Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 9

Sähköpotkulaudat: uhka vai mahdollisuus?
Foliohattu kiristää, osa 9

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 58 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1036 (1050 ääntä)
      Lindan kotikaupungin Wilma tarttee ihan lähiviikkoina palvelimelle lisää tilaa.

      Lainaa

    2. Tulos: +1293 (1307 ääntä)
      Aikakäsitteen eroavaisuudet eri ulottuuvuksien välillä on monella 7-vuotiaalla se mikä kertolaskuissa menee pieleen. Ps. Mitkä helvetin aikakäsitteen eroavaisuudet eri ulottovuuksien välillä?

      Lainaa

    3. Muumi (kopio) 15.8.2019 0:50
      Tulos: -480 (734 ääntä)
      Näin se vihreiden steinerkoulu aivopesee oppilaansa.

      Lainaa

    4. Tulos: +861 (867 ääntä)
      Harmi, kun opetussuunnitelmien pohjana käytetään harhaoppeja, vaikka käytettävissä olisi ei-yhtään-harhaisen Lindan opit.

      Lainaa

    5. Tulos: +467 (479 ääntä)
      Onneksi Linda ei ole minun äitini

      Lainaa

    6. Tulos: +740 (746 ääntä)
      Jos Lindan lapsi ei opi muiden mukana, voi se kertoa siitä että lapsi on jäänyt aiemmalle aikavyöhykkeelle

      Lainaa

    7. Mustalaisnaamio 15.8.2019 1:22
      Tulos: +573 (593 ääntä)
      Sitten vielä jotkut ihmettelee, etteivät lapset enää kunnioita opettajia vähääkään. Voi vain kuvitella, miten hämmentynyt lapsi on, kun äiti tyrmää kaikki koulussa opetetut asiat "harhaoppina". Mistähän Linda kaltaisineen tietää sitten ne oikeat asiat?

      Lainaa

    8. Tulos: -36 (366 ääntä)
      siis näitä ulottuvaisuvuuksia on erinlaisia ja aikakäsitys ei sovi yhdellä tapaa kaikkiin muotteihin. matemaattiset kaavat on suunniteltu ottamaan se huomiion se vale että maapallo on pyöreä vaikka siitä ei ole mitään todisteita. rokotuksia annetaan että silmät kieristyvät niin että maapallo näyttää pyöreältä vaikka se on littana. tutkikaa vaikka itse netistä. harhatietoa on koulu kirjat pullollaan. googlella löytyy TOTUUS.

      Lainaa

    9. Tulos: +375 (381 ääntä)
      Tiedemiesten kehittämä internet on sellainen portti, että se tuo kaikki hörhöt keskuuteemme.

      Lainaa

    10. Näsäpedia 15.8.2019 1:56
      Tulos: +173 (187 ääntä)
      sämpylä: siis näitä ulottuvaisuvuuksia on erinlaisia ja aikakäsitys ei sovi yhdellä tapaa kaikkiin muotteihin. matemaattiset kaavat on suunniteltu ottamaan se huomiion se vale että maapallo on pyöreä vaikka siitä ei ole mitään todisteita. rokotuksia annetaan että silmät kieristyvät niin että maapallo näyttää pyöreältä vaikka [...]
      Okei, kiitos tiedosta. Pitääkin tästä lähteä googleen tarkastaa TOTUUKSIA!

      Lainaa

    11. Kilokalori 15.8.2019 2:02
      Tulos: +296 (366 ääntä)
      Muumi (kopio): Näin se vihreiden steinerkoulu aivopesee oppilaansa.
      En tiedä mikä hivenaineiden puute sulla on, koska pelkästään äärioikeiston aivopesu ei voine selittää sun kirjoituksia tänne.

      Lainaa

    12. Tulos: +349 (353 ääntä)
      Sähköyliherkkyys on kyllä jännä trendi. Mitenköhän nää ihmiset perustelevat netinkäyttönsä? Haluaisin olla Lindan lapsen opettaja. Voisi olla tosi mielenkiintoisia vanhempainiltoja ♡ :D

      Lainaa

    13. Tulos: +161 (165 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Sitten vielä jotkut ihmettelee, etteivät lapset enää kunnioita opettajia vähääkään. Voi vain kuvitella, miten hämmentynyt lapsi on, kun äiti tyrmää kaikki koulussa opetetut asiat “harhaoppina”. Mistähän Linda kaltaisineen tietää sitten ne oikeat asiat?
      Internetistä ja YouTubestahan he ne asioiden "oikeat laidat" taitaa "tutkia".

