Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Känkkäränkän muuttopäivä

  Tarvitsen muuttolaatikoita. Maksan kantoavusta. MUTTA OTA HUOMIOON ETTÄ...
  Suurenna näkymä
  Känkkäränkän muuttopäivä

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +923 (933 ääntä)
   Ei ole varaa bussimatkoihin, mutta kanto_avusta(!) maksaa kyllä? Jep...

   Lainaa

  2. Memerento 8.8.2019 0:31
   Tulos: +603 (615 ääntä)
   Axuhalit!

   Lainaa

  3. Tulos: +407 (423 ääntä)
   Eli 3,2 euroa ei löydy muuttolaatikoiden hankkimista varten. Paskamaistahan se on nopeasti profiloida, mutta kun lyödään yhteen joka asian vinkuminen muilta, välitön suuttuminen kaikesta sekä törkeä ja juntti käytös niin Eipä nyt niin yllätä.

   Lainaa

  4. Tulos: +164 (170 ääntä)
   Kiittämättömyys...

   Lainaa

  5. Tulos: +285 (287 ääntä)
   Pirkko: Ei ole varaa bussimatkoihin, mutta kanto_avusta(!) maksaa kyllä? Jep…
   No jos sillä on vaikka yksi euro. Onhan siinä kanto avusta.

   Lainaa

  6. Tulos: +114 (136 ääntä)
   Pirkko: Ei ole varaa bussimatkoihin, mutta kanto_avusta(!) maksaa kyllä? Jep…
   Saattaaha Axu maksaa kantoavusta muilla tavoin, esim. luonnossa.

   Lainaa

  7. Tulos: +279 (283 ääntä)
   Mites noi vaippalaatikot hei

   Lainaa

  8. Tulos: +181 (187 ääntä)
   Ostaisi jätesäkkejä. Jos ei ole niihinkään varaa, niin luulis saavan ilmaiseksi jostain "annetaan" -ryhmästä. Ihan hyvin kulkeutuu tavarat niissä, kunhan vain pakkailee vaatteiden ja muiden kangasmateriaalien sekaan ne painavammat ja teräväkulmaisemmat esineet. Itse ainakin tein noin kun laatikoista loppui tila.

   Lainaa

  9. Tulos: -110 (286 ääntä)
   En nyt ihan ymmärrä, alotusviesti oli ihan asiallinen ja kyseli nimenomaan muilta muuttolaatikoita ja apua, ja kertoi että lähikaupat jo käyty läpi, miksi siis kaikki tarjoavat vaan vaihtoehtoa, ”hae kaupoista lisää”, kun sitä ei kysytty? Toki sinänsä hyvä vinkki mennä kuorman toimittamisen jälkeen uudelleen kysymään, mutta jos on kiire muuttaa.. Ja siis ihan urpoa reagointia muiden viesteihin, ja itse varmastikin aiheuttanut kiireensä, mutta silti.

   Lainaa

  10. Mustalaisnaamio 8.8.2019 7:53
   Tulos: +84 (98 ääntä)
   Tuollaiset Axut voisi muuttaa vaikka metsään pahvilaatikkoon asumaan.

   Lainaa

  11. Johan Pompas 8.8.2019 8:27
   Tulos: +82 (88 ääntä)
   Varmaan muuttaakin, kun ei ole varaa muualla asumiseen.

   Lainaa

  12. Tulos: +240 (240 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Tuollaiset Axut voisi muuttaa vaikka metsään pahvilaatikkoon asumaan.
   Mutta kun ei ole sitä autoa että saisi pahvilaatikon!!

   Lainaa

  13. Tulos: +214 (218 ääntä)
   Herää kysymys miksei nuo tarjotut lihalaatikot kelpaa. Meillä oli muutama muutossa, aivan mainiosti ajaa asiansa.

   Lainaa

  14. Tulos: -28 (82 ääntä)
   Sen kun pyytää banaanilaatikoita lähikaupoista, kantaa sylissä kotiin 3-4 kpl kerrallaan ja tekee useamman reissun jalkapatikalla. Paitsi jos Axu ei muka pääse ruokaostoksillekaan ilman autoa...

   Lainaa

  15. Mutka housuiisa on vaatallinen 8.8.2019 9:04
   Tulos: +73 (81 ääntä)
   Olis kiva joskus nähdä näiden raketti-insinöörien profiileja.

