Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tilanne parkkipaikalla, osa 3

Invapaikalle ilman lupaa parkkeerannut ilmiantaa itsensä.
Tilanne parkkipaikalla, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +770 (816 ääntä)
      Ja mä oisin niin kovasti halunnut olla uskomatta teoriaan bemarikuskien kusipäisyydestä ja itsekeskeisyydestä

      Lainaa

    2. Tulos: +582 (594 ääntä)
      Jos ei muuta, niin kiitos Ville rehellisyydestäsi. Ja näkemiin.

      Lainaa

    3. Tulos: +389 (405 ääntä)
      Bemarikuski vaikuttaa kyllä omaan silmään olevan suoraan trollauksen oppikirjasta.

      Lainaa

    4. Tulos: +172 (258 ääntä)
      Ymmärtäisin hieman paremmin, jos kyseessä olisi edes hieno auto

      Lainaa

    5. Vipuun menevä 8.10.2019 0:58
      Tulos: +189 (199 ääntä)
      Ville oot dille

      Lainaa

    6. Tulos: +116 (202 ääntä)
      "Ajanhan minä bemaria" Voi että tämmönen pistää vihaksi. Eikä sen bemarin takia, vaan ton merkkiuskollisuuden ja ajattelun, jolla tehdään itsestä parempi kuin muista vaan auton takia.

      Lainaa

    7. Tulos: +281 (311 ääntä)
      “Ajanhan minä bemaria” Jos tämän jälkeen joku vielä luuli villen olevan muuta kuin trollli, niin kannattaisi miettiä uusiksi. Villehän järjestäen antoi klassisimmat vastaukset, mitä yleisö pitää "urpon pakeejaajan" stereotypisinä selityksinä. Ei siinä, onhan tuollainen trollaaminenkin helvetin tylsää ja tässä tapauksessa vielä harvinaisen väsynyttä, mutta en silti soisi trollia palkittavan feissarimokien tuomalla huomiolla. ...Vai yliarvionko tässä ihmisen nyt aivan täysin ja tää olikin tosissaan? Jos niin, ni voi helvetti.

      Lainaa

    8. Tulos: +263 (273 ääntä)
      Graft: “Ajanhan minä bemaria” Jos tämän jälkeen joku vielä luuli villen olevan muuta kuin trollli, niin kannattaisi miettiä uusiksi. Villehän järjestäen antoi klassisimmat vastaukset, mitä yleisö pitää “urpon pakeejaajan” stereotypisinä selityksinä. Ei siinä, onhan tuollainen trollaaminenkin helvetin tylsää ja tässä [...]
      Muista, että Villellä oli video ko. autosta, eli ainakin hän on auton omistaja. Kyllähän Ville tahallaan ärsyttää, mutta hän on myös todistettavasti parkkeerannut invapaikalle ja kahteen ruutuun Prismassa, joten en pelkäksi trolliksi laskisi.

      Lainaa

    9. Se aito oikea 8.10.2019 3:16
      Tulos: -13 (101 ääntä)
      Audi-kuskit on vielä bemaristejakin pahempia. Ja tästä oli tutkimuskin.

      Lainaa

    10. Tulos: +66 (74 ääntä)
      BMWt: Ja mä oisin niin kovasti halunnut olla uskomatta teoriaan bemarikuskien kusipäisyydestä ja itsekeskeisyydestä
      Voit siis sanoa itsellesi: "mutta ei ne kaikki välttämättä ole tuollaisia" ja välttää tekemästä päätelmiä ihmisestä auton perusteella, ennenkuin olet nähnyt hänet parkkeeraamassa.

      Lainaa

    11. Tulos: -128 (178 ääntä)
      Taisi mennä yp:llä tunteisiin kun poistettiin ryhmästä.

      Lainaa

    12. Tulos: +89 (101 ääntä)
      Graft: “Ajanhan minä bemaria” Jos tämän jälkeen joku vielä luuli villen olevan muuta kuin trollli, niin kannattaisi miettiä uusiksi. Villehän järjestäen antoi klassisimmat vastaukset, mitä yleisö pitää “urpon pakeejaajan” stereotypisinä selityksinä. Ei siinä, onhan tuollainen trollaaminenkin helvetin tylsää ja tässä [...]
      Kyllä tämä Ville sattui olemaan tosissaan ja ajaa tuolla autolla jonka isänsä omistaa. Tiedän nimittäin tämän tapauksen. Kuuluu vielä takalasin tarrojen perusteella sellaiseen paikalliseen "tuningkerhoon", jonka pääasiallisena tarkoituksena on elämäm_koululaisuuden osoittaminen, mm. soittamalla musiikkia liian kovalla ja olemalla välittämästä liikennesäännöistä, koska ovat mielestään niin kovia jätkiä etteivät säännöt heitä koske.

