Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 23

Jokseenkin ällöttää, että tällaista näkee kadulla.
Suurenna näkymä
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 23

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -445 (579 ääntä)
   Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.

   Lainaa

  2. Tulos: +182 (208 ääntä)
   Somebody please think of the children!

   Lainaa

  3. Pekka Siitoin 24.10.2019 1:05
   Tulos: +49 (93 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Kaikki ja vähän enemmänkin. https://www.theodysseyonline.com/23-times-bella-swan-worst

   Lainaa

  4. Tulos: +327 (341 ääntä)
   Paskasti sijoitetut täytetyt eläimet.

   Lainaa

  5. Tulos: -193 (295 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Muakin kiinnostaisi. Oliko tuo siis olevinaan jokin vitsi, jota mummo ei ymmärtänyt? Ei kyllä kuulu tänne, kun ei oo moka eikä helmi.

   Lainaa

  6. Tulos: +215 (259 ääntä)
   Tinka: Muakin kiinnostaisi. Oliko tuo siis olevinaan jokin vitsi, jota mummo ei ymmärtänyt? Ei kyllä kuulu tänne, kun ei oo moka eikä helmi.
   Kuulupa. Joko tässä on ihan mahtava esimerkki sukupolvien välisestä kuilusta tai sitten todiste kuinka mummukin osaa trollata. :D Lisäksi mokassa/helmessä on lisäulottuvuutena Twilight-sarjan mollaaminen, joka on musta ollut perussettiä netissä ties kuin kauan, vaikka palkittu onkin. Täten tämä julkaisu on sekä helmi että moka, hämmentävä hybridi hämärän logiikan tuolta puolen. ^^

   Lainaa

  7. Tulos: +35 (83 ääntä)
   Jaahas: Paskasti sijoitetut täytetyt eläimet.
   Ei toi nyt mun mielestä niin paska sijoitus oo. Joku saattaa luulla sitä tuolla jopa oikeaksi. Vaikka joku lapsi, ja pelästyä. Meinaan vaan että kyllä sitä paljon paskempiakin sijoituksia olisi, rutkasti.

   Lainaa

  8. Piisamirotta 24.10.2019 4:04
   Tulos: +93 (111 ääntä)
   Tyrskähdin vähän kakkapussille.

   Lainaa

  9. A. Engström 24.10.2019 6:17
   Tulos: +130 (132 ääntä)
   Juomari: Ei toi nyt mun mielestä niin paska sijoitus oo. Joku saattaa luulla sitä tuolla jopa oikeaksi. Vaikka joku lapsi, ja pelästyä. Meinaan vaan että kyllä sitä paljon paskempiakin sijoituksia olisi, rutkasti.
   Wincapita

   Lainaa

  10. Isä neljän, joka olet töissä 24.10.2019 6:57
   Tulos: +65 (133 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Teknisesti hyvin kirjoitettuja kirjoja, jotka tuli luettua kun oli hyvin tylsää. Aihe ja asiamaailma tosin ovat sellaisia, että ne tuntuvat valtaosalle luotaantyöntäviltä, kuten myös minulle. Oma arvosana on "hyvin tylsiä". Siihen vielä yhdistetään fanikunnan hehkutus ja valtaisa mainonta, ja vihaajajoukko on syntynyt. Teos on kuitenkin fanikunnalleen oikeinkin onnistunut ja meitähän on moneen junaan. Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +97 (131 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Kirjansarjan "romanssi" on oikea malliesimerkki myrkyllisestä parisuhteesta, jota kuitenkin tuputettiin jonain vuosisadan rakkaustarinana. Ja ainakin minusta sarjan päähenkilö on niin tylsä ja avuton, että häntä tekisi mieli ravistella. :D

   Lainaa

  12. Tulos: +36 (52 ääntä)
   Ei ole ainoa kerta, kun Helena on tuolla puskaradiossa ollut hieman pihalla. Kommentoi jossain vaiheessa lähes kaikkeen jotain omituista. Vaikutti hieman siltä, että facebook ja internet oli hänelle aivan uusi juttu. Nyt on tainnut jo hieman rauhoittua, kun en hetkeen ole häneen kiinnittänyt huomiota.

