa ne ihmiset kuitenkin lähes kaikki on.
   Ethän oikeasti luule että tuo periaate on vain siitä kiinni että lähteekö itse treffikutsu puhelimeen vai facen mesessä? Mutteripäisempikin tajuaa että kyse on siitä ettei joku sinusta netissä kiinnostunut ventovieras ole aina se kannattavin treffiehdokas. Loput poikasen viesteistä paljastivat sen syynkin miksi näin on. Mieti kun tuollaisen "kelpaisko drinkki" -tyypin saat tosielämässä riesaksesi.

   Lainaa

  37. Tulos: +91 (93 ääntä)
   supo: Kulmakarvat jotka vähättelevät miehiä?
   Stieg Larssonin uusi kirja, ehkä?

   Lainaa

  38. It's a deal 15.1.2020 11:22
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Se on minulle käsittämätön paradoksi, että ihmiset vailla itsetuntoa lähestyvät tuntemattomia satunnaisilla ehdotuksilla.

   Lainaa

  39. Tulos: +30 (38 ääntä)
   "Shii wos in itsi bitsi tiini biini jelou polka dot pikiini, tsust laik vans the bitsiis oolveys veör!"

   Lainaa

  40. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Mofo: Bits
   Tuota sanaa käytetään irrotettavista ruuvauskärjistä. Ei taida Samu olla ollut työelämässä jos ei yöelämässäkään.

   Lainaa

  41. Epäpoliitikko 15.1.2020 21:41
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Nöf: Tuota sanaa käytetään irrotettavista ruuvauskärjistä. Ei taida Samu olla ollut työelämässä jos ei yöelämässäkään.
   Yöt yökerhossa ja päivät päiväkerhossa?

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Epäpoliitikko: Yöt yökerhossa ja päivät päiväkerhossa?
   Osattomana kummassakin. Istuu yksin kasvot nurkkaan päin.

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Ilq: Hohhoijjaa tuo uhrin syyllistäminen. Vähän niinkuin raiskauksen uhrista joku ajattelee ensimmäisenä “se varmaan pukeutui paljastavasti” yms. Olisikohan ollut jotain Samun tuttavia nuo hyökkääjät kun alkoi noin ääliömäisesti niitä puolustella. Plus kävi vielä itse sanallisesti vieraan kimppuun. Kuinka viehättävä persoona.
   Toisaalta ihan ymmärrettävä reaktio (paitsi iskurepla ja nuo "bitsit") tuollaisiin tarinoihin ja uutisiin, kun kuitenkin varmaan haluaa maailman olevan pohjimmiltaan kiva ja turvallinen paikka. Jos vääryyden saa mitenkään vieritettyä uhrin niskoille, niin sitähän on aina turvassa, kunhan ei asettaudu ns. uhriksi, ja maailma on taas mukava paikka, ei ole enää lintukoto uhattuna. Todellisuudessahan näitä tietenkin tapahtuu jonkin verran aina, vaikka sekä miehet että naiset kulkisivat kaikki säkeissä eivätkä pysähtyisi, puhuisi kellekään tai katsoisi ketään. Mutta on se vaan kivempi ajatella, ettei muissa ihmisissä ja maailmassa olisi sellaista pahuutta, jolle ei loppujen lopuksi itse mahda mitään. Ei sitten tarvitse tuntea oloaan avuttomaksi.

   Lainaa

  44. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Dummy: Stieg Larssonin uusi kirja, ehkä?
   Nauroin ääneen

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: viesti, messenger, keskustelu, rikosilmoitus, kauppa, kaupassa, pahoinpitely, lähestymistapa, bitsi