Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 264

Lehdenjakaja saa tarpeekseen.
Kuvakooste, osa 264

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 57 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +527 (529 ääntä)
      Onkohan alin se syy miksi mulle ei oo jaettu mainoksia pariin kuukauteen

      Lainaa

    2. Tulos: +703 (717 ääntä)
      3€/h? o_O

      Lainaa

    3. Tulos: +500 (658 ääntä)
      Siis Janinan mielestä oma glögin pohjaanpalaminen oli niiiin hauska juttu, että lähetti sen tänne? Ei jatkoon.

      Lainaa

    4. Tulos: +614 (618 ääntä)
      Huilu: 3€/h?
      Teini-ikäni mainoksia jakaneena voin sanoa, että tota luokkaa se oli. Jaoin itse vielä omakotitaloalueelle, niin että piti mainoksia kärrätä sohjossa/lumessa/sateessa/helteessä pitkin lähikortteleita. Kahdesti viikossa yhteensä useamman tunnin urakka, mutta silti se 70-100 euron palkka joka kuukausi lämmitti, kun ei paremmastakaan tiennyt.

      Lainaa

    5. Puolikiero_savolainen 17.12.2019 1:32
      Tulos: +197 (237 ääntä)
      Jos joku on joskus miettinyt mitä tarkoittaa intti-kielellä ”gonahtaminen/konahtaminen”, niin viimeisessä kuvassa on käynyt niin. Ja aiheesta kyllä

      Lainaa

    6. Tulos: +536 (546 ääntä)
      3e tuntipalkkaa en yhtään epäile, monet tutut nuoret on tuota tehneet ja vaikka on perhe apuna menee silti tunteja lajitella lehdet ja mainokset nippuihin ja se itse jakaminen päälle. Ei mielestäni millään mittapuulla kohtuullista.

      Lainaa

    7. Tulos: +438 (460 ääntä)
      Ihan oikein. Toi 3€/h on arvio yläkanttiin. Mun mielestä on törkeetä, että kenellekään maksetaan sellaista palkkaa kuin jakelujunioreille.

      Lainaa

    8. Tulos: +248 (252 ääntä)
      Hoplaa: Teini-ikäni mainoksia jakaneena voin sanoa, että tota luokkaa se oli. Jaoin itse vielä omakotitaloalueelle, niin että piti mainoksia kärrätä sohjossa/lumessa/sateessa/helteessä pitkin lähikortteleita. Kahdesti viikossa yhteensä useamman tunnin urakka, mutta silti se 70-100 euron palkka joka kuukausi lämmitti, kun ei paremmastakaan tiennyt.
      Kohtalotoveri. Mielestäni omakotitaloalueet oli paljon nautinnollisempia kerrostalihin verrattuna, missä välillä ei ollut hissejäkään. Aivan perseestä koko homma, sanoisin että tuntipalkka on alle 3e kun työhön kuuluu myös mainosten niputtamisen ja kuskaamisen paikalle. Jos on auto niin ehkä sitten eri asia, mutta monella nuorella tuskin sitä on.

      Lainaa

    9. Tulos: +189 (191 ääntä)
      Hoplaa: Teini-ikäni mainoksia jakaneena voin sanoa, että tota luokkaa se oli. Jaoin itse vielä omakotitaloalueelle, niin että piti mainoksia kärrätä sohjossa/lumessa/sateessa/helteessä pitkin lähikortteleita. Kahdesti viikossa yhteensä useamman tunnin urakka, mutta silti se 70-100 euron palkka joka kuukausi lämmitti, kun ei paremmastakaan tiennyt.
      Täällä samat sellasella lisällä et lähimmälle talolle jonne jako niin oli 3km matka, kauimmainen sit vielä kilometrin lisää. Pulloja keräämällä olis saanu samat tienestit varmaan kolmasosalla ajasta.