   Lainaa

  13. Tulos: +12 (26 ääntä)
   Sarkasmi on näköjään monella hakusessa kun vamppyyreistä on kyse....

   Lainaa

  14. Tulos: +41 (117 ääntä)
   Teinitytöt tykkää jostain, se on pakko heti haukkua maan rakoon -ilmiöstä taitaa olla Twilight-vihaisuudessa osataan kyse. Sitä sitten perustellaan mm järki-argumenteilta vaikuttavilla ”Edward on stalkkeri” ja ”nyt kaikki tytöt oppii huonon parisuhteen mallin”. Kyseiset argumentit ovat ihan perusteltuja, ja parisuhdemalli jota fiktiossa tarjotaan aiheuttaa ongelmia, mutta samaan aikaan kaikilla meillä on oikeus lukea todellisuuspakofiktiota (myös sellaista, joka ei ehkä kirjallisilta ansioiltaan ole poikkeuksellisen hyvää), ja sanoisin että Bukowski se vasta saakin aikuisten miesten päät pyörälle, luulevat että elämä on pelkkää viinaa ja hyväksikäyttöseksiä.

   Lainaa

  15. Tulos: +55 (75 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Teknisesti hyvin kirjoitettuja kirjoja, jotka tuli luettua kun oli hyvin tylsää. Aihe ja asiamaailma tosin ovat sellaisia, että ne tuntuvat valtaosalle luotaantyöntäviltä, kuten myös minulle. Oma arvosana on “hyvin tylsiä”. Siihen vielä yhdistetään fanikunnan hehkutus ja valtaisa mainonta, ja vihaajajoukko on [...]
   Luit varmaan suomeksi? Ehkä käännös on siis parempi. Luin itse englanniksi ja ei sitä kirjoitusta mitenkään sujuvaksi voi kutsua, vähän kuin 13-vuotias olisi kirjoittanut fanifiktiota.

   Lainaa

  16. Isä neljän, joka olet töissä 24.10.2019 11:59
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Duocorn: Luit varmaan suomeksi? Ehkä käännös on siis parempi. Luin itse englanniksi ja ei sitä kirjoitusta mitenkään sujuvaksi voi kutsua, vähän kuin 13-vuotias olisi kirjoittanut fanifiktiota.
   Joo alkuperäistä en ole lukenut. Suomeksi oli sujuvaa ja selkeästi kohderyhmälleen tehtyä, joten tuo "13-vuotias olisi kirjoittanut fanifiktiota" ei välttämättä ole kauhean epätarkkaa.

   Lainaa

  17. Neljän tuulen 24.10.2019 12:07
   Tulos: +64 (94 ääntä)
   Svogoiys: Teinitytöt tykkää jostain, se on pakko heti haukkua maan rakoon -ilmiöstä taitaa olla Twilight-vihaisuudessa osataan kyse.
   Olin juuri tulossa sanomaan tämän. Samaa sarjaa kuin Justin Bieberin vihaaminen juuri kun hänestä tuli kuuluisa - koska kaikki asiat, joista teinitytöt pitävät, ovat näemmä kamalia ja arvottomia. Eihän Twilight oikeasti olekaan mikään kirjallisuuden mestariteos, mutta mitä sitten? Ei ole suurin osa nuortenkirjallisuudesta muutenkaan. En yhtään ihmettele, miksi nuorilla naisilla on paha olla nykypäivänä. Vaikka Twilightin (tms.) haukkuminen voi vaikuttaa tosi mitättömältä asialta aikuisille, voi se varsinkin nuoruuden fanivuosina olla iso osa nuoren identiteettiä ja kun koko populaarikulttuurin kuva teinitytöistä on monta vuosikymmentä ollut erittäin negatiivinen - pinnallinen, itsekeskeinen, draamanhakuinen pissis joka vain ottaa selfieitä, jne. ei ole ihme, että se vaikuttaa väestöön joka joutuu tämän stereotyypin uhriksi. (Kaikki sukupuolet ja ikäryhmät joutuvat kokemaan ikäviä stereotyyppejä, mutta jos katsoo elokuvia, televisiosarjoja tai muuta mediaa, löytyy muista ikä- ja sukupuoliryhmistä paljon enemmän positiiviakin arkkityyppejä.)