      Lainaa

    14. Tulos: +170 (170 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Sitten vielä jotkut ihmettelee, etteivät lapset enää kunnioita opettajia vähääkään. Voi vain kuvitella, miten hämmentynyt lapsi on, kun äiti tyrmää kaikki koulussa opetetut asiat “harhaoppina”. Mistähän Linda kaltaisineen tietää sitten ne oikeat asiat?
      Linda ja muut tietää asiat paremmin tekemällä omaa tutkimusta ja lukemalla aatekumppaneidensa luotettavia tutkimustuloksia luotettavilla sivustoilla.

      Lainaa

    15. Isä neljän, joka olet töissä 15.8.2019 7:29
      Tulos: +142 (152 ääntä)
      Luonnonvoimien uhmaaminen alkoi kun Grak hoksasi että sopivalla juurella voi kietaista kiven kepin kärkeen ja iskeä sillä Juguria päähän, kun hän puhui liikaa asioista, joita ei käsitä.

      Lainaa

    16. Tulos: +219 (219 ääntä)
      Toivottavasti kukaan ei kerro Mikaelille että GPS-satelliitit lähettävät signaalia koko ajan, ihan kaikkialle maailmaan. Hehkulampun teholla 20200km korkeudelta, mutta silti.

      Lainaa

    17. Tulos: +121 (131 ääntä)
      Pääsisipä Lindan oppeihin muutamaksi tunniksi kyseisissä aineissa. Saisi hyvät naurut.

      Lainaa

    18. Tulos: +289 (295 ääntä)
      Sähköpotkulaudan GPS koetaan ongelmalliseksi, mutta intternetin käyttö sähkölaitteella on ihan ok. Miten mä en ymmärrä tätä yhtälöä?

      Lainaa

    19. Tulos: +119 (125 ääntä)
      Edellisessä elämässään Linda on aivan varmasti ollut joku pyhän inkvisition piispa. Vaalien uskonnon, tieteiden ja taiteiden puhdasoppisuutta kaikkea kerettiläisyyttä ja harhaoppeja vastaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +252 (260 ääntä)
      Täytyy sanoa, että niin järjetöntä kuin uskonnon, historian, biologian ja maantieteen kouluopetuksen pitäminen harhaoppina onkin, matematiikan kyseenalaistaminen on kyllä typerin salaliittoteoria, josta olen kuullut. Uskonnosta voit hyvin väittää, että on syrjintää kun sinun uskontoasi ei jostain syystä opeteta ainoana oikeana totuutena koulussa (jossa tarkoituksena on opettaa mihin eri uskonnoissa uskotaan, eikä mikä kyseisistä uskonnoista on totta). Se on typerää, mutta tavallaan ymmärrettävää. Historiaa on helppo kyseenalaistaa jos ei itse ymmärrä koko tieteenalasta tuon taivaallista. "Ei kukaan TIEDÄ mitä 1000 vuotta sitten tapahtui eikä sinne voi matkustaa katsomaan, joten minun mielipiteeni historiasta on aivan yhtä pätevä kuin koko tiedeyhteisön aikalaiskirjoituksia ja arkeologisia todisteita kriittisesti tutkimalla muodostama konsensus. Sitä paitsi luin netistä blogin jonka kirjoittaja oli minun kanssani aika samoilla linjoilla." Samoin biologiaa on helppo kyseenalaistaa, vaikka se monesti johtaakin siihen sisäiseen ristiriitaan, että samaan aikaan biologit eivät tiedä mistään mitään, mutta osaavat kuitenkin tuottaa kaiken maailman mielenhallinta- ja tappajaviruksia, joita sitten ujuttavat rokotteisiin. Maantieteen todenperäisyyden epäileminen on ihan luontevaa, koska Maa näyttää suurin piirtein litteältä kun katselet sitä Maan pinnalta. Ja tietysti geologit kaappaavat jokaisen joka yrittää paljastaa totuuden purjehtimalla Maan reunalle. Kunpa vain olisikin jokin tapa testata tuota "Maapallo-hypoteesia" ihan omatoimisesti niin, ettei kaiken maailman tiedemiehet pääsisi väliin sotkemaan. Ja tietysti sen pitäisi myös olla täysin vaivatonta, koska en nyt viitsisi tarkkailla puiden varjoja kotipihallani, matkustaa sitten vähän pohjoisemmaksi tai etelämmäksi, tarkkailla puiden varjoja siellä, ja lopuksi pähkäillä, että mikä voisi selittää tuon havaitun muutoksen. Mutta matematiikasta en kyllä keksi mitään kyseenalaistettavaa. Se kun perustuu täysin aksioomiin ja logiikkaan.

