Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Ylläpidolla on asiaa, osa 8

  Ryhmään liittyessäsi olet hyväksynyt säännöt!
  Suurenna näkymä
  Ylläpidolla on asiaa, osa 8

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Nipa Kuusnepa 24.10.2019 0:14
   Tulos: +940 (942 ääntä)
   Kiitos ja näkemiin.

   Lainaa

  2. Tulos: +610 (612 ääntä)
   Olis varmaan joutunu itse vastaamaan, että kiitos ja hei. Mitä mahtaa ihminen tehdä työkseen jos yp:n "valta" nousee hattuun? Muistan kun joku joskus halusi rolexin palkkioksi, että antaisi ryhmän jollekin muulle ylläpitäjälle.

   Lainaa

  3. Tulos: +553 (555 ääntä)
   Valta kihahtaa hattuun pelottavan tehokkaasti. Tai näennäinen valta. Toivottavasti nämäkään eivät koskaan pääse kipuamaan esimiesasemaan. Olisi varmasti melko kamala työilmapiiri.

   Lainaa

  4. Tulos: +678 (684 ääntä)
   Mä eroaisin kyllä hyvin vikkelään ryhmästä jossa joka ikinen jäsen kiittää ryhmään pääsystä.

   Lainaa

  5. Tulos: +580 (582 ääntä)
   Nyt haluan tietää, missä ryhmässä pitää erikseen kiittää ryhmäänpääsystä. Onko se "kiitos ryhmäänpääsystä"- ryhmä?

   Lainaa

  6. äölkjhgfdsa 24.10.2019 0:54
   Tulos: +264 (266 ääntä)
   Kcs: Mä eroaisin kyllä hyvin vikkelään ryhmästä jossa joka ikinen jäsen kiittää ryhmään pääsystä.
   Niinpä. Kaikki oikeat julkaisut hukkuisivat vaan sontaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +145 (155 ääntä)
   Kiitos jo etukäteen kaikkiin mahdollisiin ryhmiin pääsystä. Ei kun eihän tämä ollutkaan fb. Mut silti.

   Lainaa

  8. Tulos: +243 (247 ääntä)
   ”Kiitos ryhmästä poistamisesta”

   Lainaa

  9. Tulos: +247 (249 ääntä)
   Olen (taas) ällistynyt siitä, että kun ryhmiähän voi perustaa kuka vain ilmaiseksi hetkessä niin minkä takia ihmisillä menee niin kauan ”äänestää jaloillaan” että tuollaisia ihmispaskaryhmiä pääsee kehittymään? Samaan aikaan kun tuollainen turhauttaa, niin myös huvittaa se, miten tärkeinä Eevat itseään ja pienois-diktatuurejaan netissä pitävät.

   Lainaa

  10. Tulos: +187 (189 ääntä)
   Kati ja Eeva vaikuttavat hurmaavilta ihmisiltä. Vaikutelmana mukava, joustava, älykäs ja sosiaalisesti lahjakas. Ihastunut, suorastaan ihastunut olen.

   Lainaa

  11. Tulos: +112 (112 ääntä)
   Banaani: Olen (taas) ällistynyt siitä, että kun ryhmiähän voi perustaa kuka vain ilmaiseksi hetkessä niin minkä takia ihmisillä menee niin kauan ”äänestää jaloillaan” että tuollaisia ihmispaskaryhmiä pääsee kehittymään? Samaan aikaan kun tuollainen turhauttaa, niin myös huvittaa se, miten tärkeinä Eevat itseään ja pienois-diktatuurejaan netissä pitävät.
   Luulen että monet huomatessaan noiden ylläpitäjien olevan häröjä jäävät ryhmään seuraamaan vain odottaen jotain mielenkiintoista tapahtuvan.

   Lainaa

  12. Väärinymmärtäjä 24.10.2019 4:41
   Tulos: -24 (84 ääntä)
   Sinällään ymmärrän kyllä jälkimmäistä ylläpitoa, että jos on jonkun eriskummallisen asian (kiitos ryhmäänpääsystä) sääntöihin laittanut niin helposti näkee kuka on lukenut säännöt ja kuka ei. Tosin helpommaksi tulisi kuitenkin pistää se vaikka kysymysmuodossa siihen ryhmäänpääsykyselyyn. Saisi helposti hyväksyttyä/hylättyä hakemukset.

