Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Onnea arvontaan

Pärjäisiköhän tällä joulun yli?
Onnea arvontaan

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 76 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +932 (972 ääntä)
      Anoppi huomasi ettei tarvitsekaan pesukonetta, joten Johanna tekee seuraavaksi parhaan teon ja antaa myynnistä saatavat rahat kodittomille sokeille nälkää näkeville lapsille. Vai...

      Lainaa

    2. Tulos: +892 (984 ääntä)
      Eiköhän jollakin olisi oikesti ollut tarvetta. Ärsyttää tommoset ihmiset. Keksitään joku ihme nyyhkytarina (okei tässä oli vain menossa anopille)ja sitte ollan myimässä eteenpäin.

      Lainaa

    3. Tsuidaduida 26.11.2019 0:49
      Tulos: +613 (749 ääntä)
      Johanna on just semmonen ihmisperse, kenen takia toivoisi helvetin olevan oikea paikka.

      Lainaa

    4. Tulos: +434 (490 ääntä)
      Tsuidaduida: Johanna on just semmonen ihmisperse, kenen takia toivoisi helvetin olevan oikea paikka.
      Tää planeetta tuntuu helvetiltä, siitä kiitos näille ihmisperseille.

      Lainaa

    5. Johannan anoppi 26.11.2019 1:20
      Tulos: +513 (565 ääntä)
      Ei Johanna mulle ikinä mitään pesukonetta edes tarjonnut.

      Lainaa

    6. Tulos: +291 (591 ääntä)
      Toi pesukonehan ARVOTTIIN, eikä jaettu minkää nyyhkytarinan perusteella, nii ei Johanna mikään ihmisperse ole. 1700e tuparilahjaks saattais olla vähä ylimitoitettua mut nyt Johannan ois kyllä parempi keksiä sille anopille todella hyvä lahja tilalle.

      Lainaa

    7. Tulos: -287 (387 ääntä)
      Minä sain vaimolta 25 v. hääpäivälahjaksi pinppiä. Suivaannuin niin, että varasin itselleni Pattayan reissun. Kohta on tulilla leidari, joka ei ollut meidän haulikkohäiden aikaan vielä edes syntynyt.

      Lainaa

    8. Tulos: +400 (424 ääntä)
      Jorma: Minä sain vaimolta 25 v. hääpäivälahjaksi pinppiä. Suivaannuin niin, että varasin itselleni Pattayan reissun. Kohta on tulilla leidari, joka ei ollut meidän haulikkohäiden aikaan vielä edes syntynyt.
      Mukana!

      Lainaa

    9. Tulos: -225 (303 ääntä)
      Suomesta paljastuu koko ajan enemmän demareiden koplauksia, mutta koko planeetta menee sen takia pilalle, että joku vähän puijaa Gigantin arvonnassa?

      Lainaa

    10. Tulos: +44 (190 ääntä)
      Kilokalori: Anoppi huomasi ettei tarvitsekaan pesukonetta, joten Johanna tekee seuraavaksi parhaan teon ja antaa myynnistä saatavat rahat kodittomille sokeille nälkää näkeville lapsille. Vai…
      Voiko NÄHDÄ nälkää jos on sokea? Päivän kysymys.

      Lainaa

    11. Tulos: +43 (173 ääntä)
      Nelzi: Toi pesukonehan ARVOTTIIN, eikä jaettu minkää nyyhkytarinan perusteella, nii ei Johanna mikään ihmisperse ole. 1700e tuparilahjaks saattais olla vähä ylimitoitettua mut nyt Johannan ois kyllä parempi keksiä sille anopille todella hyvä lahja tilalle.
      Paitsi että tuo ei ole 1700 euron tuparilahja vaan tasan nollan euron. Johanna ei siitä maksanut. Kyyditys lahjan saajalle maksaisi jotain 0-100e riippuen kuljetusmahdollisuuksista.

      Lainaa

    12. Tulos: +281 (335 ääntä)
      Ei sillä tarinalla ole mitää väliä jos kyse on ARVONNASTA. Eise ole mikää ”surkein elämä/ kaunein tarina” -kilpailu. Miten ihmiset ei tajua?

      Lainaa

    13. Ministeri Nieminen 26.11.2019 6:09
      Tulos: +236 (282 ääntä)
      Toj Karin: Paitsi että tuo ei ole 1700 euron tuparilahja vaan tasan nollan euron. Johanna ei siitä maksanut.
      Tavaran/esineen/asian arvo siis määrittyy sillä, mitä siitä on maksettu, niinkö? Eli jos löydän jostakin sadan gramman kultakimpaleen, se on arvoton, koska en ole siitä mitään maksanut, niinkö?

