Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 20

Ihan uskomaton juttu. Nappasin postissa tiskiltä vahingossa...
Suurenna näkymä
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 20

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Peilikuva 4.7.2019 4:10
   Tulos: +480 (486 ääntä)
   Mitä tuossa viimeisessä tapahtuu?

   Lainaa

  2. Tulos: +608 (616 ääntä)
   Peilikuva: Mitä tuossa viimeisessä tapahtuu?
   J. Tulla

   Lainaa

  3. miinaharava 4.7.2019 5:36
   Tulos: +1056 (1068 ääntä)
   Oon varmaan vähän kukkis, mutta voiko oikeasti olla niin röyhkeä, että kun on ensin ottanu toisen puhelimen, vaikka sitten vahingossa, niin sitten alkaa käydä läpi tän ihmisen puhelinta ja henkilökohtaisia tietoja ja "tehdä hyviä stalkkauksia". Ja sitten vielä hilpeästi kehuskelee sillä. Sen ymmärtää, että kattoo tarvittavat yhteystiedot, että saa puhelimen palautettua oikealle omistajalle. Kyrpii jo ajatuksin, että joku tuntematon penkois mun puhelinta.

   Lainaa

  4. Tulos: +384 (562 ääntä)
   miinaharava: Oon varmaan vähän kukkis, mutta voiko oikeasti olla niin röyhkeä, että kun on ensin ottanu toisen puhelimen, vaikka sitten vahingossa, niin sitten alkaa käydä läpi tän ihmisen puhelinta ja henkilökohtaisia tietoja ja “tehdä hyviä stalkkauksia”. Ja sitten vielä hilpeästi kehuskelee sillä. Sen ymmärtää, että kattoo [...]
   Kyllähän sitä nyt nätti nainen saa toisen yksityisyyttä loukata, ilmeisesti. Jos vanhempi ja epäviehättävämpi mies olisi hänen puhelimensa ottanut ja selannut kuvia ja puhunut noin, niin ei varmaan enää naurattaisi.

   Lainaa

  5. Lohikäärme 4.7.2019 8:29
   Tulos: +261 (397 ääntä)
   Nimeni: Kyllähän sitä nyt nätti nainen saa toisen yksityisyyttä loukata, ilmeisesti. Jos vanhempi ja epäviehättävämpi mies olisi hänen puhelimensa ottanut ja selannut kuvia ja puhunut noin, niin ei varmaan enää naurattaisi.
   Tämä. Oikeasti surullista miten paljolta pääsee kuin koira veräjästä vain sillä että on nainen. Muistan keskustelleeni kerran vanhan opettajani kanssa, joka harmitteli sitä ettei hän voinut koskaan olla henkisenä tukena oppilailleen, koska kerran halattuaan itkevää oppilasta sai hän varoituksen. Näemmä oli ilmoitettu seksuaalisesta häirinnästä vaikka eihän tuo sitä ole.

   Lainaa

  6. Tulos: +77 (119 ääntä)
   miinaharava: Oon varmaan vähän kukkis, mutta voiko oikeasti olla niin röyhkeä, että kun on ensin ottanu toisen puhelimen, vaikka sitten vahingossa, niin sitten alkaa käydä läpi tän ihmisen puhelinta ja henkilökohtaisia tietoja ja “tehdä hyviä stalkkauksia”. Ja sitten vielä hilpeästi kehuskelee sillä. Sen ymmärtää, että kattoo [...]
   Sitä vartenpuhelimissa on lukituskoodit, sormenjälki- ja kasvotunnistukset. Esim. omaa puhelintani ei kyllä mikään Saara pääse selaamaan vaikka kuinka yrittäisi.