   Lainaa

  16. Tulos: +115 (117 ääntä)
   Tulee mieleen yksi vastaava tapaus historiasta... hohhoijaa näitä. Mikään ei ole oma vika, ja millekään ei voi tehdä mitään. USKOTKO? SEURAAVAN PISTÄN SULKU_LISTALLE. No pistä, apua, katsotaan kykenenkö sen jälkeen jatkamaan elämääni... ei helvetti.

   Lainaa

  17. Tulos: -30 (60 ääntä)
   Joo: Mites noi vaippalaatikot hei
   No hyi yrjö, jotain rajaa! Johonki vaippalaatikoihin koske yök.

   Lainaa

  18. Tulos: +180 (186 ääntä)
   Tips: Herää kysymys miksei nuo tarjotut lihalaatikot kelpaa. Meillä oli muutama muutossa, aivan mainiosti ajaa asiansa.
   Axun ollessa kyseessä, en ihmettelisi vaikka hän kuvittelisi että lihalaatikot on tehty lihasta kun pahvilaatikotkin on tehty pahvista.

   Lainaa

  19. Äimistynyt 8.8.2019 10:02
   Tulos: +16 (48 ääntä)
   P: En nyt ihan ymmärrä, alotusviesti oli ihan asiallinen ja kyseli nimenomaan muilta muuttolaatikoita ja apua, ja kertoi että lähikaupat jo käyty läpi, miksi siis kaikki tarjoavat vaan vaihtoehtoa, ”hae kaupoista lisää”, kun sitä ei kysytty? Toki sinänsä hyvä vinkki mennä kuorman toimittamisen jälkeen uudelleen kysymään, [...]
   Aloitusviestin eka lause oli sen verran sekava, ettei mikään ihme, jos ihmiset vastaa kysy kaupoista.

   Lainaa

  20. Neiti Knatterton 8.8.2019 10:43
   Tulos: +38 (48 ääntä)
   Peeke: No hyi yrjö, jotain rajaa! Johonki vaippalaatikoihin koske yök.
   *No hyikkä, jotain rajaa!

   Lainaa

  21. Tulos: -28 (56 ääntä)
   Miksi jengi noita laatikkoja yrittää haalia...Muuttolaatikkoja saa helposti kotiin toimitettuna ja sieltä haettuna parilla kympillä.

   Lainaa

  22. Tulos: +88 (88 ääntä)
   Tips: Herää kysymys miksei nuo tarjotut lihalaatikot kelpaa. Meillä oli muutama muutossa, aivan mainiosti ajaa asiansa.
   Kun ne saa vain lainaksi, niin mites ne sit palauttaa ilman AUTOA??!!!11

   Lainaa

  23. Tulos: +21 (37 ääntä)
   Topitii: Sen kun pyytää banaanilaatikoita lähikaupoista, kantaa sylissä kotiin 3-4 kpl kerrallaan ja tekee useamman reissun jalkapatikalla. Paitsi jos Axu ei muka pääse ruokaostoksillekaan ilman autoa…
   Jos ei tajua taitella niitä laatikoita auki niin siinähän sitten seilaa ees taas omaa tyhmyyttään

   Lainaa

  24. Tulos: +121 (121 ääntä)
   Huhujen mukaan Axu istuu nykyään tienposkessa sohvallaan ja huutaa ohikulkijoille pahvilaatikoiden ja auton puutteesta.

   Lainaa

  25. Jorma Ralli-Kukkula 8.8.2019 13:15
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Pirkko: Ei ole varaa bussimatkoihin, mutta kanto_avusta(!) maksaa kyllä? Jep…
   Veikkaan että olisi "maksanut" näkyvyyllä jollain omalla sometilillään ...

   Lainaa

  26. Tulos: +86 (94 ääntä)
   Tulee mieleen oma muutto pari vuotta sitten. Muutin pois paikkakunnalta, jossa ei bussit kulje, mutta pahvilaatikoita tarvitsin. Ratkaisuksi kävelin 5km lähimpään prismaan ja vielä pahimmilla pakkasilla. Ei tosiaan valitettu.

   Lainaa

  27. King Arthur 8.8.2019 18:43
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Voiskos joku omalla ajallaan ja autollaan tuoda laatikoita ja kantaa mun kamat kun stressaa. Eikä sit mitään lihalaatikoita kun en ajatellut palauttaa mitään.

