Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mainosmokia, osa 36

Vähennä ruokahävikkiä tällä näppärällä välineellä.
Suurenna näkymä
Mainosmokia, osa 36

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +660 (674 ääntä)
   Tuo viimeinen palaute on samaa tasoa e-villen arvostelujen kanssa. Kertoo jotain sieltä tilaavien järjenjuoksusta kyllä. ”5/5. En ole vieläkään saanut tuotetta mutta kuulostaa hyvältä.” ”4/5. Tuote sammuilee vähän väliä itsekseen, eikä kaikki ominaisuudet toimi kuten luvattua. Jostain syystä tämä herätyskello herättää aina 41 minuuttia asetettua myöhemmin. Oli kuitenkin halpa.” ”3/5. Tuote saapui vasta 2kk tilauksesta, oli jo saapuessa kulmasta rikki. Ensimmäisellä kerralla syttyi tuleen ja poltti talomme. Muuten ihan ok, suosittelen.”

   Lainaa

  2. Mister D:n kaveri 12.11.2019 0:29
   Tulos: +185 (195 ääntä)
   Voi Maria parka, mitä kaikkea on tullut tehtyä... siinä vielä hymyilet Niih.

   Lainaa

  3. Elämä opettaa !! 12.11.2019 4:07
   Tulos: -347 (365 ääntä)
   Jannelle en nauranut.. Kun menettää läheisensä tulipalossa ei jotenkin naurata.. Ei tule yllätyksenä miesten surkeat tunnetaidot...

   Lainaa

  4. Tulos: +37 (87 ääntä)
   Olipa tyhmä setti, ei mitään järkee..

   Lainaa

  5. Tulos: -36 (96 ääntä)
   Onkohan Matsmartin mainos tehty yhteistyössä Maria Nordinin kanssa?

   Lainaa

  6. Tulos: +232 (244 ääntä)
   Elämä opettaa !!: Jannelle en nauranut.. Kun menettää läheisensä tulipalossa ei jotenkin naurata.. Ei tule yllätyksenä miesten surkeat tunnetaidot…
   No eikä tullut yllätyksenä myöskään sinun sisälukutaitosi.

   Lainaa

  7. Tulos: -60 (76 ääntä)
   Eikös tuo tatuointijulkaisu ole ollut jo täällä? :o

   Lainaa

  8. Tulos: +105 (115 ääntä)
   Elämä opettaa !!: Jannelle en nauranut.. Kun menettää läheisensä tulipalossa ei jotenkin naurata.. Ei tule yllätyksenä miesten surkeat tunnetaidot…
   Sarkasmi on vaikea laji tyhmälle.

   Lainaa

  9. Tulos: +142 (144 ääntä)
   Elämä opettaa !!: Jannelle en nauranut.. Kun menettää läheisensä tulipalossa ei jotenkin naurata.. Ei tule yllätyksenä miesten surkeat tunnetaidot…
   Siis Jannenko olisi täytynyt tietää sinun tilanteesi ja tunteesi ja olla mainitsematta tulipalo? Selkeästi tunnetaidot hukassa joo. Pahoittelut ja syvimmät osanotot läheisen menetyksestä, onhan se kova paikka. Mutta ei tässä Janne ole ollut tunnevammainen tai asiaton.

   Lainaa

  10. Tulos: +99 (107 ääntä)
   On muuten oikeasti halpa kuukuppi, normaalisti taitaa maksaa jotain 25€

   Lainaa

  11. Tulos: +118 (122 ääntä)
   Janne: Tuo viimeinen palaute on samaa tasoa e-villen arvostelujen kanssa. Kertoo jotain sieltä tilaavien järjenjuoksusta kyllä. ”5/5. En ole vieläkään saanut tuotetta mutta kuulostaa hyvältä.” ”4/5. Tuote sammuilee vähän väliä itsekseen, eikä kaikki ominaisuudet toimi kuten luvattua. Jostain syystä tämä herätyskello [...]
   2/5. Toimii hyvin, mukava käyttää. Laadukas kapine. Suosittelen!

   Lainaa

  12. Tulos: +80 (114 ääntä)
   Vaakku: On muuten oikeasti halpa kuukuppi, normaalisti taitaa maksaa jotain 25€
   Suomalaiset on silikonia, nää kiinanmuovia. En työntäisi toosaani.