      Lainaa

    14. Tulos: +192 (284 ääntä)
      Olispa kone mennyt sellaselle jolla olis ollu oikeesti tarvetta :(

      Lainaa

    15. Tulos: +252 (280 ääntä)
      Nelzi: Toi pesukonehan ARVOTTIIN, eikä jaettu minkää nyyhkytarinan perusteella, nii ei Johanna mikään ihmisperse ole. 1700e tuparilahjaks saattais olla vähä ylimitoitettua mut nyt Johannan ois kyllä parempi keksiä sille anopille todella hyvä lahja tilalle.
      Miksi sitten piti ensin väittää, että kone menisi anopille?

      Lainaa

    16. Tulos: -35 (187 ääntä)
      jiihoo: Miksi sitten piti ensin väittää, että kone menisi anopille?
      Oiskohan tässä käynyt niin, että Johanna on anopin kanssa keskustelematta arvellut anopin tarvitsevan uutta pyykkikonetta ja anoppi itse onkin ollut asiasta eri mieltä tai kone on ollut anopin kämppään väärää kokoa.

      Lainaa

    17. Tulos: +119 (145 ääntä)
      Toj Karin: Paitsi että tuo ei ole 1700 euron tuparilahja vaan tasan nollan euron. Johanna ei siitä maksanut. Kyyditys lahjan saajalle maksaisi jotain 0-100e riippuen kuljetusmahdollisuuksista.
      Jos voitat lotossa 100000e ja annat sen hyväntekeväisyyteen, oliko se 0e lahjoitus? Ei, koska arvonnassa voitettu tavara/raha on siirtynyt voittajan omistukseen, ja sen antaminen eteenpäin on pois antajan varallisuudesta.

      Lainaa

    18. Tulos: +109 (171 ääntä)
      Tämä keskustelu kertoo aika paljon keskustelijoista. Kukaan ei tiedä miksi Johanna laittoi koneen myyntiin. Joten jokainen voi itse päättää, että haluaako ajatella tuntemattomasta ihmisestä hyvää (Johanna laittoi koneen myyntiin anopin suostumuksella) vai pahaa (Johanna on ahne ja keksi nyyhkytarinana ahneuttaan.)

      Lainaa

    19. yli opisto hörhö 26.11.2019 9:19
      Tulos: +74 (132 ääntä)
      Kun lukee joitain kommentteja niin tulee mieleen että minutkin varmaan voittaessani toivotettaisiin hyvää vauhtia helvettiin kun yleensä ihan vitsillä tarinoin sokeista ja rammoista kummin kaiman serkun pojan isän mummon lapsista jotka juuri tämän tuotteen tarvitsisivat kuolemansairaille hamstereilleen. Minusta on niin säälittävää alkaa jotain nyyhkytarinoita repimään johonkin facebook-arvontoihin. Joo, varmasti juuri sinä tarvitset tämän uuden jääkaapin koska sulla on niin paha olla ja lemmikillä syöpä. Ja tässä mokan tapauksessa ei edes ollut mikään "paras nyyhkytarina voittaa" kilpailu. Ei siinä, aika härskiä ensin heittää että joo jollekin tuparilahjaksi menee ja sitten pistää se vaan suoraan myyntiin koska itselle ei ole edes tarvetta koko koneelle. Joutaako tuollaisesta nykyään helvettiin, on eri asia. Siellä sitä on maailman pahimmat ihmishirviöt keskenään ja sitten yksi joka voitti facebook-arvonnasta pesukoneen ja pisti sen suoraan myyntiin.

      Lainaa

    20. Tulos: +104 (154 ääntä)
      Huh, täällä toivotellaan Johannaa jo helvettiin asti, vaikka mistään yksityiskohdista ei ole tietoa. Oletteko huomanneet, miten ihmisistä on kiva tehdä pitkälle vieviä johtopäätöksiä ja tuomita toisia kovin sanakääntein ilman kaikkia faktoja? Sitä paitsi, ei se ole keneltäkään meiltä pois, jos toinen myy eteenpäin arvonnassa voittamaansa pesukonetta, vaikka olisikin ensin ajatellut antaa sen jollekin toiselle.

      Lainaa

    21. Tulos: +84 (132 ääntä)
      Anteeksi nyt, ihmiset, mutta mistä te tiedätte kuinka suuri _rahan_ tarve Johannalla on? Joo joo, oli moka väittää että menis anopille lahjaksi, mutta ensinnäkään tarina ei tosiaan kerro halusiko anoppi ottaa koneen vastaan eikä sitäkään, mihin tarkoitukseen Johanna rahat käyttäisi. Mä kirjoitan usein fb-arpajaisiin, joissa on iso voitto, että myisin sen. Jokainen joka meidän perheen tilanteen tuntee, ymmärtäisi että juuri sillä lailla se meille eniten tarpeeseen tulisi. Eikä se tee minusta ihmispersettä. Ton koneen varmaan pitäisin itselläni kumminkin. Kenen mielestä muuten kahden vuoden takuu 1700 euron koneesta kuulostaa varsin lyhyeltä?

