Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 18

Kannattaako ostaa uudet rattaat yhtä käyttökertaa varten?
Vanhempainilta, osa 18

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +679 (729 ääntä)
   Hienoo Henna! Olet rehellisesti sitä miltä vaikutatkin, täys tampio (sydän)

   Lainaa

  2. Tulos: +825 (851 ääntä)
   Siis.... Miksi pitää ostaa uudet rattaat pelkästään reissua varten ja miksi ne pitää heittää heti sen jälkeen pois? En ymmärrä.

   Lainaa

  3. Tulos: -239 (361 ääntä)
   Vaakku: Siis…. Miksi pitää ostaa uudet rattaat pelkästään reissua varten ja miksi ne pitää heittää heti sen jälkeen pois? En ymmärrä.
   Jos on rahaa niin miksi ei. Voi sitten myydä jollekin edullisesti jolla ei olisi noihin varaa. Hänkin saa lähes uudet rattaat.

   Lainaa

  4. Tulos: +701 (721 ääntä)
   Veijo: Jos on rahaa niin miksi ei. Voi sitten myydä jollekin edullisesti jolla ei olisi noihin varaa. Hänkin saa lähes uudet rattaat.
   Aloituksesta saa kyllä sen kuvan, että ne lentää roskiin reissun jälkeen.

   Lainaa

  5. Tulos: +516 (530 ääntä)
   Ei viitsisi ostaa 200e maksavia rattaita, vaan ostaa sen sijaan 100e maksavat rattaat, heittää ne joulun jälkeen pois ja ostaa pääsiäisenä ilmeisesti toiset 100e rattaat. En nyt aivan saa kiinni tästä Hennan ajatuksenjuoksusta.

   Lainaa

  6. Tulos: +194 (238 ääntä)
   Korjaaja: Ei viitsisi ostaa 200e maksavia rattaita, vaan ostaa sen sijaan 100e maksavat rattaat, heittää ne joulun jälkeen pois ja ostaa pääsiäisenä ilmeisesti toiset 100e rattaat. En nyt aivan saa kiinni tästä Hennan ajatuksenjuoksusta.
   Oikeasti Henna ei kehtaa myöntää, että ostaa "vain" 100 € rattaat pidempäänkin käyttöön. Rehvastelee muille ryhmäläisille, että olisi mukamas varaa heittää rattaat roskiin yhden käyttökerran jälkeen. Kulkeeko hän muuten aina autolla tms. paikkoihin joihin ei tarvitse yli km. kävellä vai kantaa aina, paitsi ko. reissussa vauvaa kantorepussa? Vai miksei tuore äiti mukamas tarvitsisi rattaita?

   Lainaa

  7. Tulos: +120 (158 ääntä)
   Marianne: Kulkeeko hän muuten aina autolla tms. paikkoihin joihin ei tarvitse yli km. kävellä vai kantaa aina, paitsi ko. reissussa vauvaa kantorepussa? Vai miksei tuore äiti mukamas tarvitsisi rattaita?
   Ehkä Hennalla on jo yhdet rattaat ja nyt etsii vain matkarattaita. Aika usein perheillä on erikseen kotirattaat, jotka ovat vähän raskaampaa tekoa ja matkarattaat, jotka on sitten kevyemmät ja voi ottaa mukaan matkoille.

   Lainaa

  8. Tulos: -202 (240 ääntä)
   No jaa, Henna kysyi juuri noista kokemuksia niin turha sitä on muiden ruveta valittamaan hänen päätöksestä, eiköhän Henna ollut tehnyt jo päätöksensä ennen päivityksen julkaisemista.

   Lainaa

  9. Tulos: +153 (159 ääntä)
   Marianne: Oikeasti Henna ei kehtaa myöntää, että ostaa “vain” 100 € rattaat pidempäänkin käyttöön. Rehvastelee muille ryhmäläisille, että olisi mukamas varaa heittää rattaat roskiin yhden käyttökerran jälkeen. Kulkeeko hän muuten aina autolla tms. paikkoihin joihin ei tarvitse yli km. kävellä vai kantaa aina, paitsi ko. reissussa vauvaa kantorepussa? Vai miksei tuore äiti mukamas tarvitsisi rattaita?
   En minäkään matkarattaita arjessa käyttäisi. Sellaisia rimpuloita kun ovat. Lenkillä ja kauppareissuilla oikeat tukevat kärryt, mutta sellaiset vie paljon tilaa kasaan laitettuna. Siks reissussa voi tarvita matkarattaita. Itse tokikin yrittäisin ensisijaisesti saada sellaiset lainaan, toissijaisesti ostaisin käytettynä. Uusia en ostaisi missään nimessä ja käytetytkin vaikka antaisin ilmaiseksi eteenpäin, jos ei menis kaupaksi reissun jälkeen eikä olis tilaa säilyttää.

