Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sekalaisia, osa 386

  Tatuointi Google kääntäjän avulla?
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 386

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +397 (443 ääntä)
   Kumpi noista on se moka vai molemmat? Toinen tahtoo väriä kielellä jota ei osaa ja toinen lähettelee asiakkailleen tekstejä asiakkailleen käännöskooneella, joka tunnetusti ei osaa kuin välttävästi germaanisia kieliä.

   Lainaa

  2. pinkki puudeli 2.7.2019 0:39
   Tulos: +314 (958 ääntä)
   Ala-arvoinen vitsi tuo obeesin vaimon muka-kärsivä mies. Näitä hassunhauskoja sutkauksia näkyi jo 1700-luvun pilakuvissa, sittemmin moni on sivistynyt. (enkä ole ns. kohderyhmää, en vain siedä tyhmyyttä ja ilkeyttä)

   Lainaa

  3. Tulos: +485 (499 ääntä)
   On siis oikeasti ihmisiä jotka kuvittelevat että Google-kääntäjä pystyy tuottamaan ymmärrettävää tekstiä. "en tienny että se on epäkunnossa"... huoh. Kääntävätköhän nämä ihmiset myös muunkieliset tekstit suomeksi Googlella ja kuvittelevat että se oli alkuperäiskielelläkin samanlaista hölynpölyä?

   Lainaa

  4. Tulppaani Tiina 2.7.2019 5:59
   Tulos: -651 (845 ääntä)
   pinkki puudeli: Ala-arvoinen vitsi tuo obeesin vaimon muka-kärsivä mies. Näitä hassunhauskoja sutkauksia näkyi jo 1700-luvun pilakuvissa, sittemmin moni on sivistynyt. (enkä ole ns. kohderyhmää, en vain siedä tyhmyyttä ja ilkeyttä)
   Höpö höpö! Siellä taas ammattiloukkaantuja vauhdissa isosti! Se sun puudeli on muuttunu pinkiks, kun syöt niin kovaa vauhtia kakkua ja makkaraa, että se sun lettu venähtää ihan ennätystahtia! Siellä sitten gyniksellä kattellaan, että "Taivas varjele tätä piparitaikinaa ja Hubba bubbaa on paljon täällä, kuinka sää voit ees virtsalla käydä?! Tai mustikkametsällä?!" Tee kaikille palvelus ja kiristä ne häpärit.

   Lainaa

  5. Mies19cmVantaa 2.7.2019 6:02
   Tulos: +377 (471 ääntä)
   Tulppaani Tiina: Höpö höpö! Siellä taas ammattiloukkaantuja vauhdissa isosti! Se sun puudeli on muuttunu pinkiks, kun syöt niin kovaa vauhtia kakkua ja makkaraa, että se sun lettu venähtää ihan ennätystahtia! Siellä sitten gyniksellä kattellaan, että “Taivas varjele tätä piparitaikinaa ja Hubba bubbaa on paljon täällä, kuinka sää voit [...]
   Oli kyllä niin hirveetä paskaa, että luikautin ensimmäisen alapeukun!

   Lainaa

  6. Tulos: +467 (545 ääntä)
   pinkki puudeli: Ala-arvoinen vitsi tuo obeesin vaimon muka-kärsivä mies. Näitä hassunhauskoja sutkauksia näkyi jo 1700-luvun pilakuvissa, sittemmin moni on sivistynyt. (enkä ole ns. kohderyhmää, en vain siedä tyhmyyttä ja ilkeyttä)
   Miehen ilme on sellainen, että vitsi toimii vaikka vieressä olisi normaalipainoinenkin nainen.

   Lainaa

  7. Kummallista 2.7.2019 6:47
   Tulos: +230 (254 ääntä)
   Vaikka hampsterit tukkii ruokaa nassuun kovaa kyytiä, niin ehkä kannattaa kuitenkin 62kg kohdalla kattella mitä sille antaa.. Joo, on varmasti sopusuhtainen, yhtä kaareva joka puolelta kokoonsa nähden.

