Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 63

Mielensä voi pahoittaa vaikka villasukista.
Mielensäpahoittajat, osa 63

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +435 (575 ääntä)
   Onhan noi nyt tietysti yläaste ikäisten huumoria, jota valitettavasti myös joissain wt aikuisissa esiintyy. Mutta miksi ne pitää sensuroida?

   Lainaa

  2. Tulos: +623 (645 ääntä)
   Jostain syystä tää perus vasta-argumentti kukkahattutädeillä on nykyään "tässä tyttäreni kanssa puhuttiin ja hän on syvästi järkyttynyt" -tyylinen kommentti. Ei oo eka kerta kun tulee vastaan. Pistää miettimään, onko nää henkilöt oikeesti puhunut tyttärensä kanssa (tai onko oikeesti ees tytärtä?) vai onko tytär vaan ynähtäny jotain vastaukseksi äitinsä paasaukseen? Toinen vaihtoehto on että tytär on sanonut ettei itse pitäisi noita sukkia/ei ole omaan tyyliin sopivat ja tästä on sitten vedetty johtopäätös, että täysin siveetöntä kakkaa myös tyttären mielestä ja myös hällä ihan oksu lentää kun kuvaa kattoo

   Lainaa

  3. Tulos: -84 (238 ääntä)
   z: Onhan noi nyt tietysti yläaste ikäisten huumoria, jota valitettavasti myös joissain wt aikuisissa esiintyy. Mutta miksi ne pitää sensuroida?
   Taisit itsekin pahoittaa mielesi kun heti nimittelet wt:ksi. Miten huumori onkin niin vakavaa

   Lainaa

  4. Tulos: +171 (185 ääntä)
   Minkä ikäisiä mielensäpahoittajat keskimäärin on? Ihan vaan siksi kysyn, että tietää valmistautua tulevaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +247 (259 ääntä)
   Kyllä nyt vietiin tää astetta pidemälle. Sen sijaan, että vetäisi: "Jos minä en tykkää, se on väärin" otetaankin "Jos minä ja TYTTÄRENI emme tykkää, se on väärin." vau, nyt on KAKSI jotka eivät tykkää, joten se on sairasta ja väärin. Seuraavaksi varmaan naapurikin tulee mukaan?

   Lainaa

  6. Tulos: -29 (65 ääntä)
   Petkele: Minkä ikäisiä mielensäpahoittajat keskimäärin on? Ihan vaan siksi kysyn, että tietää valmistautua tulevaan.
   Riippunee ihan aiheesta. Mutta veikkaisin että tässä kikkelisukkajutussa yli 70-v.

   Lainaa

  7. Tulos: +223 (231 ääntä)
   Kuka on väittänyt Vuokkikselle, että hän tai hänen tyttärensä joutuisi pitämään jokaisia sukkia, joita tuolla ryhmässä näkee? On olemassa hienoja ja rumia sukkia, toiset tykkää erilaisista kuin toiset, mutta ei kai se oikeuta kieltämään sellasten sukkien näyttämistä? Niinkuin jo mainittiin, niin pikkukakarathan niitä kirkkoveneitä ja kikkeleitä niihin alikulkutunneleihin rustailee, uskomatonta että tollasilta kuvilta yritetään teinejä suojella.

   Lainaa

  8. Tulos: +111 (137 ääntä)
   En jaksaisi nähdä tuota vaivaa, että neuloisin mulkkusukat, jotta joku voisi niitä paheksua. Toki kukin tavallaan. Seiniinkin voi piirrellä. Itsekin joskus sukkia kutonut alikulkutunnelissa.

   Lainaa

  9. Tulos: +83 (149 ääntä)
   Moimpi: Taisit itsekin pahoittaa mielesi kun heti nimittelet wt:ksi. Miten huumori onkin niin vakavaa
   Täältä toinen ääni moisten ”huumoriasusteiden” wt-mäisyydelle. En ainakaan minä pahoittanut mieltäni, mutten keksi omasta ystäväpiiristäni nuoria aikuisia ketään joka käyttäisi kikkelisukkia kotona, mökillä tai missä vaan.

   Lainaa

  10. Määääää 11.7.2019 8:20
   Tulos: -36 (122 ääntä)
   z: Onhan noi nyt tietysti yläaste ikäisten huumoria, jota valitettavasti myös joissain wt aikuisissa esiintyy. Mutta miksi ne pitää sensuroida?
   Parempi ihminen bongattu.