   Lainaa

  7. Tulos: +252 (252 ääntä)
   Oliko koodi kenties 1234 vai miten sattui olemaan sama?

   Lainaa

  8. Tulos: +160 (166 ääntä)
   Jimbo: Sitä vartenpuhelimissa on lukituskoodit, sormenjälki- ja kasvotunnistukset. Esim. omaa puhelintani ei kyllä mikään Saara pääse selaamaan vaikka kuinka yrittäisi.
   Sinullakin siinä joku näpyteltävä koodi on, ja jos Saaralla sama koodi sattuisi olemaan niin kylläpä vaan pääsisi. Tai muutenkin jos joku sen sattuisi ainakin muutamalla ekalla kerralla arvaamaan. Tämän todennäköisyys on varmaan lottovoiton luokkaa, mut joku niitäkin voittaa. Epäilen silti Saaran tarinaa, noinkohan ei olisi huomannut eri taustakuvia, eri appeja eri paikoissa yms. vaikka koodi olisikin ollut sama.

   Lainaa

  9. Jorma Ralli-Kukkula 4.7.2019 11:08
   Tulos: +154 (156 ääntä)
   xod: Oliko koodi kenties 1234 vai miten sattui olemaan sama?
   Hitto mikä sattuma! Minulla on sama koodi matkalaukkuni lukossa!

   Lainaa

  10. yli opisto hörhö 4.7.2019 12:16
   Tulos: +61 (71 ääntä)
   Jimbo: Sitä vartenpuhelimissa on lukituskoodit, sormenjälki- ja kasvotunnistukset. Esim. omaa puhelintani ei kyllä mikään Saara pääse selaamaan vaikka kuinka yrittäisi.
   Siinähän oli salasana joka ilmeisesti vain sattui olemaan sama kuin Saaralla. Varmaan joku typerä "vedä viiva pisteiden päältä ruudulla" mikä on yhteisenä "salasanana" puolella miljardilla ihmisellä.

   Lainaa

  11. Tulos: +51 (55 ääntä)
   xod: Oliko koodi kenties 1234 vai miten sattui olemaan sama?
   Toinen yleinen vaihtoehto on neljä nollaa (tai muuta numeroa) jotta puhelimen saa auki rämpyttämällä sitä painiketta. Nolla on yleisin koska siihen peukalo yltää helpoiten. Tunsin joskus jopa yhden jolla oli vuoden päivät 0000 näppäinlukkona.

   Lainaa

  12. Tulos: +130 (130 ääntä)
   Nimeni: Kyllähän sitä nyt nätti nainen saa toisen yksityisyyttä loukata, ilmeisesti. Jos vanhempi ja epäviehättävämpi mies olisi hänen puhelimensa ottanut ja selannut kuvia ja puhunut noin, niin ei varmaan enää naurattaisi.
   Mistä me tiedämme, että Saara on nätti? Mutta samaa mieltä, on väärin penkoa toisen puhelinta. Taitaa olla jossain määrin laitontakin?

   Lainaa

  13. purppurakruunu 4.7.2019 12:58
   Tulos: -22 (56 ääntä)
   xod: Oliko koodi kenties 1234 vai miten sattui olemaan sama?
   Tai päivämäärä? Mutulla sanoisin, että varmaan suurimmalla osalla ihmisitä, joilla se koodi ei ole 1234 tms., se on joko oma tai läheisen merkkipäivä. Eli jos käytät päivämääräkoodia, niin planeetalla tosiaan tallaa miljoonia ihmisiä, joilla on sama koodi, koska mahdollisuuksia on tosiaan vain se 365.

   Lainaa

  14. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Toka mokahan kertoo vaan siitä että maassa menee taloudellisesti oikeasti ihan helvetin hyvin, kun on mm. varaa heitellä polkupyöriä puskiin.

   Lainaa

  15. Tulos: +41 (43 ääntä)
   purppurakruunu: Tai päivämäärä? Mutulla sanoisin, että varmaan suurimmalla osalla ihmisitä, joilla se koodi ei ole 1234 tms., se on joko oma tai läheisen merkkipäivä. Eli jos käytät päivämääräkoodia, niin planeetalla tosiaan tallaa miljoonia ihmisiä, joilla on sama koodi, koska mahdollisuuksia on tosiaan vain se 365.
   Mahdollisuuksia on joka tapauksessa vain 10000, jos kyseessä on nelinumeroinen koodi. Mulla on koodina päivämäärä muodossa päivä (yksi numero), kuukausi (yksi numero), vuosi (kaksi numeroa).