      Lainaa

    10. Tulos: +136 (152 ääntä)
      Pikkusiskoni teki jakelua pari vuotta ja jouduin kerran tuuraamaan siskon ollessa kuumeessa. Ei ollut kivaa hommaa, kun itsekin olin tulossa kipeäksi. Aloin siinä vaiheessa ymmärtää minkä takia ainoa tapa siskolle purkaa tunteitaan isosta vaivasta ja pienestä palkasta oli kuunnella paskaa räppiä ilman kuukokkeita ja kiroilla kuin mielenvikainen (kirosanojen "listaaminen" useaan otteeseen).

      Lainaa

    11. Tulos: -139 (331 ääntä)
      Juu toisinaan saatto 3 eurooki olla optimismia, teininä ku vuoden kantelu omakoti- ja rivarialueella. Ja ei muuten tullut kärryäkään talon puolesta. Mutta, oli tuntipalkka mikä hyvänsä niin Heilin jakajan viesti osoittaa sellaista asennevammaa, jonka voi vaan toivoa kolhiintuvan pois elämän saatossa. ”En tehny mun duunii koska en jaksanu plus huono palkka. Kokeilkaapa ite vaikka.” Jos palkka ei riitä niin silloin ei olla sellasessa työpaikassa. Jos käsivoimat loppuu just ton lapun kirjottamiseen niin sit varmaan pitäs ottaa saikku tai jotain mieluummin. Joo oli aika boomer kommentti, mutta olkoon.

      Lainaa

    12. Tulos: +99 (123 ääntä)
      Kattokaa muuten mihin noi pippelit kaikki vielä päälle päätteeks osottaakin hihihihi

      Lainaa

    13. Tulos: -43 (87 ääntä)
      Rumia muutenkin nuo henkaritähdet...

      Lainaa

    14. Tulos: +49 (99 ääntä)
      Eiköhän tuo Janinan juttu ole tapahtunut lähes kaikille, miksi se piti tänne laittaa?

      Lainaa

    15. Kilo Kalori 17.12.2019 7:47
      Tulos: -129 (205 ääntä)
      Toivottavasti tuo alin on jaettu myös jakelusta vastaavalle firmalle osoitteen kanssa. Jos ei itsellä motivaatio riitä, joku toinen tulee varmaan mielellään tilalle pienen lisätienestin toivossa.

      Lainaa

    16. Tulos: +122 (140 ääntä)
      Janinan jutussa ainoa moka oli, että lähetti sen tänne itse..

      Lainaa

    17. Tulos: +89 (93 ääntä)
      ssss: Täällä samat sellasella lisällä et lähimmälle talolle jonne jako niin oli 3km matka, kauimmainen sit vielä kilometrin lisää. Pulloja keräämällä olis saanu samat tienestit varmaan kolmasosalla ajasta.
      Muistan ku jaoin IKEAn kuvastoja. Sillon meni pata jumiin ihan huolella. Jakoalue oli 2km päässä mäen alapuolella ja kyytiin mahtu max 20 IKEAn kuvastoa. Tuli vähän pyöräiltyä sen illan aikana ku kävin aina kotoa hakemasta uuden satsin. Onneks iskä tuli töidensä jälkeen jeesimään autolla <3

      Lainaa

    18. Tulos: +89 (89 ääntä)
      Henkaritähdestä saa myös "pippelittömän" version kun laittaa henkareiden kahvat toisinpäin.

      Lainaa

    19. Tulos: -36 (88 ääntä)
      Huilu: 3€/h?
      Siitä maksetaan urakkapalkka. Tuntipalkan saa todella alas kun jakaa hitaasti.

      Lainaa

    20. Tulos: +139 (145 ääntä)
      Huilu: 3€/h?
      Itellä tuntipalkka oli lähempänä 1,60€/h vaikka jaoin autolla kerrostaloalueella.. varmaan fillarilla ois ollu jotaa euron luokkaa.. ihan hyväkskäyttöö koko homma.. empä paria kuukautta pitempää jatkanukka..