   Lainaa

  13. Rähmäläkäpälä 12.11.2019 9:20
   Tulos: +122 (134 ääntä)
   Elämä opettaa !!: Jannelle en nauranut.. Kun menettää läheisensä tulipalossa ei jotenkin naurata.. Ei tule yllätyksenä miesten surkeat tunnetaidot…
   Mutta nauroit kuitenkin tuolle heroiinijutulle? Minä menetin läheiseni Yökylässä Maria Veitola -ohjelman yliannostuksen vuoksi. Olet siis surkea tunnetaidoiltasi!

   Lainaa

  14. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Janne: Tuo viimeinen palaute on samaa tasoa e-villen arvostelujen kanssa. Kertoo jotain sieltä tilaavien järjenjuoksusta kyllä. ”5/5. En ole vieläkään saanut tuotetta mutta kuulostaa hyvältä.” ”4/5. Tuote sammuilee vähän väliä itsekseen, eikä kaikki ominaisuudet toimi kuten luvattua. Jostain syystä tämä herätyskello [...]
   Sama pätee aivan mihin tahansa palveluun, jossa ihmiset arvioi palvelua/tuotetta. Oli sitten kyseessä eat.fi, tripadvisor tai google play, niin kaikki saa 5/5 tai vähintään 4/5 paitsi jos tuote on aivan sysipaska. Niin moni "ihan hyvä" pizza saa 5/5, että herää kysymys miten erotella se kaupungin paras niistä muista. Tai "niin iso etten jaksanu syödä ku puolet, 5/5!!" ja mausta ei edes puhuta. Ja google playn arvioita kun katsoo, niin kaikki saa 5/5 paitsi joku yhden tähden arvostelu, jossa lukee "muuten hyvä, mutta ei mahdu mun puhelimen muistiin". Ja se oli ohjelman syy, että sulla on vähän tallennustilaa. Joku saisi perustaa jonkun yleisen arviointisivun ihan kaikelle, vain rekisteröityneet käyttäjät ja rekisteröitymisen yhteydessä tarkistetaan käyttäjän täysijärkisyys.

   Lainaa

  15. Kirjautuminen epäonnistui 12.11.2019 9:50
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   Janne: Tuo viimeinen palaute on samaa tasoa e-villen arvostelujen kanssa. Kertoo jotain sieltä tilaavien järjenjuoksusta kyllä. ”5/5. En ole vieläkään saanut tuotetta mutta kuulostaa hyvältä.” ”4/5. Tuote sammuilee vähän väliä itsekseen, eikä kaikki ominaisuudet toimi kuten luvattua. Jostain syystä tämä herätyskello [...]
   Jospa hän on laittanut 5 tähteä, jotta kommentti julkaistaisiin näkyvästi... Kuten näemmekin käyneen.

   Lainaa

  16. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Maria onkin aina vaikuttanut hieman creepyltä.

   Lainaa

  17. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Janne: Tuo viimeinen palaute on samaa tasoa e-villen arvostelujen kanssa. Kertoo jotain sieltä tilaavien järjenjuoksusta kyllä. ”5/5. En ole vieläkään saanut tuotetta mutta kuulostaa hyvältä.” ”4/5. Tuote sammuilee vähän väliä itsekseen, eikä kaikki ominaisuudet toimi kuten luvattua. Jostain syystä tämä herätyskello [...]
   Jos toi arvostelija arvosteliki sen tahallaan täysin pistein et se nostettais tollee esiin jotta ihmiset näkee sen eikä mee lankaan?

   Lainaa

  18. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Justjoo: Suomalaiset on silikonia, nää kiinanmuovia. En työntäisi toosaani.
   Tuo on ruotsalainen tuote ja ihan laadukasta silikonia on :)

   Lainaa

  19. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Elämä opettaa !!: Jannelle en nauranut.. Kun menettää läheisensä tulipalossa ei jotenkin naurata.. Ei tule yllätyksenä miesten surkeat tunnetaidot…
   Nyt olet kääntänyt homman hieman väärin päin. Tuo juttu oli ihan tavallista huumoria. Joka tapauksessa, ei ole tuntemattomien ihmisten asia miettiä, kenen traumoja saattaa milläkin jutulla tietämättä sohaista. Mutta, jos netissä huumorilla heitetyt jutut osuu noin kipeästi, voisi olla hyvä käväistä terapeutin juttusilla. -Nainen, joka ei loukkaantunut siitä huolimatta että on menettänyt läheisen ja vähän muutakin tulipalossa.