   Lainaa

  11. Tulos: -58 (110 ääntä)
   ….: Riippunee ihan aiheesta. Mutta veikkaisin että tässä kikkelisukkajutussa yli 70-v.
   Ei se ikää katso, mun mielestä noi on mauttomat, kikkelihuumori ei muutenkaan uppoo. Toivoisin sitä ymmärrystä myös meille, jotka ei noista tykkää eikä heti aleta lyttäämään. Jos yhden mielestä noi on hauskat, niin voisiko koittaa ymmärtää myös sen, että jonkun toisen mielestä ne ei oo? Meitä on niin moneen junaan. Nykyään pitäis vaan hyväksyy ihan kaikki, ja jos et hyväksy, oot kukkahattutäti ja ahdasmielinen. Meitä konservatiivejakin vielä löytyy, kauhistukaa siitä!

   Lainaa

  12. Tulos: +143 (161 ääntä)
   Jopa minun kaksivuotiaani on nähnyt kikkelin ja pimpin, ja osaa ne ihan nimetäkin, eikä kauhistele niitä sen enempää kuin nenää, korvaa, kättä tai jalkaa. Kuinka pieniä lapsia tuossa villasukkaryhmässä oikein on, joita pitää suojella kikkelin näkemiseltä?

   Lainaa

  13. Tulos: +56 (90 ääntä)
   Peeke: Täältä toinen ääni moisten ”huumoriasusteiden” wt-mäisyydelle. En ainakaan minä pahoittanut mieltäni, mutten keksi omasta ystäväpiiristäni nuoria aikuisia ketään joka käyttäisi kikkelisukkia kotona, mökillä tai missä vaan.
   Ehkä mulla on sit wt-maku, koska mun mielestä noi on hienot :D t. nuori aikuinen

   Lainaa

  14. yli opisto hörhö 11.7.2019 11:10
   Tulos: +122 (132 ääntä)
   Lapsillehan tunnetusti tulee elinikäiset traumat kun ne näkee pippelin kuvan. Sen takia varsinkaan Suomessa ei käydä alasti saunassakaan. Sehän se vasta traumaattinen kokemus on pienille lapsille, varsinkin jos koko perhe käy yhtäaikaa!

   Lainaa

  15. yli opisto hörhö 11.7.2019 11:17
   Tulos: +9 (91 ääntä)
   Peeke: Täältä toinen ääni moisten ”huumoriasusteiden” wt-mäisyydelle. En ainakaan minä pahoittanut mieltäni, mutten keksi omasta ystäväpiiristäni nuoria aikuisia ketään joka käyttäisi kikkelisukkia kotona, mökillä tai missä vaan.
   Entä jos ihonväri onkin vaikka musta? Onko se silloin blacktrash? Kullin kuva villasukissa ei nyt ihan heti tuo mulla mieleen mitään ihmisroskaa (whitetrash), mutta joidenkin näköjään pitää jostakin se oma superiority aina repiä.

   Lainaa

  16. Kikkelikaisa 11.7.2019 11:41
   Tulos: +112 (120 ääntä)
   Ilmankos kaikki pojat ja miehet ovat niin traumatisoituneita. Hehän ovat nähneet kikkeleitä koko ikänsä! Jopa pitäneet niitä käsissään! :O

   Lainaa

  17. Tulos: +143 (149 ääntä)
   38 vee: Ei se ikää katso, mun mielestä noi on mauttomat, kikkelihuumori ei muutenkaan uppoo. Toivoisin sitä ymmärrystä myös meille, jotka ei noista tykkää eikä heti aleta lyttäämään. Jos yhden mielestä noi on hauskat, niin voisiko koittaa ymmärtää myös sen, että jonkun toisen mielestä ne ei oo? Meitä on niin moneen junaan. [...]
   Ei niiden tarvitse olla hauskat sinun mielestäsi ja saat tietenkin pitää mielipiteesi mauttomuudesta. Minunkin mielestäni ne ovat mauttomat, enkä jalkaani laittaisi. Samoin veikkaan tyttäreni ajattelevan, sikäli mikäli sillä tuntuu olevan jotain erityistä merkitystä. Mutta ei mulle silti tulisi mieleenkään, etteikö kuva saisi tuossa ryhmässä olla tai etteikö joku muu voisi noita pitää jalassa hauskana vitsinä. Hyvin tehdyt sukat ja hyvin suunniteltu kuvio, joten jo noilla kriteereillä kuuluvat ehdottomasti ryhmään. Ei minun makuuni, mutta ei kaiken tarvitse ollakaan.