      Lainaa

    21. Johan Pompas 15.8.2019 8:31
      Tulos: +132 (134 ääntä)
      Henkka: Sähköpotkulaudan GPS koetaan ongelmalliseksi, mutta intternetin käyttö sähkölaitteella on ihan ok. Miten mä en ymmärrä tätä yhtälöä?
      Koska et ole ollut Lindan opissa.

      Lainaa

    22. Tulos: +106 (106 ääntä)
      Henkka: Sähköpotkulaudan GPS koetaan ongelmalliseksi, mutta intternetin käyttö sähkölaitteella on ihan ok. Miten mä en ymmärrä tätä yhtälöä?
      Eihän nee oo kato yhtään sama. GPS vaikuttaa käpyrauhaseen paljon enemmän kuin mobiilidata /s

      Lainaa

    23. Tulos: +157 (173 ääntä)
      Oma rehellinen mielipiteeni on että Lindalta pitäisi ottaa lapsi huostaan vielä kun kerkeää.

      Lainaa

    24. Tulos: +197 (197 ääntä)
      Voimia Lindan lapselle, pitkä koulutie tulossa.

      Lainaa

    25. Tulos: +149 (155 ääntä)
      Helposti matematiikasta voi saada kamaa foliohattuun, jos ei ymmärrä sitä kunnolla. Esimerkiksi ainakin itselleni peruskoulussa väitettiin, että kolmion kulmien summa on aina 180 astetta. Tämähän pitää paikkansa ainoastaan euklidisessa geometriassa. Piirräpä kolmio ilmapalloon ja mittaa sen kulmien summa. Illuminati.

      Lainaa

    26. Tulos: +125 (127 ääntä)
      Mainittakoon, että on paljon asioita mitä peruskoulun matikassa ei oteta huomioon. Peruskoululaiset kun ovat lapsia, ja heidän on tarkoitus oppia laskemaan oleellisia laskuja (tästäkin voi olla montaa mieltä) eikä suinkaan minkään muiden ulottuvuuksien aikakäsityksien (???) laskuja.

      Lainaa

    27. Tulos: +89 (93 ääntä)
      jepz: Pääsisipä Lindan oppeihin muutamaksi tunniksi kyseisissä aineissa. Saisi hyvät naurut.
      En tiiä missä aineissa tarvitsee olla, että Lindan jutut alkaa kuulostaa järkeviltä.

      Lainaa

    28. Tulos: +138 (142 ääntä)
      Pauli on tavallista ihmistä vähän pidemmällä ajatuksissaan ja tarvitsee eduskuntapuolueen jolla on vaaliteemana "Portaalirajat kiinni!".

      Lainaa

    29. Tulos: +66 (72 ääntä)
      Mistä portaaleista Pauli puhuu, ja miten ne liittyy kuuhun?

      Lainaa

    30. Tulos: +82 (84 ääntä)
      Hohhoi: Eihän nee oo kato yhtään sama. GPS vaikuttaa käpyrauhaseen paljon enemmän kuin mobiilidata /s
      Paitsi, jos 5G. Sitten se on saatanan myrkkyä.