   Lainaa

  20. ............. 12.11.2019 14:10
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Janne: Tuo viimeinen palaute on samaa tasoa e-villen arvostelujen kanssa. Kertoo jotain sieltä tilaavien järjenjuoksusta kyllä. ”5/5. En ole vieläkään saanut tuotetta mutta kuulostaa hyvältä.” ”4/5. Tuote sammuilee vähän väliä itsekseen, eikä kaikki ominaisuudet toimi kuten luvattua. Jostain syystä tämä herätyskello [...]
   Saapahan enemmän näkyvyyttä arvosteluilleen.

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (42 ääntä)
   Onpahan muuten ihan helvetin ruma jalka, tuota ei edes kyseinen tatska voi enää pahentaa.

   Lainaa

  22. Miehinen mies 12.11.2019 17:07
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   Elämä opettaa !!: Jannelle en nauranut.. Kun menettää läheisensä tulipalossa ei jotenkin naurata.. Ei tule yllätyksenä miesten surkeat tunnetaidot…
   itse nauroin ja otin kuvakaappauksen jonka lähetin usealle kaverille t:mies

   Lainaa

  23. Arkkienkeli 12.11.2019 18:07
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Juuso: Tai “niin iso etten jaksanu syödä ku puolet, 5/5!!”
   No mutta "Tai “niin iso etten jaksanu syödä ku puolet, 5/5!!”" on varsin hyvä. Sehän kertoo että paikan pizzat ovat suuria ja loput voi viedä kotiin odottamaan aamuista mikrossa lämmittämistä.

   Lainaa

  24. Arkkienkeli 12.11.2019 18:34
   Tulos: +11 (33 ääntä)
   Justjoo: Suomalaiset on silikonia, nää kiinanmuovia. En työntäisi toosaani.
   Tätä komppaan. Useakaan halvan tavaran perässä juokseva ja kiinasta tilaava ei ymmärrä sitä että mistä materiaalista tuotteet on valmistettu. Se voi olla kierrätyskamaa jota ei ole testattu EU:ssa ja voi sisältää terveydelle haitallisia yhdisteitä (kuten muutama vuosi sitten suomessakin myydyt Ligao Lego kopiot (lyijyä) eräässä "kä"-alkuisessa ketjussa ja jotka aiheuttivan kutinaa & punoitusta sormissa.). Ja joiden maahantuonti myöhemmin kiellettiin. Monikohan lapsi niistäkin sai sormiinsa oireita tai vieläpä jotain pahempaa? Iso osa tulee tullista läpi, varsinkin pienet paketit, koska tullin labralla ei ole aikaa ottaa kaikkia lähetyksiä testattavaksi ja määritellä niiden käyttöturvallisuutta. Tämä tulisi jokaisen globaalisti suosituista kiinankaupoista halvalla tilaavan sisäistävän.

   Lainaa

  25. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Arkkienkeli: Tätä komppaan. Useakaan halvan tavaran perässä juokseva ja kiinasta tilaava ei ymmärrä sitä että mistä materiaalista tuotteet on valmistettu. Se voi olla kierrätyskamaa jota ei ole testattu EU:ssa ja voi sisältää terveydelle haitallisia yhdisteitä (kuten muutama vuosi sitten suomessakin myydyt Ligao Lego kopiot [...]
   Tämä nyt näyttää vähän hassulta kun Matsmart (sek Flowcup) ovat ruotsalaisia molemmat. Ja tuossa kuvassakin näkyy päällä medical silicone. Joten ihme oletukset omilla arvauksilla ei oikein sovi tämän postauksen yhteyteen, vaikka muuten kiinatilauksia kannattaksikin miettiä kahdesti.

   Lainaa

  26. Elämä opettaa !! 14.11.2019 3:58
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   En minä teitä arvosta.. Siitä vaan lähtökohta. Huomaatteko?

   Lainaa

  27. Diia dai dai 15.11.2019 10:00
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   En mä näe mitään Jannen kommenttia, mistä te oikein puhutte? Ei tosss tulipalojutussa ole mitään Jannea..?

   Lainaa

  28. Diia dai dai 15.11.2019 10:03
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Diia dai dai: En mä näe mitään Jannen kommenttia, mistä te oikein puhutte? Ei tosss tulipalojutussa ole mitään Jannea..?
   Jaaaa se olikin eka kommentti ja siinäkin mainittiin tulipalo. Luulin että toi feissarimokien tulipalojuttu.. Jannen läppähän oli huomattavasti hauskempi ja kepeämpi kuin itse moka! Jos jotain niin toi moka on aika makaaberi..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: mainos, mainokset, C More, maria veitola, unelmatorttu, feissarimokat, tatuointi, ruoka, ruokahävikki, Matsmart, ohjelma, arvostelu, palaute, arviointi, Samaskoru