Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Stalkkerin uhri, osa 2

Makuuhuoneen ikkunan takana on tirkistelijä – hätäkeskus nauraa.
Stalkkerin uhri, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +890 (898 ääntä)
      En kestä tätä ihmisten typeryyttä. Yritän ymmärtää, mutta kyllä tämä Silviakin sen homman kovin kovin hankalaksi tekee.

      Lainaa

    2. Tulos: +639 (653 ääntä)
      Hengenvaara < ahdistuminen omasta verhottomuudesta

      Lainaa

    3. Tulos: +538 (616 ääntä)
      Olin niin Silvian puolella, kunnes selvisi että "tirkistelijät" tekivät vain työtään

      Lainaa

    4. Tulos: +562 (598 ääntä)
      Raakel: Olin niin Silvian puolella, kunnes selvisi että “tirkistelijät” tekivät vain työtään
      En ollut Silvian puolella hetkeäkään, koska hetihän tuosta arvasi ettei siellä oikeasti mitään tirkistelijöitä ole. :D

      Lainaa

    5. Älä heitä kutipaperia vanhempien kylpyhuoneen roskakoriin 27.8.2019 4:23
      Tulos: -43 (177 ääntä)
      Silvia on tehnyt, itsestään pellen, Silvia on tööt tööt tööt tööt.

      Lainaa

    6. Älä heitä kutipaperia vanhempien kylpyhuoneen roskakoriin 27.8.2019 4:26
      Tulos: +142 (218 ääntä)
      Älä heitä kutipaperia vanhempien kylpyhuoneen roskakoriin: Silvia on tehnyt, itsestään pellen, Silvia on tööt tööt tööt tööt.
      ...tööt

      Lainaa

    7. King Arthur 27.8.2019 5:49
      Tulos: +86 (190 ääntä)
      Itselle sattui kerran mielenkiintoinen "stalkkeritilanne" kun taloyhtiössä oli putkiremppa meneillään. Silloinen poikaystävä oli tullut Suomeen ja oli yötä luonani. Remppapojat oli muuten tosi kivaa porukkaa ja aina soittivat ovikelloa ja tulivat koirankin kanssa toimeen, vaikka yleensä vein sen evakkoon kun täällä oli työmiehiä. Yksi niistä ei tosin tainnut ihan ymmärtää että ihmisten kodeista on kyse. Tuli aina omilla avaimilla soittamatta ovikelloa, valitti että pelkää koiraa ja ihmetteli mitä minä siellä kotonani teen. Yksi aamu olin sitten täysikuu paljaana ovelle päin (näkyy suoraan makkarista) kun poikakaveri oli kahminut kaikki peitot. Tyyppi kippasi sisään avaimen kanssa jälleen soittamatta ovikelloa. Käänsin päätä ja näin kun tyyppi seisoi siinä oviaukossa hetken, täysin lamaantuneena. Sitten otti peruutusaskeleita ja laittoi oven hitaasti kiinni. Ajattelin itsekseni että hihhihhii siitäs sait! Meni muutama hetki ja ovi aukesi taas, tällä kertaa vain raolleen, ja raosta työntyi käsi joka jätti ilmeisesti sen päivän työtarvikkeet eteiseen. Toinen stalkkerikeikka tapahtui kun samainen poikakaveri oli jällen vierailulla. Istuttiin siinä aamupalalla kun ikkunan takaa nousi tyyppi ruiskuttelemaan vettä ikkunaan. Otetaan huomioon että asunto on vitoskerroksessa. Siinä niitä oli kaksi miestä tirkistelemässä vesitykit käsissään, maalia oli ilmeisesti tarkoitus irroittaa. Olen nykyään muuten sinkkuneito, jos ottajia olisi? Olen valmis muuttamaan.

      Lainaa

    8. Kokkipresidentti 27.8.2019 6:57
      Tulos: +249 (263 ääntä)
      Ja tämmösten takia oikeasti apua kaipaavat joutuvat jonottamaan häkeen soittaessaan. Voi vee...

      Lainaa

    9. Tulos: -78 (158 ääntä)
      King Arthur: Olen nykyään muuten sinkkuneito, jos ottajia olisi? Olen valmis muuttamaan.
      Olen valmis ottamaan sinut. Edestä ja takaa.

      Lainaa

    10. MazdaLeena 27.8.2019 8:28
      Tulos: +159 (169 ääntä)
      Silvialle olisi voinut hätäkeskus antaa jonkin auttavan puhelimen numeron. Silvia ei voi olla psyykkeeltänsä normaali.