   Lainaa

  8. No joku nimi 2.7.2019 7:16
   Tulos: +43 (61 ääntä)
   Kokeilin kerran kääntää yhtä harrastukseen liittyvää juttua venäjästä suomeksi, osaan kyllä pikkaisen venäjää, mutta ihan vähän. Pari lausettta sain omilla taidoillani järkeväksi, kun kirjaimet sentään osaan, mutta lopusta en saanut enää mitään selvää.

   Lainaa

  9. Luuviulu&läskibasso 2.7.2019 8:13
   Tulos: -209 (327 ääntä)
   pinkki puudeli: Ala-arvoinen vitsi tuo obeesin vaimon muka-kärsivä mies. Näitä hassunhauskoja sutkauksia näkyi jo 1700-luvun pilakuvissa, sittemmin moni on sivistynyt. (enkä ole ns. kohderyhmää, en vain siedä tyhmyyttä ja ilkeyttä)
   Ettei vain sulla nyt kuitenkin olisi kertynyt muutama kilo liikaa..:p

   Lainaa

  10. taivaasta 2.7.2019 8:47
   Tulos: +60 (264 ääntä)
   pinkki puudeli: Ala-arvoinen vitsi tuo obeesin vaimon muka-kärsivä mies. Näitä hassunhauskoja sutkauksia näkyi jo 1700-luvun pilakuvissa, sittemmin moni on sivistynyt. (enkä ole ns. kohderyhmää, en vain siedä tyhmyyttä ja ilkeyttä)
   Sanotko noin, koska nainen on lihava? Kuva toimisi ihan yhtä hyvin hoikan naisen kanssa, miehen ilmeen vuoksi. Ehkä kannattaisi vilkaista peiliin ja miettiä omia arvojasi.

   Lainaa

  11. Tulos: -87 (115 ääntä)
   Kati levittää selvästi homopropagandaa! Voi hemmetti mitä pakkosyöttämistä….

   Lainaa

  12. Tulos: -92 (150 ääntä)
   Tajusin vasta nyt, että sateenkaari on siis sateen kaari, vähän niinku sateen tekemä kaari

   Lainaa

  13. Ihmettelen vaan 2.7.2019 9:36
   Tulos: +104 (148 ääntä)
   Nauroin viimeisen jutun kuvalle jo uutisen nähdessäni, koska kieltämättä miehen ilme on vähän epäonnistunut kuvassa juuri oikealla tavalla. Hyvä huono vitsi, ja tuskin Amalie näitä juttuja lukee.

   Lainaa

  14. Tulos: +100 (106 ääntä)
   Kari-parka jätetty sateeseen.

   Lainaa

  15. pakkasenpurema 2.7.2019 10:06
   Tulos: +140 (148 ääntä)
   Miekin kyseisen artikkelin lukiessani mietin että nyt on pääkuva kyllä hillittömällä tavalla valittu. Miehen ilme oli muissa jutun kuvissa ihan tyytyväinen :) Vitsi taitaa osua lähinnä toimittajan ja/tai kuvaajan nilkkaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +45 (149 ääntä)
   Olen kuullut siitä miten julmia ihmiset voivat olla ylipainoisia ihmisiä kohtaan.. mutta silti aina Feissarimokien kommenttien lukeminen on järkyttävää. En tiedä vihatasäanko mitään muuta ihmisryhmää näin palavasti?

   Lainaa

  17. Adolf Putin 2.7.2019 10:39
   Tulos: -28 (64 ääntä)
   No joku nimi: Kokeilin kerran kääntää yhtä harrastukseen liittyvää juttua venäjästä suomeksi, osaan kyllä pikkaisen venäjää, mutta ihan vähän. Pari lausettta sain omilla taidoillani järkeväksi, kun kirjaimet sentään osaan, mutta lopusta en saanut enää mitään selvää.
   Venäjä on paska maa ja kieli vielä paskempi, mutta käännöshommissa kannattaa kääntää englannista haluttuun kieleen, niin kääntyy edes hieman paremmin.