      Lainaa

    31. Tulos: +66 (70 ääntä)
      traumcity: Aikakäsitteen eroavaisuudet eri ulottuuvuksien välillä on monella 7-vuotiaalla se mikä kertolaskuissa menee pieleen. Ps. Mitkä helvetin aikakäsitteen eroavaisuudet eri ulottovuuksien välillä?
      Arvaukseni on, että Linda on joskus kuullut fysiikan käsitteen aikadilaatio ymmärtämättä sitä ollenkaan.

      Lainaa

    32. Tulos: +54 (72 ääntä)
      Korjaaja: Täytyy sanoa, että niin järjetöntä kuin uskonnon, historian, biologian ja maantieteen kouluopetuksen pitäminen harhaoppina onkin, matematiikan kyseenalaistaminen on kyllä typerin salaliittoteoria, josta olen kuullut. Uskonnosta voit hyvin väittää, että on syrjintää kun sinun uskontoasi ei jostain syystä opeteta [...]
      Matematiikkaa on hankala ymmärtää. Ei siis mistään Barbien "matematiikka on vaikeaa!" syistä, vaan siksi että se menee aika nopeasti arkijärjen yläpuolelle -en osaa todeta johonkin Ehrenfestin teoreemaan muuta kuin "aijaa", enkä luule että moni muukaan osaa (ne jotka osaavat, onnea teille). Monissa muissa asioissa pääsee aika pitkälle päättelemällä niiden asioiden pohjalta jotka voi ymmärtää. Jos maapallo ei ole aika pyöreä ja kiertoradalla ei ole satelliitteja, niin millä satelliittipaikantimemme toimivat, taialla? Ja miksi yliopistolle voi kuka tahansa hakeutua opiskelemaan insinööritieteitä ja ottaa itse selvää, jos olisi salaliitto niin eikö sellainen pitäisi estää? Mitä hyötyä koko salaliitosta olisi, ja kenelle? Eli vaikkei tajuakaan miten ne satelliitit tarkasti ottaen hommansa hoitavat, niin salaliitto sotisi aika monia sellaisia asioita vastaan jotkä tajuaa. Korkeamman matematiikan syystä ja tarkoituksesta on vaikea sanoa mitään ellei ole asiaan aika perehtynyt, joten voi vapaammin luulla ihan mitä sattuu.

      Lainaa

    33. Tulos: +31 (35 ääntä)
      traumcity: Mitkä helvetin aikakäsitteen eroavaisuudet eri ulottovuuksien välillä?
      Jaa-a. Jos mietimme aikaa yhtenä ulottuvuutena ja liikkumista tässä neliulotteisessa avaruudessa vakionopeudella, niin kyllähän kolmeen muuhun ulottuvuuteen suuntautuvat liikkeet vaikuttavat aikakäsitteeseen. Ei, ei tuossa ole mitään järkeä, vaikka kuinka yrittäisi.

      Lainaa

    34. Kirjautuminen epäonnistui 15.8.2019 14:26
      Tulos: +82 (82 ääntä)
      Tulee mielenkiintoiset seuraavat 10 vuotta Feissarimokissa...

      Lainaa

    35. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Sorsa: Arvaukseni on, että Linda on joskus kuullut fysiikan käsitteen aikadilaatio ymmärtämättä sitä ollenkaan.
      Kyllä, ihan samaa ajattelin.

      Lainaa

    36. Punainen Komentaja 15.8.2019 15:50
      Tulos: +63 (63 ääntä)
      zorro: Oma rehellinen mielipiteeni on että Lindalta pitäisi ottaa lapsi huostaan vielä kun kerkeää.
      Kyllä, leikinlasku sikseen, huomaa selvästi kärsivän mielenterveyden ongelmista, todennäköisesti koulun opit ei ole ainut mitä pitää harhaoppina, sama pätee luultavasti kaikkeen, kuten ravintoon, terveydenhoitoon jne

      Lainaa

    37. Punainen Komentaja 15.8.2019 15:52
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      zorro: Oma rehellinen mielipiteeni on että Lindalta pitäisi ottaa lapsi huostaan vielä kun kerkeää.
      Kyllä, leikinlasku sikseen, huomaa selvästi kärsivän mielenterveyden ongelmista, todennäköisesti koulun opit ei ole ainut mitä pitää harhaoppina, sama pätee luultavasti kaikkeen, kuten ravintoon, terveydenhoitoon jne
      zorro: Oma rehellinen mielipiteeni on että Lindalta pitäisi ottaa lapsi huostaan vielä kun kerkeää.
      Hemmetin nopeasti, todennäköisesti myös oikea ravinto ja terveydenhoito on harhaoppia.