   Lainaa

  18. Pekka Peitsi 11.7.2019 13:17
   Tulos: +51 (61 ääntä)
   Facebook ryhmässä hyvin nuoria jäseniä? Pitäisikö yp:n poistaa moiset, kun ovat liittyneet facebookiin käyttöehtojen vastaisesti? Kohta joku varmaan pahoittaa mielensä tupakka-askien kuvista, kun joku kakara voi sellaisen nähdä diileriltä ostetusta askista.

   Lainaa

  19. Tulos: +82 (84 ääntä)
   38 vee: Ei se ikää katso, mun mielestä noi on mauttomat, kikkelihuumori ei muutenkaan uppoo. Toivoisin sitä ymmärrystä myös meille, jotka ei noista tykkää eikä heti aleta lyttäämään. Jos yhden mielestä noi on hauskat, niin voisiko koittaa ymmärtää myös sen, että jonkun toisen mielestä ne ei oo? Meitä on niin moneen junaan. [...]
   Rumat sukat mun mielestä myös, mutta mitä sitten? Kiitos, seuraava. Ei tuu mistään mitään jos avautuu kaikesta mikä ei miellytä.

   Lainaa

  20. Tulos: +79 (85 ääntä)
   Jos suomalaisessa elokuvassa näkyy miehen sukuelimet (esim. saunomisen yhteydessä), ei se aseta elokuvan ikärajaksi K18. Mutta jos villasukassa on penissymboli, se kielletään lapsilta Facebookissa, jonne alle 13-vuotiaiden ei pitäisi päästä.

   Lainaa

  21. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Sukupuoli-elimiä

   Lainaa

  22. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Hienot sukat! Yleensä kikkeli- tai kirkkovenesukat on aika kehnosti neulottuja, mutta nämä on jo laadukkaat. En itse välttämättä käyttäisi kyseisenlaisia sukkia, mutta ei mulla sellaisia onneksi olekaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +54 (58 ääntä)
   38 vee: Ei se ikää katso, mun mielestä noi on mauttomat, kikkelihuumori ei muutenkaan uppoo. Toivoisin sitä ymmärrystä myös meille, jotka ei noista tykkää eikä heti aleta lyttäämään. Jos yhden mielestä noi on hauskat, niin voisiko koittaa ymmärtää myös sen, että jonkun toisen mielestä ne ei oo? Meitä on niin moneen junaan. [...]
   No ymmärrystä joo; ole ihan vapaasti tykkäämättä. Yleistä kikkelisukkapakkoa ei tietääkseni ole. Itse inhoan värejä vaaleanpunainen, paskanruskea, myrkynvihreä, ja kirkuvanoranssi, ne ovat erittäin mauttomia eivätkä sovi minkään kanssa -nyt pitäisi hyväksyä ihan kaikki... Mutta meitä hyvän maun edustajiakin vielä löytyy, kauhistukaa sitä! Vai olisiko sittenkin niin että jos itsetehtyjen sukkien kuvioita jakava ryhmä kieltää kaiken mikä ei ole kaikkien jäsenten maun mukaista, niin julkaistavaksi mahdollisten kuvien määrä hupenee pian olemattomiin?

   Lainaa

  24. Kiltti tyttö 11.7.2019 18:09
   Tulos: +20 (32 ääntä)
   ….: Riippunee ihan aiheesta. Mutta veikkaisin että tässä kikkelisukkajutussa yli 70-v.
   En usko. Kyseisessä ryhmässä, ja maailmassa muutenkin, on erittäin huumorintajuisia ikäihmisiä, jotka eivät kauhistu yhdestä kikkelinkuvasta. Pikemminkin veikkaan viisi-kuusikymppisiä siveydensipulitanttoja.

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Traumcity: Rumat sukat mun mielestä myös, mutta mitä sitten? Kiitos, seuraava. Ei tuu mistään mitään jos avautuu kaikesta mikä ei miellytä.
   Kuvio ja väriyhdistelmä ei o itelläkä ihan lähinnä sydäntä ja jos ko. julkaisu pistäis vaikka voimaan pahoin, niin osaisin sen julkaisun myös näkyvistäni piilottaa. Todella siististi tikutetut sukat kyllä ja sitähän noissa on tapana katsoa.

