Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Postilakko

  Näin paketeillesi käy lakon aikana.
  Suurenna näkymä
  Postilakko

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +897 (1003 ääntä)
   Kaikki tuki postin lakkoilijoille. Kokopäiväisessä työssä käyvän palkan on riitettävä elämiseen ilman, että yhteiskunta maksaa sosiaalitukia työntekijälle. Ja kun huolet on näiden luokkaa, ei lakolla oikeasti ole edes kiire loppua. Lakkoilkaa vaan, wishin ja ebayn krääsä ja väärennykset joutaa odottaa satamassa.

   Lainaa

  2. Tulos: +189 (205 ääntä)
   Voi Poen laki sentään, ensin olin varma että Kseniya trollaa, sitten en ja nyt en taas ole enää aivan varma.

   Lainaa

  3. Postinlajittelija 26.11.2019 1:33
   Tulos: +449 (455 ääntä)
   Postilähetykset on asiakkaan omaisuutta, ja niitä ei todellakaan hävitetä yhtään mihinkään. Nyt järki käteen oikeasti.

   Lainaa

  4. Sopan hämmentäjä 26.11.2019 1:36
   Tulos: +294 (332 ääntä)
   Onnea ja menestystä lakkoilijoille (ei sarkasmia). Postista on ylipäätään jäänyt harvinaisen huono maku suuhun yrityksenä. HSL myös välillä kismittää hinnannousuineen, ja VR toki aina tahmaa, mutta posti on kyllä ahnein p***a.

   Lainaa

  5. Tulos: +94 (134 ääntä)
   EU-alueen ulkopuolelta tuleva lentoposti ei taida tulla perille, mutta kaikki muut paketit kulkevat kyllä, mitä nyt pienellä viiveellä. Mun mielestä voitaisiin vaikka jatkaa näillä lakon loputtuakin, tosi harmi jos ei kiinalaiset kynsileikkurit tule koskaan perille.

   Lainaa

  6. Tulos: +23 (91 ääntä)
   Kilokalori: Kaikki tuki postin lakkoilijoille. Kokopäiväisessä työssä käyvän palkan on riitettävä elämiseen ilman, että yhteiskunta maksaa sosiaalitukia työntekijälle. Ja kun huolet on näiden luokkaa, ei lakolla oikeasti ole edes kiire loppua. Lakkoilkaa vaan, wishin ja ebayn krääsä ja väärennykset joutaa odottaa satamassa.
   Yksityishenkilöiden paketit joutavat odottaa vaikka vappuun asti ja se on aivan riittävä painostuskeino postin johtoa kohtaan. Suomalaisten vientiyritysten liiketoiminnan sabotoiminen hyvän asian puolesta taistellessa taas sotii aika pahasti oikeustajua vastaan kun nuo yritykset eivät ole lakon aiheuttajia. Lähes kaiken viennin sulkeminen useiksi päiviksi tarkoittaa yrityksille kymmenien miljoonien tappioita, ja kun viennistä on kyse niin se tarkoittaa, että nuo rahat eivät tule Suomeen, ja se on koko Suomen - mukaanlukien näiden lakkoilijoiden - tappio.

   Lainaa

  7. Tulos: +117 (123 ääntä)
   Postinlajittelija: Postilähetykset on asiakkaan omaisuutta, ja niitä ei todellakaan hävitetä yhtään mihinkään. Nyt järki käteen oikeasti.
   Tulli voi kyllä hävittää tavaran tietyin edellytyksin, mm. jos tullin omassa tuoteturvallisuustutkimuksessa todetaan tuote vaaralliseksi niin ettei sitä saa päästää Suomen markkinoille. Toki silloinkin annetaan mahdollisuus kunnostaa tuote tai edelleenohjata se pois Suomesta. Tulli voi myös takavarikoida kiellettyjä tavaroita, esimerkiksi vaaralliseksi luokiteltuja esineitä (mm. sähkölamauttimia, nyrkkirautoja), luvanvaraisia tavaroita (mm. lääkkeet, huumausaineet, aseet) ja käsittääkseni myös tuoteväärennöksiä. Voisiko olla käynyt niin, että Kseniya on tilaillut jotakin kiellettyä ja saanut ilmoituksen lähetyksen takavarikoinnista (mikä ei ole sama kuin hävittäminen, mutta yhtä kaikki pakettia on turha odottaa)?