   Lainaa

  10. Tulos: +118 (130 ääntä)
   Harvemmin enää leuka millekään loksahtaa, mutta mitä hittoa, Henna? O_o

   Lainaa

  11. Tulos: +166 (184 ääntä)
   Henna oli katellu torista, mutta ei löytynyt tarpeeksi hienon näkösiä. Sitten joku kommentoi, että jos tulee käyttöön/tarpeeseen, niin ei kai sillä ulkonäöllä ole niin kauheesti väliä, johon Henna vastaa, että tuleekin käyttöön vain kolmeksi päiväksi. Eikö sitä suuremmalla syyllä se rattaiden ulkonäkö ole aika toisarvonen seikka?

   Lainaa

  12. Tulos: +178 (210 ääntä)
   Nimeävätkö ihmiset asioita KKK:ksi koska eivät tiedä lyhenteen merkityksestä, vai siksi, että se on näiden tyyppien mielestä hauska läppä? Kumpikin on vaikea ymmärtää.

   Lainaa

  13. Mustalaisnaamio 26.12.2019 14:39
   Tulos: +31 (97 ääntä)
   Colour: Nimeävätkö ihmiset asioita KKK:ksi koska eivät tiedä lyhenteen merkityksestä, vai siksi, että se on näiden tyyppien mielestä hauska läppä? Kumpikin on vaikea ymmärtää.
   Kolmen K:n supermarket?

   Lainaa

  14. Avaruusleijona 26.12.2019 15:19
   Tulos: +192 (194 ääntä)
   riesa: Henna oli katellu torista, mutta ei löytynyt tarpeeksi hienon näkösiä. Sitten joku kommentoi, että jos tulee käyttöön/tarpeeseen, niin ei kai sillä ulkonäöllä ole niin kauheesti väliä, johon Henna vastaa, että tuleekin käyttöön vain kolmeksi päiväksi. Eikö sitä suuremmalla syyllä se rattaiden ulkonäkö ole aika toisarvonen seikka?
   Henna tietysti tarkoitti, että vaunut tulevat käyttöön JOPA kolmeksi päiväksi, joten rumat rattaat eivät tule kysymykseen.

   Lainaa

  15. Tulos: -27 (31 ääntä)
   https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ toimiikohan KKK näin?

   Lainaa

  16. Tulos: -98 (134 ääntä)
   Korjaaja: Ei viitsisi ostaa 200e maksavia rattaita, vaan ostaa sen sijaan 100e maksavat rattaat, heittää ne joulun jälkeen pois ja ostaa pääsiäisenä ilmeisesti toiset 100e rattaat. En nyt aivan saa kiinni tästä Hennan ajatuksenjuoksusta.
   Kun sossu maksaa kaiken, on vara heittää kaikki pois.

   Lainaa

  17. Tulos: +77 (83 ääntä)
   riesa: Henna oli katellu torista, mutta ei löytynyt tarpeeksi hienon näkösiä. Sitten joku kommentoi, että jos tulee käyttöön/tarpeeseen, niin ei kai sillä ulkonäöllä ole niin kauheesti väliä, johon Henna vastaa, että tuleekin käyttöön vain kolmeksi päiväksi. Eikö sitä suuremmalla syyllä se rattaiden ulkonäkö ole aika toisarvonen seikka?
   Neahan siis kommentoi, et onko sillä väliä jos ne tulee YHDEN kerran vaan käyttöön, johon Henna vastaa et tulee peräti kolmeksi päiväksi käyttöön. Uskon itsekin, ettei tuo eti niitä vaan yhdeksi reissuksi ja heitä roskiin, vaan yrittää esittää rikasta snobia.

   Lainaa

  18. Tulos: +116 (120 ääntä)
   Me ostettiin ulkomaan reissulle käytetyt matkarattaat 30€, kun ei millään isoja yhdistelmärattaita sinne viitsinyt raahata. Vauva oli 5kk. Myin sen jälkeen pois samalla kolmella kympillä. Eikä olis harmittanut niin kovasti jos olisivat hajonneet lentokoneen ruumassa tai hävinneet.

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (68 ääntä)
   Henna herätti kyllä ahdistusta ja ihmisvihaa.

