Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Reilu meininki, osa 2

Näin saat kavereita!
Suurenna näkymä
Reilu meininki, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +766 (972 ääntä)
   Jokaiselle, joka väittää että sukupuolineutraalisuudesta ja sukupuolten välisestä tasa-arvosta öyhötetään liikaa, voisin kertoa että aktivismityön tulee jatkua niin kauan kun näitä Eleneoita löytyy. Oli sitten mitä sukupuolta hyvänsä tällanen Elena. Kenenkään ei tulisi syntyä mihinkään muottiin tai rooliin, oli se sitten sääty taikka sukupuoli.

   Lainaa

  2. Irvikissa 2.7.2019 0:23
   Tulos: +128 (190 ääntä)
   Elena, ihanan virkistävän nykyaikainen mielipide!

   Lainaa

  3. Tulos: +800 (810 ääntä)
   Entä jos nainen on susiruma niin maksaako hän sitten kaiken?

   Lainaa

  4. Tulos: +524 (536 ääntä)
   Petkele: Entä jos nainen on susiruma niin maksaako hän sitten kaiken?
   No nythän se selvis miksi jouduin maksamaan lähes aina oman osuuteni treffeillä exän kanssa. Jos olisin vielä rumempi, olisin varmaan joutunut maksamaan miehenkin ruoat, leffaliput, jne :,D

   Lainaa

  5. Jelenan uusi bestis 2.7.2019 2:19
   Tulos: +475 (547 ääntä)
   Konservatiiviset arvot mutta ei triggeröidy helposti, onnea etsinnälle! Samoin jos oikeasti kykenee älykkääseen keskusteluun, harvoin tarvitsee kuluttaa aikaansa muita haukkumalla kun olisi parempiakin puheenaiheita

   Lainaa

  6. Tulos: +53 (221 ääntä)
   bleb: Jokaiselle, joka väittää että sukupuolineutraalisuudesta ja sukupuolten välisestä tasa-arvosta öyhötetään liikaa, voisin kertoa että aktivismityön tulee jatkua niin kauan kun näitä Eleneoita löytyy. Oli sitten mitä sukupuolta hyvänsä tällanen Elena. Kenenkään ei tulisi syntyä mihinkään muottiin tai rooliin, oli se sitten sääty taikka sukupuoli.
   Jep. En ees ite tiedä mitä mieltä olen kaikista sukupuoliasioista, mutta suomen kielessö harmittaa ettei ole erikseen sanoja sex (biologinen sukupuoli) ja gender (.."kulttuurillinen" sukupuoli). Helpottaisi paljon kun keskustelee ihmisten kanssa jotka väenväkisin huutavat, että on olemassa vain kaksi sukupuolta (vaikka biologistenkaan sukupuolien spektri ei lopu kahteen).

   Lainaa

  7. Tulos: +105 (117 ääntä)
   Kai kyseessä on edes Vikströmin Elena?

   Lainaa

  8. Tulos: +412 (432 ääntä)
   Elenan kaltaiset naiset jotka kannattavat todella vanhanaikaisia sukupuolirooleja ovat käveleviä paradokseja. Jos nainen ei ole miehen vertainen ja naisen tehtävä on näkyä, ei kuulua, niin eihän Elenan omalla mielipiteellä naisten roolista ole yhtään mitään väliä.

   Lainaa

  9. Peksi Kajaanista 2.7.2019 5:22
   Tulos: -190 (230 ääntä)
   Köyhät Hesalais pojat leikii vaan ilmaston parantajaa ja on unohtanu kuinka ennen oli miehet rautaa ja kohteliaita. Nykyän pitäs olla muka niin tasa arvo joka paikas!!

   Lainaa

  10. Tulos: +202 (236 ääntä)
   Elena on elävä esimerkki siitä, kuinka naurettuavia vanhat kankeat sukupuoliroolit ovat

   Lainaa

  11. Pikku Myy 2.7.2019 6:36
   Tulos: +94 (132 ääntä)
   Emmy on selvästi Venäjältä, ja hänellä on venäläinen käsitys sukupuolirooleista. Hänet on kasvatettu noihin arvoihin. Veikkaan myös Jelenaa venäläiseksi.

