Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat miehiä, osa 5

"Paras iskuyritys vuosiin."
Näin saat miehiä, osa 5

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1270 (1302 ääntä)
   Eikö se pitäisi nuoltavan maksaa?

   Lainaa

  2. joojoojoo 9.7.2019 0:19
   Tulos: +664 (722 ääntä)
   Ja sitten miehet valittaa, että naiset ei tee aloitteita!?

   Lainaa

  3. Tulos: +538 (548 ääntä)
   Jep, näkyillään

   Lainaa

  4. Traumcity 9.7.2019 1:05
   Tulos: +476 (506 ääntä)
   Kanerva: Eikö se pitäisi nuoltavan maksaa?
   -Älä ny vaan saatana väitä, että sä oot ilmaseksi antanut liimata auton tarroja täyteen? -Ei, kyllä mä niistä maksoin.

   Lainaa

  5. Tulos: +342 (354 ääntä)
   Mulla ei oo 50:ä, mutta saiskohan kympillä vaikka pestä hiukset?

   Lainaa

  6. Tulos: -331 (371 ääntä)
   Minusta aika seksististä ja sukupuoliolettamia nämä päivitykset.

   Lainaa

  7. Tulos: -826 (904 ääntä)
   Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.

   Lainaa

  8. Tulos: +679 (745 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Sehän oli nainen, joka aiheen aloitti? Muutenki, todella idioottimainen kommentti. Ootko sitä mieltä, että miehet ei koe seksuaalista hyväksikäyttöä? Enkä mä kyllä sanoisi, että "Pelkään sitä päivittäin".

   Lainaa

  9. Tulos: +193 (237 ääntä)
   Multa joku poika kysyi baarissa ”olisko mahdollista saada seks....” Mä järkyttyneenä: ”EI.” Vastasi ”okei... no moikka” ja lähti menee. No mut suora vastaus suoraan kysymykseen.

   Lainaa

  10. Tulos: +163 (325 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Ketkä _me_? Sinä ja kissa? Me Pääkköset? Avohoitoyksikön/bordellin asukkaat? Taidat olla niitä valveutuneita kansalaisia, jotka kylkikontaktin jälkeen metrossa alkaa huutamaan RAISKAUS!

   Lainaa

  11. Tulos: +80 (136 ääntä)
   Isimaha♡

   Lainaa

  12. Kummallista 9.7.2019 7:14
   Tulos: +38 (132 ääntä)
   Baarissa: Multa joku poika kysyi baarissa ”olisko mahdollista saada seks….” Mä järkyttyneenä: ”EI.” Vastasi ”okei… no moikka” ja lähti menee. No mut suora vastaus suoraan kysymykseen.
   Onneksi sait itsesi kasattua tuommoisen jälkeen ja sanottua "EI".

   Lainaa

  13. Tulos: +400 (446 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Näin naisena voin sanoa että ei kyllä todellakaan tule päivittäin mieleen "ahaa tänään joku voisi raiskata minut". Kiva yleistys.

   Lainaa

  14. Tulos: +271 (297 ääntä)
   Eikö tuon pitäisi tarjoutua antamaan suuseksiä rahaa vastaan? Eikä vastaanottamaan.

   Lainaa

  15. Tulos: -65 (131 ääntä)
   Jotenkin omituista 50 ja saat nuolla.Jos siis tarina on tosi.50 ja saat panna mutta sitten olisi taas halpa ja h......mutta silti todella omituinen tarjous.Nyt menee pari päivää pähkäillessä olisipa kuva kyseisestä leidistä :)

   Lainaa

  16. Tulos: -51 (95 ääntä)
   supo: Jotenkin omituista 50 ja saat nuolla.Jos siis tarina on tosi.50 ja saat panna mutta sitten olisi taas halpa ja h……mutta silti todella omituinen tarjous.Nyt menee pari päivää pähkäillessä olisipa kuva kyseisestä leidistä
   Tukiainen... Need i say more?

   Lainaa

  17. Tulos: -46 (106 ääntä)
   supo: Jotenkin omituista 50 ja saat nuolla.Jos siis tarina on tosi.50 ja saat panna mutta sitten olisi taas halpa ja h……mutta silti todella omituinen tarjous.Nyt menee pari päivää pähkäillessä olisipa kuva kyseisestä leidistä
   No, tuskin on mikään kedon kaunein kukkanen jos on niin epätoivoinen rahan suhteen että pitää jopa melkein tuntemattomille tarjota römpsää. Mutta kukkiihan se perunakin.

