Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hääpuku läskille

Etsitään koon 56-58 hääpukua!
Hääpuku läskille

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 130 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1859 (1939 ääntä)
      Mitä helvettiä Jenni?

      Lainaa

    2. Tulos: +948 (1068 ääntä)
      Aina tulee joku läski huutelee kun on hyvät psykoosit päällä.

      Lainaa

    3. Tulos: +948 (982 ääntä)
      "ihana" ihminen...

      Lainaa

    4. Tulos: +562 (600 ääntä)
      Jenni! Nyt niitä kuvia niin voidaan kehua.

      Lainaa

    5. Tulos: +1659 (1723 ääntä)
      Jenni, sä oot ihminen sieltä rumimmasta päästä. Ja sun rumuutta ei saa laihtumalla tai meikkaamalla häviämään.

      Lainaa

    6. Tulos: +522 (558 ääntä)
      Jenni on varsin tahdikas tapaus jolla on näköjään "faktat" hallussa.

      Lainaa

    7. Tulos: +844 (922 ääntä)
      Voitaisko Suomessa kieltää serkusten väliset avioliitot niin syntyis vähemmän Jennejä?

      Lainaa

    8. Tulos: -844 (1038 ääntä)
      Hyvä Jenni! Läskit ihmiset on yks yhteiskunnan turhuus. Propsit Jennille.

      Lainaa

    9. Tulos: +846 (894 ääntä)
      Kuinka ilkeä voikaan ihminen toiselle olla. Surullista ennen kaikkea Jennin itsensä puolesta. Ei hyvistä kasvuoloista noin ilkeäksi kasveta? Vaikuttaa siltä, että hänellä on tosi paha olla. Tai ainakin mulle itelleni tuli tosi paha olo pelkästä ajatuksesta, että sanoisin noin ilkeästi kenellekään.

      Lainaa

    10. Tulos: +771 (821 ääntä)
      Ei vittu mikä kusipää. Ja tämä on fakta.

      Lainaa

    11. Lohikäärme 27.6.2019 1:50
      Tulos: +825 (877 ääntä)
      Vituttaa Jenni laihana ihmisenä, joka on kihloissa läskin kanssa. Vittu sillä painolla mitään väliä ja minun emäntä tulee näyttämään niin perkeleen kauniilta siellä alttarilla. Jenni, kukaan ei tule katsomaan sua sillä rakkaudella millä minä katson naistani vaikka hän onkin puolet minua painavampi. Niin, mietippä sitä. (Ja molemmat tiedämme ylipainoisuuden vaarat. Mutta en näe syytä pakottaa häntä koko laihdutus juttuun. Sen pitää lähteä ihmisestä itsestään. Tällä hetkellä molemmat aktiivisesti salilla koska yhteistä tekemistä + rakas haluaa parantaa mahdollisuuksia tuoda lapsi turvallisesti maailmaan joku päivä. Siihenkin kun tuo valitettavasti vaikuttaa.)

      Lainaa

    12. Tulos: +126 (150 ääntä)
      Jenni,tehdään niitä siinä missä muitakin vaatteita: http://www.kaunismorsian.fi/Pluskoot

      Lainaa

    13. Tulos: +228 (250 ääntä)
      Jennin kaltaisen ihmisen kaikki tarttis ystäväksi kertomaan faktoja. Nousis ainakin arvostus muita ystäviä kohtaan. Toivottavasti joku päivä osuu Jennin omille sukille tuo käytös ja osuuhan se. Noin kamalan ja vaikean ihmisen ei tarvi haaveilla helposta loppuelämästä.

      Lainaa

    14. Tulos: -262 (622 ääntä)
      Toisaalta kyllä ymmärrän Jennin mielipiteet. Läskiys ja "bodypositive"-asenne ei ole tervettä. Mutta eivät nuokaan Jennin suoraan päin naamaa laukomiset ole tervettä. Antaa kaikkien mennä naimisiin, ja kokea itsensä kauniiksi. Jos morsian miellyttää sulhasta niin kuka sitä estää! Tai olkoon vaikka kaksi morsianta, mitä sillä on väliä :)

      Lainaa

    15. Tulos: +422 (444 ääntä)
      Jenni on jäänyt korvien välistä aivan liian laihaksi.

      Lainaa

    16. kanelipulla 27.6.2019 4:04
      Tulos: +454 (472 ääntä)
      Jennin mielestä läskien pitäisi kulkea alasti, kun kerran ihmettelee, miksi tuon kokoisia vaatteita tehdään.

      Lainaa

    17. taksitakasi 27.6.2019 4:16
      Tulos: +650 (668 ääntä)
      Satu etsi "mahdollisimman simppeliä" ja sellainen löytyi, Jenni nimittäin.

      Lainaa

    18. Tulos: +367 (423 ääntä)
      Taisi jonkun puoliso tai ihastus valita vähän muodokkaamman naisen.. On ihan ok olla huolissaan ihmisten lihoamisesta ja sen vaikutuksesta terveyteen, kansantalouteen yms yms. MUTTA sitä huolta ei kuulu purkaa yksittäisen ihmisen kohdalle, eikä se vaadi tuollaista kielenkäyttöä.

      Lainaa

    19. Henri Forss 27.6.2019 6:13
      Tulos: +249 (271 ääntä)
      Nauratuttaa tuo "nostaa polttoainekuluja" :D

      Lainaa

    20. Ainajotaikummaa 27.6.2019 6:35
      Tulos: +134 (158 ääntä)
      No huh huh nyt "jenni" valoja päälle prkaleen inho otus. Ku mitä ihmettä kenenkään kuuluu sulle? Itseppä kantaa läskinsä.

      Lainaa

    21. Tulos: +320 (348 ääntä)
      Haku on päättynyt! Suomen huonoin ihminen on löydetty. Onnea Jenni.

      Lainaa

    22. Onkos tässä 27.6.2019 6:49
      Tulos: +443 (461 ääntä)
      Ylipainolle sentään on tehtävissä jotain, idiotismille keinot on melko vähissä.

      Lainaa

    23. Tulos: -187 (415 ääntä)
      Onhan se fakta, että ylipaino kuormittaa tuntuvasti kansantaloutta ja tämä on ihan oikea ongelma tässä(kin) yhteiskunnassa. Ylipaino on valitettavasti Suomessa tabu eikä siitä saa edes keskustella. Media yrittää kaiken lisäksi tuoda tätä kehopositiivisuus-teemaa esiin, joka on ihan sairasta. Pieni ylipaino nyt on ihan se ja sama mutta siinä vaiheessa kun nilkat ovat paksut kuin ratapölkyt ja liikkuminen niin vaivailloista ettei muu kuin istumatyö käy niin ei silloin ei tule taputella selkään.

      Lainaa

    24. Tulos: +328 (346 ääntä)
      No, parempi olla naimissa tukevan henkilön kanssa kuin olla missään tekemisissä Jennin tapaisen henkilön kanssa.

      Lainaa

    25. Tulos: +517 (547 ääntä)
      Body positiivisuus ei koita väittää, että ylipaino olisi terveellistä, vaan että kaiken kokoiset, muotoiset ja väriset ihmiset ovat ihmisiä ja arvokkaita ihan juuri sellaisena. Eikä kukaan ansaitse tällaista norsupaskaa. Harmittaa, että Jenniä on elämä niin väärin kohdellut, että hänestä on kasvanut tuollainen ameeba.

      Lainaa

    26. Neiti Knatterton 27.6.2019 7:36
      Tulos: +109 (119 ääntä)
      taksitakasi: Satu etsi “mahdollisimman simppeliä” ja sellainen löytyi, Jenni nimittäin.
      :D

      Lainaa

    27. Tulos: +122 (136 ääntä)
      Siinäpä nainen tai tässä tapauksessa varmaan joku pikkutyttö ainakin ajatustensa kanssa on sitä luokkaa että sääliksi käy miestä joku tämän ottaa,ruma ainakin sisältä mikä on pahinta naisessa.

      Lainaa

    28. Setä Tiramisu 27.6.2019 8:14
      Tulos: +148 (156 ääntä)
      Henri Forss: Nauratuttaa tuo “nostaa polttoainekuluja”
      Tiedän yhden sankarin, joka tankkaa autonsa bensatankin aina vain puolilleen. Koska silloin auto on reilu 20 kiloa kevyempi. Joten se kuluttaa vähemmän. Näinhän se toki on. Mutta jos auto painaa sen tuhat kiloa, niin merkitys jäänee promilleihin.

