Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lahjatoiveita

Kysy Googlelta: Paras joululahja pikkulapselle?
Lahjatoiveita

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +201 (819 ääntä)
   Sannan ja Katrin jutut on täydellisiä esimerkkejä tarinoista joita ainoastaan noiden pikkupilttien vanhemmat pitävät hauskoina.

   Lainaa

  2. Tulos: -64 (144 ääntä)
   Kyllä niissä mainoksissa jotain kerrotaan, itse kuulin pidemmällä automatkalla että sään tarjoaa fleshlight ja G-joku numero. Mutta joo, vanhemmilla on varmaan kivaa lasten (tai vaikka sen Kaalimadon) kanssa, kiitos mainosten :D Ja joo, toi kuulosti väärältä, älkää hirttäkö.

   Lainaa

  3. Tulos: +432 (600 ääntä)
   Taru: Sannan ja Katrin jutut on täydellisiä esimerkkejä tarinoista joita ainoastaan noiden pikkupilttien vanhemmat pitävät hauskoina.
   Oli ne musta hauskoja, vaikken ole Sanna tai Katri. Eikä mulla ole edes lapsia, hui. Feissarimokien kommentoijilla vaikuttaa usein olevan sellainen käsitys, että hyvää huumoria on vaan yhtä lajia: sitä joka miellyttää itseä.

   Lainaa

  4. Tulos: +238 (386 ääntä)
   Taru: Sannan ja Katrin jutut on täydellisiä esimerkkejä tarinoista joita ainoastaan noiden pikkupilttien vanhemmat pitävät hauskoina.
   Kommenttisi on täydellinen esimerkki nykyään lisääntyneestä ilmiöstä, missä ihmiset eivät enää kykene suhteuttamaan asioita todellisuuteen, vaan kuvittelevat kaikkien olevan samanlaisia kuin itse on.

   Lainaa

  5. Tulos: +143 (179 ääntä)
   Nyt oli pakko googlettaa tuo "pallivaha" kun ei näkynyt kokonaan kuvassa että minkälaisesta tuotteesta kyse. Se oli, yllättäen, kiveksille tarkoitettua vahaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +210 (216 ääntä)
   Eikö nuo lahjaehdotukset tule aiempien hakujen perusteella? Mulla tuli tuolla hakusanalla mm. kissajuttuja ja Bootz.comin mainoksia, kun olin aiemmin katsellut kenkiä ja kissalle jotain pientä jouluksi.

   Lainaa

  7. Tulos: -121 (221 ääntä)
   "kohta 6v" niin eli siis 5-vuotias. Miksi kaikki, oli kyse sitten lapsesta tai aikuisesta, kertoo oman tai lastensa iät aina vähän yläkanttiin kuulostaakseen vanhemmalta?

   Lainaa

  8. Tulos: +213 (253 ääntä)
   Mun mielestä Katrin juttu oli aika hellyttävä. Siis jo pieni lapsi, joka rakastaa lelujaan, ymmärtää, että hänellä on niitä "liikaa". Itse en olisi lapsena koskaan tällaista ymmärtänyt, hyvä jos vielä aikuisenakaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +189 (223 ääntä)
   Lanttu: “kohta 6v” niin eli siis 5-vuotias. Miksi kaikki, oli kyse sitten lapsesta tai aikuisesta, kertoo oman tai lastensa iät aina vähän yläkanttiin kuulostaakseen vanhemmalta?
   No vanhemmista en tiiä, mut lasten kehitys on sen verran nopeampaa että 5v ja kohta 6v lapsella voi olla yllättävän isokin ero esimerkiksi puheen kehityksessä. Ja voihan 6v olla jonkun mielestä tärkeä ikävuosi kun silloin lapsi aloittaa koulutaipaleensa eli lähtee eskariin...