   Lainaa

  20. King Arthur 27.12.2019 4:47
   Tulos: +84 (94 ääntä)
   Nyt joku jenkkiläinen punaniska jonka sukupuu muistuttaa tikapuita on laittanut hashtag-hakuun KKK ja hämmästelee tätä upeaa luomusta kuvassa.

   Lainaa

  21. Tulos: +17 (47 ääntä)
   Pakko päästä tuonne mammojen sexi-kerhoon! :D Ja miksei kukaan sanonut, että matkarattaat ei ole parhaat mahdolliset kauppareissuille ja lenkille? Kyllä niillä vaan mentiin, kun ei tullut moinen mieleen. Epistä, jos suurinosa on tämän tajunnut.

   Lainaa

  22. Tulos: +25 (43 ääntä)
   Pöö: Ja miksei kukaan sanonut, että matkarattaat ei ole parhaat mahdolliset kauppareissuille ja lenkille? Kyllä niillä vaan mentiin, kun ei tullut moinen mieleen. Epistä, jos suurinosa on tämän tajunnut.
   Eikö "matka"rattaat kertonut mitään? Pienet kääntyilevät pyörät? Eli kätevät matkalla ja jossain ostoskeskuksissa, mutta pidemmällä matkalla ulkona aivan hanurista.

   Lainaa

  23. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Vaakku: Siis…. Miksi pitää ostaa uudet rattaat pelkästään reissua varten ja miksi ne pitää heittää heti sen jälkeen pois? En ymmärrä.
   Luultavasti kotona on sellaiset hyökkäysvaunun kokoiset rattaat, mutta nyt lähdössä esim. lentokoneella jonnekin ja haluaa päästä helpomalla pienempien rattaiden kanssa. Ihan ymmärettävä ajatus. Vähemmän ymmärrettävää, että reissun jälkeen heittäisi rattaat pois myymisen tai face-ryhmässä antamisen sijaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Korjaaja: Ei viitsisi ostaa 200e maksavia rattaita, vaan ostaa sen sijaan 100e maksavat rattaat, heittää ne joulun jälkeen pois ja ostaa pääsiäisenä ilmeisesti toiset 100e rattaat.
   No tietty, koska "en jaksa säilytellä". :D

   Lainaa

  25. Tulos: +30 (58 ääntä)
   NipaMan: Eikö “matka”rattaat kertonut mitään? Pienet kääntyilevät pyörät? Eli kätevät matkalla ja jossain ostoskeskuksissa, mutta pidemmällä matkalla ulkona aivan hanurista.
   Kyllä, palasin takaisin vastatakseni tähän... Ja siis olen kai normaalia typerämpi yksilö, kun en ajatellut matkarattaita Matka_rattaina. Kätevät kääntyvät pyörät, niin ajattelin mennä esim. leikkipuistoon just niillä rattailla. Pitää kai tehdä toinen lapsi, kun nyt missasin tämän. (Joku tulee tähän tietysti huutamaan, että kaikenlaiset sitä saakin lisääntyä.)

   Lainaa

  26. Tulos: -62 (86 ääntä)
   Pöö: Kyllä, palasin takaisin vastatakseni tähän… Ja siis olen kai normaalia typerämpi yksilö, kun en ajatellut matkarattaita Matka_rattaina. Kätevät kääntyvät pyörät, niin ajattelin mennä esim. leikkipuistoon just niillä rattailla. Pitää kai tehdä toinen lapsi, kun nyt missasin tämän. (Joku tulee tähän tietysti huutamaan, että kaikenlaiset sitä saakin lisääntyä.)
   No pakko sanoa, että olethan sä aivan urpo, jos todella koet tarvetta keulia että KyLlä VaAn MinUstA MatKaRatTaaT On KätEvÄt JoTEn oN Ne KaiKilLe MuiLlEkIn HyVäT. Kuten jo aiemmin sanottu, matkarattaat todellakin on niin rimpulat, että kovemmassa käytössä ja kunnon lenkeillä tukevammat rattaat vaan hoitaa tehtävänsä paremmin. Kiva juttu, jos JUST SINÄ olet pärjännyt pelkillä matkarattailla, mutta turha kuvitella, että se tekee susta jotenkin fiksumman kun muut.