   Lainaa

  18. Tulos: +91 (101 ääntä)
   Haluaisinpa nähdä 62 kg painavan hamsterin. Sehän saattaisi olla jopa omistajaansa isompi.

   Lainaa

  19. Tulos: -43 (69 ääntä)
   pinkki puudeli: Ala-arvoinen vitsi tuo obeesin vaimon muka-kärsivä mies. Näitä hassunhauskoja sutkauksia näkyi jo 1700-luvun pilakuvissa, sittemmin moni on sivistynyt. (enkä ole ns. kohderyhmää, en vain siedä tyhmyyttä ja ilkeyttä)
   En oikein ymmärrä mitä niissä pilakuvissa näkyi? Kärsiviä puolison vieressä? Ja ketä kiinnostaa feissarimokien kommenttiosiossa oletko puolisotyyppiä. Ei täällä varmaan moni ole seuraa hakemassa. Vai voisiko olla että ymmärrät vitsin hieman (täysin) väärin?

   Lainaa

  20. PäteePieremällä 2.7.2019 12:49
   Tulos: +6 (24 ääntä)
   Joakimin kommentti.. repesin, hyvällä tavalla.

   Lainaa

  21. Santeri Alkio 2.7.2019 13:24
   Tulos: +54 (88 ääntä)
   pinkki puudeli: Ala-arvoinen vitsi tuo obeesin vaimon muka-kärsivä mies. Näitä hassunhauskoja sutkauksia näkyi jo 1700-luvun pilakuvissa, sittemmin moni on sivistynyt. (enkä ole ns. kohderyhmää, en vain siedä tyhmyyttä ja ilkeyttä)
   1700-luvulla ylipainoisuus oli tavallisen rahvaan keskuudessa sen verran harvinaista, että näissä pilakuvissa ei tehty pilaa kohdehenkilöiden ylipainosta vaan sillä kuvattiin ylimystön ja vauraiden ihmisten turhamaisuutta ja leveää elämäntapaa, josta köyhä kansa kyllä keksi huumoria. Toiset näkivät nälkää ja toiset ahnehtivat vailla myötätuntoa. Olet kyllä tästä aikalaisvinoumastasi huolimatta vapaa myötätuntoosi menneiden vuosisatojen porvareita ja ylimyksiä kohtaan, joita varmaankin kovasti satutti sortamansa köyhän, luokkayhteiskunnan pohjasakan harjoittama pilkka.

   Lainaa

  22. Tulos: +32 (82 ääntä)
   Piupaupou: Olen kuullut siitä miten julmia ihmiset voivat olla ylipainoisia ihmisiä kohtaan.. mutta silti aina Feissarimokien kommenttien lukeminen on järkyttävää. En tiedä vihatasäanko mitään muuta ihmisryhmää näin palavasti?
   Eihän täällä kommenteissa olla ylipainoisia vihattu. Kuten tuossa mokassakin, niin myös täällä on naurettu tuon miehen kärsivälle ilmeelle. Kukaan ei ole liittänyt sitä mitenkään vieressä olevan naisen painoon. Paitsi ne, jotka ovat arvostelleet sitä onko tuo vitsi hauska.

   Lainaa

  23. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Axu: Tajusin vasta nyt, että sateenkaari on siis sateen kaari, vähän niinku sateen tekemä kaari
   Sateen tekemä ympyrä.

   Lainaa

  24. Tulos: -40 (74 ääntä)
   pinkki puudeli: Ala-arvoinen vitsi tuo obeesin vaimon muka-kärsivä mies. Näitä hassunhauskoja sutkauksia näkyi jo 1700-luvun pilakuvissa, sittemmin moni on sivistynyt. (enkä ole ns. kohderyhmää, en vain siedä tyhmyyttä ja ilkeyttä)
   *NIGGERED*

   Lainaa

  25. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Tulppaani Tiina: Höpö höpö! Siellä taas ammattiloukkaantuja vauhdissa isosti! Se sun puudeli on muuttunu pinkiks, kun syöt niin kovaa vauhtia kakkua ja makkaraa, että se sun lettu venähtää ihan ennätystahtia! Siellä sitten gyniksellä kattellaan, että “Taivas varjele tätä piparitaikinaa ja Hubba bubbaa on paljon täällä, kuinka sää voit [...]
   Että mitä että? Jos nyt jotain selvää tuosta röyhtäisystä sain, niin sanoisin, että saattaa "Tulppaani Tiinalla" (vai oliko se Timo 14 v.) naisen anatomian ymmärrys olla vähän hatara.