   Lainaa

  28. Jaska Puttunen 8.8.2019 20:36
   Tulos: +61 (67 ääntä)
   Mäkkärin ranulaatikoilla on muutama muutto tullut hoidettua: kestävää sorttia ja saa hyvin kasattua päällekkäin. Axu vois hakea niitä, mut ei tietenkään autokaistalta kun SILLÄ EI OLE AUTOA!

   Lainaa

  29. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Vaikuttaapas Axu raskaalta ihmiseltä.

   Lainaa

  30. Tulos: -59 (85 ääntä)
   Mun mielestä Axu on vaan stressaantunut tosta muutosta. Olisi kiva jos ihmiset auttaisivat tuomitsemisen sijaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Axu ei anna raxua.

   Lainaa

  32. Tulos: -15 (41 ääntä)
   Miksi tuo Axu ei vain hanki autoa? Niitähän saa parilla satasella ihan leimattujakin.

   Lainaa

  33. Tulos: -28 (88 ääntä)
   Aika kylmää kyytiä tulee näemmä Axulle vähän joka puolelta. Varmaan osin itse aiheutettua tuo muuttokiire, mutta ihmisillä voi olla ihan oikeitakin ongelmia, jotka vaikeuttavat asioiden hoitoa. Aloitusviesti oli asiallinen, enkä ymmärrä miksi piti kaikkea muuta tyrkyttää. Noita pahvilaatikoita ei kauhean isoa pinoa saa kannettua bussilla, vaikka miten olisivat litistettyjä. Olen koettanut ja vaikka oli narua sun muuta, niin ihan oikeasti kiireessä se ei ole kauhean fiksu vaihtoehto. Kuulostaa siltä, että Axulla on tilanteesta paniikki ja nuo täysin toimimattomat ohjeet oli se viimeinen korsi, joka katkaisi kamelin selän. Itse olen pyrkinyt noudattamaan elämässäni ohjetta, ettei maassa makaavaa potkita, mutta näemmä kaikki eivät ole samaa mieltä.

   Lainaa

  34. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Sympatiseeraan Axua sikäli, että minunkin sisälläni asuu pieni Axu, joka aktivoituu juurikin stressistä, kiireestä ja väsymyksestä. Kaikki alkaa näyttää toivottomalta. Jos joku yrittää neuvoa järkevin ehdotuksin, herää epälooginen kiukku joko neuvon järkevyyttä kohtaan, kun en ole itse tullut hoksanneeksi samaa, tai sitä, että ratkaisu saattaa vaikuttaa simppeliltä ehdottajansa korviin, mutta ei minulle. Se, mitä en sympatiseeraa, on tuo rähjääminen. Vaikka kuinka kiukuttaa ja auttaja kuulostaa urpolta, niin kannattaa muistaa, että kukaan (tuntematon Facebookissa ainakaan) ei ole velvollinen auttamaan. Vaatii jo alhaista älykkyyttä olla kyvytön ymmärtämään, että apua pyydettäessä ei ole oman edun mukaista alkaa vittuilla, kiukutella, haukkua ja narista. Sekin jeesii avun saamista, että yrittää itse aina parhaansa mukaan auttaa muita. Yleensä ihmiset ovat kuitenkin sen verran suoraselkäisiä, että jos heitä on joskus autettu, niin antavat sitten apua takaisinpäin mahdollisuuksien mukaan - vaikka lainaamalla autoa tai kuskaamalla hakemaan pahvilaatikoita. (Enkä nyt tarkoita sitä, että jos joskus ala-asteella lainasit Jormalle pyyhekumia, niin Jorma on loppuelämän velvoitettu tulemaan muutossa kantoavuksi ensimmäisellä ilmoituksella - järki käteen vastapalveluksissakin)

   Lainaa

  35. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Axun jalat eivät kanna muualle kuin lähimpään lähikauppaan, eikä rahaa ole bussimatkoihin, meinasi ilmeisesti huonekalujen liikuttelunkin "maksaa" luonnossa, kun ei rahaa ole. Rahaa ei myöskään jatkossakaan tule muualta kuin kelasta ja sossusta, kun elämänasenne on tuollainen.

