Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Kurkistus koiraryhmään, osa 37

  Ongelma exän kanssa – haluan kostaa tekemällä elsun.
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Elsu tarkoittaa eläinsuojeluilmoitusta. Kurkistus koiraryhmään, osa 37

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +882 (894 ääntä)
   Sailan mielestä rikos on eettisesti vähän raja-aluiella? No hyvä että on arvot kohdillaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +336 (396 ääntä)
   Saila. Vihaan sinua.

   Lainaa

  3. Tulos: +168 (186 ääntä)
   Saila, heti nukkumaan. Sä hourailet jo outoja!

   Lainaa

  4. Misantrooppi 5.9.2019 2:44
   Tulos: +136 (152 ääntä)
   HUHHUH ja vielä kerran HUH!

   Lainaa

  5. Tulos: +121 (143 ääntä)
   Saila voi seuraavaksi miettiä sitä, miten kaikki julkkisten väärinkäsityksetkin uutisoidaan. Sitten voi todeta, miten mukavaa on, että juorut liikkuvat niinkin pienissä piireissä ja jatkaa elämässään eteenpäin.

   Lainaa

  6. Tulos: +391 (397 ääntä)
   Saila luuli saavansa tukea idealleen kuormittaa turhaan viranomaistahoja; uhriutuu, kun ei saakaan tukea muilta. Yhyy.

   Lainaa

  7. niinkylläjoo 5.9.2019 5:31
   Tulos: +193 (205 ääntä)
   Melkeen toivon että olisi tehnyt ja tämä kuvakaappaus olisi mennyt perille myös viranomaisille niin olisi saanut myös tuntuvat seuraukset.

   Lainaa

  8. Tulos: +222 (226 ääntä)
   Siis miten Saila meinas hyötyä tästä? Itsekin toteaa, ettei oo mitään aihetta, joten eihän sitä koiraa mihinkään viedä eikä kukaan saa ees tietää, että ton exän luona on elsu käynyt? Eihän se mikään julkinen tieto ole.

   Lainaa

  9. Tulos: +237 (245 ääntä)
   Sailalle tiedoksi, että ne "huostaanotetut" eläimet aika usein lopetetaan, jos ei uutta kotia löydykään. Nois kostotapauksissa olisi kyseessä varmaan aika pikanen käynti, jossa eläinlääkäri toteaa ettei mitään syytä, dogi voi hyvin ja on iloinen. Eli Saila kuormittaa vaan sitä eläinlääkäriä.

   Lainaa

  10. Tulos: +239 (251 ääntä)
   Nyt mäkin uskon, että petit sitä.

   Lainaa

  11. Tulos: 0 (20 ääntä)
   Moi: Siis miten Saila meinas hyötyä tästä? Itsekin toteaa, ettei oo mitään aihetta, joten eihän sitä koiraa mihinkään viedä eikä kukaan saa ees tietää, että ton exän luona on elsu käynyt? Eihän se mikään julkinen tieto ole.
   Tiedustelee varmaan myöhemmin ex-pariskunnan yhteisiltä tutuilta, tai tsekkaa exän somen jos profiilit on julkisia.

   Lainaa

  12. Tulos: -220 (264 ääntä)
   Kosto on ihan ymmärrettävä silloin, kun on tullut liikaa paskaa niskaan. Aivot toimii silloin eri taajuuksilla. Olen itse passiivis-aggressiivisen käytöksen kannattaja. Hyvä Saila! Kusipäät kyykkyyn! Eilen kostin mun pyykkivuoron nyysineelle idiootille niin, että väänsin kuivaushuoneen kytkimen pois päältä. Ei oo paskiaisen pyykit kuivuneet niin kuin hän halusi. Ja tämä ajatus antaa nautintoa.