   Lainaa

  16. Tulos: +149 (149 ääntä)
   Saara ilmeisesti luulee että se on jotenkin söpöä ja hurmaavaa kun tonkii toisen puhelinta huvikseen eikä vaan yhteystietoja varten. Ittee vituttais jos ensin katoaa puhelin ja sitten vielä joku tuntematon naureskelee ylpeänä kuinka katsellut kuvia.

   Lainaa

  17. Tulos: +30 (82 ääntä)
   Nimeni: Kyllähän sitä nyt nätti nainen saa toisen yksityisyyttä loukata, ilmeisesti. Jos vanhempi ja epäviehättävämpi mies olisi hänen puhelimensa ottanut ja selannut kuvia ja puhunut noin, niin ei varmaan enää naurattaisi.
   Älkää jaksako. Ihan samat ihmiset ne molempia tapauksia tuomitsevat.

   Lainaa

  18. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Peeke: Sinullakin siinä joku näpyteltävä koodi on, ja jos Saaralla sama koodi sattuisi olemaan niin kylläpä vaan pääsisi. Tai muutenkin jos joku sen sattuisi ainakin muutamalla ekalla kerralla arvaamaan. Tämän todennäköisyys on varmaan lottovoiton luokkaa, mut joku niitäkin voittaa. Epäilen silti Saaran tarinaa, noinkohan [...]
   Et oikeasti usko miten uunoja nykyajan "diginatiivit" ovat välillä käyttämään puhelimia ja tietokoneita. Saaran tarina on täysin uskottava. Valitettavasti.

   Lainaa

  19. Arkkienkeli 4.7.2019 17:29
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   miinaharava: Oon varmaan vähän kukkis, mutta voiko oikeasti olla niin röyhkeä, että kun on ensin ottanu toisen puhelimen, vaikka sitten vahingossa, niin sitten alkaa käydä läpi tän ihmisen puhelinta ja henkilökohtaisia tietoja ja “tehdä hyviä stalkkauksia”. Ja sitten vielä hilpeästi kehuskelee sillä. Sen ymmärtää, että kattoo [...]
   Itse asiassa tässä kuukausi sitten melkein astuin yhden Samsungin päälle jalkakäytävällä, mutta huomasin ajoissa, ja avasin lukitsemattoman puhelimen. Katsoin yhteystiedot joista ei ollut hyötyä. Kuvista näin että siellä oli kuvia naapurin mummista lapsenlapsensa kanssa. Näin osasin palauttaa puhelimen oikealle omistajalleen.

   Lainaa

  20. Tulos: +63 (63 ääntä)
   Juomari: Toka mokahan kertoo vaan siitä että maassa menee taloudellisesti oikeasti ihan helvetin hyvin, kun on mm. varaa heitellä polkupyöriä puskiin.
   se oli paska

   Lainaa

  21. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Peeke: Sinullakin siinä joku näpyteltävä koodi on, ja jos Saaralla sama koodi sattuisi olemaan niin kylläpä vaan pääsisi. Tai muutenkin jos joku sen sattuisi ainakin muutamalla ekalla kerralla arvaamaan. Tämän todennäköisyys on varmaan lottovoiton luokkaa, mut joku niitäkin voittaa. Epäilen silti Saaran tarinaa, noinkohan [...]
   No on joo, 8-numeroinen, jota käytän vain kun puhelin kysyy sitä lisäturvaksi kun sormenjälkitunnistinta tai kasvojentunnistusta on käytetty riittävän monta kertaa peräkkäin. Lähtökohtaisesti en ymmärrä miksi käyttää koodia avaamiseen kun esim. sormenjälki on tavattoman paljon nopeampi.

   Lainaa

  22. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Lähtökohtaisesti en ymmärrä miksi käyttää koodia avaamiseen kun esim. sormenjälki on tavattoman paljon nopeampi.
   Kaikissa puhelimissa ei ole sormenjälkitunnistinta.