   Lainaa

  8. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Itselläkin on jäänyt lakon takia tilaamatta asioita, koska ne eivät ehtisi tulla ajoissa. Enkä edes meinaa tusinakrääsää. Harmillinenhan tämä tilanne on, toivottavasti pian asioista päästäisiin yksimielisyyteen.

   Lainaa

  9. Tulos: -196 (222 ääntä)
   Kilokalori: Kaikki tuki postin lakkoilijoille. Kokopäiväisessä työssä käyvän palkan on riitettävä elämiseen ilman, että yhteiskunta maksaa sosiaalitukia työntekijälle. Ja kun huolet on näiden luokkaa, ei lakolla oikeasti ole edes kiire loppua. Lakkoilkaa vaan, wishin ja ebayn krääsä ja väärennykset joutaa odottaa satamassa.
   Riittäähän se uusikin palkka elämiseen. Ei pidä elää varojensa yli, ja jos näin on niin sitten kannattaa vaihtaa duunia.

   Lainaa

  10. yli opisto hörhö 26.11.2019 9:09
   Tulos: +116 (128 ääntä)
   Joo kyllä alkaa postilaiset heivaamaan roskiin lähetyksiä.. Ja varmasti silti näkisivät sen vaivan että jokaiselle asiakkaalle laittaisivat viestin että "joo sori nyt vaan mutta ei tila enää riitä, merestä voit käydä noukkimassa pakettisi!".

   Lainaa

  11. Sinä olet kakkapylly 26.11.2019 9:19
   Tulos: +31 (53 ääntä)
   traumcity: EU-alueen ulkopuolelta tuleva lentoposti ei taida tulla perille, mutta kaikki muut paketit kulkevat kyllä, mitä nyt pienellä viiveellä. Mun mielestä voitaisiin vaikka jatkaa näillä lakon loputtuakin, tosi harmi jos ei kiinalaiset kynsileikkurit tule koskaan perille.
   Mä kyllä haluisin että lähipiirille tilatut joululahjat tulis loputkin perille...

   Lainaa

  12. Tulos: -38 (56 ääntä)
   yli opisto hörhö: Joo kyllä alkaa postilaiset heivaamaan roskiin lähetyksiä.. Ja varmasti silti näkisivät sen vaivan että jokaiselle asiakkaalle laittaisivat viestin että “joo sori nyt vaan mutta ei tila enää riitä, merestä voit käydä noukkimassa pakettisi!”.
   Ei kyllä ala. Toinen huhu on, että niitä paketteja alettais lähettään takasin kun ei hoideta ajoissa. Kuka niitä palauttaa jos postin paketteihin ei saa koskea? Just oli juttu että ihmiset on loppujen lopuks käyttäny postia aika vähän toimituksissa tän lakon aikana, onneks aika moni ulkomaalainenkin yritys tarjoo muita toimitusvaihtoehtoja, jos ei Matkahuolto niin DHL ja UPS

   Lainaa

  13. Tulos: +90 (92 ääntä)
   traumcity: EU-alueen ulkopuolelta tuleva lentoposti ei taida tulla perille, mutta kaikki muut paketit kulkevat kyllä, mitä nyt pienellä viiveellä. Mun mielestä voitaisiin vaikka jatkaa näillä lakon loputtuakin, tosi harmi jos ei kiinalaiset kynsileikkurit tule koskaan perille.
   Niin, koska mitäpä muutakaan siellä EU-alueen ulkopuolella on, kuin Kiina... Voi tulla yllätyksenä, mutta ihmiset tarvitsevat vähän muuhunkin postinpalveluita EU-alueen ulkopuolelta, kuin kynsileikkureiden tilaamiseen Kiinasta.