   Lainaa

  36. Tulos: +60 (66 ääntä)
   P: En nyt ihan ymmärrä, alotusviesti oli ihan asiallinen ja kyseli nimenomaan muilta muuttolaatikoita ja apua, ja kertoi että lähikaupat jo käyty läpi, miksi siis kaikki tarjoavat vaan vaihtoehtoa, ”hae kaupoista lisää”, kun sitä ei kysytty? Toki sinänsä hyvä vinkki mennä kuorman toimittamisen jälkeen uudelleen kysymään, [...]
   Tää tyyppi pyytää ihmisiä kuskaamaan autolla itselleen muuttolaatikoita, koska hänellä "ei ole varaa bussimatkoihin" ja vaatii vielä muuttoautoa, ilmeisesti kaikki pitäis saada ilmaiseksi. Tämän lisäksi hän pillastuu täysin kun joku kehottaa kaupoista etsimään, joten kyllä tästä paskamyrskystä menee kunnia ihan axulle itselleen.

   Lainaa

  37. Tulos: +57 (65 ääntä)
   Jenna: Aika kylmää kyytiä tulee näemmä Axulle vähän joka puolelta. Varmaan osin itse aiheutettua tuo muuttokiire, mutta ihmisillä voi olla ihan oikeitakin ongelmia, jotka vaikeuttavat asioiden hoitoa. Aloitusviesti oli asiallinen, enkä ymmärrä miksi piti kaikkea muuta tyrkyttää. Noita pahvilaatikoita ei kauhean isoa pinoa [...]
   Opettele lukemaan. Axu halusi viisi (5) kappaletta banaanilaatikoita, sen määrän kuljettaa aivan hyvin bussilla tai kävellenkin. Persaukisena nuorempana kävelin kymmenenkin kilometriä päästäkseni haluamaani paikkaan, ja Vantaalla on kymmenen kilometrin säteellä aika monta ruokakauppaa, josta voi laatikoita kysellä. Eipä olisi silloin tullut mieleenikään vaatia muilta autokyytejä, koska itse olin tilanteeni aiheuttanut, ja aika pikkujuttu tuo käveleminen on. Ei ole kyse mistään maassa makaavan potkimisesta, vaan itsesäälissä piehtaroivan draamakuningattaren esityksestä, jolle kukaan ei taputa.

   Lainaa

  38. Tulos: +29 (31 ääntä)
   wisegyu: Miksi jengi noita laatikkoja yrittää haalia…Muuttolaatikkoja saa helposti kotiin toimitettuna ja sieltä haettuna parilla kympillä.
   Ei taida axulla olla paria kymppiä kun ei ole bussiinkaan varaa ja epäilisin ettei axun luottotiedoilla niitä laskullekaan saa.

   Lainaa

  39. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Axulla ei ole varaa yhdys_sanoihin.

   Lainaa

  40. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Axulla ei ole ystäviä.

   Lainaa

  41. Tulos: -9 (35 ääntä)
   Ymmärrän kaikkien kannan. Axu ilmaisi aloituksessaan mitä on jo tehnyt ja mitä kaipaisi. Kävi jo kaupoissa ja silti toinen kommentti kehotti menemään kauppaan. Haloo? Kielenkäyttö ja kirjallinen ilmaisu häneltä vain vähän hukassa. Lisäksi mistä me tiedämme mitä ongelmia kullakin on taustalla? En kyllä ymmärrä miksi lihalaatikot eivät kelvanneet.

   Lainaa

  42. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Miksi axu jättänyt muuton viime tippaan, jos olisi ollut fiksu olisi jo kuukautta tai 2 aikaisemmin hakenut Kelasta muuttokustannuksiin apua ja etsinyt halvan muuttofirman tai kelaltakin olisi saanut muuttoapua jos sitä olisi hakenut, sukulaisilta, ystäviltä yms,, en ymmärrä että omaa hölmöyttään ja kiukuttelee randomeille koska ei oo hoitanut muutto asiaa ajallaan

   Lainaa

  43. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Miten hitosti sitä aikaa muuttoon tarvii jossei viikko riitä? Olen parikymmentä kertaa muuttanut (tavaraa on paljon, ja huonekaluja) ja aina riittäny pari päivää.