      Lainaa

    22. Tulos: +40 (106 ääntä)
      Johannan nimi oli vielä aamulla Gigantin sivuilla mutta nyt on voittokommentti poistunut. Toivottavasti edes hävettää. Ei siinä muuta mutta voihan sitä arvontoihin osallistua sanomalla vaikka ”Mukana” eikä huutelemalla valheita. Liian usein näkee näitä ”Tää menis mun syöpäsairaalle mummolle/lapselle/kaverille piristämään arkea”

      Lainaa

    23. Tulos: -16 (82 ääntä)
      skörä: Oiskohan tässä käynyt niin, että Johanna on anopin kanssa keskustelematta arvellut anopin tarvitsevan uutta pyykkikonetta ja anoppi itse onkin ollut asiasta eri mieltä tai kone on ollut anopin kämppään väärää kokoa.
      Tunnen kyseisen naisen muutaman vuoden takaa ja tietääkseni ei edes pidä anopistaan. Mutta mitäpä sitä ei komean ja fiksun miehen vuoksi kestäisi. Ainakin aikoinaan kutsui anoppiaan rasittavaksi.

      Lainaa

    24. Tulos: +84 (114 ääntä)
      Ananas: Tunnen kyseisen naisen muutaman vuoden takaa ja tietääkseni ei edes pidä anopistaan. Mutta mitäpä sitä ei komean ja fiksun miehen vuoksi kestäisi. Ainakin aikoinaan kutsui anoppiaan rasittavaksi.
      Voihan ihmisen tarve juoruilla selän takana...

      Lainaa

    25. Tulos: +89 (91 ääntä)
      Olisi kiva olla kärpäsenä katossa kun joskus näiden miniautojen voittaja olisi joku joka toivoo siitä miehelleen lahjaksi tms

      Lainaa

    26. Tyhmäsaaollamutteimaalta 26.11.2019 11:58
      Tulos: +16 (24 ääntä)
      Z: Johannan nimi oli vielä aamulla Gigantin sivuilla mutta nyt on voittokommentti poistunut. Toivottavasti edes hävettää. Ei siinä muuta mutta voihan sitä arvontoihin osallistua sanomalla vaikka ”Mukana” eikä huutelemalla valheita. Liian usein näkee näitä ”Tää menis mun syöpäsairaalle mummolle/lapselle/kaverille piristämään arkea”
      Onhan se siellä vieläkin Gigantin ekan kommentin alla. Ei vaadi suuria hakkeritaitoja löytää. Ehkä rahan tarve oli kova. Toivottavasti anoppi sai kuitenkin muutakin kuin suolaa ja leipää tupareilleen.

      Lainaa

    27. Se ihan oikea anoppi 26.11.2019 12:06
      Tulos: -21 (159 ääntä)
      Olen se aivan oikea anoppi, jolle Johanna hyvää hyvyyttään olisi pesukoneen antanut lahjaksi. Vaan en voinut sitä vastaanottaa - oma koneeni toimii oikein hyvin eikä varastotiloja ole. Toivon todella, että te kaikki ajattelemattomat ja surkeita kommenttejanne laukoneet ihmiset mietitte, että mitä tuli sanottua. Onko oikein, että voitte kommentoida noin julmasti asioita joista ette mitään tiedä? Onko oikein aiheuttaa toiselle mielipahaa vain siksi, että sen voi tehdä anonyymisti? Ilkeys ei ole älykkyyden merkki. Se on merkki huonosta itsetunnosta ja kehittymättömästä minä-kuvasta. Ja koko tämä voittokone-asia ei olisi edes tälle foorumille kuulunut. Mistään mokasta kun ei alunperinkään ollut kyse. Vain kuvanjakajan tyhmyydestä, ilkeydestä tai ajattelemattomuudesta johtuva väärinkäsitys.

      Lainaa

    28. Tulos: +41 (57 ääntä)
      Jjorma: Suomesta paljastuu koko ajan enemmän demareiden koplauksia, mutta koko planeetta menee sen takia pilalle, että joku vähän puijaa Gigantin arvonnassa?
      Ihme kun kukaan ei ole vielä ehtinyt mainitsemaan maahanmuuttajia tässä ketjussa.

      Lainaa

    29. Se ihan ihan oikea anoppi 26.11.2019 13:05
      Tulos: -12 (72 ääntä)
      Se ihan oikea anoppi: Olen se aivan oikea anoppi, jolle Johanna hyvää hyvyyttään olisi pesukoneen antanut lahjaksi. Vaan en voinut sitä vastaanottaa – oma koneeni toimii oikein hyvin eikä varastotiloja ole. Toivon todella, että te kaikki ajattelemattomat ja surkeita kommenttejanne laukoneet ihmiset mietitte, että mitä tuli sanottua. Onko [...]
      Anteeksi nyt vain, nimelläni kommentoiva, mutta ei kyllä tarjonnut miulle mitään konetta, sain tyttäreltäni kuulla tästä sivusta ja "mokasta". Ei tarvitse joulupakettia odotella täältä suunnasta...