   Lainaa

  14. Hammaspeikko 26.11.2019 9:47
   Tulos: +115 (123 ääntä)
   traumcity: EU-alueen ulkopuolelta tuleva lentoposti ei taida tulla perille, mutta kaikki muut paketit kulkevat kyllä, mitä nyt pienellä viiveellä. Mun mielestä voitaisiin vaikka jatkaa näillä lakon loputtuakin, tosi harmi jos ei kiinalaiset kynsileikkurit tule koskaan perille.
   Eipä tule EU:stakaan. Tilasin ennen lakkoa Saksasta paketin eikä näy. Kerran viikossa on kuitenkin laskuja jaettu eli kotimaan posti kulkee. Tukeni lakkolaisille. En minä sitä pakettia yhtä kovasti kaipaa kuin duunari kunnon palkkaa.

   Lainaa

  15. Postilainen 26.11.2019 9:48
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   Vaakku: Ei kyllä ala. Toinen huhu on, että niitä paketteja alettais lähettään takasin kun ei hoideta ajoissa. Kuka niitä palauttaa jos postin paketteihin ei saa koskea? Just oli juttu että ihmiset on loppujen lopuks käyttäny postia aika vähän toimituksissa tän lakon aikana, onneks aika moni ulkomaalainenkin yritys tarjoo muita toimitusvaihtoehtoja, jos ei Matkahuolto niin DHL ja UPS
   Mitä nyt osa DHL- ja UPS-paketeistakin kulkee Suomeen saavuttuaan loppumatkan Postin kyydissä. Kuten myös osa PostNordin paketeista, oma sen kautta lähetetty lojuu Helsingissä Postin ulkomaan terminaalissa kolmatta viikkoa.

   Lainaa

  16. Tulos: +103 (111 ääntä)
   Kilokalori: Kaikki tuki postin lakkoilijoille. Kokopäiväisessä työssä käyvän palkan on riitettävä elämiseen ilman, että yhteiskunta maksaa sosiaalitukia työntekijälle. Ja kun huolet on näiden luokkaa, ei lakolla oikeasti ole edes kiire loppua. Lakkoilkaa vaan, wishin ja ebayn krääsä ja väärennykset joutaa odottaa satamassa.
   Olen samaa mieltä. Jos nyt antavat periksi niin vähän ajan päästä ollaa muuallakin palkkoja alentamassa

   Lainaa

  17. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Mua jäi hämäämään et mitä tilas? Hiukset, ripset vai mitkä?

   Lainaa

  18. Tulos: +13 (35 ääntä)
   Postilainen: Mitä nyt osa DHL- ja UPS-paketeistakin kulkee Suomeen saavuttuaan loppumatkan Postin kyydissä. Kuten myös osa PostNordin paketeista, oma sen kautta lähetetty lojuu Helsingissä Postin ulkomaan terminaalissa kolmatta viikkoa.
   Ainaki DHL:n paketeista KAIKKI kulkee suomen osuuden postin kantamana..

   Lainaa

  19. Tulos: +133 (135 ääntä)
   Kseniya on tilannut jotain, jota tulliposti epäilee laittomaksi. Silloin tulee viesti, joka on muotoa "lähetä selvitys tuotteesta määräaikaan X mennessä tai sisältö tuhotaan". Voi olla huumeita, piraattitavaroita, kissannahkasta tehdyt rukkaset tai muuta vastaavaa. Ei ole vain ymmärtänyt, että viesti ei liity mitenkään Postin lakkoon.

   Lainaa

  20. Kokkipresidentti 26.11.2019 11:50
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   Mustakuu: Niin, koska mitäpä muutakaan siellä EU-alueen ulkopuolella on, kuin Kiina… Voi tulla yllätyksenä, mutta ihmiset tarvitsevat vähän muuhunkin postinpalveluita EU-alueen ulkopuolelta, kuin kynsileikkureiden tilaamiseen Kiinasta.
   Jep. Tuntuu, että ihmiset unohtaa, että ulkomailta tilaaminen ei ole sama kuin Kiinasta tilaaminen. Yks tommonen pieni maa kuin Amerikkakin tarjoaa aika paljon sellaista, mitä Suomesta ei.

   Lainaa

  21. Tulos: -23 (27 ääntä)
   Njäh: Kseniya on tilannut jotain, jota tulliposti epäilee laittomaksi. Silloin tulee viesti, joka on muotoa “lähetä selvitys tuotteesta määräaikaan X mennessä tai sisältö tuhotaan”. Voi olla huumeita, piraattitavaroita, kissannahkasta tehdyt rukkaset tai muuta vastaavaa. Ei ole vain ymmärtänyt, että viesti ei liity mitenkään Postin lakkoon.
   Sen on ikävä kyllä näköinenkin.