   Lainaa

  26. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Ihan on sairasta.

   Lainaa

  27. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Itse moka on tyypillinen. Aina löytyy mielensäpahoittajia. MUTTA... Mistä mä saan hankittua ohjeen näihin uskomattoman hyvin toteutettuihin sukkiin

   Lainaa

  28. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Vaakku: Pistää miettimään, onko nää henkilöt oikeesti puhunut tyttärensä kanssa (tai onko oikeesti ees tytärtä?) vai onko tytär vaan ynähtäny jotain vastaukseksi äitinsä paasaukseen? Toinen vaihtoehto on että tytär on sanonut ettei itse pitäisi noita sukkia/ei ole omaan tyyliin sopivat ja tästä on sitten vedetty johtopäätös, että täysin siveetöntä kakkaa myös tyttären mielestä ja myös hällä ihan oksu lentää kun kuvaa kattoo
   Mietin myös että mitäköhän keskustelussa on tarkalleen sanottu. Jos multa kysyttäisiin, mitä mieltä olen vastaavista sukista, sanoisin myös etten itse pitäisi niitä. Mutta jos taas kysyttäisiin pitääkö tuollaiset kuvat sensuroida tai loukkaannunko niistä jotenkin, vastaus olisi ei. Usein ihmiset vain vetävät johtopäätöksiä hyvin heppoisilla perusteilla: jos joku on yhdessä asian osassa samoilla linjoilla, ajatellaan että se on varmaan täysin samaa mieltä koko jutusta.

   Lainaa

  29. aamu-uninen 12.7.2019 12:38
   Tulos: -1 (25 ääntä)
   Peeke: Täältä toinen ääni moisten ”huumoriasusteiden” wt-mäisyydelle. En ainakaan minä pahoittanut mieltäni, mutten keksi omasta ystäväpiiristäni nuoria aikuisia ketään joka käyttäisi kikkelisukkia kotona, mökillä tai missä vaan.
   Ja koska sinun ystäväpiirissäsi ei sellaista (ainakaan kukaan ei ole uskaltanut tunnustaa) tapahdu, niin sehän tekee sitten sellaisten kutojista tai käyttäjistä roskaa?

   Lainaa

  30. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Kuvitelkaa maailmaa jossa Vuokkis pääsisi eduskuntaan ja valmistelisi Suomeen meitä kaikkia ihanasti suojelevan lainsäädännön.

   Lainaa

  31. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Moimpi: Taisit itsekin pahoittaa mielesi kun heti nimittelet wt:ksi. Miten huumori onkin niin vakavaa
   Huumori on älylaji. Kikkelinkuva ei ole huumoria muualla kuin runokirjojen kansissa.

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Mä katoin eka et sukissa oli kaks minecraft-tyylistä miekkaa ristissä x) Sitten vasta huomasin alaosien pyöreähköt muodot :D

   Lainaa

  33. Tulos: +30 (30 ääntä)
   38 vee: Ei se ikää katso, mun mielestä noi on mauttomat, kikkelihuumori ei muutenkaan uppoo. Toivoisin sitä ymmärrystä myös meille, jotka ei noista tykkää eikä heti aleta lyttäämään. Jos yhden mielestä noi on hauskat, niin voisiko koittaa ymmärtää myös sen, että jonkun toisen mielestä ne ei oo? Meitä on niin moneen junaan. [...]
   Ei tartte hyväksyä ihan kaikkea, mutta nuo on villasukat.

   Lainaa

  34. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Vaakku: Jostain syystä tää perus vasta-argumentti kukkahattutädeillä on nykyään “tässä tyttäreni kanssa puhuttiin ja hän on syvästi järkyttynyt” -tyylinen kommentti. Ei oo eka kerta kun tulee vastaan. Pistää miettimään, onko nää henkilöt oikeesti puhunut tyttärensä kanssa (tai onko oikeesti ees tytärtä?) vai onko tytär vaan [...]
   Mun isä tekee tätä. Välillä törmään Facebookissa julkaisuun, mihin isäni on kommentoinut, miten hänen tyttärensä on nyt järkyttynyt, ihastunut tai muuten olemme asiaa kotona puineet. Emmekä todellakaan oikeasti ole puhuneet asiasta. En asu enää kotona ja olemme muutenkin vähän tekemisissä. Hauska lukea Facebookista, mitä mieltä olen muka mistäkin asiasta.