   Lainaa

  18. Tulos: +174 (192 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Sun täytyy nyt kuule vaihtaa ympäristöä.

   Lainaa

  19. Tulos: +119 (137 ääntä)
   Hitsi, oispa viimeisessä tuo mies vastannut jotain että ei se noin päin mene. Sun pitää maksaa että nuolen.

   Lainaa

  20. Tulos: +154 (176 ääntä)
   Aika ainutlaatuisena pitää omaa värkkiään jos sen nuolemisesta pitäisi maksaa. Toisaalta oman arvon tunteminen on aika hottia... tiedä näistä.

   Lainaa

  21. Tulos: -97 (239 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Tyypillinen femisinisti TAAS huutamassa itseään raiskauksen uhriksi milloin mistäkin.

   Lainaa

  22. Paskapallero 9.7.2019 10:32
   Tulos: +139 (163 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Kyllä miehiäkin raiskataan.

   Lainaa

  23. Tulos: -161 (225 ääntä)
   LGBBQ posset ja femakot vois nyt oikeasti jo alkaa luovuttamaan..

   Lainaa

  24. yli opisto hörhö 9.7.2019 10:44
   Tulos: +161 (199 ääntä)
   Saat nuolla mua jos maksat 50e.. Eikö se yleensä mene niin että se joka maksaa saa seksuaalista tyydytystä, ei toisinpäin. Kuka tuommoisesta haluaisi maksaa ylipäänsä? Ei sillä, saahan siitäkin nautintoa että tuottaa nautintoa kumppanille mutta 50e siitä lystistä? Joku tuntematon ihminen? Ehh... Toisesta mokasta tuli mieleen kun aikoinaan baarissa tuli vastaan "normaalin oloinen" tyttönen joka sanoi kaverille "olet sen oloinen tyyppi joka suostuisi panemaan mua väkisin perseeseen". Jostain syystä ei ihan hirveästi kiinnostanut. Yritti vielä provosoida kun varasti hatun eikä suostunut antamaan sitä takaisin ja kun yritettiin ottaa sitä se alkoi huutamaan "apua apua raiskaus". Helvetin avohoitopotilaat.

   Lainaa

  25. Tulos: +249 (269 ääntä)
   Mitenköhän naiset reagoisi, jos joku mies olisi "tarttee nopee 50 e,saat ottaa multa suihin". No niin.

   Lainaa

  26. Tulos: -38 (92 ääntä)
   Moikkali: Näin naisena voin sanoa että ei kyllä todellakaan tule päivittäin mieleen “ahaa tänään joku voisi raiskata minut”. Kiva yleistys.
   Ei voi olla mahdollista kun en ole itse tällaista kokenut

   Lainaa

  27. Off topic laadidaa 9.7.2019 11:46
   Tulos: -21 (145 ääntä)
   Vähän ohi aiheen, mutta pakko sanoa tolle Teroa "iskeneelle" naiselle: raiskaus ei ole fantasia. Sulla ei ole raiskauskinkkiä. Koska raiskaus on pakottamista. Jos haluat jonkun käyttävän kovempia otteita se on fine, mutta se ei ole raiskaus.

   Lainaa

  28. Tulos: +121 (155 ääntä)
   Off topic laadidaa: Vähän ohi aiheen, mutta pakko sanoa tolle Teroa “iskeneelle” naiselle: raiskaus ei ole fantasia. Sulla ei ole raiskauskinkkiä. Koska raiskaus on pakottamista. Jos haluat jonkun käyttävän kovempia otteita se on fine, mutta se ei ole raiskaus.
   Samalla logiikalla kenelläkään ei voi olla hoitsufetissiä ellei kumppani satu olemaan hoitaja. Koska jos vain harrastetaan roolileikkejä niin eihän siinä voi olla mitään mieltä. Totta kai ihminen voi fantasioida raiskauksesta ihan siinä missä sankarillisen palomiehen palkitsemisesta, vaikkei oikeasti toivoisikaan kyseiseen tilanteeseen päätyvänsä.

   Lainaa

  29. Pisnismies 9.7.2019 13:29
   Tulos: +62 (82 ääntä)
   "Tarviin 50 euroa, saat nuolla." Kai se palkka työntekijälle kuuluu? Äkkilähtölisä, kilometrikorvaus ja vielä tekee hommansa kunnolla niin kyllä siitä itsekin viisikymppiä ottaa. Riskisatasen, jos on itse varattu.