      Lainaa

    38. Tulos: +32 (44 ääntä)
      Voi Lindaa... Enemmän vielä Lindan lasta ja lapsen isää. Opettajan ei tarvitse kestää kuin vuosi, mut nää kaksi muuta elää ton naisen kanssa.

      Lainaa

    39. Tulos: +41 (55 ääntä)
      Joo: Matematiikkaa on hankala ymmärtää. Ei siis mistään Barbien “matematiikka on vaikeaa!” syistä, vaan siksi että se menee aika nopeasti arkijärjen yläpuolelle [...]
      Matematiikkaa on helppo ymmärtää - koulussa. Se ei lukiossakaan mene koskaan arkijärjen yläpuolelle. Jos yliopistossa haluaa välttämättä lukea lukuteoriaa (ryhmät jne) tai kvanttimatematiikkaa, niin toki sitten pääsee "maalaisjärjettömiin" juttuihin. Tietotekniikan matematiikassa päätyy joskus "mahdoton todistaa" tai "todistus vie enemmän aikaa/tilaa kuin maailmankaikkeus".

      Lainaa

    40. Tulos: +52 (52 ääntä)
      Lindan statukseen on pakko todeta, että niin tulee. Mutta ei siitä syystä, mistä Linda ajattelee.

      Lainaa

    41. Tulos: +82 (82 ääntä)
      Titityy: Sähköyliherkkyys on kyllä jännä trendi. Mitenköhän nää ihmiset perustelevat netinkäyttönsä? Haluaisin olla Lindan lapsen opettaja. Voisi olla tosi mielenkiintoisia vanhempainiltoja ♡
      Huvittavinta on se ettei nämä tyypit ole kertaakaan läpäisseet sokkotestiä jossa lähellä on esim. muuntaja mistä ei vain ole kerrottu henkilölle.

      Lainaa

    42. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Kohta tiede aukaisee semmoiset kvanttiportaalit toisiin ulottuvuuksiin, että koulumatikka pyörähtää ihan nurin kurin!

      Lainaa

    43. Tulos: +50 (50 ääntä)
      JoJo: Voimia Lindan lapselle, pitkä koulutie tulossa.
      Onneksi pääsee kouluun. Vielä on muksulla toivoa.

      Lainaa

    44. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Ihan tässä mietin että onkohan Lindan tenava mun luokalla? Mikäli näin on, niin työkkäri kutsuu.

      Lainaa

    45. Tulos: +72 (74 ääntä)
      Minulla käy aina toisinaan asiakas, joka yrittää markkinoida minulle litteän maan teoriaa. Yritin joskus väitellä hänen kanssaan asiasta, mutta luovutin väitteen "se on saatana, joka haluaa ihmisten uskovan maan olevan pyöreä" kohdalla ja karkasin taukohuoneeseen. Minulle ei ikinä edes auennut, että miksi saatana haluaa ihmisten uskovan maan olevan pyöreä, eikä tämä siihen sen kummemmin osannut edes vastata.

      Lainaa

    46. Tulos: +33 (33 ääntä)
      traumcity: Aikakäsitteen eroavaisuudet eri ulottuuvuksien välillä on monella 7-vuotiaalla se mikä kertolaskuissa menee pieleen. Ps. Mitkä helvetin aikakäsitteen eroavaisuudet eri ulottovuuksien välillä?
      Linda on eri ulottuvuudella kuin me. Siksi hänellä kaikki kestää paljon pitempään.

      Lainaa

    47. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Ihimemies: Paitsi, jos 5G. Sitten se on saatanan myrkkyä.
      Myrkkyä, joka pysähtyy a4-arkkiin tai ihon sarveissolukkoon eli hilseeseen.

      Lainaa

    48. Tulos: +74 (76 ääntä)
      Ironian huippu kyllä toi sähköyliherkkien facebook ryhmä johon tarvii sähkölaitteen päästäkseen.