      Lainaa

    29. Tulos: -169 (237 ääntä)
      pepe: Onhan se fakta, että ylipaino kuormittaa tuntuvasti kansantaloutta ja tämä on ihan oikea ongelma tässä(kin) yhteiskunnassa. Ylipaino on valitettavasti Suomessa tabu eikä siitä saa edes keskustella. Media yrittää kaiken lisäksi tuoda tätä kehopositiivisuus-teemaa esiin, joka on ihan sairasta. Pieni ylipaino nyt on [...]
      Painovero kehiin (poislukien todettu suora sairaus, joka lihottaa tai laihduttaa). Kyllä sen jälkeen alkaa laihduttaminen ja terveelliset elämäntavat maistua. Progressiivisesti korotettuna normaalipainosta poikkeamat. Jo prosenttiosuuksilla jokaisen pussista kustannettuna saadaan sauraanhoitokuluja krovattua. Ihan oikea fakta on se, että ylipaino sekä alipaino kuormittavat yhteiskuntaa sairaskululaskuilla. On pitkä lista ylipainosta johtuvia sairauksia mielialahäiriöistä puhumattakaan. Alkoholiverolla jo kustannetaan alkoholistien maksansiirrot jne. leikkaukkset. Makeisveroa toki kokeiltiin viimeksi 2011-2017, mutta se epäonnistui puutteellisen tutkimustyön vuoksi. Ei voida tehdä lakia, johon jätetään suuria porsaanreikiä. Samoin vuonna 2000 kaatui makeisvero ksylitoliin.

      Lainaa

    30. Tulos: +279 (303 ääntä)
      pepe: Onhan se fakta, että ylipaino kuormittaa tuntuvasti kansantaloutta ja tämä on ihan oikea ongelma tässä(kin) yhteiskunnassa. Ylipaino on valitettavasti Suomessa tabu eikä siitä saa edes keskustella. Media yrittää kaiken lisäksi tuoda tätä kehopositiivisuus-teemaa esiin, joka on ihan sairasta. Pieni ylipaino nyt on [...]
      Pepe, kerro miten tämä kaikki liittyy alkuperäiseen kommenttiin? Ei se läski sekunnissa pois lähde eikä se lähde vaikka kuinka siinä saarnaat. Kyllä läski tietää olevansa läski ja muiden haukkuminen ei asiaa auta vaan päinvastoin. Eikö sitä turpaansa voi edes silloin pitää kiinni kun toinen on menossa naimisiin? Eikö toinen ansaitse edes hetken onnea?

      Lainaa

    31. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Mitä

      Lainaa

    32. Tulos: -43 (149 ääntä)
      pepe: Onhan se fakta, että ylipaino kuormittaa tuntuvasti kansantaloutta ja tämä on ihan oikea ongelma tässä(kin) yhteiskunnassa. Ylipaino on valitettavasti Suomessa tabu eikä siitä saa edes keskustella. Media yrittää kaiken lisäksi tuoda tätä kehopositiivisuus-teemaa esiin, joka on ihan sairasta. Pieni ylipaino nyt on [...]
      Tämä on totta, ja tosi surullista että näin on. Roiman ylipainon (josta koko 56 on todella selvä esimerkki) tiedetään tutkimusten mukaan olevan haitallista, altistavan erilaisille syöville ja kuten tuossa eräs jo kommentoikin, vaikeuttavan myös lastensaantia ja altistavan vauvan erilaisille terveysuhille. Kaikki eivät tietenkään lapsia saa tai edes halua. Pieni ylipaino, ja BMI:tä ei kannata lihaksikkaan edes tuijotella, ei liikkuvalla ihmisellä ole haitaksi. Sairaalloinen laihuus ei sekään ole terveellistä ja voi aiheuttaa erilaisia puutostiloja ja hormonitoiminnan ongelmia. Mutta mikään kehopositiivinen liikehdintä ei muuta sitä tosiasiaa, että huomattava lihavuus ennen pitkää vie terveyden, etenkin jos liikkuminen on kokonaan unohtunut. Kauneus taas on aina katsojan silmässä, se ei kuulu muille. Ja eihän se yksilön terveyskään kuulu, mutta se taas on yhteinen huolenaihe, että hyväntahtoisella hutulla ohitetaan lääketieteelliset faktat. Tärkeintä ehkä olisi kuitenkin kysyä, onko oma elämänlaatu sitä mitä tahtoo? Ja jos ei ole, mistä se johtuu. Monet tarvitsevat myös apua paino-ongelman selättämiseksi.

      Lainaa

    33. Tulos: -23 (149 ääntä)
      Ei Jenni väärässä ole siinä mitä yrittää sanoa, mutta jumalauta se tapa miten se sanoo asian.

      Lainaa

    34. Tulos: +179 (195 ääntä)
      Aino: Body positiivisuus ei koita väittää, että ylipaino olisi terveellistä, vaan että kaiken kokoiset, muotoiset ja väriset ihmiset ovat ihmisiä ja arvokkaita ihan juuri sellaisena. Eikä kukaan ansaitse tällaista norsupaskaa. Harmittaa, että Jenniä on elämä niin väärin kohdellut, että hänestä on kasvanut tuollainen ameeba.
      Bodypositiivisuus auttaa ihmisiä saamaan sitä itsetuntoa kuin että nämä olisivat lukittuina kotona, koska eivät kehtaa lähteä edes ulos. Lihavuudessa on terveysriskejä ja uskon, että moni lihava tietää sen, mutta kaikki eivät päätä olla lihavia. Toki moni voisi tehdä asialle jotain, mutta on ihmisiä, jotka eivät voi sille mitään: lääkkeet, jokin vika tai sairaus (esim. Kehitysvamma, pyörätuoli). Myöskin ihmisillä on monia epäyerveellisiä elämäntapoja: jotku polttavat, jotku vetävät nuuskaa, jotku imppaavat bensaa/liimaa, jotku juovat alkoholia reilummin, jotku käyttävät huumeita, jotku syövät enemmän tai nauttivat roskaruoasta, jotku eivät kuntoile. Se on henkilöiden oma valinta ja varmasti tupakoitsijat tietävät riskinsä, samoin ylipainoiset. Itse olen aina elänyt asenteella: jos se tekee sinut onnelliseksi eikä se satuta muita,siinä ei ole mitään väärää (psykopaatti ei voi sanoa, että ihmisten kiduttaminen tuo nautintoa tai raiskaaja nauttii ihmisten pakottamisesta seksiin). Se, että "elät pidempään" on jo itsessään rasittava tabu. Yhtä hyvin 50kg 30v nainen voi huomenna jäädä bussin alle kun taas minä ylipainoisena porskutan 70v ja enemmän. Myöskin haluanko elää onnettomana 90v saakka, kun voin kuolla "nuorena" ja onnellisena?

      Lainaa

    35. Tulos: -150 (198 ääntä)
      Nainen: Pepe, kerro miten tämä kaikki liittyy alkuperäiseen kommenttiin? Ei se läski sekunnissa pois lähde eikä se lähde vaikka kuinka siinä saarnaat. Kyllä läski tietää olevansa läski ja muiden haukkuminen ei asiaa auta vaan päinvastoin. Eikö sitä turpaansa voi edes silloin pitää kiinni kun toinen on menossa naimisiin? Eikö toinen ansaitse edes hetken onnea?
      Yhteiskunnallisten ongelmien puiminen on saarnaamista? Ajattelin olla kohtelias ja puhua yleisellä tasolla enkä vain Sadusta jota Jenni tässä feissarimokassa haukkui. ps. Sata kertaa enemmän minun viestissäni oli asiaa kuin sinun turhanpäiväisessä avautumisessa.

      Lainaa

    36. Seppokempele 27.6.2019 8:59
      Tulos: -233 (269 ääntä)
      Jenni on tasan tarkkaan oikeassa. Body positiivisuus on vaan jonkun laiskan läskin keksimä juttu että ei tarvii laihduttaa. Ylipaino on epäterveellistä ja thats it. Ei turhaan puhuta normaalipainosta vaan se tarkoittaa samalla myös sitä että keho voisi toimia mahdollisimman normaalisti

      Lainaa

    37. Tulos: -153 (181 ääntä)
      Tämä: Bodypositiivisuus auttaa ihmisiä saamaan sitä itsetuntoa kuin että nämä olisivat lukittuina kotona, koska eivät kehtaa lähteä edes ulos. Lihavuudessa on terveysriskejä ja uskon, että moni lihava tietää sen, mutta kaikki eivät päätä olla lihavia. Toki moni voisi tehdä asialle jotain, mutta on ihmisiä, jotka eivät voi [...]
      Mutta onko ihminen sitten onnellinen jos hän ei voi poistua kotoaan, koska häpeää painoaan, niin kuin tuossa alussa kirjoitat? Eikö se ole selvä merkki siitä, että ei ole onnellinen ja jotain pitää kiireesti tehdä? Terapia on monille tarpeen. Kehopositiivisuus ei muuta asiaa miksikään.

      Lainaa

    38. Tulos: +26 (44 ääntä)
      Kettuli: Voitaisko Suomessa kieltää serkusten väliset avioliitot niin syntyis vähemmän Jennejä?
      Jenn on vain haistellut liikaa liimaa tai kaatunut pää edellä kiveen. Suomen avioliittolaki on ihan ok. Älä nyt ala "Jenniksi".