   Lainaa

  30. Tulos: +75 (93 ääntä)
   Ei kukaan voi tulla vapaaehtoisesti raiskatuksi.

   Lainaa

  31. Tulos: +105 (117 ääntä)
   Esa: Ei kukaan voi tulla vapaaehtoisesti raiskatuksi.
   Fantasiat ei ole loogisia.

   Lainaa

  32. Tulos: +44 (66 ääntä)
   Jampe: Fantasiat ei ole loogisia.
   Eivät ole eivät, ne voivat olla suorastaan omituisia, minkä takia niillä ei pitäisikään järkyttää viattomia sivustakatsojia ja lähestyä asiaa yksityisesti vakituisemman partnerin kanssa... Voisiko nimimerkki Irvikissa selventää mikä on femisinisti? Kuulostaa huolestuttavalta porukalta.

   Lainaa

  33. Tulos: +106 (114 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Ei minunkaan mielestäni raiskausvitsit ole yhtään hauskoja. Mutta ensinnäkin, miehetkin voivat olla raiskauksen uhreja, ja naisetkin voivat raiskata. Ja toiseksi, en itse kyllä näe tässä mitään raiskauksista vitsailua. Hörähdin kyllä syyte-kommentille, mutta se enemmän viittasi naisen absurdiin "iskurepliikkiin".

   Lainaa

  34. Tulos: +94 (112 ääntä)
   Off topic laadidaa: Vähän ohi aiheen, mutta pakko sanoa tolle Teroa “iskeneelle” naiselle: raiskaus ei ole fantasia. Sulla ei ole raiskauskinkkiä. Koska raiskaus on pakottamista. Jos haluat jonkun käyttävän kovempia otteita se on fine, mutta se ei ole raiskaus.
   Raiskaus on yllättävän yleinen fantasia. Etenkin naisilla uhrin näkökulmasta; fantasia kun on tapa kokea traumaattinen tilanne tavalla, jossa sulla on siitä täysi kontrolli. Se, ettei siitä kukaan uskalla puhua on osaksi sun kaltaisten ihmisten syytä. Mitä jos vaikka et kertoisi muille, mistä ne saa fantasoida.

   Lainaa

  35. Tulos: +60 (98 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   1. Sanan "raiskaus" heitti nainen. 2. Missä kehitysmaassa asut, jos joudut pelkäämään raiskausta päivittäin? Suomessa on erittäin turvallista olla, myös seksuaalisesti turvallista. Sukupuoliyhteyteen pakottaminen on sekä miehiä että naisia koskeva uhka, mutta se on täällä erittäin vähäinen. Turvallista sekä miehille että naisille. Yhtä järkevää olisi pelätä päivittäin palavansa kuoliaaksi.

   Lainaa

  36. Kilokalori 9.7.2019 23:48
   Tulos: +34 (98 ääntä)
   Huomaa taas kommenteista kuinka vanhoillisia ja rajoittuneita ihmiset ovat. Moni, siis varmasti suurin osa miehistä nauttii suuseksin antamisesta. Moni on siitä ilosta valmis myös maksamaan, aivan kuten muistakin seksuaalisista palveluista. Toisekseen, raiskausfantasia/pakottaminen on tutkimuksesta toiseen aina se naisten yleisin fantasia. Mitä vielä, naisena ei saa nauttia peppupanosta ja itsetyydytys kasvattaa käsiin karvoja tms.

   Lainaa

  37. Tulos: -67 (93 ääntä)
   Kilokalori: Huomaa taas kommenteista kuinka vanhoillisia ja rajoittuneita ihmiset ovat. Moni, siis varmasti suurin osa miehistä nauttii suuseksin antamisesta. Moni on siitä ilosta valmis myös maksamaan, aivan kuten muistakin seksuaalisista palveluista. Toisekseen, raiskausfantasia/pakottaminen on tutkimuksesta toiseen aina [...]
   Ehkä jonkun vankilassa tehdyn tutkimuksen mukaan tuo on yleisin fantasia, muurien ulkopuolella ei sitten ihan niin suosittu. Sekoittanet koviin otteisiin, joka on varmasti tosi yleinen juttu, mutta ihan eri asia kuin mikään raiskausfantasia kuitenkin.