   Lainaa

  10. Kissankieli 26.12.2019 15:45
   Tulos: +7 (31 ääntä)
   Tonttu voi tulla ikkunan taa

   Lainaa

  11. Karkkitaivas 26.12.2019 16:03
   Tulos: +53 (67 ääntä)
   Hmm: Eikö nuo lahjaehdotukset tule aiempien hakujen perusteella? Mulla tuli tuolla hakusanalla mm. kissajuttuja ja Bootz.comin mainoksia, kun olin aiemmin katsellut kenkiä ja kissalle jotain pientä jouluksi.
   Mulla tuli jotain vauva.fi:n keskusteluja ja K-ruokaa. Oon kyllä käynyt huvittumassa vauvafin keskusteluille ja K-ruokan sivuilta tainnut kattoa reseptejä, joten taitaa liittyä aiemmat haut tuohon. Ei ollut ees kolmannellakaan sivulla mitään suklaa-anuksia. ;)

   Lainaa

  12. Tulos: +90 (116 ääntä)
   Lanttu: “kohta 6v” niin eli siis 5-vuotias. Miksi kaikki, oli kyse sitten lapsesta tai aikuisesta, kertoo oman tai lastensa iät aina vähän yläkanttiin kuulostaakseen vanhemmalta?
   Kaikki ei toki noin tee. Monta kertaa olen kuullut jonkun kehuvan, kuinka oma lapsi oppi kävelemään yhdeksänkuisena, vaikka todellisuudessa ensimmäinen askel otettiin kahta päivää vaille kymmenkuisena. Tai jonkun lapsi osaa puhua sujuvasti jo yksivuotiaana, vaikka tosiasiassa puhe sujui vasta kaksi viikkoa vaille kaksivuotiaana. Matematiikan tunneilla on opetettu, että puolesta välistä pyöristetään ylöspäin, joten kyllä minusta 5,8-vuotias on ennemmin kuusivuotias kuin viisivuotias. Kieltämättä minustakin kuulostaa hassulta, kun 94-vuotias pyöristää ikänsä ylöspäin, mutta sen ikäiset ovat usein niin ylpeitä iästään, että heille se suotakoon siksi.

   Lainaa

  13. Tulos: +18 (36 ääntä)
   Hmm: Eikö nuo lahjaehdotukset tule aiempien hakujen perusteella? Mulla tuli tuolla hakusanalla mm. kissajuttuja ja Bootz.comin mainoksia, kun olin aiemmin katsellut kenkiä ja kissalle jotain pientä jouluksi.
   Mulla tuli myös suklaa-anuksia ja en kyllä semmosia oo googlaillu

   Lainaa

  14. Tulos: +45 (53 ääntä)
   Hmm: Eikö nuo lahjaehdotukset tule aiempien hakujen perusteella? Mulla tuli tuolla hakusanalla mm. kissajuttuja ja Bootz.comin mainoksia, kun olin aiemmin katsellut kenkiä ja kissalle jotain pientä jouluksi.
   Mulle itse asiassa tuli tuo Vitun hyvä kahvi, vaikka ko. tuotetta ei ole tullut kahvia juomattomana googleteltua. Muita mainostärppejä olivat Cat Gift Box (kissa-aiheisia sukkia?) sekä Adlibriksen Sinä ja Minä: Täytettävä kysymyskirja pariskunnille. (En ole parisuhteessa ja minulla ei myöskään ole kissaa.)

   Lainaa

  15. Tulos: -76 (106 ääntä)
   Lillyx: No vanhemmista en tiiä, mut lasten kehitys on sen verran nopeampaa että 5v ja kohta 6v lapsella voi olla yllättävän isokin ero esimerkiksi puheen kehityksessä.
   Ei ole. Lääketieteen tohtorina jotain tietoa löytyy. On tutkittu, että lapsen kehitys kulkeen heti syntymän jälkeen valtavilla eroilla. Koko lapsen kehityskaaren ajan eri ominaisuudet kulkevat vähintään +-1 vuoden eroilla. Myöhempi lapsuus, ja teini-ikä, on sellainen että erot voivat olla jopa 4-5 vuotta. Ja samallakin lapsella eri ominaisuudet kehittyvät eri aikasykleillä. Eli väitteet jostain lumihiutaleen muutaman kuukauden eroista ovat täysin keksittyjä tarinoita tai omia uskomuksia.