      Lainaa

    13. Paskamyrsky 8.10.2019 7:05
      Tulos: +183 (189 ääntä)
      Invapaikalle pysäköinti on maailman idiooteinta. Miten invakuski pääsee kauppaan kun ei pääse autosta pihalle? Tai toisinpäin, miten pääsee kaupasta autoon? Invapaikat on pyritty mitoittamaan niin, että pyörätuolilla pääsee liikkumaan sisään ja ulos autosta. Eli koroke, hissi tai sen lastauslevyn avulla pääsee pois tai sisään. Niin vain ei tehdä normaalilla paikalla. Katsos kun todella monet invalidit pystyvät käymään itsenäisesti kaupassa ja ajamaan autoa. Ja invakortin saa ilman pyörätuoliakin. Yritäppä itse kangeta itsesi sisään autoon normaalilla paikalla pyörätuolista.

      Lainaa

    14. Paskamyrsky 8.10.2019 7:07
      Tulos: +170 (174 ääntä)
      wtff: Taisi mennä yp:llä tunteisiin kun poistettiin ryhmästä.
      Ai kun on empatiakyvytöntä parkkeerata invapaikalle? Eli paikalle jota oikeasti invalidit tarvitsee?

      Lainaa

    15. Tulos: 0 (66 ääntä)
      hurtting feelings

      Lainaa

    16. Tulos: +44 (54 ääntä)
      BMWt: Ja mä oisin niin kovasti halunnut olla uskomatta teoriaan bemarikuskien kusipäisyydestä ja itsekeskeisyydestä
      Bemarikuskit on ihan tutkitusti kusipäitä: https://theweek.com/articles/461073/not-imagination-bmw-drivers-are-biggest-jerks

      Lainaa

    17. Tulos: +96 (110 ääntä)
      leimo: hurtting feelings
      Tämäkin Villen kommentti kertoi loistavasti kaiken bemarikuskien älykkyydestä...

      Lainaa

    18. jukkapalmu 8.10.2019 8:35
      Tulos: -116 (140 ääntä)
      On kyllä toisenlaista idiotismia käydä erikseen katsomassa invapaikalle jätetyn auton lasista lupaa ja kirjoittaa siitä postausta nettiin. Tässä tosin kävi se 1/2000 että auton omistaja sai tietää siitä mutta jos tollaset on noin sydämen asia niin sitten pitäis vaan jäädä siihen auton viereen odottamaan että kuski saapuu ja sanoa siitä NAPAKASTI että oppii. Samassa kastissa noi parkkeeraajat ja märisijät minun mielestä.

      Lainaa

    19. Tulos: +124 (126 ääntä)
      jukkapalmu: On kyllä toisenlaista idiotismia käydä erikseen katsomassa invapaikalle jätetyn auton lasista lupaa ja kirjoittaa siitä postausta nettiin. Tässä tosin kävi se 1/2000 että auton omistaja sai tietää siitä mutta jos tollaset on noin sydämen asia niin sitten pitäis vaan jäädä siihen auton viereen odottamaan että kuski [...]
      Meinaatko ihan oikeasti että joku jää odottamaan että saapuuko se kuski siihen kahden minuutin, vai neljän tunnin päästä?

      Lainaa

    20. Tulos: +101 (103 ääntä)
      Kannattaa tosiaan pysäköidä tommonen 20+v vanha bemminloso ainakin viiteen ruutuun ettei kukaan vaan kolhi tuota upeaa luomusta. Itse en laske noita taivaan aikuisia teinipulkkia edes bemareiksi...