   Lainaa

  12. No joku nimi 2.7.2019 7:08
   Tulos: -54 (206 ääntä)
   Jelena on vain rehellinen. 95 % ihmisistä tykkää arvostella ja haukkua muita ihmisiä. Kun jollekin sanoo tästä, että sä haukuit aika ilkeästi tyyppiä x, alkaa väite että en ole haukkunut, vaikka just oon iten ollut kuulemassa. Jelena unohti tuosta selän takana. Niin ja jos joku sanoo, ettei miehet tee tätä, hän valehtelee. Miesvaltaisessa insinööritoimistossa toiset kahvitauolla päivittäin haukkuu muita, sillä erolla, että päälle tulee vielä ilkeä nauru.

   Lainaa

  13. Tulos: +59 (69 ääntä)
   Eikös tässä ole taas kyseessä tämä julkkistyrkky Elena. Ainakin mielipiteet vaikuttavat yhtä idiooteilta kuin on itse.

   Lainaa

  14. Tulos: +77 (99 ääntä)
   Virkistävää, että joku sanoo suoraan, että haluaa haukkua ja arvostella muita ihmisiä. Siihenhän liittolaisuussuhteet perustuu

   Lainaa

  15. Ihmettelen vaan 2.7.2019 9:56
   Tulos: +78 (112 ääntä)
   Elena ja Jelena sopii kavereiksi keskenään ja asumaan Venäjälle.

   Lainaa

  16. Tulos: +84 (94 ääntä)
   Pikku Myy: Emmy on selvästi Venäjältä, ja hänellä on venäläinen käsitys sukupuolirooleista. Hänet on kasvatettu noihin arvoihin. Veikkaan myös Jelenaa venäläiseksi.
   Onneksi kasvatuksen ei tarvitse olla mikään loppuelämän tuomio. Tunnen useammankin hyvinkin liberaalin venäläislähtöisen henkilön.

   Lainaa

  17. Tulos: +95 (113 ääntä)
   Mieheksi syntynyt, sukupuolensa korjauttanut Elena kitisee että sukupuoliroolit ovat liian liberaalit.

   Lainaa

  18. Tulos: +90 (102 ääntä)
   Maksullisille naisille kuuluu miehen maksaa, ei muille.

   Lainaa

  19. Tulos: -25 (159 ääntä)
   Kbr: Jep. En ees ite tiedä mitä mieltä olen kaikista sukupuoliasioista, mutta suomen kielessö harmittaa ettei ole erikseen sanoja sex (biologinen sukupuoli) ja gender (..”kulttuurillinen” sukupuoli). Helpottaisi paljon kun keskustelee ihmisten kanssa jotka väenväkisin huutavat, että on olemassa vain kaksi sukupuolta (vaikka biologistenkaan sukupuolien spektri ei lopu kahteen).
   Muut kuin mies ja nainen sukupuolina eivät ole muuta kuin osoitus joidenkin ihmisten tarpeesta luokitella kaikki oman sukupuolenilmaisun tai rooleja vastaan kapinoinnin nuanssit uutena labelina juuri itselle. Tavallisten transmiesten ja -naisten kanssa näillä "sukupuoli vaihtuu päivittäin", "olen mies, nainen ja neutraali samaan aikaan ", "sukupuoleni on galaksi/kissa/meren aallot"-hihhuleilla ei ole mitään tekoa. 99.99% maailman ihmisistä on kokenut miehen tai naisen sopivaksi määritelmäksi itselleen ennen tätä kymmenisen vuotta sitten alkanutta trendiä jonka jäljiltä yhä useampi tyttö identifioituu joksikin extrasukupuoleksi; edelleen kuitenkin selkeästi ollen tyttö. Ihmisen biologinen sukupuoli on joko mies tai nainen (intersukupuolisuus ei ole kolmas biologinen sukupuoli), ja on vastenmielistä nähdä kuinka intersukupuolisia ja oikeita transihmisiä yritetään käyttää LGBTQA+ porukan toimesta perusteluna sille miksi joka toinen tunti "genderiä" vaihtava feministi on validaation tarpeessa ja sorrettu ryhmä.

   Lainaa

  20. Lolli Indholm 2.7.2019 13:04
   Tulos: -26 (84 ääntä)
   Kunnipitukseni Jelenalle rehellisyydestä, sillä todellisuudessa jokainen ihminen harrastaa ystävien seurassa muiden ihmisten arvostelua, jotkut eivät vaan kehtaa myöntää sitä itselleen.