      Lainaa

    11. Tulos: +180 (182 ääntä)
      "Naapuritkin hämillään ikkunoissa" joo-o, varmasti koko talon asukkaat tuijottaa ihmeissään ja kauhuissaan raksatyyppejä jotka ovat vain tulleet tekemään työtänsä. Vähän tulee sellainen fiilis että Silvia on jättänyt verhot laittamatta vain jotta näkisi mitä ulkomaailmassa tapahtuu, sen verran vieraantunut todellisuudesta. Kokeilehan Silvia niitä ikkunanverhoja, niillä voi kätevästi säädellä valon pääsyä sisään asuntoon ja tuovat myöskin yksityisyyttä lasin läpi näkevien ihmisten katseilta. Ja jos vielä sittenkin koet että ne remppamiehet ovat tulleet sinne tarkoituksenaan vain päästä tuijottamaan asuntoosi valonheittimien kera, niin soita häken sijaan mielenterveystoimistoon. Ja jos olisikin niin ikävä tilanne että yksittäinen remppamies kyttäisi tosiaan sinua ja tekemisiäsi työskentelyn sijaan niin ole ensin yhteydessä firmaan jossa hän on töissä, pitäisi lähtä siitä asiat selvenemään.

      Lainaa

    12. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Ilq: Silvia on jättänyt verhot laittamatta
      Ja lääkkeet ottamatta

      Lainaa

    13. Tulos: +121 (127 ääntä)
      Vai että ei oo Silvialla mahdollisuutta lähteä evakkoon makkarista. Kärsin itsekin voimakkaasta ahdistuksesta, mutta ei tulisi mieleenikään soittaa häkeen sen takia. Ei se ole mikään semmonen numero että sinne soitellaan jos joku asia vähän pelottaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +102 (110 ääntä)
      Ilmeisesti Silvialle olisi pitänyt hälytysajoneuvolla saapua asentamaan verhot ikkunoihin.

      Lainaa

    15. Tulos: +146 (154 ääntä)
      Tämä on hyvä esimerkki siitä että miten helposti somessa pystyy yksikin ihminen aiheuttamaaan tällaisen pmyrskyn ja kaikki lampaat uskoo heti kaiken mitä somessa joku sanoo. Itteeni alko naurattaa heti jo siinä vaiheessa kun häke käski laittaa verhot et nyt ei tuu koko totuutta/tarinaa vaan tarina kerrotaan vain siltä osin kuin se on itselle edullisinta ja eniten sympatiapisteitä keräävää.

      Lainaa

    16. Tulos: +132 (134 ääntä)
      Tulee mieleen ihan se, kun oot päivällä poistamassa vahoja rappukäytävässä ja ihmiset tulee valittaan, että miks sitä pitää päivästä tehä. Eka kommemtti itellä aina, et "yölläkö me tullaan sit metelöimään?.

      Lainaa

    17. Bodvåihsojeåve 27.8.2019 13:25
      Tulos: -4 (46 ääntä)
      Älä heitä kutipaperia vanhempien kylpyhuoneen roskakoriin: …tööt
      Tämä piristi päivääni! ...tööt!

      Lainaa

    18. Tulos: +78 (82 ääntä)
      Eniten tässä pisti silmään neuvo nauhoittaa puhelu ja tehdä rikosilmoitus. Kaikesta ollaan soittamassa lehtiin ja poliisille.

      Lainaa

    19. Tulos: +47 (65 ääntä)
      Raakel: Olin niin Silvian puolella, kunnes selvisi että “tirkistelijät” tekivät vain työtään
      Ihan oikeestikko luulit, et häke ihan viddumaisuuttaan jättäis hoitamatta... Kyllä tällä alalla usko ihmiskunnan järkeen on koetuksella.

      Lainaa

    20. Tulos: +67 (73 ääntä)
      Tinka: Eniten tässä pisti silmään neuvo nauhoittaa puhelu ja tehdä rikosilmoitus. Kaikesta ollaan soittamassa lehtiin ja poliisille.
      Ja torvet ei tajua, että jokainen häkepuhelu nauhoitetaan automaattisesti.