      Lainaa

    21. totuuden_torvi 8.10.2019 9:14
      Tulos: +77 (89 ääntä)
      Semmosen olen usein huomannut, että muiden sanoassa "Mennään sinun autolla" tai "Mennään minun autolla", sanoo BMW-kuski "Mennään minun Bemarilla" ja BMW-fanit "Mennään sinun Bemarilla". Yllättävän ärsyttävää, koska se toistuu aina ja sanoja huokuu ääliömäisyyttä. Jokseenkin ymmärtäisin pienen ylpeyden tunteen, jos auto olisi ihan uusi ja oikeasti kallis malli, mutta ei kun se on joku maks kahen tonnin pakoputkiviritetty katiska. Hieman sääli, koska voisi itsekin joskus harkita uudehkon (ei uuden) BMW:n ostamista, mutta juuri tämä yleinen BMW-idiotismi saattaa estää. Mitähän mieltä joku BMW:n johtaja tai perustaja on merkkinsä saamasta maineesta? En usko tämän olleen se tavoite merkkiä perustettaessa.

      Lainaa

    22. Tulos: +47 (51 ääntä)
      En kyllä tajua kenen mielestä tollasella profiililla olevat renkaat ihan liian isoilla vanteilla voi olla hienon näköset, saatikka Suomen teillä mukavan tuntoset.. Ja nuo spacerit

      Lainaa

    23. Tulos: -38 (78 ääntä)
      Yllättävän paljon yksi automerkki herättää keskustelua, jossa ponnekkaasti alleviivataan, ettei kyse ole kateudesta. Annetuissa kommenteissa halutaan korostaa usein tämän yhden maailman johtavan premiumautomerkin huonoutta, halpuutta, teknistä epävarmuutta, huonoa mainetta ja erityisesti näitä autoja kuljettavien ajotaidottomuutta. Ja kyse ei ole kateudesta.

      Lainaa

    24. Tulos: +107 (113 ääntä)
      wtff: Taisi mennä yp:llä tunteisiin kun poistettiin ryhmästä.
      "Tunteisiin meneminen" saattaa olla maailman typerin kommentti. Käyttäydyn parhaani mukaan niin ärsyttävästi kuin ikinä suinkin osaan, jos joku ärsyyntyy syy on hänen. "Hahaha, trollasin Facessa, pysäköin invapaikalle, ja tapoin koirasi, menikö jo tunteisiin LOL". Olisi mukavaa olla kärpäsenä katossa kun tällainen tunne-elämän ekspertti lopulta menee jonkun raskaansarjan psykon tunteisiin.

      Lainaa

    25. Tulos: +38 (44 ääntä)
      calix: Yllättävän paljon yksi automerkki herättää keskustelua, jossa ponnekkaasti alleviivataan, ettei kyse ole kateudesta. Annetuissa kommenteissa halutaan korostaa usein tämän yhden maailman johtavan premiumautomerkin huonoutta, halpuutta, teknistä epävarmuutta, huonoa mainetta ja erityisesti näitä autoja kuljettavien ajotaidottomuutta. Ja kyse ei ole kateudesta.
      En tiedä mistä on kyse kun en ymmärrä autoista hölynpölyä, mutta omaankin silmääni pisti että Villen käytöstä arvostellaan erityisen tuomittavaksi auton merkin perusteella. Ääliö on ääliö vaikka alla olisi mikä Tesla.

      Lainaa

    26. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Huilu: “Ajanhan minä bemaria” Voi että tämmönen pistää vihaksi. Eikä sen bemarin takia, vaan ton merkkiuskollisuuden ja ajattelun, jolla tehdään itsestä parempi kuin muista vaan auton takia.
      Hän kuvittelee bemarinromun tekevän itsestään paremman. Niin päin se menee, siksihän ääliöt niitä ostavat.

      Lainaa

    27. Tulos: +78 (80 ääntä)
      Invapaikoille huvin vuoksi pysäköivät ihmiset raivostuttavat minua, etenkin jos muuallakin olisi parkkitilaa. Todella epäkunnioittavaa liikuntarajoitteisia kohtaan, ettei joku elvistelijä voi parkkeerata bemariaan vähän kauemmas.

      Lainaa

    28. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Haiskahtaa kyllä pahemman luokan trollilta. Varmasti ihan tarkoituksella on mukana ryhmässä, että pääsee sitten trollaamaan omilla näsäviisasteluillaan ihmisiä siis myös tuon paskan parkkeerauksen lisäksi.

      Lainaa

    29. Tulos: +39 (41 ääntä)
      ^ Jep, keksinyt loistosuunnitelman tullakseen facebook-julkkikseksi ja kerätäkseen maittavan määrän huomiota. Liittyy ryhmään, ryhtyy parkkeeraamaan mahdollisimman paskasti jokaisen tilaisuuden tullessa, ja sitten vaan seuraamaan milloin hänet huomataan. Tämä keikka meni putkeen, pääsi feissarimokiin saakka!