   Lainaa

  21. Tulos: +90 (98 ääntä)
   Lolli Indholm: Kunnipitukseni Jelenalle rehellisyydestä, sillä todellisuudessa jokainen ihminen harrastaa ystävien seurassa muiden ihmisten arvostelua, jotkut eivät vaan kehtaa myöntää sitä itselleen.
   joo, jokainen arvostelee toisia joskus mutta kaikki ei siitä oikeasti nauti täysin rinnoin. Itse arvostelen ihmisiä todella harvoin, ja silloin jos arvostelen niin arvostelen niitä jotka ovat käyttäytyneet ilkeästi minua kohtaan. Muita ihmisiä ei kiinnosta arvostella näin perusonnellisena tyyppinä, se tuo vain pahaa oloa itselle ja kaverille joka sitä valitusta joutuu kuuntelemaan. Ystävien kanssa keskitymme ilkeilyn sijasta yleensä positiivisiin juttuihin ja yhteisiin luoviin harratuksiin.

   Lainaa

  22. Tulos: +82 (88 ääntä)
   No joku nimi: Jelena on vain rehellinen. 95 % ihmisistä tykkää arvostella ja haukkua muita ihmisiä. Kun jollekin sanoo tästä, että sä haukuit aika ilkeästi tyyppiä x, alkaa väite että en ole haukkunut, vaikka just oon iten ollut kuulemassa. Jelena unohti tuosta selän takana. Niin ja jos joku sanoo, ettei miehet tee tätä, hän [...]
   Ja varmaan suunnilleen 95 % ihmisistä pitää muiden arvostelua ja haukkumista vääränä eikä hihkuta sen hauskuutta, vaikka voikin myöntää siihen silloin tällöin sortuvansa. Normaali ihminen rajoittaa itseään niin, että juoruilee ja arvostelee kohtuudella. Jelena taas ei hillitse eikä tuomitse tätä mitä "kaikki tekevät", joten hän luultavasti juoruilee ja arvostelee paljon kurjemmalla tavalla kuin muut.

   Lainaa

  23. Tulos: -26 (66 ääntä)
   En ole ikinä tavannut ihmistä, joka ei kiltisti ilmaisten puhuisi muista näiden selän takana. Niin perheen sisällä kuin ystäväporukoissa, ja aivan erityisesti työporukoissa. Jokainen haukkuu joskus jotain toista, ja jokaista haukutaan joskus (erityisesti sitä haukutaan joka yrittää pysyä positiivisena, koska mitä hienostelua sekin nyt on olevinaan jne). Ihminen on laumaeläin ja omaksi hyväkseen liian älykäs (tai tyhmä, riippuu mistä roikkuu). On tieteellisesti todistettu, että ihmiset (erityisesti naiset) nyt vain luovat siteitä ja verkostoja tällä tavalla. Kaikki eivät tule toimeen keskenään, kateus ja katkeruus saavat reagoimaan toisen naamaan tietyllä tavalla, ja soppa on valmis. Sitä paitsi, sehän on hauskaa. Ainakin silloin, kun se joku on oikeasti täysi törppö.

   Lainaa

  24. Tulos: +60 (76 ääntä)
   Maakuntalehdessä nuori venäläistaustainen pimu haukkui suomalaisnaiset lyttyyn, kun me kehdataan kantaa ostoksemme itse! Ollaan typeriä ja sivistymättömiä, mies on kassin kantamista ja oven avaamista varten. Teki mieli vastata, että kyllähän tuo talvisodassa nähtiin...

   Lainaa

  25. Tulos: +45 (73 ääntä)
   Elena on syy miksi feminismiä edelleen tarvitaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Punasorsa: Maakuntalehdessä nuori venäläistaustainen pimu haukkui suomalaisnaiset lyttyyn, kun me kehdataan kantaa ostoksemme itse! Ollaan typeriä ja sivistymättömiä, mies on kassin kantamista ja oven avaamista varten. Teki mieli vastata, että kyllähän tuo talvisodassa nähtiin…
   Mitenhän aina itäeurooppalaiset naiset ajattelevatkin näin? Pidemmälle Aasiaan kun menee niin keskimäärin yhteiskunta on vanhoillisempi, mutta asenteet eivät istu naisissa niin tiukassa.