      Lainaa

    39. Kaarle Suuri 27.6.2019 9:12
      Tulos: +34 (48 ääntä)
      Kettuli: Voitaisko Suomessa kieltää serkusten väliset avioliitot niin syntyis vähemmän Jennejä?
      Jenn on vain haistellut liikaa liimaa tai kaatunut pää edellä kiveen.
      Jussi: Hyvä Jenni! Läskit ihmiset on yks yhteiskunnan turhuus. Propsit Jennille.
      Suomen avioliittolaki on ihan ok. Älä nyt ala "Jenniksi".
      Jussi: Hyvä Jenni! Läskit ihmiset on yks yhteiskunnan turhuus. Propsit Jennille.
      Samoin pakkomielteiset, persoonallisuushäiriöiset laihat. Mitä hyötyä? Ei mitään. Arvaa, kuka elää pisimpään kun tulee nälänhätä. Lihavuus on evoluution tuote.

      Lainaa

    40. Tulos: +156 (168 ääntä)
      Lohikäärme: Vituttaa Jenni laihana ihmisenä, joka on kihloissa läskin kanssa. Vⅰttu sillä painolla mitään väliä ja minun emäntä tulee näyttämään niin perkeleen kauniilta siellä alttarilla. Jenni, kukaan ei tule katsomaan sua sillä rakkaudella millä minä katson naistani vaikka hän onkin puolet minua painavampi. Niin, mietippä [...]
      Teidän avioliitosta tulee onnellinen ja susta tulee mahtava aviomies. ❤️

      Lainaa

    41. Tulos: +255 (267 ääntä)
      Moppi: Mutta onko ihminen sitten onnellinen jos hän ei voi poistua kotoaan, koska häpeää painoaan, niin kuin tuossa alussa kirjoitat? Eikö se ole selvä merkki siitä, että ei ole onnellinen ja jotain pitää kiireesti tehdä? Terapia on monille tarpeen. Kehopositiivisuus ei muuta asiaa miksikään.
      Pointtina on se, että häpeä tulee Jennin kaltaisista ihmisistä, jotka tulevat huutelemaan kadulla, mulkoilevat, nauravat, imitoivat liikkeitä tai tulevat pilaamaan iloisen hääfiiliksen kutsumalla pukua norsukokoiseksi. Jennin käytös kuvastuu hyvin sitä, miksi kehopositiivisuutta tarvitaan. Jos Jenni saisi päättää, ei puvun kyselijä saisi pitää häitä ollenkaan, vaan ensin pitäisi olla laiha ennen kuin saisi oikeuden avioliittoon. (Tai pitäisi mennä hiljaa ja häveten naimisiin maistraatissa eikä ottaa kuvia.) Ei liity mitenkään ihmisen terveyteen tai muuhun, vaan ihan siihen, että toisella ei ole ihmisarvoa painon takia.

      Lainaa

    42. Tulos: +65 (95 ääntä)
      Jenniraukka on 7xvko persettään jumppaava ja kuvaava tyttö, jonka insta ei ole räjähtänyt ihailevista kommenteista. Hae nyt ne lehmänripset, leivo muotoileva meikki, kyllä sä sit aihaki yhde. "voi ihquu ku oo shöpö" kommentin saat.

      Lainaa

    43. Tulos: +43 (85 ääntä)
      Seppokempele: Jenni on tasan tarkkaan oikeassa. Body positiivisuus on vaan jonkun laiskan läskin keksimä juttu että ei tarvii laihduttaa. Ylipaino on epäterveellistä ja thats it. Ei turhaan puhuta normaalipainosta vaan se tarkoittaa samalla myös sitä että keho voisi toimia mahdollisimman normaalisti
      Eipä näy keho toimivan normaalisti Jennillä tai sinullakaan. Aivot on se tärkein osa, ja teiltä puuttuu. Varmaan kumpikin teistä vielä tupakoikin. Tupakointi muuttaa pysyvästi luonnetta entistäkin kusipäisemmäksi. Narisette siihen malliin ettei teillä mikään toimi normaalisti.

      Lainaa

    44. Tulos: -105 (135 ääntä)
      Njäh: Pointtina on se, että häpeä tulee Jennin kaltaisista ihmisistä, jotka tulevat huutelemaan kadulla, mulkoilevat, nauravat, imitoivat liikkeitä tai tulevat pilaamaan iloisen hääfiiliksen kutsumalla pukua norsukokoiseksi. Jennin käytös kuvastuu hyvin sitä, miksi kehopositiivisuutta tarvitaan. Jos Jenni saisi päättää, ei [...]
      Oikeasti, huudellaan kaduilla. Emme elä samassa todellisuudessa. Edelleen, ylipaino on moniongelmainen asia, joka viimekädessä johtuu tietenkin kehon tarpeeseen liiasta energiansaannista. Mikä taas aiheuttaa sitä liiallista syömistä, siellä taustalla voi olla hyvin erilaisia ongelmia. Ne pitää hoitaa, jotta kehoa voidaan hoitaa.

      Lainaa

    45. Tulos: -54 (106 ääntä)
      Ph: Jenniraukka on 7xvko persettään jumppaava ja kuvaava tyttö, jonka insta ei ole räjähtänyt ihailevista kommenteista. Hae nyt ne lehmänripset, leivo muotoileva meikki, kyllä sä sit aihaki yhde. “voi ihquu ku oo shöpö” kommentin saat.
      Niin, eli lihavaa ei kehopositiivisuuden nimissä saa herjata, mutta treenaavaa saa. Ylimeikattuja tapauksia on kummassakin porukassa, ja se on taas sitä katsojan silmässä -osastoa. Kehopositiivisuus ei siis ulotu liikkuvaan normaalipainoineen tai liki normaalipainoiseen. Ei tarvita hölmöä terveysfaktat kieltävää liikehdintää. Tarvitaan ihmisiä, jotka muistavat hyvät tavat ja toisen ihmisen kunnioittamisen. Sitä sinä et juuri osoittanut.

      Lainaa

    46. Tulos: +91 (103 ääntä)
      Ph: Jenniraukka on 7xvko persettään jumppaava ja kuvaava tyttö, jonka insta ei ole räjähtänyt ihailevista kommenteista. Hae nyt ne lehmänripset, leivo muotoileva meikki, kyllä sä sit aihaki yhde. “voi ihquu ku oo shöpö” kommentin saat.
      Ulkonäkö ei ole ihmisessä tärkeintä, vaan luonne ja äly. Kun laiha *ittupää avaa suunsa, mitkään tekoripset ja pyllistelyt eivät riitä poistamaan luonteen *askanhajua.

      Lainaa

    47. Tulos: +142 (144 ääntä)
      Moppi: Niin, eli lihavaa ei kehopositiivisuuden nimissä saa herjata, mutta treenaavaa saa. Ylimeikattuja tapauksia on kummassakin porukassa, ja se on taas sitä katsojan silmässä -osastoa. Kehopositiivisuus ei siis ulotu liikkuvaan normaalipainoineen tai liki normaalipainoiseen. Ei tarvita hölmöä terveysfaktat kieltävää [...]
      Kukaan ei moittisi Jenniä, eikä moiti nytkään muun kuin tämän törkeän käytöksen takia. Mistä lähtien kukaan on saanut käyttäytyä muita kohtaan Jennin tavoin täytettyään 5 vuotta, saati aikuisiällä? Ajatelkoon tyhjän päänsä sisällä mitä tahansa, mutta oman surkean itsetunnon sylkeminen jonkun omasta mielestä "huonomman" silmille on ääliömäinen teko. Voi olla, ettei Jennillä ole hyviä todistuksia, koulutusta ja pätevyyttä mihinkään, mutta on tuo rasvaprosentilla päteminen kyllä täyttä hevonpaskaa silti.

      Lainaa

    48. Tulos: +114 (120 ääntä)
      Moppi: Mutta onko ihminen sitten onnellinen jos hän ei voi poistua kotoaan, koska häpeää painoaan, niin kuin tuossa alussa kirjoitat? Eikö se ole selvä merkki siitä, että ei ole onnellinen ja jotain pitää kiireesti tehdä? Terapia on monille tarpeen. Kehopositiivisuus ei muuta asiaa miksikään.
      Kyllä se kotona pysyminen kuuluu siihen, että yhteiskunta laittaa tuon ihanan ihannekuvan ja elämäntavoitteen. Sama kuin jotku pienirintaiset haluavat isot rinnat, koska se on ihannekuva ja miehet tykkää, miehen pitäisi olla hunksi tai tämä olisi oksettava. Bodypositive auttaa ihmisiä tajuamaan, että ei ole yhtä kehoa, mikä olisi ihanne. Jos ei tunne itseään hyväksi ja haluaisi olla hoikka, varmasti tekisi tälle jotain tai hankkisi apua. En todellakaan sano, ettei läski saisi ikinä laihtua tai joskus päättää, että haluaisi olla laihempi, mutta sen pitää lähteä itsestään eikä toisten mielipiteiden takia. Itsekin laihdutin nuorempana, mutta sekin sen takia, että olin masentunut eikä ruoka maistunut. Pudotin 30 kiloa masennuksella ja vaikka olin hoikka, ei se koskaan tuonut iloa. Lopulta kun aloin olemaan sujut ongelmieni kanssa ja sain onneni, painoni nousi taas, koska söin enemmän kuin kerran päivässä. Nykyään olen sujut painoni kanssa ja jos joskus päättäisin laihduttaa, se olisi oma päätös eikä koska joku Jenni ei kestä nähdä minua kaupungilla.