      Lainaa

    21. Tulos: +67 (71 ääntä)
      Huilu: 3€/h?
      Itellä tuntipalkka oli lähempänä 1,60€/h vaikka jaoin autolla kerrostaloalueella.. varmaan fillarilla ois ollu jotaa euron luokkaa.. ihan hyväkskäyttöö koko homma.. empä paria kuukautta
      Kilokalori: Siitä maksetaan urakkapalkka. Tuntipalkan saa todella alas kun jakaa hitaasti.
      3€ on tuntipalkoille pääsee jos jakaa todella nopeest.. normaali vauhdilla tuntipalkka tippuu johku euron paikkeille ja hitaasti jakaes alle euroon..

      Lainaa

    22. Vastarannan kiiski 17.12.2019 9:54
      Tulos: +43 (55 ääntä)
      14-vuotiaaa halusin stereot. Olen aina halunnut tienata itse ja hankkia itse mitä tarvitsen. Anhemmiltani en ole halunnut pyytää. Rupesin jakamaan lehtiä, kun sen ikäisenä ei juuri muuta työtä saanut. Jakelualueena oli kaupungin isoin alue, 550 postiluukkua, onneksi kaikki kerrostaloja. Jakaminen itsessään kesti 2-3 tuntia, riippuen kuinka usein piti hakea kotoa lisää jaettavaa (eli kuinka paljon pyörän kyytiin mahtui kerralla). Eniten aikaa vei lajittelu. Jos oli päälehden väliin paljon mainoksia, se lajittelu vei helposti toiset 2-3 tuntia. En koskaan laskenut tuntipalkkaa tuolle raatamiselle, kun lehdistä ja työstä maksettiin painogrammojen mukaan. Mutta reilussa puolessa vuodessa sain kerättyä stereorahat (3.500 markkaa) ja kunto tuli rappusissa juostessa mielettömäksi.

      Lainaa

    23. Tulos: +18 (34 ääntä)
      Me ollaan asuttu uudessa kämpässä nyt kuukausi. EIlen rojahti mainoksia luukusta ja ihmettelin että jo nyt on kun onhan siellä se "Ei mainoksia"- tarra. No eipä olekaan. Hyvin on jakajat väistelleet kuukauden. Vai eikö kukaan ole tajunnu että täälä asutaan jo.

      Lainaa

    24. Tulos: +66 (78 ääntä)
      Janina on voinut myös jakaa kuvan johonkin "Ei mennyt niinkuin Strömsössä" -tyyliseen ryhmään, jos on keskusteltu vaikka pohjaanpalaneesta ruuasta, ja joku muu on sen kuvan jakanut tänne?

      Lainaa

    25. Tulos: +34 (34 ääntä)
      Huilu: 3€/h?
      Rakkaudesta lajiin?

      Lainaa

    26. Tulos: +64 (64 ääntä)
      Huilu: 3€/h?
      Työnantaja on Joensuun ykkösjakelu. Kaverini teki samaa hommaa hetken ja palkka jäi laskelmien mukaan alle 3 euroon.

      Lainaa

    27. Kuulostellut 17.12.2019 11:14
      Tulos: -83 (95 ääntä)
      Eikös jakajat saa palkan jokaista jaettua mainosta kohden? Tällöin mainosten kieltäminen vähentää saatavaa summaa entisestään. Itse miettinyt niin, että annetaan jakajille edes vähän palkkaa sekä pidetään painotalot pystyssä hyväksymällä mainokset. Osasta mainoksista voi löytää vielä hyviä tarjouksia ja etenkin kerrostalossa mainosten vieminen paperinkeräykseen ei ole edes raskasta. Sitä en kuitenkaan hyväksy, että kieltäytyjien mainokset laitetaan moninkertaisena niille, jotka mainokset hyväksyvät.

      Lainaa

    28. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Hölöpö: Onkohan alin se syy miksi mulle ei oo jaettu mainoksia pariin kuukauteen
      Sori meikän moka!

      Lainaa

    29. 200 työhakemusta lähetetty 17.12.2019 12:17
      Tulos: +84 (86 ääntä)
      Banaani: Jos palkka ei riitä niin silloin ei olla sellasessa työpaikassa.
      Vaan mitäs jos muuta duunia ei saa?