   Lainaa

  26. Tulos: +64 (74 ääntä)
   foo: Haluaisinpa nähdä 62 kg painavan hamsterin. Sehän saattaisi olla jopa omistajaansa isompi.
   Etpä muuten haluais. Ainakaan ilman, että se on kalterien takana. Mielellään aika paksujen. Nopeajalkainen ja isohampainen 62 kiloinen jyrsijä vapaalla jalalla vois olla ihan aikuisten oikeesti totinen paikka.

   Lainaa

  27. Tiinan mies Harri 2.7.2019 19:27
   Tulos: -61 (75 ääntä)
   titiuu: Että mitä että? Jos nyt jotain selvää tuosta röyhtäisystä sain, niin sanoisin, että saattaa “Tulppaani Tiinalla” (vai oliko se Timo 14 v.) naisen anatomian ymmärrys olla vähän hatara.
   Isälläs oli naisen anatomian ymmärrys hatara, kun sua teki!

   Lainaa

  28. Tulos: +43 (47 ääntä)
   bob: Etpä muuten haluais. Ainakaan ilman, että se on kalterien takana. Mielellään aika paksujen. Nopeajalkainen ja isohampainen 62 kiloinen jyrsijä vapaalla jalalla vois olla ihan aikuisten oikeesti totinen paikka.
   Kaikkitietävä Wikipedia kertoo, että painavin kapybara, joka on maailman isoin jyrsijä, on painanut 91 kg.

   Lainaa

  29. Tulos: -41 (51 ääntä)
   Mies19cmVantaa: Oli kyllä niin hirveetä paskaa, että luikautin ensimmäisen alapeukun!
   Mun silmissä se oli jo niin överiks vedettyä paskaa et oli pakko antaa jo yläpeukkua! :'D

   Lainaa

  30. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Adolf Putin: Venäjä on paska maa ja kieli vielä paskempi, mutta käännöshommissa kannattaa kääntää englannista haluttuun kieleen, niin kääntyy edes hieman paremmin.
   Käännöshommissa kannattaa käyttää kääntäjää - siis ihan ihmistä.

   Lainaa

  31. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Petkele: Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet
   Aina löytyy joku joka inisee ettei tässä ole tapahtunut mokaa. Sivuston kuvaus:''Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet''. Meinaatko että täällä riittäis sisältöä pelkistä facebookin mokista?

   Lainaa

  32. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Axu: Tajusin vasta nyt, että sateenkaari on siis sateen kaari, vähän niinku sateen tekemä kaari
   Cateengaari

   Lainaa

  33. Tulos: -6 (10 ääntä)
   tonique: Kaikkitietävä Wikipedia kertoo, että painavin kapybara, joka on maailman isoin jyrsijä, on painanut 91 kg.
   Rescuemarsu?

   Lainaa

  34. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Kuinkas teillä on tapana sanoa? 1. Kivespussi 2. Kives Jussi 1. Turvenuija 2. Turve Tuija

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Piupaupou: Olen kuullut siitä miten julmia ihmiset voivat olla ylipainoisia ihmisiä kohtaan.. mutta silti aina Feissarimokien kommenttien lukeminen on järkyttävää. En tiedä vihatasäanko mitään muuta ihmisryhmää näin palavasti?
   Kumma juttu ku mokassa ja täällä kommenteissa kukaan ei oo puhunu naisen ylipainosta mitään.

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Merppa: Miehen ilme on sellainen, että vitsi toimii vaikka vieressä olisi normaalipainoinenkin nainen.
   Toimisi, mutta toinen juttu on olisiko sitä tullut mieleen tehdä. Olisi tai ei, niin kuitenkin eätodennäköisemmin kuin ylipainoisen naisen kanssa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, sateenkaari, sateen kari, äänestys, kysely, iltalehti, ylipaino, paino, hamsterit, espanja, käännös, Google Translate, kääntäjä