   Lainaa

  27. Tulos: +45 (49 ääntä)
   ferf: Maksullisille naisille kuuluu miehen maksaa, ei muille.
   Ja nimenomaan heidän työkuvaansa kuuluu fyysinen viehättävyys. Elenan kuva parisuhde-elämästä on aikas ruma.

   Lainaa

  28. Tulos: +31 (33 ääntä)
   No kappas, mun ei siis ikinä tule tarvis maksaa omista ruuistani. Tarvii vaan näyttää nätiltä. Taidan kuitenkin pitäytyä siinä, että maksan omani, jos ei muuta ole sovittu.

   Lainaa

  29. Tulos: +49 (49 ääntä)
   ferf: Maksullisille naisille kuuluu miehen maksaa, ei muille.
   En halua maksullista naista vaan ilmaista itseäni.

   Lainaa

  30. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Vaihtoehtoisesti myös se maksaa joka treffeille pyytää.

   Lainaa

  31. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Danbanman: En ole ikinä tavannut ihmistä, joka ei kiltisti ilmaisten puhuisi muista näiden selän takana. Niin perheen sisällä kuin ystäväporukoissa, ja aivan erityisesti työporukoissa. Jokainen haukkuu joskus jotain toista, ja jokaista haukutaan joskus (erityisesti sitä haukutaan joka yrittää pysyä positiivisena, koska mitä [...]
   No moi! Oikeasti, tietysti omaan monista ihmisistä vähemmän imartelevia mielipiteitä, ja joistain olen suorastaan sitä mieltä ettei maailma pahemmin köyhtyisi jos heidät poistettaisiin kokonaan. Mutta pidän mielipiteeni huolellisesti omana tietonani, keskustelen niistä vain mieheni kanssa jonka kanssa on herrasmies-rouvasnainen-sopimus että valittaminen kaikista niistä idiooteista joita on taas täytynyt kestää ei leviä kotimme ulkopuolelle. Ihmiset jotka juoruavat kaiken aikaa määritelmän mukaisesti eivät osaa pitää suutaan kiinni, ja sitten syntyykin kaunis draama kun valituksen kohde saa valituksen kuulla. Eikä valittaminen ole kivaakaan; joskus täytyy hiukan purkaa höyryä mutta on typerää antaa jonkun ikävän ihmisen jota täytyy sietää päivällä olla hengessä läsnä pilaamassa vielä iltakin.

   Lainaa

  32. Tulos: -46 (82 ääntä)
   Kbr: Jep. En ees ite tiedä mitä mieltä olen kaikista sukupuoliasioista, mutta suomen kielessö harmittaa ettei ole erikseen sanoja sex (biologinen sukupuoli) ja gender (..”kulttuurillinen” sukupuoli). Helpottaisi paljon kun keskustelee ihmisten kanssa jotka väenväkisin huutavat, että on olemassa vain kaksi sukupuolta (vaikka biologistenkaan sukupuolien spektri ei lopu kahteen).
   Jaahas. LQBTQPPRSTUXVÖ-porukka aivopessyt taas yhden lisää.

   Lainaa

  33. Tulos: -31 (57 ääntä)
   bleb: Jokaiselle, joka väittää että sukupuolineutraalisuudesta ja sukupuolten välisestä tasa-arvosta öyhötetään liikaa, voisin kertoa että aktivismityön tulee jatkua niin kauan kun näitä Eleneoita löytyy. Oli sitten mitä sukupuolta hyvänsä tällanen Elena. Kenenkään ei tulisi syntyä mihinkään muottiin tai rooliin, oli se sitten sääty taikka sukupuoli.
   Ei sitä mihinkään muottiin synnytäkään, luonto pitää huolen, että tietyistä lähtökohdista tulee tietynlaisia lopputuloksia. Kissoista ei tule koiria jne...