      Lainaa

    30. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Micca: Työnantaja on Joensuun ykkösjakelu. Kaverini teki samaa hommaa hetken ja palkka jäi laskelmien mukaan alle 3 euroon.
      Aikanaan 13v aloitin nuo hommat ja jatkoin 1,5 vuotta. Tuntipalkka sis. Jakobonuksen oli noin 5-6e. Kuukausitasolla siitä jäi keskimäärin 50e käteen ja juuri koskaan ei päässyt viikonloppuisin mihinkään kun lauantai oli jakopäivä. Oppi arvostamaan ainakin rahaa ja kunto oli omanikäisten kilpaurheilijoiden tasoa.

      Lainaa

    31. Sinä olet kakkapylly 17.12.2019 13:20
      Tulos: +51 (51 ääntä)
      Huilu: 3€/h?
      Kyllä. Olen jakanut mainoksia kesätyönä sekä koulun ohessa. Ei ollut sen arvoista.

      Lainaa

    32. Tulos: +59 (61 ääntä)
      3€/h kuulostaa paljolta. Itse melkein 3 vuotta jaoin mainoksia yläasteen ajan. Jouluna saatto saada 70€/kk kun oli tietysti enemmän mainoksia. Kesällä ei välttämättä edes 50€ tullut täyteen. Täyttä hyväksikäyttöähän se on, mutta eipä sen ikäsenä pahemmin palkkatyötä oo tarjolla.

      Lainaa

    33. Kirjautuminen epäonnistui 17.12.2019 15:07
      Tulos: +63 (63 ääntä)
      Kilo Kalori: Toivottavasti tuo alin on jaettu myös jakelusta vastaavalle firmalle osoitteen kanssa. Jos ei itsellä motivaatio riitä, joku toinen tulee varmaan mielellään tilalle pienen lisätienestin toivossa.
      Juu, paino sanalla pienen

      Lainaa

    34. yli opisto hörhö 17.12.2019 15:26
      Tulos: +96 (96 ääntä)
      Mainostenjakamistahan mainostetaan niin että "saat vähän taskurahaa", mikä on toki totta mutta se työmäärä on aivan naurettava korvaukseen nähden. Ihan täyttä riistoa.

      Lainaa

    35. Tulos: +97 (101 ääntä)
      200 työhakemusta lähetetty: Vaan mitäs jos muuta duunia ei saa?
      Kyllä sanon että mieluummin vaikka työttömänä minun verorahoillani, kuin puhelinmyyjänä/mainostenjakajana.

      Lainaa

    36. Tulos: +60 (60 ääntä)
      Itsekin kokenut tuon Heilin jakamisen kauheuden teininä, ja parasta siinä järjettömän työmäärän ja surkean palkan lisäksi oli se, että eräs ulkomaalainen työtoveri käytti lehtivarastoa asumuksenaan ilmeisesti kodin puutteessa, en suoraansanottuna halunnut 13-vuotiaana viettää siellä myöhäisiltoja kaksin tuntemattoman miehen kanssa lehtiä lajitellen. :D Oli sen verran kuumottava duuni huonoilla herkuilla et loppu yhden viikon jälkeen.

      Lainaa

    37. Tulos: -29 (55 ääntä)
      En välttämättä sanoisi WhatsApp-viestejä SOSIAALISEN MEDIAN mokaksi. Tekstiviestit eivät sitä ole, eikä mielestäni wa-viestitkään. Mutta itse asiaan kuitenkin.. En haluaisi koskaan syödä tuon glögin keittäjän tekemiä karamellejä tai mitään muutakaan leivonnaisia, jos sillä on noin hiiltynyt käsitys karamellisoinnista.

      Lainaa

    38. Tulos: -33 (49 ääntä)
      200 työhakemusta lähetetty: Vaan mitäs jos muuta duunia ei saa?
      No jos muuta duunia ei saa niin varmaan pitäs sit edes tehä se duuni?