   Lainaa

  13. Tulos: +288 (294 ääntä)
   Yksi hyvä tapa kostaa exälle on kasvaa aikuiseksi ja jatkaa elämäänsä.

   Lainaa

  14. Mustaleski 5.9.2019 8:27
   Tulos: +50 (68 ääntä)
   Sailasta kartsalla kiertävät huhut pitää kaikki paikkansa.

   Lainaa

  15. Tulos: +290 (300 ääntä)
   Jep jep: Kosto on ihan ymmärrettävä silloin, kun on tullut liikaa paskaa niskaan. Aivot toimii silloin eri taajuuksilla. Olen itse passiivis-aggressiivisen käytöksen kannattaja. Hyvä Saila! Kusipäät kyykkyyn! Eilen kostin mun pyykkivuoron nyysineelle idiootille niin, että väänsin kuivaushuoneen kytkimen pois päältä. Ei oo paskiaisen pyykit kuivuneet niin kuin hän halusi. Ja tämä ajatus antaa nautintoa.
   Mä menin kerran vahingossa laittaan mun pyykit toisen vuorolla. Hän ei suinkaan kostanut yhtä lapsellisesti, vaan tuli ovelle sanomaan. Minä pahoittelut ja olisin ottanut pyykit pois, mutta päädyttiin kahvittelemaan tämän vanhuksen kanssa pyykkien valmistumista odotellessa. Asiat voi hoitaa myös aikuismaisesti.

   Lainaa

  16. Tulos: +198 (202 ääntä)
   - Onko eläinsuojelussa? - Juu... - Mun exä syyttää mua pettämisestä vaikken oo, niin voisitteko viedä sen koiran? - ...

   Lainaa

  17. Tulos: +67 (79 ääntä)
   Saila on kyllä ällöttävin ihmisolio vähään aikaan.

   Lainaa

  18. kesä loma fiilis 5.9.2019 10:13
   Tulos: -70 (76 ääntä)
   Miksiköhän tää on täällä... Kyllä mun mielestä Saila tässä oli se tyhmä... Eihän noin voi tehdä

   Lainaa

  19. Satunainen kommentoija 5.9.2019 10:17
   Tulos: +77 (83 ääntä)
   Taas tälläinen tapaus, jossa aloittaja hakee muiden hyväksyntää tehdä jotain. Turhaan Saila sille koiralle kostaa, jos ex on tehnyt jotakin. Koittaisi mieluummin selvittää asiat puhumalla kuin tehdä turhia kostosuunnitelmia, koska eivät ne välttämättä käänny Sailan eduksi.

   Lainaa

  20. Tulos: +146 (148 ääntä)
   Jos koira on ostettu kauan eron jälkeen, väistämättä itse erosta taitaa olla jo jonkun aikaa? Hyvät ihmiset, tehkää itsellenne ja sitä kautta muille palvelus, älkääkä jääkö vatvomaan vanhoja ihmissuhteita, siitä kun ei yleensä seuraa kuin turhaa katkeroitumista. Elämä jatkuu ja se on paljon parempi elää tulevaisuutta varten, eikä menneisyyden haamuja väistellen.

   Lainaa

  21. Tulos: +56 (74 ääntä)
   Petkele: Sailan mielestä rikos on eettisesti vähän raja-aluiella? No hyvä että on arvot kohdillaan.
   Sehän riippuu ihan rikoksesta. Jotkut rikokset on eettisesti ihan oikein, toiset vähän vähemmän ja tämä ei ollenkaan.

   Lainaa

  22. Kirjautuminen epäonnistui 5.9.2019 10:24
   Tulos: +147 (147 ääntä)
   "Kysyin mielipiteitä" - kunhan ne ovat samoja kuin omani. "Paskaa niskaan" - eriävät näkökannat. Oikeastiko hän odotti, että kansa vain kannustaisi, että joo joo, tee vain, ihan oikein? Mutta miksi alun alkaenkaan kysyä mielipiteitä, jos on joka tapauksessa oikeassa eikä aio muuttaa mielipidettään millään perusteilla?

   Lainaa

  23. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Titityy: Sailalle tiedoksi, että ne “huostaanotetut” eläimet aika usein lopetetaan, jos ei uutta kotia löydykään. Nois kostotapauksissa olisi kyseessä varmaan aika pikanen käynti, jossa eläinlääkäri toteaa ettei mitään syytä, dogi voi hyvin ja on iloinen. Eli Saila kuormittaa vaan sitä eläinlääkäriä.
   Tuskin tässä koiraa otettaisiin pois pelkästään eksän sanojen perusteella. Mistä ikinä Saila ilmoituksen tekisikään, väärästä kohtelusta tai huonoista olosuhteista, niin todisteita tulisi olla.