   Lainaa

  44. Tulos: +8 (28 ääntä)
   Näitä pässejä kyllä riittää. - Paljonko kello on? - Mikset osta kelloa? - Uusavuttomuus! - Kellonajan näkee puhelimesta sieltä ja sieltä ja tietokoneesta sieltä ja sieltä! - Ei minun nuoruudessani! - Vapaa kasvatus! - Parhaat kellot tehdään Sveitsissä! - Hitler! - Mene töihin niin tiedät kellonajan! - Stalin! - On se kumma kun kaikki pitäisi tarjota valmiina nenän eteen! Pitääkö kohta maksaa vuokrasi ja tehdä ruokasikin?! - Sodassa ei kellonaikoja kyselty vaan mentiin kun käskettiin! Et olisi sinäkään siinä kyselemässä jos ei olisi menty! Miksei voi vain vastata siihen mitä kysytään tai pitää turpaansa kiinni?

   Lainaa

  45. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Topitii: Sen kun pyytää banaanilaatikoita lähikaupoista, kantaa sylissä kotiin 3-4 kpl kerrallaan ja tekee useamman reissun jalkapatikalla. Paitsi jos Axu ei muka pääse ruokaostoksillekaan ilman autoa…
   Jep, näin mä tein. Joka aamu kävin kahdessa lähikaupassa, otin 4 laatikkoa kerrallaan, kun ei enempää saanut kantoon ja kävelin puol kilometria kotiin. Oli hieman ärsyttävää, mut sain tarpeeksi laatikoita ilman autoa ja rahaa.

   Lainaa

  46. Tulos: -5 (7 ääntä)
   S: Ymmärrän kaikkien kannan. Axu ilmaisi aloituksessaan mitä on jo tehnyt ja mitä kaipaisi. Kävi jo kaupoissa ja silti toinen kommentti kehotti menemään kauppaan. Haloo? Kielenkäyttö ja kirjallinen ilmaisu häneltä vain vähän hukassa. Lisäksi mistä me tiedämme mitä ongelmia kullakin on taustalla? En kyllä ymmärrä miksi lihalaatikot eivät kelvanneet.
   Lihalaatikot on tosi painavia verrattuna banaanilaatikoihin. Joten ymmärrän, jos haluaa minimoida kerralla kannettavan painon, muovilaatikot on off limits.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Voi jukra Axu :'( viikossa kerkee muuttaa vaikka kävellen, ei siihen autoa tarvi. Itellä kun ei ollu varaa muuttoautoon, niin siirrettiin kahden kilometrin päähän kaikki kamat kahteen pekkaan kantamalla. Sohvat, sängyt, kaikki. Meni just se viikko. Jos Axu alottaa, samantien, niin se ei edes tarvi autoa!

   Lainaa

  48. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Mulla ei ole varaa bussiin, eikä autoakaan löydy, mutta maksan kyllä jos kannat mun kamat!

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Jaska Puttunen: Mäkkärin ranulaatikoilla on muutama muutto tullut hoidettua: kestävää sorttia ja saa hyvin kasattua päällekkäin. Axu vois hakea niitä, mut ei tietenkään autokaistalta kun SILLÄ EI OLE AUTOA!
   Näen mielessäni kun joku ajaa mäkkärin autokaistalle: myyjä: mitä sais olla? Asiakas: saisinko 20 muuttolaatikkoa kaikilla mausteilla ja yks tuplajuusto?

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Tips: Herää kysymys miksei nuo tarjotut lihalaatikot kelpaa. Meillä oli muutama muutossa, aivan mainiosti ajaa asiansa.
   Mutta kun ei ole sitä autoa että saisi pahvilaatikon!! Tai lihalaatikon. Eikä taida edes tietää mikä se on.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Reppana: Voi jukra Axu viikossa kerkee muuttaa vaikka kävellen, ei siihen autoa tarvi. Itellä kun ei ollu varaa muuttoautoon, niin siirrettiin kahden kilometrin päähän kaikki kamat kahteen pekkaan kantamalla. Sohvat, sängyt, kaikki. Meni just se viikko. Jos Axu alottaa, samantien, niin se ei edes tarvi autoa!
   Axulla ei ole yhtään ystävää.

   Lainaa

  52. villi vaikkaus 16.8.2019 18:56
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Axu sai varmaan muuttaa ihan omin päin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: muutto, muuttaa, pahvilaatikot, muuttolaatikot, kaupat, kauppa, auto