   Lainaa

  22. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Kseniya ei ole muuten vieläkään myöntänyt olleensa väärässä.

   Lainaa

  23. Postinlajittelija 26.11.2019 14:39
   Tulos: +101 (111 ääntä)
   Pliipluu: Riittäähän se uusikin palkka elämiseen. Ei pidä elää varojensa yli, ja jos näin on niin sitten kannattaa vaihtaa duunia.
   Niin, köyhän pitäisi olla tyytyväinen, että on töitä - viis siitä tuleeko palkalla toimeen? Hyvähän se on leimata, että elää yli varojensa jos ei ole varaa edes lääkelaskuihin. Minäkään en ole vielä edes vanha ihminen, mutta silti on paljon terveydellisiä ongelmia, tähän kun sitten lisää muita taloudellisia vastoinkäymisiä, kuten vesivahingon ja auton hajoamisen, niin aika hiljaiseksi on mennyt puskurirahasto. Ja ne lainat/vuokrat pitää silti maksaa, ja saada pöperöä pöytään. Nyt tälläisessä tilanteessa ei tietenkään törsätä yhtään mihinkään ylimääräiseen, mutta olisi henkiselle hyvinvoinnillekin ihan terveellistä, ettei joka ainoaa penniä tarvitse laskea aina. Ja minä en edes polta tai ryyppää.

   Lainaa

  24. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Jokeri: Ainaki DHL:n paketeista KAIKKI kulkee suomen osuuden postin kantamana..
   Ei KAIKKI!

   Lainaa

  25. Tulos: +115 (127 ääntä)
   Jengi ei oikeasti käsitä, mistä tässä Postin lakossa on kysymys. Jos yhdellä alalla työnantaja saa vaihtaa edullisempaan työehtosopimukseen, kohta se tapahtuu muillakin aloilla. Jos yhdellä alalla mennään mm. helatorstaina töihin, kohta se ei ole vapaapäivä kenellekään. Homma on pysäytettävä ennen kuin se lähtee käsistä. Ja on mullakin pari tärkeää kirjettä ja jokunen paketti, joita hillotaan jossain postin nurkissa. Silti olen lakkoilijoiden puolella.

   Lainaa

  26. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Hammaspeikko: Eipä tule EU:stakaan. Tilasin ennen lakkoa Saksasta paketin eikä näy. Kerran viikossa on kuitenkin laskuja jaettu eli kotimaan posti kulkee.
   Sama täällä. Juuri ennen lakkoa Saksasta tilattua pakettia ei ole näkynyt tai kuulunut. Taitaa Posti vaan sanoa pakettien kulkevan, mutta viiveellä, jotta ihmiset ei alkaisi soittelemaan perään.

   Lainaa

  27. Tulos: -69 (93 ääntä)
   Tips: Jos yhdellä alalla mennään mm. helatorstaina töihin, kohta se ei ole vapaapäivä kenellekään. Homma on pysäytettävä ennen kuin se lähtee käsistä.
   Jep, kauheeta. Kyllä Suomi tuhoutuu ja kansalaiset kuolee kun helatorstaita ei saada enää vapaapäiväksi, myö kaikkihan juhlitaan niin kovin autuaana sitä Herramme Kristuksen taivaaseenastumista.