   Lainaa

  38. Tulos: -22 (64 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Tuo on mielenterveysongelma. Syytä pelkoon ei ole, ellet hommaa itseäsi räkäkänniin.

   Lainaa

  39. Tulos: -24 (128 ääntä)
   Janna: Tuo on mielenterveysongelma. Syytä pelkoon ei ole, ellet hommaa itseäsi räkäkänniin.
   Paitsi Oulussa tai muissa matujen sijoituspaikoissa.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (64 ääntä)
   Siiseli: Paitsi Oulussa tai muissa matujen sijoituspaikoissa.
   Ei ole edes niissä. Todennäköisemmin tulet suojatiellä sen kameliluskin yliajamaksi.

   Lainaa

  41. Tulos: -1 (105 ääntä)
   Tuomari: LGBBQ posset ja femakot vois nyt oikeasti jo alkaa luovuttamaan..
   Luovuttamaan? Ai siten että "paskat niistä ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta. Ole hyvä, valkoinen heteromies, ja jatka vain rauhassa kaikkien muiden sortoa ja tunne itsesi muita paremmaksi. Anteeksi, että muistutimme sinua olemassaolostamme, pysymmekin jatkossa taas hiljaa täällä mistä et meitä näe"? Feminismillä pyritään yhdenvertaisuuteen, eikä vaientamaan valkoisia heteromiehiä (tai muitakaan ihmisryhmiä) ja se taistelu tulee todellakin jatkumaan juuri niin kauan kuin sinun kaltaisesi suoltavat suustaan tuollaista kuraa. Katsos kun muiden ihmisten oikeudet eivät ole sinulta pois.

   Lainaa

  42. Sissi Simasuu 10.7.2019 18:06
   Tulos: +78 (94 ääntä)
   Valuvika: Aika ainutlaatuisena pitää omaa värkkiään jos sen nuolemisesta pitäisi maksaa. Toisaalta oman arvon tunteminen on aika hottia… tiedä näistä.
   Näin sivubisneksenä seuralaispalvelua tarjoavana naisena voin kertoa suuren yllätyksen: moni mies haaveilee siitä että saa nuolla naista ja jopa että nainen istuu naamalle. Joillekin miehille se on ainoa fantasia, jota he pyytävät ammattilaiselta.

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (76 ääntä)
   Sissi Simasuu: Näin sivubisneksenä seuralaispalvelua tarjoavana naisena voin kertoa suuren yllätyksen: moni mies haaveilee siitä että saa nuolla naista ja jopa että nainen istuu naamalle. Joillekin miehille se on ainoa fantasia, jota he pyytävät ammattilaiselta.
   Onhan niitä fantasioita. Mutta vähän on eri asia tässä kyseessä. Seuralaispalvelusta helposti haetaan mitä erilaisempia tapoja saada kiksit. Meitä on moneksi. Sitten taas jos entisiltä työkavereilta koittaa huslata 50€ toosan nuolemisesta niin onhan se ihan vitun hakuammuntaa :D On 99% todennäköisyys että kaikki arvostus katosi.

   Lainaa

  44. Tulos: -28 (94 ääntä)
   Ilq: Luovuttamaan? Ai siten että “paskat niistä ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta. Ole hyvä, valkoinen heteromies, ja jatka vain rauhassa kaikkien muiden sortoa ja tunne itsesi muita paremmaksi. Anteeksi, että muistutimme sinua olemassaolostamme, pysymmekin jatkossa taas hiljaa täällä mistä et meitä näe”? Feminismillä [...]
   Feministit nimenomaan ovat niitä, jotka pyrkivät polkemaan mm. Vähemmistöjen oikeuksia. Pride kulkue esimerkiksi ylpeänä oli feminismin vastainen, samalla kun femakot rääkyivät rivissä vähemistön oikeuksia ja olemassaoloa vastaan. "on vain kaksu sukupuolta, vähemmistöt syrjäyttävät naisten oikeuksia, plaaplaaplaa..."