      Lainaa

    30. Se ihan oikea anoppi 26.11.2019 13:23
      Tulos: -32 (74 ääntä)
      Se ihan ihan oikea anoppi: Anteeksi nyt vain, nimelläni kommentoiva, mutta ei kyllä tarjonnut miulle mitään konetta, sain tyttäreltäni kuulla tästä sivusta ja “mokasta”. Ei tarvitse joulupakettia odotella täältä suunnasta…
      "Siulle" ei tarjonnut konetta? "Nimelläni kommentoiva"? Anna mun kaikki kestää... Ei varmasti tarjonnut, koska et kuulu perheeseemme. Joten hanki itsellesi elämä ja lopeta kommentointisi tähän viestiketjuun. Mitä luulet saavuttavasi? Hölmö saa (kerran) olla muttei tyhmä. Lopetan tähän oman kommentointini. Liian typerää jatkuakseen.

      Lainaa

    31. Tulos: +122 (126 ääntä)
      Kuinka monta Johannan anoppia täällä oikein on?

      Lainaa

    32. Johannan ystävä 26.11.2019 13:42
      Tulos: -36 (86 ääntä)
      Se ihan ihan oikea anoppi: Anteeksi nyt vain, nimelläni kommentoiva, mutta ei kyllä tarjonnut miulle mitään konetta, sain tyttäreltäni kuulla tästä sivusta ja “mokasta”. Ei tarvitse joulupakettia odotella täältä suunnasta…
      Kasva aikuiseksi sinä ihan ihan feikki anoppi. Tiedän tasan tarkkaan, että kyseinen nainen on Johannan anoppi, joka puolusti aiheesta Johannaa. Kaikkein ikävintä tässä keississä on se, että tämän "mokan" tänne lähettänyt on Johannan tuttu. Jos joku on ihmisper*e, niin se on tämä Johannan "kaveri" ja ihmiset, jotka mollaavat toista tietämättä tästä mitään. Ettei tämä feikkianoppi olisi se sama tyyppi, joka ilkeyttään tänne tämän toimitti? Toivottavasti sinä nolous luet näitä kommentteja ja poistat itsesi Johannan kavereista, kun näin typerästi teit. Johanna on kiltti ja sydämellinen ihminen, eikä ansaitse tämmöstä haittaa elämäänsä.

      Lainaa

    33. ............. 26.11.2019 13:44
      Tulos: -12 (56 ääntä)
      Johannan anoppi: Ei Johanna mulle ikinä mitään pesukonetta edes tarjonnut.
      Yllättävää :D Olen pahoillani paskasta miniästäsi.

      Lainaa

    34. Get the party started 26.11.2019 13:56
      Tulos: +81 (99 ääntä)
      Parasta tässä on tämä jälkipyykki :D Yleensä kun julkaisussa esiintynyt tulee itse paikalle, on aika ottaa popparit esille. Täällä on jo Johannan ystävät, perhe ja vihamiehet paikalla, mutta missä viipyy itse päätähti?

      Lainaa

    35. Tulos: -68 (82 ääntä)
      Hyvät ihmiset teinnä oisin hyvin tarkkana mitä kommentoitte suomessa on sellanen asia kun rikoslaki olettaisin että kaikkia mitä kommentoite olette itse vastuussa teoistanne vaikka ette ole omilla nimellä viranomaoset kyllä selvittää asiat jos joku syyllistyy kunnialoukaukseen eli kannataa vähän miettiä mitä kirjoitaa

      Lainaa

    36. Moi Johanna 26.11.2019 13:59
      Tulos: +36 (52 ääntä)
      Get the party started: Täällä on jo Johannan ystävät, perhe ja vihamiehet paikalla, mutta missä viipyy itse päätähti?
      Tässä:
      Timpuri: Hyvät ihmiset teinnä oisin hyvin tarkkana mitä kommentoitte suomessa on sellanen asia kun rikoslaki olettaisin että kaikkia mitä kommentoite olette itse vastuussa teoistanne vaikka ette ole omilla nimellä viranomaoset kyllä selvittää asiat jos joku syyllistyy kunnialoukaukseen eli kannataa vähän miettiä mitä kirjoitaa

      Lainaa

    37. Tulos: +59 (69 ääntä)
      Timpuri: Hyvät ihmiset teinnä oisin hyvin tarkkana mitä kommentoitte suomessa on sellanen asia kun rikoslaki olettaisin että kaikkia mitä kommentoite olette itse vastuussa teoistanne vaikka ette ole omilla nimellä viranomaoset kyllä selvittää asiat jos joku syyllistyy kunnialoukaukseen eli kannataa vähän miettiä mitä kirjoitaa
      Idea FM-tiimille: Feissarimokamokat!

      Lainaa

    38. ............. 26.11.2019 14:36
      Tulos: +105 (109 ääntä)
      foo: Kuinka monta Johannan anoppia täällä oikein on?
      Itse bongasin kolme eri anoppia. Mutta ehkä Johanna on moniavioinen, ja kaikki kolme anoppia luulivat saavansa pesukoneen.