      Lainaa

    39. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Hoplaa: Teini-ikäni mainoksia jakaneena voin sanoa, että tota luokkaa se oli. Jaoin itse vielä omakotitaloalueelle, niin että piti mainoksia kärrätä sohjossa/lumessa/sateessa/helteessä pitkin lähikortteleita. Kahdesti viikossa yhteensä useamman tunnin urakka, mutta silti se 70-100 euron palkka joka kuukausi lämmitti, kun ei paremmastakaan tiennyt.
      Täällä toinen. Lehtiä oli jaettavaksi 365 ja sen jakamisesta sai 5€/kerta. Jos oli mainoksia, tuli yhestä mainospinkasta 1€ lisää/kerta. Joka kerta toivoi, että mainoksia olis se 10, jolloin palkka yheltä kerralta olis suurempi, toisaalta itse piti ne mainokset lehden väliin niputtaa, jollonka urakassa kesti useampi tunti lajittelu ja jakaminen yhteen laskettuna. Mielenkiintosta, mutta totta :P

      Lainaa

    40. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Turkanen: Täällä toinen. Lehtiä oli jaettavaksi 365 ja sen jakamisesta sai 5€/kerta. Jos oli mainoksia, tuli yhestä mainospinkasta 1€ lisää/kerta. Joka kerta toivoi, että mainoksia olis se 10, jolloin palkka yheltä kerralta olis suurempi, toisaalta itse piti ne mainokset lehden väliin niputtaa, jollonka urakassa kesti useampi tunti lajittelu ja jakaminen yhteen laskettuna. Mielenkiintosta, mutta totta
      Minulla oli myös joku 400-500 asunnon alue, josta puolet oli omakotitaloja ja rivitaloja. Alue sijaitsi noin 1km matkan päässä kotoani, mutta koko matka oli tietysti ylämäkeä. Lajittelussa kesti kaikista pisimpään, parasta oli jos lehdet tuli jo edellisenä iltana niin pääsi lajittelemaan niitä, eikä täytynyt keskiviikkoisin koulun jälkeen stressata sitä saako kaikki lehdet jaettua kerrostaloihin ennen kuin alaovet menee lukkoon. Pitkiä oli päivät enkä halua enää koskaan koskea yhteenkään ilmaisjakelulehteen.

      Lainaa

    41. Toi jätkä 18.12.2019 13:45
      Tulos: -19 (23 ääntä)
      yli opisto hörhö: Mainostenjakamistahan mainostetaan niin että “saat vähän taskurahaa”, mikä on toki totta mutta se työmäärä on aivan naurettava korvaukseen nähden. Ihan täyttä riistoa.
      Riistoa se olisi, joss emainoksia tuottava putiikki tekisi sillä ihan järjettömän suurta tulosta, mutta tosiasia taitaa kuitenkin olla, että tuota enempää niilläkään ei ole mainosten jakelusta maksaa. Ja yhä pienenemään päin lienee ilmaislehtitalojen tulot muutenkin

      Lainaa

    42. Tulos: -44 (56 ääntä)
      200 työhakemusta lähetetty: Vaan mitäs jos muuta duunia ei saa?
      Kyllä tekevälle aina töitä riittää!

      Lainaa

    43. Nyt kommentoin 19.12.2019 1:59
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      Itellä teininä pari kaveria jakoi lehtiä ja se vaikutti mun mielestä hauskalta hommalta, ja ehdotin mun vanhemmille jos itekin alkaisin jakaa lehtiä, niin iskä siihen vaan totes että maksaa mulle mielellään parempaa palkkaa ylimääräsistä kotitöistä ja muista askareista, kun lehtien jakelusta. Kunhan niitä lehtikasoja ei vaan meidän kotiin raahata ja on kaikki nurkat niitä täynnä. tai sitten kun oon kipee niin jonkun muun täytyy niitä ruveta mun puolesta viemään. Tyydyin tähän ja jälkikäteen oon ollu enemmän kun tyytyväinen tähän iskän jaloon tarjoukseen, jolla säästeli kaikkien hermoja