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (61 ääntä)
   Janna: Tuo on mielenterveysongelma. Syytä pelkoon ei ole, ellet hommaa itseäsi räkäkänniin.
   Räkäkännitkin pitäisi saada vetää ihan rauhassa raiskausta pelkäämättä (muita riskejä toki on). Opportunistiset raiskaajat hakevat helpoimman uhrin -jos kukaan ei koskaan ole kaameassa kuosissa, kuka on seuraavaksi haavoittuvaisin? Miten lapset, vanhukset, läheiset jotka luottavat raiskaajaan eivätkä tajua varoa, yksin vieraalla paikkakunnalla matkustavat, mielenterveysongelmaiset joita ei uskota jne? Toisaalta, jos kaikki haavoittuvat suojellaan poliisimuurein ja loput pukeutuvat kevlarista tehtyihin siveysvöihin kun eivät ole judotunnilla, niin uhriksi valikoituu se jolla on huonoin judotaito, tai jonka poliiseista yksi lähti lounaalle. Raiskaaja raiskaa ja valitsee helpoimman uhrin, ainut keino estää raiskauksia kokonaisuutena on poistaa raiskaajat kadulta. Lopuksi ne ovat jotakuinkin harvinaisia ja useimmat miehet ja naiset osaavat olla ihmisiksi -mutta yksi raiskaaja jota ei poisteta pelistä joko rehabilitoinnin tai linnatuomion avulla voi ehtiä saada kokolailla tuhoa aikaan. Vastakkainasettelu jossa joko raiskaajia on joka puskassa tai toisaalta niitä ei ole missään ja feminatsit valittavat omiaan ei hyödytä ketään -paitsi raiskaajia jotka saavat rauhassa jatkaa puuhiaan sillä aikaa kun uhrit riitelevät keskenään siitä onko syy kaikkien vaiko ei kenenkään. Syy on syyllisen, ei kenenkään muun.

   Lainaa

  46. asdf123432573 10.7.2019 23:59
   Tulos: +3 (73 ääntä)
   Ilq: Luovuttamaan? Ai siten että “paskat niistä ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta. Ole hyvä, valkoinen heteromies, ja jatka vain rauhassa kaikkien muiden sortoa ja tunne itsesi muita paremmaksi. Anteeksi, että muistutimme sinua olemassaolostamme, pysymmekin jatkossa taas hiljaa täällä mistä et meitä näe”? Feminismillä [...]
   Tuen heti feministejä kun ne ajaa tasa-arvoa, sitä ennen ei. Ihan samaten kun tuen heti sovinisteja kun ne ajavat tasa-arvoa. (ei lie pelkoa että tarvitsee kumpiakaan tukea)

   Lainaa

  47. Tulos: -16 (42 ääntä)
   Traumcity: Onhan niitä fantasioita. Mutta vähän on eri asia tässä kyseessä. Seuralaispalvelusta helposti haetaan mitä erilaisempia tapoja saada kiksit. Meitä on moneksi. Sitten taas jos entisiltä työkavereilta koittaa huslata 50€ toosan nuolemisesta niin onhan se ihan vⅰtun hakuammuntaa On 99% todennäköisyys että kaikki arvostus katosi.
   Ihmettelen saamiasi miinuksia, sillä näinhän asia todellakin on. Suurin osa miehistä ei suostu maksamaan seksistä, oli fantasiat mitä tahansa.

   Lainaa

  48. Tulos: +32 (38 ääntä)
   yli opisto hörhö: Saat nuolla mua jos maksat 50e.. Eikö se yleensä mene niin että se joka maksaa saa seksuaalista tyydytystä, ei toisinpäin. Kuka tuommoisesta haluaisi maksaa ylipäänsä? Ei sillä, saahan siitäkin nautintoa että tuottaa nautintoa kumppanille mutta 50e siitä lystistä? Joku tuntematon ihminen? Ehh… Toisesta mokasta tuli [...]
   Mulle on joskus tullut baarissa joku mies tarjoamaan satasta siitä, että saa sormettaa mua

   Lainaa

  49. Tulos: +19 (41 ääntä)
   J: Mulle on joskus tullut baarissa joku mies tarjoamaan satasta siitä, että saa sormettaa mua
   Mitä ostit sillä satasella?