   Lainaa

  13. A. Engström 24.10.2019 6:14
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Mikko: Olis varmaan joutunu itse vastaamaan, että kiitos ja hei. Mitä mahtaa ihminen tehdä työkseen jos yp:n “valta” nousee hattuun? Muistan kun joku joskus halusi rolexin palkkioksi, että antaisi ryhmän jollekin muulle ylläpitäjälle.
   No eihän niillä varmasti huikeaa työuraa ole

   Lainaa

  14. Ministeri Nieminen 24.10.2019 6:19
   Tulos: +18 (60 ääntä)
   Banaani: Olen (taas) ällistynyt siitä, että kun ryhmiähän voi perustaa kuka vain ilmaiseksi hetkessä niin minkä takia ihmisillä menee niin kauan ”äänestää jaloillaan”
   Koska keskiverto ihminen on laumasieluinen surkimus, jolle kynnys poiketa (tai poistua) "tutusta ja turvallisesta" on todella korkealla. Eihän sitä nyt voi erota tutusta ryhmästä, koska tällöin pitäisi ehkä löytää jokin uusi ryhmä ja pelkkä ajatuskin pelottaa niin valtavasti, että taidan tässä vain nyt tyytyä tähän ryhmään. Onhan tämä YP ihan pönttö, mutta YP on sentään YP ja YP on auktoriteetti, joita pitää kunnioittaa ja totella vaikkei aina YP:n touhu miellytäkään.

   Lainaa

  15. Tulos: -109 (207 ääntä)
   Melko usein tuntuvat olevan naisia (tai ainakin naisoletettuja) nuo henkilöt, joilla on yp:n roolissa alkanut virtsa kertymään vähän väärään paikkaan...

   Lainaa

  16. Tulos: +117 (117 ääntä)
   Tän julkaisun innoittamana poistun Lemmikkikummit -ryhmästä. Samanen YP on myös mulle julkisesti räyhännyt kun en tiennyt jotain asiaa.

   Lainaa

  17. Vastarannan kiiski 24.10.2019 7:16
   Tulos: +65 (71 ääntä)
   Kyllä tämä maailma kantaa päällään jos jonkinmoista Idioottia, psykopaattia ja narsistia. Sairas vallankäyttö on lievimmillään tuollaista, mutta pahimmillaan nämä ihmiset toteuttavat itseään satoja ja tuhansia ihmisiä tapattavina valtionjohtajina. Sille välille mahtuu sitten kaikkea lievempää ja vähemmän lievempää.

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (108 ääntä)
   haha :D hurmaavaa, poistamme sinut huonosta käytöksestä eli kritisoit YP:tä joka on kaiken ja mahtavan herra(tässä tapauksessa rouva) jota pitää kumartaa ja palvoa. Uskon että Sofia ei hävinny mitää tässä tapauksessa, mutta asiasta sanoi oliha toi aika ilkeää kommentointia YP.n osalta :D

   Lainaa

  19. Tulos: +108 (108 ääntä)
   Tuo viimeinen yp on kuin pikkutyttö joka laatii sääntöjä hiekkalaatikolle.

   Lainaa

  20. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Siitä on nyt hiukan yli vuosi, kun suljin facebook-tilini. Näitä lukiessa muistaa miksi tein niin. Ah, tätä autuutta.

   Lainaa

  21. Tulos: +60 (68 ääntä)
   Ette vain ymmärrä miten tärkeitä säännöt ovat.Jos sääntöjä ei noudateta maailma hajoaa.Lopettakaa anarkismi heti.

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Kiitos tyhmään pääsystä

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Väitän että ihmiskunnalla olisi jo tähtien välinen avaruusalus jos kaikki feseryhmien ylläpitosäätämiseen hukattu energia olisi käytetty hyödyllisemmin.