   Lainaa

  28. Tulos: +97 (109 ääntä)
   Pliipluu: Riittäähän se uusikin palkka elämiseen. Ei pidä elää varojensa yli, ja jos näin on niin sitten kannattaa vaihtaa duunia.
   Sä meinaat siis, että jokaisesta ihmisestä olis vaikkapa ylilääkäriksi osaamisen, paineensietokyvyn tai henkilökohtaisten mielenkiinnonkohteiden osalta? Postilaiset, siivoajat, hoitajat ja kaupan kassat tekevät kaikki yhteiskunnallisesti tärkeää ja/tai hyödyllistä työtä. JOKAINEN jolla on tarpeeksi moraalista selkärankaa ylipäätään töissä käydä, on palkkansa ansainnut. Jos vaikkapa jokainen siivoaja ja sairaanhoitaja päättäisi nostaa kätensä ylös ja vaihtaa paremmin palkatulle alalle, vaikkapa IT-puolelle, mitäpä lottoat miten IT-alan palkkaukselle käy, kun yhtäkkiä siellä onkin tuhansia päteviä hakijoita jokaiseen avoinna olevaan tehtävään? Pysyyköhän palkkaus yhtä kovana, kun tuhannesta hakijasta ainakin 10-30% on valmiita tekemään polkuhinnoin töitä? Sittenkö vaihdetaan taas toiselle alalle? Kaikki sympatiani lakossa menevät pienyrittäjille ja vientiyrityksille, mutta jos valtion oman yrityksen ammattiliitto luo ennakkotapauksen, jossa on täysin ok leikata palkkaa 50% ja lisätä palkatonta työaikaa 250h/v, niin ihmisten kyykytykselle ja palkanalennuksille ei ole enää sen jälkeen rajaa. Asia koskisi tulevaisuudessa eittämättä äärimmäisen montaa muutakin alaa. (Tyhmyydelle ei voi mitään, mutta empatian puute ihmisessä on vastenmielinen piirre.)

   Lainaa

  29. Tulos: -40 (50 ääntä)
   Sprinkles: Tyhmyydelle ei voi mitään, mutta empatian puute ihmisessä on vastenmielinen piirre. [...]
   Siis mitä :O Tyhmyydelle nimenomaan voi tehdä opiskelemalla. Empatia puolestaan on vahvasti persoonallisuuteen sidoksissa. Toki sitäkin voi kehittää, mutta ulkopuolisen (terapeutti) avulla. Ps. Ylilääkärin hommat ovat suurimmaksi osaksi hallinnollisia, joten painekuormitus esimerkiksi 15 minuutin vastaanottoajoilla operoiviin rivilääkäreihin on pääsääntöisesti kevyempi.

   Lainaa

  30. Tulos: +67 (75 ääntä)
   Sprinkles: Sä meinaat siis, että jokaisesta ihmisestä olis vaikkapa ylilääkäriksi osaamisen, paineensietokyvyn tai henkilökohtaisten mielenkiinnonkohteiden osalta? Postilaiset, siivoajat, hoitajat ja kaupan kassat tekevät kaikki yhteiskunnallisesti tärkeää ja/tai hyödyllistä työtä. JOKAINEN jolla on tarpeeksi moraalista [...]
   Jos kaikista olisikin ylilääkäreiksi, niin menisi sormi suuhun aika nopeasti jos kukaan ei siivoaisi, myisi meille ruokaa, tai kantaisi postia, vaan ympäriinsä kuljeskelisi pelkkiä kovapalkkaisia ylilääkäreitä ja IT-konsultteja jotka jotenkin pitäisi saada ruokituksi... Itseänikin hiukan riepoo kun raskauden takia tarvitsemani tukisukkakokoelma viihtyy nyt jossain Postin uumenissa, mutta vikahan ei ole Postin työntekijöissä, ei pitäisi olla yhdellekään palkansaajalle outo ajatus että työstä pitäisi saada palkkaa. Ihme että Postin johto ei huomannut, olisivat voineet vaikkapa kysyä siivoojaltaan jos oma ymmärrys ei konseptiin riittänyt.

   Lainaa

  31. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Ps. Ylilääkärin hommat ovat suurimmaksi osaksi hallinnollisia, joten painekuormitus esimerkiksi 15 minuutin vastaanottoajoilla operoiviin rivilääkäreihin on pääsääntöisesti kevyempi.
   Mutta ketään ei valita ylilääkäriksi heti suoraan, vaan kaikki ylilääkärit on ensin tehneet sitä rivilääkärin hommaa pidemmän aikaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +49 (55 ääntä)
   qwerty: Jep, kauheeta. Kyllä Suomi tuhoutuu ja kansalaiset kuolee kun helatorstaita ei saada enää vapaapäiväksi, myö kaikkihan juhlitaan niin kovin autuaana sitä Herramme Kristuksen taivaaseenastumista.
   Ymmärsit pointtini ytimen. Hieno homma.