      Lainaa

    49. Tulos: +41 (61 ääntä)
      Seppokempele: Jenni on tasan tarkkaan oikeassa. Body positiivisuus on vaan jonkun laiskan läskin keksimä juttu että ei tarvii laihduttaa. Ylipaino on epäterveellistä ja thats it. Ei turhaan puhuta normaalipainosta vaan se tarkoittaa samalla myös sitä että keho voisi toimia mahdollisimman normaalisti
      Myös kusipäisyys koituu usein ennenaikaiseksi kuolemaksi. Yhdeltä "Jenniltä" veti työkaveri kurkun auki Pitseriassa kyllästyttyään alituiseen vittuiluun.

      Lainaa

    50. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Kettuli: Voitaisko Suomessa kieltää serkusten väliset avioliitot niin syntyis vähemmän Jennejä?
      Ja vähemmän Taneja. Kiitos mieltäylentävästä kommentista.

      Lainaa

    51. Tulos: +165 (171 ääntä)
      "20 kg ylipainoa"... Jenni, sinä et tiedä oikeista paino-ongelmista mitään. Minulla on BMI:n mukaan 28 kg ylipainoa, eikä koko ole vasta kuin 48-50. Ja olen (vielä) suhteellisen terve ja harrastan liikuntaa. Joo, minulla on ongelma. Niin on aika monella muullakin. Joillakin se on ylipaino, toisilla alkoholi, jotkut eivät pääse tupakasta eroon tai jos pääsevät, sortuvat aika vain. Sitten on näitä älyn jättiläisiä, jotka tulevat räksyttämään, että daa, lopetat vain sen syömisen/juomisen/polttamisen/heroiinin käytön / obsessiivis-kompulsiivisen käytöksen / paniikkihäiriöt / pyörätuolissa istumisen kun voihan sitä kävellä. Koska KAIKKI on ratkaistavissa "tahdonvoimalla", ja "tahdonvoima" ilmestyy tyhjästä, kun Jenni vain sanoo niin. Newsflash: Jos se olisi niin helppoa, niin me olisimme tehneet sen jo. Tässä nyt yritetään tätä ongelmaa selättää, vaihtelevalla tai itse asiassa aika paskalla menestyksellä, ja jennien räksytykset ovat siinä prosessissa aika helvetin yhdentekeviä. PAITSI että niillä voi jollekin saada pahan mielen, jos osuu paikalle sellainen norsu, joka ei ole vielä kasvattanut norsunnahkaa itselleen. Mutta joo. Vähemmän olisin huolissani lähimmäisestä (ja itsestäni) ylipainon vuoksi kuin tuollaisen sieluntilan, joka räksyttäjllä näkyy olevan. Ja se on paljon se. Olen sentään matkalla kohti aikuisiän diabetesta, liikuntakyvyn rajoitteita ja mahdollisesti ennenaikaista kuolemaa... Mutta pahempaa olisi olla henkisesti siinä jamassa, että sanoo tuollaista kenellekään. Ihan oikeasti. On kaukana normaalista käytöksestä, ja voimme vain arvailla, millaisia solmuja noiden oireiden alle kätkeytyy.

      Lainaa

    52. Kissamies2 27.6.2019 9:49
      Tulos: -65 (75 ääntä)
      Jos maailmassa olisi enemmän Jennejä, ilmastonmuutos olisi jo torjuttu.

      Lainaa

    53. Tulos: +119 (127 ääntä)
      pepe: Onhan se fakta, että ylipaino kuormittaa tuntuvasti kansantaloutta ja tämä on ihan oikea ongelma tässä(kin) yhteiskunnassa. Ylipaino on valitettavasti Suomessa tabu eikä siitä saa edes keskustella. Media yrittää kaiken lisäksi tuoda tätä kehopositiivisuus-teemaa esiin, joka on ihan sairasta. Pieni ylipaino nyt on [...]
      Jos ylipaino on "vakava yhteiskunnallinen ongelma", miksi siihen ei saa yhteuskunnalta minkäänlaista apua? Ihan varmasti auttaisi se, että pääsisi jonkun ravintoneuvojan vastaanotolle oppimaan syömään oikein, oman kaloritarpeen mukaisesti, ja ohjattu kuntoliikunta, vaan kun esim. vaikeasti ylipainoiset eivät pääse edes laihdutusleikkauksiin. Suomi tekee niitä erittäin paljon vähemmän kuin muut länsimaat. En toki väitä, että leikkaus on useimmille mikään ensisijainen tai kellekään riittävä keino. Lihavuus liittyy ongelmana psyyken häiriöihin kuten riittämättömyyden tunteeseen ja ahdistuneisuuteen, eikä kumpaankaan räksytys auta. On tosi "älykästä" huudella hukkuvalle, että älä vain huku, ja jättää millään lailla auttamatta. Laihtuisin itsekin ihan mielelläni, mutta ei ole rahaa johonkin kuntosalikorttiin, eikä edes huvita yksin mennä, jos siellä on lauma jennejä tuijottelemassa omaa ja toisten persettä. Ja siitä pääsenkin toiseen hoitamattomaan terveysongelmaan: Jennin sekaiseen nuppiin. Likka ei ole terve, hänellä on pakonomaista ajattelua, masennusta ja kyvyttömyyttä hallita tunteitaan ja impulssejaan.

      Lainaa

    54. Tulos: +203 (213 ääntä)
      Mulle ei kyllä mee läpi, että te kehopositiivisuuden vastustajat olisitte jotenkin huolissanne ylipainoisten terveydentiloista. Koska jos olisitte, tajuaisitte varmasti myös miten jatkuva häirintä vaikuttaa mielenterveyteen, ja miten esimerkiksi masennuksen sivuoireena voi lihoa lisää.

      Lainaa

    55. Tulos: +80 (88 ääntä)
      Täytyy olla Jennin navassa todella hyvät laakerit kun koko maailma pyörii siinä ympärillä. Aivan uskomaton biaach. =:-o

      Lainaa

    56. Tulos: -95 (127 ääntä)
      Aino: Jos ylipaino on “vakava yhteiskunnallinen ongelma”, miksi siihen ei saa yhteuskunnalta minkäänlaista apua? Ihan varmasti auttaisi se, että pääsisi jonkun ravintoneuvojan vastaanotolle oppimaan syömään oikein, oman kaloritarpeen mukaisesti, ja ohjattu kuntoliikunta, vaan kun esim. vaikeasti ylipainoiset eivät pääse [...]
      Tähänkö taas tultiin, että yhteiskunta ei pidä huolta omistaan kun ei EDES ilmaisia laihdutusleikkauksia pystytä järjestämään, saati sitten ilmaista personal traineria ja ravintoterapeuttia. Vastuu on sinun, turha sysätä sitä muille.

      Lainaa

    57. Tulos: +95 (103 ääntä)
      Lohikäärme: Vituttaa Jenni laihana ihmisenä, joka on kihloissa läskin kanssa. Vⅰttu sillä painolla mitään väliä ja minun emäntä tulee näyttämään niin perkeleen kauniilta siellä alttarilla. Jenni, kukaan ei tule katsomaan sua sillä rakkaudella millä minä katson naistani vaikka hän onkin puolet minua painavampi. Niin, mietippä [...]
      Sun tuleva vaimo on onnentyttö, puhut hänestä niin kauniisti. Kaikkea hyvää teille! t: toinen onnekas nainen

      Lainaa

    58. Tulos: +110 (118 ääntä)
      Moppi: Mutta onko ihminen sitten onnellinen jos hän ei voi poistua kotoaan, koska häpeää painoaan, niin kuin tuossa alussa kirjoitat? Eikö se ole selvä merkki siitä, että ei ole onnellinen ja jotain pitää kiireesti tehdä? Terapia on monille tarpeen. Kehopositiivisuus ei muuta asiaa miksikään.
      No aika vaikeaa lihavan on lähtee kotoa mihinkään, kun kaikenmaailman Jennit kyttää kadulla et "siinä taas menee yks positiivinen"

      Lainaa

    59. Tulos: +74 (74 ääntä)
      Voi Jenni, ei se varmasti ole helppoa, kun on noin paha olo kuin sulla. Toivottavasti saat siihen apua.

      Lainaa

    60. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Jenni kulje monttuun, kulje suoraan monttuun kulkematta lähtöruudun kautta.

      Lainaa

    61. yli opisto hörhö 27.6.2019 10:51
      Tulos: +76 (88 ääntä)
      Ai että tekis mieli katsella Jennin kuvia ja alkaa heittämään vähän kommenttia hänen ulkonäöstään. Laiha saattaa olla mutta kukaan ei ole täydellinen. Varmasti löytyisi oikein hyviä vittuilun aiheita sieltäkin. On niin paska ihminen että saa hyvän mielen vain lyttäämällä ja halventamalla muita. Jumalauta mikä syöpäläinen.