   Lainaa

  24. Tulos: +72 (76 ääntä)
   Kiitos tähän kommenttiketjuun pääsystä.

   Lainaa

  25. anonyymi ameeba 24.10.2019 11:41
   Tulos: -30 (48 ääntä)
   Sääntöjä tarvitaan että ryhmässä olis kaikilla kiva olla. Nipotussääntöjä en tajua, mutta jotain normaaleja juttuja. Miten voi joidenkin olla niin vaikea noudattaa.

   Lainaa

  26. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Voi vittu Eeva sun kanssas.

   Lainaa

  27. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Tiril: Mä poistuin Lemmikkikummit -ryhmästä, silloin kun Katilla ekan kerran nousi pahasti hattuun, silloin useampi koitti rakentavasti kommentoida ryhmäntoimintatapoja, ja jokainen YP:ään kohdistuva vähänkin kriittinen kommentti poistettiin ja sitten alkoi lentää ihmisiä pihalle vauhdilla.
   Ryhmässä saisi olla toinenkin ylläpitäjä, nimeltään Raki.

   Lainaa

  28. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Mikko: Olis varmaan joutunu itse vastaamaan, että kiitos ja hei. Mitä mahtaa ihminen tehdä työkseen jos yp:n “valta” nousee hattuun? Muistan kun joku joskus halusi rolexin palkkioksi, että antaisi ryhmän jollekin muulle ylläpitäjälle.
   Muistan myös saman. Eikä ollu ihan mikä tahansa Rolex. Ei riittäny enää aika ylläpitää, ni kaipas kymppitonnin rolexia vaivan palkaksi antamastaan panoksesta ryhmälle.

   Lainaa

  29. ihanmummovaan 24.10.2019 16:56
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   Mikä ihmeen ryhmä on yleensäkin "Lemmikkikummit"?

   Lainaa

  30. Tulos: +64 (78 ääntä)
   Väärinymmärtäjä: Sinällään ymmärrän kyllä jälkimmäistä ylläpitoa, että jos on jonkun eriskummallisen asian (kiitos ryhmäänpääsystä) sääntöihin laittanut niin helposti näkee kuka on lukenut säännöt ja kuka ei. Tosin helpommaksi tulisi kuitenkin pistää se vaikka kysymysmuodossa siihen ryhmäänpääsykyselyyn. Saisi helposti hyväksyttyä/hylättyä hakemukset.
   Tämän takia monien bändien raidereissa on erikoisia pyyntöjä. En nyt täysin muista, mikä bändi oli kyseessä (AC/DC tai joku vastaava), mutta heidän lavaa ei ollut rakennettu kunnolla, koska keikkapaikan järjestäjät eivät olleet noudattaneet ohjeita tarkkaan. Joku osa hajosi ja ihminen kuoli/loukkaantui vakavasti. Tämän jälkeen raideriin lisättiin kohta, jossa pyydettiin poistamaan tietyt karkit karkkikulhosta. Jos backstagelle tultaessa näkyi väärät karkit kulhossa, bändi tiesi, että muistakin säännöistä on saatettu poiketa ja onnettomuus voisi tapahtua uudelleen ja keikka peruuntui.

   Lainaa

  31. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Katilla olisi luultavasti mennyt yhtä kauan tai vähän aikaa neuvon kirjoittamiseen kuin tuohon en neuvo - kommentin kirjoittamiseen. Mutta ilmeisesti henkilö on jatkanut tälläistä käytöstä jo jonkin aikaa, niin ehkä sillä on jossain kopioituna tuo teksti.

   Lainaa

  32. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Monissa ryhmissä on myös näitä että kaikkien on pakko kommentoida johonkin yp:n aloitukseen ja kuitata että on lukenut sen tai poistetaan ryhmästä. Mua ärsyttää semmonen pakkokommentointi enkä koskaan sitä tee ihan periaatteesta. Ei oo vielä potkittu yhdestäkään ryhmästä sen vuoksi. Kuka niitä kommentteja oikeesti jaksais käydä läpi...