      Lainaa

    49. Tulos: +7 (31 ääntä)
      Muumi (kopio): Näin se vihreiden steinerkoulu aivopesee oppilaansa.
      Sori vaan, toi sekopää kyllä äänestää Persuja, ellei sitten ole fiksu kaheli ja äänestä Aku Ankkaa.

      Lainaa

    50. King Arthur 16.8.2019 5:18
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      On niissä sähköpotkulaudoissa ihan selkeä terveyshaitta. Turkulaisena olen tottunut että kamikaze-pyöräilijöitä saa varoa otsa hiessä, nyt kun sieltä tullaan "jalankulkijan" ominaisuudessa vielä noilla vempaimilla niin ottaa jo sydänalasta autoillessa.

      Lainaa

    51. Kummallista 16.8.2019 5:44
      Tulos: +18 (18 ääntä)
      Väsynyt: Matematiikkaa on helppo ymmärtää – koulussa. Se ei lukiossakaan mene koskaan arkijärjen yläpuolelle. Jos yliopistossa haluaa välttämättä lukea lukuteoriaa (ryhmät jne) tai kvanttimatematiikkaa, niin toki sitten pääsee “maalaisjärjettömiin” juttuihin. Tietotekniikan matematiikassa päätyy joskus “mahdoton todistaa” tai “todistus vie enemmän aikaa/tilaa kuin maailmankaikkeus”.
      Välähti tietotekniikka- sanan kohdalla muisto lauseesta "bad command or file name".

      Lainaa

    52. Tulos: +11 (25 ääntä)
      Minun mielestäni ainut oleellinen harhaoppi koulussa on nimenomaan kirjoitus. Mahtaa Linda järkyttyä, kun näkee minkänäköisiä kirjaimia koululaiset nykypäivänä laitetaan kirjoittamaan. Kyllä ainut oikea kirjoitustyyli on kaunokirjoitus, ja siinäkin ne kirjaimet, jotka minulle opetettiin!

      Lainaa

    53. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Minäminä: Minun mielestäni ainut oleellinen harhaoppi koulussa on nimenomaan kirjoitus. Mahtaa Linda järkyttyä, kun näkee minkänäköisiä kirjaimia koululaiset nykypäivänä laitetaan kirjoittamaan. Kyllä ainut oikea kirjoitustyyli on kaunokirjoitus, ja siinäkin ne kirjaimet, jotka minulle opetettiin!
      Kouluvuosieni jälkeen olen tarvinnut kaunokirjoitusta pelkästään nimikirjoitukseeni. Kaiken muun tekstin kirjoitan tekstaamalla.

      Lainaa

    54. Tulos: +38 (38 ääntä)
      "Nyt 50 vuotta myöhemmin on kovaa vauhtia tulossa kvanttifysiikka" Pisti vähän silmään, eikö sitä kvanttifysiikkaa alettu miettiä jo joku sata vuotta sitten? Varmaan ilman sitä ei oltaisi mihinkään kuuhun menty eikä Paulikaan pääsisi jakamaan idiotismiaan internetissä.

      Lainaa

    55. Tulos: -14 (46 ääntä)
      jamppa: Sori vaan, toi sekopää kyllä äänestää Persuja, ellei sitten ole fiksu kaheli ja äänestä Aku Ankkaa.
      Persut tymiä, hihihi, kylläpäs olenkin parempi kuin muut.

      Lainaa

    56. Vanha steinerilainen 16.8.2019 22:15
      Tulos: +19 (27 ääntä)
      Muumi (kopio): Näin se vihreiden steinerkoulu aivopesee oppilaansa.
      Niin no mä olin steinerissa pari vuotta eikä ollut kyllä mitenkään liian hörhö. Niin ja en ole vihreä. Eikä ole vanhempanikaan.

      Lainaa

    57. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Käy sääliksi Lindan lasta :(

      Lainaa

    58. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Parasta että tän mokan alla mainoksena ”Suojaa kotisi virta- ja jännitepiikeiltä!”

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: sähköyliherkkyys, sähköyliherkät, sähkö, sähköpotkulaudat, koulu, esikoulu, eskari, harhaoppi, Yle, uutiset, kuu, kuulento, kvanttifysiikka