      Lainaa

    62. Tulos: +120 (128 ääntä)
      Mitä ihmisen terveyskään kuuluu kenellekään muulle kuin itselleen ja mahdollisesti lääkärilleen? Ihan samalla tavalla se läski on veronsa maksanut ja terveydenhuoltonsa oikeuttanut. Kummasti kukaan ei samalla vimmalla kyttää laihojen liikkumattomuutta tai roskaruokaa, vaikka molemmat ovat riskitekijöitä, näkyi se päälle päin tai ei. Samoin tupakkaan, alkoholiin tai ravintoköyhään ruokaan ei kohdistu samanlaista vihaa. En ole lihava, mutta olen perussairas, ja hieman kyrsii tämä mukamas terveyden korostaminen. Kaikille se terveys ei ole mikään mahdollinen olotila edes, eikä läskikiistassa oikeasti ole siitä edes kyse.

      Lainaa

    63. Hööpölööpö 27.6.2019 11:06
      Tulos: +37 (49 ääntä)
      Alkoi tehdä mieli sipsiä. Raffeleita ja Hot Rodeja.

      Lainaa

    64. Tulos: +85 (87 ääntä)
      Seppokempele: Jenni on tasan tarkkaan oikeassa. Body positiivisuus on vaan jonkun laiskan läskin keksimä juttu että ei tarvii laihduttaa. Ylipaino on epäterveellistä ja thats it. Ei turhaan puhuta normaalipainosta vaan se tarkoittaa samalla myös sitä että keho voisi toimia mahdollisimman normaalisti
      Onko hääpuvun etsiminen liian bodypositiivista vai pitääkö olla verhot?

      Lainaa

    65. hepsankeikkaa 27.6.2019 11:23
      Tulos: +75 (81 ääntä)
      Pienet on Jennin ongelmat, kun otti kohteekseen toisen koon ja läskit. Ilmeisesti on sisältä myös hyvin pahoinvoiva ja ehkä kenties kiusattu, koska jakaa tätä huonoa oloa ympäristöönsä. Onhan se faktaa, että jos jotain kiusataan se kiusaa sitten muita - ennen kuin tiedostaa kiusaamista, kuten lapsi (vrt. lapsi potkii kotona kissaa, kun kokee koulussa kiusaamista). Fakta on myös se, että eniten näitä meidän luonnonvaroja tuhlaa meidän tuhlaavaisuutemme. Mukavuuden haluisina ajamme lyhyitä matkoja autolla emmekä suosi julkista liikennettä (mm. poliitikot) tai lennämme ulkomaille lomailemaan. Materiaali tuntuu olevan nro. 1, joka määrittelee meidän asemaamme yhteiskunnassa. Toki läskeistäkin on haittaa, mutta kuten sanonta kuuluu: antaa kaikkien kukkien kukkia. Faktahan on myös se, ettei ne sairaudet katso aina sitä kokoa. Tiedän monia hoikkia ihmisiä, joilla on kolesteroli arvo todella korkea, mutta itselläni (kokoja 42-46 käyttävä) on priima-arvot. Olisi mielenkiintoista väitellä Jennin kanssa näistä asioista.

      Lainaa

    66. Tulos: -64 (78 ääntä)
      kiivi: Mulle ei kyllä mee läpi, että te kehopositiivisuuden vastustajat olisitte jotenkin huolissanne ylipainoisten terveydentiloista. Koska jos olisitte, tajuaisitte varmasti myös miten jatkuva häirintä vaikuttaa mielenterveyteen, ja miten esimerkiksi masennuksen sivuoireena voi lihoa lisää.
      Asioista niiden oikeilla nimillä puhuminen ei ole häirintää. Ikävää jos se siltä tuntuu, sitten on taas syytä kysyä "Miksi?". Jos taas on taipuvainen masennukseen ja muihin mielenterveyden häiriöihin, on oikasti syytä hakeutua avun äärelle, vaikka se vaikeaa olisikin. Kas kun mikään muu ei auta. Ei vastuun siirtäminen muille ja pahan yhteiskunnan syyttäminen. Apua oikeasti saa, ei ehkä lihavuusleikkausta asap, mutta muuta, jolla hyvinvointi paranee kokonaisvaltaisesti. Terapiassa minäkuva ja sellainen oman elämän haltuunotto kulkevat suotuisaan suuntaa.

      Lainaa

    67. Tulos: +87 (91 ääntä)
      Itse olen laihtunut lähes 40kg, enkä vieläkään ole hoikka, aina olen ollut kuitenkin kova liikkumaan ja tekemään. Olen 10v sairastanut ja 7v taistelun jälkeen, kun vihdoin sairauteni meni ainakin osittain remissioon, alkoi paino tippua hurjaa vauhtia. Että liekö syy-yhteys tällä osittain. Varmasti on ollut omilla valinnoilla tekemistä asian kanssa. Sekä masentuneisuudella ja rankoilla kokemuksilla niihin valintoihin. Kaikki ei aina ole niin musta-valkoista. Tuskin kukaan ylipanoinen päättää haluta olla sellainen ja päätös muuttaa asian laita ja tehdä sen eteen töitä on kova polku, eikä tuommoiset asenteet siinä auta.

      Lainaa

    68. Tulos: -56 (66 ääntä)
      hepsankeikkaa: Pienet on Jennin ongelmat, kun otti kohteekseen toisen koon ja läskit. Ilmeisesti on sisältä myös hyvin pahoinvoiva ja ehkä kenties kiusattu, koska jakaa tätä huonoa oloa ympäristöönsä. Onhan se faktaa, että jos jotain kiusataan se kiusaa sitten muita – ennen kuin tiedostaa kiusaamista, kuten lapsi (vrt. lapsi potkii [...]
      Lisäksi olisi ehkä jännittävää perehtyä aiheesta tehtyihin kattaviin tutkimuksiin, nähdä ennuste 10 - 20 vuoden päähän ja pohtia näitä asioita. Jenni on kyllä kusipää, mutta itse asiaa se ei muuta miksikään.

      Lainaa

    69. Tulos: -72 (82 ääntä)
      Läskit servattu

      Lainaa

    70. Tulos: +36 (40 ääntä)
      https://www.iltalehti.fi/pinnalla/a/29f3b7b1-7fbf-4d47-af17-3a7641451afe Toi Iltalehden juttu sopii hyvin tän mokan ja kommentoinnin jatkoks.

      Lainaa

    71. Tulos: +16 (44 ääntä)
      Jenni on ihminen ketä pitäisi kerran läimäyttää oikein kunnolla naamaan.

      Lainaa

    72. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Jennillä näyttää olevan alipainoa aivoissa.

      Lainaa

    73. Tulos: -23 (29 ääntä)
      Huihai: https://www.iltalehti.fi/pinnalla/a/29f3b7b1-7fbf-4d47-af17-3a7641451afe Toi Iltalehden juttu sopii hyvin tän mokan ja kommentoinnin jatkoks.
      Kun mietitään mikä summa rahaa pyörii kehopositiivusyyden ympärillä, taitavat suurin hyötyjä tästäkin liikkeestä olla bloggarit ja influensserit. Ilmiöllä on hyvä myydä, toki inklusiivisuus on jees. Kuvassa ekana on Iskra, joka taitaa kuulua siihen huonoon bp-porukkaan osan mielestä, postailee peppuaan instaan ja treenaakin.

      Lainaa

    74. Tulos: +51 (55 ääntä)
      Mulle tuli oudon surullinen olo Jennin puolesta. Mitä lie ihmiselle tapahtunut että on kasvanut noin kauheaksi ihmiseksi.

      Lainaa

    75. Tulos: +31 (69 ääntä)
      Valitettavasti tunnen tuon Jennin. Ei ehkä ylipainoinen, mutta muuten täysin vastenmielinen kotka. Yrittää peittää koukkunenäänsä ja maksaläiskiään viiden sentin maalikerroksella ja haisee kymmenen metrin päähän kuin kiljutynnyri. Jenniä ei panisi suksisauvallakaan paatuneinkaan pelimies.

      Lainaa

    76. Tulos: +11 (27 ääntä)
      Aino: Jos ylipaino on “vakava yhteiskunnallinen ongelma”, miksi siihen ei saa yhteuskunnalta minkäänlaista apua? Ihan varmasti auttaisi se, että pääsisi jonkun ravintoneuvojan vastaanotolle oppimaan syömään oikein, oman kaloritarpeen mukaisesti, ja ohjattu kuntoliikunta, vaan kun esim. vaikeasti ylipainoiset eivät pääse [...]
      Tämä ei ole itse asiassa totta. Monessa kaupungissa on ilmaiset ravintoterapeutit ja liikuntaneuvojat. Laatu harmillisesti vaihtelee tosi paljon, mutta niitä ainakin on olemassa.