   Lainaa

  33. Tulos: -15 (23 ääntä)
   ihanmummovaan: Mikä ihmeen ryhmä on yleensäkin “Lemmikkikummit”?
   Joku ilmavaivaisten päästäisten pelastusrinki?

   Lainaa

  34. Avaruusleijona 24.10.2019 22:59
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   ihanmummovaan: Mikä ihmeen ryhmä on yleensäkin “Lemmikkikummit”?
   Veikkaan että etsitään "kummeja" lemmikeille, eli vakkari hoitopaikkaa/ulkoiluttajaa/tjsp

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Väärinymmärtäjä: Sinällään ymmärrän kyllä jälkimmäistä ylläpitoa, että jos on jonkun eriskummallisen asian (kiitos ryhmäänpääsystä) sääntöihin laittanut niin helposti näkee kuka on lukenut säännöt ja kuka ei. Tosin helpommaksi tulisi kuitenkin pistää se vaikka kysymysmuodossa siihen ryhmäänpääsykyselyyn. Saisi helposti hyväksyttyä/hylättyä hakemukset.
   Nimenomaan. Paperilla kyseessä on idea jota käytetään erinäisissä yhteisöissä tarkistuksena että säännöt on luettu, mutta se, että tämä tarkistus on julkisesti ryhmässä kiittämisen muodossa, ja vielä erillisellä julkisella varoituksella tarkoittaa että sääntöjä ei tarvitse lukea. Jos sitä ei haluta änkeä hakemukseen itseensä, pitäkää se edes yksityisenä. Totta kai, tässäkin tapauksessa, kyse on vain YPn paremmuuden tunteesta eikä mistään näin järkevästä.

   Lainaa

  36. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Nämä yp:t vois hankkia ihan oikean elämän. Kellä riittää aikaa kytätä kuka on käyny kiittelemässä ja kuka ei.. Ja Sofia ei kyllä ansainnut poistoa ryhmästä, vaan tuo ylitärkeä yp olis voinu käydä kurkkaamassa peiliin ja laskeutua takaisin maan pinnalle, koska kruunua sieltä peilistä ei varmaan olisi näkynyt.

   Lainaa

  37. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Siis mä luulin että "Kiitos ryhmään pääsystä" on vain yleinen läppä. Mutta että joku oikeasti vaatii sitä säännöissä, whatta fuck. Kati oli myös ylläpitäjänä todella asiaton. Jos teillä ryhmäläisillä on yhtään järkeä päässä, poistutte tuosta ryhmästä ja perustarve vaikka oman, vaihtoehtoisen ryhmän.

   Lainaa

  38. Kokkipresidentti 25.10.2019 8:34
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Olisin niin toivonut, että tää olis ollut se, kun Kallio-ryhmän YP keksi, että kuvia ei saa postata ryhmään. Jengi ihmetteli, että mistäs näin, kun säännöissä ei lue. YP:n mukaan "käytäntö oli joskus ollut, ja oletettu, että ihmiset muistaa, niin poistettu sit säännöistä." Tän jälkeen YP editoi sääntöjä, johon lisäsi capseilla,e ttä ryhmään ei saa postata kuvia. Lol. oli aika timanttista sisältöä, kun YPeys nousee hattuun.

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Hiekkalaatikon säännöt.

   Lainaa

  40. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Mun elämässä oli tuollainen YP tapaus. Tarkoitan oikeassa elämässä. Ihminen jolla oli valtaa nöyryyttää, komentaa ja todella vaikeuttaa ihmisten elämää. Käytti sitä valtaa vuosia, työyhteisökään ei uskaltanut asiaan puuttua (pyysin ja anoin). Lopulta tein kantelun ja sai kenkää. Toki yritti ensin sanoa että valehtelen. Onnistui ensin mutta lopulta joku tarpeeksi korkeassa asemassa oleva tutki asian. Nyt samassa virassa naapurikunnassa. En tiedä miten toimii virassaan nykyään.