      Lainaa

    44. Nyt kommentoin 19.12.2019 2:20
      Tulos: -5 (29 ääntä)
      Ei näköjään tullut koko teksti tuohon aiempaan jostain syystä. Mutta täytyy vielä lisätä että työ kun työ niin mahtavaa työkokemustahan siitäkin saa! Vaikka palkka oliskin huono, niin siitä kuitenkin saa rahan lisäksi kokemusta työnteosta, vastuunottamista, oppii rahan arvosta ja säästämisestä. Lisäksi on jotain mitä laittaa CV:hen sitten kun hakee ensimmäista ”varsinaista” työtä! Ja se saattaa usein olla arvokkaampaa kun ajatellaankaan. Usein sellaiset nuoret joille kaikki raha on vaan ojennettu käteen ilman mitään vaatimuksia, ei oikein ymmärrä rahan arvoa ja työn tärkeyttä. Heillä usein myös on CV aika tyhjänä vaikka ikää on päälle 18..

      Lainaa

    45. Tulos: -4 (14 ääntä)
      En ole koskaan ymmärtänyt näitä "Voi janina minkä teit" tyyppisiä viestejä. Mikä ihme niissä on oikein ideana ja mitä tämäkin lause oikein tarkoittaa?

      Lainaa

    46. Tulos: -19 (25 ääntä)
      Ensimmäisen mokan jouluvalohirvityshän oli juurikin sitä mitä sanottiin, alaston suomi-henkaritähti. Että ei muka huomannut falloksia, päiväkausia kumminkin väänsi tuota jouluvalosaastetelinettään että sai ne elimet siihen tehtyä.

      Lainaa

    47. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Annika: Kyllä tekevälle aina töitä riittää!
      Ei tyo maailmasta lopu, palkanmaksajista on se pula.

      Lainaa

    48. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Jepjep, teininä jaoin minäkin mainoksia omakotialueella vakkarireittiä 5 vuoden ajan. Mikäs tuossa, koiraa piti joka tapauksessa ulkoiluttaa säällä kuin säällä, joten mainokset menivät siinä sivussa. Työtodistus viiden vuoden jatkuvasta mainostenjaosta oli melkoinen valttikortti työnhaussa, koska muilla samanikäisillä oli yleensä työkokemusta nolla.

      Lainaa

    49. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Humpuukia: Ensimmäisen mokan jouluvalohirvityshän oli juurikin sitä mitä sanottiin, aIastοn suomi-henkaritähti. Että ei muka huomannut falloksia, päiväkausia kumminkin väänsi tuota jouluvalosaastetelinettään että sai ne elimet siihen tehtyä.
      Jos oikein tarkasti katsot, niin Tanja oli tämän jouluvalosaastetlineen tekijä, ja Teea taas se, joka ei niitä ollut huomannut.

      Lainaa

    50. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Jaoin kaupungissa lehtiä vuoden verran, ja olen niitä harvoja joiden mielestä se oli ihan kivaa hommaa. Usein oli kaveri auttamassa lajittelussa, juteltiin ja kuunneltiin musiikkia. Musiikin voimalla myös jakelin lehdet. Eihän se palkka päätä huimaava ole, mutta ei tuo hommakaan mitään rakettitiedettä ole. Ja jokainenhan siihen vapaaehtoisesti lähtee.

      Lainaa

    51. Luulis, mut ei 2.1.2020 20:03
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kuulostellut: Eikös jakajat saa palkan jokaista jaettua mainosta kohden? Tällöin mainosten kieltäminen vähentää saatavaa summaa entisestään. Itse miettinyt niin, että annetaan jakajille edes vähän palkkaa sekä pidetään painotalot pystyssä hyväksymällä mainokset. Osasta mainoksista voi löytää vielä hyviä tarjouksia ja etenkin [...]
      Teoriassa kyllä, mutta kun palkka määräytyy jakajalle toimitettujen mainosten mukaan, niin ei vähene ellei joka toisessa ovessa ole tuota mainoskieltoa.