   Lainaa

  18. Tulos: 0 (40 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Se on PASKA sarja

   Lainaa

  19. Tulos: +5 (47 ääntä)
   jiihoo: Ei ole ainoa kerta, kun Helena on tuolla puskaradiossa ollut hieman pihalla. Kommentoi jossain vaiheessa lähes kaikkeen jotain omituista. Vaikutti hieman siltä, että facebook ja internet oli hänelle aivan uusi juttu. Nyt on tainnut jo hieman rauhoittua, kun en hetkeen ole häneen kiinnittänyt huomiota.
   Eihän tuo Helena edes ollut mitenkään ulalla tässä? Ihan järkevästi kommentoi, että turhaa vouhotusta kun joku lehti on maassa ja siinä lehdessä siis mainostetaan jotain teinien juttua? Vai onko täällä kaikki teinejä? Mä en ainakaan ole lukenut/katsonut ainuttakaan Twilight juttua,enkä tiedä siitä mitään, mutta en nyt ihan mummoksi itseäni vielä luokittelisi kun olen 35v.

   Lainaa

  20. Tulos: -27 (59 ääntä)
   A.M.: Kirjansarjan “romanssi” on oikea malliesimerkki myrkyllisestä parisuhteesta, jota kuitenkin tuputettiin jonain vuosisadan rakkaustarinana. Ja ainakin minusta sarjan päähenkilö on niin tylsä ja avuton, että häntä tekisi mieli ravistella.
   Eipä ole myrkyllistä parisuhdetta nähnytkään oikeasti. Mutta nykyäänhän vouhottajat näkee sellaisia kaikkialla. Ja kun on niin cool vihata jotakin, niin sittenhän vihataan. Tai no "vihataan".

   Lainaa

  21. Tulos: -10 (12 ääntä)
   A. Engström: Wincapita
   Topperware myyjän aloituspakkaus

   Lainaa

  22. Tulos: +44 (44 ääntä)
   Jahas. Nyt unohtui kettu katolle, pitää mennä.

   Lainaa

  23. Avaruusleijona 24.10.2019 23:08
   Tulos: +20 (44 ääntä)
   Neljän tuulen: Olin juuri tulossa sanomaan tämän. Samaa sarjaa kuin Justin Bieberin vihaaminen juuri kun hänestä tuli kuuluisa – koska kaikki asiat, joista teinitytöt pitävät, ovat näemmä kamalia ja arvottomia. Eihän Twilight oikeasti olekaan mikään kirjallisuuden mestariteos, mutta mitä sitten? Ei ole suurin osa [...]
   Puhutte asiaa, mutta Twilight oli oikeasti huono - paljon perus nuortenkirjoja huonompi. Taisin olla 15-vuotias (tyttö) kun luin sen, enkä voinut käsittää miksi sitä hehkutettiin niin paljon. Yksinkertaisesti huono kirja. Ja kuulemma huononi vaan jatko-osissa.

   Lainaa

  24. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Olis kiva kuulla tuon ketun tarina..

   Lainaa

  25. Halvalla ei saa hyvää 25.10.2019 4:00
   Tulos: +4 (26 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Maailman surkein kirja ja elokuva se vasta olikin surkea.

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Kuka/mikä taho tuotakin on palkinnut? :D Koska oleellista on myös palkinnon antaja.

   Lainaa

  27. Tulos: +5 (23 ääntä)
   Oliko tuon ekan moka siis se, että mummo ei tajunnut, että nuortenkirjaa mollattiin? Jos näin, niin kylläpä oli hauska moka tosiaan, hahahahah

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Se, että Helena ei tajunnut muiden sarkastisia heittoja.

   Lainaa

  29. Tulos: -10 (30 ääntä)
   En ikinä lukenut Twilighteja, en aio lukea enkä lukisi, vaikka maksettaisiin. (Elokuviin olen tutustunut Cinematic Excrementin kautta Youtubessa ja hänen kauttaa sain kattavan käsityksen leffoista ja se riittää.) Jos haluan tuntea, miltä kyseisen kirjasarjan lukeminen tuntuu, työnnän pääni kompostiin. Sama pätee the Hostiin ja 50 Shades of Greyhin. Maailmassa on ykskymmentäviisi parempaa kirjaa ja luen mieluummin niitä.