   Lainaa

  24. Tulos: -54 (78 ääntä)
   Outoja reaktiota. Ihmiset on usein kusipäitä ja useimmiten kusipäisin on juuri tänä oma exä. Tietämättä mitä kaikkea exä on tehnyt TAI miten neiti on omat asiat ryssinyt, voisivat ihmiset olla turhaan tuomitsematta ja opastaa oikealle tielle tässä asiassa ja antaa vaikka sitä tukea, mitä kyseinen ihminen kaipaa. Ei todellakaan ole oikein tehdä turhia ilmoituksia viranomaisille ja toivon, ettei tässä(kään) tilanteessa niin käynyt. Kyseinen henkilö kuitenkin vaikuttaa nuorelta aikuiselta, jolla tuskin on montaa kokemusta kyseisistä tilanteista, kaikkea ei voi nuori aina tietää ja helposti pienistä asioista tulee isompia, kun ne oikeasti on.

   Lainaa

  25. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: “Kysyin mielipiteitä” – kunhan ne ovat samoja kuin omani. “Paskaa niskaan” – eriävät näkökannat. Oikeastiko hän odotti, että kansa vain kannustaisi, että joo joo, tee vain, ihan oikein? Mutta miksi alun alkaenkaan kysyä mielipiteitä, jos on joka tapauksessa oikeassa eikä aio muuttaa mielipidettään millään perusteilla?
   Nojaa, olisin voinut kertoa Sailalle että eläinsuojelu on muutenkin äärimmäisen ylikuormittunut ja resursseja ei ole: yhden soiton perusteella ei mennä edes paikalle ja vaikka olot olisivat oikeastikin surkean väärällä puolella, seurauksena tuskin olisi muuta kuin huomautus ja kehoitus korjata asiaa. Joten turha vaivautua tällaista kostoa suunnittelemaan. Olisin toki voinut kertoa senkin että hän käyttäytyy kuin hullu ämmä, mutta sen arvaa yrittämättäkin ettei viesti menisi perille... Nimimerkki Jep jep, harkitse hoitoa. Koston hautominen ei ensinnäkään ole tervettä, mutta lisäksi sillä on paha tapa osua omaan nilkkaan. Vaikka et itse ikinä erehtyisi esim. pyykkivuoroista niin se kerta kun jäät kiinni kostelustasi, varmaan käy niin että virhe olikin omasi ja näytät idiootilta. Ja vaikkei olisikaan, et silti näytä hyvältä jos raivoat jollekin höppänälle vanhukselle, pienten lasten äidille joka ei ole nukkunut koko yötä kuukauteen, tai mitä lieneekään, jostain pyykkivuorosta. Nämä oman elämänsä kostajat yleensä luulevat olevansa parempiakin sankareita, vaikka kaikki muut takana ja edessä pyörittelevät silmiään että eikö tuolla todella ole elämää (ja jos huonosti käy innostuvat sulkemaan sinun kuivaajasi ihan siitä ilosta).

   Lainaa

  26. Tulos: +62 (70 ääntä)
   Sailan touhu kyl pistää kyseenalaistamaan myös lauseen siitä, et exä ois ollu kusipää.

   Lainaa

  27. Tulos: +91 (95 ääntä)
   Toivoisin, että nämä katkeroituneet eksät tajuaisivat, että pyhää vihaa ylläpitämällä he kuormittavat lähinnä: a) Itseään b) Läheisiään c) Lapsiaan (jos heitä on) d) Viranomaista ja sitä kautta veronmaksajia e) Satunnaisia internetin käyttäjiä ...huomattavasti enemmän kuin: f) Eksäänsä

   Lainaa

  28. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Oikeastiko hän odotti, että kansa vain kannustaisi, että joo joo, tee vain, ihan oikein? Mutta miksi alun alkaenkaan kysyä mielipiteitä, jos on joka tapauksessa oikeassa eikä aio muuttaa mielipidettään millään perusteilla?
   Veikkaisin että omatunto vaimeasti huuteli takaraivossa ettei noin saa tehdä ja toivoi saavansa edes yhden positiivisen vastauksen jolla vaimentaa se.

   Lainaa

  29. Ihmettelen vaan 5.9.2019 17:33
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Ei ihme ettei edes oma äiti enää pidä Sailasta...

   Lainaa

  30. perunakauppias 5.9.2019 19:24
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Onneksi exällä ei ole lapsia

   Lainaa

  31. Hööpölööpö 5.9.2019 20:04
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Petkele: Sailan mielestä rikos on eettisesti vähän raja-aluiella? No hyvä että on arvot kohdillaan.
   Sailan toimet saisivat johtaa rikostutkintaan perättömästä ilmoituksesta, mutta esim jumalanpilkka löytyy rikoslaista, eikä moinen rikos ole mielestäni lähelläkään mitään eettistä raja-aluetta. Ei laki ole aina oikeassa, eettisesti tai muutenkaan.