   Lainaa

  16. Tulos: +32 (64 ääntä)
   Taru: Sannan ja Katrin jutut on täydellisiä esimerkkejä tarinoista joita ainoastaan noiden pikkupilttien vanhemmat pitävät hauskoina.
   Väärin. Miehen kanssa nauroimme makeasti seksilelujutulle. Olemme lapseton, asiaan liittymätön pariskunta.

   Lainaa

  17. Tulos: +35 (53 ääntä)
   Miu: Nyt oli pakko googlettaa tuo “pallivaha” kun ei näkynyt kokonaan kuvassa että minkälaisesta tuotteesta kyse. Se oli, yllättäen, kiveksille tarkoitettua vahaa.
   Sekä tietenkin myös asuinalue Turussa, jossa sijaitsee mm. Pallivahan kirkko sekä Parturi-Kampaamo Hius-Palli.

   Lainaa

  18. Tulos: -28 (62 ääntä)
   Sanna ja Sannan mies ovat idiootteja tai juttu on keksitty, jolloin Sanna on idiootti.

   Lainaa

  19. Tulos: +27 (39 ääntä)
   Lillyx: Ja voihan 6v olla jonkun mielestä tärkeä ikävuosi kun silloin lapsi aloittaa koulutaipaleensa eli lähtee eskariin…
   Voihan tietenkin olla, että lapsi on syntynyt loppuvuodesta, jolloin sinne eskariin mennään 5-vuotiaana.

   Lainaa

  20. Tulos: +76 (84 ääntä)
   Jukkis: Ei ole. Lääketieteen tohtorina jotain tietoa löytyy. On tutkittu, että lapsen kehitys kulkeen heti syntymän jälkeen valtavilla eroilla. Koko lapsen kehityskaaren ajan eri ominaisuudet kulkevat vähintään +-1 vuoden eroilla. Myöhempi lapsuus, ja teini-ikä, on sellainen että erot voivat olla jopa 4-5 vuotta. Ja [...]
   Luetun ymmärtämistä voisi ehkä vieläkin treenata, vaikka lukeminen pelkkään tohtoriin jäikin.

   Lainaa

  21. Tulos: -42 (54 ääntä)
   Matti: Mun mielestä Katrin juttu oli aika hellyttävä. Siis jo pieni lapsi, joka rakastaa lelujaan, ymmärtää, että hänellä on niitä “liikaa”. Itse en olisi lapsena koskaan tällaista ymmärtänyt, hyvä jos vielä aikuisenakaan.
   Kyllä minä vaan tajusin lapsena et liikaa leluja. Ja myin kaiken ylimääräsen pois ympäri vuoden. Tämä alkoi jo 5v. Vanhana ja rahat sain itselle. Markka ajan lapset näemmä ymmärrtää paremmin et se mitä ei tarvitse= kiertoon

   Lainaa

  22. Tulos: +2 (22 ääntä)
   Hmm: Eikö nuo lahjaehdotukset tule aiempien hakujen perusteella? Mulla tuli tuolla hakusanalla mm. kissajuttuja ja Bootz.comin mainoksia, kun olin aiemmin katsellut kenkiä ja kissalle jotain pientä jouluksi.
   Se on Boozt eikä Bootz

   Lainaa

  23. Supermarket 27.12.2019 20:22
   Tulos: +3 (29 ääntä)
   Sannan tarinaa tuskin tapahtui.

   Lainaa

  24. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Oonki aatellu et kauanko menee, ennenku lapset alkaa poimimaan fraaseja noista seksikauppamainoksista. :'D

   Lainaa

  25. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Toj Karin: Kommenttisi on täydellinen esimerkki nykyään lisääntyneestä ilmiöstä, missä ihmiset eivät enää kykene suhteuttamaan asioita todellisuuteen, vaan kuvittelevat kaikkien olevan samanlaisia kuin itse on.
   Mites se oli siinä uusimmassa tutkimuksessa, suomi on maailman kuudenneksi empatiakyvyttömin maa? Minäminä, mullemulle ja kaikki muu on shaibaa.