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (53 ääntä)
   Jaah: Muut kuin mies ja nainen sukupuolina eivät ole muuta kuin osoitus joidenkin ihmisten tarpeesta luokitella kaikki oman sukupuolenilmaisun tai rooleja vastaan kapinoinnin nuanssit uutena labelina juuri itselle. Tavallisten transmiesten ja -naisten kanssa näillä “sukupuoli vaihtuu päivittäin”, “olen mies, nainen ja [...]
   Näistä "sukupuoli vaihtuu päivittäin" ihmisistä en oo kuullu muutoin ku k-päitten suista. Itse en ymmärrä sukupuolen merkitystä, eli en kans sitä että sitä pitää vaihtaa, koska maailma etenee koko ajan enemmän siihen suuntaan että naisen ei tartte olla feminiininen ollakseen nainen, ja miehen ei tartte olla maskuliininen ollakseen mies. Kuitenkin, en myöskään ymmärrä miks jonkun sukupuoli-identiteetti tai sen vaihtaminen haittais mun elämää tai kenenkään muunkaan. Mielestäni heidän tehtävä on ymmärtää meidän ihmettely, ja meidän tehtävä on ymmärtää että heillä on oikeus tehdä mitä haluaa itselleen/itsellään, niin kuin kaikilla muillakin nii kauan ku ei muita satuteta.

   Lainaa

  35. Tulos: -1 (49 ääntä)
   Myös se, et jos nainen haluu että mies maksaa ni mikäs siinä? On olemassa miehiä jotka haluu käyttää vanhoja arvoja ja maksaa. Jos mies haluu naisen joka osaa kokata, mikäs siinä? Sillon miehen kuuluu hoitaa joku toinen homma. Työt voi jakaa sukupuolten kesken jos se parille sopii, raivostuttaa kun nykyään pitää naisena hävetä jos käyttäytyy naisellisesti, koska ääriloukkaantujien mielestä se on naisten oikeuksien polkemista.

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Kbr: Näistä “sukupuoli vaihtuu päivittäin” ihmisistä en oo kuullu muutoin ku k-päitten suista. Itse en ymmärrä sukupuolen merkitystä, eli en kans sitä että sitä pitää vaihtaa, koska maailma etenee koko ajan enemmän siihen suuntaan että naisen ei tartte olla feminiininen ollakseen nainen, ja miehen ei tartte olla [...]
   Amen! Juuri tätä olin tulossa kirjottamaan.

   Lainaa

  37. Tulos: +52 (70 ääntä)
   cepardi: Ei sitä mihinkään muottiin synnytäkään, luonto pitää huolen, että tietyistä lähtökohdista tulee tietynlaisia lopputuloksia. Kissoista ei tule koiria jne…
   Jaa että luonto kielsi naisilta äänioikeuden? Tai pakotti käyttämään hameita ja korkokenkiä työpaikalla vielä reippaasti 1900-luvun loppua kohden? Tai että miehet eivät saa näyttää tunteitaan taikka itkeä ilman että vähätellään heidän miehisyyttään? Voi että mua kyrsii toi "kissoista ei tule koiria" sanonta kun viitataan sukupuolivähemmistöihin. Me ei olla eläimiä, ei olla kissoja eikä koiria vaan kaikki ihmisiä. Joten kerrohan mulle että miksi ihmeessä ihmisestä ei voisi tulla toisenlainen ihminen? En vaan voi käsittää sitä että miksi on hyväksyttävämpää korjauttaa nenää ja asentaa implantteja perseeseen ja tisseihin, mutta auta armias jos joku korjauttaa samanlaisilla leikkauksilla sukupuoltaan! Mitä ihmettä se on teiltä pois jos joku suurentaa tai pienentää tissejään?

   Lainaa

  38. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Sukupuoliroolit roskiin ja tasa-arvoa kehiin. Nytkin tulee TV:sta jotain naisten jalkapalloa. Kaikkien pitäisi pelata samassa sarjassa.

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Kbr: Myös se, et jos nainen haluu että mies maksaa ni mikäs siinä? On olemassa miehiä jotka haluu käyttää vanhoja arvoja ja maksaa. Jos mies haluu naisen joka osaa kokata, mikäs siinä? Sillon miehen kuuluu hoitaa joku toinen homma. Työt voi jakaa sukupuolten kesken jos se parille sopii, raivostuttaa kun nykyään pitää [...]
   Itseäni raivostuttaa naiset, jotka tienaa omat rahansa, mutta miehen pitää maksaa koska euro on 70 senttiä tai joku muu tekaistu syy. Jos haluat olla tasa-arvoinen, niin et kuori kermaa päältä.