   Lainaa

  32. King Arthur 5.9.2019 20:16
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Ihan täysin peräreiästä tuo kostaminen. Voin uskoa että exän kanssa huonot välit, mutta silläkö se selviää että joku käy tarkistamassa koiran olot?

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (8 ääntä)
   niinkylläjoo: Melkeen toivon että olisi tehnyt ja tämä kuvakaappaus olisi mennyt perille myös viranomaisille niin olisi saanut myös tuntuvat seuraukset.
   Valitettavasti useistakaan perättömistä ilmoituksista ei tule mitään seurauksia. Kolmannen kerran jälkeen valvontaeläinlääkäri ei vaan enää vaivaudu paikalle.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Jesse: Outoja reaktiota. Ihmiset on usein kusipäitä ja useimmiten kusipäisin on juuri tänä oma exä. Tietämättä mitä kaikkea exä on tehnyt TAI miten neiti on omat asiat ryssinyt, voisivat ihmiset olla turhaan tuomitsematta ja opastaa oikealle tielle tässä asiassa ja antaa vaikka sitä tukea, mitä kyseinen ihminen kaipaa. Ei [...]
   Ei yhtään outoja reaktioita. Huono tuuri voi sattua joskus ja jotkut ovat ihmishirviöitä, mutta jos eksistä löytyy laumakaupalla kusipäitä -siis oikeasti kusipäitä eikä vain sellaisia jotka eron melskeissä raivostuttavat -on hyvä hetki katsoa peiliin. Kosto ei siinä auta mitään. Ja jos on käynyt niin kauhea tuuri että tielle tosiaan on sattunut lipevä luonnehäiriöinen hirviö jota ei sellaiseksi heti tunnista, kosto ei auta siinäkään. Kukaan ei koko maailmanhistoriassa ole todennut "kas, eksä vainoaa. Olin varmaan huono kumppani. Teen parannuksen ja pyydän anteeksi". Nuorena tehtyjen railakkaiden typeryyksien asiantuntijana väitän että perätöntä ilmiantoa ei voi enää kuitata normityperyytenä. Saila saa anteeksi jos tuo jäi tasolle "mieli teki mutta tajusin idean älyttömyyden ihan itse".

   Lainaa

  35. Hightower71 6.9.2019 3:45
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Tunnen yhden Sailan joka ~45v iästään huolimatta tekee välillä ihan älyttömiä tempauksia hetken mielijohteesta ja kirjoittaa "teinitextiä" ynnä muutenkin ulosanti kirjoitettuna on aika heikkoa. Yrittää ilmeisesti olla yhtä nuorekas kuin lukioikäinen tyttärensä... Kaikki exänsä ovat hänen samojensa mukaan ihan kamalia kusipäitä ja hän on aina sorrettu uhri jolle tehdään vääryyttä yms. vaikka itse on kova "pomottamaan" suhteessa ja pyrkii kontrolloimaan muita ihmisiä oman mielensä mukaisiksi. Äitinsäkin on katkaissut välit tyttären "tempausten" ja manipulointiyritysten takia... Jotenkin tuli mieleen kys. Saila tästä, ettei vaan ole sama -__-

   Lainaa

  36. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Tehokkain "kosto" kenelle tahansa paskanpuhujalle on täydellinen välinpitämättömyys. Se jos mikä ärsyttää eniten, koska se joka tälle toiselle vittuilee, haluaa tietenkin jonkinlaisen reaktion. Jos sitä ei tule, niin eiköhän tuo lopulta kyllästy ja tuntee itsensä idiootiksi. Jos alkaa keksiä kaikenlaisia kostokeinoja tätä kusipäätä vastaan alentuu vaan samalle tasolle.

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Yhtään en ymmärrä, miksi Saila mahtaa olla exä...