   Lainaa

  33. Tulos: +58 (64 ääntä)
   qwerty: Jep, kauheeta. Kyllä Suomi tuhoutuu ja kansalaiset kuolee kun helatorstaita ei saada enää vapaapäiväksi, myö kaikkihan juhlitaan niin kovin autuaana sitä Herramme Kristuksen taivaaseenastumista.
   Tee sä työsi alle tonnin ja pyhäpäivät vaikka ilmaiseksi. Keskimäärin ihmiset kumminkin pyrkivät vastustamaan selkeää sortoa.

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Teivo: Siis mitä Tyhmyydelle nimenomaan voi tehdä opiskelemalla. Empatia puolestaan on vahvasti persoonallisuuteen sidoksissa. Toki sitäkin voi kehittää, mutta ulkopuolisen (terapeutti) avulla. Ps. Ylilääkärin hommat ovat suurimmaksi osaksi hallinnollisia, joten painekuormitus esimerkiksi 15 minuutin vastaanottoajoilla operoiviin rivilääkäreihin on pääsääntöisesti kevyempi.
   Kyllä juuri näin. Kun henkilö jonka äo on 80 vaan opiskelee kunnolla niin hänestä tulee äärettömän viisas. Empatia kyky johtuu osin persoonasta mutta suurimmaksi osaksi opituista arvoista (pois lukien n.1% jotka eivät kykene tuntemaan empatiaa ollenkaan). Arvojaan pystyy muuttaa kyllä jos vain haluaa. Ei aina helposti mutta jos asian eteen töitä tekee niin varmasti.

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (1 ääni)
   Postilainen: Mitä nyt osa DHL- ja UPS-paketeistakin kulkee Suomeen saavuttuaan loppumatkan Postin kyydissä. Kuten myös osa PostNordin paketeista, oma sen kautta lähetetty lojuu Helsingissä Postin ulkomaan terminaalissa kolmatta viikkoa.
   Mulle just tuli Kiinasta DHLn paketti. Kotiovelle. Ei ollut "ilmainen toimitus".

   Lainaa

  36. Tulos: -4 (14 ääntä)
   Mustakuu: Niin, koska mitäpä muutakaan siellä EU-alueen ulkopuolella on, kuin Kiina… Voi tulla yllätyksenä, mutta ihmiset tarvitsevat vähän muuhunkin postinpalveluita EU-alueen ulkopuolelta, kuin kynsileikkureiden tilaamiseen Kiinasta.
   Voi tulla yllätyksenä että kaikkea netissä lukevaa ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti.

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Jokeri: Ainaki DHL:n paketeista KAIKKI kulkee suomen osuuden postin kantamana..
   Mitä tarkoitat tällä? Mulle ainakin on DHL:n kautta tilatessa tullut erillinen DHL:n lähetti tuomaan sen ovelle aikana, joka sovittiin. Postista, jos tilaan, pitää minun hakea se paketti K-marketista. Jotenkin en usko, että posti tarjoaisi DHL:lle palvelua, jossa postin työntekijä tulisi DHL:n varusteissa, DHL:n nettisivujen kautta sovittuna aikana.

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: Onnea ja menestystä lakkoilijoille (ei sarkasmia). Postista on ylipäätään jäänyt harvinaisen huono maku suuhun yrityksenä. HSL myös välillä kismittää hinnannousuineen, ja VR toki aina tahmaa, mutta posti on kyllä ahnein p***a.
   HSL alentaa hintoja vuodenvaihteessa ja VR on Euroopan parhaimmistoa rautateillä. Posti on kyllä aivan persiistä.

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Vaakku: Ei kyllä ala. Toinen huhu on, että niitä paketteja alettais lähettään takasin kun ei hoideta ajoissa. Kuka niitä palauttaa jos postin paketteihin ei saa koskea? Just oli juttu että ihmiset on loppujen lopuks käyttäny postia aika vähän toimituksissa tän lakon aikana, onneks aika moni ulkomaalainenkin yritys tarjoo muita toimitusvaihtoehtoja, jos ei Matkahuolto niin DHL ja UPS
   Se sarkasmin taju.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: posti, lakko, paketit, ulkomaat, tuhota