   Lainaa

  40. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Kbr: Näistä “sukupuoli vaihtuu päivittäin” ihmisistä en oo kuullu muutoin ku k-päitten suista. Itse en ymmärrä sukupuolen merkitystä, eli en kans sitä että sitä pitää vaihtaa, koska maailma etenee koko ajan enemmän siihen suuntaan että naisen ei tartte olla feminiininen ollakseen nainen, ja miehen ei tartte olla [...]
   Genderfluid on yksi näistä monista mies-nais binäärin ulkopuolella olevista sukupuolista. Sen määritelmä on nimenomaan -näiltä ihmisiltä itseltään kuultuna- että sukupuoli vaihtelee , joillain viikoittain joillain päivittäin Ei minulla ole mitään itseilmaisua tai roolileikkejä vastaan vaan se vituttaa näin transsukupuolisena että LGBTQA+ liike yrittää ympätä kaikki nuo itseilmaisu"genderit" samaksi kuin transsukupuolisuus. Mutta totta, moni genderfluidiksi identifioituva jonka olen tavannut on ollut kuspiä joten sulla voi olla pointti

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Jaah: Genderfluid on yksi näistä monista mies-nais binäärin ulkopuolella olevista sukupuolista. Sen määritelmä on nimenomaan -näiltä ihmisiltä itseltään kuultuna- että sukupuoli vaihtelee , joillain viikoittain joillain päivittäin Ei minulla ole mitään itseilmaisua tai roolileikkejä vastaan vaan se vituttaa näin [...]
   Haha, on menny multa vaan ohitte, eli saatoin olla väärässä. Toisaalta melko pitkälti kaikki ihmiset jotka oon elämäni aikana tavannu on jollain tasolla k-päitä anyways (tai ehkä vika on minussa...) En tosiaan oo sen syvemmin asiaan perehtyny edes, koska tosiaan kiinnostus on aika nollissa siinä mielessä, että uskon vaan siihen ettei kaikesta tarttis aina loukkaantua eikä kaikesta tarttis aina nostaa kohua, eikä kaikkee tarttis aina vastustaa. Tällä hetkellä tosin taidetaan nostaa kohuja tarkotuksella, jotta saadaan tietosuutta ja sitä myötä ymmärrystä lisääntymään, mikä on sinäänsä ihan okei. Ja onhan se viihdyttävää lukea miten kauhuissaan ihmiset yhä edelleen on, kun äijä tykkääkin hameista itsellään, eikä puolisonsa päällä! Mutta tota nyt en ihan nää miten ne yritetään ympätä samaksi kuin transsukupuolisuus? Kun eiks just nyt yritetä saada LISÄÄ vaihtoehtoja, niin ettei kaikki "itseilmaisugenderit" oo samaa transsukupuolisuutta?

   Lainaa

  42. Toj Karin 4.7.2019 0:16
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   Jelenan uusi bestis: Konservatiiviset arvot mutta ei triggeröidy helposti, onnea etsinnälle! Samoin jos oikeasti kykenee älykkääseen keskusteluun, harvoin tarvitsee kuluttaa aikaansa muita haukkumalla kun olisi parempiakin puheenaiheita
   Nuo kaksi asiaa eivät ole millään tavalla toisensa poissulkevia. Ne eivät ole millään muullakaan tavalla kytköksissä toisiinsa. Jälkimmäisestä pointista olen samaa mieltä.

   Lainaa

  43. Toj Karin 4.7.2019 0:26
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   bleb: Voi että mua kyrsii toi “kissoista ei tule koiria” sanonta kun viitataan sukupuolivähemmistöihin. Me ei olla eläimiä, ei olla kissoja eikä koiria vaan kaikki ihmisiä. Joten kerrohan mulle että miksi ihmeessä ihmisestä ei voisi tulla toisenlainen ihminen?
   Mehän muuten olemme eläimiä. Muuten olet ihan oikeassa, tai ainakin samaa mieltä kuin minä, mutta kannattaa silti pitää faktat faktoina. Ihminen on vain yksi evoluution tuotos muiden joukossa, eikä ihmisessä ole mitään sellaista ominaisuutta mikä erottaisi sen muista eläimistä, muuten kuin omaksi evoluution haarakseen.