      Lainaa

    77. Tulos: +105 (111 ääntä)
      Kyllä kehopositiivisuutta tarvitaan. Esimerkiksi minä tarvitsen sitä, vaikka en ole edes ylipainoinen, mutta en mikään ihannekaan. Mua vituttaa mun mahamakkarat ja selluliitit ja ne huonontaa itsetuntoa, ja ihan turhaan. Kyllä mua ainakin auttaa se että yhä useampi ihminen arvostaa erilaisia kehoja ja niitä erilaisia kehoja alkaa näkyä myös mediassa yhä enemmän. Auttaa siihen ainaiseen tunteeseen ettei ole tarpeeksi hyvä, kun ei näytä mallilta. Ei body positivity ole vain sairaalloisen lihaville eikä se pyri kieltämään ylipainon haittoja, se on kaikille että jokainen voisi arvostaa itseään ja saada arvostusta juuri sellaisena kuin on, oli sitten ylipainoinen, alipainoinen tai jotain siltä väliltä.

      Lainaa

    78. Tulos: +82 (86 ääntä)
      Tulipa paha olo tästä. Ja tää on niin yleinen harhaluulo, että läskit vaan syö sipsiä ja makaa sohvalla. Oon itsekin läski, mutta oon myös laihduttanut 20 kiloa ja laihdutan koko ajan lisää.

      Lainaa

    79. Laiha veronmaksaja 27.6.2019 16:19
      Tulos: +47 (47 ääntä)
      Jenni on varmaan kans nettoveronmaksaja, kun on varaa arvostella.

      Lainaa

    80. Tulos: +82 (86 ääntä)
      Just: Mitä ihmisen terveyskään kuuluu kenellekään muulle kuin itselleen ja mahdollisesti lääkärilleen? Ihan samalla tavalla se läski on veronsa maksanut ja terveydenhuoltonsa oikeuttanut. Kummasti kukaan ei samalla vimmalla kyttää laihojen liikkumattomuutta tai roskaruokaa, vaikka molemmat ovat riskitekijöitä, näkyi se [...]
      Niinhän se on että läskejä häväistään -laihat voivat elää tupakalla ja sipseillä ihan rauhassa kenenkään koputtamatta nokkaansa, vaikkei se ole yhtään sen terveellisempää. Kasarilla määrättiin vielä amfetamiinia laihdutuslääkkeeksi, on se niin terveellistä... Itse en ole ylipainoinen mutta kylläkin muutama vuosi sitten niin huonossa kunnossa että hyvä kun jaksoin bisselasiani nostaa. Alkoi ketuttaa joten annoin lasin olla ja painelin salille -ja kyllä se herätti riemua että joku pähkäili viiden kilon painojen kanssa. Ensin menin häpeissäni kotiin ja päätin antaa olle, sitten sisuunnuin, vaihdoin salia, ja nyt nousee rautaa penkistä siinä kuin muillakin. Miten kenenkään on mahdollista tehdä elämäntapamuutoksia jos niitä ei saa tehdä rauhassa? Itsekin sitä kyllä tietää jos on ylipainoinen/ alipainoinen/ huonokuntoinen/ jotain, ja tekisi mielellään jotain. Mutta jos sipsinmussuttaja ottaa salaatin ja koko ruokasali ilahtuu "katsokaa, Joo syö vihanneksia, lähettäkäämme Helvettiin talvitakkeja!" tai ylipainoinen lähtee salille ja kohtaa halveksivia katseita tai suorastaan Jennejä, niin siinä tarvitaan todella pahaa sisua (ja täysjärkisiä läheisiä) ettei koko projekti jää alkutekijöihinsä. Mielestäni bodypositiivisuudessa saisikin olla kyse juuri tästä -kyllä terveysruokapuotiin, salille ja juoksuradalle ovat tervetulleita ihan tasan kaikki, eivät vain ne joilla on "hyvän ihmisen" kortti jo valmiina. (Tai no, Jennit eivät, koska siinä menee muiden motivaatio nopeasti). Ja miksi kukaan haluaisikaan huolehtia itsestään jollei arvosta itseään? Mitä avioliittoon tulee, liitto on tarkoitettu loppuiäksi, ja kukaan ei pysy ihmebeibenä loppuikäänsä, teki mitä hyvänsä. Yhden illan jutut valitaan ulkonäön perusteella, maistraattiin/ kirkkoon suuntaamiselle vaaditaan paremmat syyt.

      Lainaa

    81. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Herätys Jenni ja enemmän aivosoluja ja toisten kunnioittamista kärryyn.

      Lainaa

    82. Ihmettelen vaan 27.6.2019 17:52
      Tulos: +43 (47 ääntä)
      Jenneissä huvittaa se, ettei alkoholi, tupakka tai etenkään laittomat päihteet mitään vitamiineja ole. Ei pelkkä normaalipaino takaa terveyttä ja pitkää elämää.

      Lainaa

    83. Tulos: +108 (112 ääntä)
      pepe: Ylipaino on valitettavasti Suomessa tabu eikä siitä saa edes keskustella.
      Kerrataan ensin moka, johon kommentoit. Satu etsi hääpukua, Jenni tuli saarnaamaan ylipainosta (eli vaihtoi väkisin aihetta) ja pian oltiin tilanteessa, jossa Jenni vaati muita todistamaan ylipainoa koskevia väitteitään vääriksi. Jenniä ei estetty keskustelemasta. Hän meni häiritsemään toisten keskustelua. Täällä Feissarimokien puolella sitten kaltaisesi kommentoijat pyrkivät samalla tavalla väkisin ohjaamaan keskustelua pois itse mokasta ylipainon haittoihin. Ei siis näytä, että ylipaino on tabu, josta ei saa keskustella, vaan pakkopulla-aihe, josta te haluatte keskustelevan, vaikka se ei olisi keskustelun varsinainen aihe. Erityisen ärsyttäväksi tämän tekee se, että kuten Jennillä, teilläkään ei edes ole mitään annettavaa aiheeseen, josta haluatte vängätä. Ette tunnu osaavan ehdottaa tutkimustietoon viitaten esim. hyödyllisiä yksilötason valintoja tai poliittisia toimenpiteitä, vaan neuvot on tasoa "Syö vähemmän kuin kulutat!" Yhtä älykästä kuin ehdottaa ratkaisuksi köyhyyteen "Tienaa enemmän kuin sinulla on menoja!"

      Lainaa

    84. Tulos: +41 (49 ääntä)
      Make: Siinäpä nainen tai tässä tapauksessa varmaan joku pikkutyttö ainakin ajatustensa kanssa on sitä luokkaa että sääliksi käy miestä joku tämän ottaa,ruma ainakin sisältä mikä on pahinta naisessa.
      Itse asiassa on yllättävn paljon miehiä, jotka ennemmin ottavat Jennin kaltaisen naisen kuin "norsun". Miehien oma ulkonäkö voi olla vaikka millainen möhis, mutta tyttökaverin pitää olla timmi, vaikka olisikin tyhjäpäinen.

      Lainaa

    85. Onnittelut painonpudotuksesta 27.6.2019 19:46
      Tulos: +28 (30 ääntä)
      Lanttu: Tulipa paha olo tästä. Ja tää on niin yleinen harhaluulo, että läskit vaan syö sipsiä ja makaa sohvalla. Oon itsekin läski, mutta oon myös laihduttanut 20 kiloa ja laihdutan koko ajan lisää.
      "No one ever see how far you've come, they only see where you're standing right now."

      Lainaa

    86. Tulos: +99 (101 ääntä)
      Ihan käsittämtöntä että täälläkin on porukkaa joiden mielestä Jenni on tässä ihan oikeassa. Vaikka nuo mielipiteet olisikin teidän mielestä oikeutettuja, onko nyt jonkun viattoman ihmisen ostoilmoitus oikea paikka avautua asiasta? Ymmärtäisin jos kyseessä olisi joku bodypositive-aloitus mutta että piti päästä jonkun morsiamen päivä pilaamaan ihan vaan siksi että vaatekoko ärsytti. Häirintä ja läskiviha haisee tässä ja oon tosi pahoillani Satun puolesta. Kukaan ei ansaitse tuollaista. :(

      Lainaa

    87. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Pluri: Jennin kaltaisen ihmisen kaikki tarttis ystäväksi kertomaan faktoja. Nousis ainakin arvostus muita ystäviä kohtaan. Toivottavasti joku päivä osuu Jennin omille sukille tuo käytös ja osuuhan se. Noin kamalan ja vaikean ihmisen ei tarvi haaveilla helposta loppuelämästä.
      Tarkoitit vissiin "ihmisen" ja "ystäväksi".

      Lainaa

    88. montunkaivaja 27.6.2019 21:03
      Tulos: +62 (64 ääntä)
      Jennin suoltama p*ska on erityisen turhaa, koska kuten jo itse viesteissä mainittiin, kukaan ei edes lihavuutta puolustanut kommenteissa. Hän on itse mennyt sitä sinne vääntämään. Oksettava narsisti. Tuntuu, että ihmiset ei ylipäätään tajua, että se laihdutus ei käy taikaiskusta. Jos syöt vaikka terveellisesti mutta normaalisti, paino pysyy paikoillaan. Muutenkaan en koe että mulla on hirveesti asiaa tulla kenenkään tuntemattoman ruokavaliota kutsumatta kommentoimaan - ei vain siksi, että oon itse ns. luuviulu, mutta jos et ole esimerkiksi lääkäri tai ravitsemusterapeutti ei se sunkaan paikkasi ole. Kyllä ihmiset yleensä ovat todella kiusallisen selvillä ulkonäköseikoistaan.