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (22 ääntä)
   bleb: Toinen yleinen vaihtoehto on neljä nollaa (tai muuta numeroa) jotta puhelimen saa auki rämpyttämällä sitä painiketta. Nolla on yleisin koska siihen peukalo yltää helpoiten. Tunsin joskus jopa yhden jolla oli vuoden päivät 0000 näppäinlukkona.
   Hurjia tyyppejä tunnet. Se jos jokin on jännää.

   Lainaa

  24. Tötterö 5.7.2019 8:10
   Tulos: +46 (62 ääntä)
   Nimeni: Kyllähän sitä nyt nätti nainen saa toisen yksityisyyttä loukata, ilmeisesti. Jos vanhempi ja epäviehättävämpi mies olisi hänen puhelimensa ottanut ja selannut kuvia ja puhunut noin, niin ei varmaan enää naurattaisi.
   Noniin buuhuu. On ihmisiä ketkä seisoo #metoo -kampanjan takana ja vastustaa molemminpuolista seksuaalista häirintää (kattokaapa vaikka ilosaaren uusi valistusvideo). Ja sitten on ihmisiä, jotka valittaa kun kyllä se naapurin Maija-tyttö saisi minua käydä lääppimässä ja kukaan ei mitään sano, mutta kun jos minä menen sitä, niin hirveä kohu. Niitä #metoo tarinoita saa jakaa ihan molemmat sukupuolet.

   Lainaa

  25. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Arkkienkeli: Itse asiassa tässä kuukausi sitten melkein astuin yhden Samsungin päälle jalkakäytävällä, mutta huomasin ajoissa, ja avasin lukitsemattoman puhelimen. Katsoin yhteystiedot joista ei ollut hyötyä. Kuvista näin että siellä oli kuvia naapurin mummista lapsenlapsensa kanssa. Näin osasin palauttaa puhelimen oikealle omistajalleen.
   Masentavaa että maailmassa on siinä määrin näitä Saaroja ja muita tolloja, varkaitakin, että koodeja täytyy olla. Löysin tässä puhelimen muutama kuukausi sitten, se oli niin lukossa kuin olla voi. Vahinko, olisin halunnut katsoa vain soittologit soittaakseni viimeisimpään nimettyyn numeroon, josta vastaava oletettavasti olisi osannut kertoa kenelle puhelin kuuluu ja miten se löytäisi omistajansa. Ei onnistunut, vein sitten poliisille kun ehdin. Kun puhelin kuitenkin täytyy pitää lukossa niin ehkä siihen voisi kiinnittää tarran jossa olisi puhelimen "lähimmän omaisen" numero (oma toinen puhelin, puolison puhelin tms) jotta rehellinen osa porukkaa osaisi sen palauttaa joutumatta haahuilemaan jollekin toimistolle?

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Joo: Masentavaa että maailmassa on siinä määrin näitä Saaroja ja muita tolloja, varkaitakin, että koodeja täytyy olla. Löysin tässä puhelimen muutama kuukausi sitten, se oli niin lukossa kuin olla voi. Vahinko, olisin halunnut katsoa vain soittologit soittaakseni viimeisimpään nimettyyn numeroon, josta vastaava [...]
   Itse asiassa juurikin tämän takia oon laittanu tuohon lukitusnäyttöön tekstin "Jos löydät, soita: 040..." Numerona lähimmän ystäväni numero, ja hänen puhelimessaan on taas minun numeroni.

   Lainaa

  27. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Joo: Kun puhelin kuitenkin täytyy pitää lukossa niin ehkä siihen voisi kiinnittää tarran jossa olisi puhelimen “lähimmän omaisen” numero (oma toinen puhelin, puolison puhelin tms) jotta rehellinen osa porukkaa osaisi sen palauttaa joutumatta haahuilemaan jollekin toimistolle?
   Itse asiassa lukitusnäytölle saa näkyviin tekstin, johon voi laittaa vaikka sen läheisen numeron. Ohjeet löytyy netistä. Lisäksi, jos on ice kontaktit merkannut puhelimen toiminnolla, nekin löytää kuka vaan hätäpuhelun alta. Eri asia tietty vanhemmissa luureissa.