   Lainaa

  41. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Power corrupts and absolute power corrupts absolutely, sanotaan. Mutta on se jännä miten IRL mitä vähäpätöisempi, vaikutusvallattomampi ja helpoimmin korvattavissa olevampi pikkudirika, sitä kusipäisempi. Kun tapaat oikeasti miljonäärejä, kauppaketjun hallituksen puheenjohtajia, kiinteistömoguleita, aatelisia sijoittajia niin poikkeuksetta ovat uskomattoman hyviä tyyppejä joilla ei ole yhtään noussut status päähän. Sit sama toiseen suuntaan niin joku faking kaupan kassa kun nostetaan liki samalla palkalla osastopäälliköksi niin näennäinen valta-asema kihahtaa hattuun niin että tietää. Pahin tapaus on kun otetaan ihminen jolla IRL ei ole minkään valtakunnan valtaa tasan keneenkään koskaan mitenkään ja tehdään siitä nobodystä jonkun perähikiän takahongiston fb kirppiksen tai huippusuositun "kuusivarpaisten kissojen ystävät jotka tykkäävät Lea Lavenin tuotannosta ennen levyä Aamulla Rakkaani näin" -fb sivuston ylläpitäjä niin VOI PYHÄ ISÄ kun kihahtaa näennäinen "valta" hattuun ja kovaa. Esimerkkejä on feissarimokat pullollaan ja tuntomerkkeinä absurdit ryhmän säännöt joita kuvitellaan ihmisten mukamas lukevan ja noudattavan, välikommentit joka paikkaan allekirjoituksella "terveisin YP" yleensä varoituksilla varustettuna, nollatoleranssi kritiikkiin Isä Aurinkoista eiku Ylläpitoa kohtaan sekä bannivasaran heiluminen kuin urakkapalkkaisella timpurilla. Ei näin.

   Lainaa

  42. Tulos: +21 (25 ääntä)
   : Tämän takia monien bändien raidereissa on erikoisia pyyntöjä. En nyt täysin muista, mikä bändi oli kyseessä (AC/DC tai joku vastaava), mutta heidän lavaa ei ollut rakennettu kunnolla, koska keikkapaikan järjestäjät eivät olleet noudattaneet ohjeita tarkkaan. Joku osa hajosi ja ihminen kuoli/loukkaantui vakavasti. Tämän [...]
   Van Halen muistaakseni, ja tässä tilanteessa se onkin ihan fiksua - tosin lavarakenteet ja backatage on usein eri tekijöiden vastuulla. FB-ryhmän säännöistä poikkeaminen taas ei tapa ketään.

   Lainaa

  43. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Iso Hoo: Power corrupts and absolute power corrupts absolutely, sanotaan. Mutta on se jännä miten IRL mitä vähäpätöisempi, vaikutusvallattomampi ja helpoimmin korvattavissa olevampi pikkudirika, sitä kusipäisempi. Kun tapaat oikeasti miljonäärejä, kauppaketjun hallituksen puheenjohtajia, kiinteistömoguleita, aatelisia [...]
   No en tiedä, vapaan maailman tämänhetkisellä johtajalla tuntuu kihahtaneen aika pahasti. Luulisi että kun saa komentaa omaa armeijaa ei ehtisi niin Twitterissä raivota aina kun on pipi ja paha mieli... luulisi, vaan erehtyisi.

   Lainaa

  44. Tulos: -6 (14 ääntä)
   Viimeisin keskustelu on aivan varmasti käyty fb-ryhmässä jonka nimi on "Kiitos ryhmään pääsystä". Ainoa noudatettava sääntö on luoda julkaisu jossa kiitetään ryhmään pääsystä. Se on tarkoitettu vitsiksi. Kun tämä tieto puuttuu, niin oletettavastikin kommenteissa käytävä keskustelu ajautuu taivastelun puolelle.

   Lainaa

  45. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Helppohan tuo Kati oli löytää. Facebookissa oli vain yksi Lemmikkikummit-ryhmä nimellä Lemmikkikummit. Ja Kati siellä ylläpitäjän suuressa roolissaan. Huomasin toki hänen omalta sivultaan, että kyseessä ei taida olla ihan terve henkilö. Siitä varmaan johtuu raivaritkin. Jokaiseen profiilikuvan vaihtoon on hänen kaverinsa (luultavasti peloissaan) kirjoittaneet, miten lutunen ja söpö kuva on Katista taas laitettu. (Mitäköhän käy niille kavereille, jotka eivät kuvaa huomanneet kehua...)