   Lainaa

  38. Tulos: -7 (29 ääntä)
   Ihme kun ei keksinyt syyttää raiskauksesta.

   Lainaa

  39. Kummallista 6.9.2019 9:55
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Jos joskus tuntuu että kaikki exät ovat narsisteja, niin kannattanee katsoa peiliin ja mennä "mukavuusalueen" ulkopuolelle. https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/uusi-parisuhde-toistaa-vanhaa

   Lainaa

  40. Tulos: -14 (30 ääntä)
   Mia: Saila luuli saavansa tukea idealleen kuormittaa turhaan viranomaistahoja; uhriutuu, kun ei saakaan tukea muilta. Yhyy.
   Sama homma näiden neropattien kanssa jotka tekevät naurettavia vihapuhe-ilmoituksia. Poliiseilla muutenkin liikaa duunia ja paljon tärkeämpää tekemistä.

   Lainaa

  41. Isä neljän, joka olet töissä 6.9.2019 13:16
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Jep jep: Kosto on ihan ymmärrettävä silloin, kun on tullut liikaa paskaa niskaan. Aivot toimii silloin eri taajuuksilla. Olen itse passiivis-aggressiivisen käytöksen kannattaja. Hyvä Saila! Kusipäät kyykkyyn! Eilen kostin mun pyykkivuoron nyysineelle idiootille niin, että väänsin kuivaushuoneen kytkimen pois päältä. Ei oo paskiaisen pyykit kuivuneet niin kuin hän halusi. Ja tämä ajatus antaa nautintoa.
   Kai tiedät olevasi juurikin "se" naapuri? Juurikin se jolle "kaikki" "tekee" "tahallista" "ilkeyttä"? Suositus: Muuta Enontekiölle, mutta lupaa ettet kiusaa poroja.

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (20 ääntä)
   kesä loma fiilis: Miksiköhän tää on täällä… Kyllä mun mielestä Saila tässä oli se tyhmä… Eihän noin voi tehdä
   No siksi juuri

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Onnittelut Sailan eksälle sentään tuosta ex-statuksen saavuttamisesta.

   Lainaa

  44. kissarakas 9.9.2019 2:16
   Tulos: -26 (26 ääntä)
   taustatietoja: en osaa suomea enkä tiedä mikä on elsu, niin se piti tähän mokaan erikseen suomentaa hölmöille järki hoi älä jätä

   Lainaa

  45. Isä neljän, joka olet töissä 9.9.2019 6:52
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   kissarakas: taustatietoja: en osaa suomea enkä tiedä mikä on elsu, niin se piti tähän mokaan erikseen suomentaa hölmöille järki hoi älä jätä
   Kaikki eivät ole eläinihmisiä eivätkä näin ollen ole välttämättä kuulleetkaan koko termistä. Lyhenteitä on maailma täys ja kyllähän niitä aina kuulee uusia. En menisi vielä tuon takia ihmisiä haukkumaan.

   Lainaa

  46. Tulos: +21 (21 ääntä)
   kissarakas: taustatietoja: en osaa suomea enkä tiedä mikä on elsu, niin se piti tähän mokaan erikseen suomentaa hölmöille järki hoi älä jätä
   Et sä ainakaan kirjoittaa osaa, mutta sen mitä oletan ymmärtäväni niin luuletko että sana elsu on jotain yleistietoa? Missähän helvetin tilanteessa ihminen jolla ei ole lemmikkejä voisi törmätä tuohon lyhenteeseen?

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Eläinsuojelun ylikuormituksesta vielä: https://yle.fi/uutiset/3-10931162 tai relevantti kohta: "Suomessa on tällä hetkellä enintään 70 virkaa valvontaeläinlääkäreille, joskin moni tekee muutakin valvontatyötä eläinsuojelun lisäksi. Muun muassa Itä-Suomen aluehallintoviraston alueella resurssiongelmat ovat niin suuria, ettei kaikkia otantaan perustuvia valvontatapauksia saada tehtyä. Esimerkiksi viime vuonna tekemättä jäi Itä-Suomessa 30 prosenttia tarkastuksista." Turhia ilmoituksia tässä konkurssissa vielä tarvitaan. Vai haluaako Saila samantien kostaa kaikille Suomen eläimille?

   Lainaa

  48. Tulos: -6 (8 ääntä)
   traumtown: Sehän riippuu ihan rikoksesta. Jotkut rikokset on eettisesti ihan oikein, toiset vähän vähemmän ja tämä ei ollenkaan.
   Annapa esimerkki rikoksesta, joka on eettisesti ihan oikein. Mulle ei kyllä tule yhtään mieleen.

   Lainaa

  49. Ryönäpetteri 21.9.2019 15:52
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   saila sietäs saada mailasta

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: koirat, elsu, eläinsuojelu, kosto, ex, riita