      Lainaa

    21. Tulos: +38 (48 ääntä)
      Tinka: Eniten tässä pisti silmään neuvo nauhoittaa puhelu ja tehdä rikosilmoitus. Kaikesta ollaan soittamassa lehtiin ja poliisille.
      Hätäkeskukseen soitto, "et mä nauhoitin hätäkeskuksen puhelun, joka tietty on jo hätäkeskukseskin nauhoitettu.. Et ku mul ei oo verhoja. Niin ahdistaa noi työtään tekevät raksamiehet ja loukkaa häken duunarit, et voitteko lähettää poliisit"

      Lainaa

    22. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Wut: Tämä on hyvä esimerkki siitä että miten helposti somessa pystyy yksikin ihminen aiheuttamaaan tällaisen pmyrskyn ja kaikki lampaat uskoo heti kaiken mitä somessa joku sanoo. Itteeni alko naurattaa heti jo siinä vaiheessa kun häke käski laittaa verhot et nyt ei tuu koko totuutta/tarinaa vaan tarina kerrotaan vain siltä osin kuin se on itselle edullisinta ja eniten sympatiapisteitä keräävää.
      Sinäpä sen sanoit. Itseäni on viime vuosina harmittanut suuresti ja olen ollut erittäin pettynyt kanssaihmisteni puolesta siihen, että nyt kun meillä on väline jolla kuka tahansa saa minkä tahansa sanottavansa reaaliaikaisesti ja julkisesti kaikkien muiden näkyville, niin niin kovin monella ensimmäinen reaktio ei ole lähtökohtaisesti epäillä kaikkea mitä ko. välineessä sanotaan, vaan uskoa heti varauksetta kaikki, mitä siellä sanotaan.

      Lainaa

    23. yli opisto hörhö 28.8.2019 11:43
      Tulos: +17 (25 ääntä)
      Pitäisi antaa sakkoa tuollaisista soittelijoista. Voi kamala kun minua nyt ahdistaa kun minulla ei ole verhoja ikkunoissani ja ikävät työmiehet näkevät suoraan asuntooni sisälle, ja ovat jopa kehdanneet asentaa valonheittimet paistamaan MINUN ikkunaani! Kyllä tämä nyt on vähintään poliisiasia, ja rikosilmoitus pitää tehdä myös häkestä kun ei oteta tätä asiaa tarpeeksi vakavasti!

      Lainaa

    24. Tulos: -13 (23 ääntä)
      King Arthur: Itselle sattui kerran mielenkiintoinen “stalkkeritilanne” kun taloyhtiössä oli putkiremppa meneillään. Silloinen poikaystävä oli tullut Suomeen ja oli yötä luonani. Remppapojat oli muuten tosi kivaa porukkaa ja aina soittivat ovikelloa ja tulivat koirankin kanssa toimeen, vaikka yleensä vein sen evakkoon kun täällä [...]
      Ei sillä että vaikutat ihan hauskalta mitä kommenttejasi täältä lukenut, mutta vaikea varmaan tätä kautta ketään löytää.

      Lainaa

    25. Tulos: +16 (22 ääntä)
      tep: Ei sillä että vaikutat ihan hauskalta mitä kommenttejasi täältä lukenut, mutta vaikea varmaan tätä kautta ketään löytää.
      No hetihän sieltä yksi ottaja näytti löytyvän, mutta laadukasta ihmissuhdetta etsiessä vaihtaisin kyllä palstaa tai ylipäänsä metodia. :P

      Lainaa

    26. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Miten joku voi kertoa asiansa noin surkeasti, ilman minkäänlaista käsitystä siitä, mitkä asiat ovat tapahtumien kulun kannalta merkityksellisiä? Ihan sama kuin että soittaisin häkeen ja valittaisin, että joku vaatii pankkikorttiani ja yrittää veloittaa tilitäni 1500 euroa. Poliisit paikalle! Sitten vasta paljon myöhemmin, yksityiskohtia tiedusteltaessa, täsmentäisin että korttiani pyytää huonekaluliikkeen myyjä koska olen juuri ostamassa uutta sohvaa. Kamala ajatus, että joku sairauskohtauksen saanut ei saisi ajoissa apua, kun tällaiset järjen jättiläiset vievät päivystäjien resurssit.

      Lainaa

    27. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Darn olin satavarma alkua lukiessa, että kyseinen tirkistelijä on puussa kököttövä orava tmv.

      Lainaa

    28. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Bodvåihsojeåve: Tämä piristi päivääni! …tööt!
      Älä enää lisää yhtään töötiä, vain tuo yksi siitä puuttui. #harri

      Lainaa

    29. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Poliisi auttaa jos kansalaisetn turvalisuus on vaarantunut. Ahdistukseen on eri lääkkeet.

      Lainaa

    30. Tulos: +1 (15 ääntä)
      King Arthur: Olen nykyään muuten sinkkuneito, jos ottajia olisi? Olen valmis muuttamaan.
      Olet Thaimaasta kotoisin vai miten olet kuningas joka on neito?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: stalkkeri, tirkistellä, tirkistelijä, työmiehet, ikkuna, 112, hätäkeskus, hätänumero, hätäpuhelu, verhot, tirkistely

  • Uusimmat

  • Kategoriat