   Lainaa

  46. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Tiril: Mä poistuin Lemmikkikummit -ryhmästä, silloin kun Katilla ekan kerran nousi pahasti hattuun, silloin useampi koitti rakentavasti kommentoida ryhmäntoimintatapoja, ja jokainen YP:ään kohdistuva vähänkin kriittinen kommentti poistettiin ja sitten alkoi lentää ihmisiä pihalle vauhdilla. Tästä on varmaan jo pari vuotta [...]
   Yksi asia on tämän yp:n puolesta sanottava. IT-palvelut ja Facebookin käytön opetus eivät ole hänen tehtäviään, ja kokemuksesta voin sanoa että jos ihmisten antaa sitä vaatia, tuollaista yp:n hommaa saa sitten tehdä kellon ympäri. Se ei tietenkään sitten tarkoita sitä etteikö tilannetta voisi ratkaista esim. hankkimalla lisää ylläpitäjiä jakamaan homman kuormittavuutta, tai vaan vastaamalla lyhyesti että, "julkaisu ilmestyy kohta, koita sitten uudestaan".

   Lainaa

  47. Tulos: -3 (5 ääntä)
   limusokia: Jokaiseen profiilikuvan vaihtoon on hänen kaverinsa (luultavasti peloissaan) kirjoittaneet, miten lutunen ja söpö kuva on Katista taas laitettu. (Mitäköhän käy niille kavereille, jotka eivät kuvaa huomanneet kehua…)
   Varmaan niin kuin muinaisessa Taikaviitta 2000 -lehdessä mainittiin "ovat nyt molekyyleinä".

   Lainaa

  48. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Ommu: Siitä on nyt hiukan yli vuosi, kun suljin facebook-tilini. Näitä lukiessa muistaa miksi tein niin. Ah, tätä autuutta.
   Kiitos, kun kerroit tämän tärkeän tiedon täällä somessa. Sinun olisi kannattanut pitää se facebook tilisi sillä siellä yleensä jaetaan tällaisia tärkeitä tietoja.

   Lainaa

  49. Puolikiero_savolainen 29.10.2019 8:27
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Jumalauta Eeva nyt.. HERÄTYS tähän maailmaan! Some saa joissakin ihmisissä hyvin narsistisia piirteitä aikaan.

   Lainaa

  50. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kati on lisäksi aivan vitun väärässä, sitä julkaisua odottavaa postausta nimittäin voi muokata niin paljon kuin sielu sietää.

   Lainaa

  51. Muurahaiskäpy 30.10.2019 16:09
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Jos olisin ryhmässä, jossa on jatkuvasti "Kiitos ryhmään pääsystä"-aloituksia, poistuisin heti. Eihän sellaista jaksa kukaan lukea, jos ryhmään tulee paljonkin ihmisiä niin on se on yhtä kiitosspämmiä koko ryhmä. Joitakin ryhmiä arvostan, esim. Fingerporin ymmärtäjät -ryhmässä on ihan selkeät säännöt, vaikka nekin joitakin tuntuvat harmittavan. Ko. ryhmässä on yli 100 000 jäsentä, joten jos jokainen postailisi jotain "naura paljon elä pitkään" tms meemejä, ei sieltä löytäisi enää joukosta Fingeproria ollenkaan. Hyvä että pidetään kiinni siitä, että vain Jarlan tuotantoa aloituksiin.

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Päivityksiä voi kyllä muokata tai vaikka poistaa silloinkin kun ne vasta odottavat hyväksyntää... Ei oo YP ihan ajan tasalla.

   Lainaa

  53. Voe taevas 3.4.2020 16:28
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Eihän edes Kiitoksia ryhmään pääsystä -ryhmässäkään tarvi kiittää ryhmään pääsystä! Mikä ihme on tuo ryhmä, jossa se on velvollisuus?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: yp, ylläpitäjä, säännöt, kiittää, kiitos ryhmään pääsystä