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Vaakku: Jostain syystä tää perus vasta-argumentti kukkahattutädeillä on nykyään “tässä tyttäreni kanssa puhuttiin ja hän on syvästi järkyttynyt” -tyylinen kommentti. Ei oo eka kerta kun tulee vastaan. Pistää miettimään, onko nää henkilöt oikeesti puhunut tyttärensä kanssa (tai onko oikeesti ees tytärtä?) vai onko tytär vaan [...]
   "Joo joo. Niinpä tietenkin" = Samaa mieltä(joidenkin mielestä)

   Lainaa

  36. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Oon varmaan kalkkistäti (32v) kun ei naurata, ei edes huvita mitkään kikkelin kuvat villasukissa. Tai muutenkaan huvita kirkkovene&kikkeli-kuvat/jutut. Eivät kyllä häiritsekään.

   Lainaa

  37. Tulos: +16 (18 ääntä)
   38 vee: Ei se ikää katso, mun mielestä noi on mauttomat, kikkelihuumori ei muutenkaan uppoo. Toivoisin sitä ymmärrystä myös meille, jotka ei noista tykkää eikä heti aleta lyttäämään. Jos yhden mielestä noi on hauskat, niin voisiko koittaa ymmärtää myös sen, että jonkun toisen mielestä ne ei oo? Meitä on niin moneen junaan. [...]
   Se ei ole enää pelkkä mielipide, jos aletaan sensuroida toisten juttuja.

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (14 ääntä)
   BonnieC: Oon varmaan kalkkistäti (32v) kun ei naurata, ei edes huvita mitkään kikkelin kuvat villasukissa. Tai muutenkaan huvita kirkkovene&kikkeli-kuvat/jutut. Eivät kyllä häiritsekään.
   Sitten olisit kalkkistäti, jos kiellät muilta sen mistä et itse tykkää.

   Lainaa

  39. Tulos: +9 (9 ääntä)
   BonnieC: Oon varmaan kalkkistäti (32v) kun ei naurata, ei edes huvita mitkään kikkelin kuvat villasukissa. Tai muutenkaan huvita kirkkovene&kikkeli-kuvat/jutut. Eivät kyllä häiritsekään.
   Sitten olisit kalkkistäti, jos kiellät muilta sen mistä et itse tykkää.
   Kikka: Mun isä tekee tätä. Välillä törmään Facebookissa julkaisuun, mihin isäni on kommentoinut, miten hänen tyttärensä on nyt järkyttynyt, ihastunut tai muuten olemme asiaa kotona puineet. Emmekä todellakaan oikeasti ole puhuneet asiasta. En asu enää kotona ja olemme muutenkin vähän tekemisissä. Hauska lukea Facebookista, mitä mieltä olen muka mistäkin asiasta.
   Alat kommentoimaan mitä mieltä usäsikin on asioista.

   Lainaa

  40. Nöyhtänapa 2.2.2020 12:55
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Mä.. Mä haluisin tommoset sukat

   Lainaa

  41. Addiktoiva panda 31.7.2020 22:17
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Nämä ovat näitä mielensäpahoittajia, jotka eivät edes ymmärrä itse olevansa niitä: FB-ryhmän sääntö: Ei kikkelikuvia Tina laittaa kikkelikuvan Ylläpito poistaa kikkelikuvan Tina: KUKKAHATUT! MIELENSÄPAHOITTAJAT! EI VOI OLLA NOIN TARKKAA! MITÄ PAHAA MUKA?! NÖN NÖN NÖÖ!!

   Lainaa

  42. Hoikka kuguaari 5.2.2022 23:01
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   näin on: Se ei ole enää pelkkä mielipide, jos aletaan sensuroida toisten juttuja.
   Omassa ryhmässä saa sensuroida mitä huvittaa. Jos siellä nyt vaikka yleisesti on hieman kuivempaa sukka-asiaa, niin ei siellä ole mikään pakko katsella mauttomia kuvia joita joku jakelee provosoidakseen tai huomiota kerätäkseen. Toki asian voisi perustella paremmin mutta loppujen lopuksi ei tarvitse. Täällä moititaan sensuuria vaikka luultavasti 95% ei ole koko ryhmää koskaan nähnytkään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, villasukat, sukat, neulonta, kielletty, poistettu, kielto