   Lainaa

  27. Tulos: -34 (56 ääntä)
   Pöö: Kyllä, palasin takaisin vastatakseni tähän… Ja siis olen kai normaalia typerämpi yksilö, kun en ajatellut matkarattaita Matka_rattaina. Kätevät kääntyvät pyörät, niin ajattelin mennä esim. leikkipuistoon just niillä rattailla. Pitää kai tehdä toinen lapsi, kun nyt missasin tämän. (Joku tulee tähän tietysti huutamaan, että kaikenlaiset sitä saakin lisääntyä.)
   Sä et varmaan ole tajunnut, mitä tarkoittaa kauppareissu tai lenkki. Ehkä asfalttia pitkin pääseekin kätevästi 300 metriä leikkipuistoon tai kauppaan ostamaan purkin tuttelia, mutta vertaapa huviksesi kunnon rattaita ja matkarattaita vaikka 10 km juoksu-/hölkkä-/reipaskävelylenkillä mäkisessä hiekka/soratiemaastossa tai ison perheen viikon kauppaostoksissa, jossa kannat monta kassia tavaraa kotiin useamman kilometrin.

   Lainaa

  28. Tulos: +25 (71 ääntä)
   Colour: Nimeävätkö ihmiset asioita KKK:ksi koska eivät tiedä lyhenteen merkityksestä, vai siksi, että se on näiden tyyppien mielestä hauska läppä? Kumpikin on vaikea ymmärtää.
   Mun mielestä taas typerää ettei mitään saisi lyhentää KKK:ksi yhden asian takia. Kyllä ny jokaisen luulis käsittävän ettei kyseessä ole Kluxit vaan mammakerho.

   Lainaa

  29. Tulos: +73 (85 ääntä)
   Piste: No pakko sanoa, että olethan sä aivan urpo, jos todella koet tarvetta keulia että KyLlä VaAn MinUstA MatKaRatTaaT On KätEvÄt JoTEn oN Ne KaiKilLe MuiLlEkIn HyVäT. Kuten jo aiemmin sanottu, matkarattaat todellakin on niin rimpulat, että kovemmassa käytössä ja kunnon lenkeillä tukevammat rattaat vaan hoitaa tehtävänsä [...]
   Mitä? Pöö harmitteli sitä kun ei oo paremmista tiennyt! Kärsinyt matkarattaista kun luullut että ne on sama asia ku "oikeat" rattaat. Nyt jos tekis toisen lapsen niin haluaisi kokea tavallisten rattaiden ihanuuden. Näin mä käsitin ja tuntuu ihan hullulta sun meuhkaaminen.

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Miika, ei Kotiäidit valkoiset huput päässä kokoontuu ole KKK vaan Kvhpk.

   Lainaa

  31. Tulos: +31 (41 ääntä)
   Veijo: Jos on rahaa niin miksi ei. Voi sitten myydä jollekin edullisesti jolla ei olisi noihin varaa. Hänkin saa lähes uudet rattaat.
   Mutta Henna sanoi nimenomaan että heittää mäkeen, ei ollut siis aikeissa lahjoittaa tai myydä tai muuten vaan kierrättää. Henna on kerskakulutuksessaan just sitä ihmisroskaa jonka EI pitäis lisääntyä.

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (53 ääntä)
   Mitä helkkaria? Aina kun tänne kommentoi, niin saa vaan pahan mielen itselleen. Kerroin vaan, että olen hölmö, kun en aikoinaan tajunnut ko. asiaa. Pitää jonkun tulla siihen räyhäämään että niin oletkin idioottipaskasaatanaaarrgh! Anteeksi siitäkin, kun en harrasta 10km juoksulenkkejä. Jos niin tekisin, ottaisin silloin omaa aikaa ja jättäisin lapsen isän kanssa kotiin.

   Lainaa

  33. OG Kilokalori 2.1.2020 8:13
   Tulos: -36 (60 ääntä)
   Pöö: Mitä helkkaria? Aina kun tänne kommentoi, niin saa vaan pahan mielen itselleen. Kerroin vaan, että olen hölmö, kun en aikoinaan tajunnut ko. asiaa. Pitää jonkun tulla siihen räyhäämään että niin oletkin idioottipaskasaatanaaarrgh! Anteeksi siitäkin, kun en harrasta 10km juoksulenkkejä. Jos niin tekisin, ottaisin silloin omaa aikaa ja jättäisin lapsen isän kanssa kotiin.
   Oletko nyt tarpeeksi asiasta ruikuttanut ja asia lopullisesti sisäistetty? Seuraava askel on pysyä poissa internetistä jos aina tulee niin paha mieli. (Mistähän johtunee.) Tuollaisella käytöksellä et tee muuta kuin kaivat vain syvempää kuoppaa itsellesi, luulisi ihan maalaisjärjen sen jo sanovan.