      Lainaa

    30. Tulos: +29 (35 ääntä)
      Jotenkin olisin pystynyt ymmärtämään tuota lapsellista narsismia ja tuplaparkkeerausta edes rahdun paremmin, jos se olisi edes suoritettu viimeiseen asti trolliasenteella ”koska mä vaan nyt voin”. Mutta että kukaan ei hakkaa ovilla hänen autonsa kylkiä! Rupuisen farmarimallia olevan ikääntyneen peltilehmän kylkiä. Ei hitto. Toi oli kyllä viimeinen osoitus arviointikyvyn puutteesta. (Ja Villelle protip. Opettele ajamaan keskelle sitä ruutua. Jos et osaa ja parkkeeraat aivan valkoviivan päälle, niin kyllä siinä voivat kyljet paukkua. Mutta sitten onkin parempi jättää se ajaminen muille, jotka sen hallitsevat ja itse kulkea vaikka julkisilla.)

      Lainaa

    31. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Voipi olla, että ennen pitkää joltain vahingossa luiskahtaa avain tuota auton kylkeä pitkin.

      Lainaa

    32. Tulos: +20 (26 ääntä)
      wtff: Taisi mennä yp:llä tunteisiin kun poistettiin ryhmästä.
      Taidat olla Ville.

      Lainaa

    33. Tulos: +23 (33 ääntä)
      Miksi paska parkkeeraaja ei voi olla ryhmässä paskat parkkeeraukset?

      Lainaa

    34. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Iisalmen prisman parkkihalli kahtena viikkona mokissa peräkkäin

      Lainaa

    35. King Arthur 9.10.2019 8:09
      Tulos: +36 (40 ääntä)
      Jäi häiritsemään tuo selitys: "Olen tottunut parkkeeraamaan tohon". Siis täh? Parkkeeraat invapaikalle koska olet tottunut parkkeeraamaan invapaikalle? Oliko tuo paikka ennen normiruutu ja nyt ei Bemarin ratti käänny enää mihinkään muuhun paikkaan? Oliko Villellä ennen lupa parkkeerata invapaikalle? Jos vastaus kumpaankin näistä on ei, niin sittenhän selitys on mitä kummallisin.

      Lainaa

    36. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Annika: Kyllä tämä Ville sattui olemaan tosissaan ja ajaa tuolla autolla jonka isänsä omistaa. Tiedän nimittäin tämän tapauksen. Kuuluu vielä takalasin tarrojen perusteella sellaiseen paikalliseen “tuningkerhoon”, jonka pääasiallisena tarkoituksena on elämäm_koululaisuuden osoittaminen, mm. soittamalla musiikkia liian [...]
      Hyvin tunnut hänet tietävä :D

      Lainaa

    37. Tulos: +1 (15 ääntä)
      Bemarikuskit painivat ihan samassa sarjassa kuin Audi ja Volvokuskit. Minäminäminä-ihmisiä.

      Lainaa

    38. Tulos: +8 (14 ääntä)
      tuommoinen jonnepulkka kiskottiin kerran neliveto blazerilla parkkipaikan toiselle laidalle nahkoineen invaruudusta...

      Lainaa

    39. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Villessä on elämänkoululaisuus vahvana. Itse todistin kerran kun kaksi nuorta eestir*ssää, anteeksi virolaista herrasmiestä, pysäköi invapaikalle yhden tunnin parkkiin, ilman parkkikiekkoa tai inva-läpyskää. En uskaltanut sanoa mitään, olisi varmaan tullut turpaan. Rukoilin vaan että sattuisi pysäköinninvalvoja paikalle.

      Lainaa

    40. Ilmari Varas 15.10.2019 19:06
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Huonosti pysäköidyistä autoista voi lainata renkaista ilmat

      Lainaa

    41. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Ymmärtäisin jos kyseessä ei olisi joku pommi amisbemari :D Noin rumalla autolla ei ole mitään väliä vaikka joku vähän kolhaisisi

      Lainaa

    42. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Eikö pysäköinninvalvonta ole parkkipirkkojen tehtävä? Vai täytyykö näissä aina pönkittää omaa itsetuntoa ja sosiaalista statustaan muiden kustannuksella?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: invapaikka, parkkipaikka, parkkeerata, parkkihalli, autot, BMW, kuva, video, prisma, pysäköinti