   Lainaa

  26. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Taru: Sannan ja Katrin jutut on täydellisiä esimerkkejä tarinoista joita ainoastaan noiden pikkupilttien vanhemmat pitävät hauskoina.
   Mielestäni Katrin juttu oli ihan hauska, vaikka mulla ei ole lapsia enkä niistä erityisesti välitä. Hauska logiikka lapsella ja ihan järkeväkin sellaiselle, joka uskoo vielä tonttuihin. :) Sannan juttu taas kuulosti vähän keksityltä, vähintään liioitellulta....

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Huhhei: Mites se oli siinä uusimmassa tutkimuksessa, suomi on maailman kuudenneksi empatiakyvyttömin maa? Minäminä, mullemulle ja kaikki muu on shaibaa.
   Awww... legendaarinen "se uusin tutkimus" joka ei enempää selittelyjä kaipaa. Argumenteista vahvin ja voimakkain. "Se uusin tutkimus" todistaa sitä ja tätä! Ilmeisesti "se uusin tutkimus" on tässä tapauksessa noin neljä vuotta sitten tehty englanninkielinen nettikysely, jonka perusteella sitten maat laitettiin paremmuusjärjestykseen tämän asian suhteen? Vai onko sinulla jotain oikeatakin tutkimustietoa asian suhteen?

   Lainaa

  28. Tulos: +6 (22 ääntä)
   Ensinmäinen juttu on aivan selvästi keksitty. Mainoksissa ei kertaakaan sanota, että "seksilelu". Lisäksi millainen isä sanoisi 5-vuotiaalle, että se on kumikikkeli ja millainen 5-vuotias alkaisi kaupassa järkätä kohtausta jostain mainoksesta, jonka on kuullut autossa? Sellaiset, jotka on keksitty. Näitä näkee...

   Lainaa

  29. Tonskulus 3.1.2020 6:50
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   Toj Karin: Kommenttisi on täydellinen esimerkki nykyään lisääntyneestä ilmiöstä, missä ihmiset eivät enää kykene suhteuttamaan asioita todellisuuteen, vaan kuvittelevat kaikkien olevan samanlaisia kuin itse on.
   Tajuatkohan edes itse, kuinka syytät muita täsmälleen siitä minkälainen itse olet?

   Lainaa

  30. Tonskulus 3.1.2020 6:52
   Tulos: -11 (21 ääntä)
   Miu: Nyt oli pakko googlettaa tuo “pallivaha” kun ei näkynyt kokonaan kuvassa että minkälaisesta tuotteesta kyse. Se oli, yllättäen, kiveksille tarkoitettua vahaa.
   Eli vaha jonka jo hakiessasi tiesit olevan kiveksille eli palleille tarkoitettua vahaa palhastuikin hakusi jälkeen kiveksille eli palleille tarkoitetuksi vahaksi ja tämä oli sinulle niin iso yllätys, että päätit tulla kertomaan sen meille kaikille?

   Lainaa

  31. Tonskulus 3.1.2020 7:06
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Aurora: Se on Boozt eikä Bootz
   Kylläpä oli kauhea virhe!

   Lainaa

  32. Tonskulus 3.1.2020 7:07
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Litton: Oonki aatellu et kauanko menee, ennenku lapset alkaa poimimaan fraaseja noista seksikauppamainoksista. :’D
   Kiitos tästä tärkeästä tiedosta. Itse en ole tätä asiaa miettinyt mutta en tiennyt, että täällä on tarkoitus kertoa mitä on tullut vuosien aikana aateltua.

   Lainaa

  33. Tonskulus 3.1.2020 7:08
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   Huhhei: Mites se oli siinä uusimmassa tutkimuksessa, suomi on maailman kuudenneksi empatiakyvyttömin maa? Minäminä, mullemulle ja kaikki muu on shaibaa.
   Miksi nämä tutkimuksiin viittaajat aina "unohtavat" linkittää siihen tutkimuskeen jotta tulokset voisi tarkistaa? Johtuuko tämä siitä, että nämä uusimmat tutkimukset ovat täysin kommentoijan itse keksimiä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, mainos, mainosmoka, kahvi, suklaa, radio, lapset, verhot, kauppa, kaupassa, petsit, tontut, joulu, joulupukki, joululahjat, lahjat