   Lainaa

  34. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Pöö: Mitä helkkaria? Aina kun tänne kommentoi, niin saa vaan pahan mielen itselleen. Kerroin vaan, että olen hölmö, kun en aikoinaan tajunnut ko. asiaa. Pitää jonkun tulla siihen räyhäämään että niin oletkin idioottipaskasaatanaaarrgh! Anteeksi siitäkin, kun en harrasta 10km juoksulenkkejä. Jos niin tekisin, ottaisin silloin omaa aikaa ja jättäisin lapsen isän kanssa kotiin.
   Älä huoli. Ihmisillä on tarve purkaa nettiin oman elämänsä patoumia. On varsin tavallista saada sontaa niskaan netissä yhdentekevästä asiasta. Se ei liity sinuun, vaan siihen että netissä paljon heiluvat ihmiset joskus menettävät tajun heidän keskustelunsa sävystä ja unohtavat että eivät ikinä puhuisi ventovieraille normaalisti samalla tavalla. Käy huviksesi lukemassa vauvapalstaa, oikea ylireagoinnin ja ylilyöntien kompostikasa. Jäätävän hyvää viihdettä.

   Lainaa

  35. Tonskulus 3.1.2020 6:47
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   aega: No jaa, Henna kysyi juuri noista kokemuksia niin turha sitä on muiden ruveta valittamaan hänen päätöksestä, eiköhän Henna ollut tehnyt jo päätöksensä ennen päivityksen julkaisemista.
   Miksi Henna siis kysyy muiden mielipidettä jos on tehnyt jo päätöksen ennen päivityksen julkaisemista?

   Lainaa

  36. Tonskulus 3.1.2020 6:49
   Tulos: -27 (33 ääntä)
   Pöö: Mitä helkkaria? Aina kun tänne kommentoi, niin saa vaan pahan mielen itselleen.
   Olisiko mahdollisesti sinun kommenteissasi jotain vikaa jos niitä kirjoittaessasi saat pahan mielen itsellesi? Vai onko ongelmasi vain se, että huomaat etteivät kaikki ole samaa mieltä kanssasi todellisuudessa vaikka kotona äiti ja isi aina ovat?

   Lainaa

  37. Jepulisjoo 3.1.2020 9:04
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Pöö: Pakko päästä tuonne mammojen sexi-kerhoon! Ja miksei kukaan sanonut, että matkarattaat ei ole parhaat mahdolliset kauppareissuille ja lenkille? Kyllä niillä vaan mentiin, kun ei tullut moinen mieleen. Epistä, jos suurinosa on tämän tajunnut.
   Sateenvarjorattaat on ihan hanurista, koska niitä ei voi työntää yhdellä kädellä. Ainoa syy käyttää niitä on se että ovat kevyet ja menee pieneen tilaan, eli matkoilla.

   Lainaa

  38. Mister D:n kaveri 4.1.2020 0:37
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Miks jänkkäätte rattaista? Enemmän tässä mietityttää toi teinitytön luotsaama ”kotiäitien kellarin kerho”, vaikuttaa vajaalta tuo ihminen, anteeks vaan. Sexijuttuja kerrotaan juuh...

   Lainaa

  39. jukkapalmu 4.1.2020 14:23
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Eiköhän toi KKK ole jo niin vanha juttu ettei sen takia kannata meteliä nostaa.

   Lainaa

  40. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Tonskulus: Olisiko mahdollisesti sinun kommenteissasi jotain vikaa jos niitä kirjoittaessasi saat pahan mielen itsellesi? Vai onko ongelmasi vain se, että huomaat etteivät kaikki ole samaa mieltä kanssasi todellisuudessa vaikka kotona äiti ja isi aina ovat?
   Mitä ihmettä Feissarimokien kommenttikentälle on tapahtunut? Eihän tuo Pöö missään vaiheessa ole väittänyt noiden kusisten matkarattaiden olevan ainoa oikea vaihtoehto? Olisikohan pahat mielet todellisuudessa kommentoijien jakamaa oloa, eikä tuon alkup. kommentoijan? Menkää nyt vähän itseenne ja lopettakaa tuollainen käytös. Kiitos! Ps. Menkää vaikka sinne lenkille. Saa purettua olonsa paremmin kuin netissä huonosti käyttäytymällä. Anonyymeys ei tarkoita, että voi kirjoittaa mitä vain.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: rattaat, vaunut, kuva, KKK, kotiäitien kellarikerho, vertaisryhmä, lyhenne