   Lainaa

  50. Tulos: -40 (72 ääntä)
   Kanerva: Eikö se pitäisi nuoltavan maksaa?
   Luetun ymmärtäminen... Hän sitä rahaa pyytääkin siltä joka saisi sitten nuolla. Vai tarkoititko huonolla äidinkielelläsi, että se joka nuolee, niin hänelle pitäisi maksaa suorituksesta

   Lainaa

  51. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Sissi Simasuu: Näin sivubisneksenä seuralaispalvelua tarjoavana naisena voin kertoa suuren yllätyksen: moni mies haaveilee siitä että saa nuolla naista ja jopa että nainen istuu naamalle. Joillekin miehille se on ainoa fantasia, jota he pyytävät ammattilaiselta.
   En ylläty suuresti siitä että moni mies haaveilee tuollaisesta. Onhan nuo molemmat ihan mukavia ajanvietteitä. Yllätyn enemmän siitä että nainen tekee tuollaisen aloitteen. Voisi kuvitella että ko. nainen tietää miehestä jotain mitä meille ei tuossa mokassa kerrota.

   Lainaa

  52. Tulos: +27 (47 ääntä)
   Purnau: Luetun ymmärtäminen… Hän sitä rahaa pyytääkin siltä joka saisi sitten nuolla. Vai tarkoititko huonolla äidinkielelläsi, että se joka nuolee, niin hänelle pitäisi maksaa suorituksesta
   No siis sitähän se kysymys tarkoitti, ihan hyvällä suomen kielellä. Nuoltava=ihminen/asia, jota nuollaan.

   Lainaa

  53. Tulos: +7 (27 ääntä)
   Purnau: Luetun ymmärtäminen… Hän sitä rahaa pyytääkin siltä joka saisi sitten nuolla. Vai tarkoititko huonolla äidinkielelläsi, että se joka nuolee, niin hänelle pitäisi maksaa suorituksesta
   Täällä on yhden mokan matematiikkanero korjaamassa nyt muiden kielioppia.

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (29 ääntä)
   ... Sitten taas jos entisiltä työkavereilta koittaa huslata 50€ toosan nuolemisesta niin onhan se ihan vⅰtun hakuammuntaa ...
   "Vitun hakuammuntaa" oli nyt kyllä harvinaisen osuva luonnehdinta. Ei sillä, olen ihan samaa mieltä.

   Lainaa

  55. Tulos: +12 (24 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   Jos pelkäät tuota päivittäin, podet mielenterveysongelmaa.

   Lainaa

  56. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Valuvika: En ylläty suuresti siitä että moni mies haaveilee tuollaisesta. Onhan nuo molemmat ihan mukavia ajanvietteitä. Yllätyn enemmän siitä että nainen tekee tuollaisen aloitteen. Voisi kuvitella että ko. nainen tietää miehestä jotain mitä meille ei tuossa mokassa kerrota.
   Niinpä! Ja hei, ei tarvitse olla alan ammattilainen tietääkseen monen miehen haluavan naisen istuvan kasvoille. Ja iso osa miehistä tykkää nuolla.

   Lainaa

  57. Tulos: -9 (19 ääntä)
   T: “Vⅰtun hakuammuntaa” oli nyt kyllä harvinaisen osuva luonnehdinta. Ei sillä, olen ihan samaa mieltä.
   Joo, oli pun intended.

   Lainaa

  58. Nimimerkki 15.7.2019 9:07
   Tulos: -3 (21 ääntä)
   A: Jos pelkäät tuota päivittäin, podet mielenterveysongelmaa.
   Tuliko mieleen, että alkuperäisen kommentin "me" saattaisi olla esim. henkilöt, jotka ovat kokeneet raiskauksen. En pitäisi lainkaan outona, jos sellaisen kokemuksen jälkeen jonkin aikaa pelkäisi joutuvansa samaan tilanteeseen uudestaan. Aika paljln tässä on nyt oletettu, että "me" siinä olisi naiset ylipäänsä. En siis tiedä, mitä kommentoija tarkoitti, mutta tuo ajatus tuli itselle mieleen.

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Lumi: Eikö tuon pitäisi tarjoutua antamaan suuseksiä rahaa vastaan? Eikä vastaanottamaan.
   Ei se voinut, koska sillä ei ollut rahaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ei tuossa puhuttu rahasta. Hän tarvii nopeesti 50 orgasmia. Ehkä joku vedonlyönti?

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (6 ääntä)
   mea: Hei, miehet. Teistä voi olla hauskaa vitsailla raiskauksesta, mutta meitä se ei naurata. KOSKA ME JOUDUMME PELKÄÄMÄÄN SITÄ PÄIVITTÄIN.
   En kyllä naisena sitä joudu pelkäämään päivittäin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: viesti, messenger, työkaveri, nopea 50 euroa, iskulause, isimaha

 • Uusimmat

 • Kategoriat