      Lainaa

    89. Tulos: +59 (61 ääntä)
      14-vuotiaana epäonnistuneiden sokkotreffien jälkeen möläytin äidilleni jotain niinkin fiksua kuin "mun mielestä lihavien pitäs vaan seurustella toistensa kanssa". Onneksi sain kasvaessani hiukan järkeä päähäni ja nykyään olen kihloissa reilusti ylipainoisen miehen kanssa ja voin kertoa että minä se tässä onnekas olen. :) Vaikka olen aina ollut hoikka, olen aivan rapakunnossa, mutta kukaan ei ole siitä tullut ikinä minulle kuittailemaan tai kertomaan kuinka kuolen nuorena. Kyllä se kuittailu tulee siitä, että joku voisi tuntea itsensä vähän paremmaksi, terveydestä huolehtimisen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. (Ja lisättäköön vielä että mieheni on lihonut yhdessäoloaikanamme koska joutui jättämään urheiluharrastuksensa väliaikaisesti, enkä minä hänen lihavuuttaan ihannoi, mutta se ei myöskään haittaa minua pätkääkään niin kauan kun se ei haittaa hänen terveyttään ja hän on tosiaan paremmassa kunnossa kuin minä.)

      Lainaa

    90. Itsellenauraja 27.6.2019 21:50
      Tulos: +75 (79 ääntä)
      Keijo: Taisi jonkun puoliso tai ihastus valita vähän muodokkaamman naisen.. On ihan ok olla huolissaan ihmisten lihoamisesta ja sen vaikutuksesta terveyteen, kansantalouteen yms yms.
      Harva ylipainoisia haukkuva on oikeasti huolissaan lihavuuden kustannuksista kansantalouteen. He vain haluavat verhota vihansa johonkin näennäiseen ylevämielisyyteen. Oikeasti heillä on paha olla. Ja saapa nähdä miltä Jenni ja muut haukkujat näyttävät parinkymmenen vuoden kuluttua.

      Lainaa

    91. Tulos: +44 (46 ääntä)
      taksitakasi: Satu etsi “mahdollisimman simppeliä” ja sellainen löytyi, Jenni nimittäin.
      15 lisäpeukkua tälle tätä kautta. Turskahti kolat sieraimista kun hajosin

      Lainaa

    92. Tulos: +58 (58 ääntä)
      Jenni ei taida tietää, että maistraattiinkin saa laittaa hääpuvun päällensä.

      Lainaa

    93. Tulos: +44 (44 ääntä)
      Siinä taas näkee ihmisen, jolla on pirun paha olla itsensä kanssa, ja luulee että sais iteltään sitä pois siirtämällä muihin. Sääliksi käy jenni parkaa.

      Lainaa

    94. Tulos: +72 (76 ääntä)
      Annika: Toisaalta kyllä ymmärrän Jennin mielipiteet. Läskiys ja “bodypositive”-asenne ei ole tervettä. Mutta eivät nuokaan Jennin suoraan päin naamaa laukomiset ole tervettä. Antaa kaikkien mennä naimisiin, ja kokea itsensä kauniiksi. Jos morsian miellyttää sulhasta niin kuka sitä estää! Tai olkoon vaikka kaksi morsianta, mitä sillä on väliä
      Body positiven avulla opin rakastamaan itseäni. Ja sitä kautta muuttaa elintapojani. Itsensä vihaamisella ja muiden hyljeksinnällä ei saada mitään hyvää aikaiseksi. Hyvällä saa hyvää aikaiseksi, jokainen saa raskastaa itseään, oli sitten todella laiha, normaalipainoinen tai ylipainoinen.

      Lainaa

    95. Tulos: -48 (54 ääntä)
      Jussi: Hyvä Jenni! Läskit ihmiset on yks yhteiskunnan turhuus. Propsit Jennille.
      "onks sulla jotain meitä läskejä vastaan? vitun luukasa mä syötän sut mun koiralle riks raks poks sano laihan miehen ranka"-Solonen,Kosola biisi Läski. siit teille muillekki heittereille kuunneltavaa! ps.olen muija ja kyllä pistän satavarmasti laihat akat ja ukot semmosee kuntoon ettei äitikää ruumista tunnista

      Lainaa

    96. Tulos: +59 (61 ääntä)
      Hienoa, että on terveytietoisia Jennejä, jotka jaksavat huolehtia muiden hyvinvoinnista. Jenni varmaan rähjää samaan tapaan myös tupakoijille työpaikkansa takapihalla, ja herkkujen ostajille kaupan kassalla. Muistaahan hän myös huolehtia kanssaihmisten henkisestä terveydestä, hyvästä itsetunnosta jne.?

      Lainaa

    97. Tulos: -34 (40 ääntä)
      dickSteel: “ihana” ihminen…
      Ei se oo mikään "ihana" vaan ihana!

      Lainaa

    98. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Hei Satu! Ooneksi olkoon teidän häiden puolesta ja olen varma että tulette olemaan upea pari iloisena päivänänne! Mikään ei ole kauniimpaa kuin ihmiset, jotka olevat onnellisia yhdessä! Iso hali ja paljon rakkautta teille, ja jättäkää olemaatomat ihmiset olemaan omissa oloissam.

      Lainaa

    99. Tulos: +59 (67 ääntä)
      Herranjumala Jenni. Ihmishirviö. Te kaikki fatsheimaajat: Läskit tietää olevansa läskejä. Mitä enemmän heitä siitä pilkataan, sitä vahingollisempaa se on ja todennäköisesti lihottaa entisestään kun on ikävien kommenttien takia niin huono olla, ja näistä ulkopuolisten kommenteista johtuen aloittaa pahimmassa tapauksessa rääkkidieetin jonka jälkeen paino tulee tuplana takaisin. Silloin kun on sinut itsensä kanssa ja tasapainossa henkisesti ja _on ITSE valmis_ elämäntapamuutokseen, voi paino pudota. Terv. Jojotteleva läski

      Lainaa

    100. Tulos: -38 (40 ääntä)
      Jenniä pitäis jonkun panna kunnolla.

      Lainaa

    101. Tulos: +39 (39 ääntä)
      Mielummin läskit takapuolessa kuin päässä.

      Lainaa

    102. Meikämandoliini 28.6.2019 9:56
      Tulos: -37 (57 ääntä)
      Onhan toi Jenni selkeesti vittumainen ämmä mut hörähdin kyllä antaumuksella sille, että jos on kokoa 56 niin on läski ilman lainausmerkkejä. :D Ei se vääräs sen suhteen oo.

      Lainaa

    103. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Onko Jenni jäänyt ilman hääjulhia vai miksi vannetta kiristää?

      Lainaa

    104. Tulos: +53 (53 ääntä)
      Jennin mielestä läskit ovat rumia. Jennin mukaan läskeille ei pitäisi tehdä vaatteita. Jenni siis haluaa että läskit kulkevat kaupungilla alasti koska se miellyttää Jennin esteettistä silmää paremmin :)

      Lainaa

    105. Tulos: +43 (45 ääntä)
      JoJo: Onko Jenni jäänyt ilman hääjulhia vai miksi vannetta kiristää?
      Jennin sulho lähti mukavan läskin matkaan.

      Lainaa

    106. FarkMerkErk 29.6.2019 7:55
      Tulos: -34 (44 ääntä)
      pepe: Onhan se fakta, että ylipaino kuormittaa tuntuvasti kansantaloutta ja tämä on ihan oikea ongelma tässä(kin) yhteiskunnassa. Ylipaino on valitettavasti Suomessa tabu eikä siitä saa edes keskustella. Media yrittää kaiken lisäksi tuoda tätä kehopositiivisuus-teemaa esiin, joka on ihan sairasta. Pieni ylipaino nyt on [...]
      Niin..veronmaksajathan nuo lonkkaleikkaukset ja sairaslomat maksaa. Että syökää ens kerralla sitä kehopositiivisuuttanne sipsien sijaan. Silti Jenni, ei vittu..

      Lainaa

    107. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Jos mulla olisi noin "kaunis" luonne niin menisin naimisiin maistraatissa ilman mitään pukuja. Tuollainen luonne kun ei kauniiksi muutu, vaikka olisi millainen puku. Ja ensimmäiseen virkkeeseen tarvitaan tosiaan ne lainausmerkit. Jennin puoliso on parka, se on fakta..

      Lainaa

    108. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Vaikuttaa ihan sairaan rasittavalta ihmiseltä toi Jenni. Muutenkin pitäisikö ylipainoiset Jennin mielestä kävellä nakupelleinäkö?

      Lainaa

    109. Tulos: +23 (31 ääntä)
      pepe: Yhteiskunnallisten ongelmien puiminen on saarnaamista? Ajattelin olla kohtelias ja puhua yleisellä tasolla enkä vain Sadusta jota Jenni tässä feissarimokassa haukkui. ps. Sata kertaa enemmän minun viestissäni oli asiaa kuin sinun turhanpäiväisessä avautumisessa.
      Eli sun mielestä yhteiskunnallisia ongelmia pitää puida silloin kun toinen on menossa naimisiin? Sun mielestä ihan oikeasti on ok alkaa haukkumaan niinkuin tuossa mokassa haukuttiin tulevaa morsianta? Tässä on tarkoitus keskustella mokasta ei yhteiskunnallisista ongelmista. Mene suomi24 murehtimaan. Ps. Plussat sen jo kertoo kummalla oli enemmän asiaa.