      Lainaa

    52. Almallajakanut 4.1.2020 7:02
      Tulos: -6 (6 ääntä)
      Micca: Työnantaja on Joensuun ykkösjakelu. Kaverini teki samaa hommaa hetken ja palkka jäi laskelmien mukaan alle 3 euroon.
      Alma medialla ite joskus jakanut, kesällä tuntipalkka huiteli 30 euron paikkeilla. Neljän tunnin reitti autolla kahteen tuntiin ja kilometrikorvaukset päälle.

      Lainaa

    53. Tulos: +14 (14 ääntä)
      En muista milloin olen samaistunut kommenttikentän kanssa niin kovasti. 15-vuotiaana kesällä jaoin muutaman kuukauden mainoksia, onneksi oli vain omakotitaloja ja rivitaloja. Onneksi juuri sinä kesänä sain skootterin, niin sain sen avulla jaettua huomattavasti helpommin. Aloin vaan lopuksi tekemään niin, että pinosin eri mainoksia eri muovikasseihin ja keräsin eri kasseista ne mainokset laatikoihin. Niitä ei tarvinnut laittaa mitenkään sisäkkäin, koska se oli se raivostuttavin ja pitkäkestoisin osuus siitä perkeleen urakasta. Kyllä sen ikäisenä se 90 euroa kuukaudessa lämmitti, kun olin köyhästä perheestä, mutta en millään muotoa pidä sitä sen 90 euron arvoisena enkä sen "työkokemuksen" arvoisena. Musta on aivan naurettavaa, että tuon ikäisiä teiniä käytetään hyväksi, koska heidän perheeltään tulee painetta hakea kesätöitä ja "hehän tarvitsevat työkokemusta". Palkkaus tulisi silti olla kohtuullista käytettyyn työaikaan nähden.

      Lainaa

    54. Taltioitu pöllö 22.9.2021 0:48
      Tulos: -6 (6 ääntä)
      Vaikka olis kuinka paska palkka, niin kyllä hommansa pitää hoitaa. Vai onko oikein, että ne muut jotka jakoivat nämä Heilit tunnollisesti, saavat saman palkan kun tämä, joka jätti jakamatta?

      Lainaa

    55. Taltioitu pöllö 22.9.2021 3:01
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Taltioitu pöllö: Vaikka olis kuinka paska palkka, niin kyllä hommansa pitää hoitaa. Vai onko oikein, että ne muut jotka jakoivat nämä Heilit tunnollisesti, saavat saman palkan kun tämä, joka jätti jakamatta?
      Potkut tommoisesta toiminnasta saa useimmalla työpaikalla. Eli et hoida työtehtäviäsi, mutta otat kuitenkin palkan tekemättömistä töistä.

      Lainaa

    56. Rypistynyt robotti 21.7.2023 6:59
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Tunnen tuskan alimman jakajan kanssa, varsinkin jos jakoi Noljakankaarelle lehtiä. Siellä vaihtui viikottain tekijä ja minäkin päätin kokeilla, tein just tyyliin viikon, koska A. Hiton rankka reitti B. Hiton sokkeloinen reitti C. Vaiva+palkka ei ollu sen arvoinen Ja vaikka jaoin välillä porukoitten tai kavereiden kanssa, niin pomo laittoi viestiä, ettei kaikille ole lehti mennyt. Vaikka kuinka yritin joka paikan löytää. Jos olis ollu selkeempi reitti esim vaan kerrostaloja niin sen oisin kestänyt. Mutta tässä oli kerrostaloja ja sitten omakotitaloalue missä talot oli ihan pirun oudosti ja postilaatikot vielä oudommin.

      Lainaa

    57. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Mikä ihme tossa on että mikrossa voi lämmittää mitä tahansa, mutta ei glögiä? Se on AINA se kattila liedelle. Viekö se mikro siitä jotain hohtoa vai mikä ihme siinä on?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: henkaritähti, kuva, joulutähti, joulu, joulukoristeet, glögi, pohjaan palanut, lehtien jakelu, lehdenjakaja, tähti

  • Uusimmat

  • Kategoriat