   Lainaa

  28. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Mikä vitun nimi on Lunna?

   Lainaa

  29. Tulos: +15 (17 ääntä)
   miinaharava: Oon varmaan vähän kukkis, mutta voiko oikeasti olla niin röyhkeä, että kun on ensin ottanu toisen puhelimen, vaikka sitten vahingossa, niin sitten alkaa käydä läpi tän ihmisen puhelinta ja henkilökohtaisia tietoja ja “tehdä hyviä stalkkauksia”. Ja sitten vielä hilpeästi kehuskelee sillä. Sen ymmärtää, että kattoo [...]
   Onhan se laitontakin.

   Lainaa

  30. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Aapeli: Onhan se laitontakin.
   Selviiköhän ehdonalaisella?

   Lainaa

  31. Tulos: -5 (7 ääntä)
   miinaharava: Oon varmaan vähän kukkis, mutta voiko oikeasti olla niin röyhkeä, että kun on ensin ottanu toisen puhelimen, vaikka sitten vahingossa, niin sitten alkaa käydä läpi tän ihmisen puhelinta ja henkilökohtaisia tietoja ja “tehdä hyviä stalkkauksia”. Ja sitten vielä hilpeästi kehuskelee sillä. Sen ymmärtää, että kattoo [...]
   Kantsis sitten varmaan laittaa lukituskoodi

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (10 ääntä)
   bleb: Toinen yleinen vaihtoehto on neljä nollaa (tai muuta numeroa) jotta puhelimen saa auki rämpyttämällä sitä painiketta. Nolla on yleisin koska siihen peukalo yltää helpoiten. Tunsin joskus jopa yhden jolla oli vuoden päivät 0000 näppäinlukkona.
   Itsellänihän on neljä nollaa. Mutta se on ihan se ja sama, koska luurissa on vain perus yhteystiedot (iskä, äippä, veli, mummo, läheisin serkku, pomo, työterveyshuolto jne.) eikä kuviakaan kuin ehkä kymmenen. No juu whatsap viestit voi lukea halutessaan, mutta ei sielläkään ole mitään dramaattista. Mulle puhelin on lähinnä soittelua, whatsappailua ja iltapäivälööppien selailua ihan jo senkin takia, että sinne ei perusmuistinsa puolesta mahdu mitään. Ja sitten koiran tutkaohjelman karttapalvelu. Jos puhelimella hoidetaan apauttiarallaa kaikki laskut ja vessassa käynnistä lähtien, niin sitten kyllä kannattaa olla jotain ihan muuta kuin neljä nollaa tai 1234.

   Lainaa

  33. Tulos: -19 (21 ääntä)
   Lohikäärme: Tämä. Oikeasti surullista miten paljolta pääsee kuin koira veräjästä vain sillä että on nainen. Muistan keskustelleeni kerran vanhan opettajani kanssa, joka harmitteli sitä ettei hän voinut koskaan olla henkisenä tukena oppilailleen, koska kerran halattuaan itkevää oppilasta sai hän varoituksen. Näemmä oli ilmoitettu seksuaalisesta häirinnästä vaikka eihän tuo sitä ole.
   Tämä on sitä tasa-arvoa mihin pyritään :)

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Peilikuva: Mitä tuossa viimeisessä tapahtuu?
   Kännisekoilua siinä tapahtui.

   Lainaa

  35. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Lohikäärme: Tämä. Oikeasti surullista miten paljolta pääsee kuin koira veräjästä vain sillä että on nainen.
   Lisättäköön tähän että KAUNIS nainen.

   Lainaa

  36. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Onkohan Simolla vielä saamani pyörä. Ei se ollu niin paska kun alkuperäinen omistaja väitti, hyvin hilpas sen 7km etiäpäin

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: puhelin, kännykkä, suojakoodi, stalkkeri, stalkata, pyörä, pankkikortti