      Lainaa

    39. Tulos: -3 (75 ääntä)
      torkkuja: Eiköhän jollakin olisi oikesti ollut tarvetta. Ärsyttää tommoset ihmiset. Keksitään joku ihme nyyhkytarina (okei tässä oli vain menossa anopille)ja sitte ollan myimässä eteenpäin.
      Oliko Johannan vika että arvonta osui hänen kohdalle? vittuako se sulle kuuluu myykö eteenpäin vai ei.

      Lainaa

    40. tsemppiäjohku 26.11.2019 16:08
      Tulos: -17 (57 ääntä)
      Kyllä ihmiset osaavatkin olla ilkeitä. Kaikki rumia kommentteja latelevat ovat varmasti kovin tyytymättömiä omaan elämäänsä. Onnea koneen voitosta!

      Lainaa

    41. Tulos: +47 (77 ääntä)
      Krää: Ei sillä tarinalla ole mitää väliä jos kyse on ARVONNASTA. Eise ole mikää ”surkein elämä/ kaunein tarina” -kilpailu. Miten ihmiset ei tajua?
      Mutta miksi vaivautua valehtelemaan varsinkin, kun kyseessä on ihan tavan arvonta? Tulee sellanen fiilis, että kyseessä on ihminen, joka valehtelee koko ajan ja kaikesta ihan vaan huvin vuoksi.

      Lainaa

    42. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Mua jaksaa naurattaa ihmiset jotka vain kommentoivat "mukana" lukematta sääntöjä. Monestikin voi olla ilmoitus että "olet mukana arvonnassa osallistumalla kilpailuun nettisivuillamme" ja sitten tulee tuhat "mukanamukana!!1" kommenttia. Lukutaito täysin hukassa?

      Lainaa

    43. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Oon aina luullu et Suomessa on lukutaito hyvällä mallilla. Mut sit nää mukana huutelijat on todistaneet että olen väärässä. Parhaita on ne huijaus postaukset joissa sanotaan selvästi että mene tänne linkkiin ja täytä tietosi niin olet mukana. Ja silti vaan porukka kommentoi nyyhkytarinoita ja mukanaoloaan siihen alle.

      Lainaa

    44. Tulos: +4 (24 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Tavaran/esineen/asian arvo siis määrittyy sillä, mitä siitä on maksettu, niinkö? Eli jos löydän jostakin sadan gramman kultakimpaleen, se on arvoton, koska en ole siitä mitään maksanut, niinkö?
      Ei tietenkään. Lue kuitenkin uudestaan se kommentti johon alunperin vastasin. Siinä puhuttiin 1700 eurosta tavalla joka viittaa suoraan tavaran hintaan. Ei arvoon. Eli, 1700 euron hintainen asia on aika tyyris tuparilahjaksi, mutta saman arvoinen josta on kuitenkin maksettu pyöreät nolla euroa on kokonaan toinen tarina.

      Lainaa

    45. Tulos: +36 (44 ääntä)
      Voisin ehkä ostaa 1700€ pesukoneen jos se pesisi, viikkaisi vaatteet ja veisi kuivana kaappiin. Tislaisi joutoaikoinaan Southern Comforttia ja ennustaisi siinä sivussa ensi viikon lottorivin.

      Lainaa

    46. Tulos: +27 (47 ääntä)
      tsemppiäjohku: Kyllä ihmiset osaavatkin olla ilkeitä. Kaikki rumia kommentteja latelevat ovat varmasti kovin tyytymättömiä omaan elämäänsä. Onnea koneen voitosta!
      Johanna, lopeta kaivaminen. Tämäkin olisi unohtunut kun uudet mokat tulevat torstaina, ellei sitä nyt muistettaisi mokana "Johanna, kolmen anopin nainen". Samaa tyyliä kuin alkuperäinen arvontakin -jos olisi ollut vähän hiljempaa kaiken maailman anopeista joita ei arvontaan alunpitäenkään tarvittu, ei koko mokaa olisi tullut.

      Lainaa

    47. anonyymi ameeba 26.11.2019 21:32
      Tulos: +26 (36 ääntä)
      Nelzi: Toi pesukonehan ARVOTTIIN, eikä jaettu minkää nyyhkytarinan perusteella, nii ei Johanna mikään ihmisperse ole. 1700e tuparilahjaks saattais olla vähä ylimitoitettua mut nyt Johannan ois kyllä parempi keksiä sille anopille todella hyvä lahja tilalle.
      Jos niitä anopin tupareita ylipäätään on edes olemassa...