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Onhan 50 Shadeskin palkittu ja paljon myyty, mutta ei se laadussa näy. Sehän on vain Twilight-fanfic vielä huonommin kirjoitettuna. Twilighteista toisaalta pidän jossain määrin muutenkin kuin ironisesti (kunhan ei tarvitse lukea), 50 Shades taas... Laatu on korkeintaan juuri siellä fanficin tasolla.

   Lainaa

  31. RoskalavojenRimbaud 25.10.2019 20:51
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Kilokalori: Mikä tuossa houkutus -kirjassa oikein oli mokana? Suosittu ja palkittu kirjasarja, mutta eiväthän vanhukset sitä nyt hyvä ihme tunne.
   Täyttä Roskaa se on. Roskana roska. Roska on roska, koska roska on roska mikä on. roska

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (10 ääntä)
   K.: En ikinä lukenut Twilighteja, en aio lukea enkä lukisi, vaikka maksettaisiin. (Elokuviin olen tutustunut Cinematic Excrementin kautta Youtubessa ja hänen kauttaa sain kattavan käsityksen leffoista ja se riittää.) Jos haluan tuntea, miltä kyseisen kirjasarjan lukeminen tuntuu, työnnän pääni kompostiin. Sama pätee the [...]
   En itsekään pitänyt Twilighteista, mutta ehhh. Enpä nyt sanoisi, että tuosta ihan kamalan kattavaa kuvaa saisi. :'D

   Lainaa

  33. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Svogoiys: Teinitytöt tykkää jostain, se on pakko heti haukkua maan rakoon -ilmiöstä taitaa olla Twilight-vihaisuudessa osataan kyse. Sitä sitten perustellaan mm järki-argumenteilta vaikuttavilla ”Edward on stalkkeri” ja ”nyt kaikki tytöt oppii huonon parisuhteen mallin”. Kyseiset argumentit ovat ihan perusteltuja, ja [...]
   Teinityttöjen tykkäämisistä löytyy paljon oikein sisällöllisesti arvokasta, ja on totta että siinä on ihmisryhmä jota mollataan sekä paljon että usein ansaitsematta. On silti epäreilua jo teinityttöjäkin kohtaan väittää että Twilight-tuuba pitäisi katsoa joksin muuksi kuin hirveäksi kuraksi, koska kuraahan se on. On aikuisillakin ajanhaaskausviihteensä, ja pitäisimme aika outona jos joku esittäisi "annetaan Feissarimokien kommenteille kirjallisuuspalkinto, onhan se hyvä että tuo suurimmaksi osaksi täysi-ikäinen joukko lukee edes jotain, vaikka kommenttejakin, niin monelta lukeminen ruuhkavuosien alkaessa jää kokonaan". Sitä pidettäisiin jopa aika alentuvana. -Itse harrastin senikäisenä kauhuelokuvia (tai no, edelleen) ja muistan selittäneeni äidilleni korostetun kärsivällisesti "ei, en saa tästä huonoja vaikutteita. Miehiä jotka asuvat painajaisissa ja joilla on veitsihansikkaat teinien tappamiseksi ei oikeasti ole olemassa. Se on fiktiota. Ellet tiennyt". Eivätköhän nykyteinitkin ymmärrä ettei Bellasta oikeasti ole roolimalliksi.

   Lainaa

  34. Kaikkivaltias 28.10.2019 1:39
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Nauroin itteni tärviölle maailman paskimmasta ihmissusi-CGI:stä. 3-vuotias piirtää parempia kiinalaisilla väriliiduilla. Siihen asti vitutti että piti yrittää niin saatanan paskaa ryönää toljottaa, mut sit olinki nii lol et meinas verisuoni ulvoessa revetä päästä. Ei saatana. Ihan niin hirveetä et kandee katsoa ees se kohta.

   Lainaa

  35. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Samaa mieltä, Twilight on todellista ongelmajätettä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kenkä, Twilight, kirja, katto, katolla, kettu, täytetty eläin