   Lainaa

  44. Jorma Ralli-Kukkula 4.7.2019 11:16
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   cepardi: Kissoista ei tule koiria jne…
   Niin joo, mitäs muita mottoja teillä olikaan... omenoille ja päärynöille ei mene sama lippalakki?

   Lainaa

  45. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Jelenan uusi bestis: Konservatiiviset arvot mutta ei triggeröidy helposti, onnea etsinnälle! Samoin jos oikeasti kykenee älykkääseen keskusteluun, harvoin tarvitsee kuluttaa aikaansa muita haukkumalla kun olisi parempiakin puheenaiheita
   Miksei voisi olla konservatiivinen ja silti triggeröitymättä? Arvot määrittää ihmisen omaa toimintaa ja elämää, ja vaikka ne olisi konservatiivisia niin ei se tarkoita, että muiden touhuista on pakko häiriintyä tai edes välittää. Terveisin tällainen henkilö, Jelenan kaveriksi en tosin ryhdy just siks kun ei kiinnosta muiden ihmisten arvostelu saati haukkuminen (eikä meikit). :'D

   Lainaa

  46. Kilokalori 5.7.2019 10:16
   Tulos: -8 (22 ääntä)
   BGB: Elena on syy miksi feminismiä edelleen tarvitaan.
   Elena on mieheksi syntynyt ja, naiseksi sukupuolensa korjauttanut nuori nainen. Hänellä todellakin saa olla mielipide OMAAN identiteettiinsä. Femakot ovat juuri sellaisia kusipäitä, jotka haluavat kieltää sukupuolet, sukupuoli-identiteetin sekä kaiken seksuaalisuuteen liittyvän pelkästään oman epävarmuutensa vuoksi. Mm. Pride kulkuetta tarvitaan lainaamieni kirjoittajien takia, jotka osaltaan yrittävät jaruuttaa feminatsismia ja muuta femakkopaskaa.

   Lainaa

  47. Tulos: -5 (13 ääntä)
   On kyllä ihme paheksuntaa. Minun mielestä noi Jelenan vaatimukset on varsin kohtuulliset ja suorapuheisuutta ei voi muuta kuin arvostaa näin nykyaikana etenkin kun kys henkilö puhuu täysin totta

   Lainaa

  48. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Ihanin: On kyllä ihme paheksuntaa. Minun mielestä noi Jelenan vaatimukset on varsin kohtuulliset ja suorapuheisuutta ei voi muuta kuin arvostaa näin nykyaikana etenkin kun kys henkilö puhuu täysin totta
   On kyllä paskimmat vaatimukset ja perustelut ikinä. Älä käsitä väärin, ei huoraamisessa mitään vikaa ole, mutta jotkut naiset on niin monipuolisia että pystyvät samaan aikaan näyttämään hyvältä JA maksamaan omat menonsa. Ei lokki ole niin nätti kuin papukaija, ei vaikka känniset urpot sille aamuyön snägärillä makkarapaloja viskovatkin.

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (1 ääni)
   Niin sellaista tasa-arvoa. En maksaisi jos nainen ei olisi kiinnostunut sen enempää.

   Lainaa

  50. Tulos: -15 (23 ääntä)
   Feminismi ja rasismi ovat kaksi pahinta yhteiskunnan syöpää. Toinen haluaa ihmisoikeudet valtaväestöltä ja toinen vähemmistöltä, ja namä pelkästään ulkoisten seikkojen vuoksi. Antakaa naisen olla perinteinen nainen jos se niin haluaa.

   Lainaa

  51. Sukupuolivarianssi 6.7.2019 11:03
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Petkele: Entä jos nainen on susiruma niin maksaako hän sitten kaiken?
   Ja vastaavasti miehen ei tartte pitää niin hyvin huolta x'D Koska niinhän se menee, että kaunis = puolustuskyvytön, heikko, työkyvytön, tyhmä. Vastaavasti ruma = karski, miesmäinen, yksin pärjäävä, lukutoukka. Ai että kun onkin kaikkien kannalta mukavia nämä kunnon perinteiset sukupuoliroolit. Ainoa mikä jäi hämmentämään, että pitääkö vastaavasti parisuhteessa ruma nainen kauniista miehestä huolta..?

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Jesse ei varmasti ymmärrä oman kommenttinsa ironiaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naiset, miehet, sukupuoliroolit, kaverit, vaatimukset, haukkua