      Lainaa

    48. Tulos: -48 (50 ääntä)
      anonyymi ameeba: Jos niitä anopin tupareita ylipäätään on edes olemassa…
      Jos osaisit lukea nin ylempänä on itse anoppi kommentoinut

      Lainaa

    49. Tulos: +51 (53 ääntä)
      Kerava: Jos osaisit lukea nin ylempänä on itse anoppi kommentoinut
      Kuka niistä?

      Lainaa

    50. Tulos: +44 (62 ääntä)
      Mä olen se oikea anoppi. Pesukone olisi tullut tarpeeseen. Olen pessyt pyykkini käsin jo vuodesta 1972 ja olisi ollut kiva saada viimein oikea pyykinpesukone. Tiskikone meillä ysärillä oli joka saatiin käytettynä halvalla Heiskasen Romusta. Sain tuolloin pahan ihottuman jatkuvasta pyykinpesusta joten kokeilin tiskata pyykit koneessa. Kone hajosi ja sen jälkeen oli kädet kovilla kun piti tiskata ja pyykätä käsin. Sen takia MUKANA!!!

      Lainaa

    51. Tulos: -36 (46 ääntä)
      Jjorma: Suomesta paljastuu koko ajan enemmän demareiden koplauksia, mutta koko planeetta menee sen takia pilalle, että joku vähän puijaa Gigantin arvonnassa?
      Miksi tämä kommentti on miinuksella? Koplaako ne demarit näitäkin jo? Tottahan tuo oli.

      Lainaa

    52. Kateus on rumaa 27.11.2019 9:04
      Tulos: -7 (49 ääntä)
      Kateus on äärimmäisen ruma luonteenpiirre, jonka ottaessa vallan kannattaisi jo oman itsensäkin takia hakeutua terapian piiriin. Mitä sillä on väliä kuka arvonnan voittaa ja mitä hän voitollaan tekee? Tuskin miljonäärit osallistuvat Facebookissa arvontoihin. Suomessa sosiaaliturvan piirissä elävät huono-osaiset voivat saada uuden pesukoneen yhteiskunnan tuella, joten miksi arvonnan voittajan tulisi olla aina se kaikista surkein ja köyhin? Eikö arpaonni saisi suosia tavallista perheenäitiä? Niin ja eikö perheenäiti olisi juuri se kaikista suurin arpaonnen tarvitsija (oletettu ainoa tulo, kotihoidon tuki yhdestä alle 3-vuotiaasta 338,34 e/kk versus sosiaalietuuksilla elävä, jolle kustannetaan kaikki ja käyttövaraa jää joka kuukausi +500e pakollisten menojen lisäksi) Kummasti sitä tulee itsellekin parempi olo, kun iloitsee toisen puolesta. Kateus sen sijaan myrkyttää mielen ja aiheuttaa pahaa oloa ennen kaikkea kateelliselle ihmiselle itselleen.

      Lainaa

    53. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Kateus on rumaa: Kateus on äärimmäisen ruma luonteenpiirre, jonka ottaessa vallan kannattaisi jo oman itsensäkin takia hakeutua terapian piiriin. Mitä sillä on väliä kuka arvonnan voittaa ja mitä hän voitollaan tekee? Tuskin miljonäärit osallistuvat Facebookissa arvontoihin. Suomessa sosiaaliturvan piirissä elävät huono-osaiset [...]
      "tuskin miljonäärit" mä näen facebookissa päivittäin erittäin hyväosaisia ihmisiä osallistumassa näihin ja myös huutamassa kilpaa annetaan/lahjoitetaan- ryhmistä tavaraa, ahneudenhimoissaan. Väärässä ei enempää kommenttisi voisi olla.

      Lainaa

    54. Tulos: +15 (17 ääntä)
      anonyymi ameeba: Jos niitä anopin tupareita ylipäätään on edes olemassa…
      Onko Johannaakaan olemassa?

      Lainaa

    55. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Tämän takia kommentoinkin itse aina pelkästään "Mukana". Enkä keksi mitään nyyhkytarinoita. Myönnän silti myyneeni arpajaisvoittoja ja osallistuneeni esimerkiksi lapsettomana lastentavaroiden arvontoihin (kuten tuon Audin), mutta olen sentään rehellisesti tällainen ahne perseensuti, ja minuakin sapettavat Johannan kaltaiset ihmiset.

      Lainaa

    56. Tulos: +11 (27 ääntä)
      Kateus on rumaa: Kateus on äärimmäisen ruma luonteenpiirre, jonka ottaessa vallan kannattaisi jo oman itsensäkin takia hakeutua terapian piiriin. Mitä sillä on väliä kuka arvonnan voittaa ja mitä hän voitollaan tekee? Tuskin miljonäärit osallistuvat Facebookissa arvontoihin. Suomessa sosiaaliturvan piirissä elävät huono-osaiset [...]
      Sossuntuilla elän ja kuukaudessa saan alle 500€ josta maksetaan kaikki, että kuka se on kade ja kenelle aivan turhasta, hmmm?

      Lainaa

    57. Tulos: +3 (47 ääntä)
      Mikko: Miksi tämä kommentti on miinuksella? Koplaako ne demarit näitäkin jo? Tottahan tuo oli.
      Koko moka ei liity politiikkaan mitenkään eikä koko kommenttiketjussa ollut kukaan maininnut politiikkaa ennen kuin Jjorma keksi teennäisen aasinsillan mennä taas haukkumaan demareita. Siksi tämä on miinuksella. Menkää te persut itkemään nykyisestä politiikasta jossain keskustelussa joka oikeasti liittyy politiikkaan.