      Lainaa

    110. autistiehdokas 30.6.2019 13:50
      Tulos: +31 (33 ääntä)
      Pikainen maistiainen kunnon koulukiusaajasta...

      Lainaa

    111. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Arvaan että Jenni ei ole naimisissa. Mistä lie johtuu.

      Lainaa

    112. Ex-anorektikko kommentoi 30.6.2019 15:50
      Tulos: +45 (45 ääntä)
      Vieläkö tästä bopo:n ydinajatuksesta väännetään kättä?? Bodypositiivisuus EI glorifioi lihavointia vaan levittää sitä ilosanomaa, että JOKAINEN keho on arvokas kokoon/rajoitteisiin/mihin tahansa katsomatta. Itse sairastuin aika tarkalleen yksitoista vuotta sitten epätyypilliseen anoreksiaan, mikä meinasi oikeasti viedä henkeni; häpesin kehoani ja "Kato mikä luuviulu!"-kommentit tuntuivat veitseniskulta sydämeen. Eli, kenenkään ei pidä joutua kuulemaan ilkeitä kommentteja ulkonäöstään! Ugh, olen puhunut.

      Lainaa

    113. Tulos: -28 (30 ääntä)
      Jenni vs Kaloriinat

      Lainaa

    114. Tulos: -5 (15 ääntä)
      Jenni on läski

      Lainaa

    115. St. Vitus Dance 1.7.2019 23:09
      Tulos: -6 (16 ääntä)
      Jenniä pitäis lyödä naamaan. Kusipää. Ylipaino voi myös johtua autoimmuunisairauksista kuten kilpirauhasen vajaatoiminta. Jennillä on aivoissa vajaatoimintaa. Kusipää.

      Lainaa

    116. St. Vitus Dance 1.7.2019 23:10
      Tulos: +1 (13 ääntä)
      Jennin olemassaolo pitää kieltää.

      Lainaa

    117. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Miksi kukaan ei valita siitä, että Feissarimokat käyttää sanaa "läski" mokan otsikossa?

      Lainaa

    118. Olipas kyllä 2.7.2019 8:21
      Tulos: -15 (25 ääntä)
      Masa: Mitä helvettiä Jenni?
      Niin, röyhkeää, loukkaavaa, ilkeää ja totta joka sana..

      Lainaa

    119. Tulos: -15 (23 ääntä)
      Vii: Kuinka ilkeä voikaan ihminen toiselle olla. Surullista ennen kaikkea Jennin itsensä puolesta. Ei hyvistä kasvuoloista noin ilkeäksi kasveta? Vaikuttaa siltä, että hänellä on tosi paha olla. Tai ainakin mulle itelleni tuli tosi paha olo pelkästä ajatuksesta, että sanoisin noin ilkeästi kenellekään.
      jn: Itse asiassa on yllättävn paljon miehiä, jotka ennemmin ottavat Jennin kaltaisen naisen kuin “norsun”. Miehien oma ulkonäkö voi olla vaikka millainen möhis, mutta tyttökaverin pitää olla timmi, vaikka olisikin tyhjäpäinen.
      Ja kerroppas vielä mitä se timmi nainen sanoo semmoselle möhikselle, joka tulee iskemään?? Niin no toki jos möhiksellä on paljon rahaa, mutta se on sitten jo eri asia. Ja eikös tuo jennin verbaalinen käytös ole aika tyypillistä naisten käytöstä muutenkin. Ainakin 90% kommenttikentän solvauksista on samanlaista sontaa, joka tällä kertaa kohdistuu vaan jenniin..:D

      Lainaa

    120. Tulos: -24 (34 ääntä)
      kanelipulla: Jennin mielestä läskien pitäisi kulkea aIastⅰ, kun kerran ihmettelee, miksi tuon kokoisia vaatteita tehdään.
      Tai sit vittu laihduttaa

      Lainaa

    121. Tulos: -19 (27 ääntä)
      Jii: Eipä näy keho toimivan normaalisti Jennillä tai sinullakaan. Aivot on se tärkein osa, ja teiltä puuttuu. Varmaan kumpikin teistä vielä tupakoikin. Tupakointi muuttaa pysyvästi luonnetta entistäkin kusipäisemmäksi. Narisette siihen malliin ettei teillä mikään toimi normaalisti.
      Nyt on kyllä niin laadukas kommentti ja faktaperäiset argumentit että :D Ja tottakai kaikki "terveet" läskit käy tykkäämässä: "Kyllä! Tästä minä pidän! Luu kurkkuun totuuksien laukojalle"

      Lainaa

    122. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Niin... Itse olen kokoa 56, melko sopusuhtainen ylipäänsä, mutta pituutta sellaiset 180cm ja normaalia naista lihaksikkaampi... Tarkoittaako tämä etten saisi edes harkita naimisiin menoa koska olen liian pitkä? Ei se vaatekoko aina rasvan määrästä ole riippuvainen... Noh, eipä itsellä mitään tarvetta olekaan naimisiin menolle, mutta ihmettelimpä vaan...

      Lainaa

    123. Tulos: -14 (20 ääntä)
      St. Vitus Dance: Jenniä pitäis lyödä naamaan. Kusipää. Ylipaino voi myös johtua autoimmuunisairauksista kuten kilpirauhasen vajaatoiminta. Jennillä on aivoissa vajaatoimintaa. Kusipää.
      Kilpparipotilaita on myös normaalipainoisia. Täytyy suhteuttaa energianotto oman kehon tarpeeseen.

      Lainaa

    124. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Juunas: Täytyy olla Jennin navassa todella hyvät laakerit kun koko maailma pyörii siinä ympärillä. Aivan uskomaton biaach. =:-o
      Ei tarvita suurta vikaa, kun se on päässä.

      Lainaa

    125. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Jenni on juuri sellainen ihminen, joka sanoo ensimmäisenä ”ootko lihonu” tai ”ootko laihtunu” kun näkee vaikka sukulaisensa vuosien jälkeen.

      Lainaa

    126. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Vii: Kuinka ilkeä voikaan ihminen toiselle olla. Surullista ennen kaikkea Jennin itsensä puolesta. Ei hyvistä kasvuoloista noin ilkeäksi kasveta? Vaikuttaa siltä, että hänellä on tosi paha olla. Tai ainakin mulle itelleni tuli tosi paha olo pelkästä ajatuksesta, että sanoisin noin ilkeästi kenellekään.
      Sehän näissä onkin se ongelma, että niillä ei ole edes paha olla, koska riittämätön älykkyys estää ymmärtämästä asiaa.
      Vii: Kuinka ilkeä voikaan ihminen toiselle olla. Surullista ennen kaikkea Jennin itsensä puolesta. Ei hyvistä kasvuoloista noin ilkeäksi kasveta? Vaikuttaa siltä, että hänellä on tosi paha olla. Tai ainakin mulle itelleni tuli tosi paha olo pelkästä ajatuksesta, että sanoisin noin ilkeästi kenellekään.
      Sehän näissä onkin, että ei edes ole paha olla, koska riittämätön älykkyys estää ymmärtämästä asiaa toisen näkökulmasta. Ja ai hitto kun vihaan tätä trendiä että luullaan olevan oikeassa ja sitten nauruhymiöin halvennetaan muiden asialliset kommentit tyyliin "Mun faktat on oikeita, nyt oikeesti, ette vaan ymmärrä :D". Onneksi tällaisia ihmisperseitä ei ole omassa piirissä.

      Lainaa

    127. Ihan oikesti 8.7.2019 16:04
      Tulos: -7 (9 ääntä)
      Joku koon 58 läski on selvästi kussut Jennin muroihin.

      Lainaa

    128. Tulos: +2 (2 ääntä)
      niikö N.w.a aikoinaan sanoi ´´ A Bitch Iz A Bitch´´

      Lainaa

    129. Kahdestaan mäyrä 18.11.2020 12:10
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      kiivi: Mulle ei kyllä mee läpi, että te kehopositiivisuuden vastustajat olisitte jotenkin huolissanne ylipainoisten terveydentiloista. Koska jos olisitte, tajuaisitte varmasti myös miten jatkuva häirintä vaikuttaa mielenterveyteen, ja miten esimerkiksi masennuksen sivuoireena voi lihoa lisää.
      Eihän ne olekaan. Ovat vain läskejä vihaavia terveyspoliiseja, jotka naamioivat inhonsa huoleksi.

      Lainaa

    130. heimosenkeimo 20.2.2021 8:06
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      jenni on ihana. läskejä pitääkin vähän haukkua kun ei ne muuten näytä ymmärtävän että ne on alemmassa luokassa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ylipaino, läskit, paino, koko, häät, hääpuku, terveys

  • Uusimmat

  • Kategoriat