      Lainaa

    58. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Ruvik: Voiko NÄHDÄ nälkää jos on sokea? Päivän kysymys.
      Ihan hyvä pointti!

      Lainaa

    59. Tulos: +10 (20 ääntä)
      Timpuri: Hyvät ihmiset teinnä oisin hyvin tarkkana mitä kommentoitte suomessa on sellanen asia kun rikoslaki olettaisin että kaikkia mitä kommentoite olette itse vastuussa teoistanne vaikka ette ole omilla nimellä viranomaoset kyllä selvittää asiat jos joku syyllistyy kunnialoukaukseen eli kannataa vähän miettiä mitä kirjoitaa
      Voimahali <3

      Lainaa

    60. Tulos: +24 (48 ääntä)
      Kateus on rumaa: Kateus on äärimmäisen ruma luonteenpiirre, jonka ottaessa vallan kannattaisi jo oman itsensäkin takia hakeutua terapian piiriin. Mitä sillä on väliä kuka arvonnan voittaa ja mitä hän voitollaan tekee? Tuskin miljonäärit osallistuvat Facebookissa arvontoihin. Suomessa sosiaaliturvan piirissä elävät huono-osaiset [...]
      Ihan sama jos joku voittaa vaikka viisi pesukonetta, olkoon niistä hänelle iloa: miksi aina ja joka asiassa vedetään esille oletettu kateus? "Jee, saan kuusi XL-kokoista anustappia tungettua anukseeni!" "Oletkohan ihan varma että tuo on vielä terveellistä?" "OLET VAAN KATEELLINEN KUN ET ITSE SAA!!!" Ei kai se nyt voi olla vaikeaa ymmärtää että on naurettavaa avautua arvonnoissa, joihin ei siis tarvitse todeta kuin "mukana", kaiken maailman syöpäsairaista hamstereista? Lisähuvi toki siitä että jää saman tien kiinni. Kyseessä on _arvonta_, ei siinä ole väliä onko hamsterilla leukemia vaiko vain nuha. Saan itsekin osallistua siinä missä sinä, tai Johanna, tai kuka tahansa, selittämättä oletettua pesukonettani, sen puutetta, tai tarvetta sellaiselle, millään tavalla. Ketään muuta kuin KELAn toimeentulotukea maksavaa jaostoa ei kiinnosta tarvitsenko pesukoneen todella aikuisten oikeasti.

      Lainaa

    61. Tulos: -2 (22 ääntä)
      Mikko: Tämä keskustelu kertoo aika paljon keskustelijoista. Kukaan ei tiedä miksi Johanna laittoi koneen myyntiin. Joten jokainen voi itse päättää, että haluaako ajatella tuntemattomasta ihmisestä hyvää (Johanna laittoi koneen myyntiin anopin suostumuksella) vai pahaa (Johanna on ahne ja keksi nyyhkytarinana ahneuttaan.)
      Johanna on ahne kyykäärme

      Lainaa

    62. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Joku: Ihan hyvä pointti!
      Miltähän nälkä näyttää ?

      Lainaa

    63. Tulos: +37 (43 ääntä)
      Kateus on rumaa: Kateus on äärimmäisen ruma luonteenpiirre, jonka ottaessa vallan kannattaisi jo oman itsensäkin takia hakeutua terapian piiriin. Mitä sillä on väliä kuka arvonnan voittaa ja mitä hän voitollaan tekee? Tuskin miljonäärit osallistuvat Facebookissa arvontoihin. Suomessa sosiaaliturvan piirissä elävät huono-osaiset [...]
      Kukaan ei välitä siitä, kuka arvonnan voittaa ja mitä hän voitollaan tekee. Mutta valehtelijoita yleensä inhotaan, etenkin niitä, joilla ei edes ole mitään syytä valehdella.

      Lainaa

    64. Tulos: -15 (23 ääntä)
      Tyypilliset bimbot jotka eivät tiedä autojen päälle yhtikäs mitään. Kunhan vään on aydi tai bemkku!

      Lainaa

    65. Tulos: -15 (21 ääntä)
      Jjorma: Suomesta paljastuu koko ajan enemmän demareiden koplauksia, mutta koko planeetta menee sen takia pilalle, että joku vähän puijaa Gigantin arvonnassa?
      No niinpä, samaa nauroin :)

      Lainaa

    66. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Mikko: Tämä keskustelu kertoo aika paljon keskustelijoista. Kukaan ei tiedä miksi Johanna laittoi koneen myyntiin. Joten jokainen voi itse päättää, että haluaako ajatella tuntemattomasta ihmisestä hyvää (Johanna laittoi koneen myyntiin anopin suostumuksella) vai pahaa (Johanna on ahne ja keksi nyyhkytarinana ahneuttaan.)
      Jälkimmäinen on realismia.

      Lainaa

    67. Minäkin olen se oikea Johannan anoppi 28.11.2019 21:32
      Tulos: +15 (23 ääntä)
      Johannan ystävä: Kasva aikuiseksi sinä ihan ihan feikki anoppi. Tiedän tasan tarkkaan, että kyseinen nainen on Johannan anoppi, joka puolusti aiheesta Johannaa. Kaikkein ikävintä tässä keississä on se, että tämän “mokan” tänne lähettänyt on Johannan tuttu. Jos joku on ihmisper*e, niin se on tämä Johannan “kaveri” ja ihmiset, jotka [...]
      Kylläpäs täällä kaikki tuntevat Johannan! On anopit, kaverit, koirat ja kissat täällä puolustamassa Johannaa. Tai sitten Johanna itse....

      Lainaa

    68. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Get the party started: Parasta tässä on tämä jälkipyykki Yleensä kun julkaisussa esiintynyt tulee itse paikalle, on aika ottaa popparit esille. Täällä on jo Johannan ystävät, perhe ja vihamiehet paikalla, mutta missä viipyy itse päätähti?
      Mää ihmettelen miinuspeukutuksia, noi jutut on tosi hauskoja.

      Lainaa

    69. Tulos: +4 (20 ääntä)
      skörä: Oiskohan tässä käynyt niin, että Johanna on anopin kanssa keskustelematta arvellut anopin tarvitsevan uutta pyykkikonetta ja anoppi itse onkin ollut asiasta eri mieltä tai kone on ollut anopin kämppään väärää kokoa.
      Kylläpä sinä olet sinisilmäinen ihminen. Johanna huijasi ja jäi siitä nolosti kiinni ja sillä selvä.

      Lainaa

    70. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Miten lukeminen on niin vaikeeta? Ihan oikeesti.

      Lainaa

    71. Tulos: +7 (21 ääntä)
      Tonskulus: Kylläpä sinä olet sinisilmäinen ihminen. Johanna huijasi ja jäi siitä nolosti kiinni ja sillä selvä.
      Mitä Johanna tarkalleen huijasi? Kyseessä on edelleen arvonta, ei "kenellä on paras tarina" -kilpailu.

      Lainaa

    72. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Se ihan oikea anoppi: Olen se aivan oikea anoppi, jolle Johanna hyvää hyvyyttään olisi pesukoneen antanut lahjaksi. Vaan en voinut sitä vastaanottaa – oma koneeni toimii oikein hyvin eikä varastotiloja ole. Toivon todella, että te kaikki ajattelemattomat ja surkeita kommenttejanne laukoneet ihmiset mietitte, että mitä tuli sanottua. Onko [...]
      Tai sitten olet itse Johanna ja haluat käyttää anoppinasi esiintymistä maineesi puhdistamiseen? Mistä voi kommentoijat olla varmoja ettet laske luikuria taas?

      Lainaa

    73. Tulos: -11 (13 ääntä)
      Ruvik: Voiko NÄHDÄ nälkää jos on sokea? Päivän kysymys.
      Olet sairas ja tyhmä. Järjestyksellä ei ole väliä, jos sitä mietit, mutta tuskin mietit mitään.

      Lainaa

    74. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Koskahan ihmiset tajuaa että se on ihan sama mitä noihin kirjoittaa kun kyseessä on arvonta. Miksi siis valehdella? Mä voitin jotain voiteluaineita kun kommentoin siihen jotain aika kriittistä niiden tuotteiden hinnoista ja markkinoinnista yleensä. En edes vastannu siihen mitä ne pyys kirjoittamaan. Silti na voitin vaikken koskaan pakettia hakenutkaan postista ja se palautui niille.

      Lainaa

    75. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Taavi: Miltähän nälkä näyttää ?
      Mä en tiedä, en ole koskaan nähnyt nälkää…

      Lainaa

    76. Vapaamaalari 26.3.2023 20:01
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Täälä kun alkaa vaino ja haukkuminen niin sitä ei voi millään hillitä. Jos joku tulee kertomaan tosiasiat jotka puolustavat ko nettilynkkauksen kohteeksi joutunutta ihmistä niin siitä nämä kommentoijat saavat vain lisää vettä myllyyn ja väittämään että ko henkilö yrittää vain itse puolustella itseään eikä kukaan voi oikeasti olla hänen puolella, koska täällä on yhden, mahdollisesti asiayhteydestään irroitetun, kommentin perusteella päätetty että ko henkilö on ihmiskunnan pohjasakkaa ja sillä hyvä! Tässä kyseisessä tapauksessa voin hyvinkin uskoa että Johanna on tarjonnut konetta anopilleen, mutta miettikää nyt hetki että ottaisitteko todellisuudessa itse miniältä vastaan noin arvokkaan lahjan vaikka hän sitä tarjoaisikin?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: auto, Audi, K-Rauta, Audi TT RS, leikkiauto, leluauto, palkinto, kilpailu, arvonta, gigantti, pesukone, Samsung, karkki, konvehtiarkku, verkkokauppa.com, mukana